Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
BB-uutisvertailu - Hän hajosi täydellisesti - katso kuva!
Nyt BB-talkshown jälkeen on taas häädetty ja nettisivut sai jälleen jotain uutta kirjoitettavaa. Seuraavaksi hieman vertailua uutisoinnista.

#1 Seiska.fi
BB-MARI HÄÄDETTIIN: ELISABET ROMAHTI TOTAALISESTI!
Seiska lähti kunnianhimoisesti ALL CAPS otsikoinnilla matkaan ja ihan hyvin onnistuikin otsikon ensimmäisellä puoliskolla. Siinähän se tärkein juttu tulikin, BB-Mari häädettiin. Capsit olisi tietty voinut jättää ihan hyvin pois, mutta suurempi juttu on mielestäni tuo loppuosa. ELISABET ROMAHTI TOTAALISESTI!. No itse uutisessa tuota Elisabetin TOTAALISTA romahtamista kuvattiin 7 sanan virkkeellä: "Marin sunnuntainen häätö sai etenkin Elisabetin murtumaan kyyneliin". Jos se romahtaminen oli kerran niin totaalista, että sitä piti ihan CAPSEILLA otsikossa mainostaa, niin miksi siitä ei sitten kirjoitettu seitsemää sanaa enempää? Muutenkin tuo TOTAALISESTI-sanan käyttäminen ei vakuuta kirjoittajan ammattitaidosta.

#2 Stara.fi
BB-Mari ulos Big Brotherista – todellinen rökäletappio!
Stara lähti hieman hillitymmällä tyylillä, mutta pamautti sitten loppuun pommin äänestystuloksista. Noh, ei vielä mitään pahaa, sen lisäksi siis, että uutisoi Big Brotherista. Itse uutistekstissä selitettiin Marin purskahtaneen itkuun, mutta itse ohjelmaa kun seurasimme Epin kanssa Live-chatin välityksellä BB24/7:ssa, Mari vaikutti ottavan uutisen vastaan suhteellisen tyynesti, vain vittumainen virne naamalla. Muuten Stara.fi onnistui jutussaan, mutta hieman tuli kusetettua.

#3 Voice.fi
Hän joutui ulos BB-talosta!
Viimeisenä ja paskimpana, Voice.fi. Otsikolla yritetään saada ihmiset klikkailemaan, että kuka tuo HÄN olikaan joka sieltä häädettiin. Kauheaa perseilyä. Sen lisäksi, jos erehtyy painamaan linkkiä, saa lukea peräti kokonaiset viisi virkettä. Toisaalta joku voisi sanoa, että jo viisi virketää on liikaa kirjoitettu Big Brotherista, mutta onhan tuo silti ala-arvoinen suoritus.

Tämän vertailun paskimman jutun voittaja on siis Samuli Väänänen Voice.filtä. Onneksi olkoon!

MasterTK:n TOTAALINEN hajoaminen BB-uutisista. Tässä kuva.

2 kommenttia
Doinkki 13.09.2010 21:36
Jatka samaan malliin.
Sharkie 12.09.2010 23:33
Voin kertoa, että täälläkin hajoillaan näille poiminnoille. :lol: Onneksi ala-arvoiset uutiset ei lopu tästä maailmasta kesken. Lisää samaa, mä klikkaan kyllä!