Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Aihe: E3 2017  (Luettu 19208 kertaa)
Vs: E3 2017 « Vastaus #30 : 13.06.2017 12:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Dragon Ball Fighter Z ja Evil Within 2 kevyesti shown parhaat pelit. Muuten ollut aika tylsää 'sitäsamaamitäjokavuosi'.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #31 : 13.06.2017 12:44 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili SoTC remake on kyllä kulttuuriteko Sonylta. Saa nähdä tuleeko mitään lisäsisältöä samalla mukaan, vai onko vain graafinen ja tekninen parannus, mikä sekin riittää vallan mainiosti.

Maro + Rabbids vaikuttaa semi diipiltä ja taktiselta vuorotaistelupeliltä, vaikka taitaa olla Ubin ensimmäinen peli laatuaan?

HD sukupolven Metroid Primen olisi pitänyt tulla jo aikoja sitten, joten nyt jälleen odottelemaan jospa sieltä putoaisi pommi. Ehkä viimein tällä kertaa...
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #32 : 13.06.2017 12:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
HD sukupolven Metroid Primen olisi pitänyt tulla jo aikoja sitten, joten nyt jälleen odottelemaan jospa sieltä putoaisi pommi. Ehkä viimein tällä kertaa...

nevör evör
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #33 : 13.06.2017 13:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
HD sukupolven Metroid Primen olisi pitänyt tulla jo aikoja sitten, joten nyt jälleen odottelemaan jospa sieltä putoaisi pommi. Ehkä viimein tällä kertaa...

nevör evör

Sieltä se tulee, ja toistaa Zeldan vuonna 2004 luoman mylläkän, mutta tällä kertaa huudetaan kotona tehdyissä reaction-tallenteissa hämyisän lehdistösalin sijaan. Tämä (tai 2018, kun peli julkaistaan) voi olla vihdoinkin Samuksen vuosi.



Kelatkaa nyt ihmiset, miten sairaalta Metroid Prime 4 voisi näyttää Switchin tehoisella raudalla, jos MP1 oli jo erittäin vaikuttavan näköinen Gamecubella – omalla tavallaan se on vieläkin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #34 : 13.06.2017 14:03 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Microsoftin esitys jätti minut ikävän kylmäksi. MS:llä ei jostain syystä ole kykyä tehdä uusia isoja pelijulkistuksia enää nykyään, joista ihmiset innostuisivat. One X vaikutti siistiltä ja 4K-televisioni kieltämättä kaipaisi jotain tuollaista rautaa alapuolelleen, mutta sitten taas toisaalta keksin paljonkin syitä olla laittamatta 500 euroa moiseen masiinaan. Sony tiputtanee vielä PS4 Pron hinnan ennen X:n julkaisua, niin kyllä siinä otetaan MS:ltä hyvin jalat alta.

Sonylla show ei juuri Microsoftia parempi ollut. Aivan liian vähän kehittäjiä kertomassa peleistä. Sony tykitti vain videota videon perään. Vaikka monet peleistä näyttivätkin kiinnostavilta, varsinaiset isot pommit loistivat poissaolollaan. Shenmue 3:sta kerrottiin kaksi vuotta sitten Sonyn tilaisuudessa ja julkaisun pitäisi tapahtua muutaman kuukauden päästä. Luulisi, että tässä kohti olisi jo paljonkin näytettävää.

Nintendolta odotan suuria, mutta toisaalta tuppaan joka vuosi pettymään heidän E3-antiinsa. Tiedän, että olen ajatellut näin joka ikinen vuosi sitten vuoden 2012, mutta nyt on äärimmäisen hyvät edellytykset Metroid Primen esittelyyn. Mariota pitäisi nyt nähdä ihan kunnolla ja toivottavasti Nintendo yllättääkin jollain siistillä jutulla. F-Zero, Kid Icarus, Star Fox... Jotain pitäisi nyt löytyä. Nintendo on nyt todella pitkään luottanut AAA-peleissään Marion ja Zeldan voimaan. Switch vaikuttaa menestyneen hyvin, mutta ei ole kuitenkaan Wiin kaltainen pelleily, jolloin kuntoilu ja kikkailu oli vakavaa ja tuimailmeistä hc-hörhöilyä tärkeämpää. Nyt tähän peli tai pari ilahduttamaan pitkän linjan Nintendo-pelaajia, kiitos!

Mutta niinhän tässä käy, että Mariosta näytetään jotain siistiä ja loppu on paskaa.
tallennettu
Re: E3 2017 « Vastaus #35 : 13.06.2017 14:13 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Shenmue 3:sta kerrottiin kaksi vuotta sitten Sonyn tilaisuudessa ja julkaisun pitäisi tapahtua muutaman kuukauden päästä. Luulisi, että tässä kohti olisi jo paljonkin näytettävää.

Taidettiin kyllä siirtää tuo julkaisu ensi vuoden puolelle tyyliin viikko sitten.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #36 : 13.06.2017 14:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Myös BoTW-DLC:n (sen loppuvuoden) näyttäminen olisi kova juttu, sisältäen perinteisen temppelin klassiseen Zelda-tyyliin. Aijai!

ARMS tulee samaan ilmaista ladattavaa, ja kun peli ilmestyy jo perjantaina, nyt olisi tilaisuus vilauttaa kansalle ensimmäistä makupalaa. Twintelle räjäytti netin ja nörttien... no, ehkä sieltä tulee naishahmo, joka taistelee ja tukahduttaa daisareillaan. Eräät saattaisivat maksaakin siitä... huom: eräät.

Tai hyppyritukkamies, jonka kiiltäväksi hiottu seiväs uppoaa... Lopetanpa tähän.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: E3 2017 « Vastaus #37 : 13.06.2017 14:41 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Hajoan, jos Retron peliä ei näytetä. Vielä pahemmin hajoan, jos se ei ole Metroid (Prime).
tallennettu
Vs: Re: E3 2017 « Vastaus #38 : 13.06.2017 14:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Hajoan, jos Retron peliä ei näytetä. Vielä pahemmin hajoan, jos se ei ole Metroid (Prime).

Ei hätiä mitiä, jos ei tänä vuonna, niin sitten ensi vuonna. Tai jo seuraavassa Directissä! Ei sitä koskaan tiedä!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #39 : 13.06.2017 15:49 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili Älkää odottako Nintendolta liikoja niin ette pety. Keskittyvät lähinnä 2017 julkaisuihin ja aikataulut on jo suht täynnä. Itse odotan lähinnä Mario Odyssey ja Xenoblade matskua joten en voi pettyä. Kaikki muu on plussaa. Vaikka ensi vuoden pelejä ei näytettäisi niin se ei tarkoita etteikö ne ole tulossa. Jos Retron peli tulee ensi vuonna niin hyvin mahdollista ettei sitä vielä paljasteta. Julkaisu on joka tapauksessa samaan aikaan paljastetaan se nyt tai ei. Voihan sieltä tullakin jotain megapaukkua mutta en lähtisi sellaista odottamaan. Nintendo paljastaa yleensä pelinsä myöhään ja jopa ubin Mario rabbids tulee kahden ja puolen kk:n päästä julkistuksesta.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #40 : 13.06.2017 16:03 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Nintendo paljastaa yleensä pelinsä myöhään
Zelda on eri mieltä.

Nintendo haluaa nyt Switchin elinkaaren alkuun mahdollisimman paljon pöhinää, ja isot pelijulkistukset toisivat sitä.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #41 : 13.06.2017 16:19 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaikka Metroid ei yhtä suuri nimi ole kuin Mario tai Zelda, en näe mahdottomana etteikö Nintendo haluaisi julkistaa pelin mahdollisimman ajoissa. Offshoot -pelien, kuten Rabbidsin kohdalla myöhäisen julkistuksen ymmärtää, mutta luulen että Nintendo edes jotenkin tajuaa uuden pääsarjan Metroidin hypepotentiaalin, eikä se varmasti olisi mikään by the way -juttu.

Tämä tietenkin edellyttäen että Retron uusin peli edes olisi Metroid.




tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #42 : 13.06.2017 16:37 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili
Nintendo paljastaa yleensä pelinsä myöhään
Zelda on eri mieltä.

Nintendo haluaa nyt Switchin elinkaaren alkuun mahdollisimman paljon pöhinää, ja isot pelijulkistukset toisivat sitä.

Siksi sanoinkin että yleensä ja se pitää paikkaansa. Nintendo ei juuri nyt tarvitse pöhinää, koska laite on isoilla alueilla aika loppuunmyyty koko ajan jo muutenkin. Ja jos nyt paljastetaan liikaa niin esim ensi vuosi on kuiva helpolla. Tykkään Nintendon asenteesta olla julkistamatta pelejä liian aikaisin ja siitä että niitä saatetaan julkistaa milloin tahansa missä vaan directissä

Vaikka Metroid ei yhtä suuri nimi ole kuin Mario tai Zelda, en näe mahdottomana etteikö Nintendo haluaisi julkistaa pelin mahdollisimman ajoissa. Offshoot -pelien, kuten Rabbidsin kohdalla myöhäisen julkistuksen ymmärtää, mutta luulen että Nintendo edes jotenkin tajuaa uuden pääsarjan Metroidin hypepotentiaalin, eikä se varmasti olisi mikään by the way -juttu.

Tämä tietenkin edellyttäen että Retron uusin peli edes olisi Metroid.

Nintendo julkistaa suuriakin nimiä yleensä alle vuoden julkaisusta ja se on ihan riittävää. Esimerkiksi Mario Odyssey. Itse en todellakaan halua pelien julkistusta kolme vuotta etukäteen ja hypen kannaltakin lyhempi aika saattaa olla vain parempi.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #43 : 13.06.2017 16:41 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Aika mitäänsanomattomat e3:t taas menossa. Vituttaa vieläkin että valvoin sen MS:n setin läpi. Noh, XBX tulee varmaan ostettua CoD-koneeksi loppuvuodesta, josko sitä samalla sijoittaisi uuteen näyttölaitteeseen samalla.

Nintendolta en uskalla odottaa mitään viimeisen kymmenen vuoden kokemusten perusteella.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #44 : 13.06.2017 16:52 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Nyt jo ottaa päähän, kun sen tietää että Nintendo paukuttaa jotain Armsia ja Splatoonia koko ajan vaan. Sitten lopuksi uusi traileri Mariosta.  Ei vaan pysty tajuamaan mihin ne käyttää aikaansa, kun moneen vuoteen ei Zeldan lisäksi mitään sen suurempia pelejä. Splatoon 2 kuin porttaus ykkösestä ja olisi pitänyt olla jo suoraan laitteen julkaisussa. Arms vielä surkeampi tapaus. Tuntuu Shiggyn minipeliltä, jota jaksaa pelata yhden illan.

Jaksaiskohan sitä viimein yrittää pelata tuon shadow of the colossuksen läpi. Se Last Guardin vaikutti striimeissä niin jöötiltä, etten ole jaksanut maksaa siitä edes 20 euroa. Vuosia kaikki odotteli ja viikossa kaikki unohti.



« Viimeksi muokattu: 13.06.2017 17:09 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #45 : 13.06.2017 17:35 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Tuli juuri tuo Sonyn pressi katsottua. Paskaahan se oli Monster Hunteria lukuunottamatta. Skriptattuja elokuvamaisia pelejä tulee joka tuutista, ei voisi vähempää kiinnostaa. Odotin From Softwaren uutta peliä, mutta ei niin ei.

Onneksi Zeldaa jaksaa jyystää vielä pitkään (uskomaton peli), sitten on vielä Persona 5 korkkaamatta ja loppuvuodesta tuleekin jo Mario.

Shenmue 3:sta kerrottiin kaksi vuotta sitten Sonyn tilaisuudessa ja julkaisun pitäisi tapahtua muutaman kuukauden päästä. Luulisi, että tässä kohti olisi jo paljonkin näytettävää.

Julkaisu siirrettiin ensi vuoteen.

EDIT: Jaa despo ehtikin ensin.

EDIT2: The Evil Within 2 Gameplay Trailerissa paljon hienoja juttuja, mutta miten ihmeessä Tango on jälleen saanut tehtyä näin järkyttävän ruman pelin - vuonna 2017? Katsotaan vaan, niin peli pyörii taas 15fps.

Harmi, että japanilainen pelattavuus ja länsimaalainen graafinen loisto ei voi ikinä kulkea käsi kädessä. From Softwarella samat ongelmat. Onneksi Monster Hunter World vaikuttaa lupaavalta myös graafisesti.


« Viimeksi muokattu: 13.06.2017 18:13 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Re: E3 2017 « Vastaus #46 : 13.06.2017 18:57 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Hajoan, jos Retron peliä ei näytetä. Vielä pahemmin hajoan, jos se ei ole Metroid (Prime).
Retron logo tulee ruutuun... haihtuu pois... tunnelma musaa...ja ruutuun tulee... PIKACHU!!! Pokemon by Retro!!! :lol: Olisi kunnon trolli Nintendolta, enkä yllättyisi yhtään  ;D

Mutta jos vakavissaan mietitään, Nintendohan on pettänyt joka vuosi... En siis odota kummoisia.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #47 : 13.06.2017 19:10 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Pokemon Switchille.

No nyt.

ja METROID!!

Mitäs tämä nyt on.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #48 : 13.06.2017 19:11 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Tulihan se Metroid. :lol:
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #49 : 13.06.2017 19:12 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei saatana.

https://www.theverge.com/2017/6/13/15782806/metroid-prime-4-nintendo-switch-announced-e3-2017
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #50 : 13.06.2017 19:13 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #51 : 13.06.2017 19:27 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Ja siihen loppu tän vuoden E3:t. Parasta oli Metroid Prime 4 -logo.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #52 : 13.06.2017 19:34 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaipa se on aika Nintendomaista että kaksi suurinta pommia (Switchin "core" Pokemon-peli ja Metroid Prime 4) olivat vain puolenminuutin ohimainittavia juttuja, vaikka toisaalta molempien kehitys on varmaan niin alkuvaiheessa että ei mitään näytettävää oikeastaan vielä ole.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #53 : 13.06.2017 19:44 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Evil Withinin jatko-osalta en odota mitään. Eka osa itsessään oli jo pettymys, paljon hehkutetut sneak-osiot loppuivat hyvin nopeaan ja loppuosa olikin pelkkää räiskintää.

Shadow of the Colossus onkin vielä kokematta, pitänee kokea elämys remaken muodossa.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #54 : 13.06.2017 19:49 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Kaipa se on aika Nintendomaista että kaksi suurinta pommia (Switchin "core" Pokemon-peli ja Metroid Prime 4) olivat vain puolenminuutin ohimainittavia juttuja, vaikka toisaalta molempien kehitys on varmaan niin alkuvaiheessa että ei mitään näytettävää oikeastaan vielä ole.

Ei varmaan ole näytettävää, mutta silti tärkeää kertoa niiden olevan kehityksessä. On vielä pelaajia, jotka eivät usko Nintendon oppineen Wii U:sta. Pelejä tulee nyt tasaiseen tahtiin, minkä lisäksi Nintendo julkisti "oikean" Pokemon-pelin sekä Metroid Primen jatko-osan olevan kehityksessä. Tuo riitti varmasti rauhoittamaan monen epäilijän mielen, ehkä myös lähtemään konsoliostoksille.

Näin muuten messuja kommentoidakseni täytyy sanoa, että eipä mitään järisyttävää ole näkynyt. Monia pelejä odotan kyllä innolla, mutta eipä minkään odotus yöuniani vie. Ehkä sitä on tullut myös vanhaksi.  :lol:
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #55 : 13.06.2017 19:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Fuck yeah!!!

Se on siinä!  8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #56 : 13.06.2017 20:02 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Mario näyttää kyllä syötävän hyvältä. *_*
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #57 : 13.06.2017 20:11 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Metroid: Samus Returns 3DS:lle. Kyllä kelpaa.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #58 : 13.06.2017 20:27 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Metroid: Samus Returns 3DS:lle. Kyllä kelpaa.

Kelpaa kyllä, mutta hieno esimerkki miten ikivanha GBA-peli näyttää miljoona kertaa paremmalta kuin nämä 3D-töherrykset, joita nykyään tykätään niin kovasti tehdä pikseligrafiikan sijaan. Kuten myös se uus "Castlevania" peli. Aivan karmeelta näytti GBA:n ja DS:n peleihin verrattuna.

Mutta Metroid Prime 4 ja remake kakkosesta. Ei voi kyllä valittaa, tosin nelosessa tekijänä vissiin Nintendo itse ja remakessa MercurySteam, joten odotukset laski heti 500%.
tallennettu
Vs: E3 2017 « Vastaus #59 : 13.06.2017 20:35 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili Tulihan se lopullinen syy switchin ostoon. Tosin meinasin ostaa sen jo pari viikkoa sitten kun joku myi konsolifinin foorumilla kone+zelda pakettia 270e hintaan, mutta vähemmän yllättäen se meni alle kahdessa tunnissa.
Nyt sille on siis jopa neljä kiinnostavaa peliä. Uusi mario, xenoblade chronicles 2, metroid prime 4 ja fast rmx.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines