Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 28.09.2010 17:33
http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/429298-unofficial-f1-2010-bugs-errors-list.html

Tossa vähän tota vikalistaa. Luulen, että yrittävät ainakin noi tärkeimmät korjata, joten varmaan kuukaus menee :/
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 27.09.2010 23:08
Codemasters valmistelee F1 2010 -patchia


Tuota odotetaan, sillä laitan toistaiseksi uramoodin/championshipin jäihin, koska tänään pelitiedostoa ladatessani se ilmoitti sen olevan korruptoitunut. Ei jaksa joka kerta aloitella uudestaan pisteiden keräämistä.

Paikkausta odotellessa ajankin onlinea ja time trialia sekä opettelen uusia ratoja. Olen myös Konsolifinin F1 2010 -suomisarjassa mukana, kakkoslohkossa.

Kiitoksia päivityslinkistä Ephram, itte sitä yritin ettiä, mutta en löytäny. Mulla mennöö kanssa uramoodi jäihin ja oikeestaan koko peli, notta toivottavasti paljon korjaavan patchin jälkeen olis vielä intoa pelailla. Tullu tähän mennessä alotettuu ura varmaan kuusi kertaa alusta, kun aattelin, että sekoilu radalla johtuupi ihan tallista missä ajan, mutta ei se sitte ollukkaa niin. Ilman noita bugeja pelihän olis aivan mahtava ja joillekkin varmaan mahtava niidenkin kanssa. Itte vaan vaadin aika paljon peliltä, jotta mielenkiinto pysyy yllä.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 27.09.2010 17:57
Käykös muilla silleen, notta tallikaveri ei käy ollenkaan varikolla ja kaiken lisäksi, kun menet varikolle, pitcrew on väärinpäin... >:( Prkhl, kun hermo menee, kun ajelloo mukavasti n.30 kiekkaa ja noi molemmat tapahtuu, niin loppuu se nautinto siihen, viimeks seisoin loppukisan varikolla kattoen tikkariukon persettä, kun ukot oli ottamas autoo vääräst suunnast vastaan. Kyse siis xbox360 pelistä, joka vaihtuu koht Nintendoon ja Tetriksee, jos ei rupee päivityksii tulee suatana. :o
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 26.09.2010 12:56
Live the life of a crappy F1 driver.. :P. Tollainen on meikäläisen meininki. Peli on itsessään aivan uskomattoman upea. Sääefektit, varikkotapahtumat, baddock ja lähes kaikki on täydellistä. Odotin, että pelissä ajelu olisi arcade meininkiä, mutta toisin kävi onneksi, niinkuin toi mun alkuviittaus tarkottaa. Pyörien radat läpi, maaliin takasiipi edellä puhjenneiden renkaiden kanssa. Yllätyin ilosesti, kun tuli sadekeli ja sitten ei nähnykkään enää mitää. Itte rätkäilijänä tiedän fiiliksen, kun ei erota enää tietä metiköstä, mikä on aivan älyttömän kauniisti toteutettu. Alussa oon lähinnä keskittyny vaan tallikaverin voittamiseen, mutta ajan myötä on sijat noussu jo vähän paremmiks, ajan siis vaikeimmalla vaikeustasolla. Parasta kuitenkin on, miten pienikin auton tviikkaus muuttaa sen ajo-ominaisuuksia verrattuna valmiisiin setuppeihin, joista yleensä lähden liikkeelle ennen tviikkausta. Eron huomaa heti, usein itte oon nenä rutussa keskellä hiekkalaatikkoa, mutta kuitenkin. Ehkä ainut miinus, mitä löydän on varikkokäyntien pituus, kun varikolla on ruuhkaa. Saa hyytynyt hymy pyllyssä katella, kun kaikki menee ohi, vaikka itte oli ensimmäisena varikkoruudussa ja sitten vielä toi ylempi spoikka, mitä en halua paljastaa, jos joku ei siitä halua kuulla. Kaiken kaikkiaan upea luomus ja mahtava comeback F1 peleihin. Ehkä jo kolmen vuoden päästä pääsen koko kisan läpi spinnaamatta. Thanks ja pitäkää hauskaa pelin kanssa.

Ps: XBOX360 GMT: seqa
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines