Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 09.11.2011 12:30
Everwood voisi kyllä tulla uusintana jossakin vaiheessa. Viime näkemästä on jo sen verran aikaa, että nyt olisi taas hyvä hetki Everwoodille. Tulihan sarja Ava-kanavalta tässä muutama vuosi (?) sitten, mutta aina ei pysynyt tahdissa, kun välin oli uusinnan uusintaa, ja jäi sitten jaksoja välistä jne. Kaiholla muistelee Andyn ja Haroldin kinoja, ja sitten ystävystymistä, ja kinoja jälleen.. Ja kyllähän ne keskustelutkin sarjasta olivat myös aika legendaarisia..

alkaa jo vallan itteäkin kiinnostaa kun niin kovin hehkutetaan - että joo, sopis hyvin tulla uusintana - ja hihkaise sitten, niin aukaisen kanssa sitten telsun oikeaan aikaan oikealle kanavalle :)
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 08.11.2011 14:38
Ei tarvitse olla, eikä niin tule koskaan olemaankaan. Mutta olisihan se hienompaa hävitä edes hyvällä pelillä kuin aivan älyttömällä räpellyksellä.

Tykkään kyllä seurata jalkapalloa - kansainvälistä - mutta ei nuo Huuhkajien pelit vaan niin sytytä, kun ihan eritasolla pelataan kuin huippumaat. Kyllä oikein jalkapallomaiden pelejä katselee erittäin mielellään, ja EM -ja MM-kisat ovat varsinaista kulta-aikaa. Kyllähän Veikkausliigassakin ollaan ihan eritasolla kuin muualla. Ihan eri tekemisen näköistä touhua.

Hyvä, että nyt ollaan ajamassa sisään nuoria futareita, mutta kyllä tässä pitkän kaavan tähtäin on, että alkaa tuloksia tulee. Sinnikkyys kai palkitaan, ja on vain jaksettava odottaa. Kyllä kai se voitto joskus jostain huipummastakin maasta tulee.

On se vaan aika liikuttavan näköistä kun nuoret futarit tai jäkiksen pelaajat saavat uudet mainoslahjatakit www.profile-promotion.fi eivätkä meinaa nahoissaan pysyä kun pääsevät koko joukkueen voimin liikkumaan ja kaikilla samanlaiset takit. no - ne on niitä iloja mitä noille pienille aloittelijoille pitääkin antaa - ja harrastuksen pitää olla vielä hauskaa eikä veren maku suussa painamista. sillekin on aikansa sitten kun tulee päätös jatkaako ihan ammattilais tasolle - siihen asti riittää että nuoret liikkuu.
3  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 08.11.2011 14:33
Vanhaa Everwood ja 24-hömppää.

Tuntuu että tuo everwood on kovinkin monen mielestä ollut koskettava - ei ole minulle tuttu. 24 sensijaan kyllä - ja olihan ne sitten pakko katsoa kaikki etukäteen kun ei malttanut odottaa. ja yksi kanssa mikä on kyllä ollut tosi hyvä oli Lost - vaikkakin sitten ekan kauden jälkeiset kaudet eivät enään niin hyviä olleet - mutta kaikki katottu ja täytyy kyllä suositella ehdottomasti.
4  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 08.11.2011 14:29
Katsoin vahingossa suomen idolsia.

Vastaisuudessa maksan tv-lupamaksua ilomielin.

Kohtahan tämä ilo kaiketi alkaa uudestaan :) siis suomen idols.. jee..heh-heh..
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju : 07.11.2011 14:13
EA:n versio miellytti enemmän näin pikaisen testin perusteella. Kumpaakaan demoa en ole kuin maksimissaan 30 min pelaillu, että ei hirveästi voi sanoa, mutta joo. Ehkä joskus ale-laarista.

aikalailla samoilla linjoilla - ale-laarista vois hankkia mutta en ihan täyttä hintaa menis maksamaan. Jotain pieniä asioita mitkä ehkä vähän ärsytti - ja siksi en ostais/maksais täyttä hintaa. Mutta ihan jees peli - ei parhaimmistoa - mutta ei huonoimmastakaan päästä todella.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 07.11.2011 14:06
Meikäläinen osti Aliens - Infestation ja Generator Rex - Agents of Providence.
Nyt vaan täytys löytää aikaa pelaamiselle...
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines