Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Aihe: Nettiliittymät ja mokkulat  (Luettu 42432 kertaa)
Nettiliittymät ja mokkulat « : 21.10.2011 11:07 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Toivottavasti tästä ei ole ketjua. En jaksanut etsiä.

Elisa/Saunalahti, Dna/Welho, Sonera ja onko jotain muita? Mikä on paras?

Itse olen käyttänyt aika pitkään DNA:n laajakaistaa ja se on toiminut vaihtelevasti. Välillä on ollu ongelmia, mutta tukeen soittamalla ne ovat yleensä ratkenneet. Torrentit on saanu laulaa ja ei ole tullut mitään valituksia tai keinotekoista hidastamista. Nyt uuteen kämppään muuttaessa pitää vaihtaa, kun jostakin syystä sinne ei DNA:n yhteyttä saa. Eli onko kenelläkään kokemuksia Saunalahden tai Soneran laajakaistoista. Sonerasta on huono kuva jo valmiiksi, mutta ehkä se ei ole enää ajankohtainen? Laajakaistassa on itselle tärkeintä se, että saan warettaa TV-sarjat rauhassa, joten minulle kelpaa erittäin torrent-ystävällinen laajakaista.

Mitäs muut? Kokemuksia?

Mokkulasta sen verran, että DNA:n mokkula ei vakuuttanut. Ei saanut useinkaan 3G-yhteyttä tai parempaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #1 : 21.10.2011 11:37 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili No Soneran mokkulat nyt ovat poikkeuksetta suoraan persereiän syövereistä kotoisin. 24kk kokemuksella voin kertoa.

Nyt on Saunalahden 10M/1M wlanilla käytössä ja diiliin kuulunut mokkula. Mokkula toimii hyvin ja ero Soneraan on valtava. Laajakaista on ollut ihan jees, mitä nyt wlan pätkii satunnaisesti? Pitäisi kait verkkopiuhalla testata joskus, että pätkiikö myös silloin.
Voice of The World.
tallennettu
Re: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #2 : 21.10.2011 11:39 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Itsellä oli Welhon diilissä tulleen Ciscon kanssa myös WLAN-ongelmia. taitaa olla vain huonolaatuisia vehkeitä. Langallisena toimii ihan jees ja WLAN toimii bridged only modessa myös ok. Pitänee varmaan Saunalahti laittaa tuohon seuraavaan kämppään.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #3 : 21.10.2011 11:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Welhon asiakas olen ollut vuodesta 2005 ja erittäin tyytyväinen sekä asiakaspalveluun että liittymien laatuun. Nykyisin käytössä 40M, mutta loppuvuodesta ajattelin päivittää 110M-liittymään.

iPhone on minulla periaatteessa mokkulakäytössä soneran liittymällä silloin kun jaan sen 3G-yhteyden muihin laitteisiin. Ja voin allekirjoittaa sen, että mokkulakäytössä Soneran liittymä on, varsinkin pääkaupunkiseudun ulkopuolella, vähän heikko. Saunalahti/Elisa tarjoaa paljon paremman kattavuuden ja yleensä myös nopeudet.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #4 : 03.11.2011 16:35 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW DNA:n mokkula on kyllä nopea kunhan sattuu olemaan oikealla alueella. Täällä Espoossa pääsi aamulla n. 17 megan nopeuksiin ja nyt ruuhka-aikaan 8 megaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #5 : 03.11.2011 20:05 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili DNA:n 3g verkko taitaa olla se kaikista nopein, HS-nopeuksilla yleensä se maksimi mitä sopimuksessa luvattu, tosin ei mikään kovin kattava verkko esim, haja-asutusalueilla. Tällä hetkellä käytössä on Saunalahden tuplalaajakaista ja siinä tuo mokkulan nopeus jää vähän DNA:sta, mutta ei merkittävästi.
tallennettu
Re: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #6 : 20.11.2011 13:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Elisa on joutunut blockaamaan piratebayn käyttäjiltään. Itse en enää pääse sivulle. Mites muilla?

E: Tai sitten PB on muuten vain down, mutta tuosta blockkaamisestakin oli juttua, että sen pitäisi tulla 18.11. voimaan.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #7 : 20.11.2011 13:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW PB alhaalla myös täällä, käytössä Welhon liittymä.

Kuulin, että Elisa on moneen otteeseen saanut kehotteita blockata PB, mutta en muista että operaattori olisi lähtenyt tätä vielä toteuttamaan. Onko jossain verkkomediassa ollut juttua, että Elisa on tosiaan tehnyt perjantaina tuollaisen eston?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #8 : 20.11.2011 13:47 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tässä juttu oikeuden päätöksestä:
http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2011/10/26/karajaoikeus_maarasi_elisan_estamaan_paasy_the_pirate_bayhin

Tässä myös lisää, jossa mainittiin myös tuo 18.11. pvm. En tiedä sitten onko Elisan valitus korkeampaan oikeuteen lykännyt asiaa.
http://torrentfreak.com/finnish-isp-ordered-to-block-the-pirate-bay-111026/
Play-Asia
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #9 : 20.11.2011 14:28 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 573 Basaaripisteet: 4 Profiili Mulla kyllä toimii. Tosin oli vielä hetki sitten alhaalla.

Onko kenelläkään heittää mitään hyvää vaihtoehtosaittia vastaisuuden varalle? Torrentz ja isoHunt on ainakin ihan kelpoja.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #10 : 25.11.2011 11:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sonera ja DNA oikeuteen Pirate Bayn takia


Elisakin aikoo valittaa hovioikeuteen tuosta aiemmasta päätöksestä. Saapa nähdä miten tämä vääntö päättyy. Oikeasti PB:tä käyttävät toki kiertävät tuon eston muutamissa minuuteissa, joten eiköhän se todellisuudessa karsi pois vain sellaiset satunnaiset käyttäjät, jotka eivät tietokoneensa kanssa ole niin taitavia.

Ja täytyy muistaa, että vaikka PB:lle pääsy estyisi, internetissä on silti "muutama" muukin paikka, joka tarjoaa vastaavanlaisia palveluja. Keskimmäisenä ehkä googlen tapainen torrent-hakukone, joka hakee hakusanalla tuloksia kaikista suurista torrent-palveluista.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #11 : 09.01.2012 12:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/nyt-se-tapahtui-operaattori-blokkasi-pirate-bayn-suomessa

Elisa ja Saunalahti blokkaavat siis tästä päivästä eteenpäin kasan torrent-sivustoja. Kielto astuu tod.näk myöhemmin voimaan myös muiden operaattoreiden kohdalla.

Aika harvaa tämä kuitenkin tulee estämään, ottaen huomioon kuinka helppoa tuon eston kiertäminen on.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #12 : 09.01.2012 13:41 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili En ole kertaakaan ladannut mitään Pirate baysta, enkä mistään muustakaan vastaavasta palvelusta. En edes osaisi. Musiikin kuuntelen radiosta ja spotifylle menee 5€ kuussa, joitakin levyjäkin ostelen, pelit ja leffat ostan hyllyyn jos tahdon. Tv-sarjoja en seuraa.

Kaveripiirissä saa aina ihmettelyä osakseen kun sanoo ettei laitaile musiikia/leffoja netistä.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #13 : 09.01.2012 14:51 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Eihän tuossa estossa ole päätä eikä häntää. Estosta ei voida puhua edes "estona", niin helppo se on kiertää. Aito estäminen vaatisi operaattoreilta järjettömät määrät työtä ja rikkoisi varmasti sananvapauden lisäksi jo yksityisyydensuojaakin.

Nykyinen "estohan" on hyvin helppo kiertää proxyillä tai anonymousen kaltaisilla palveluilla. Helpointa silti korvata on orgit, comit tai vastaavat ee:llä ja käyttää osoitetta http://thepiratebay.ee/ jota ei kaikessa viisaudessa estetty. :rollaus:
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #14 : 09.01.2012 16:19 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 154 Basaaripisteet: 0 Profiili Joka asiallahan on kaksi puolta. Esim minä olen nyt parin viikon aikana ostanut viisi blu-ray leffaa joita en todellakaan olisi ostanut jollen ensin olisi niitä aikoinaan warettanut, katsonut ja tykännyt niin paljon, että halusin ne orkkiksena hyllyyn.
Pelkän trailerin perusteella en osta mitään. Varsinkin viimiset pari vuotta törmännyt paljon leffoihin joissa on ollut hyvä traileri, mutta leffa on ollut paska tai sitten ollut paska traileri ja leffa on ollutkin perkeleen hyvä. Jolloin se myös aika usein päätyy hyllyyn kunhan hinta tipahtaa siihen 5-9 euroon.

Hyvä esimerkki on scott pilgrim vs the world. En ollut kuullut leffasta mitään ja sain tietää siitä ekaa kertaa kun pelit lehdessä oli juttu siitä -> katsoin trailerin -> waretin -> katsoin kaksi kertaa -> vuokrasin hd version xboxin marketplacelta ja taas katsoin pari kertaa -> ostin blu-rayn kun hinta oli 8e.

Kuka tuossa muka menetti ja mitä minun waretuksen takia.

Toinen hyvä esimerkki on star wreck: in the pirkinning. Leffanhan sai alunperinkin täysin laillisesti torrentilla ilmaiseksi ja silti se myi hyvin. Minullakin molemmat versiot leffasta sekä soundtrack.


« Viimeksi muokattu: 09.01.2012 16:30 kirjoittanut Partajeesus »
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #15 : 09.01.2012 16:36 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 907 Basaaripisteet: 0 Profiili Niinpä, samalla kun muusikot ja ohjaajat ulisevat levy ja leffamyynneistä, unohdetaan nettimyynnin räjähdysmäinen nousu. Monet artistit eivät edes tulisi ikinä tunnetuiksi ilman youtubea ja muita nettikanavia, vaan jäisivät keppikerjäläisiksi perinteisellä levymyynnillä.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #16 : 09.01.2012 16:52 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 154 Basaaripisteet: 0 Profiili Pakko taas mainita myös nämä spotifyt ja muut jotka käytännössä ei eroa mitenkään warettamisesta. Siitä vaan tulee hyvä mieli kun käytetään laillista palvelua vaikka eihän se artisti siitäkään mitään saa. Tai saa joitakin senttejä ja siinä se. Hyvä esimerkki taas nokian musakauppa johon minulle tuli edellisen luurin mukana vuoden lisenssi. Katotaampas: 12 744 biisiä jotka vie 61.9 gt. Luurin hinnassa oli pelkästään tuon takia kyllä 100e enemmän hintaa, mutta ei varmasti artistit saaneet mitään noista latauksista, mutta hei se oli laillista kuitenkin.

Nokiakin varmaan tajusi virheensä sillä enää ei voi ostaa esim vuoden lisenssiä edes erikseen vaan pakko maksaa joka albumista se n.10e tai enemmänkin. Itsehän olisin voinut vaikka maksaa sen 100e toisesta vuodesta sillä tuolta oli niin helppo bongata uusia bändejä.
tallennettu
Re: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #17 : 09.01.2012 16:58 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Eipä artistit muutenkaan mistään levymyynneistä juuri mitään rahoja saa. Ne tulot tehdään keikkailemalla, kun levyrahat menee pääosin ihan muualle.
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #18 : 09.01.2012 17:00 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 907 Basaaripisteet: 0 Profiili No juu, mutta onhan tuo Spotify artisteille vain paikka mainostaa musiikkiaan, ei siten eroa juuri mitenkään warettamisesta ansionmenetyksinä.

En tiedä onko Spotifyn rojaltienjako politiikka muuttunut sittemmin, mutta ainakin alussa asia oli näin: Lady Gaga tienasi miljoonasta Spotify-soitosta 112 euroa
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #19 : 09.01.2012 17:01 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Spotify ei ole paljon parempi, se on lähinnä laillista warettamista, mutta mieluummin käytän sitä kuin lataisin musiikin suoraan jostain pirate bayn kaltaiselta sivustolta. Tykkään spotifyssä siitä että sieltä on helppo etsiä uutta musiikkia mitä ei ole ennen kuullut ja tuo vitonen kuussa ei ole paha hinta. Ja olen itsekin ostellut levyjä spotifyn/youtuben perusteella.

Warettamisessa ärsyttää lähinnä ihmisten asenne musiikkia/pelejä/elokuvia kohtaan. Kaikki pitäisi olla ilmaista, ja warettaa voi koska siitä ei jää kiinni. Mua ei ainakaan yhtään haitannut ne ylisuuret rangaistukset mitä jotkut musiikin yms jakelijat saivat aikanaan. Tämä elisan blokkaus nyt tuntuu vähän typerältä koska siitä ei ole mitään hyötyä, päinvastoin.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #20 : 09.01.2012 17:24 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Jos omasta warekäyttäytymisestä kertoisi sen verran, että lähinnä tulee latailtua leffoja ja sarjoja. Kuten Partajeesus sanoikin, niin warettamalla voi helposti selvittää onko joku tuntematon leffa hyvä. Usein tulee ensin ladattua leffa ja sitten jos tykkään, niin ostan yleensä leffan hyllyyn. Seuraavaksi taidan ostaa Driven, jahka julkaisevat blu-raylle ja sen katsoin wareversiona kun en leffaan kerennyt.

Sarjojen kohdalla taas kotimainen televisio on yleensä niin pahasti jäljessä ja kun katson lähinnä vain jenkkisarjoja, niin menisi vähän vaikeaksi. Nytkin Nelonen näyttää Californicationin 4. kautta, kun jenkeissä alkoi viides. Lisäksi Bonesia tulee katsottua satunnaisesti ja sitä ei nyt taida Suomessa tulla ollenkaan. Toisekseen tykkään katsoa jaksot omalla ajalla silloin kun huvittaa, eli yleensä joskus aamupäivällä kun olen yksin himassa.
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #21 : 09.01.2012 18:19 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Jossakin oli artikkeli siitä kuinka paljon artisti saa biisien myynnistä eri levityskanavissa. Spotifyssä pitää biisiä kuunnella satoja kertoja (saattoi olla jotain yli tuhat kertaa) että artisti saa siitä yhtä paljon rahaa kuin, jos biisi ostettaisiin CD-albumina. iTunesin mukaan en ole kuunnellut mitään biisiä edes 200:ta kertaa, vaikka iTunes-kirjastoni onkin jo muutaman vuoden ikäinen. Joten Spotify ei tosiaankaan ole kovin kannattavaa artisteille.
tallennettu
Re: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #22 : 09.01.2012 19:03 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Nuorempana tuli waretettua enemmän. Nykyään tulee waretettua eniten TV-sarjoja. Niitä kun ei aina niin helpolla Suomessa näe tai sitten pitää odotella puoli vuotta, että joku kanava alkaa sitä näyttämään. Silloinkin pitää olla tiukasti vahtimassa, että milloin ja miltä kanavalta se sarja tulee.

Onko Suomessa muuten mitään järkevää Netflixin tyyppistä palvelua, jossa olisi oikeasti hieman tuoreempaa matskua järkihintaan?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #23 : 09.01.2012 19:11 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 154 Basaaripisteet: 0 Profiili Enää ei tarvita edes proxya. Pojilla uusi osoite taas http://malaysiabay.org/  ;D Koska nuo päättäjät oppii ettei tuota voi estää.  Lisäksi pitää ihmetellä jos oikeasti muka ulosottovirasto on tuosta päättänyt kuten iltiksen uutisessa lukee. Siis mitä vittua jollain ulosottovirastolla on tekemistä tuon kanssa.

"Ulosottoviranomainen määräsi Elisan blokkaamaan verkostaan pääsyn lähes 40 domainiin ja ip-osoitteeseen. "
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #24 : 09.01.2012 19:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Piraatit tekivät jo ensimmäisen vastahyökkäyksensä

"Tämä on vasta alkua".


Niin juu, TV-sarjojahan se meikäkin melkeinpä vaan PB:stä napsii. En vaan jaksa odottaa vuotta uusia jaksoja. Elokuvia en lataa melkein koskaan, ne vuokraan mielelläni tai katson teatterissa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #25 : 09.01.2012 20:11 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Piratebayta en käytä ja nykyaikainen järjestäytynyt piraattitoiminta on mielestäni ihme pelleilyä ja ajanhaaskausta. Silti PB:n blokkaus paskinta paskaa vähään aikaan. Nyt kun vähänkään tietoteknisesti valveutuneet ihmiset tuonne kuitenkin pääsevät, on selkeästi ollut tarkoituksena vain hieman hillitä ihmisten warettamista. Ei siis totaalista sensuuria, enemmänkin keskisormi tavalliselle tallaajalle.

Sitten jos jenkkien SOPA saa nostetta siipien alle, nähdään mitä internetsensuuri oikeasti voi tarkoittaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #26 : 09.01.2012 20:20 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 154 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikös tuo SOPA paska ollut juuri sitä, ettei tubeenkaan voisi enää uppia gameplay pätkiä? Muutenkin on tuo tuben sensuuri jo perseestä. Muutama päivä sitten selasin videoitani ja useammassa luki "näyttäminen estetty joissakin maissa" ja johtuu varmasti vaan musiikista jota videossa on käytetty. Ihan kuin siitä olisi muka jotain haittaa, että joku kuulee pikkasen scars on broadwayta samalla kun ajan rc autolla rataa ympäri. Joku saattaisi jopa ostaa bändin levyn tuon ansiosta.
tallennettu
Vs: Re: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #27 : 09.01.2012 20:45 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eikös tuo SOPA paska ollut juuri sitä, ettei tubeenkaan voisi enää uppia gameplay pätkiä? Muutenkin on tuo tuben sensuuri jo perseestä. Muutama päivä sitten selasin videoitani ja useammassa luki "näyttäminen estetty joissakin maissa" ja johtuu varmasti vaan musiikista jota videossa on käytetty. Ihan kuin siitä olisi muka jotain haittaa, että joku kuulee pikkasen scars on broadwayta samalla kun ajan rc autolla rataa ympäri. Joku saattaisi jopa ostaa bändin levyn tuon ansiosta.
SOPA tarkoittaa suunnilleen sitä, että palveluntarjoajien on pidettävä huoli siitä ettei niiden palveluissa levitetä laitonta materiaalia. Nykyinen (järkevä) käytäntö on, että jos oikeudenhaltija huomaa jollain sivulla (YouTube, ym.) levitettävän jotain niiden omistamaa materiaalia, niin palveluntarjoajan on poistettava kyseinen materiaali oikeudenhaltijan pyynnöstä kohtuullisen ajan sisällä. SOPA kääntäisi tuon päälaelleen. Oikeudenhaltioiden ei tarvitse esittää pyyntöjä, vaan ne voi lähettää sakkolappuja palveluntarjoajien suuntaan sitä mukaan kun löytävät loukkaavaa materiaalia. Mitään "poistakaa X ajassa, tai..." ei tarvita.


Onko Suomessa muuten mitään järkevää Netflixin tyyppistä palvelua, jossa olisi oikeasti hieman tuoreempaa matskua järkihintaan?
Ei taida mitään kuukausihinnoittelulla varustettua palvelua olla, mutta elokuvakohtaisella hinnoittelulla toimii ainakin iTunes Store, Voddler ja Xboxin Zune Marketplace. Ainakin iTunes Storeen elokuvat taitaa tulla niin pian kuin ne vaan pääsee normaaliin DVD-myyntiin/vuokraukseen Suomessa. Hinnoittelun järkevyydestä en sitten tiedä, mutta kai se suunnilleen samalla tasolla on kuin fyysisissä elokuvien vuokrauspalveluissa. TV-sarjoja ei tosin noihin vuokrauspalveluihin kannata odottaa.


Ja tuo PirateBay juttu taas osoittaa Suomen päätöksentekijöiden tietotekniikkatietämyksen. Alle 24h ja "esto" on kierretty (+proxyt).
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #28 : 18.04.2012 17:29 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Alkaa pikkuhiljaa kaduttamaan että menin ottamaan tuon DNA:n liikkuvan laajakaistan. Mokkula on johdolla kiinni koneessa ja netti ja verkkopelit (bf3) toimii suht hyvin, mutta ps3:lla pelailu meinaa tökkiä. NHL12 on varsinkin osoittautunut takkuilevaksi. Speedtestillä pääsee vaihtelevasti 3-7 megan nopeuksiin. 14 päivän kokeiluaika on tietenkin jo ummessa, en sinä aikana muistanut/viitsinyt kokeilla pelaamista muutamaa black ops-matsia enempää. Omaa typeryyttä toisinsanoen, kun en koeajalla testannut yhteyksiä riittävästi ja valitsin tuon netin vähän hätäisesti nykyiseen kämppään muuttaessa (jonne ei jostain syystä saa dna:lta lankanettiä).

Entisessä kämpässä ja kotikaupungissa asuessaan ei tarvinnut paljoa murehtia netin kanssa. Paikallisen operaattorin netti oli halvatun kallis nopeuteensa nähden mutta 2006-2012 välisenä aikana netti taisi olla poikki kerran tai kaksi.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Nettiliittymät ja mokkulat « Vastaus #29 : 18.04.2012 17:43 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 515 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Mä en ikinä ottais mitään mobiililaajakaistaa ykkösliittymäksi. En tunne varmaan yhtään ihmistä, joka voisi sanoa olevansa tyytyväinen sellaiseen. Riippuu toki käytöstä mutta jos käyttö on suht aktiivista ja ainoa syy valita mobiililiittymä kiinteän sijaan on hinta niin jättäisin hankkimatta. Äitikin tuli vihdoin järkiinsä miehensä kanssa ja purkivat tuon Saunalahden mobiililaajakaistan kun ei se ikinä toiminut. Kuitu tilalle ja johan toimii. Eikä se hieman korkeampi hinta ole paha korvaus siitä, että homma tosiaan toimii. Täällä Salossakin on pirun kalliit ADSL-liittymät kun SSP on ainoa palveluntarjoaja. Maksan 10 megaisesta 45 kuukaudessa kun Turussa kaverit saavat 24 megaisen 10-15 euroa halvemmalla. Mutta ainakin toimii niin kuin pitää ja ei tarvitse konetta käynnistäessa yhdistää vielä erikseen nettiinkin + mitä muita huonoja puolia nyt vielä onkaan.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines