Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Aihe: Nokia - Aina ja ikuisesti  (Luettu 43185 kertaa)
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #60 : 16.02.2013 00:46 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Olisit vaan jättänyt sen sinne baarin lattialle minne kuuluukin  :lol: :lol: :lol:
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #61 : 17.02.2013 16:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Nämä Nokian omat CC-1043 suojat Lumialle on aika kivoja. Ei juurikaan lisää laitteen painoa tai paksuutta, mutta muuttavat ulkonäön täysin. Langaton latauskin toimii ongelmitta suojan kanssa. Ei näytä eikä tunnu siltä, että käyttäisi suojaa!  Ja sehän on aina kivaa, right guys?!

Näillä on kiva saada vaihtelua välillä puhelimen väriin. Ovat vaan olleet aika kiven alla vielä ja onnistuin löytämään tänään hyllystä vain punaisia. Kympin hintaisina ei hintakaan päätä huimaa, joten aion hankkia vielä ainakin keltaisen suojan, jahka niitä maaliskuun alussa alkaa kauppoihin tipahdella.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #62 : 04.04.2013 14:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW

Galaxy S4:n softapohjainen kuvanvakain jää yhä valovuosien päähän 920:n vastaavasta rautapohjaisesta ratkaisusta (tässä ei sinällään ole mitään yllättävää).


Videokuvausominaisuuksiltaan 920 on todellakin melkoinen edelläkävijä kännyköiden puolella. Olen monta kertaa saanut todella sulavan näköistä kuvaa vauhdikkaissa tilanteissa, joissa muiden kännyköiden kamerat olisivat tuottaneet tärisevää ja sekavaa videota. Se mainosvideo taannoin oli feikattu, mutta ei oikean maailman kokemus paljoa siitä jää.


Huikein esimerkki Youtubessa kuvanvakaimen toiminnasta lienee video, jossa ajellaan monster truckilla aavikolla Lumia 920 kiinnitettynä ajoneuvoon. Lopputulos on uskomattoman smooth.« Viimeksi muokattu: 04.04.2013 16:04 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #63 : 18.04.2013 12:50 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Ostaa päräytin 920 lumian ja kolmisen vuotta kestänyt puhelimenvaihto operaatio sai näin päätöksensä. Lienette laudallakin huomanneet etten paljoa älypuhelinten maailmaa seuraile, joten vähän mututuntumalta (ja hyvän kameran perusteella) tein ostopäätöksen. Aika näyttää kannattiko sijoitus.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #64 : 27.05.2013 15:02 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuli tänään vastaan projekti jossa piti tehdä A3-kokoisia printtejä kuvista. Sain asiakkaalta kuvia ja ensimmäinen reaktio oli miten järkyttävää kuraa kuvien laatu oli. Piti vetää miljoonan noise reducerin ja color correctionin läpi että niistä sai siedettäviä printtiin, vaikka kuvat oli otettu päivällä aika perus pilvisellä säällä ISO-100 arvolla.

Kerroin vitsillä palautteena että kannattaa varmaan vaihtaa se ikivanha digipokkari parempaan, ettei tarvitse jatkossa jokaista kuvaa käsitellä erikseen ennen painatusta. Asiakas sanoi ottaneensa kuvat Lumia 920:lla, mikä tuli kyllä yllätyksenä kun siinähän piti olla muka niin hyvä kamera. Aivan tyypillistä epätarkkaa kännykkäkuva-noisea täynnä mikä räjähtää käsiin jos vähänkään suurentaa kuvaa, eli kuvanlaatu ei ole juurikaan parantunut muista kännyköistä. Aivan leluhan tuo edelleen on. Sitä ei vaan näe noissa netin 200 x 50px kuvista.

On se hienoa kun 30 vuotta sitten valokuvien keskimääräinen laatu oli paljon parempaa kuin nyt. Ihmiset ottavat lomamuistonsa kännyköillä ja pahimmassa tapauksessa vetävät ne vielä sen kirotun Instagram-roskan läpi.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #65 : 27.05.2013 21:02 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Noksun kamera on ollut kieltämättä hienoinen pettymys. Saahan tällä "ihan ok" tason kuvia otettua, mutta ei niitä tosiaan kärsi suurentaa alkuunkaan.
Muuten puhelin on kyllä ajanut asiansa mitä nyt tilttaili alkuun jonkun kerran. Eniten ärsyttävä ominaisuus on puhelujen katkeilu jota sattuu varsin tiuhaan. Eli ei tämä liian varmatoimiselta vaikuta.

Hieno luuri tämä kyllä on. Ainakin tämä keltainen miellyttää silmää.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #66 : 06.06.2013 11:32 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Itseltäni löytyy myös Nokian Lumia 920. Toistaiseksi olen kyllä ollut varsin tyytyväinen. Windows Phone 8 tuntuu loogiselta ja näppärältä siinä missä Ipod Touchin käyttö tuntui aikoinaan turhauttavalta. Suurelta näytöltä netinkin selaaminen onnistuu mukavasti. Täytyy kyllä vähän tehostaa vielä omaa käyttöä, onko kenelläkään sovellussuosituksia?
N
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #67 : 06.06.2013 12:44 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Itseltäni löytyy myös Nokian Lumia 920. Toistaiseksi olen kyllä ollut varsin tyytyväinen. Windows Phone 8 tuntuu loogiselta ja näppärältä siinä missä Ipod Touchin käyttö tuntui aikoinaan turhauttavalta. Suurelta näytöltä netinkin selaaminen onnistuu mukavasti. Täytyy kyllä vähän tehostaa vielä omaa käyttöä, onko kenelläkään sovellussuosituksia?
Itsellä myös ollut käytössä reilun viikon verran ja hyvin on toistaiseksi toiminut. Alla jotain listaa hyväksi koetuista appeista:

- AccuWeather (sää-appi, live tile -tuki)
- Aukio (ampparit.comin käyttöön, paljon parempi kuin amppareiden oma appi)
- Carboncast (hyvännäköinen ja toimiva podcast-soitin)
- JDB for Facebook (Natiivi/Microsoftin oma appi täysi susi, tämä sentään jotenkin parempi)
- Metrotube (Taitaa olla paras käytettävissä oleva Youtube-appi)
- Rowi (Paras Twitter-client)

Peleistä hyviä vastaan tulleita ovat olleet Robotek ja Wordament.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #68 : 06.06.2013 13:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW WeatherFlow - Kaunein ja makein sääappi mitä WP8:lle tällä hetkellä löytyy.
Facebook Beta - Tämä uudistunut Microsoftin FB-sovellus on vielä beta-vaiheessa. Toiminut kuitenkin itselläni jo ihan hyvin. Kilometrejä parempi kuin alkuperäinen.
Snes 8X - Loistava SNES-emulaattori WP8:lle.
Simple calendar - Mainio kalenterisovellus, jos ei tule toimeen Microsoftin omalla appilla.
ProShot - Lisää asetuksia Lumian kameraan. Varmaankin paras valokuvaus-app tällä hetkellä alustalle.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #69 : 06.06.2013 16:04 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Kiitokset suositteluista täältäkin, pitää latailla edellä mainittuja appeja kokeiluun.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #70 : 07.06.2013 14:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.engadget.com/2013/06/07/nokia-eos-video-shows-mechanical-shutter/

Nokia EOS, eli todennäköisesti kamerapuhelinten uusi kuningas, on tulossa tod.näk kesän aikana julkaisuun. Nokia puskee näitä malleja näköjään joka toinen kuukausi esiin. Yhteistä tuntuu olevan se, että nämä mallit perustuvat vahvasti Lumia 920:n pohjalle, ainakin teknisten ratkaisujen osalta.

Jos EOS sitoo samaan pakettiin 808:sta tutun 41 megapikselin kameran ja 920/925/928:n OIS-kuvanvakaimen, niin kyseessä tulee olemaan aikamoinen kamerapuhelin. Paras toistaiseksi.

Tuo takapuolen bump tekee siitä kyllä visuaalisesti rumemman kuin vaikkapa 920-mallista.

Kyllä tämä jonkin verran houkuttelee, vaikka periaatteessa olenkin ajatellut odottaa seuraavaa oikeaa Nokian lippulaivaa. Selvästi teknikaltaan ylivoimaista 920-malliin verrattuna. Se vaatii tosin WP8:aan päivityksen, sillä nykymuodossaan se ei edes tue vielä 1080p-resoluutiota.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #71 : 23.06.2013 14:05 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Peleistä hyviä vastaan tulleita ovat olleet Robotek ja Wordament.
Meinasin ensi alkuun pitää puhelimen pelivapaana laitteena mutta tuli retkahdettua ja latailin tuon Robotekin. Peli vaikuttaa ainakin ensi alkuun ihan asialliselta, tiedä sitten kyllästyykö peliin myöhemmin.

Osaatteko suositella muita, mieluiten ilmaisia, pelejä Lumialle?
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #72 : 11.07.2013 10:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://taskumuro.com/nokia-lumia-1020n-taydellinen-ominaisuuslista-vuoti-julki-katso-etukateen-mita-huomenna-on-luvassa


Lumia 1020 julki tänään ja tyypilliseen tapaan lähes kaikki siitä on vuotanut ennakkoon.

Tulossa on jumalluokan kamerapuhelin, jolle ollaan kuulemma lätkäisemässä 700 euron hintalappua ilman kytkydiilejä. Suurin kysymys on, että miten pienen piirin laitteeksi tämä loppujen lopuksi jää. 808 jäi siksi, että siinä oli vielä suurimman osan vierastama Symbian. Nyt alla kehrää moderni käyttöjärjestelmä.

Toivottavasti Noksu ei myöskään tee siitä kuuluisaa "voit ostaa tämän sitten joskus loppusyksyllä" temppuaan kun puhe tulee julkaisuajankohtaan.

Tilaisuus alkaa illallla kuudelta Suomen aikaa.


Nokian oma livestream: http://www.media-server.com/m/p/nsvzjhtu


« Viimeksi muokattu: 11.07.2013 17:32 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #73 : 06.08.2013 16:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Amber-päivitys lumioille pitäisi olla jaossa lähipäivinä. Kasapäin mukavia uusia ominaisuuksia:

http://www.gsmarena.com/here_is_the_nokia_pr20_amber_update_changelog_for_lumia_lineup-news-6478.php

Päiväkuvia osittain riivannut suttuisuus ja tarkennusongelma pitäisi olla myös historiaa:

http://www.wpuhelin.com/lumia-amber-paivitys-toi-huomattavan-parannuksen-paivakuviin/

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #74 : 18.08.2013 15:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sain tänään tuon Amber-päivityksen omaan Lumiaani.

Todella vakuuttavaa tähän asti. Tykkään toiminnosta, että ruudulla näkyy kokoajan kellonaika (kun laite on taskussa, se osaa sammuttaa tämän) ja puhelimen lukituksen avaamisesta kaksoisnäpäyttämällä näyttöä. FM-radio on ihan jees myös, mutta ei varmaan hirveästi tule käyttöä kuitenkaan kun tuppaa tuo Nokia Musiikki olemaan niin hyvä palvelu.

Amberin yhteyteen paketoitiin myös Microsoftin oma GDR2-päivitys, joka poisti käyttiksestä joitain rajoitteita. Esimerkiksi Fonecta Caller osaa nyt Android-sovelluksen tavoin hakea soittajan tiedot automaattisesti kun puhelu tulee. Aiemmin se ei ollut mahdollista. WP8 menee kokoajan parempaan ja parempaan suuntaan.

Smart Cam ja Pro Cam ovat mahtavia Nokia-appeja kumpainenkin. Smart Camin sarjakuvaus on hauska ja Pro Cam tekee käytännössä turhaksi storen camera-appit. Niin hyvä kuvaussovellus se on. Tämä yhdistettynä parantuneisiin kuvausalgoritmeihin ja kyllä kelpaa.

Videopuolelle tuli 1080p laatuisena kuvattaessa 1.8x häviötön zoom. Ei se hirmuisesti ole, mutta jotain kuitenkin. Ja häviöttömyydestä toki iso plussa.Lisäksi videoita kuvatessa puhelin tallentaa nyt äänen aitona stereona.


Täytyy nostaa hattua Nokialle; Amber on oikein mainio paketti, joka teki omasta 920:stä vielä aiempaankin mukavamman puhelimen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #75 : 20.08.2013 10:31 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Sattuipa sopivaan saumaan tuo Data Sense-appi. Tällä puolen palloa ei tunneta rajatonta dataa puhelinliittymissä, ja etsiskelinkin jo jotain työkalua datamäärien seurailuun. Hatunnosto Nokialle.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #76 : 03.09.2013 09:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pommi odotti tänä aamuna: Microsoft ostaa Nokian koko matkapuhelinvalmistuksen!

Onhan se ilmassa tietyllä tavalla roikkunut jo kauan, mutta silti se tuli melkoisena yllätyksenä.

Kun asiaa tarkemmin pohtii, voi siirto olla molemmille varsin hedelmällinen. Asiahan on niin, että Windows Phone on ollut jo kauan yhtä kuin Nokian Lumiat. Puhelin-strategia tuskin oleellisesti muuttuu, kun Elop siirtyy kaupassa takaisin Microsoftille. "Myyrä teki tehtävänsä", haukkuvat pahat kielet.

Se mikä huolestuttaa, on tiettyjen avainhenkilöiden poistuminen kuvasta. Esimerkiksi "Suomen Jony Ive", Marko Ahtisaari, jättää tehtävänsä tämän vuoden lopussa. Ikoniset N9 ja Lumia-mallit luonut teollinen muotoilija on ehdottomasti ison luokan menetys. Ainakin, jos tulevat Lumiat ottavat muotokieleensä jotakin Surface-tablettien tyylistä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #77 : 03.09.2013 09:46 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Vai niin...  :lol:

Noh, paljastuu ne myyrät näinkin.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #78 : 03.09.2013 13:26 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvä juttu Nokialla ja kaikkihan tuon tiesivät. Ainoa juttu mikä tässä harmittaa on, etten ehtinyt ostaa osakkeita omaan salkkuuni. Eipä tuota matkapuhelinpuolta saada varmaan siltikään kovaan nousuun. Toki hyvä juttuhan se olisi kilpailun kannalta.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #79 : 03.09.2013 14:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/tuleeko+nokiasta+uusi+jolla/a926865

Eräs mielenkiintoinen näkökulma Nokia --> Microsoft diiliin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #80 : 19.09.2013 12:56 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Lumia 925 tuli hommattua työpuhelimeksi. Hauskalta vaikuttaa ja kaiken lisäksi melko tyylikäs. 1020 olisin voinut myös saada, mutta sitä olisi pitänyt odotella vielä jonkun aikaa. Melkoista säätämistä tämä aluksi on kun yrittää etsiä kaikki tarpeelliset sovellukset.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #81 : 29.09.2013 17:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kävin hiplaamassa 1020 Lumiaa tänään Expoilla ja käsituntuma laitteeseen oli kyllä vakuuttava. Mattapinta tuntui hyvältä kädessä ja laitteen paino vaikutti sopivalta. Kameraelementti ei ainakaan pikaisessa testauksessa häirinnyt kun laitetta piteli kädessä.

Kameraa lukuunottamatta sisuskalut on suoraan 925:stä. RAMia on toki 2 gigaa, mutta se toinen giga on varattu kokonaan kameran käyttöön, joten silläkään saralla ei eroa tietääkseni pitäisi olla.

Kamerasta ei osaa messuolosuhteissa sanoa juuri mitään. WPCentralin käyttäjien kuvia katsomalla kuitenkin on selvää minkä luokan kännykkäkamerasta on kysymys. 808:ssa on hieman suurempi kenno ja ymmärtääkseni kuvat ovat parhaimmillaan vielä 1020:n vastaavia puhtaampia. Ero ei silti ole iso ja 1020:n kuvanvakain tietenkin on aivan uusi etu verrattuna ensimmäiseen PureView-Noksuun.


Alkoi kyllä polttelemaan hankinta. Soneralta saisi lisäakullisen Camera Gripin kaupan päälle jos nyt tilaisi ja toimitukset alkaisivat jo ensi viikon tiistaina....
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #82 : 25.11.2013 10:19 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Täytyy kyllä antaa pisteet Lumialle kestävyydestään. Tänään, ei-niin-aurinkoisen-työmatkan jäljiltä kaivelin vettä valuvan puhelimen taskun pohjalta kuivumaan, eikä tuo ollut (onneksi) siitä moksiskaan. Tuon lisäksi luuri on navigaattorin virkaa toimittaessaan lennellyt pitkin työautoa milloin missäkin penkin alla lojuen, sekä pari kertaa tipahtanut suht korkealta kovalle lattialle. Ainoat näkyvät vauriot ovat hieman naarmuuntunut takakansi, ja pienen pieni kannen halkeama puhelimen ylänurkassa. Näytöstä ei löydy kuin valoa vasten peilaamalla yksi olematon naarmu.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #83 : 25.11.2013 14:16 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Meikäkin kyllä antaa täydet pojot kaikille aiemmille Nokioilleni kestävyydestä. Koskaan en ole puhelinta joutunut vaihtamaan siksi, että edellinen olisi mennyt rikki.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Sikäli on kyllä Nokia ollut ainutta ja ikuista, eikä koskaan ole ollut haluakaan vaihtaa muuhun.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #84 : 13.01.2014 15:03 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Ostin tuommosen punaisen pökäleen eli 920 ja semmosen langattoman lataustuikun. Tässähän on vaikka mitä featureja esim. radio.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #85 : 26.08.2014 11:48 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili 920 Lumiaan tuli viime viikolla ladattavaksi windows phone 8.1-päivitys, joka kieltämättä piristi luuria hiukan. Itselleni mieluisin uudistus on mahdollisuus mahduttaa enemmän, pienempiä pikakuvakkeita aloitusnäyttöön, jolloin kaiken tarvitsemansa, ja hiukan ylikin, saa helposti mahdutettua kerralla ruudulle. Myös esimerkiksi facebook-albumien kuvien satunnainen kierrättäminen lukitusnäytössä toi luuriin hiema uutta väriä. Pyyhkäisykirjoittamisen toimivuus, ja nopeus yllätti positiivisesti, tiedä sitten tuleeko tuota miten käytettyä jatkossa.

Noksun puhelin on ollut nyt puolisentoista vuotta käytössä, ja olen kyllä ollut varsin tyytyväinen. Erityisesti Nokian Here maps-kartat ovat olleet todella positiivinen yllätys, puhelin on toiminut parempana navigaattorina kuin yksikään oikea navigaattori, mitä olen joutunut käyttämään.

Päivityksiä on tippunut tasaiseen tahtiin, ja jokaisen mukana on tullut ainakin peruskäyttäjälle tarpeellisia uusia ominaisuuksia mukana, ja muutenkin Lumia on mennyt päivitysten myötä parempaan päin siitä, mitä se oli markkinoille ilmestyessään. Tasaisen päivitystahdin myötä puhelin on myös tuntunut "uudelta" pidempään, eikä intoa uuden luurin hankintaan löydy juuri ollenkaan. En näe älypuhelinta itselleni niin tärkeänä kapistuksena, että sitä pitäisi olla vaihtamassa uusimpaan malliin joka julkaisussa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #86 : 26.08.2014 15:56 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Pyyhkäisykirjoittamisen toimivuus, ja nopeus yllätti positiivisesti, tiedä sitten tuleeko tuota miten käytettyä jatkossa.

Pitääköhän tämä laittaa erikseen päälle jostain tai ylipäätään miten toimii? Periaatteessa kinostaa mutta en vaa osaa. Itellä siis myöskin 920.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #87 : 26.08.2014 20:56 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos olet tuon päivityksen ladannut, niin sen pitäisi toimia automaattisesti. Tuolta löytyy mallia, ja muutkin uudet ominaisuudet esiteltyinä: http://www.windowsphone.com/en-NZ/how-to/wp8/basics/whats-new-in-windows-phone
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #88 : 26.08.2014 22:08 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jos olet tuon päivityksen ladannut, niin sen pitäisi toimia automaattisesti. Tuolta löytyy mallia, ja muutkin uudet ominaisuudet esiteltyinä: http://www.windowsphone.com/en-NZ/how-to/wp8/basics/whats-new-in-windows-phone

No niinpä näköjään toimii. Siis oli vaan uskosta kiinni, mikähän siinä oli etten alkuun saanut sitä "häntää" siihen ruudulle ilmestymäään. Aika napakkaa tuolla kirjoitella vaikkakin esim neekeri sanan kanssa tuli pahoja vaikeuksia.
tallennettu
Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti « Vastaus #89 : 06.10.2014 19:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Onkos joku vaihtanut kosketusnäyttöä lumiaan? Eukko hajotti oman Lumia 620:n kosketusnäytön (halki/poikki) ja päätin että korjaan sen kun on vasta reilun vuoden vanha. Googlella löytää useammankin, mutta mietin onko jollain hyvää kokemusta ja/tai suositella jotain lafkaa josta tuli nopeasti ja vaivattomasti asennuspaketti ohjeineen?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines