Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 24
Tulostusversio
Aihe: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen  (Luettu 216948 kertaa)
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #60 : 07.12.2010 14:05 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mistä voi johtua se, että jotkut pelit/ohjelmat eivät asennu? Latauksen jälkeen saan vain viestin "installation unsuccessful", muttei sen tarkempia analyysejä. Koskee esim. Angry Birds Seasonsia ja Slice It -peliä. Useammat yritykset eivät auta. Kaikki muu ladattu tavara on asentunut ongelmitta. Entä millä logiikalla Desire asentaa ohjelmia joko puhelimeen tai muistarille? Kamaa pystyy toki siirtelemään noiden kahden välillä, mutta voiko tuohon vaikuttaa itse jo asennusvaiheessa? Tämä ihan mielenkiinnosta.
Varmista että Desiressä on riittävästi muistia ennen asennusta. Ensisijainen asennuspaikka on aina puhelimen oma muisti, josta sen voi sovelluksesta riippuen siirtää muistikortille jälkeenpäin.

Muistia on, ei ole siitä kiinni. Ja noin minäkin preferenssin oletin olevan, mutta jostain syystä AB asensi itsensä suoraan muistarille. Eihän se vakavaa ole, mutta hassua kylläkin.

EDIT. Myöskään Dolphin HD:n teemat eivät suostu asentumaan. Sitä ennen latasin kuitenkin onnistuneesti itse selaimen. Hämmentää.


« Viimeksi muokattu: 07.12.2010 14:24 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #61 : 15.12.2010 01:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 893 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW iPhonelta tuttu Game Dev Story on nyt saapunut myös Androidille. Tietysti äärettömästi parempana versiona. Kannattaa tsekata kakka ulos.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #62 : 15.12.2010 11:02 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
iPhonelta tuttu Game Dev Story on nyt saapunut myös Androidille. Tietysti äärettömästi parempana versiona. Kannattaa tsekata kakka ulos.
Parhautta. Tätä ollaan odoteltu.

Yksi juttu mikä ei ole parhautta, on että meikäläisen Desire on alkanut reboottailla itseään aina raskaassa käytössä. Kokeilin kerran SliceIt:n kanssa, niin kolme kertaa putkeen peli boottasi itsensä pienen pelailun jälkeen. Sama homma jos menee raskaille nettisivuille. Olen lukenut palstoilta, että kyse voisi olla ylikuumenemisesta, ja kyllähän kännykän takaosan oikea alanurkka tuntuu todella lämpimältä aina boottauksien yhteydessä. Kokeilin kuitenkin viikonloppuna sattumalta ilman että mobiilinetti oli päällä ja tällöin pystyin pelaamaan SliceIt:ia puolisen tuntia ongelmitta. Eikä tuo aiemmin mainittu takaosan oikea alanurkka tuntunut edes lämpöiseltä. Pitänee kuitenkin laittaa puhelin huoltoon Verkkokauppaan heti kun on saanut opinnäytetyön tehtyä alta, kun puhelimen äänennauhoitus ja kaiuttimen äänenlaatu ovat sen verran hyviä, että haastatteluja on sillä hyvä ottaa talteen.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #63 : 15.12.2010 12:41 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili Mites, onko jengi harrastanut akun kalibroimista tai muita taikoja? Itse suoritin pari päivää sitten yhden latausrumbareseptin, kun olen ollut kotona kipeänä ja aikaa riittää. Käytin tätä HTC:ltä saatua reseptiä. Huuhaaltahan se kuulostaa, mutta nyt useamman päivän käytön jälkeen ei voi kuin todeta, että on siinä joku taika.

Konkreettisin indikaattori on se, että ennen yöllä lepotilassa akkua kului sellainen 9%. Ensimmäisenä yönä kalibroinnin jälkeen tarkkailin saman, ja yön aikana ei ollut hävinnyt kuin 3-4%. Ennen kalibrointia Desireni akku ei myöskään ollut kertaakaan kestänyt vuorokautta, vaan aina illalla joutui puhelinta lataamaan. Mikä ei sinänsä yllätä, sillä se on ollut pirun kovassa käytössä. Nyt mehua kuitenkin riittää lähemmäs kolmeksikymmeneksi tunniksi yhdellä latauksella, eikä käyttö ole taatusti sen kevyempää. Pelailen ainakin pari tuntia päivässä, surffailen jokusen kerran, soitan musiikkia, puhun ja viestittelen.

Kaiken lisäksi vielä aiemmin valittelemani asennusongelmat poistuivat, kun (muista syistä) vaihdoin muistikorttia ja tulin toki bootanneeksi Desiren siinä samalla. Mieli on siis hyvä.

--------------------------------

Muihin aiheisiin, Game Dev Story kuulostaa hyvältä. Lähtee kokeiluun jonain näistä päivistä. Itse olen nyt luukuttanut aika paljon Solipskieriä, jonka muistaakseni joku jonnekin tällä laudalla joskus linkkasi. Puhtaasti nerokas peli, ja toimii nimenomaan taskussa ja kosketusnäytöllä. Ohjaus on mitä intuitiivisin, ja vauhdin tuntu kertoimien kasvaessa päräyttävä. Biisi on kauhea, mutta kun hiljentää sen, jättää ääniefektit ja laittaa taustalle jotain omaa, niin johan toimii. Solipskier oli myös ensimmäinen maksullinen kikkare, jonka latasin, ja sen pari euroa maksaa tästä oikein mielellään.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #64 : 17.12.2010 19:23 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 046 Basaaripisteet: 14 Profiili Mikäs ero tolla desire HD'lla on tohon karvalakkiin?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #65 : 17.12.2010 23:19 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mikäs ero tolla desire HD'lla on tohon karvalakkiin?

4,3'' näyttö 3,7'' vastaan. Mistä tietenkin koituu mm. isompi koko, ja varmasti näyttö syö akkuakin melko reippaasti. Niin, ja enemmän MEGApixeleitä kamerassa. Muuten kait ihan vastaava vehjas.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #66 : 18.12.2010 13:51 »
migge Jäsen Viestejä: 3 168 Basaaripisteet: 0 Profiili Desire HD:ssä ja Z:ssa on myös uudemman sukupolven rautaa, jonka myötä käyttökokemus on piirun verran sukkelaampaa. HTC Sense on myös uudempaa versiota, joten puhelinta pääsee etähallitsemaan htcsense.com:in kautta.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #67 : 31.12.2010 08:52 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Nyt on sitten meikälläkin Androidi taskussa. Kävin Sonera-liikkeessä ja löin 96 euroa tiskiin ja sain ZTE Bladen omaksi. Mitään ylimääräisiä kuukausimaksuja ei tullut vaan ehtona on, että pidän vanhaa liittymääni vielä sen kaksi vuotta.

Ihan näppärän tuntuinen puhelin kyllä ja yllättävän laadukkaan oloinen. Ei tämä mistään tehokkaimmasta päästä ole, mutta aivan sama, ajaa hyvin asiansa. Mites muuten kun tonne taustalle jää pyörimään noita ohjelmia niin oletteko hommanneet jotain ohjelmaa, joka sulkisi niitä vai onnistuuko se yhtä hyvin tuolta Tehtävienhalliinnasta. Jotkut käyttävät Advanced Task Killeriä, mutta lueskelin, että olisi suht turha ohjelma.

Ilmaisen Angry Birdsin kävin hakemassa heti Marketplacelta, ihan hauska peli. Leveleitä tuntuu olevän jäätävän paljon.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #68 : 31.12.2010 12:00 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mites muuten kun tonne taustalle jää pyörimään noita ohjelmia niin oletteko hommanneet jotain ohjelmaa, joka sulkisi niitä vai onnistuuko se yhtä hyvin tuolta Tehtävienhalliinnasta. Jotkut käyttävät Advanced Task Killeriä, mutta lueskelin, että olisi suht turha ohjelma.

ATK:ta käytän itsekin, ja hyvinhän se toimii. Parilla napautuksella saa tapettua kaikki käynnissä olevat softat, mistä onkin tullut automaattinen toiminto aina kun puhelimen pidemmäksi aikaa pois laittaa. Kait noita on muitakin, mm. jotain jotka hoitaa hommaa enemmän tai vähemmän automaattisesti, mutta mä tykkään kyllä tästä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #69 : 31.12.2010 13:20 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tällaista kommenttia olen lukenut enemmänkin tuosta ATK:sta, joten ei varmaan jaksa latailla: http://www.tietokone.fi/keskustelu/juttukommentit/22465 Akkukestoahan se varmaan kuitenkin pidentää jonkinverran.

Aika käsittämätön kyllä tämän luurin hinta. On kyllä hinta-laatusuhde kohillaan. Saas nähä miten toi puhelin kestää pidempiaikaista käyttöä, hivenen ainakin toi käynnistysnappula tuntuu kepeältä. Testailin myös iPhone 4:sta siellä liikkeessä ja olihan se hiton sulava ja näyttö todella hyvän oloinen. Maksanko kuitenkaan 6-kertaisen hinnan sulavammasta käytöstä ja paremmasta näytöstä? En helvetissä.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #70 : 31.12.2010 13:42 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tällaista kommenttia olen lukenut enemmänkin tuosta ATK:sta, joten ei varmaan jaksa latailla: http://www.tietokone.fi/keskustelu/juttukommentit/22465 Akkukestoahan se varmaan kuitenkin pidentää jonkinverran.

Ka, jännä juttu. Mulla ei ole kyllä ollut mitään ongelmia, kun tosi selkeästi listassa kuitenkin näkyy mitä prosesseja on sulkemassa. Ellei se sitten kikkaile itse siinä sivussa, tiedä häntä. Ignore-lista on toki kätevä, ja siellä mullakin on just tuo herätyskello sekä Batterytime Lite, joka joskus sulkemisen yhteydessä lakkasi seuraamasta akun tilaa.

En kyllä silti usko, etteivät auki olevat softat kuluta mitään resursseja ollenkaan, eli jollain niitä olisi kiva pystyä sulkemaan(aika harvassa kun on varsinaista sulkemismahdollisuutta). En sitten tiedä millä, jos ATK onkin perseestä. Sillä mennään siis ainakin toistaiseksi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #71 : 31.12.2010 13:57 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, tuo Task Killer -juttu on aika mielenkiintoinen. Itsehän käytin sitä, en ole varma huomasinko oikeasti mitään parannusta vai oliko vaan placeboa (jos sitäkään), mutta tämä artikkeli on kyllä sen verran vakuuttavasti kirjoitettu, etten ole vähään aikaan Task Killereitä käyttänyt. Jos asia on toisin (ts. kannattaa käyttää) niin voinee joku korjata minun (ja tuon artikkelin ;P) kömmähdykset niin saadaan Task Killerit pyörimään taas alta aikayksikön. :D
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #72 : 31.12.2010 15:52 »
migge Jäsen Viestejä: 3 168 Basaaripisteet: 0 Profiili Mä poistin kanssa ATK:n käytöstä. Lähinnä tosiaan Androidin muistinkäytön takia ja sen että en huomannut mitään merkittävää eroa käytti sitä tai ei.

Kokeilin myös Juice Defenderiä, jonka niin ikään otin pois käytöstä. Ihan kuin se olisi hieman akunkestoa kasvattanut, mutta haittapuolet olivat minun kohdalla suuremmat. Datan ja GPS:n saaminen takaisin ylös kesti aina liian kauan kun sovellus oli ne ensin blockannut.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #73 : 31.12.2010 17:37 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili Njoo, voisihan tuota testata, huomaako itse mitään eroa jos jättää ATK:n käytöstä. En ollut tosiaan muistin käyttöä tuolta kannalta ajatellut. Mites tuo Tzibon linkkaamassa artikkelissa mainittu Watchdog, jollain kokemuksia siitä?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #74 : 01.01.2011 15:16 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Eilen tuli postissa Zte Blade ja vaikuttaa kyllä aivan loistavalta diililtä hintaansa nähden. Näyttö on tarkka, ja käyttis rullaa nätisti ja kamerakin on ihan kelpo. Eipä ois varmaan tullut pitkään aikaan vielä ostettua älypuhelinta ellen olisi tätä bongannut täältä, 6 euroa kuussa netin kera ei tunnu paljolta..

Mites noi softat ja yhteensopivuus eri puhelinmallien kanssa oikein menee? 2.1 firmis näyttäs olevan. Eli siis jos jokin softa toimii vaikkapa HTCn android puhelimissa niin takaako se toimivuuden muissa androidmalleissa. Tää nyt oli vähän kömpelösti muotoiltu mutta ehkä joku tajuaa.

Suositelkaas nyt jotain hyviä ilmaisia pelejä joita tossa saa toimimaan  :)
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #75 : 02.01.2011 20:26 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Mites noi softat ja yhteensopivuus eri puhelinmallien kanssa oikein menee? 2.1 firmis näyttäs olevan. Eli siis jos jokin softa toimii vaikkapa HTCn android puhelimissa niin takaako se toimivuuden muissa androidmalleissa. Tää nyt oli vähän kömpelösti muotoiltu mutta ehkä joku tajuaa.

Suositelkaas nyt jotain hyviä ilmaisia pelejä joita tossa saa toimimaan  :)
Veikkaanpa, että jotkut softat, jotka on rakennettu tolle 2.2:selle ei toimi niin hyvin/ollenkaan tässä 2.1:sessä. Myös rauta on noissa HTC-puhelimissa tehokkampaa, eli rajoituksia voi tulla senkin takia. Kuitenkin suurin osa noista marketplacelta hommattavista toimii, eli ei pitäisi olla mitään hirveetä hätää vielä ainakaan.

Peleistä Angry Birds on pakollinen. Muita en ole testaillut, eipä toi valikoima mitenkään päätähuimaavaa ole. Ohjelmista olen käyttänyt Andropasta ja NetCounteria. Toi NC on hyödyllinen varsinkin jos liittymä antaa ladata vain rajallisen määrän dataa, helppo sitten seurailla kun rupee datarajat paukkumaan.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #76 : 03.01.2011 13:25 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili Pelipuolelta omassa Desiressä ovat pyörineen - Angry Birdsin lisäksi - Alchemy, Bonsai Blast, City Jumper, Spiderman sekä SliceIt. Ilmaisista siis. Eihän nuo varsinaisesti kummoisia ole, mutta juna- ja vessareissut menee silti aika joutuin. Ja pelkällä AB:lla tosiaan pärjää jo pitkälle.

Mitä toimivuuksiin tulee, niin uskoisin lähes kaiken Marketista löytyvän kaman toimivan myös Bladessa ja 2.1:llä, ellei kuvauksissa jotain erikseen mainita. Eikä ilmaisten testaamisessa tietenkään häviä mitään.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #77 : 03.01.2011 17:47 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Voi olla hölmö kysymys, mutta miten tohon laitetaan koneelta siirretty mp3-tiedosto soittoääneksi? Siirsin tiedoston puhelimen muistikortille, mutta enpä osannut laittaa soittoääneksi. Tarviiko jonkun erillisen filemanagerin?

EDIT: Nonniin pitikin asetttaa tuolta soittimen kautta, on se ovela.

Pelipuolelta omassa Desiressä ovat pyörineen - Angry Birdsin lisäksi - Alchemy, Bonsai Blast, City Jumper, Spiderman sekä SliceIt. Ilmaisista siis. Eihän nuo varsinaisesti kummoisia ole, mutta juna- ja vessareissut menee silti aika joutuin. Ja pelkällä AB:lla tosiaan pärjää jo pitkälle.

Mitä toimivuuksiin tulee, niin uskoisin lähes kaiken Marketista löytyvän kaman toimivan myös Bladessa ja 2.1:llä, ellei kuvauksissa jotain erikseen mainita. Eikä ilmaisten testaamisessa tietenkään häviä mitään.
Joo ainakin toistaiseksi ovat kaikki ohjelmat toimineet loistavasti. Pitääpä testailla noita mainittuja pelejä. Onko kukaan kokeillut mitään maksullisia pelejä? Ovatko hintansa väärti?


« Viimeksi muokattu: 03.01.2011 17:58 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #78 : 03.01.2011 18:23 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili
Pelipuolelta omassa Desiressä ovat pyörineen - Angry Birdsin lisäksi - Alchemy, Bonsai Blast, City Jumper, Spiderman sekä SliceIt. Ilmaisista siis. Eihän nuo varsinaisesti kummoisia ole, mutta juna- ja vessareissut menee silti aika joutuin. Ja pelkällä AB:lla tosiaan pärjää jo pitkälle.

Mitä toimivuuksiin tulee, niin uskoisin lähes kaiken Marketista löytyvän kaman toimivan myös Bladessa ja 2.1:llä, ellei kuvauksissa jotain erikseen mainita. Eikä ilmaisten testaamisessa tietenkään häviä mitään.

Joo ainakin toistaiseksi ovat kaikki ohjelmat toimineet loistavasti. Pitääpä testailla noita mainittuja pelejä. Onko kukaan kokeillut mitään maksullisia pelejä? Ovatko hintansa väärti?

Tähän mennessä ainoa ostamani peli on Solipskier, josta löytyy linkki sekä kuvausta tuolta vähän ylempää mun postista. Maksoi kait pari euroa, ja se on kyllä sen verran nerokas peli, että itse en ainakaan ole ostosta katunut. Game Dev Storyyn pitänee kait mielenkiinnosta sijoittaa jossain välissä. Pääasiassa toistaiseksi sillä rahalla ei useinmiten saa kuin sama asiaa, mutta mainosvapaana.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #79 : 04.01.2011 13:07 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt olen minäkin siirtynyt paremman parhauden pariin. Eli ZTE Blade tuli eilen postista. En tosin ole paremmasta tahi parhaudesta vielä ihan varma. ;)
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #80 : 04.01.2011 13:12 »
CronoX KettuPRKL Jäsen Viestejä: 61 Basaaripisteet: 0 Profiili WORMS!Mediafiresta .apk filu vie 1.43 MB tilaa. Asennusvaiheessa tosin pamahtaa 34 MBn paketti imuun, että suosittelen latailemaan WLANin kautta.

Desirelle parasta aikaa latailen..

http://www.mediafire.com/?bgvc4zgtik7qt47

tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #81 : 06.01.2011 00:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 836 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.engadget.com/2011/01/05/google-shows-off-android-3-0-the-entirely-for-tablet-honeycom/

Tableteille räätälöity Android 3.0 Honeycomb näyttää siinä määrin kivalta, että ajatus jonkin halpis Android-tabletin hommaamisesta iPadin kaveriksi ei olekaan enää täysin mahdoton.

Oli muuten aika Tron-henkinen esittelyvideo.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #82 : 06.01.2011 13:11 »
migge Jäsen Viestejä: 3 168 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tableteille räätälöity Android 3.0 Honeycomb näyttää siinä määrin kivalta, että ajatus jonkin halpis Android-tabletin hommaamisesta iPadin kaveriksi ei olekaan enää täysin mahdoton.
Toistaiseksi taitaa tosin olla arvokkaampia laitteita kuin ipadit. Mutta joo, hyvältä vaikuttaa. Ennen kuin itse alkaisin tuollaista hommaamaan pitäisi edelleen se tab -tietokoneen (tai sormitietokone kuten HS näin päätti) käyttötarkoitus jotenkin perustella itselleen.

Esim Motorolan Xoom vaikuttaa lupaavalta: http://www.youtube.com/watch?v=D7zheLybA-Q

Mutta edelleen salaa odotan HTC:n tabia....  :rollaus:
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #83 : 06.01.2011 15:29 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Kyllähän noita halvimpia android tabletteja saa jollain 150 eurolla.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #84 : 06.01.2011 20:44 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili ZTE Bladea käytellyt nyt jonkin verran ja onhan se melkoinen kulttuurishokki iPhonesta siirryttäessä, kuten odotinkin. Suurin järkytys tosin on nettiselainen. Se kun tykkää näyttää esimerkiksi Pelaajalaudasta WAP-version... Eli laitteella jolla voi tehdä yhtä sun toista musiikin kuuntelusta 3D-pelien pelaamiseen pitää tuijotella jotain WAP-sivuja? Se siitä "full webistä". Pelaajalautaa kokeillut vakioselaimella, Dolphinilla (perus ja HD), Skyfirellä ja Opera Mobilella. Ainoastaan Opera osaa näyttää Pelaajalaudan normaalin version, mutta se on muuten niin huono selain. Varsinkin mobiili Safariin verrattuna.

Toinen lähes-mutta-ei-ihan-täysin-oikein toimiva sivu on Engadget. Vakiona se ohjaa mobiiliversioon, mutta kun klikkaa sivun ala-reunassa olevaa Full Engadget Experience -linkkiä pääsee jälleen tuijottamaan jotain WAP-sivua. Melko uskomatonta. Engadget ei näy oikein edes Operalla.


Muutenkin vakioselain ja sen johdannaiset, kuten Dolphin, on mielestäni Safaria huonompia. Vakioselain saattaa sivulle siirryttäessä zoomata sivua jonkin verran, joten sivua pitää scrollailla vaaka- ja pystysuunnissa tai zoomata ulospäin että sen näkee kokonaan. Jos sivun zoomaa siten, että se näkyy kokonaan, vakioselain näyttää sen yleensä niin kuin mikä tahansa työpöytäselain näyttäisi. Mutta kun zoomaa johonkin tekstialueeseen, selain muuttaakin tekstin leveyttä siten, että se mahtuu ruudulle. Tästähän sitten ongelmia syntyy. Ensinnäkin zoomaus menee yleensä hiukan sivuun, eli joudut heti scrollaamaan sivulle, että näet tekstin kokonaan. Ja koska selain ei muuta kuvien kokoa, joudut scrollaamaan sivusuunnassa nähdäksesi kuvat kokonaan. Ja jos tekstin seassa on erilaisia tekstialueita (esim. lainauksia tai muita tekstilaatikoita), ei niiden koko välttämättä muutu muun tekstin mukana, ja jos ne sattuu olemaan sisennettynä, joudut jälleen scrollaamaan sivusuunnassa.

Muutenkin scrollaaminen toimii hiukan erikoisesti ja vaihtelevasti iOSiin tottuneena. Eikä zoomaaminenkaan ole yhtä sujuvaa kuin iOSissa.


Applelle myös naurettiin kun niillä meni X vuotta copy&pasten toteuttamisen kanssa, mutta eipä ole Androidin kopipastassa kehumista. Selaimessa joudut Menu -napin takaa valitsemaan Select Textin ennen kuin tekstiä voi kopioida, ja tällöin kopioitava teksti valitaan melko summanmutikassa. Eli mihin kohtaan sormi sattuu osumaan aletaan tekstiä valitsemaan siitä, ja kun nostaa sormen teksti kopioituu leikepöydälle. Epätarkkaa puuhaa. Edes tekstiä kirjoitettaessa ei ole apuna mitään iOSista tutun suurennuslasin kaltaista avua jos haluaa kursoria siirtää eri kohtaan. Sen sijaan ruutua pitää tökkiä tarpeeksi monta kertaa, että kursori osuu haluttuun kohtaan.Kaiken kaikkiaan yleinen käyttömukavuus tuntuu olevan muutaman pykälän iOSin vastaavaa alempana ja muutenkin moni asia tuntuu kaipaavan hiomiskoneen hellää käsittelyä. Näin siis ainakin Android 2.1:ssä. Tuokohan Android 2.2 mitään parannuksia mainitsemiini asioihin? Tai onko jotain poppakonstia miten esimerkiksi Pelaajalaudan saisi näkymään kunnolla jossain muussa selaimessa kuin Operassa? Ainakaan User Agentin muuttaminen ei auta.
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #85 : 06.01.2011 22:42 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 893 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW 2.2 korjaa kaiken paitsi Apple-fanituksen.

E: Itselläni tosin toimi 2.1:lläkin nettiselain ihan normaalisti full webbinä. WAP-sivuja ei ole koskaan tullut vastaan, ellet sitten tarkoita WAP:lla näitä älypuhelimille suunnattuja versioita.


« Viimeksi muokattu: 07.01.2011 09:27 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #86 : 07.01.2011 00:36 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 160 Basaaripisteet: 5 Profiili Tosiaan, kaikkien teidonin mainitsemien ongelmien on paljolti johduttava käyttisversiosta. Ellei sitten puhelinkin vaikuta asiaan. Itsekin käytän Dolphin HD:ta (Desirellä), ja Lauta näkyy täysin normaalisti. Selain skaalaa, varsinkin landscapessa, lähes kaikki sivut loistavasti, eikä zoomia useinkaan tarvitse. Laudalla varsinkaan, joka istuu näytölle kuin se kuuluisa sormi silmään. Tekstin kopiointi on myös näppärää: painamalla tekstin kohdalta hetken saa näkyviin mustauksen, jonka alkua loppua voi sitten siirrellä vapaasti, ja valita toki menun takaa mitä haluaa ko. pätkälle tehdä. Muutenkin tykkään selaimesta kovasti. Eritoten kirjanmerkkien toteutus toimii kuin häkä.

Tekstin käsittelyssä on taas kiitettävä Desiren optista "pallohiirtä". Kuten miggekin joskus mainitsi, vaikutti se ensin sangen hyödyttömältä ominaisuudelta, mutta tekstin seassa liikkumiseen se onkin mitä mainioin. Sormi kun ei tosiaan aina osu aivan kahden halutun kirjaimen väliin.

Toivottavasti puhelin ei siis ole syypää törttöilyyn, vaan pääset oikean kokemuksen pariin 2.2:n myötä. Mitään mainitsemiasi ongelmia kun ei täällä ole näkynyt.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #87 : 07.01.2011 18:50 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili
E: Itselläni tosin toimi 2.1:lläkin nettiselain ihan normaalisti full webbinä. WAP-sivuja ei ole koskaan tullut vastaan, ellet sitten tarkoita WAP:lla näitä älypuhelimille suunnattuja versioita.
Kuin myös.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #88 : 07.01.2011 19:51 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Kiitoksia vaan vastauksista. Ilmeisesti Bladessa on jotain tyhmiä asetuksia tjsp. Ja WAPilla todellakin tarkoitan WAPia. Pelaajalauta näyttää Bladella siis tälle: https://www.pelaajalauta.fi/forum/?wap2

Toisaalta tässä myös näkyy Androidin "avoimuus". Laitevalmistajat voi säädellä kaikenlaista joten Android 2.2:n vertaaminen Android 2.2:en on kuin omenan ja appelsiinin vertaaminen.


Täytyy joku päivä yrittää joku custom 2.2 rom asentaa tuohon ja josko jostain sattuisi löytymään joku mutteri millä sen saisi unohtamaan nuo WAPit.
tallennettu
Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen « Vastaus #89 : 07.01.2011 20:06 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Jooh, muuten on toiminut erittäin hyvin, mutta yksi juttu vähän hämmentää tässä Desire Z:ssa. Tekstiviesteissä on meinaan jotain häikkää - kännykkä ei aina ilmoita jos tekstiviestiini on vastattu. Saapunut viesti kyllä löytyy Messages-kohdasta, mutta minkäänlaista ääni- tai värinäilmoitusta kännykkä ei anna viestin saapuessa, toisin kuin pitäisi.

Mikä voisi olla syynä? Olisin kiitollinen jos tähän jokin ratkaisu löytyisi. :)
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines