Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Aihe: Konsolirauta/toimivuus ongelmat  (Luettu 67698 kertaa)
Konsolirauta/toimivuus ongelmat « : 12.08.2007 13:25 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili No niin. Teimpähän ihan oman alueen näille konsolikysymyksille ettei tarvitse miettiä mihin niitä laitetaan tai ettei tule joka kysymykselle omaa aihetta. Joten kysymykseeni:

Ihmettelin tässä kun kuulin sellaista outoa ääntä vähän aika sitten TV:n takaa. Aloin kuuntelemaan tarkemmin jo huomasin että PS2:n muuntajasta lähtee ihme ääni. Ajattelin että kyse voi olla siitä kun on useampi laite kiinni samassa pistokkeessa joten laitoin PS2:n yksistään kiinni, jonka seurauksena ääni vain muuttui hiukan hiljemmaksi.
Onko kellään muulla kokemusta tälläisestä? Eli "siriseekö" muiden PS2 muuntaja, tai onko se merkki siitä että alkaa olemaan aika kaivaa takuulappuja? Malli on Slim.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #1 : 12.08.2007 14:36 »
tombbi Jäsen Viestejä: 126 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tästä tulikin mieleen, että Wiin muuntaja pitää ihme sirinää/surinaa, eli onko se millään tapaa normaalia?

Oma PS2 Slim ei pidä mitään ääntä, hiljainen kuin... no, hiljainen.
I see your face but I can't decide now
If it's real or just in my mind
I see your face, and it says with a smile
"Welcome to hell, 'cause this is where you'll die"
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #2 : 12.08.2007 15:49 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Mulla oli kaverin Slim lainassa ja muuntajasta kyllä kuului pientä surinaa.
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #3 : 12.08.2007 21:49 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Höh, varmaan se slimmi on vaan niin hiljainen, että kärpäsen pierutkin alkaa häiritä. Toista se on tuon kolossin kanssa, joka heti käynnistettäessä tervehtii uskollista käyttäjäänsä suunnilleen lentokoneen nousuun verrattavissa olevalla äänellä. Silloin on kotoisa olo. :lol:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #4 : 18.08.2007 00:06 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Enpä usko, että tuota stand-by -bugia ollaan korjaamassa. Huomasin nimittäin tänään, että nykyään tulee esim. sääkanavassa valitustekstiksi nimenomaan, että WiiConnect24:n stand-by -tila on off asennossa, jolloin se paska ei toimi. Aivan järjetöntä. Miksi tuo stand-by -asetus on ylipäätään olemassa, kun siitä ei ole mitään hyötyä? Vain Internet Channel toimii ilman, että stand-by -tila on päällä.

Jep, ja mäkin sain tolla patchilla taas Wiin netin kuntoon. Ja ylläri ylläri, modeemikin, jonka kerkesin jo vaihtamaan vanhaan usb-motukkaan, alkoi taas toimimaan patchin jälkeen. Nikke Knattertonin sanoin: "Johtopäätös!" Wii pisti modeemini sekaisin päivityksen yhteydessä.

Huoh, ja samantien, kun sain netin toimimaan Wiissä, piti se laittaa pakettiin, sillä huomenna vien sen sivarikämppään, jossa asun 6 yötä viikossa. Eikä siellä ole nettiä. :(
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #5 : 19.08.2007 20:46 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Wiini on miltei äänetön ilman pelilevyä, mutta kun isken Wii Sportsin sisään niin alkaa kohtalaisen kova puhallus ja tuomiopäivän jyrinä. Kun taas RE4 on huomattavasti hiljaisempi. Twilight Princess pitää kohtalaista ääntä siitä väliltä. Ovatko pelilevyni uniikkeja yksilöitä vai onko möykkä laitteeni vika? :???:
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #6 : 07.11.2007 14:04 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Ostin XO:n ja mukaan otin 3rd party VGA-kaapelin missä rca-liittimet sekä dvi-adapteri. Koitin tuolla kaapelilla ja dvi-adapterilla hirttää laatikon telkkariin(Philips 20" 20PF5320) ja tapahtuu seuraavaa kun laitan laatikon päälle: avausanimaatio tulee näkyviin liilana ja muilla vääristyneillä väreillä. Tämän jälkeen ruutu menee mustaksi eikä näy mitään. Olisiko kellään ehdotuksia mistä ongelma johtuu?
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #7 : 07.11.2007 16:11 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Wiini on miltei äänetön ilman pelilevyä, mutta kun isken Wii Sportsin sisään niin alkaa kohtalaisen kova puhallus ja tuomiopäivän jyrinä. Kun taas RE4 on huomattavasti hiljaisempi. Twilight Princess pitää kohtalaista ääntä siitä väliltä. Ovatko pelilevyni uniikkeja yksilöitä vai onko möykkä laitteeni vika? :???:

Riippuu ihan miten sitä dataa streamataan sieltä levyltä, yhtenä palana vai vähän väliä. Esim. Metroid Prime 3 on kauhistuttava raksutusmessu kun peli lataa seuraavaa isoa huonetta kun on ampunut ovea. RE4 taas käsittelee levyn dataa pienemmissä osissa kun alueet on selvästi jaettu keskenään paloiksi. Jotain tuonne päin. : )
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #8 : 07.11.2007 16:48 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ostin XO:n ja mukaan otin 3rd party VGA-kaapelin missä rca-liittimet sekä dvi-adapteri. Koitin tuolla kaapelilla ja dvi-adapterilla hirttää laatikon telkkariin(Philips 20" 20PF5320) ja tapahtuu seuraavaa kun laitan laatikon päälle: avausanimaatio tulee näkyviin liilana ja muilla vääristyneillä väreillä. Tämän jälkeen ruutu menee mustaksi eikä näy mitään. Olisiko kellään ehdotuksia mistä ongelma johtuu?
Ei ole henkilökohtaisia kokemuksia, mutta Konsolifinistä muistan lukeneeni samantyyppisestä ongelmasta.

Lainaus
"vga hd-av kaapelin. Kuvan sain näyttöön näkymään mut kuva on punertava"

Tarkista onko VGA-kaapelista urosliittimen pinnit mutkalla. Nehän kun sopivasti kiertää niin taipuu littanaksi liittimen pohjalle. Ja sitten tietysti kannattaa kokeilla system bladesta vga asetukseksi expanded josko auttaisi mutta tuskin. Niitä asetuksia on kolme.

Olisiko johto paskana?
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #9 : 19.11.2007 08:39 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Noniin, ongelma on ratkaistu. Oikeastaan sain jo jonkin aikaa sitten toimimaan, mutta vasta nyt muistan kirjoitella. Kyseessä oli siis oman tyhmyyden aiheuttama vitutus, eli TV:stä olisi alunperin pitänyt valita HD-kanavan sijasta PC-kanava. Tämän kun älysi tehdä lähti homma pelaamaan todella mallikkaasti: kuva on todella tarkkaa, ja ero normaaleista liittimistä ajettuun materiaaliin on häkellyttävä. FIFA ja NHL 08:n valikkoteksteistä saa nyt jopa jotain selvää!
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #10 : 26.12.2007 13:00 »
tuhis Vieras Tietokonetietäjät hoi!

Saako tuommoisella parilla sadalla mistään tuon uudemman Geforce sarjan kortteja?
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #11 : 26.12.2007 17:32 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tietokonetietäjät hoi!

Saako tuommoisella parilla sadalla mistään tuon uudemman Geforce sarjan kortteja?
Käsittääkseni ainakin 8600 ja 8800 pitäisi irrota juuri tuohon pariin sataan. Itsekin harkitsen ostavani varmaan 8800 GTX tässä jossain vaiheessa kun alkaa tämä x1900 vähän köhiä uudempien pelien kanssa. Mutta kannattaa vaikka tämä lista katsastaa läpi, jos vaikka jotain mieluista osuisi silmään. Sitten vain kahlaamaan kauppoja läpi näytönohjaimen kiilto silmässä ;)
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #12 : 26.12.2007 18:56 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
Tietokonetietäjät hoi!

Saako tuommoisella parilla sadalla mistään tuon uudemman Geforce sarjan kortteja?

xfx 8800 gts xxx 320mb overclocked on armaan sopivin näytönohjain tuohon hintahaarukkaan. Sen on melkein kuin gtx mutta vähemmän muistia. Tai jos haluat sijoittaa parikymppiä lisää saat 640mb:n version. Näillä pitäisi toimia uudetkin pelit huolella. Crysis ainakin pyörii high:lla ~30fps kunhan prossusta löytyy ytyä.
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #13 : 26.12.2007 21:23 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili 8800 GT on paras vaihtoehto tällä hetkellä. Todella halpa ja hintaansa nähden yllättävän tehokas. Pyyhkii lattiaa 8800 GTS:llä ja on lähes tasoissa GTX:n kanssa.
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #14 : 26.12.2007 21:38 »
tuhis Vieras Joo, 8800 GT varmaan täytyy poimia. Kaverikin sanoi että GTS:t on vähän niinjanäin.

Tämmöinen suht edukas osui silmään.

Saatavuutta pitää tiedustella tosin.

EDIT: Näköjään väärä topikkikin. No ei se mitään hävitetään ruumis.

Jatketaan kysymyksellä tämmöisestä adapterista jolla saa PS2-ohjaimen tietokoneeseen kiinni, eli ovatko toimivia ja hintansa väärtejä vai pitäisikö pulittaa jonkinmoisesta PC-pädistä aikuisten oikeasti.


« Viimeksi muokattu: 26.12.2007 23:34 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #15 : 26.12.2007 23:49 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Jatketaan kysymyksellä tämmöisestä adapterista jolla saa PS2-ohjaimen tietokoneeseen kiinni, eli ovatko toimivia ja hintansa väärtejä vai pitäisikö pulittaa jonkinmoisesta PC-pädistä aikuisten oikeasti.
Tämä lienee hyvä vaihtoehto. Tuota saa myös langattomana versiona, jonka mukana toimitetaan pieni vastaanotin laitettavaksi USB–porttiin. Toimii toki Xboxinkin kanssa.
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #16 : 27.12.2007 10:21 »
tuhis Vieras Oho!

XO:n ohjain onkin pirun hyvä. Laitetaanpa heti tulemaan yksi.
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #17 : 27.12.2007 15:20 »
edn Jäsen Viestejä: 18 Basaaripisteet: 1 Profiili
Jatketaan kysymyksellä tämmöisestä adapterista jolla saa PS2-ohjaimen tietokoneeseen kiinni, eli ovatko toimivia ja hintansa väärtejä vai pitäisikö pulittaa jonkinmoisesta PC-pädistä aikuisten oikeasti.

SmartJoy PLUS -adaptereilla on toiminut kaikki tanssimatoista moottorisahaan eikä edes ajureita tarvita.

Joel-sanin viestissään sivuama Xbox 360 Wireless Gaming Receiver on "pakkohankinta" varsinkin jos taloudesta löytyy itse konsoli. Vastaanotin on huokeahko ja tukee useampaa ohjainta.

Natiiveista PC-padeista paras vastaan tullut on Logitechin Cordless Rumblepad 2, joka on ihan asiallinen DualShock-kopio yllättävän hyvällä D-padilla. (Ei pidä sekoittaa aiempaan Rumblepad (1) -malliin joka on kaikin puolin käyttökelvoton.)

 -edn


« Viimeksi muokattu: 27.12.2007 15:28 kirjoittanut edn »
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #18 : 28.12.2007 21:42 »
tuhis Vieras Tämmönen juitsu kans

Wiistä männöö RGB telsuun. Telsusta sitten ääntä vahvariin, ja se ottaa tuommoista vanmaista häiriötä aina kun ruutu on kirkas, kun esim. pelissä mulkoo taivahalle. Sähköistä ritinää tms.

Onkos mitään järkitapaa ruikata ääni vahvariin ilman että käyttää sitä telkussa hakemassa häiriötä, ilman että tarvihee tuosta RGB:stä luopua.
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #19 : 28.12.2007 23:36 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
8800 GT on paras vaihtoehto tällä hetkellä. Todella halpa ja hintaansa nähden yllättävän tehokas. Pyyhkii lattiaa 8800 GTS:llä ja on lähes tasoissa GTX:n kanssa.

8800 GTS:n saat 640mb:n mallisena. Se on yhtä paljon kun GTX:ssä. Ja overclocked malli on vielä kellotettu myös samoihin taajuuksiin. Ja hinta on alle puolet GTX:stä.
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #20 : 29.12.2007 07:35 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onkos mitään järkitapaa ruikata ääni vahvariin ilman että käyttää sitä telkussa hakemassa häiriötä, ilman että tarvihee tuosta RGB:stä luopua.
Hankkii tämän tyyppisen ratkaisun, kuten Ephram kysy & vastaa -ketjussa aiemmin linkkasi. Kyseisen johdon vaikutusta kuvanlaatuun en tiedä, mutta äänet eivät varmasti ainakaan huonompaan suuntaan mene.

Voi myös yrittää ostamalla uudet audiopiuhat, mutta ainakin vanhoissa telkkareissa tuo kohina on aika yleistä (pari vuotta vanha Samsunginikin sortuu tähän), eikä äänien vetäminen telkkarista ole mielestäni muutenkaan suotavaa muuta kuin pakon sanelemana.


« Viimeksi muokattu: 29.12.2007 07:58 kirjoittanut Xerobos »
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #21 : 29.12.2007 13:24 »
edn Jäsen Viestejä: 18 Basaaripisteet: 1 Profiili
Onkos mitään järkitapaa ruikata ääni vahvariin ilman että käyttää sitä telkussa hakemassa häiriötä, ilman että tarvihee tuosta RGB:stä luopua.

Kaapelin vaihtamisen lisäksi vaihtoehtona voisi olla kunnollisen SCART-jakajan hankinta. Esimerkiksi Partcon myymä legendaarinen SCART 54 ajaa asian; purkkihan näyttää Itä-Saksalaiselta kideradiolta, mutta kuvanlaatu on erinomainen ja kaikkien kolmen (RGB-yhteensopivan) sisääntulon äänet saa yksistä RCA-liittimistä ulos. Hintaluokka < 30 euroa.

 -edn
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #22 : 29.12.2007 14:29 »
tuhis Vieras Tänks!

Olikin kivenheiton päässä kämpiltä tämmöinen http://cheapestmods.com/cmfin/index.php
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #23 : 29.12.2007 20:08 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
8800 GT on paras vaihtoehto tällä hetkellä. Todella halpa ja hintaansa nähden yllättävän tehokas. Pyyhkii lattiaa 8800 GTS:llä ja on lähes tasoissa GTX:n kanssa.
8800 GTS:n saat 640mb:n mallisena. Se on yhtä paljon kun GTX:ssä. Ja overclocked malli on vielä kellotettu myös samoihin taajuuksiin. Ja hinta on alle puolet GTX:stä.
Ei se siitä parempaa vaihtoehtoa siltikään tee. GT voittaa kummatkin GTS–mallit jokaisessa testissä ja maksaa noin 80 euroa vähemmän.

GTX:ssä on muuten 768 megaa muistia.
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #24 : 29.12.2007 21:04 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
8800 GT on paras vaihtoehto tällä hetkellä. Todella halpa ja hintaansa nähden yllättävän tehokas. Pyyhkii lattiaa 8800 GTS:llä ja on lähes tasoissa GTX:n kanssa.
8800 GTS:n saat 640mb:n mallisena. Se on yhtä paljon kun GTX:ssä. Ja overclocked malli on vielä kellotettu myös samoihin taajuuksiin. Ja hinta on alle puolet GTX:stä.
Ei se siitä parempaa vaihtoehtoa siltikään tee. GT voittaa kummatkin GTS–mallit jokaisessa testissä ja maksaa noin 80 euroa vähemmän.

GTX:ssä on muuten 768 megaa muistia.

Ahaa niinpäs olikin. Muistelin vain niitä XFX:n malleja joissa sitä oli hiukan vähemmän.
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #25 : 01.01.2008 15:19 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Miten pitäisi toimia kun Wii alkoi puskea ruutuun pikseliviivoja? Eikö tämä ollut joku overheating ongelma? Ostin Wiin Konsolinetistä kesällä joten takuuta pitäisi kai vielä olla jäljellä. Pitäisikö ottaa yhteyttä Amoon vai Konsolinettiin vaihtoa varten? Ja mites nuo ostetut VC-pelit ja pelien tallennukset? Ketuttaa kyllä tällainen, ensimmäinen konsoli joka on vioittunut meikäläisellä. :/
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #26 : 01.01.2008 18:02 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Miten pitäisi toimia kun Wii alkoi puskea ruutuun pikseliviivoja? Eikö tämä ollut joku overheating ongelma? Ostin Wiin Konsolinetistä kesällä joten takuuta pitäisi kai vielä olla jäljellä. Pitäisikö ottaa yhteyttä Amoon vai Konsolinettiin vaihtoa varten? Ja mites nuo ostetut VC-pelit ja pelien tallennukset? Ketuttaa kyllä tällainen, ensimmäinen konsoli joka on vioittunut meikäläisellä. :/

Amon kautta se huolto kai hoidetaan. Ja VC-pelit yms. roska siirretään siellä uudelle koneelle.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #27 : 01.01.2008 18:03 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili
Miten pitäisi toimia kun Wii alkoi puskea ruutuun pikseliviivoja? Eikö tämä ollut joku overheating ongelma? Ostin Wiin Konsolinetistä kesällä joten takuuta pitäisi kai vielä olla jäljellä. Pitäisikö ottaa yhteyttä Amoon vai Konsolinettiin vaihtoa varten? Ja mites nuo ostetut VC-pelit ja pelien tallennukset? Ketuttaa kyllä tällainen, ensimmäinen konsoli joka on vioittunut meikäläisellä. :/

Kannattaa tarkistaa onko 60hz mode päällä tai vaikuttaako sen vaihtaminen mitään...
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #28 : 20.01.2008 17:38 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili X0:n ja XP SP2:n yhteys ei toimi. Olen vääntänyt tämän kanssa jo jonnin verran, josta tuloksena on, että PC näkee laatikon WMP11:n kautta, mutta laatikolla on laput silmillä(ei näe PC:tä). Ideoita?

E: Ratkesi. Services.msc:tä muuntelemalla piti manuaalisesti poistaa käytöstä windowsin palomuuri ja internet connection sharing.


« Viimeksi muokattu: 20.01.2008 18:01 kirjoittanut kep »
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Konsolirauta/toimivuus ongelmat « Vastaus #29 : 17.03.2008 18:24 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili Tietääkö joku mikähän PS2:stani on menossa? Vehje pätkii ääntä (latausten aikana eritoten), välillä kuva jämähtää ruutuun eikä aina tunnu jaksavan piirtää maisemaa ruutuun. Guitar Hero:t jämähtelee aina ihan täysin kesken biisien, Okamissa näkee ton äänen pätkimisen ja Shadow of Colossus on välillä aika huimaa katottavaa ku edessä oleva vuoristo katoaa poks vaan.  :???:
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines