Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 24
Tulostusversio
Aihe: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen  (Luettu 245157 kertaa)
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #30 : 27.10.2010 23:30 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuli tänään tallainen galaxy hommattua, ja ajattelinpahanan vaan että saako tähän mitään ilmaisia emulaattoreita mistään vai onko ainoat vaihtoehdot niitä mitä marketista löytyy?
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #31 : 28.10.2010 11:41 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Siis onko tuo kies nyt ainoa tapa siirtaa esim. musiikkia galaxyyn jos ei ole erillista korttia? Meinaan vaan etta on ihmeellisen vaikeaa kun ei voi edes kansioitakaan suoraan siirtaa kun alkaa joku paska herjaus.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #32 : 28.10.2010 12:24 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Ei ole. Sen voi yhdistää suoraan massamuistina koneeseen. Sieltä puhelimen asetuksista pitäisi löytyä valikko USB-vaihtoehdoista.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #33 : 28.10.2010 13:07 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Juu kiitos, hyvä tietää että löytyy tuollaisetkin asetukset. Eli ihan turha ohjelma koko Kies ellei ala päivittää koko ohjelmistoa.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #34 : 28.10.2010 13:21 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Juu kiitos, hyvä tietää että löytyy tuollaisetkin asetukset. Eli ihan turha ohjelma koko Kies ellei ala päivittää koko ohjelmistoa.
Joo paskahan se. Tuntuu, että joka valmistajalla pitää olla oma paskansa. Applella iTunes, Nokialla PC-suite ja nyt Kies. Tosin paskinhan noista on tietty Applella kun koko vehjettä ei saa käyttöön ellei synccaa välillä iTunesiin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #35 : 28.10.2010 13:29 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Joo paskojahan ne kaikki on, mutta nyt huomasin yhden paskemmankin jutun, koska jostain syystä molemmat massamuisti siirrettävät levyt näyttävät nollaa tavua eikä niitä voi avata. Mistäköhän mahtaa olla kyse?

E: eiku joo, ei enää mitään unohdin kokonaan tuon "mount" jutun.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #36 : 28.10.2010 13:55 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Jeps, itsellakin meni vähän aikaa hoksata se mount sieltä. Tuossa 2.2 versiossa on hoidettu paljon paremmin sitten sekin. Siinä se kysyy suoraan, kun yhdistää USBilla kiinni.
Play-Asia
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #37 : 05.11.2010 13:59 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Wow. Parhauden multihuipentuma!
2.2 Päivitys on jälleen jaossa Galaxy S:lle.
http://www.samsung.com/fi/mobile_services/upp.html
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #38 : 05.11.2010 17:44 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 573 Basaaripisteet: 4 Profiili Jee, Samsung Kies ei vieläkään toimi. No ehkä puolen vuoden odottelun jälkeen Samsung päivittää senkin toimivaksi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #39 : 11.11.2010 20:24 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Pitää varmaan päivittää, mutta onkohan tuo miten iso rumba ja onkohan varmuuskopiointi ihan välttämätöntä.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #40 : 11.11.2010 20:33 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kiesin kanssa ei siinä varmuuskopionnissa kovin kauoa mene. Sama se on varan vuoksi laittaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #41 : 14.11.2010 14:05 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili On kylla ihan jees paivitys. Varsinkin netin selaaminen muuttui talla 312 netilla aika paljonkin paremmaksi, tai sitten vain kuvittelen. Saakos tahan aakkosia mistaan lisattya?

E: Tarkoitin siis tottakai ääkkösiä.


« Viimeksi muokattu: 14.11.2010 17:29 kirjoittanut Taist0 »
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #42 : 29.11.2010 15:09 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Jep, kyllä se jouluna viimeistään lähtee uusi älypuhelin tähänkin taloon. Tänään viimeksi kävin varmaan kolme varttia roplaamassa erinäisiä puhelimia Verkkokaupassa, ja syyhyttäis jo kovasti. Yllättäen HTC Desire on kiilannut Galaxy S:n eteen uudeksi suokkariksi. Sense tuntuu luonnollisesta pyöritellä ja käyttää, laitteen koko on aika lailla täydellinen(Galaxy S on ehkä omaan makuun kuitenkin piirun verran liian iso), malli istuu käteen mukavasti ja myös ulkonäkö on alkanut miellyttää silmää. Eritoten valkoinen on sangen snygg. Akkukesto nyt on vissiin S:ään verrattuna ainakin paperilla huonompi, ja toiminee kans piirun verran hitaammin, mutten usko tuon olevan ongelma. Mutta kuvittelinko vain, vai reagoiko puhelin vähän huonosti kyljelleen kääntämiseen? Verkkiksen kahdesta mallipuhelimesta toisella oli kovastikin ongelmia tuon kanssa ajoittain, toinen tuntui toimivan paremmin, mutten ehtinyt analysoida asiaa ihan hirveän pitkälle.

Entä mistä Desireä saisi halvimmalla juuri nyt? Ja ruukaako tällaisista vehkeistä tulla tarjouksia vuodenvaihteen jälkeen? CDONista irtoaisi pikkasen alta 460e.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #43 : 29.11.2010 15:17 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Näytön päivittäminen sivu- tai pystyasentoon voi hidastua varmaan monestakin syystä. Ekana tulee mieleen, että joku sovellus hidastaa puhelinta tai ehkä kyseessä oli vanhempi versio androidista. Omassa Galaxyssä joskus menee sekunnin pari kauemmin, kun latailee nettisivuja tai jotain muuta sellaista. Ilman mitään ylimääräistä latailua, ruudun asennon päivittämisessä menee n. 1 sekunti tai vähän alle. Eli ei se normaalistikaan salamannopeasti vaihdu. Ainakaan parhauden Galaxyssä.
Play-Asia
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #44 : 29.11.2010 15:20 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Näytön päivittäminen sivu- tai pystyasentoon voi hidastua varmaan monestakin syystä. Ekana tulee mieleen, että joku sovellus hidastaa puhelinta tai ehkä kyseessä oli vanhempi versio androidista. Omassa Galaxyssä joskus menee sekunnin pari kauemmin, kun latailee nettisivuja tai jotain muuta sellaista. Ilman mitään ylimääräistä latailua, ruudun asennon päivittämisessä menee n. 1 sekunti tai vähän alle. Eli ei se normaalistikaan salamannopeasti vaihdu. Ainakaan parhauden Galaxyssä.

Joo, käsittääkseni noissa oli 2.1, eli se voi toki vaikuttaa asiaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #45 : 29.11.2010 16:40 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos joku ei vielä ole kuullut, niin mm. Saunalahti jakelee lähes ilmaiseksi ominaisuuksiltaan melkoisen hyvää Android 2.1 -luuria. Pärjää hyvin vertailussa huomattavasti kalliimpiakin puhelimia vastaan. Luuri tosin myyty loppuun aika pitkälti joka paikasta, saa nähdä milloin oma netistä tilattu yksilö lopulta saapuu..  Ainakin Sonera ja Telefinland tuota myy myöskin, mutta hieman huonommilla ominaisuuksilla.

« Viimeksi muokattu: 29.11.2010 16:52 kirjoittanut ohjeah »
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #46 : 02.12.2010 12:11 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili No eipä siinä, satuin saamaan eilen vähän rahaa käteen, niin päässä napsahti ja hain Verkkokaupasta saman tien kouraan uunituoreen valkoisen HTC Desiren. Nyt eilisestä asti on tällä kikkailtu ja onhan se loistava. 2.2 löytyi valmiina, mistä irtosi kiitos vaikkei sen päivittämisessä kauaa olisi mennytkään. Vielä isompi kiitos irtosi siitä, miten helppoa yhteystietojen siirtäminen Nokia E51:stä tähän oli. Tuosta olin ensin todella skeptinen, mutta homma sujui hetkessä. Marketista kipaisin muutamia noita suositeltuja sovelluksia, kuten Barcode Scannerin, Advanced Task Killerin, Batterytime Liten(näppärä), IMDb-kikkareen(mainio) ja parit pelit. Asetuksien ja homescreenien paikoilleen hinkkaamisessa on mennyt eniten aikaa, mutta vähän on ehditty surffaamaankin. Selain toimii kiitettävän nopeasti, mutta eritoten kirjanmerkkien kanssa toivoisi jotain mukautuvampaa ja nopeampaa systeemiä. Pitänee koittaa vaihtoehtois-selaimia jossain välissä.

Muita murheita ei tämän kanssa ole sitten vielä ollutkaan. Desire passaa käteen hienosti, ja näyttö toimii juuri niinkuin pitääkin. Pääosa asetuksista oli helposti muokattavissa, mutta joidenkin sijoittelussa on käytetty erikoisempaa logiikkaa. Datapakettia ei ole liittyymässä vielä, eli ihan täyttä iloa en laitteesta saa, mutta Wi-Fi tuli toki testattua, ja toimii hienosti. Pari kertaa tipahtanut verkosta pois, mutta asia hoitui aina yhteyden refreshaamisella muutamassa sekunnissa. Olen iloinen myös selkeästä muiden datayhteyksien poissulkemisesta, ettei vahingossakaan pääse niitä yllätyskuluja puhelinlaskuun.

Töitäkin pitäis tosiaan malttaa tehdä, eli pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja laittaa iso-D sivuun hetkeksi. Sitä ennen kuitenkin vielä kyssäri siitä, että minkälaisia suojia, kalvoja tai koteloita Desiren omistajat(tai miksei muutkin) on täällä viime aikoina käyttäneet? Vai oletteko käyttäneet mitään? Näyttö tuossa varmaan kyllä pärjää ihan hyvin, ja kalvoja en ainakaan nyt ihan heti ajatellut hommata, mutta joku pieni pussukka tai kotelo voisi olla kiva siltä varalta, että taskun suulla tapahtuu joskus critical miss ja puhelin tipahtaakin maahan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #47 : 02.12.2010 13:44 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 931 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Töitäkin pitäis tosiaan malttaa tehdä, eli pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja laittaa iso-D sivuun hetkeksi. Sitä ennen kuitenkin vielä kyssäri siitä, että minkälaisia suojia, kalvoja tai koteloita Desiren omistajat(tai miksei muutkin) on täällä viime aikoina käyttäneet? Vai oletteko käyttäneet mitään? Näyttö tuossa varmaan kyllä pärjää ihan hyvin, ja kalvoja en ainakaan nyt ihan heti ajatellut hommata, mutta joku pieni pussukka tai kotelo voisi olla kiva siltä varalta, että taskun suulla tapahtuu joskus critical miss ja puhelin tipahtaakin maahan.

DS:n näytönsuojien pelleilyn jälkeen, ole laittanut mitään suojakalvoa Galaxyn näyttöön. Vieläkin on täysin naarmuton 3-4 kuukauden käytön jälkeen. Noiden kalvojen kanssa meni aina hermot, kun sinne jäi pölyä ja ilmakuplia aina väliin. Pitäisi mennä jonnekin tyhjiöön hoitamaan homma.

Kalvon sijaan kannattaa ehkä joku ulkokuoren suoja hommata, joka suojaa putoamisilta. Itse hommasin ebaystä Galaxyyn kumi/muovisen suojan ja ihan hyvin on suojannut. Antaa myös puhelimelle vähän väriä. Omani on räkäisen vihreä!
Play-Asia
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #48 : 02.12.2010 14:13 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Desire löytyy, mutta ei mitään suojakalvoa. Kesällä käyttöönotettu laite, eikä mitään jälkiä vielä missään. Kyllä tuo näyttö tuntuu kestävän huomattavasti paremmin kuin esim Nokian resistiiviset näytöt, jotka oli ihan naarmuilla melko nopeasti. Käytän kyllä suojapussukkaa, tosin en tiedä onko siitä ollut mitään hyötyä.

Tuollaisen ostin joskus Ebaystä:

Desire sopii just hyvin.
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #49 : 02.12.2010 14:42 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Noiden kalvojen kanssa meni aina hermot, kun sinne jäi pölyä ja ilmakuplia aina väliin.
Roskista pääsee eroon teipillä. Eli kaksi pätkää perus Scotch-teippiä tai vastaavaa. Toinen kiinni kalvoon lähelle reunaa, jossa likaa on, ja nostaa kalvoa sen avulla (onnistuu toki myös sormella, mutta riskinä on, että kalvon reuna vaurioituu ja kalvon alapintaan jää todennäköisesti sormenjälkiä). Toinen teipin pätkä kalvon alle liimapuoli kalvoon päin ja painaa kalvon sitä vastaan. Roska jää teippiin kiinni, joten ei kun seuraavan roskan kimppuun.

minkälaisia suojia, kalvoja tai koteloita Desiren omistajat(tai miksei muutkin) on täällä viime aikoina käyttäneet?
Kalvot ei ole välttämättömiä, jos vaan pitää kapulasta huolta. Eli ei laita sitä samaan taskuun timanttileikkurin kanssa, tai muidenkaan kovien esineiden kanssa. Mutta kyllähän kalvot tietenkin mielenrauhaa tuo kun ei tarvitse koko aikaa varoa. Kirkkaat (Clear, Crystal, jne.) ei vaikuta kuvaan mitenkään ja on ainakin iLaitteissa lähes näkymättömiä. Anti-Glare/Fingerprint kalvot taasen auttaa, jos sormenjälkiin tai heijastuksiin menee hermot. Niiden kanssa vaan menee hermot niiden aiheuttamaan ns. Silk Screen Effectiin, eli varsinkin vaaleat alueet helmeilee. Ne myös synkistää värejä hiukan.

Koteloita on tietty lukuisia erilaisia. Ohuet millin pari paksuiset kotelot ei juurikaan suojaa laitetta, vaan ne saattaa lentää yhteen suuntaan ja kapula toiseen jos kapula ottaa lattian kanssa yhteyttä. Paksummat suojaa tietenkin paremmin iskuilta, mutta kaikilla koteloilla tahtoo olla yksi ja sama ongelma: lika pääsee kotelon ja kapulan väliin naarmuttaen sitä ajan myötä. Toisissa koteloissa suurempi ongelma kuin toisissa.


Hyviä ja laadukkaita suojakalvoja on ainakin Power Support ja SGP. Niiden löytäminen järkevillä hinnoilla Euroopasta voi olla vähän vaikeaa, joten ne kannattaa melkein tilata USA:sta. SGP:n valmistaja myy myös kalvojaan Ebayssä ja ne lähtee Etelä-Koreasta, joten sieltä tilatessa voi välttää verot halutessaan. Desiren koteloista en sitten tiedä.
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #50 : 02.12.2010 15:31 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Töitäkin pitäis tosiaan malttaa tehdä, eli pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja laittaa iso-D sivuun hetkeksi. Sitä ennen kuitenkin vielä kyssäri siitä, että minkälaisia suojia, kalvoja tai koteloita Desiren omistajat(tai miksei muutkin) on täällä viime aikoina käyttäneet? Vai oletteko käyttäneet mitään? Näyttö tuossa varmaan kyllä pärjää ihan hyvin, ja kalvoja en ainakaan nyt ihan heti ajatellut hommata, mutta joku pieni pussukka tai kotelo voisi olla kiva siltä varalta, että taskun suulla tapahtuu joskus critical miss ja puhelin tipahtaakin maahan.
Meikäläisellä on ollut Desiren näytön suojana Teknikmagasinetin Desire-bulkkisuojamuovi. Paketissa tulee kaksi kalvoa, joten ensimmäisen voi huoletta laittaa harjoittelun piikkiin. Nyt kun kalvo on huolella kiinni, niin ei sitä edes tahdo huomata. Värit toistuvat todella hyvin ja ruudun pinnassa ei ole liikaa kitkaa. Kannattaa kuitenkin varoa Verkkokauppa.comin vastaavia bulkkisuojia Desirelle, niissä kaikkiin valkoisiin väreihin tuli karmeaa saippuakuplamaista sateenkaariefektiä.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #51 : 02.12.2010 19:03 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo ei suojakalvoja. Desiren näyttö ei yksinkertaisesti naarmuunnu, ellei sitten ihan tosissaan jollain avaimella sitä hankaa. Muutenkin voisi kuvitella että tuntuma katoaa vtr. lasi -> muovi.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #52 : 02.12.2010 21:41 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Tilaukseen lähtee muuten tänään toi ZTE Blade. Eihän tossa oo mitään suurta vedätystä jos ottaa ton perusliittymän kanssa plus se kaupanpäälle tuleva netti?
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #53 : 02.12.2010 22:01 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tilaukseen lähtee muuten tänään toi ZTE Blade. Eihän tossa oo mitään suurta vedätystä jos ottaa ton perusliittymän kanssa plus se kaupanpäälle tuleva netti?

Ei kai siinä mitään vedätystä pitäisi olla, jos nyt tuota 6,9€/kk maksavaa pakettia tarkoitat.

Huomenna pitäisi olla oma Blade postista noudettavissa. Ei malttaisi odottaa, että pääsee leikkimään. :P Positiivisia on ainakin kyseisen puhelimen hankkineiden tuttujen kokemukset luurista olleet.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #54 : 04.12.2010 22:25 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Joo ei suojakalvoja. Desiren näyttö ei yksinkertaisesti naarmuunnu, ellei sitten ihan tosissaan jollain avaimella sitä hankaa. Muutenkin voisi kuvitella että tuntuma katoaa vtr. lasi -> muovi.

Jeps, kyllä mäkin olen päätynyt siihen että näyttö pärjää ilman apuja. Koteloita saatan vielä katsella, mutta ainakaan mitään lisäkuoria en mielelläni tuohon laittaisi, kun tuntuma on puhelinta käyttäessä todella hyvä ihan sellaisenaan. Samaten ulkonäöstä tykkään päivä päivältä enemmän, eikä sitä tee mieli tuunata mitenkään.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #55 : 06.12.2010 19:23 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Android 2.3 julkaistu.

http://www.youtube.com/watch?v=Jx3pdWBlZ34

Nyt vain odottamaan että kännyjulkaisijat alkavat laittamaan tuota jakoon.

Niin, ja Googlen uusi Nexus S sai omat sivunsa: http://www.google.com/nexus/#


« Viimeksi muokattu: 06.12.2010 19:31 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #56 : 07.12.2010 11:59 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Android 2.3 julkaistu.

http://www.youtube.com/watch?v=Jx3pdWBlZ34

Nyt vain odottamaan että kännyjulkaisijat alkavat laittamaan tuota jakoon.

Niin, ja Googlen uusi Nexus S sai omat sivunsa: http://www.google.com/nexus/#
Hyvältä vaikuttaa.
HTC on muuten julkaissut uuden päivityksen ja juuri imaisin sen omaan Desireen. Noteseissa taisi lukea jotain päivityksestä Marketiin.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #57 : 07.12.2010 12:40 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mistä voi johtua se, että jotkut pelit/ohjelmat eivät asennu? Latauksen jälkeen saan vain viestin "installation unsuccessful", muttei sen tarkempia analyysejä. Koskee esim. Angry Birds Seasonsia ja Slice It -peliä. Useammat yritykset eivät auta. Kaikki muu ladattu tavara on asentunut ongelmitta. Entä millä logiikalla Desire asentaa ohjelmia joko puhelimeen tai muistarille? Kamaa pystyy toki siirtelemään noiden kahden välillä, mutta voiko tuohon vaikuttaa itse jo asennusvaiheessa? Tämä ihan mielenkiinnosta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #58 : 07.12.2010 13:03 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kannattaa ladata sellainen ohjelma kuin "music junk". Se avulla voit hakea ja ladata mitä vaan musiikkia ilmaiseksi suoraan kännykkään. Latasin eilen ohjelman avulla hirveän kasan musiikkia puhelimeeni ja toimi täydellisesti. Lyriikatkin näkyy. Voi tosin olla, ettei kovin kauaa löydy enää marketista. >_>

« Viimeksi muokattu: 07.12.2010 13:16 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #59 : 07.12.2010 13:53 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mistä voi johtua se, että jotkut pelit/ohjelmat eivät asennu? Latauksen jälkeen saan vain viestin "installation unsuccessful", muttei sen tarkempia analyysejä. Koskee esim. Angry Birds Seasonsia ja Slice It -peliä. Useammat yritykset eivät auta. Kaikki muu ladattu tavara on asentunut ongelmitta. Entä millä logiikalla Desire asentaa ohjelmia joko puhelimeen tai muistarille? Kamaa pystyy toki siirtelemään noiden kahden välillä, mutta voiko tuohon vaikuttaa itse jo asennusvaiheessa? Tämä ihan mielenkiinnosta.
Varmista että Desiressä on riittävästi muistia ennen asennusta. Ensisijainen asennuspaikka on aina puhelimen oma muisti, josta sen voi sovelluksesta riippuen siirtää muistikortille jälkeenpäin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines