Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kiirettä IS-toimituksessa: Vauva.fi-keskustelija tuohtui: "Mieheni on suluttaja"
Ilmeisesti maailmalla ei ole tapahtunut tänään miteen, kun vauva.fin keskustelut pääsevät otsikoihin. Pitääkö tässä kokeilla saada pelaajalauta myös "uutisiin".

Lainaus
Vauva.fi:n päivän puheenaiheita on "suluttajamies", joka käy sulkemassa puolisonsa selän takana ikkunoita.
Kirjoittaja kertoo avaavansa herättyään makuuhuoneesta ikkunan, jotta ilma raikastuisi. Mies käy pian sulkemassa ikkunan.

"Teen ruokaa ja siinähän tulee availtua eri kaapin ovia, kuinka ollakkaan kohta mies vieressä seisomassa ja "suluttamassa" noita kaappien ovia. Tätä sitten jatkuukin pitkin päivää, kokeilin että avaan makkarista ikkunan uudelleen, kohta kuuluu jostain miehen huuto: "onko täällä taas jossain luukku auki."

Saunomisen jälkeen nainen ehtii avata ikkunan pesuhuoneesta, mutta mies livahtaa perässä ja iskee ikkunan kiinni.

"Miten prkl se kerkeää joka paikkaan suluttumaan ja miksi?" hän tuskailee.

Hän saa tukea ongelmaansa muiltakin.

"Mun isä tekee tuota. Hemmetin rasittavaa. Joskus leivoin ja keräsin kaapista aineita ja jouduin käymään samalla kaapilla useasti peräkkäin, että sain kaikki aineet ulos siitä. Isä seisoi siinä vieressä ja sulki sen koko ajan. Se ovi olisi ollut auki ehkä 3 minuuttia, kun otin sieltä tavaraa ja vein pöytään, niin eiköhän tää yksi tule sulkemaan sen joka hemmetin välissä."

"Mulla on työkaveri, joka tulee mun työhuoneeseen sulkemaan mun kaappeja, jos ne on jääneet auki. Siis ei varta vasten, vaan se tulee muuten vaan juoruilemaan mun kanssa ja saattaa sulkea automaattisesti ohimennen mun kaapin ovia. Ei se mua häiritse, mutta huvittaa."

Osa taas ymmärtää miehen sulutusinnon.

"Meillä minä olen se suluttaja. Olen miestä paljon lyhyempi ja lyön pääni helposti avonaisiin yläkaappeihin, siksi niitä läiskin kiinni ja samalla kommentoin, että "taasko meillä on avoimien ovien päivä?". Mikrouunin oven laitan aina miehen jäljiltä kiinni, koska mua häiritsee se valo. Olen meidän perheen vilukissa talvisin ja kyllä läiskin ikkunaluukkujakin kiinni kun tulee vilu. Ulko-ovia kyttään maanisena, ovet kiinni, ettei elukat juokse pitkin naapureiden pihoja."

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288705805342.html?pos=ok-nln
0 kommenttia