Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 107
331  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju : 21.10.2016 10:57
Vaikken potentiaalista ostajaryhmää edustakaan niin olisin kuitenkin toivonut ihan rehellistä kotikonsolia. Ei löydy tarvetta kompromissiratkaisulle kannettavan ja kotikonsolin välille.
Ei varsinaisesti kompromissi. Kuten TK kuvaili, on kyse käytännössä käsikonsolista tv-outilla. Täytyy vain toivoa ettei erillistä käsikonsolia enää Nintendolta tulisi.
332  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju : 20.10.2016 19:38
Monta ohjainta tossa oli? Itse tabletti + joy conit, ohjain + joy conit ja vielä jonkinlainen pro controller. Ohjaimet ei ainakaan vähene.

Yksi ohjain tulee konsolin mukana. Sen voi pistää kahtia ja käyttää simppeleissä peleissä kahtena ohjaimena. Pro-ohjain taitaa tulla erikseen myyntiin.
333  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju : 20.10.2016 19:22
Vaikuttaa itseasiassa ihan mielenkiintoiselta laitteelta. Toivottavasti Nintendo hylkää erillisen käsikonsolin kokonaan ja panostaa jatkossa vain yhteen laitteeseen. Itse esittelyvideo oli taas totuttuun tapaan korni.

Onkohan tuossa Joy-Con Gripissä tai Switch Dockissa mitään toiminnallisuuksia tai rautaa...

Spoileri (osoita katsoaksesi)
334  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju : 20.10.2016 10:56
Jos huhut pitävät paikkansa, niin kyseessä on kannettava laite. Tämä tietenkin tarkoittaa, että tehoja tuskin on edes Xbox Onen vertaa.
Nämä voitaneen jollain tasolla nyt kuopata, kun ihan nintendo.com:issa lukee että kyseessä on kotikonsolin julkistus. http://www.nintendo.com/

Itse uskon vielä hybridikonsoliin mobiiliprossuilla. Jonkinlainen Wii U padin evoluutio.
335  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju : 20.10.2016 07:07
Julkistus tänään: https://www.nintendo.co.uk/News/2016/October/First-glimpse-of-NX-coming-today-at-3pm-UK-time-1148672.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=nx&utm_content=announcement

Oisko toi nyt sitte klo 17 Suomen aikaan.
336  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 14.10.2016 11:10
Mulla menee toisinpäin. Nykyään ostaa vain täysihintaisia ja välillä jopa markettihintaisia pelejä. Toki huomattavasti vähemmän kuin kymmenen vuotta sitten. Myös latauspelien helppouden takia tullut muutamaan otteeseen laitettua täyden pelin hinta digitaalisesta versiosta.
337  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 19.09.2016 19:36
Maahanmuuttokriitikotkin saadaan kivasti mustamaalattua natsiääliöiden takia.
Toisaalta nyt olisi järkevien maahanmuuttokriitikkojen hetki osoittaa järkevyytensä ja tuomita pikkunatsit ja pikkunatsien toiminta. Sitä ei vaan kuulu eikä näy. Lisäksi natsien teon paheksuminen ei mitenkään väheksy Kajaanin tapahtumia. Nämä asiat eivät oikeasti ole mitenkään vastapuolilla ja toisiaan pois sulkeavia.
338  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 09.09.2016 15:42
Siis oliko oikeasti niin ettei tämä Pro toista 4K blu-ray -elokuvia?

Vähän pettymys että kyse ei olekkaan oikeasti uudesta generaatiosta ja lyhyemmän generaatiosyklin sijaan ainakin pleikkarilla puhutaan vain generaation pirstailoimisesta.

Sit toi HDR shaiba. En tiennykkää et HDR värit meinaa sitä että peleissä efektit vilkuttaa migreenikohtauksen lailla.

Ja mitään puhetta ei ollut heikkolaatuisten ohjainten päivityksistä. Olisin valmis pleikkarillakin sijoittamaan laadukkaaseen Elite -ohjaimeen.

Xbox vaikuttaa tänäpäivänä jopa hieman miellyttävämmältä ympäristöltä.

Ei vissiin kun ei siinä ole UHD-asemaa. Ainoa syy tuohon lienee hinta. Itse asema ei vissiin maksa paljonkaan, mutta olisi nostanut koneen hinnan yli tuon maagisen 399$. Lisäksi Sony varmaan näkee statseistaan, että suurin osa ei katsele edes BD-leffoja laitteellaan, joten UHD-aseman laittaminen ei olisi ollu taloudellisesti järkevää. Nihkeää tietty niille, ketkä sen olisivat halunneet ja sotiihan tuo vähän tuota Pro:n koko ideaa vastaan, jos pitää tyytyä striimattuun 4k-matskuun. Omituista, mutta kuulemma idea oli keskittyä 4K-peleihin..

En tiedä mitä hyötyä olisi aloittaa kokonaan uusi generaatio  kolmen vuoden jälkeen edellisen alusta? Sehän se vasta aiheuttaisikin pirstaloitumista. Tuo Pro:n tarve nyt on toki vähän kyseenalainen ja saa nähdä miten asiat etenee. Onhan se toki kiva, että on valinnanvaraa, kunhan heikomman laitteen omistajia ei hylätä. Jostain luin, että MP-pelit olisi lukittu samaa framerateen alustasta riippumatta, joten ainakaan sillä saralla mitään kilpailuetua ei ole saavutettavissa. Tästä eteenpäin mentäessä nuo generaation vaihdokset lienee muutenkin entistä liukuvampia, koska kustantajat ei vissiin oikein tykkää että homma resetoituu aina viiden vuoden välein ja laitekannan kasvu alkaa taas nollasta. Peleissä on kohta varmaan tiedote tyyliin: "Tämä peli on yhteensopiva PS4:n, PS4 Pro:n ja PS5:n kanssa". Ja sitä mukaa kun uusia laitteita tulee, niin vanhojen laitteiden tukemista lopetetaan pikkuhiljaa (vrt. iOS).

Käsittääkseni tuo ohjain-ongelma on jo korjattu. Ainakin GAFissa oli jo monta kuukautta sitten juttua, että tuota liipaisinten rakennetta on parannettu ja se on kestävämpi. Ei siitä tattien kumimateriaalin vaihdostakaan mitään tiedotetta tainnut tulla?

HDR:n suurta ideaa en nyt itsekään ihan tajunnut.
Tota ohjainhommaa vois ehkä vähän markkinoidakkin. Vai pitääkö arvalla ostaa cittarista ohjain ja toivoa että on korjattu versio.

4k BD-aseman luulis kuuluvan tuotteeseen, etenkin jos etuliitteenä on 'Pro'.

Oikeastaan tän yhden generaation pirstaloimisen trendin alotti Nintendo New 3DS:llään. Odotettavissa on kyllä pelejä, jotka ovat joko vain osittain tai ei lainkaan pelattavissa normaalilla PS4:llä. Ei kuitenkaan ehkä ihan ensimmäisen vuoden aikana.

Seuraavaan generaatioon olisi ehkä kaikkien kannalta paras vaihtoehto N64-malli, jossa konetta voi päivittää moduleilla. Näin koko laitetta ei tarvise uusia, mikäli haluaa viimeisimmän raudan.
339  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 08.09.2016 10:44
Siis oliko oikeasti niin ettei tämä Pro toista 4K blu-ray -elokuvia?

Vähän pettymys että kyse ei olekkaan oikeasti uudesta generaatiosta ja lyhyemmän generaatiosyklin sijaan ainakin pleikkarilla puhutaan vain generaation pirstailoimisesta.

Sit toi HDR shaiba. En tiennykkää et HDR värit meinaa sitä että peleissä efektit vilkuttaa migreenikohtauksen lailla.

Ja mitään puhetta ei ollut heikkolaatuisten ohjainten päivityksistä. Olisin valmis pleikkarillakin sijoittamaan laadukkaaseen Elite -ohjaimeen.

Xbox vaikuttaa tänäpäivänä jopa hieman miellyttävämmältä ympäristöltä.
340  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 07.09.2016 18:18
Outlook itsessään ei ole sähköpostiprotokolla. Riippuu siis onko kyse jostain lokaalista Exchangesta vai Office 365:n Exchange Onlinesta miten tili asetetaan clienttiin. Gmailiin toki menee kaikki ja täältäkin suositukset sille.
341  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming : 07.09.2016 12:25
Oujee. Mukana ollaan.
342  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 01.09.2016 20:35
Ikä aiheuttaa varmasti ongelmia, etenkin jos haetaan nuorekkaaseen yritykseen tai alalle. Hakemuksien käsittelijät kuitenkin alitajuisesti hakevat itselleen myös työkaveria. Olen itse ollut mukana ehkä vajaassa kymmenessä rekrytoinnissa ja puolessa tapauksissa olen itse valinnut itselleni alaista. Onneksi olen aina lopulta malttanut kuitenkin arvioida työntekijää tärkeämpien ominaisuuksien pohjalta kuin iän. Hakemuksia olen käsitellyt satapäin. Näistä valitettavan suuri osuus on todella heikkolaatuisia ja osasta suoraan paistaa läpi työkkärin pakotus lähettää hakemus. Myös noi massalähettäjät erottaa hyvin joukosta. Samaa pohjaa käytetään kaikkiin hakemuksiin ja ajoittain jopa unohdetaan vaihtaa yrityksen nimi tai haettava positio. Tai sitten hakemus on täysin geneerinen eikä kohdistusta ole tehty lainkaan.
343  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 31.08.2016 19:27
Forza 6 on kyllä uskomattoman hyvä autopeli. Naurattaa oikein miten paljon parempi kuin esim Driveclub. Onen ohjain toimii pelissä kuin unelma kun kaasua ja jarrua osaa säädellä juuri oikein liipaisimien omien värinöiden palautteen perusteella.
344  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Läppärit : 31.08.2016 18:13
Myöskin Macbook olisi varmasti pätevä ratkaisu, mutta hinta hyppäisikin jo törkeisiin summiin.

Uudet Macbook Prot tulee pihalle viimeistään lokakuussa, odota niitä.

No sehän meni vahvasti.  :rollaus:

Siispä, olisiko kenelläkään tietoa Thinkpadeistä ja vastaavista laitteista? Yrityskäytössä olleet saisi varmasti halvalla ja löytyisi niin kestävyyttä kuin päivitettävyyttä. Ainoa este tällä hetkellä on perusmallien koko, pienen tutkimuksen jälkeen vain X1 Carbon ja x250 vaikuttivat sopuhintaisilta, mutta näppäriltä kuljettaakin.

Suositeltavan laitteen ei tarvitse olla juuri Thinkpad, mutta jokin "kestävä" ja hyvä tekele, joka ajaisi asiansa!
Thinkpadeista on kokemuksia ja ne ovat kyllä erinomaisia työkoneita. Itselläni joku Thinkpad Ultrabook työkäytössä. Niissäkin hintaluokat toki menevät sinne törkeysasteikkojen toiseen päähän.

Jos nyt pitäs kone ostaa, ni olis varmaan Yoga 900 tai Asuksen PURE Zenbook. Jos hintaluokka on luokkaa marketti (500-800) katso nyt ainakin että koneessa on riittävästi muistia ja SSD -levy.
345  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 09.08.2016 10:25
Onneks ei tarvi ihan viel naamalla pelata. :)
346  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 08.08.2016 17:43
Leikkasin viikko sitten vasemman käden peukalosta pätkän irti, kun vähän liian innokkaasti kokkasin vastaterotetulla veitsellä. Meni ihan kunnolla ensin kynnestä ja lopulta sormesta läpi, jääden nahan varaan roikkumaan. Nyt tikeillä kiinni - toivottavasti tulee tunto takas. Rajottaa ihan kivasti elämää, kun tuppaa toi peukalo olemaan aika tärkeä ihmiselle. Pelaaminen nyt ei ainakaan onnistu kunnolla vielä vähään aikaan, mitä nyt Fire Emblem etusormella.
347  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 08.08.2016 17:34
Hyvä Epi! Pitäs varmaan pelata uusiks toi joku päivä, kun ei jatko-osastakaan kuulu mitään.

Itse olen nyt pelannut Fire Emblem Awakeningia. Aloitin kokonaan alusta kun joskus julkaisun aikaan jäi pahasti kesken. Ja piru kun menee vaikeaksi tämä tossa kahden kymmenen chapterin / tunnin kohdalla. Classicilla pelaan, joten hahmon kuoleminen meinaa pysyvää menetystä. Parissa kohtaa ollut kato niin kovaa ettei ole auttanut muuta kuin vetää virta pois konsolista.  ;D
348  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 08.08.2016 17:30
En tiedä, kuinka moni täällä tilaa HBO Nordicia. Itse asiassa melkein toivon, ettei maksavia asiakkaita löydy kauheasti, sen verran teknisesti ala-arvoinen suoritus kyseinen sovellus on edelleen - melko lailla alustalla kuin alustalla.
Onhan toi tosin kehittynyt niistä alkuajoista melkoisesti. Chromecastilla toimii ihan kivasti. Mitä nyt tekstitys pitää laittaa joka kerta erikseen päälle.
349  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalauta 2016 : 07.08.2016 20:52
Jostain syystä olen aina pitänyt tämän foorumin hieman rauhallisemmasta ja ehkä vähän hiljaisemmastakin menosta.
No on 60 viestiä jo melko lailla vähemmän kuin 2000 viestiä. Siinä siis pienen ja kuolleen foorumin erot. Uusia käyttäjiä ei ole enää tullut ja vanhojen aktiivisuus pudonnut (lapset, jne).

Kyllähän sitä toivoisi että olisi taas hyviä keskusteluita yllä peleistä, betseistä, oluista, politiikasta, uutisista, urheilusta, elokuvista, musiikista, ilmiöistä ja ihmisistä kuin pari vuotta sitten. Mutta toisaalta, onhan se myös oma vika kun edesautan negatiivista kehitystä passiivisella lurkkimisellani. Täytyykin koittaa jatkossa tehdä enemmän uusia topikkeja ja osallistua keskusteluihin. Toivottavasti myös muut entiset aktiivit heräisivät, Epi?
350  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 04.08.2016 19:00
Joo hyvä oli. Kasaria oli juuri sopivasti ja hyvällä maulla. Kunnianosoitus 80-luvun klassikoille eikä mikään aikakaudella mässäilevä ruina.

https://vimeo.com/175929311
351  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 18.07.2016 21:07
Kiinnostaa ilmiönä enemmän kuin pelinä. Ja mukava nähdä Nintendon osakkeen nousevan noinkin rajusti.

Sharkien sanoin Pokemon teemaisena geo-kätköilynä ihan kiva.
352  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.07.2016 21:02
Nintendo NES Classic Mini Edition CDON.comissa 129,95€. Voi terve. Ehkä saattaa jäädä tuolla hinnalla hyllyyn. Todennäköisesti hinta asettuu sitten kun laite tulee, mutta vähän outo hinta silti...
79€ näyttäisi olevan. En ymmärrä miksi kusetukseksi lasket tämän, kun noiden pelien yhteenlaskettu hinta virtual consolessa taitaa ylittää helposti tuon summan.
353  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2016 : 15.06.2016 14:17
Eikö ketään muuta häiritse se että tuo uusi Zelda ei näytä yhtään Zelda-peliltä? Okei, pirun hyvältä peliltä näyttää monin paikoin mutta jos en tietäisi niin en edes osaisi arvata Zelda-peliksi. Maybe that's just me...

Samaa ihmettelyä näkyi God of Warista ja Resident Evilistä, mutta itse toivotan tervetulleeksi pienen irtioton ottaen huomioon kuinka monta peliä samalla muotilla ollaan väännetty. Jos homma kusee, niin vanhaan kaavaan on helppo palata.
Juuri näin. On se kumma kun pelien pitäisi näyttää aina samalta, vuosikymmenestä toiseen. Tosin tämäkin Zelda on aika Zeldamainen. Nyt vaan Linkin puku on erilainen.
354  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2016 : 14.06.2016 10:20
Ompa vaisut messut. Huomaa että peliuutiset tulevat nykyään tasaisemmin pitkin vuotta.

Uuden God of Warin idea on ihan magee ja antaa hyvän tekosyyn laittaa seuraavan mytologian jumalat pinoon.

4K hehkutus voi tarkottaa sitä että ehkä pelit viimein olisi pelattavissa 1080p/60fps -laadulla.

Onko Last of Usin jatkosta kuulunut mitään?
355  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 17.05.2016 15:20
Mites noi ruotsin ja suomen kertoimen tän illan peleihin. Nelosen pintaan molemmat.
356  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 14.04.2016 15:22
En tiedä miten tuo on mennyt tuollaiseksi. Aiemmissa DualShockeissa hajosi itsestään liipasimet ajan kanssa, tässä taas näköjään lahoavat tatit. Harmi, koska muuten ohjain on tosi hyvä akun kestoa lukuunottamatta.
Kandee lukee aiempien kommentteja tästä. PS4 -ohjaimissa hajoavat kyllä sekä tatit että painikkeet.
357  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 06.04.2016 12:22
DigiExpo ollut viime aikoina maksullinen myyntimessu, jossa esitteillä lähinnä jo myynnissä olevia tuotteita. Uskoisin DigiExpon vain hajaantuvan pienempiin kokonaisuuksiin, niin että GameExpo, HifiExpo ja DigiExpo ovat kuitenkin normaaliin tapaan samaan aikaan.
358  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 28.03.2016 20:18
Ei näitä ongelmia kannata yhtään vähätellä, vaikka juuri itsellä ei olisi mennyt ohjaimia rikki. Kiistatta kyseessä on kaikkien aikojen heikkorakenteisin peliohjain.

Itsellä hajonnut myös kolme ohjainta. R2/L2 hajoaa usein ensimmäisenä, sitten alkaa mennä tatit.
359  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 25.03.2016 20:58
Mahtavaa. 3D printterit tuoneet ihan uuden tason näille.

360  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii U | Nintendon uusin voimannäyte : 25.03.2016 15:12
Joku sherlockoinu niiden olevan Massive Entertainmentin studioilta.

Ikkunasta näkyy talvinen lehtipuu ja pöydällä ruotsinkielinen(=suomenkielinen.. tietääkseni) näppäimistö. Johtolangat johtavat maailmassa tasan yhteen paikkaan... Minun makuuhuoneeseeni.

Vai oliko sille muitakin "perusteita"?


En tiiä. Kandee varmaa kysyä niiltä ketkä tähän johtopäätökseen on tulleet?
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 107
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines