Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Tabletit (ne muut kuin iPad)  (Luettu 55590 kertaa)
Tabletit (ne muut kuin iPad) « : 15.06.2012 13:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Täppäreistä ennustettiin aikoinaan tulevan kova juttu. Niin niistä tulikin, mutta toistaiseksi vain yksi valmistaja on päässyt ns. kuorimaan kermoja kakun päältä.

Samsung, Acer ja muut ovat jääneet tablettiensa kanssa kauas Applen taakse, jonka iPadit ovat hallinneet täppäri-markkinoita sitten kevään 2010.


Mutta nyt, tulossa saattaa olla muutos, kun Microsoftin huhutaan esittelevän ensi maanantaina oman tablettinsa.

http://www.iltalehti.fi/digi/2012061515711380_du.shtml

Lainaus
Microsoftin otaksutaan esittelevän ensimmäisen Windows 8 -käyttöjärjestelmällä toimivan tabletin ensi maanantaina Hollywoodissa.

Kyse olisi selkeä vastaus Applen iPadille, joka tällä hetkellä hallitsee tablettimarkkinoita.

Maanantainen tapahtuma on pidetty erittäin salaisena, sillä medialle ei ole ilmoitettu edes sen tapahtumapaikkaa. Kyse on joka tapauksessa luultavasti isosta tuotelanseerauksesta.

Huhujen mukaan laitteen valmistaja olisi Microsoft. Näin ollen kyseessä ei olisi vielä odotettu Nokia-tabletti.

Microsoftin edellinen yritys tablet-markkinoille jäi pahasti torsoksi. Silloin yhtiö julkaisi tablet-tietokoneen, jota ohjattiin stylus-kynällä.


Tässä aiheessa seurataan muiden kuin Applen tablettien kehittymistä ja sitä, miten ne onnistuvat laittamaan kapuloita iPadin rattaisiin.

Ja vielä: näetkö tabletit vain turhina leluina vaiko oikeasti hyödyllisinä kommunikaatio/luomisvälineinä? Oman kantani olenki tuonut jo ilmi: Tablet on syrjäyttänyt kotikäytössäni kaikki muut laitteet ja käytän sitä mieluiten useimpiin juttuihin, mitä internetissä teen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #1 : 15.06.2012 13:58 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Paskaa kaikki. Vaihtoehtoinen laite nettiselailuun ja satunnaiseen pelailuun matkoilla, mutta ei noilla korvata oikeaa tietokonetta jos konetta käyttää vähänkään muuhun.
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #2 : 15.06.2012 14:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Paskaa kaikki. Vaihtoehtoinen laite nettiselailuun ja satunnaiseen pelailuun matkoilla, mutta ei noilla korvata tietokonetta jos konetta käyttää vähänkään muuhun.

Mä maksan laskut, käsittelen ns. kotikirjaston kuvat iPhotolla, editoin videoita iMoviella, hoidan 90% sähköposteista, luen pdf:t ja digitaaliset kirjat, teen muistinpanot luennoilla/töissä, luonnostelen mm. graafisen suunnittelun keissejä, Skypetän.

Ei huonosti turhakkeelta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #3 : 15.06.2012 15:03 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Microsoftilta ei ole tulossa varteenotettavaa kilpailijaa ihan heti. Windows 8 on, mitä itse olen testiversioita pyöritellyt, kaikin puolin huono välimallin kompromissi pöytäkoneen ja tabletin käyttöjärjestelmästä. Vähän niin kuin Android nykyisellään, paitsi että Android sentään onnistuu olemaan hyvä kännykäyttis. Win 8 ei edes onnistu siellä pääalueellaan.

Seuraava Zune sieltä on tulossa.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #4 : 15.06.2012 17:39 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Tabletit ovat kyllä houkuttelevia tuotteita, mutta läppärin ja kännykän väliin se ei oikein mahdu. Radikaali ratkaisu on tietenkin korvata koko läppäri tabletilla, mutta ei varmasti sovi kaikille.

Kehitys kuitenkin kehittyy. Mielessä on Windows -pohjainen läppäri, jonka näppäimistön saisi tarvittaessa irti ja laitetta voisi sitten käyttää tabletin tavoin. Oikeasti PC -tasoinen laite ja hinta tuhannen euron luokkaa - niin siinä mun seuraava tietokone. Asus on tässä mielessä ollut edelläkävijä tässä kehityssuunnassa: http://www.asus.com/Tablet/ Toivottavasti myös muilta valmistajilta alkaa tulemaan enemmän vastaavia laitteita, kun tekniikka alkaa olemaan kypsää.

Varmaan jossain vaiheessa tulee hommattua joku muutaman sadan euron Android -tabletti, jota käytän kuvien katselemiseen ja letkeään sohvasurffailuun.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #5 : 16.06.2012 10:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Maanantaista tulee mielenkiintoinen päivä. Tässä vähän lisää ennakkoasetelmia:

http://www.tietokone.fi/uutiset/lahteet_microsoft_on_tehnyt_salaa_oman_tabletin


Lainaus
Kahden uutispalvelun mukaan Microsoft on kaikessa hiljaisuudessa rakentanut oman tablet-laitteen. Microsoftin oma Windows 8 -tabletti esiteltäisiin jo maanantaina. Tavoite olisi kilpailla kunnolla Applen iPadin kanssa, mutta hanke sisältäisi myös selviä riskejä.

Microsoft pitää maanantaina tilaisuuden, jossa se lupaa tekevänsä "merkittävän" julkistuksen. The Wrap -sivusto ja Wall Street Journalin AllThingsD-blogi ovat kumpikin saaneet sisäpiirin tietoa yhtiön suunnitelmista.

Lähteiden mukaan Microsoft olisi itse lähtenyt mukaan tablet-laitteiden valmistukseen. Laitteen käyttöjärjestelmä olisi Windows RT, eli Windows 8:n ARM-prosessorille tarkoitettu versio.

Kunnon laite – vaan millä hinnalla

Lähteet kertovat, että Microsoft on päättänyt taistella Applen iPadia vastaan sen omilla keinoilla. Applen keskeisiä periaatteita on se, että laitteiden ohjelmistot ja rautapuoli tulee molemmat kehittää itse. Vain näin taataan raudan ja ohjelmistojen todellinen yhteensopivuus.

Ongelma on se, että Microsoft on perinteisesti myynyt ohjelmistoja muiden laitevalmistajien kautta. Yhtiön siirtyminen tablet-valmistukseen voisi vaarantaa suhteet näihin valmistajiin.

Jos Microsoftin olisi tosiaan valmistanut oman tablet-laitteensa, se olisi isku myös Nokialle. Aiemmin Nokia on kertonut, että se aikoo julkaista oman tablet-laitteen. Kyseessä olisi ennakkotietojen mukaan juuri Windows RT -tabletti, joka siis kilpailisi suoraan Microsoftin tuotteen kanssa.


Microsoftilla naureskeltiin aikoinaan iPadille ja epäiltiin sen mahdollisuuksia muiden kuin todellisten Apple-fanien suhteen.

Mutta mikä tulee olemaan se valtti, jolla Microsoft erottuu iPadista? Monipuolisempi käyttis voisi olla tietty yksi, sillä yhä löytyy paljon ihmisiä joiden silmiin iOS on liian rajoittunut kun ei sisällä edes tiedostonhallintaa.

Apple onnistuu tekemään komponenttien suhteen niin hyviä diilejä, että hinnalla kilpailu tulee olemaan äärimmäisen vaikeaa jos haluaa speksien puolesta päästä edes lähelle edullisinta iPadia. 1280x800 näyttö ei enää riitä mihinkään.

Mutta kuten sanottua, maanantaita mielenkiinnolla odotellessa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #6 : 29.06.2012 12:05 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili 199$ Googlen Nexus 7 oli kyllä omalle kohdalle ehdottomasti se kiinnostavin julkistus kuluvalta I/O -tapahtumalta. Tegra 3 -tabletti tässä hintaluokassa on jotain ennenkuulumatonta. Ainut mikä ei ehkä täysin omaan makuhermoon osu on tuo näytön koko. Olisin mielummin maksanut muutaman kympin enemmän kymmentuumaisesta tabletista. Silti, niin houkutteleva kokonaisuus että voi olla että tulee ostettua pari herätteenä, kun Suomen julkaisu lähenee.

http://www.theverge.com/2012/6/29/3125396/google-nexus-7-review
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #7 : 29.06.2012 12:29 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Nexus 7 vaikuttaa kyllä todella vastustamattomalta, varsinkin tuohon hintaan. Toivottavasti Suomen hintakin on tuo 200€. Ei ole vissiin ilmoitettu mitään ajankohtaa milloin olisi Suomeen tulossa?
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #8 : 29.06.2012 12:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Verkkiksen listoilta jo löytyy, mutta mitään vahvistusta ei tosiaan vielä ole ajankohdasta. Ainakin Briteissä laite on varattavissa 169£ hintaan, joten hinta ainakin tuossa pysyi. Jaksan siis uskoa että 199€ on mahdollista Suomessakin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #9 : 30.06.2012 12:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tulee tuo Nexus kyllä vauhdittamaan Android-täpyköiden myyntiä melkoisesti. Google on painanut hinnan niin alas, ettei se tee edes voittoa tuolla laitteella. Hntaluokka on sikäli hyvä, että Nexus voi olla 200 euron hintaisissa Tableteissa kukkona tunkiolla, kun iPad hallitsee about 500-700 luokkaa ja Microsoftin uusi Surface tulee osumaan sinne tonnin pintaan.

Jos Applelta tulee se huhuttu 7" iPad, saa Nexus kunnon kilpailijan, vaikka se olisikin 50-100 euroa tyyriimpi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #10 : 30.06.2012 13:14 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili iPad hallitsee varmasti myynneissä tuota hintaluokkaa, mutta ei käy kieltäminen etteikö esimerkiksi Asuksen puolen tonnin tabit olisi varteenotettavia vaihtoehtoja.

Jännä miten tuolla muutamalla tuumalla saadaan hintaa pudotettua näinkin suuresti - seitsemän tuuman tabletista maksaa melkein puolet kymppituumaisesta. Pätee myös Samsungin tableteissa, jolla kyseisissä kokoluokissa laitteita on. Olisin kyllä mielelläni nähnyt Googlelta 299€ 10" tabletin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #11 : 27.11.2012 13:38 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Pitkästä aikaa kirjoitan tänne. Haluaisin siis kysyä neuvoa ja mielipiteitä muutamasta androidtabletista. Eli olen ajatellut ostaa täppärin ja kovasti kallistumassa androidien puoleen. Pääkäyttötarkoituksena olisi kone, jolla selviäisi reissussa nettiselailusta, sähköposteista ja leffojen ja sarjojen katselusta. Mahdollisesti jotain kouluhommiakin voisin laitteella tehdä. Olen 3-4 laitteen vaiheilla eli Samusung tab 2 7 vs Samsung tab 2 10.1 vs Nexus 7? Vielä villikorttina olen harkinnut Applen iPad Miniä.

Budjetti on n. 400€. Kysyisinkin, että millaisia kokemuksia noista laitteista ja onko jotain muita laitesuosituksia. Vähän tuo näytön koko aiheuttaa päänvaivaa. Toisaalta 7" olisi kätevämpi ja kannettavampi mutta pystyykö sillä lukemaan esim pdf:iä ja selamaan nettiä näppärästi?

Kiitän jo etukäteen.
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #12 : 27.11.2012 16:47 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pitkästä aikaa kirjoitan tänne. Haluaisin siis kysyä neuvoa ja mielipiteitä muutamasta androidtabletista.
Suosittelen odottamaan Nexus 10 eurooppaan rantautumista - näin ainakin itse teen. Veikkaisin että alkuvuodesta tulee myyntiin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #13 : 27.11.2012 21:25 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pitkästä aikaa kirjoitan tänne. Haluaisin siis kysyä neuvoa ja mielipiteitä muutamasta androidtabletista.
Suosittelen odottamaan Nexus 10 eurooppaan rantautumista - näin ainakin itse teen. Veikkaisin että alkuvuodesta tulee myyntiin.
Sitä itsekin ajattelin vielä noiden lisäksi harkita. Vaikuttaa todella lupaavalta. Onko missään ollut arvioita hinnasta ja onko tuo julkaisupäivä kuinka "educated guess"?
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #14 : 16.02.2013 12:34 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Nexus 10:n hankinta alkaa olemaan tässä liipasimella. 485€ posteineen:

http://www.handtec.co.uk/samsung-nexus-10-wifi-tablet-16gb-android-4-2-jelly-bean.html?___SID=U

Neuvottelen vielä itseni kanssa...
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #15 : 16.02.2013 12:39 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joko android tableteille on appeja?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #16 : 16.02.2013 12:50 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili
Joko android tableteille on appeja?
Ei siinä määrin kuin iPadeille, mutta parempi tilanne on kuin vuosi sitten.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #17 : 16.02.2013 12:58 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mietin vaan, kun ipadin käyttökin väheni loppujen lopuksi vain nettiselaimeksi, vaikka "siistejä" appeja kyllä löytyi ja muutama pelikin. Että kannattaa varautua vastaavaan tilanteeseen, ellei ole sellaista tyyppiä, joka jaksaa jotain rumpukoneita nakutella päivät pitkät tabletillaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #18 : 16.02.2013 13:08 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mietin vaan, kun ipadin käyttökin väheni loppujen lopuksi vain nettiselaimeksi, vaikka "siistejä" appeja kyllä löytyi ja muutama pelikin. Että kannattaa varautua vastaavaan tilanteeseen, ellei ole sellaista tyyppiä, joka jaksaa jotain rumpukoneita nakutella päivät pitkät tabletillaan.
Heh, joo ei tule rumpukonekäyttöön. Lähinnä just nettiselaimeksi, kuvankatselulaitteeksi sekä kontentin striimaamiseen.


PS. Laitoin Nexuksen tulemaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #19 : 16.02.2013 13:25 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili
Mietin vaan, kun ipadin käyttökin väheni loppujen lopuksi vain nettiselaimeksi, vaikka "siistejä" appeja kyllä löytyi ja muutama pelikin. Että kannattaa varautua vastaavaan tilanteeseen, ellei ole sellaista tyyppiä, joka jaksaa jotain rumpukoneita nakutella päivät pitkät tabletillaan.

Ainahan se menee vaan siihen, koska vain kourallinen appeja on edes aavistuksen hyödyllisiä. Ne muutamat järkevät löytyvät joka alustalle, joten niiden takia ei ainakaan kannata alustaansa valita. En muista edes milloin olisin jotain appstoresta ladannut, koska ei siellä ole mitään järkevää. 90% sovelluksista on toistensa kopioita tai täysin surkeita viritelmiä.
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #20 : 19.03.2013 10:14 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on tullut kuukauden päivät käytettyä Nexus 10:ä. Täytyy myöntää että ihan kätevä laite on kyseessä. Kätevä yksinkertaisuudessaan ja helppokäyttöisyydessään - ei niin kätevä jos käyttötilanne on vaativampi. Vaativampia tilanteita varten joutuu sitten käynnistämään läppäriä.

Nexus 10 näyttö on parasta luokkaa tämän hetken tabletmarkkinoilla. Tästä hyötyy etenkin valokuvia katseltaessa. Vihdoinkin sitä pääsee näkemään kunnolla millaisia kuvia sitä on tullut otettua järkkärillä (läppärin näyttö on varsin vaatimaton). Tablettia pitää mielummin pystysuunnassa, jolloin netin selaaminen mielekkäämpää ja virtuaalinen näppäimistö sopivamman kokoinen. Videot ja kuvat tulee ainoastaan katsottua vaakana.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Android-laitteissa on tunnetusti kohtalainen USB -tuki. Sääli vain että microUSB:n antovirta ei oikein riitä käyttämääni AirDAC:n lähettimeen. Spotify -käyttö on siis toistaiseksi vielä PC:n läpi. Muut USB -laitteet toimivat ongelmitta, kuten hiiret, näppäimistöt ja pleikkariohjaimet.

Rakenteeltaan tämä on varsin miellyttävä. Ulkopinta on jännän kumimaista muovia. Tabi pysyy siis hyvin kädessä. Takakanteen olisi toivonut vähän enemmän jämäkkyyttä - kotelo vähän naksuu kun sitä painelee keskeltä.

Kaikenkaikkiaan olen hankintaan ihan tyytyväinen. Nexus -laitteen omistaja sitä pääsee aina tuoreeltaan ihmettelemään uusimpia Androidin ominaisuuksia ja tablettina laite karsii yllättävänkin paljon PC:n ääressä istumista.

www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #21 : 03.04.2013 09:20 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Hiukan on alkanut tabletti mietityttämään. Puhelimen vaihto olisi ajankohtainen tuossa kuukauden tai parin päästä, mutta aloin miettimään pitäisikö hommata samantien tabletti. Puhelin kuitenkin hoitaa hommansa ihan ok, pelit ja sovellukset vaan tuntuu kyykyttävän puhelimen ja akun. Joten kun sovellusten takia puhelimen hommaisin, niin ei voi olla miettimättä pitäisikö tämän vuoksi hankkia tabletti.

Suurin epäkohta tässä taitaa olla tabletin suorituskyky. Ilmeisesti halvinta ei kannata ostaa, koska tilttailu ja töksähtely on perseestä, mutta vituttaa maksaa 500-600€ tabletista joka on vuoden päästä auttamattomasti vanha. Joten, mitäs mieltä porukka on, vanheneeko hyväkin tabletti vuodessa? Tuntuu että tällä puolella kuitenkin mennään aika harppauksin tekniikassa ja lyhyessä ajassa. Onko siis mitään järkeä ostaa sitä 500-600€:n tablettia?

Tai kuinka porukalla on kestänyt tabletit? Voiko sillä heittää vesilintua vuoden päästä? Siis senkin vuoksi että tehot ei riitä enää.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #22 : 03.04.2013 12:23 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili No, ainakaan Ipadien kohdalla ei ole tapahtunut mitään harppauksia viimeiseen viiteen vuoteen ja muillakin malleilla lähinnä sen takia, kun monen muun valmistajan ensimmäiset mallit olivat niin huonoja. Minulla on ollut jo monta vuotta Ipad2 ja eipä ole esiintynyt pienintäkään tarvetta vaihtaa sitä uudempaan. Laite ja ne muutamat käyttökelpoiset sovellukset toimivat suurimman osan ajasta juuri niin kuin pitääkin.
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #23 : 03.04.2013 12:37 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
No, ainakaan Ipadien kohdalla ei ole tapahtunut mitään harppauksia viimeiseen viiteen vuoteen ja muillakin malleilla lähinnä sen takia, kun monen muun valmistajan ensimmäiset mallit olivat niin huonoja. Minulla on ollut jo monta vuotta Ipad2 ja eipä ole esiintynyt pienintäkään tarvetta vaihtaa sitä uudempaan. Laite ja ne muutamat käyttökelpoiset sovellukset toimivat suurimman osan ajasta juuri niin kuin pitääkin.

Juu, eikös iPad 2 ole yhtä tehokas kuin melko tuore iPad mini ja ensimmäinen Retina iPad? Tuossa oli kai vähän tehokkaampi näyttis, mutta sen tehot menevät korkeampaan resoon. Suorituskykymittauksissa päästiin iPad 2:n tasolle. Android-leirissäkin kannataa välttää ne halvimmat roskat ja sijoittaa about saman verran kuin iPadit maksavat. Olen kaverin jotain halpis-Androidia käyttänyt ja siitä on kyllä käyttömukavuus kaukana...
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #24 : 03.04.2013 13:07 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Siis rauta ei ole kehittynyt juuri yhtään ja uutta mallia esitellään vähintään kerran vuodessa ;D Heitetään vaan uusi hintalappu. No okei, onhan niissä näytöt parantunut. Kuluttajaa oikein hellitään taas.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #25 : 03.04.2013 13:09 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
No, ainakaan Ipadien kohdalla ei ole tapahtunut mitään harppauksia viimeiseen viiteen vuoteen ja muillakin malleilla lähinnä sen takia, kun monen muun valmistajan ensimmäiset mallit olivat niin huonoja. Minulla on ollut jo monta vuotta Ipad2 ja eipä ole esiintynyt pienintäkään tarvetta vaihtaa sitä uudempaan. Laite ja ne muutamat käyttökelpoiset sovellukset toimivat suurimman osan ajasta juuri niin kuin pitääkin.

iPad 3 täällä ja yhä erittäin tyytyväinen. En oikeastaan näe yhtään mitään syytä päivittää moneen vuoteen, koska tehoa riittää käyttötarkoitukseen nähden yllin kyllin ja näyttö on ihan pirun hyvä jo tälläisenään. Todennäköisesti ostan uuden vasta kun tämä hajoaa.
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #26 : 03.04.2013 13:24 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Siis rauta ei ole kehittynyt juuri yhtään ja uutta mallia esitellään vähintään kerran vuodessa ;D Heitetään vaan uusi hintalappu. No okei, onhan niissä näytöt parantunut. Kuluttajaa oikein hellitään taas.

Siis on tuo tuorein iPad tehokkaampi.

iPad 2 (2011), prossuna A5 --> iPad Retina (2012), prossuna A5X, näyttis tehokkaampi, mutta tehot menivät korkeamman reson pyörittämiseen --> iPad Retina 2nd gen (2012), prossuna A6X, koko paketti tehokkaampi

iPad minissä sama prossu kuin pari vuotta vanhassa iPad 2:ssa. Prossua on kai kylläkin kutistettu, eli syö vähemmän virtaa.

Onhan noissa kaikkea muuta tietysti päivitetty. Ja jos uusilla päivityksillä ei tee mitään, niin ainahan voi ostaa vanhan mallin pilkkahintaan.

Kaverilla on tuo eka Retina iPad, kuten despollakin. Toimii kuten pitääkin. Ei tahmaile, ei hidastele tai tilttaile. Ihan rohkeasti vaan kauppaan testailemaan. Monet esittelyssä olevat iPadit on tungettu täyteen erilaista softaa, niin saa käsityksen, miten muu kuin selailu onnistuu. Android-tabletteja on tosi vähän näkynyt testattavana. Jossain Gigantin megastoressa oli jotain, mutta iso osa niistäkin oli jostain syystä sammutettuna. IPadeja löytää melkein jo lähi-Siwastakin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #27 : 03.04.2013 13:49 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili
Siis rauta ei ole kehittynyt juuri yhtään ja uutta mallia esitellään vähintään kerran vuodessa ;D Heitetään vaan uusi hintalappu. No okei, onhan niissä näytöt parantunut. Kuluttajaa oikein hellitään taas.

Siis rauta kyllä kehittyy ja ainahan tehoja tulee muka lisää, mutta tietyn pisteen jälkeen sillä ei ole mitään merkitystä. Samsung puskee uusia supermalleja kännyköistäänkin jatkuvasti markkinoille, joissa on tehoja enemmän kuin monen koti-PC:ssä, mutta S3 ja S4 ovat lopulta hyvin marginaalisia päivityksiä jopa "ikivanhaan" S2:eenkin verrattuna. S3:ssakin enemmän kuin tarpeeksi tehoja mihin tahansa.

Itse käytettävyys ja ominaisuudet parantuvat lähinnä marginaalisesti ja muutokset ovat luokkaa "pyöretä reunat ja aavistuksen kirkkaampi näyttö". En sillä että syyttäisin yrityksiä, sillä en itsekään keksi juuri mitään ominaisuuksia mitä ei olisi jo survottu padeihin ja kännyköhin. Niissä on jo kaikkea.

Menet vaan ja ostat jonkun Ipadin tai paremman pään android-tabletin, niin pärjäät sillä vuosia. Kun kyse on elektroniikkalaitteista, niin "odota muutama kuukausi kun julkaistaan laite x ja malli x" -periaate on aivan turhaa, kun uusia laitteita tulee koko ajan lisää ja kaikki vanhenee hetkessä joka tapauksessa.« Viimeksi muokattu: 03.04.2013 13:55 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #28 : 16.10.2014 09:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://youtu.be/uw8kl7810T0?t=1h47m9s

Kutcherille jäänyt Jobsin rooli päälle!  ;D


Luin kyllä aiemmin, että äijä on jossakin roolissa Lenovolla, mutta en käsittänyt heti sitä, että Ashtonhan se siellä ihan suunnittelee vakavissaan näitä laitteita. Tiemmä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Tabletit (ne muut kuin iPad) « Vastaus #29 : 16.10.2014 11:17 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
http://youtu.be/uw8kl7810T0?t=1h47m9s

Kutcherille jäänyt Jobsin rooli päälle!  ;D


Luin kyllä aiemmin, että äijä on jossakin roolissa Lenovolla, mutta en käsittänyt heti sitä, että Ashtonhan se siellä ihan suunnittelee vakavissaan näitä laitteita. Tiemmä.

Joo, kirjoittelin sivuduunissa uutista noista tableteista viime viikolla.

Uuden Yogan Pro-versio on kohtalaisen räävi paketti, sillä tablettiin on työnnetty Pico-projektori valkokangasmomentteja varten. :lol: Kaikkea on oltava.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines