Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 28
271  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.12.2010 18:39
Sony on myynyt 4,1 miljoona Movea ja Microsoft 2,5 miljoonaa Kinectiä. Markkinoillahan nuo laitteet ovat olleet 2kk ja 1kk, eli Kinect on myynyt hieman Movea nopeammin. Saas nähdä pääseekö MS siihen 5 miljoonan tavoitteeseen ennen joulua.

http://kotaku.com/5702215/how-many-playstation-moves-has-sony-moved
Eikö tuo Sonyn lukema debunkattu myöhemmin "shipped" luvuksi? Ainakin eDome Dome sanoo, että todellinen myyntiluku on 2,5 M, eli laitteet ovat tasoissa.

http://dome.fi/pelit/uutiset/move-ja-kinect-ovat-tasoissa
272  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Re: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 02.12.2010 15:31
Töitäkin pitäis tosiaan malttaa tehdä, eli pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja laittaa iso-D sivuun hetkeksi. Sitä ennen kuitenkin vielä kyssäri siitä, että minkälaisia suojia, kalvoja tai koteloita Desiren omistajat(tai miksei muutkin) on täällä viime aikoina käyttäneet? Vai oletteko käyttäneet mitään? Näyttö tuossa varmaan kyllä pärjää ihan hyvin, ja kalvoja en ainakaan nyt ihan heti ajatellut hommata, mutta joku pieni pussukka tai kotelo voisi olla kiva siltä varalta, että taskun suulla tapahtuu joskus critical miss ja puhelin tipahtaakin maahan.
Meikäläisellä on ollut Desiren näytön suojana Teknikmagasinetin Desire-bulkkisuojamuovi. Paketissa tulee kaksi kalvoa, joten ensimmäisen voi huoletta laittaa harjoittelun piikkiin. Nyt kun kalvo on huolella kiinni, niin ei sitä edes tahdo huomata. Värit toistuvat todella hyvin ja ruudun pinnassa ei ole liikaa kitkaa. Kannattaa kuitenkin varoa Verkkokauppa.comin vastaavia bulkkisuojia Desirelle, niissä kaikkiin valkoisiin väreihin tuli karmeaa saippuakuplamaista sateenkaariefektiä.
273  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Nettikaupat : 29.11.2010 22:40
Taas on se aika vuodesta, että Play-Asia heittää asiakasta kupongilla. 7off50 ja 12off100 tarjolla, itsellä ei tule käytettyä. Jos on tarvista, laittakaa privaa. :)
Sama juttu. Molemmat irtoavat minultakin.
274  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju : 29.11.2010 22:39
Pakko mainostaa täällä hienoa urheilupelipodcastia, 4th Stringia. 4th String on entisen 1up:n Sports Anomalyn hieman rauhoittuneempi "jälkeläinen." Ote on kuitenkin pääasiallisesti humoristinen ja ruorissa istuu juontaja Todd Zunigan lisäksi myös pari muuta nykyistä/entistä 1up-laista, kuten Andrew Fitch ja Gregg Ford. Virallinen saitti sijaitsee osoitteessa www.4thstring.com ja podcastit löytyvät muun muassa iTunesin kautta. Podcasteja tulee useita viikossa, joista yksi, yleensä perjantaisin ilmestyvä on kunnollinen pitkä lähetys. Kaverit puhuvat urheilupeleistä sekä urheilusta yleensä, ja molemmissa aika suuri paino on jenkkifutiksella.

Itse en ole ainakaan parempaa podcastia löytänyt mikä käsittelisi urheilua ja etenkin urheilupelejä.
275  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju : 03.11.2010 13:41
EA pudotti pommin ja peruutti tämän vuoden NBA-pelinsä.

Täksi kaudeksi rebootin ja nimenmuutoksen Livestä Eliteksi läpikäyneen pelisarjan tämän vuoden versio jätetään väliin tuotantovastuun siirtyessä muun muassa Maddeneita tekevälle EA Tiburonille.

Mielestäni tämä on vain ja ainoastaan positiivinen asia ja toiveissani onkin, että ensi vuoden Elite on menestys kriitikoiden ja myyntilukujen perusteella, ja EA voisi tajuta, että ehkä joka toinen vuosi ulostuleva urheilupeli ei olisikaan niin huono asia. Käytännössä tämä ei kuitenkaan tapahtune, koska firma tahkoaa niin helvetisti rahaa vuosittaisilla täysihintaisilla Maddenin vuosipäivityksillä.

Myös, NBA Jam tulee ulos parin viikon päästä Xbox 360:lle ja PS3:lle! BOOMSHAKALAKA!
276  Blogit / Fyysinen Preesens7 Finland Blog / Vs: FP MAISTAA PASKAA BOLGI: Armeijasapuska SPECIAL : 23.10.2010 21:17
Hernekeittoa syö kyllä pannukakun kera kerran viikossa, mutta 52 viikon jälkeen sitä ei tee kyllä ollenkaan mieli syödä siviilissä.

Huomasin muuten ettei tässä bolgissa huomioitu ollenkaan meitä siviilipalvelusmiehiä. Kyse on syrjinnästä ja epäilen sinun olevan neonatsi, fasisti ja ihmisvihaaja.
Mut sivarit nyt onki homoja!
277  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Nettikaupat : 18.10.2010 08:10
Kaikki tietävät varmaankin dollarin huonon kurssin(tai ainakin PITÄISI tietää), eli periaatteessa voisi olla kannattavaa tilata pelejä jenkkiläisistä nettikaupoista. Joten tietääkö kukaan hyviä jenkkikauppoja missä voi tosiaan tilata dollareilla? Pystyykö Amazonin jenkkikaupasta tilaamaan tänne, vai onko pakko vaihtaa esim. Brittien omaan?
278  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 18.10.2010 06:39
En minä ainakaan huomannut ehkä viiden minuutin testauksen aikana mitään viittauksia, että tämä olisi ollut mitenkään episodimainen julkaisu? Näkeekö tuota edes mistään?


Eikö tuo peli julkaistu jo aikoja sitten episodeina? Itse ainakin imaisin taannoin tuon ensimmäisen episodin ilmaiseksi ja pelailin sen läpi.

E: Kävin kokeilemassa tuosta xbox.comin jenkkiportaalin kautta ja äsken dingasi ensimmäinen achievement, eli pakko se on uskoa, että toimii. Kyllähän tämän ilmaiseksi läpi pelaa.
279  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 05.10.2010 18:15
NHL:n avausta on kyllä odotettu, ei enää kauan. Mielenkiintoista on kyllä nähdä, miten Antti Niemen käy San Josessa. Ja San Josen ylipäänsä, olisiko tämä se kausi? Vihdoin. Kari Lehtosen edesottamukset ovat kyllä myös suuren mielenkiinnon alla. Jo pitkän aikaa häneltä on odotettu vaikka mitä. Toivon mukaan kaveri säilyisi nyt ehjänä, ja näyttäisi olevansa se veskari, jota hänestä on odotettu pitkään. Mutta kävi miten kävi, Red Wings vie taas Stanleyn.
Harjoitusotteluissahan "kärppä" on ottanut kiekkoja todella hyvin kiinni, joten jos Lehtonen olisi nyt kerrankin tehnyt töitä oman työvälineensä eteen, pitäisi tahti jatkua samanlaisena ja hän todistaisi lopullisesti, ettei ollut turhaan draftin toinen varaus.

San Jose tulee olemaan edelleenkin kova porukka, mutta en itse jaksa ainakaan uskoa joukkueen kuntoon pudotuspeleissä. Voi tietysti olla, että tänä vuonna kaikki osuu kohdalleen ja porukka menee loppuun asti, mutta koska lännessä on vain niin paljon kovempia pudotuspelijoukkueita en uskalla veikata San Josea kuin maksimissaan konferenssifinaaliin.
280  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.10.2010 14:39
Enslavedin demon pelasin läpi. Kuinka paljon voidaan "pelaajia" aliarvoida? Pelaa tätä niin saat aika lähelle osuvan vastauksen. Kiipeilykohdissa ei tarvitse sen kummemmin varoa minne päin tikkua työntää, koska pelaaja voi suunnilleen pyöritellä vasenta tikkua ja hakata hyppynappia niin peli etenee. "KAUNISTA PARKOUR-TOIMINTAA!" tulevat pelimediat huutamaan.

Kamerakulmat pitäisivät vissiin olla elokuvamaisia ja dramaattisia, mutta koska kontrollit ovat riippuvaisia kuvakulmasta, rupeaa tämä vainoharhaiselta tuntuva kameranheiluttelu vituttamaan hyvin nopeasti. "PELI ON KUIN ELOKUVA!" tulevat pelimediat huutamaan.

Mätkintä on revitty suoraan God of Warista eikä siinä tarvita sen kummempaa miettimistä, vaan kunhan muistaa hakata vuorotellen light ja heavy attackia niin kaverit lakoavat. "TOIMINTA ON VÄKIVALTABALETTIA!" tulevat pelimediat huutamaan.

Ei kait tätä paskaa ole hypetettu hirveästi? Jos on, ja jos peli tulee myymään hyvin, niin "JUMALAA EI OLE!" tulen minä huutamaan.
281  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 03.10.2010 18:34
Dead Rising 2:ta on tullut pelattua aika paljon ja toistaiseksi maistuu todella hyvin. Tokalla läpivetokerralla olen tällä hetkellä, ensimmäisellä luovutin suosiolla juonitehtävät about 4. casen kohdilla ja vain levelasin loput ajasta. Nyt toisella kerralla on tarkoituksena vetää juuri juoni läpi.
282  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 01.10.2010 08:52
Uusi NHL-kausi on jälleen ovella!

Off-seasonilla tapahtui paljon ja varmaan näkyvin oli tapaus Kovalchuk. Ensimmäiseksi arvuuteltiin, että minne mies menee ja näkyvimpänä kohteena oli aluksi Kings, mutta Devils tuli lopulta ja tarjosi miehelle jättimäisen sopimuksen, jossa oli aika ilmiselvää palkkakaton kiertoa. Sen jälkeen kun Lamoriello melkein suoraan vittuili NHL:lle lehdistötilaisuudessa, asetti liiga sopimuksen tutkintaan ja lopuksi nollasi sen. Lopulta Devils sai tehtyä sopimuksen, jonka NHL hyväksyi, mutta hinta kusetuksesta oli kova: kolmen miljoonan dollarin rangaistus, joka lasketaan palkkakattoon, sekä yksi ensimmäisen ja yksi toisen kierroksen varaus ensi vuoden draftissa.

Laitetaanpa siis veikkaukset pöytään runkosarjan loppusijoituksista sekä myös muista asioista:

ITÄ
1 New Jersey Devils (divisioonansa voittaja)
2 Washington Capitals (divisioonansa voittaja)
3 Buffalo Sabres (divisioonansa voittaja)
4 Pittsburgh Penguins
5 Tampa Bay Lightning
6 Philadelphia Flyers
7 Boston Bruins
8 Montreal Canadiens
--
9 Carolina Hurricanes
10 New York Rangers
11 Toronto Maple Leafs
12 New York Islanders
13 Ottawa Senators
14 Atlanta Thrashers
15 Florida Panthers

LÄNSI
1 Vancouver Canucks (divisioonansa voittaja)
2 Los Angeles Kings (divisioonansa voittaja)
3 Detroit Red Wings (divisioonansa voittaja)
4 San Jose Sharks
5 Chicago Blackhawks
6 Colorado Avalanche
7 Calgary Flames
8 Anaheim Ducks
--
9 Nashville Predators
10 Phoenix Coyotes
11 St. Louis Blues
12 Minnesota Wild
13 Edmonton Oilers
14 Columbus Blue Jackets
15 Dallas Stars

PALKINNOT (voi listata myös finalistit tai toisen ehdokkaan)

Art Ross: Alexander Ovechkin (Joe Thornton)
Hart: Ovechkin (Sidney Crosby)
Vezina: Ryan Miller (Tuukka Rask)
Selke: Pavel Datsjuk (Ryan Kesler)
Calder: Taylor Hall
Norris: Tyler Myers
Richard: Steven Stamkos
Jack Adams: Terry Murray

MUUT

Parantunein joukkue, Itä: Tampa Bay Lightning
Parantunein joukkue, Länsi: Detroit Red Wings
Huonontunein joukkue, Itä: Atlanta Thrashers
Huonontunein joukkue, Länsi: Phoenix Coyotes
Paras YV: New Jersey Devils
Huonoin YV: Columbus Blue Jackets
Paras AV: New York Rangers
Huonoin AV: Florida Panthers
Kehittynein pelaaja (esim. Steven Stamkos viime kaudella): Rene Bourque
Huonontunein pelaaja (esim. Aleksei Kovalev): Wade Redden (entinen huippupakki lähtee ennen kauden alkua haistelemaan meininkiä AHL:n puolella)
Pelaaja joka tekee paluun huipulle: Kari Lehtonen
Ensimmäiset valmentajapotkut: Todd Richards, Minnesota Wild
283  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju : 01.10.2010 07:28
Vähän ristiriitaiset fiilikset jäi tuosta EA Sports MMA:n demosta. Pystyottelu on kyllä tyydyttävämpää kuin UFC:ssä, mutta ärsytti hieman sellainen tietynlainen lagi. Siis en nyt meinaa mitään pätkimistä tai muuta hidastelua vaan sitä jos painaa vahingossa kaksi kertaa putkeen vaikkapa potkunappia, niin hahmo myös tekee ne kaksi potkua putkeen vaikka juuri sillä hetkellä pelaaja ei mitään painaisi. Todella vaikea selittää, ehkä tajuatte. Mitäs kep, seuraatko ihan oikeatakin vaparia vai tykkäätkö vain peleistä?
Tuo viive tuli huomattua minunkin puolesta ja taitaa olla Fight Nightin mekaniikan peruja.

Seurailen vaparia pääasiallisesti Ultimate Fighterien ja UFC-eventien kautta, joten kiinnostusta on, mutta en super-vihkiytynyt ole lajiin. Tiedän suurimmat tähdet ja jonkin verran muitakin kavereita sekä tiedän tekniikoista myös hieman pintaa syvemmältä, mutta mitään älyttömän syvällistä tietoa ei ole.
284  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju : 30.09.2010 06:59


EA:n vastineesta hyvin myyneelle ja kriitikoiden joukossa menestyneelle UFC Undisputedille, EA MMA:sta, on ilmestynyt demo Liveen ja varmaankin myös PSN:iin. Demon perusteella MMA hakkaa UFC:n ehdottomasti nyrkkipelissä sen ottaessa moottorinsa(?) ja kontrollinsa miltei suoraan Fight Night-sarjasta. Mutta oikean tatin ollessa nyt sidottu lyönteihin ja potkuihin, on omien asemien parantelu niin clinchissä kuin tontissa täysin A- ja B-nappien varassa. A:lla pelaajan pugilisti yrittää parantaa asemaansa, jota toinen pelaaja voi counteraa painamalla B:tä. Lopputulos määräytynee sitten counteraavan pelaajan ajoituksen ja mätkijöiden statsien perusteella. Vaikka MMA häviää mattopainissa mielestäni UFC:lle, on se silti ainakin demon perusteella kokeilemisen arvoinen jos vapaaottelu kiinnostaa.
285  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 29.09.2010 15:36
Katselin tuossa pari päivää sitten Amelien ohjaajan uusimman leffan Micmacs. Juonen puolesta keskiössä on Dany Boonin loistavasti esittämä Bazil, jonka isä kuolee hänen ollessa lapsi ulkomailla sotilasoperaatiossa yrittäessään purkaa miinaa. Vuosia myöhemmin Bazil saa friikin onnettomuuden kautta kuulan kalloonsa, joka ei kuitenkaan tapa häntä, mutta aiheuttaa sen, että alta menevät sekä työpaikka videovuokraamossa, että myös kaikki maallinen omaisuus ja asunto. Tästä alkaa hänen kostoretkensä miinan ja luodin valmistaneita kilpailevia aseyhtiöitä vastaan.

Visuaalisen, musiikillisen ja huumorin tyylin puolesta voi huoletta vetää yhtymäkohtia Ameliehen, mutta näiden lisäksi elokuva on jonkinlainen pastissi vanhoille mykkäelokuville ja niiden näyttelijöille, kuten Charlie Chaplinille. Iski minuun todella kovaa ja suosittelen varauksetta kaikille Jeunetin faneille.
286  Blogit / Roki7 Finblog / Vs: Uutistarkastelua - Pelaajalehti.com : 24.09.2010 07:02
Mulla on Pelaajalehden nettisivut boikotissa juuri tämän häpeilemättömän klikkausten kalastelun takia ja jos Amppareista bongaan jonkin peliuutisotsikon niin katson sen joltain muulta sivustolta tai jopa mieluiten googlaan muualta saman uutisen. Eihän siinä mitään vikaa ole, että yrittää saada firmaan rahaa, mutta jossain vaiheessa kannattanee kysyä itseltään, että onko minkäänlaista journalistista integriteettiä enää jäljellä, kun otsikot eivät pahimmillaan kerro mitään itse uutisesta ja kaikki päättyvät sanoihin "KATSO KUVAT!" Pelaajalehti on tällä linjalla kohderyhmänsä valinnut ja minä en kuulu siihen.
287  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pikaruoka : 23.09.2010 18:58
En ole itseasiassa muuallakaan päin maailmaa tutustunut Burgerin Kingin hamppareihin. Onko ne hyviä? Pyyhitäänkö Mäkkärin tuotoksilla pöytää?
Pyyhitään. Ja kovaa. Tuplawhopper juustolla on vain niin jumalainen burgeri. Kaikki BK:n lihat on kypsennetty "liukuhihnalla" automaattisella grillillä, joten niissä on aina hieno hieman hiiltynyt ja todella grillattu maku, joka saa Mäkkärin vastaavat maistumaan yliteollisilta tiskiräteiltä.
288  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ilmoituksia, bugeja ja parannusehdotuksia : 22.09.2010 14:51
Pitää tutkia asiaa. Tarvisin tätä varten melkein jo jonkin älypuhelimen testialustaksi.
Varmaan testiapua löytyy paljon täältä laudalta, koska hyvin suurella osalla on jo iPuhelin tai Android-pohjainen älyluuri. Itse voin ainakin testailla omalla HTC:lläni.
289  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Läppärit : 21.09.2010 18:18
Vastataan nyt tähän itselleni, että minkälainen kone tuli hankittua.

Acer Aspire 8735ZG on ollut siis käytössä nyt parisen viikkoa ja tunttu kyllä hyvältä. 18,4'' Full-HD-näyttö on hyvä, mutta ainoana huonona puolena on kannesta tuleva itikan ininää muistuttava resonointi silloin tällöin. Pieni haitta kuitenkin tässä vaiheessa. Piti tosiaan ostaa tuo em. HP, mutta kun samassa Anttilassa näin tämän koneen, niin päädyin tähän, koska hinnalla sai paremman prossun ja suuremman näytön. Ainoa asia mikä HP:ssa on, mitä kaipaisin tähänkin on Blu Ray-asema.
290  Yleinen / Pelikeskustelu / Pitkä päätyyn ja perään - Urheilupeliketju : 17.09.2010 13:28
Laudalla on ollut aiemmin postauksia urheilupeleistä, eikä pelkästään minulta, joten tein topicin minkä alle voi kätevästi kätkeä kaikki nämä suurta yleisöä täysin kiinnostamattomat pelit. Pelaavatko Lautalaiset urheilupelejä, vai hinkkaatteko te ainoastaan Japanista importattuja SHMUP:eja, combottelette toisia naamaan Street Fighterissa sekä syötte pakastepizzaa ja pelaatte uusinta Haloa?



Pistän ketjun alkuun postauksella tämän vuoden urheilupelikierroksesta lätkän ja futiksen parissa demojen perusteella arvioituna:

FIFA 11 vs PES 2011

Molempia on tullut testailtua demojen kautta ja tällä hetkellä Konamin vuosipäivitys tuntuu aivan fantastiselta. Japanin poikien futiksissa on vuosikausia ollut ohjaustyylinä pelkästään kahdeksan suuntaa, vaikka sitä olisi kuinka paljon kaunisteltu viime vuoden feature listeissä. Täksi vuodeksi Seabass tiimeineen on kuitenkin remontoinut peliä ihan oikeasti ja varustanut pelin sloganilla "Engineered for freedom" ja se tuntuu. Tänä vuonna pelissä on ihan aikuisten oikeasti 360 asteen liikkuminen ja täysi vapaus keskitysten ja lyhyiden syöttöjen suunnan ja voiman kanssa. Normaalisyöttö (XBOX:lla A:sta ja PS:lla X:stä) on vielä tehty hakeutumaan hieman jos sillä sohaisee edes lähellekään viereistä pelaajaa, mutta tähänkin on otettu hieman virhemarginaalia mukaan. Keskityskin hakeutuu jonkin verran, mutta tätäkin on vapautettu niin, että koko kentän levyiset puolenvaihdot eivät ole enää niin helppoja toteuttaa vaan niihin pitää olla antajana kaveri jolla löytyy voimaa ja tarkkuutta tarpeeksi ja ohjaimen päässä pelaaja, joka osaa määrittää voiman ja suunnan oikein. Läpisyötöt (eli ilmassa ja maassa) ovat kuitenkin vapautettu aivan täysin ja onkin todella tyydyttävää onnistua demosta löytyvällä Bayern Münchenillä heittää juoksupalloa keskeltä laitaan Robbenille tai Riberylle, jotka voivat käyttää nopeuttaan ja tekniikkaansa ohittaakseen vastustajien pakkeja. Kikkasysteemiä on myös uusittu ja tänä vuonna olen jo demossa käyttänyt niitä mikä jo kertoo paljon. Tämän vuoden painoksessa RT:stä(tai PS:llä R2:sta) sekä oikean analogitikun liikkeistä avautuu erilaisia kikkoja, joita voi ennen peliä jopa linkittää erilaisiksi komboiksi ja pienellä harjoittelulla ja totuttautumisella tuntuu, että nopeilla tekniikkahirmuilla voi oikeasti tehdä tilaa itselleen.

FIFA taas tuntuu FIFA:lta ja kun sitä vertaa PES:n kokemiin mullistuksiin, tuntuu se pakostakin hieman laimealta. Palloilu toimii kuitenkin perustasolla täysin samoin tavoin kuin parina viime vuonna ja siinä se. Tuntuukin, että tällä kertaa Konami on ollut se, joka oikeasti vie pelisarjaansa eteenpäin, kun taas FIFA on jäänyt EA-tyyliin keskittymään "back-of-the-box" featureihin. Tästä päästäänkin hienosti tämän vuoden lätkäpelivertailuun:

NHL 11 vs ...

EA:n lätkä on XBOX:lla ja PS:lla tänä vuonna siis kukkona tunkiolla, mutta toisin kuin FIFA, EA Vancouverin pojat ovat tehneet jopa joitain pelillisiä kehitysaskelia. Päällimmäisenä iskee naamalle uusittu syöttöengine, jolla viime kaudelta tuttu Hardcore-syöttely on tuotu paljon helpommin lähestyttäväksi. Tuntuma onkin todella hyvä ja tämän vuoden futispelien tyyliin se mahdollistaa oivaltavien avausten antamisen ilman, että helpon perussyötön antaminen vaikeutuu. Luulisi siis, että tämä NHL 11 tulisi ostettua välittömästi, mutta itse tulen hommaamaan pelin vasta korkeintaan alennuksesta. Syynä tähän on EA:n keskittyminen Online-moninpelaamiseen yksinpelaajan kustannuksella. FIFA:aan tuli tänä vuonna suurimpana featurena maalivahtina pelaaminen ja sitä myötä aito 11 vs 11 verkkomoninpeli, ja NHL:ssäkin EA:lla ollaan keskitytty ainoastaan EASHL-moninpelin kehittämiseen ja jätetty Be A GM- tai Be A Pro-moodia pelaavat rannalle ruikuttamaan. Paljon kertoo BAP:iin menneistä kehitys"tunneista" se, että voit ottelussa iskeä hattutempun ykkösketjussa, jonka jälkeen valmentaja sanoo, että he odottavat sinulta parempaa panosta tilastoissa ja lyö sinut takaisin alempiin ketjuihin. Itse peliin on syöttelyn lisäksi tuotu kuitenkin katkeavat mailat, jotta laatikon taakse saadaan jälleen täytettä. Taitaa jäädä minulta tämän vuoden lätkäpelit ostamatta ja jään odottamaan 2K:n ensi vuoden vastausta välivuoden jälkeen.
291  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 16.09.2010 21:01
Ninja Theory tekee seuraavan DMC:n confirmed. Piti pilata tämäkin sarja...

Edit:



Ei vittu saatana.


Jos ensin odoteltaisiin sitä, että onko itse pelattavuus kunnossa ennen kuin mennään tuomitsemaan peliä paskaksi, koska pelattavuushan oli jo se DMC 1:n ykkösjuttu.
292  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 09.09.2010 21:02
Angry Birds on ehkä ensimmäinen peli mistä voisi jopa jotain maksaakkin. Sopii kaikessa yksinkertaisuudessaan mobiililaitteelle. Kovin montaa kymmentä senttiä senttiä en kännykkäpeliin kyllä laittaisi.

Desirelle tuli tänään pieni päivitys. Pitäisi olla yleinen suorituskyky ja bugiliiskaus -päivitys, mutta ainakaan minä en huomannut mitään eroa entiseen. http://www.androidcentral.com/htc-desire-receives-performance-update
Kommenttien mukaan tuo päivitys on kaatanut monien wi-fi-ominaisuuden, mutta kuulemma HTC julkaisee tuohon päivityksen hyvin pian.
293  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 08.09.2010 14:33
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/189626.shtml

Oletko kaapeliverkon asiakas? Jos olet, kannattaa laittaa muistiin päivämäärät 17. - 20. syyskuuta.

Koko pitkän viikonlopun ajan voi maksutta seurata normaalisti maksullisia kanavia. Tällä kertaa valikoimaa riittää todella runsaasti.


Tarkoittaako tuo nyt sitä että jos vain katselee telsua kaapelin kautta, niin nuo kaikki näkyvät tuona aikana?
Jessssssssssss, kiitoksia tästä. Aiemminhan näitä on tapahtunut ja olenkin miettiny milloin seuraava on edessä.
294  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 29.08.2010 19:49
Mode-edit: Mitä tänään tapahtui -ketjusta jatkettua.

P.S. TJ131
TJ -1150

Ei ruveta keulimaan siellä.
295  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Läppärit : 26.08.2010 15:12
Pitäisi varmaan alkaa miettimään uuden koneen hankintaa ja läppäri olisikin nyt seuraavaksi varmaan kiikarissa. Kriteereitä koneelle olisi seuraavia:
-Haussa on multimedia/peli-kannettava, eli varsinainen kannettavuus ja akunkesto eivät ole hirveän tärkeitä kriteerejä.
-Tehoa olisi oltava niin, että aivan uusimmat pelit eivät tarvitse pyöriä maksimiasetuksilla, mutta että jonkin verran riittäisi vääntöä
-Maksimihinta ~900€

Olen alkanut katselemaan vaihtoehtoja ja toistaiseksi HP Pavilion dv7-4021so näyttäisi ihan hyvältä. Vaikuttaisi olevan vääntöä ihan riittämiin, on mukavan näköinen laite ja ei pitäisi joutua maksamaan tyhjästä. Vai?


296  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 24.08.2010 11:22
Eli juuri Millenium-trilogia. Jatko-osan ovat ihan hyviä nekin.
Miehet jotka vihaavat naisia >>>> Pilvilinna joka romahti >>>>>>>>>>>>> Tyttö joka leikki tulella

Eka osa on siis ylivoimaisesti paras, eikä kolmas ole huono, mutta toinen osa on taas semmosta sontaa, ettei pahemmasta väliä. Ehdottomasti katsomisen arvoinen trilogia kuitenkin.


Kävin katsomassa Shutter Islandin ja se hakkasi viimeaikojen DiCaprio-leffoista helposti Inceptionin.
297  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 19.08.2010 14:00
Itselläni on omalla Desirellä käytössä monia täällä mainittuja softia, mutta tässä vielä pari hyvää:

-antivirus (Perus antivirus-softa, skannaa puhelinta ja tarkistaa aina kaikki puhelimeen ladatut viruksien ja muun ilkeän varalta.)
-Batterytime Lite (Sisältää widgetin, jolla saa akussa jäljellä olevan latauksen prosenttina statusbariin.)
-Goggles (Googlen aito kuvahaku. Ottamalla kuvan esineestä saat googlehaun kohteesta. Ainoa käyttötarkoitus on "hei, kato tätä"-tilanteisiin.)
-Listen (Googlen mainio podcast-app)
298  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 30.07.2010 16:44
http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2010/07/30/android_2_2_tulee_htc_n_desirelle_tana_viikonloppuna

Kyllä kelpaa. 2.1 on toiminut sekin mainiosti mutta ainahan sitä uusia ominaisuuksia puhelimeen haluaa. Mielenkiintoista nähdä esim millaista jälkeä 720p saa aikaan ja miten hyvin datayhteyden saa jaettua wifi hotspottina.
Jep, tuota on odoteltu vähän aikaa varsinkin tämän nopeusvertailun jälkeen: http://www.youtube.com/watch?v=FdgG5NNxARo (itse testi alkaa 1:40 paikkeilla). Myös parannettu flash-tuki kiinnostaa.
299  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: INCEPTION - DiCaprio, Gordon-Lewitt, Page | Ensi-ilta 23.7 : 27.07.2010 09:42
Nyt on nähty. Ei ollut lähelläkään uskomatonta, mutta ihan kivaa kertakäyttöviihdettä. Total Recall sen sijaan...
Sama. Uskomattoman näköinen ja kuuloinen leffa, mutta tuntui, että tarina oli tehty sekavaksi ihan vain sen takia, että leffaa ei leimattaisi vain aivottomaksi kesä-blockbusteriksi.
300  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Suussa sulava thread (kokkaaminen, ruokaohjeet jne.) : 19.07.2010 14:44
Saako tänne heittää ihan oikean ruokareseptin? Munakoisopastaa on tullut tehtyä silloin tällöin ja se on helvetin helppo ja maistuva ruoka, joka käy myös munattomille sivarivegehomoille.

Ainekset:
-Pussi täytepastaa (esim. Prismasta Rainbow'n juusto-tortellineja)
-Purkki tomaattimurskaa (voi ostaa myös itse tomaatit, jotka kuorii ja muussaa)
-Munakoiso
-Tuoretta basilikaa
-Sipulia
-Juustoraastetta(Mozzarella suositeltavaa)
(-Valkoviiniä)

Pilko sipulit ja laita mieluiten kasarille rypsiöljyn kanssa hetkeksi. Tähän lisäät kuutioidun munakoison, josta kannattaa poistaa kaikkein sisin osa, koska se imaisee helvetisti nestettä itseensä. Ruskista munakoisoja hieman valkoviinin kanssa(ei pakollista, mutta antaa kivasti makua). Lisää tomaattimurska (tai murskatut tomaatit) ja anna keittyä hieman kasaan.

Keitä tortellinit ohjeiden mukaan ja sekoita muun ruoan sekaan. Lisää juustoraastetta koko ruoan päälle tasaiseksi kerrokseksi ja revi basilikasta kokonaisia lehtiä päälle niin ikään kerrokseksi. Nauti mieluiten jäljelle jääneen valkoviinin kanssa hyvässä seurassa.

(Resepti heitetty ulkomuistista, tarkistelen vielä myöhemmin, että unohtuiko jotain)
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 28
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines