Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 28
361  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 16.01.2010 13:57
Aijai, Ovechkin naputti juuri 5 pistettä Torontoa vastaan Washingtonin voittaessa 6-1. Miehellä on muita pistepörssin kärkinimiä kymmenen peliä vähemmän pelattuna ja kärkipaikkakin on enää parin pisteen päässä. Plus/miinus-pisteissä mies on ylivoimainen ykkönen ja jääaikaakin tulee aina lähes yhden erän verran. Uskomaton pelaaja.

Innolla ja samalla kauhun sekaisin tuntein odotan Venäjän pelejä.



Ja se jääaikakin on keskiarvolla 21:33/peli, ja kyllähän sitä aikaa tulee, kun jää surffailemaan, koska kaverilla on keskimääräisesti 19,7 vaihtoa pelissa, kun esimerkiksi Crosbyllä(jolla sunnilleen saman verran jääaikaa/peli) on 23,1 vaihtoa. Tämä surffailu korostuu vielä aikaa jäällä/vaihto-tilastossa, jota venäläiset veijarit Kovalchuk(67s) ja Ovechkin(66s) johtavat roimasti(3. Mike Green 61s).

Mielenkiintoisesti Joni Pitkänen on koko liigan jääaikakunkku 26:59:llä.
362  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 12.01.2010 11:14
Gigantissa oli alle neljänkympin mm. uus Army of Two ja Bayonetta
Tuohon Army of Twohon tartuin ainakin minä, eli peruutin The Hutista tulevan 45€-tilauksen ja käyn hakemassa Gigantista omani torstaina. Peli löytyy muuten samaan hintaan Gigantin verkkokaupasta, josta kaikki peli- ja elokuvatilaukset lähtevät rajoitetun ajan ilman postikuluja!
363  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Levyostokset : 08.01.2010 03:03
Explosions in the Skyta pitäisi itsekin ostaa, jonkinlaista post-rockin kärkikastia sekin vissiin on. Pitänee vaan jostain kuunnella sitä ennen ostamista. Bai tö wei, kep, musamakusi vaikuttaa aika hyvältä ja mennee monelta osalta yhteen Sputnikmusicin tarjonnan kanssa, joten kai olet tutustunut sivun tarjontaan? 2009 parhaat levyt -lista oli varsin mielenkiintoinen tuolla. Toki Sputnikmusicin käyttäjien kommentit uutisiin on ihan paskaa ja monesti tuolla näkee ehkä jonkinlaista lo-fi/garage/indie-ihannointia ihan vain sen indien vuoksi, mutta menkööt, kiinnostavimmat uutiset tuolla ainakin itselleni on ollut musasivustoista mitä tiedän. (Joskaan en kovin paljoa tiedä)
Katselin nopeasti läpi ja kyllähän tuolta jotain mielenkiintoista löytyi. Jäi itse sivustonkin tarjonnasta samaa mieleen, mitä sinulla oli käyttäjien kommenteista. Noh, eipä ole sentään samanlaista vaahtoamista kuin Pitchforkissa joistain tietyistä bändeistä, kuten Animal Collectivesta. (Meriweather Post Pavilion EI ole hyvä levy, lopettakaa!)

Pitääkin laittaa tuo Vampire Weekendin uusi soimaan. Edellinen levy oli yllättävän hyvä, jos vain osaa filtteröidä pois erittäin teennäiset sanoitusaiheet.
364  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Levyostokset : 05.01.2010 11:58
Mew - Frengers
Onhan tuo kova levy, käy itsellänikin kuuntelussa vielä silloin tällöin ja Jonas Bjerren laulu soi vieläkin komeasti. Oman lajityyppinsä merkkipaaluja ainakin täällä Pohjoismaissa.

Omia ostoksia taas pitkästä aikaa:


Explosions In The Sky - The Earth Is Not A Cold Dead Place
Hemmetin kovaa kitaravetoista instrumentaalimusiikkia. Tehty yhteen putkeen kuuntelua varten.


Yeah Yeah Yeahs - Is Is
YYYs:n välimallin työ raa'an Fever To Tellin ja mielestäni ylituotetun Show Your Bonesin välistä. Viiden biisin rykäisy iskee kuitenkin täysillä jokaisen kappaleen kohdalla, ja on aika helposti paras EP minkä omistan tai olen koskaan kuunnellut läpi.
365  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 02.01.2010 17:09
No kun sen uusinnasta katselin niin siellä se vahdin takana odotti laukausta ja ronkki sen maaliin :) Tiedä sitten onko NHL sääntökirja paljonkin täkäläisestä poikkeava mutta jotenkin on sellainen kutina että ei tuollaista oikeasti sallittaisi. Paitsi suomi-ruotsi otteluissa. Ruotsille.

kiitoksia vastauksista vain.
Kävinpä vielä ronkkimassa Jääkiekkoliiton sivuilta sääntökirjan virallisen tulkinnan:

Maali katsotaan tehdyksi...

7. jos hyökkäävän joukkueen pelaaja on maalialueella kiekon ylittäessä maaliviivan eikä hän millään tavoin vaikuta maalivahdin mahdollisuuksiin torjua kiekkoa eikä kyse ole säännössä 471 kuvatuista tilanteista.

Ja hylkäämisen perusteina on siis se maalivahdin häirintä maalialueella poislukien sen jos puolustava pelaaja estää hyökkäävän pelaajan poistumista maalialueelta tai työntää hänet maalivahtia päin.

http://www.finhockey.fi/mp/db/file_library/x/IMG/214712/file/Saantokirja_2006-2010.pdf
366  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 02.01.2010 15:14
Tässä NHL kymppiä pelaillessa taas omissa soi ja vastapuolen pelaaja teki maalin maalivahdin alueella, maalivahdin takaa. Eli kysyisinkin nyt niiltä jotka lätkän sääntökirjan ulkoa osaavat, että mikä on käytäntö maalivahdin alueella pelaamisessa?? Kiellettyä vaiko sallittua?
En lajia seuraa, enkä nyt ihan varma ole, mutta eikös se pelaaminen ole sallittua silloin kun kiekko on ensin alueella eikä estä maalivahtia? Eli jos menee ennen kiekkoa alueelle, niin se on kiellettyä?
Vaikka en sääntökirjamerkintää tästä tiedä, niin omasta mielestäni se menee niin, että maalivahdin alueella pelaaminen on sallittua kunhan se ei haittaa maalivahdin torjuntatyötä. Aiemmin sääntötulkinta meni mielestäni niin, että maalivahdin alueelle ei saanut mennä ja kaikki maalit missä hyökkääjän luistimen kärki edes kävi alueella, hylättiin.

Luulisi siis, että oikeassa elämässä tuo maalivahdin takaa tehty maali oltaisiin hylätty.
367  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: 2009 - Mitä pelasit ja miksi? : 02.01.2010 15:08
Kolme aika selkeää viime vuonna ilmestynyttä huippua ja tämän jälkeen muut ostetut:

1. Batman: Arkham Asylum
Vuoden peli-tavaraa. Aivan loistavasti rytmitetty toimintapeli minkä tarinassa riitti hyvin pituutta ja se jaksoi pitää otteessaan.

2. The Beatles: Rockband
Mainio kunnianosoitus maailmankaikkeuden parhaimmalle yhtyeelle. Vaikka biisilistassa ei mitään hulluja ylläreitä ollut, on se hyvä läpileikkaus bändin tuotannosta. Graafisesti älyttömän tyylikäs peli on enemmänkin interaktiivinen dokumentti sisältäen avattavia valokuvia ja videoita uran eri hetkiltä.

3. Pro Evolution Soccer 2010
Minulle tämä on kuninkaan paluu. Joojoo, FIFA 10 ottaa parempia pisteitä arvosteluista ja on paljon suositumpi, mutta tämä PES:n versio tuo pelisarjaa vihdoin takaisin sen parhaimpiin hetkiin PS2:lla. Ensi vuoden versiota mielenkiinnolla odotellessa.



NHL 2k10
Toinen vastarannan kiiski-valinta urheilupeleistä. Pesee EA:n vuosipäivityksen siinä (yksinpelaajalle) tärkeimässä osa-alueessa, eli tekoälyssä. Muokattavuus myös aivan toista luokkaa kilpailijan peliin verrattuna.

Fight Night Round 4
Hieman ennakkohypen uhrina hommasin tämän. Hyvin pätevää nyrkkeilyä, jonka pariin jaksaa silloin-tällöin uppoutua muutaman matsin verran, mutta pitäisi vissiin olla aivan eri tavalla vinksahtaneena nyrkkeilyyn, että saisi kaiken irti.

Brütal Legend
Tim Schafer osaa käsikirjoittaa hauskan tarinan, mutta siihen se minulla jäi. Kun moninpeli on täysin EVVK-tavaraa, tulee tämä peli menemään myyntiin jossain vaiheessa.

Modern Warfare 2
Michael Bay - The Videogame ei pettänyt yksinpelin osalta. Käsijarru irroitettiin heti siinä vaiheessa kun pelaaja pääsi alkuharjoittelusta läpi, eikä sille löytynyt enää loppupelin ajan mitään käyttöä. Vaikka kampanjan tulitaistelut ovat edelleen älyttömän rasittavasti skriptattu juuri pelaajan ollessa SE TYYPPI, jonka täytyy triggeroida seuraava tapahtuma, jaksoi se pitää otteessaansa sen lyhyen keston ajan.

Shadow Complex
Meinasi unohtua. Älyttömän viimeistelty XBLA-peli, jonkalaisia kaipaisi lisää latauspalveluihin iänikuisten tower defencien ja paskojen 80-luvun arcadehittien uudelleenlämmittelyjen sijasta.
368  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii 2, Xbox 720, Playstation 4) : 31.12.2009 13:23
Mitä tapahtuu pc-pelaamiselle?
Jos Pelit-lehden supertähtikolumnisti Niko Nirviä on uskominen, niin idiootit pelaavat konsoleilla ja älykkäät alfa-ihmiset pc:llä. Kaverilla taitaa muutenkin olla pudonnut pari mohikaania kanootista, kun hän marraskuun lehden kolumnissaan vertasi MW2:n matchmaking-moninpelaamisen tuloa PC:lle DDR:ään:

Lainaus käyttäjältä: Niko Nirvi
Suurin osa konsolipelaajista on täysin tyytyväisiä P2P-moninpelaamisen tasoon. Suurin osa itäsaksalaisista asui tyytyväisenä DDR:ssä, koska ei tiennyt muusta.
369  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ilmoituksia, bugeja ja parannusehdotuksia : 28.12.2009 01:11
Mulla toimii ihan normaalisti. Koitahan tyhjätä selaimen välimuistia.
Valkoinen toimii, mutta mustassa kusee useat kuvakkeet täällä.
370  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.12.2009 01:01
Batman: Arkham Asylumia on tullut pelattua tässä parin päivän aikana kovasti ja olen tykännyt paljon, helposti yksi vuoden parhaimmista pelijulkaisuista.
Tätä samaa täälläkin. Aivan loistava peli.
371  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 23.12.2009 00:03
Samat vanhat naamat, jotka kaikki vain haluavat kyykyttää toisia (Epiä tietty lukuunottamatta).
Tän pitäisi olla Pelaajalaudan motto. Suoraan tohon logon alle.
372  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 17.12.2009 18:27
Finnkinolla on kuulemma ihan laadukkaat lasit. En ole mikään isopäinen, eli tuskin pääsevät puristamaan. Halusin tuossa tekstitysasiassa normaalin kuluttajan mielipiteen. DVDPlaza kun on täynnä hifistelijöitä..  :) No huomenna ollaan viisaampia!
Lasit pysyvät meikäläisellekin hyvin päässä, mutta rupeavat puristamaan nenävartta pidemmän päälle. Sitä rupeaa jo reilusti ennen puoltaväliä koko ajan korjailemaan lasien asentoa, ettei sattuisi. En ole kyllä itse kuullut, että kenellekään muulle käy näin.
373  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Lauta Awards 2009 : 15.12.2009 19:49
Lainaus
[Blassie] äänestäkää lauta awardsissa
[Blassie] äänestäkää vaik mua

Käskystä.

Vuoden lautalainen - Fyysinen Preesens
Vuoden hauskin - Fyysinen Preesens
Vuoden topic - Fyysinen Preesens(?)
Vuoden yllättäjä - Fyysinen Preesens
Vuoden sitaatti - Fyysinen Preesens (?)
Vuoden tulokas - Fyysinen Preesens
Vuoden ulkoasu - Fyysinen Preesens
374  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 14.12.2009 01:23
zoukka: http://www.youtube.com/watch?v=5MeiwLLZjDo

Btw, itsehän tämän aiheen huomattuani ajattelin tulla kirjoittamaan urbaanista liikkumiharrastuksestani, mutta kun silmäilin aloitusviestin läpi niin päätinkin tulla tänne vaan spämmimään.

Lame.
Otsikkohan keskustelun määrittää. Eli saa tottakai jorista siitä, jos itse tykkää tehdä jotain.
375  Yleinen / Vapaa sana / Urheilu/Idrott/Sports : 13.12.2009 16:00
Kuten vuosittainen MM-jääkiekkoketju aina todistaa, kyllä täällä porukka kyylää urheilua niin telkkarista kuin myös joskus paikan päältä. Tänne ketjuun siis kaikki urheiluun liittyvät keskustelut, koska spesifimmät kejut ovat tuskin ehtineet toiselle sivulle ennen kupsahtamistaan. Niin, ja omien urheiluharrastusten keskustelu ei ole missään nimessä kiellettyä. Vaihtakaa vaikka keskenänne treenivihjeitä millä saa kovimmat hauikset ja massiivisimmat pohkeet

Itse kun seurailen muun muassa NHL:ää, niin tässä hieman omia mietteitä kaudesta 2009-10:

NHL-kausi on ylittänyt neljänneskrouvin jokin aika sitten, ja onhan sarjassa tullut muutavia kovia yllätyksiä esille. Kukaan ei varmasti ylläty, kun huomaa, että itäisen konferenssin kärkipaikoilla keikkuvat Washington, Pittsburgh ja Boston, mutta yllättävämpää onkin se, että kakkosena ja kolmosena on ikuinen playoff-joukkue New Jersey, sekä viime kaudella täpärästi jatkopelit missannut Buffalo. Konferenssin peräpäätä katsellessa tulee eteen vielä kovempia pommeja: etukäteen koko roskan yhdeksi voittajaehdokkaaksi veikattu Philadelphia on 13. ja kolmen suomalaisen edustama viime vuoden konferenssifinalisti Carolina viimeisenä.

Lännessä puhaltaa vielä itääkin kovemmat tuulet, kun sarjan ikuinen heittopussijoukkue, Los Angeles, johtaa kahden ennakkosuosikin, Calgaryn ja Chicagon, seuratessa. Lännessä suurimmat pommit ovat olleet Detroitin verrattaen heikko menestys sekä ennen kaikkea yhden suosikin, Anaheimin, viimeinen sijoitus.

Oma Rangersini porskuttaa idässä huonossa vireessä loistavan alkukauden jälkeen, vaikka slovakki Marian Gaborik onkin mättänyt maaleja urakalla johtaen koko liigan maalipörssiä. Huonoon menestykseen yhtenä syynä voi pitää ykkössentteri Brandon Dubinskyn loukkaantumista. Hän sai kiekon kämmeneensä, joka hänen omien sanojensa mukaan tuntui "räjähtäneen" kiekon osumasta. Tätä vuotta pidettiin nuoren alaskalaisen esiinmarssivuotena, mutta ennen kauden alkua venyneet sopimusneuvottelut, jotka pakottivat hänet missaamaan suuren osan training campista, sekä tämä loukkaantuminen lykkäännevät läpimurtoa ensi kaudelle. Miellyttävä yllätys Rangersilla on ollut nuori puolustaja Michael Del Zotto, joka on saanut reilusti vastuuta sekä tasakentällisin, että ylivoimalla, josta kaveri onkin nakuttanut 18 pistettä toistaiseksi.
376  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 13.12.2009 01:17
Live Arcadesta eilen Rocket Riot ja tänään jouluksi Batman Arkham Asylum sekä Army of Two: The 40th Day.

Rocket Riotin ostin lopulta, kun olimme eilen pelaamassa kavereiden kanssa nelistään ja trialia on tullut pelattua oikeastaan joka kerta. Ei kyllä pettänyt, pirun kova Live Arcade-julkaisu varsinkin niille, ketkä varttuivat junnuin AUTS:n, KAUTS:n ja KOPS:n tyylisten luolalentelyiden kanssa. Arkhamin ostin, kun näytti olevan hyvässä tarjouksessa ja kaikki ovat kehuneet sitä, ja demo oli tietysti vakuuttava. Army of Twon ykkösosaa veivasimme kaverin kanssa läpi antaumuksella, ja vaikka tällä kertaa edessä on liven kautta pelaaminen kaverin muuton takia, on luotto siihen, että samanlaista mahtavaa co-op-menoa on tiedossa.

Mietin muuten eilen, että onko 360:lle tullut mitään kunnollista FPS:ää, missä voi neljä pelaajaa pelata samalta sohvalta? Muutoin olisin jo ajat sitten hommannut TimeSplitters 2:n ja pelannut sitä, mutta kun se, eikä kolmososa ole yhteensopivia 360:n kanssa.
377  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 12.12.2009 01:22
Älytöntä sontaa. Järjestetty juttu.
378  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Google Chrome : 08.12.2009 20:58
Chromesta julkaistiin Beta-versio Macille (10.5+ / vain Intel), sen voi ladata Chromen viralliselta sivulta. Pikaisen testailun perusteella toimii ihan hyvin, paitsi Flash kenkkuilee ja oikeinkirjoitus ei tunne suomenkieltä eikä sitä saa pois päältä. Lyhyen testailun aikana sain jo Flash-pluginin kerran kaatumaan ja Flash-videotoistimien (Youtubet ja kumppanit) fullscreen -nappi suurentaa videon selainikkunan taakse jättäen OSX:n valikkorivin näkyviin.


Lisäosat on myöskin vihdoin tulleet Chromeen. Lisäosia pääsee selailemaan jostain kohtaa Chromen valikoista, paitsi Mac-versiossa puuttuu tuki lisäosille. Mutta Windowsin käyttäjät voivat siis lisätä Adblockit sun muut Chromeensa.

Toinen uudehko ominaisuus Chromessa on kirjanmerkkien synkronointi eri koneiden Chrome -selainten välillä. Kirjanmerkit tallennetaan Google Docsiin, josta niitä voi tarpeen tullen käydä katsomassa muillakin selaimilla. Mac-versiossa tämäkin ominaisuus loistaa poissa olollaan.
Oikeinkirjoituksessa on samat ongelmat Windows-puolella. Itse menen Chromessa dev channelin viikottaisten versioiden mukaan, joista uusin on 4.0.249.25. Käytössä on myös Adblock+, joka toimii "ihan ok". Tuntuu, että Firefoxin Adblock toimisi paremmin.
379  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ratchet & Clank: A Crack in Time : 07.12.2009 19:48
Kylläpäs sieltä näppäimistöistä sinkoaa paskaa ruudulle. Ratchet & Clankit huonoja? Lol, you wish.
Ihmisillä samat mielipiteet kuin sulla? Lol, you wish.
380  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: KO: Paras PS1-peli : 04.12.2009 07:39
Metal Gear Solid
Tässä pelissä on kaikki parempaa kuin MGS SOTN:ssa.
Parempi pelattavuus, tunnelma, juoni, ÄÄNINÄYTTELY, musiikki, grafiikka, kansi jne.
381  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 03.12.2009 16:34
Pistin tänään lukiolaisiin H1N1-rokotteita. Kaksi pyörtyi.
The truth is out there.
382  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 03.12.2009 08:23
Ei tässä vielä kaikki. Silloin harvoin kun haluaisi laittaa muutaman sentin vaikka johonkin hedelmäpeliin, niin se on varma, että joku vanha kääpä siellä on pistänyt jokaiseen kolmeen koneeseen yhtäaikaa rahaa ja varannut ne itselleen. Mikä helvetti siinä on, että ei voi kerralla keskittyä pelaamaan sitä jokeripokeria, vaan pitää samalla tuhlailla euroja myös tuplapotissa ja apilassa!? Sitten takana kauhea jono odottamassa omaa vuoroaan sen takia.
Pitää ne eläkerahat johonkin laittaa. Ja samalla huudetaan sitä, miten eläkkeet ei riitä...

Itseäni vitutti aamuyöllä uusi toisessa rapussa asuva seinänaapuri, joka päätti, että yhdentoista aikaan vaimeasti läpi kuulunut musiikki ei riitä, vaan pitää yhden aikoihin laittaa grand finalet päälle ja soittaa puoli kahteen asti niin kovaa, että herään itse kesken unien. Ja eihän mun pitänytkään herätä tänään kuin vasta 4:30... Noh, eipä ollut ensimmäinen kerta tältä kaverilta, ja pari kertaa vielä, niin pitää laittaa valituslappu isännöitsijälle. Käsittämätöntä miten jotkut voivat olla niin saatanan tyhmiä, etteivät tajua, että JOTKUT MUUTKIN ASUVAT SAATANA SAMASSA KERROSTALOSSA!
383  Blogit / Fyysinen Preesens7 Finland Blog / Vs: Kemppainen Collection : 01.12.2009 19:17
MGS-Kemppainen takaisin Joulun jälkeen!
384  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 30.11.2009 15:49
Castlevania: Symphony of the Night
Crash Team Racing

Silent Hill
Metal Gear Solid

En olisi kyllä uskonut, että FF-homostelijat jäivät ilman edustajaa finaaliin, vaikka kolme ehdokasta heillä olikin.
385  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Mitä tapahtui tänään? : 28.11.2009 14:08
Allekirjoittaneella vastaavasti kosahti PS3 toistamiseen kuuden kuukauden sisään. Ihanaa, kun saa taas leikkiä huollon kanssa.
Eikö 360:n pitänyt olla se konsoli mikä hajoaa?
386  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 26.11.2009 22:02
Parasite Eve
Silent Hill

Tekken 3
Crash Team Racing

Final Fantasy VII
Metal Gear Solid

Castlevania: Symphony of the Night
Resident Evil 2
387  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 26.11.2009 13:24
E: Neuvot koskien työnhakua voisivat olla tarpeen. Mitkä duunit olisivat hyviä lukion suorittaneelle?
Ne mihin pääsee. Varsinkin tänä päivänä.
Tämä alleviivattuna.

Kannattaa käyttää hyväksi suhteita ja tarkkailla tietysti mol.fi:ä. Jos löytyy aiempaa työkokemusta, niin kannattanee hakeutua samalle alalle, koska aiempi työkokemus nähdään aina eduksi. Jatko-opiskelun kauttahan pääsee sitten paremmin itseä kiinnostaviin töihin kiinni.
388  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Nettikaupat : 23.11.2009 19:27
Tuli minullekin koodit, 8 off 50:n käytän varmaan itse, mutta tuon toisen saa minulta privaviestillä.
389  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 23.11.2009 11:32
Songs for the Deaf ja Era Vulgaris on mun lempparit QOTSA:lta, niistä on mun mielestä hyvä aloittaa. Rated R ei oo oikeen auennut ja Lullabies To Paralyze on hiukka liian samankaltainen SFTD:in verrattuna, muttei läheskään yhtä hyvin tehtynä. On myös vähän tasapaksu, harvoin jaksan enää kuunnella sen kokonaan alusta loppuun.

Lullabies nousee mun omalla listalla yllättävän korkealle. Aluksi en tykännyt levystä ollenkaan, kun sitä vertasi Songs for the Deafiin, joka oli hieman helpompaa kamaa. Kuuntelulla levy - ja sen yhtenäinen fiilis - kuitenkin avautui, ja siitä löytyi oma QOTSAn suosikkibiisi, Someone's in the Wolf. Rated R on myös loistava levy, joka kannattaa ehdottomasti kuunnella, kuin myös QOTSAn eka levy, joka on helkutin laadukas paketti.

Eli pähkinänkuoressa Tzibolle: kuuntele kaikki levyt, ja aloita Songs for the Deafista ja Era Vulgariksesta. Hommen sivuprojekteista Desert Sessionsiin kannattaa tutustua, kuin myös Eagles of Death Metaliin.
390  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 22.11.2009 11:47
Silent Hill
Medal of Honor

Resident Evil 2
Tombi

Crash Team Racing
Final Fantasy IX

Final Fantasy VII
Resident Evil 3

Soul Blade/Edge
Metal Gear Solid

Ape Escape
Tekken 3
Sivuja: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 28
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines