Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Aihe: E3 2017  (Luettu 19195 kertaa)
E3 2017 « : 23.04.2017 07:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW E3-hype alkaa aikaisin tänä vuonna! On paljon mitä odottaa: Microsoftin vastaus PS4 Prolle, liekeissä palavan Nintendon tarjonta loppuvuodelle plus tietenkin Sonyn yksinoikeuspelit moukarinaan todennäköisesti Last of Us 2. Paljon, paljon muutakin toki on! Kertokaa tekin lisää.

Mitä minä haluan? Mitä moni – hyvin, hyvin moni – Nintendon mukana NES-ajoista asti elänyt haluaa?

Retro Studiosin Metroid Prime 4:n. Se vois olla kiva.

Minusta tuntuu, että tänä vuonna se voi todellakin olla mahdollista! Kaivan toki nyt melkoista hypekuoppaa alleni, mutta tähtiin tähtääminen ei ole koskaan varsinaisesti minua haitannut, tai kyynisempien huomautukset estäneet tekemästä niin.

Retro on tehnyt jotain sitten toisen Donkey Kong -pelinsä. Se on tehnyt jotain jo muutaman vuoden. Ja päätellen siitä, että yhtiö twiittasi "mitä te oikein lorvitte siellä?" kysymyksiin kuvan grilliherkuista, eli Prime ribseistä, voimme päätellen sen jonkun olevan Metroid Prime 4.

Corruptionin julkaisusta tulee kuluneeksi elokuussa peräti kymmenen vuotta. Luulen, että Retro oli tuossa vaiheessa leipääntynyt pelisarjaan – se halusi tehdä jotakin täysin erilaista. Vuosien saatoissa ideat jatko-osaan alkoivat kasaantua, ja uskon että MP4 saattoi startata jopa Wii U -pohjaisena projektina, kunnes nopeasti kävi selväksi, ettei dollareitaan kannata tuhlata nikottelevaan yksilöön.

Kaikista suurin pommi – siis sen tason pommi, joka saisi kerrostaloasuntoni katon nousemaan huutomyrskyn ääniaaltojen voimasta – olisi se, että Metroid Prime 4 lainaisi paljon uusimmassa Zeldasta. En tarkoita sitä, että Samuksen aseet hajoaisivat muutaman ammuksen jälkeen. Tarkoitan sitä, että peli tarjoaisi mieluummin pienempiä planeettoja suuremman määrän tutkittavaksi aluksella, jota voisi päivittää jatkuvasti paremmaksi. Metroidin konsepti voisi taipua avoimeen ilmapiiriin vähintään yhtä hyvin kuin Zeldan, kun asiaa tarkemmin ajattelee.


Näin olen käynnistänyt E3-ketjun spekuloimalla peliä, jonka esiintymistä kaikki joka vuosi odottavat, ja sitten esiin pullahtaakin Federation Forcen kaltaista roinaa. Ai niin! Peliä en ole tietenkään pelannut vaikka siitä valitankin, mutta sen tiedän, että aivan pelin lopussa nähdään kohtaus, joka saattaa hyvinkin nivoutua Prime 4:ään, kiitos Youtuben.

Tulossa on hyvin jännittävät messut! Nautitaan sähköisestä ilmapiiristä ja näistä kutkuttavista viikoista ennen messuhuumaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #1 : 23.04.2017 09:59 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Demon's Souls 2, remasteroitu versio ekasta Demonsista tai Dark Soulsista, tahi Bloodborne 2.

Uutta Dark Soulsiahan ei kuulemma enää tule, mutta kukaan ei puhunut remasteroinneista mitään, tai Demonsin tai Bloodbornen jatko-osista mitään. :)
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #2 : 23.04.2017 12:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili NS:llä olisi näytönpaikka. Pelin osalta siis. En tosin tiedä kuinka tämä E3 voisi tuoda mitään ihmeellistä. No Nintendon sisäiset studiot tietty tuovat jotain ja uusi Metroid on ehkä varmin kaikista. Edellinen Metroid kotikonsolille taisi kuitenkin olla Other M. Siitä on jo niin aika kauan varsinkin kun kyseessä on niinkin paljon nimeä omaava sarja. Joten uskallan väittää uuden Metroidin esittelyä jopa varmaksi. Yllättyisin siis enemmän jos sitä ei ole, kuin että se tulee E3:ssa.

Mitä muuta sieltä tulee on hankala sanoa. Kun NS oli tulossa, mietin että E3 2017 tulee olemaan todella kova, kun kaikki kehittäjät voivat keskittyä NS:ään. Mutta niin sieltä vaan tuntuu tulevan koko ajan uusia 3DS pelejä. Eli panostaminen NS:ään 3DS:n yli ei tunnu olevan läheskään niin selvä juttu mitä olisi alunperin voinut kuvitella. Mikä on todella harmi. Ajattelin että tämä olisi NS:n suurin plussa: Kaikki WiiU ja 3DS:n pelikehitysresurssit kohdistettaisiin NS:ään. Sieltä olisi voinut tulla vaikka mitä.

Xenoblade varmaan on messuilla, mutta mitä näytetään on eri juttu. Tätähän lupailivat tälle vuodelle, mutta kuten saattoi arvatakin jo tuolloin, pelin julkaisu taitaa olla jo TBA. Eli tänä vuonna sitä ei nähdä joten E3 läsnäolo voi olla pientä.

3rd partyt ovat varmasti isommassa osassa jo nyt, mutta näistä tuskin mitään erikoista saadaan irti. NS on kuitenkin menestynyt sen verran hyvin, että 3rd partyt alkaa varmasti jo heräilemään. Mutta eihän sieltä ehditä mitään E3:een valmiiksi samaan.

Tai sitten siellä pyöritetään vain Zeldaa, Mario Kartia ja ARMSia sekä näytettäisiin uudet pätkät jo julkistetuista peleistä. En yllättyisi tästäkään.


Sony on siinä mielessä hyvässä asemassa omassa mielessä, että en odota sieltä mitään ja se on itselle ok. Niin kovia pelejä kuitenkin jonossa tällä hetkellä, että ei vaan kaipaa mitään uutta.


M$ on jäänyt taka-alalle muutenkin. Olin joulukuussa jo ostamassa Xbox One S:n mutta jäi kun tajusin että konsolilla ei oikeasti ole oikein mitään erikoista pelattavaa. Ainoat jotka vähän säväyttää on Quantum Break ja Killer Instinct. Mutta ostaisin näiden takia 300€ maksavan konsolin? No en. Perustelin 4k leffa toistollakin ostoa, mutta nekin leffat maksaa niin helvetisti vielä, että ei siitäkään saanut perustetta. Scorpiosta on mielenkiintoista kuulla lisää, mutta en usko että tästä laitteesta mitään ihmeellistä tulee, kun vanhan raudan yhteensopivuus pakko säätelee pelejä todella paljon. En oikein vieläkään tajua kuinka M$ aikoo saada sen toimimaan. Teho ero Xbox Onen ja Scorpion välillä on vähintään samaa luokkaa kuin X360:n ja Onen välillä. Se on mieletön ero ja vaikuttaa varmasti pelien kehitykseen. Ymmärrän sinänsä mitä M$ tässä yrittää, mutta en tajua kuinka ne voi saada sen toimimaan. Tai miksi tehdä Scorpiosta niin helvetin tehokas. Tai no, onhan siihen sinänsä vastaus: VR. Siihenhän ne tehot saa helposti uppoamaan ja siinä ei tarvi aikaisempia konsoliversioita ajatella.


Pelien rintamalla on ne ikuiset toiveet.
1. Perinteinen FF-peli. Olisi aika kova. Tai no Bravely Default NS:lle. Se olis kova. I am Setsuna meni aika liki, mutta en ole päässyt oikein keskittymään siihen...
2. Bayonetta 3. Tämä alkaa tuntumaan jopa realistiselta. Kamiyalla ei ole nyt mitään työn alla kun Scalebound peruttiin ja PC:lle julkistettiin juuri ensimmäinen, eli yritetään saada noitaa vähän otsikoihin. Scaleboundin vaikeudet on olleet Kamiyalla varmaan jo niin kauan tiedossa, että Bayonetta 3 saattaisi olla vähintäänkin julkistuskunnossa. Saa nähdä. Ihan sama mille laitteelle tämä tulisi, ostoon menisi. Tämä olisi siis ehkä itselle se suurin pommi jos tapahtuisi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #3 : 23.04.2017 12:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Eli panostaminen NS:ään 3DS:n yli ei tunnu olevan läheskään niin selvä juttu mitä olisi alunperin voinut kuvitella. Mikä on todella harmi. Ajattelin että tämä olisi NS:n suurin plussa: Kaikki WiiU ja 3DS:n pelikehitysresurssit kohdistettaisiin NS:ään. Sieltä olisi voinut tulla vaikka mitä.

Eikös se kuitenkin ole niin, että tulevat 3DS-pelit on tehty Nintendon valitsemien ulkoisten talojen voimin, eikä niinkään yhtiön ydintiimien luomana? Siltä se minun silmiini näyttää. Kyse lienee enemmänkin hyvin myyneen laitteen saattohoidosta. 3DS on kuitenkin sen verran hyvin kauppansa tehnyt, ettei laitekantaa voi heti hylätä.

Yllättyisin, jos messuilla julkistettaisiin esimerkiksi kokonaan uusi, Nintendon itsensä suunnittelema Zelda 3DS-yksinoikeutena.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #4 : 23.04.2017 14:22 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Bloodborne oli niin eheä kokonaisuus, etten oikein välittäisi saada sille jatkoa enää. Uusi F-Zero olisi aikamoinen yllätys, mutta tuskinpa vain tulee.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #5 : 23.04.2017 18:45 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
Eikös se kuitenkin ole niin, että tulevat 3DS-pelit on tehty Nintendon valitsemien ulkoisten talojen voimin, eikä niinkään yhtiön ydintiimien luomana? Siltä se minun silmiini näyttää. Kyse lienee enemmänkin hyvin myyneen laitteen saattohoidosta. 3DS on kuitenkin sen verran hyvin kauppansa tehnyt, ettei laitekantaa voi heti hylätä.

Yllättyisin, jos messuilla julkistettaisiin esimerkiksi kokonaan uusi, Nintendon itsensä suunnittelema Zelda 3DS-yksinoikeutena.

Aloin tutkimaan hiukan tarkemmin, niin olet kyllä aivan oikeassa. Edes Hey! Pikmin ei ole Nintendon kehittämä. On kyllä mennyt ohi.
Mutta mitä pidemmälle tutkin löysin toisen alustan joka syö kehittäjiä: Mobiili. Eli sinänsä tilanne ei ole muuttunut ihan niin paljon kuin olisi toivonut. Nyt on tullut Mario ja Fire Emblem, joten yllättyisin jos tähän jäisi. Veikkaan että E3:ssa julkistetaan mobiilipelejäkin pari. Vaikka mobiili on kai ollut Nintendolle jonkin asteinen pettymys, niin silti uskon että siellä edelleen panostetaan tähänkin. Sinänsä fiksu strategia, että panostetaan raudassa omaan hybridiin ja kannettavissa mennään mobiiliin. Joku Nintendolla siis ihan ajatteleekin, koska alustalla jonka "juttu" olisi vain mobiili on aika kovan markkinat. Helpompaa vain julkaista puhelimille pelit. Saa nyt nähdä kuinka se sitten lähtee lentoon.

Vähän katselin noita Nintendon divisioonia, niin siellä ei taida olla enää kuin kaksi sisäistä kehitysstudiota, NST ja EPD. Ensin mainittu USA:ssa ja toinen Japanissa. Kimishima yhdisti kaikki yksiköt yhteen. Sitten on tietty kasa 2nd Partyja. Saa nähdä,... voisin kuvitella että Nintendo on tehnyt paljon 3rd Partyjenkin kanssa sopimuksia. Voisin kuvitella että niistäkin näkisi osa päivän valon E3:ssa. Ja yllättyisin suuresti jos niistä ei yksi olisi Platinum Gamesin tekemä. Star Fox tuli jo aikalailla tasan vuosi sitten, niin uusi projekti on ollut varmasti työn alla jo pitkään, kun sieltä on WiiU ajoista asti tullut vuoden tai parin välein uusi peli Nintendon laitteelle. Ja uskoisin että sieltä on kuitenkin uusi tulossa Nintendon kustantamana.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #6 : 26.04.2017 09:22 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vähän katselin noita Nintendon divisioonia, niin siellä ei taida olla enää kuin kaksi sisäistä kehitysstudiota, NST ja EPD. Ensin mainittu USA:ssa ja toinen Japanissa. Kimishima yhdisti kaikki yksiköt yhteen. Sitten on tietty kasa 2nd Partyja. Saa nähdä,... voisin kuvitella että Nintendo on tehnyt paljon 3rd Partyjenkin kanssa sopimuksia. Voisin kuvitella että niistäkin näkisi osa päivän valon E3:ssa. Ja yllättyisin suuresti jos niistä ei yksi olisi Platinum Gamesin tekemä. Star Fox tuli jo aikalailla tasan vuosi sitten, niin uusi projekti on ollut varmasti työn alla jo pitkään, kun sieltä on WiiU ajoista asti tullut vuoden tai parin välein uusi peli Nintendon laitteelle. Ja uskoisin että sieltä on kuitenkin uusi tulossa Nintendon kustantamana.

No tuota noiden sisällä on ihan samalla lailla eri tiimejä kuin ennenkin ja sen lisäksi on muitakin studioita jotka ovat täysin Nintendon omia kuten Retro ja Monolith. Tässä hyvää infoa http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1303431
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #7 : 26.04.2017 12:07 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Joo en tarkoittanut etteikö Nintendolla olisi porukkaa tekemässä pelejä, vaan sitä että nyt on hankalampi spekuloida miltä tiimiltä/porukalta olisi tulossa ja mitä. Retro ja Monolith tosiaan poikkeuksia joista voi jotain spekuloida.
Retro on ollut hiljaa pitkään, niin on aika varma, että sieltä tulee jotain. Se onko se Metroid vai jotain muuta, onkin se suurin kysymys. Voisin Metroidia kyllä veikata, kun ottivat hetken irtioton sarjaan DKC:llä. Voi olla että motivaatiota ja ideoita löytyisi taas. Jos puhutaan toiveista, niin itseasiassa toivoisin että sieltä tulisi jotain muuta. Retro on ollut jo pitkään tiimi jolta tuntuu tulevan laatua hyvällä prosentilla, niin mikä olisikaan hienompaa jos ottaisivat jonkin muun sarjan käsittelyyn. Esim. vaikka se epätodennäköistä onkin, Retro tekisi varmasti huimia Star Fox -sarjalle. Olisi itse peli mitä genreä vaan (FPA jalan ja aluksilla, anyone?). Tosin miksi sieltä ei voisi tulla vaikka kokonaan uusi ip. No, eiköhän sieltä se Metroid kuitenkin tule...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #8 : 26.04.2017 12:18 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Metroid tulee vain siinä tapauksessa jos Nintendo tekee aatteellisen päätöksen herättää henkiin HC pelisarjoja. Metroidin myynnit ovat olleet huonot jo pitkään.

Sama vika Star Foxissa, se sarja on myyntien perusteella pitkäksi aikaa haudattu.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #9 : 26.04.2017 13:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili GC:n Primet myi ihan ok kun verrataan kantaan, vaikka mitään huippumenestyksiä ei olleetkaan. Wii taas oli kantaan nähden aika huono, mutta eipä esim. Pikmin sen kummoisempiin myynteihin ylätänyt GC:llä tai Wiillä kuin Metroid. Pienen googlauksen perusteella Xenoblade Chronicles myi myös alle Primen. Xenoblade Chronicles X vielä vähemmän. Joten myyntien perusteella ei ainakaan voi päätellä mitä Nintendo puskee ulos. Tai no, sen voi sanoa että Mario Kartia, Smashia ja "perus" Mariota tulee aina.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #10 : 26.04.2017 15:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin vissiin ne Primet möi aina edellistä huonommin.

Ei siinä mitään, kyllä varmasti kaikille kelpais uusi "oikea" metroid, eikä mitään team ninjan pelleilyversioita.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #11 : 18.05.2017 11:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili E3 pressien aikataulu: Tässä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #12 : 12.06.2017 00:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili No niin. Muutama minuutti ja E3 alkaa tosissaan. Toivottavasti M$ tuo jotain pelejä eikä höpise vain Scorpion raudasta. Tosin raudasta on höpisty jo niin paljon, että voisin kuvitella että tämä on pyhitetty peleille. Mielenkiinnolla odotan yrittävätkö tuoda taas jotain yhtä fiksua mitä XOnen julkistuksessa... Omaa kauppapaikkaa yritetään varmasti nostaa esiin jotenkin.


EDIT: Aika....meh.


« Viimeksi muokattu: 12.06.2017 01:15 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #13 : 12.06.2017 01:39 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Paskaa, paskaa, paskaa, paskaa... Ja sitten - out of fucking nowhere - ensimmäisen Xboxin pelit tulossa taaksepäin yhteensopivaksi. :lol: Enpä olisi uskonut, että pääsen vielä pelaamaan Ninja Gaiden Blackia!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #14 : 12.06.2017 02:28 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Sea of Thieves houkuttelee.
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: E3 2017 « Vastaus #15 : 12.06.2017 05:39 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ei jaksanut katsoa MS:n pressiä, kun oli niin vammaseen aikaan. Oliko siellä mitään järkevää tuon BC:n lisäksi?
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #16 : 12.06.2017 08:29 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Minusta yllättävän mitään sanomaton. Nukahdin jopa kesken pressin kerran kun ei vaan kiinnostanut. Scor... siis XBX tulee olemaan kova laite ja M$ on käyttänyt sen suunnitteluun paljon tunteja kun saivat siitä vielä kaikkien aikojen pienimmän Xboxin. Mutta ei se oikein auta kun kiinnostavia pelejä ei tunnu olevan. Yksi sieltä tuli joka aluksi kiinnosti (en muista nimeä), mutta sitten kun tuli nimi ruutuun sen yläpuolella luki pienellä "MMORPG". Eli se siitä.

Yllättävän munatonta touhua. Jotenkin ei voi olla ajattelematta bisneksen historiaa, että tehokkain laite harvemmin voittaa "sotaa". Luulin että M$ vähän parantaisi tarjontaansa ja toisi jotain millä että XBX liikkuisi paremmin hyllystä kuin aikaisemmat...ömmm... versiot (?), mutta vähän taitavat olla hukassa edelleen. Ei antanut yhtäkään syytä ostaa (vieläkään) Xboxia. Ja oikeasti yritän etsiä niitä syitä.

Sonyn ei tarvi näyttää kuin uutta materiaalia FFVII remakesta ja ilmoittaa julkaisupäivä, niin mennään tästä yli.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: E3 2017 « Vastaus #17 : 12.06.2017 09:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Aika meh olleet vissiin reaktiot MS:n pressiin. Alkaa ilmeisesti kantaa hedelmää se studioiden sulkeminen ja Halo/Gears/Forza-tykitys jäljellä olevilta studioilta. Ei vain ole mitään näytettävää ja tuskin se tuosta paraneekaan. 1st party -tarjonta on ihan kuollutta ja kaikki tulee pc:lle. Vähissä on syyt ostaa Xbox jos ei sellaista jo omista.

Metro: Exodus näytti pirun hyvältä. Wolfenstein samaten.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #18 : 12.06.2017 10:27 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Siis 1st party ja yksinoikeuspelien tarjontahan on ihan kuollutta kaikilla alustoilla, paitsi Nintendolla joka elää niiden varassa. Lähes kaikki Ps4:n pelit hyllyssä on pelkkiä 3rd party pelejä, jotka löytyy kummallekin alustalle. Jos uusi Xboxi oikeasti pyörittäisi niitä parhaiten (jää nähtäväksi tuleeko laitteesta yhtä paska turhake kuin ps4 pro:sta) ja pelit näyttäisivät parhaalta, niin minusta homma olisi juurikin toisinpäin, eli vähissä syyt ostaa Ps4:sta tai sille pelejä.

Ongelmana lähinnä on että lähes kaikilta löytyy jo nykykonsoli ja monia ei välttämättä kiinnosta enää tässä vaiheessa vaihtaa, vaikka olisikin parempi laitos olemassa.  Toki jos uudelle Boxille alkaa jatkossa tulla aina selkeesti parhaat versiot peleistä, niin tottahan toki jatkossa aion ainakin itse ostaa pelini sille.
tallennettu
Re: E3 2017 « Vastaus #19 : 12.06.2017 10:32 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Öö siis PS4:llehan on tulossa varmasti enemmän yksinoikeuspelejä kuin esim. Switchille. Toki eri asia, että kiinnostaako ne, mutta subjektiivisesti ei voi kyllä sanoa että Nipa jotenkin johtaisi yksinoikeuspelien kohdalla mitenkään erityisesti. Suurin osa Switchille tulevista peleistä on kuitenkin vieläkin Wii U-remastereita.

Suurin osa kiinnostavista peleistä toki 3rd partya, mutta niin se on ollut jo viime genin alusta saakka. Mielipiteitä voi toki olla suuntaan kuin suuntaan ja eri pelit kiinnostaa ihmisiä, mutta kuollutta ei kyllä ole.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #20 : 12.06.2017 11:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Switchille näkyy hamaan tulevaisuuteen niin paljon kiinnostavia pelejä, ettei tällä hetkellä ole oikein mielenkiintoa tai aikaa pelata muilla alustoilla. Scorpio kiinnosti etukäteen, mutta viidellä satkulla tuskin siihen panostan.

Skyrim ei kyllä tunnu katoavan yhtään mihinkään. Kuusi vuotta kohta lasissa ja yhä sitä pyöritellään trailereissa! Joku mainitsi Redditissä jo kuukausia sitten Zelda-teemaisen modipaketin olemassaolosta – todennäköisesti hatusta vedettynä arvauksena –, ja tulihan sellainen, tosin ilmeisesti Amiiboon sidottuna.

Peli näyttää kyllä ihan hyvältä, enemmän Special Editionilta kuin viime sukupolven versiolta. Modituesta ei mainittu mitään, tai resoluutioista. Youtube-videon perusteella joku kultasilmä voisi kuitenkin väittää, että telakoituna mennään 1080p:ssä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #21 : 12.06.2017 11:31 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Joo Bethesdan osio ei nyt oikein sykähdytä.

Sen sijaan että tulisi jatko-osia, vääntyy Skyrim Switchille muovirihkamatuen kera, ja Doom ja Fallout 4 saavat VR-tuen. Sentään hyvän oloinen modituki lafkan tärkeimmille peleille on tulossa, sekä uusi Wolfenstein näytti mukavalta.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #22 : 12.06.2017 18:47 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili
Joo Bethesdan osio ei nyt oikein sykähdytä.

Sentään hyvän oloinen modituki lafkan tärkeimmille peleille on tulossa

Tarkoitatko tuolla nyt siis creation clubia jonka kautta saa maksullisia modeja konsoleille ja joita parempia ja monipuolisempia saa jo ilmaiseksi?
Tosin noiden maksullisten kanssa voi edelleen saada saavutuksia joten kai joku noita ostaa sitten sen takia.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #23 : 12.06.2017 19:53 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili
Joo Bethesdan osio ei nyt oikein sykähdytä.

Sentään hyvän oloinen modituki lafkan tärkeimmille peleille on tulossa

Tarkoitatko tuolla nyt siis creation clubia jonka kautta saa maksullisia modeja konsoleille ja joita parempia ja monipuolisempia saa jo ilmaiseksi?
Tosin noiden maksullisten kanssa voi edelleen saada saavutuksia joten kai joku noita ostaa sitten sen takia.
No joo, hyvä vasta-argumentti. En ole vielä pc-puolen jo löytyviin modeihin tutustunut, mutta Ps4-version modit ovat pitkälti... no, surkeita. Ziljoona erilaista yliammuttua asetta, ei kiitos.

Nyt kun jälkeenpäin miettii, niin naurattaa tuo myyntilause ettei modaajan tarvitse yksin olla, Bethesda jeesaa. Lafkahan on tähänkin asti Fallouttinsa ja Skyriminsä tehnyt puolivillaisesti, ja jättänyt viimeistelyn aina modaajien harteille.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #24 : 12.06.2017 20:31 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili En minäkään pc:llä ole pelannut vaan xbox onella joten ei tarvitse kärsiä sonyn rajoituksista.
Löytyy aseita, vaatteita, paljon uusia rakennus palikoita, questeja ja uusia alueita sekä paljon muuta.
Esim tales from the commonwealth lisää uusia questeja ympäri aluetta ja jos pelaa fallout 4:sta ensimmäistä kertaa niin on oikeastaan mahdotonta erottaa mikä on pelin alkuperäinen quest ja mikä talesin lisäämä.
Tuokin oli tarkoitus tuoda pleikkarille, mutta koska se sisältää pelin ulkopuolisia äänitiedostoja = ääninäyttelyn niin sitä ei sonyn päättämien rajoitusten takia voitu portata.

Tuon takia ostinkin pelin vielä uudestaan xbonelle vaikka se jo pleikkarille löytyikin ja modien ansiosta yksi parhaimmista peleistä mitä olen tämän vuoden aikana pelannut.



tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #25 : 13.06.2017 05:24 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Sony vei kyllä M$:ää aikalailla 100-0. En nyt sano että Sony olisi mitään maailmat räjäyttävää näyttänyt, mutta sentään mielenkiintoista kamaa, toisin kuin M$. Shadow of the Colossus Remake oli jopa pienoinen yllätys. Ehkä jopa ostamisen arvoinen. Jos ei muuten niin alelaarista viimeistään. Pelihän on kuitenkin yksi kaikkien aikojen parhaista.

God of War tuntui toimivan varsin mainiosti, joka epäilytti hiukan aikaisemmin. Pidin ehkä enemmän aikaisemmasta mekaniikasta, mutta tästäkin saattaa tulla ihan kokeilun arvoinen peli. Maailma tuntui hienolta, asetelma mielenkiintoiselta ja taistelu paikoitellen todella hyvältä. Ei huono.

Spiderman näytti mielenkiintoiselta. Mutta vähän mietityttää kuinka skriptatulta meno tuntuu. Toisaalta esim. helikopterin jahtauksesta tuli parhaimmillaan mieleen Mirros Edge. Vaikka siltikin... pahimmillaan peli tuntui kasalta quick time eventejä. Tosin en väitä etteikö nämäkin voisi toimia, jos peli on ja toiminta on rakennettu oikein. Tiedä sitten.

Pieni pettymys että FFVII Remake ei ollut mukana ollenkaan. Taitaa olla oikeasti vielä kaukana julkaisusta. S-E:llä on hyvin poikkeava tapa muista kehittäjistä, että paljastetaan FF-pelit mielettömän aikaisessa vaiheessa ja sitten odotellaan vuosia. Tuskin tulee ennen 2018 viimeistä puolikasta. S-E:n tuntien myöhästyy vielä siitäkin. Ehkä PS5:llä sitten. Tai PS4 Pro 2 Prolla.

Kokonaisuudessaan ihan jees pressi. Ei mitään mieletöntä, mutta tasaisen mielenkiintoinen.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: E3 2017 « Vastaus #26 : 13.06.2017 05:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Mietin tuossa, että alkaa ehkä pikkuhiljaa näkymään sekin että melkein kaikilla isoilla julkaisujoilla on jo omat pressit. Suurin osa 3rd party -pelien trailereista ja julkistuksista valuu sinne ja Sonyn/MS:n/Nipan tilaisuuksiin jää pääasiassa näiden omat pelit. Oli meinaan aika lyhyt tuo Sonynkin pressi. Ihan jees, mutta olisi saanut olla pidempi kuin 60min.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #27 : 13.06.2017 07:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Rabbidsit ovat aivan kaameita otuksia, ja se siitä.

Ubi yllätti. Vielä vuotojen jälkeen en ollut valmis uskomaan, että tämä näyttäisi ja vaikuttaisi näin kivalta E3:ssa. Pelin itselleni kruunaa tietenkin lokaalina toimiva kaksinpeli.

Genre on itselleni uppo-outo, tuo taktisten taisteluiden osuus siis. Enemmän näin paperilla kiehtoo karttojen tutkiminen, toivottavasti näiden kahden pelimekaniikan välillä vallitsee toimiva tasapaino.

Graafisesti korea – vihdoinkin sienivaltakunta herää laajemmassa mittakaavassa kolmiulotteisena eloon.

Itseironinen huumori voi ampua paikoitellen kunnolla nauruhermoon, ja ainakin feikki-DK:n esiintyminen lopussa sai aikaan hymistelyä. Hienoa on myös se, että Peach potkii tässä pelissä takamuksia eikä ole pelkkä taustasyy juonen käynnistymiseen.

Mutta joo, on ne Rabbidsit vaan ihan kaameita.



EDIT: Nintendo tekee tänään alkaen klo. 19:00 kotimaan aikaa tämän tempun:



 8)


« Viimeksi muokattu: 13.06.2017 07:31 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #28 : 13.06.2017 11:15 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Huomaa miten luokattomaksi E3-messut ovat menneet, kun ei oikeastaan mitään ihmeellistä uutisoimisen arvoista tähän mennessä. Avasin Neogafin aamulla ja etusivu näytti kuin minä tahansa päivänä. Monesta jo viime vuona nähdyistä peleistä uusi traileri ja edelleen julkaisu joskus tulevaisuudessa.

Jos Retro Studios ei paljasta omaa peliään, niin tuskin Nipallakaan mitään ihmeellistä. Uudesta Mariosta vähän pätkää ja sitten jotain Armsin ja Splaaton 2:n paskaa, joka ei voisi vähempää kiinnostaa.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #29 : 13.06.2017 12:12 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Huomaa miten luokattomaksi E3-messut ovat menneet, kun ei oikeastaan mitään ihmeellistä uutisoimisen arvoista tähän mennessä. Avasin Neogafin aamulla ja etusivu näytti kuin minä tahansa päivänä. Monesta jo viime vuona nähdyistä peleistä uusi traileri ja edelleen julkaisu joskus tulevaisuudessa.

Jos Retro Studios ei paljasta omaa peliään, niin tuskin Nipallakaan mitään ihmeellistä. Uudesta Mariosta vähän pätkää ja sitten jotain Armsin ja Splaaton 2:n paskaa, joka ei voisi vähempää kiinnostaa.

No jaa, 2015 megaton-pläjäyksen jälkeen ei kyllä odottanutkaan, että seuraavalta parilta vuodelta kuuluu muuta ihmeempiä kuin tilannepäivityksiä niihin. Se 3-4 vuoden kehityskaari on tätä nykyä alakanttiin, kun pitää niitä pikseleitä hioa.

Ei siltä, X-Comia etäisesti muistuttava Mario+Rabbids saattaa olla ok, kunhan eivät mene sitä liikaa lapsellistamaan.

Ubi taas on palaillut kiinnostavien lafkojen kartalle: Skull & Bones vaikutti kiinnostavalta ja For Honor oli alkukarsastelujen jälkeen hyvä peli.

Toisaalta: B&GE2 online open world. Haistakaahan nyt vittu.


« Viimeksi muokattu: 13.06.2017 12:18 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines