Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Linux  (Luettu 47003 kertaa)
Vs: Linux « Vastaus #30 : 15.08.2017 19:48 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Heitetään nyt vaikka tänne. Silläkin uhalla että tästä tulee yksinkirjoitusta ja vitutusketju menettäisi ykköspaikan ketjuissani.

Uutta rautaa ostettu. Ja tein pelivedon ja pistin siihen vain Ubuntun. Tämä ajatus lähti siitä että Valven ja Steamin ansiosta Linuxin pelituki yleisesti näyttää kokoajan paremmalta ja toimivammalta. Lisäksi olen käyttänyt Ubuntua pää sääntöisesti varmaan... puolisen vuotta tai yli, vaikka Windows 10 onkin ollut koneessa. Viimeinen piikki oli se kun M$ olisi pakottanut ostamaan uuden Win10 lisenssin sen vuoksi että vaihdoin rautaa, niin se oli jäähyväisten hetki. Lopulta jo pidänkin Ubuntusta nykyään. Ei ole sitä pakottavaa tarvetta käydä kaikki läpi joka perkeleen päivityksen jälkeen, eikä tarvitse päivitysten jälkeen palautella asetuksia paikoilleen. Lisäksi Windowsistakin saa ihan kivan käyttää, mutta lopulta Ubuntu on heti alusta paljon mielyttävämpi käyttää. Mitään suurempaa ärsytystä ei oikeastaan ole.

Mutta seuraavaksi olisi suunniteltuna hiukan pelien testaus. Ja tarkoituksena olisi heti mennä siitä mistä aita on korkein, eli yrittää asentaa StarCraft 2 tai mahdollisesti Remaster ja kunnon klassikko Settlers 2. Näiden kanssa saa kai aina taistella Linuxien kanssa, joten saa nähdä kuinka kauan sitä jaksaa tapella. Mutta Settlers 2 on vain saatava toimimaan. PC:stä ei hoida asemaansa pelilaitteena jos sitä ei saa pyörimään. Tosin kyllähän sen saa viimeistään vaikka virtuaalikoneen ja ware windowsin kanssa. Saa nähdä kuinka kauan menee että ollaan taas tuolla vitutusketjun puolella...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Linux « Vastaus #31 : 16.08.2017 08:22 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Saa nähdä kuinka kauan menee että ollaan taas tuolla vitutusketjun puolella...

Linuxin kanssa kun on tekemisissä, niin ei mene kauoa. Tosin onhan nuo Linux-paketit nykyään käteviä ja suht. helppokäyttöisiä. Itse asentelin keväällä Raspberryyn parikin eri Linuxia ja hirmuiset säädöt molemmilla kerroilla. Tosin nuo kikkailut johtuivat enemmän siitä, että oli pakko saada se pyörimään väliaikaisesti webbipalvelimena ja sen jälkeen pysyvästi SSH:n kautta.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines