Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: ACA NEOGEO | The Future is now!  (Luettu 5303 kertaa)
ACA NEOGEO | The Future is now! « : 17.05.2020 07:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Täydellinen lista Hamsterin julkaisemista ACA NEOGEO -peleistä (Switch, PS4, XBox, PC)

Kun fantastiset 2D-grafiikat yhdistyvät tiukkaan pelattavuuteen, syntyy liuta ajan hammasta uhmaavia klassikoita. Tässä ketjussa onkin tarkoitus fiilistellä NEOGEO -pelejä, vaikkapa kuvakaappauksien ja videoiden värittämänä (ehkä päivitän aloitusviestiin listaa sitä mukaan, kun saan postauksia kasaan). Tavoitteeni on kerätä kaikki kiinnostavat Hamsterin julkaisemat sarjan pelit, kun niiden emulaatiokin on ilmeisen laadukasta, ja input lagia siedettävän vähän (jos jollain on muuta tietoa, niin kertokaa). Toistaiseksi olen hankkinut viisi. Otan suosituksia mielelläni vastaan!

Viimeisin ostokseni oli Aero Fighters 2. Todella hyvä vertikaalinen räiskintä, jossa tuhovoimaiset ja erityisen hyvältä tuntuvat aseet. Kukoistaa varmaan kaksinpelinä vielä enemmän, niin kuin suuri osa NEO GEO -peleistä. Kirjoitan siitä laajemmin, kun saan lisää virtuaalikrediittejä koneeseen!

Seuraava hankintani lienee Big Tournament Golf, joka tunnetaan myös nimellä Neo Turf Masters. Pidän golf-peleistä, ja tämä on ilmeisesti yksi parhaimpia ja hauskimpia koskaan.


EDIT:Yhden krediitin piste-ennätysrunit on tietenkin parasta, mitä näiden pelien kanssa voi harrastaa. High Score -listat motivoivat yrittämään parantamaan omaa sijoitusta, ja onnistuneen runin päätteeksi tunne on makea! Noin 370 000 pisteellä "komeilen" tällä hetkellä sijan 3000 kieppeillä. Tyvestä puuhun noustaan.

Aero 2:ssa on myös mukavaa, kun valitsemastaan aluksesta riippuen ominaisuudet muuttuvat hieman. Esimerkiksi Japanilaisen Ninjan alus viskoo ympärilleen kohteeseen ohjautuvia heittotähtiä, kun alustaan "kehittää" matkan aikana. Yksi virhe, ja kaikki on poispyyhitty ja joutuu aloittamaan kipuamisen kohti suurempaa tulivoimaa alusta. Perustulituksen lisäksi kontrolleissa on vain ns. paniikkinäppäin, eli special-voima, joka on myös jokaisella alustyypillä omanlaisensa. Yhteistä sille on kuitenkin se, että silloin voi tuottaa vihuille paljon vahinkoa tai pelastaa itsensä luotimeren keskeltä viime hetkellä, sillä paniikkinappi pyyhkii ruudun ammuksista.

Hahmot ovat aika veikeitä. Joukossa on jopa delfiini, joka kehuskelee olevansa ensimmäinen laatuaan aluksen ohjaamossa. Varmasti totta.

Pelattavuus tuntuu loistavalta, reagoivalta ja omien aseiden käyttäminen potkivalta. Riviviholliset kuolevat ainakin tasolla 4 nopeasti, eivätkä bossitkaan vaadi kovin paljon kurmotusta. Vaikeustaso ei ole lannistavan vaikea, vaan tuntuu juuri sopivalta piste-ennätysten jahtaamiseen.

Lokaatioissakin on kivasti vaihtelua, sillä välillä lennetään sademetsissä ja sieltä suunnataan Amerikkaan ihmettelemään, miltä vapaudenpatsas mahtaa näyttää. On kai tässä jonkinlainen juonikin, mutta antakaa minun nyt ampua tuo ja tuo vihu ensin!!
« Viimeksi muokattu: 02.08.2020 15:53 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: ACA NEO GEO | The Future is now! « Vastaus #1 : 18.05.2020 14:13 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Seuraava hankintani lienee Big Tournament Golf, joka tunnetaan myös nimellä Neo Turf Masters. Pidän golf-peleistä, ja tämä on ilmeisesti yksi parhaimpia ja hauskimpia koskaan.

Vahva suositus, kenties paras urheilupeli ikinä.

Vaikka peliä olisi pelannut sata tuntia, näkisi edelleen uusia animaatioita siitä miten pallo solahtaa reikään tai osuu johonkin esteeseen. Huikeita yksityiskohtia, pelaajien swingi on kuin kaataisi silmiin kermaa, ja musiikki on swengaavaa. Ja peli on Metal Slugin tekijöiltä. :lol:
tallennettu
Vs: ACA NEO GEO | The Future is now! « Vastaus #2 : 18.05.2020 16:51 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Toi neo turf masterin lyöntianimaatio on kyllä hämärä. Näyttää kuin konsoli aktivoisi jonkun turbo overdrive moden jolla telkkari ylikellotetaan hetkeksi näyttämään triplaframeratea. Joku sen sortin taikatemppu siinä on pakko olla. >_>
tallennettu
Vs: ACA NEO GEO | The Future is now! « Vastaus #3 : 02.08.2020 15:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.dekudeals.com/items/aca-neogeo-metal-slug-x

Metal Slug X on parhaillaan tarjouksessa eShopissa (3,49€). Täydensinkin sillä juuri ACA NEOGEO -pelien kokoelmaani.

On kyllä mainio jatko-osa ykköselle. Tämähän on siis paranneltu kakkososa, joten mietin, onko mitään syytä enää ostaa originaalia Metal Slug 2:sta, jos omistaa X:n? X kun taitaa ylittää kaikin tavoin alkuperäisen version. Vähemmän ruudun hidastumista jne.

Itse peli pistää toiminnan vielä absurdimmaksi kuin ykkönen, ja jos on pelannut sitä peliä, tietää että siinäkin tapahtuu ja paljon. X päättyy kreisiin finaaliin, joka vetää suun syvään virneeseen. Muistan vielä miten finngamer esitteli tuota loppua eräässä alkupuolen miitissä.  8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: ACA NEOGEO | The Future is now! « Vastaus #4 : 02.08.2020 16:41 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW X on kaikin puolin parempi, mutta kyllä 2 on tarpeeksi erilainen että sen räiskii läpi mielellään vaikka X olisi pelattu puhki. paljon muutoksia, graafisia ja pelillisiä.

Jopa kakkosen diashowksi putoava framerate on parissa kohdassa mielestäni jopa siistiä, saa ihastella hitaasti lipuvia animaatioita kauemmin.  :lol:
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines