Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
TÄSSÄ on syy miksi IS:n kännykkävertailu on mahtava - KATSO KUVA!
Lumia 1020 vs Galaxy S5 vs iPhone 5S

Lainaus
Samsung Galaxy S5 ei tuonut suuria uutuuksia Samsungin edelliseen lippulaivamalliin verrattuna. Ero Applen iPhone 5s-puhelimeen kasvoi - hyvässä ja pahassa.
Samsungin tällä viikolla julkaisemaa Galaxy S5 -puhelinta ei vielä ole saatu testattavaksi Suomeen, mutta jotain voi laitteesta voi sanoa teknisten ominaisuuksien perusteella.

Samsungin uusimmassa huippumallissa ei loppujen lopuksi ole juuri mitään mullistavaa verrattuna edeltäjään, Samsung Galaxy S4 -malliin. Kameran megapikseleiden määrän ja ruudun koon pieni kasvattaminen ei juuri yllätä, ja lte-yhteys on jo vakiovaruste muissa huippupuhelimissa.

Sormenjälkitunnistin on mukana ainakin sen takia, ettei Samsungin ei voi sanoa pahasti jääneen jälkeen Applesta, joka julkaisi

Entistä suurempi akku on hyödyllinen parannus, sillä suuri näyttö kuluttaa myös paljon virtaa. Applen iPhone 5s:ssä on noin puolet pienempi akku kuin Galaxy S5:ssä. Akun kestoon tosin vaikuttaa moni muukin asia kuin sen koko, esimerkiksi näyttö ja käyttöjärjestelmän ominaisuudet.

Pienet parannukset ovat myös lisänneet myös laitteen kokoa, ja Samsung Galaxy S5 on jo 30 grammaa iPhonea painavampi, ja myös ulkomitoiltaan selvästi iPhone 5s -puhelinta pidempi, leveämpi ja paksumpi.

Nokia Lumia 1020 -puhelimen hinta on laskenut Samsungin ja Applen lippulaivamalleja halvemmaksi. Lumian etuna on hinnan lisäksi huippukamera ja suurempi muisti, mutta miinuspuolelle jää suurempi paino ja tehottomampi prosessori. Jälleen kerran, puhelimen nopeuteen käytössä vaikuttaa prosessorin lisäksi myös puhelimen ohjelmisto.

Klikkaa videokuvalinkkikuvagif.

Spoileri (osoita katsoaksesi)



0 kommenttia