Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 15
181  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti : 26.04.2012 11:36
Nokia Lumia 900 huhutaan tulevan Suomeen ensi viikolla. Itse taidan marssia heti Giganttiin ja napata tuon puhelimen mukaani.
Toki puhelimen voi jo ennakkotilata, mutta mieluummin haen sen paikallisesta liikkeestä koska jos tulee ongelmia niin on apu lähellä.
Kytkyllä en puhelinta osta sillä en tue niitä juttuja.

Kannattaa ottaa puhelinliittymään yhteyttä koska 900 on todella pieni sim-kortti.

Joo näin olen kuullut ja todennäköisesti tulee otettua uusi liittymä saunalahdelta sillä itellä ei ole nykyisessä liittymässä niitä data hommia. Kyseessä olisi siis ensimmäinen älypuhelimeni (aikaisemmin kanta on ollut ehdoton ei).
Kait tuon tavallisen SIM:n saisi leikeltyä sopivaksi, ainakin jostain luin niin mutta parempi kun rupea leikkimään moisella.
182  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Nokia - Aina ja ikuisesti : 26.04.2012 10:27
Nokia Lumia 900 huhutaan tulevan Suomeen ensi viikolla. Itse taidan marssia heti Giganttiin ja napata tuon puhelimen mukaani.
Toki puhelimen voi jo ennakkotilata, mutta mieluummin haen sen paikallisesta liikkeestä koska jos tulee ongelmia niin on apu lähellä.
Kytkyllä en puhelinta osta sillä en tue niitä juttuja.
183  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Suomen oikeusjärjestelmä, vankeustuomiot yms. : 25.04.2012 17:38
Sanat ei riitä...

Aika perus. Kuten on todettu peukut ylös Suomen järjestelmille.
184  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Nokia - Aina ja ikuisesti : 24.04.2012 17:45
Ihmetyksekseni huomasin, ettei laudalla ole Nokialle omaa aihetta. Applelle, iphonelle ja mm. androidille löytyy aihe, muttei meille suomalaisille rakkaasta (tai vähemmän rakkaasta) Nokiasta ole aihetta. Tässä se kuitenkin nyt on.

Kuten kaikki tiedämme Nokialla on ollut kiltisti sanottuna hieman vaikeaa. Nokiahan hyökkäsi amerikan markkinoilla Nokia lumia 900 puhelimella, joka on osoittautunut varsin hyväksi. Mitä nyt käyttäjien kokemuksia lukenut niin puhelinta pidetään yhtenä parhaista älypuhelimista tällä hetkellä.
Ja milloinkohan tämä mahtava puhelin saadaan Suomeen? Tämän hetkisten tietojen mukaan puhelin saapuu Suomeen toukokuussa.
Itsellä puhelin menee ehdottomasti ostoon, on se sen verran upea.

Mites muilla. Omistatko Nokian puhelimen? Omistatko mahdollisesti jonkun Nokian uusista älypuhelimista, kuten Lumia 800. Haluatko vain haukkua Stephen Elopin? Haluatko sanoa jotain muuta Nokiasta?
Jos vastasit johonkin ylläoleviin kysymykseen kyllä (tai vaikkapa en) olet juuri oikeassa paikassa.
Kerrothan omia kokemuksiasi Nokiasta ja aloitetaan keskustelu!
185  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 24.04.2012 11:26
Mites laudalla on NFL:n seuraajia?

Nythän on 4 päivää siihen kun NFL Draft on ja aika odotetusti Indianapolis Colt tulee varaamaan QB Andrew Luckin ensimmäisellä kierroksella. Coltshan luopui Peyton Manningista, jota pidetään yhtenä NFL:n historian parhaista pelirakentajista.
Toisena varaamaan pääsee Washington Redskins joka tulee varaamaan Robert Griffin III:n. Redskins tarvitsee kipeästi uutta pelinrakentajaa ja ainakin omissa paperiessani pidän RG3:a mielenkiintoisempana kuin Luckia.
Johtunee siitä, kun Luck on enemmän perinteinen perinrakentaja joka heittää vain palloa, kun taas RG3 on tarkka heittämään ja todella hyvänä juoksiana. Esimerkiksi Combinessa RG3 juoksi 40-jaardin dashin aikaan 4.41 sekuntia.

Tuon lisäksi RG3 on juossut vuonna 2007 110m aidat aikaan 13,46 0,9 metrin vastatuuleen. Kivana huomiona, että RG3 on syntynyt vuonna 1990, joten aikaa voidaan pitää kyllä äärimmäisen kovana.
Vaikka offseasonin aikana en seuraakaan sarjaa juuri ollenkaan, eikö vähän aikaa sitten spekuloitu että RG3 ja Luck olisivat melkein tasavahvoja kamppailemaan ykkösvalinnasta? Vai oliko tämä pelkästään jonkin hypemasiinan tuotosta?

Todennäköisesti Colts tosiaan tulee varaamaan Luckin, koska on pelaajatyyppinäkin ja persoonana enemmän rauhallinen ja analyyttinen, kuten Manning. RG3 taas on pelityyliltäänkin dynaaminen ja räjähtävä kaveri, josta tulee ehkä hieman Michael Vick mieleen, joka parhaina vuosinaan pystyi ratkomaan pelejä täysin yksin ilmiömäisten fyysisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Joo itekkin jotain kuullu, että RG3 ja Luck kilpailesivat ykkösvarauksesta, mutta en jaksa millään uskoa siihen.

Tosiaan RG3 on lähestulkoon kuin Vick, kunhan pysyisi erossa koirista. ;)

En kyllä kadehdi Luckia sillä Coltsin WR/TE osasto ei näytä laisinkaan hyvältä. Onhan siellä toki Reggie Wayne, joka on erittäin hyvä. Siinä olisi Luckille oiva kohde heitellä palloa, mutta todennäköisesti Colts joutuu varaamaan WR tai sitten hommaamaan jostain sillä jos ei ole kuin yksi hyvä WR niin on puolustuksella helppo tehtävä torjua hyökkäykset. Ellei sitten Austin Collie ja Donnie Avery nouse kantavaksi voimaksi.
Coltsin täytyisi hommata jostain myös TE. Coltsin ja Manningin pitkä aikaisin ja liigan parhaisiin kuuluva (kuulunut) Dallas Clark lähti seurasta ja myös joukkueen 2. TE Jacop Tamme siirtyi pois.

RG3:n tilannetta katsellessa näyttää asiat valoisemmalta. Redskinsillä on ihan hyvät WR:t. Pierre Garcon siirtyi Coltsista Redskinssiin ja Santana Moss on loistava. Tosin Mossilla alkaa ikä jo painaa, mutta toki jos RG3 onnistuu herättämään Mossin takaisin lentoon (kuten Cam Newton herätti Smithin) niin Redskins voi yllättää. Ei pidä unohtaa kuitenkaan Jabar Gaffneyta, joka on myös hyvä WR.
Toisin kuin Coltilla niin Redskinssillä on TE osasto kunnossa. Fred Davis on luotettava ja kehittyvä TE ja Chris Cooley samotein.

Yhteenvetona toteaisin, että itse näen ainakin RG3:lla paremmat saumat menestyä, mutta toki Luck saattaa löytää vähän tuntemattomamman kohteen jolle saa heitettyä mukavasti palloa. Ainut mikä saattaa jarruttaa RG3:a ja Redskinsiä on luokaton juoksu peli. Joukkueessa on 3 RB:tä jotka ovat juosseet yhteensä vain reilu 900 jaardia viime kaudella. Mikäli Roy Helu ja Skinsien guardit onnistuvat niin Redskins voisi olla yllätys kortti.
186  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 24.04.2012 09:48


Eläköön!
187  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 23.04.2012 07:23
Kohta se alkaa olemaan pyöräily kauden avaus edessä. Etelässä se on saattanut jo alkaa, mutta täällä vähän pohjoisemmassa on sitä hiton kiveä pitkin teitä niin ei siinä paljoa vielä maantiepyörällä ajeta.
Mikä sen mukavampaa kun kauniissa kevät ilmassa reilu 60km lenkki samalla ihaillen maisemia. Vielä kumminkin pitää malttaa sen verran, ettei lähde kovin ajamaan kun siinä vain särkee renkaat.
188  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 22.04.2012 17:21
No...Grosjeanhan sai aika unelma lähdön omilla renkaillaan. Ja Grosjean oli kolmas, 6s Vettelistä...en sanoisi että Räikköseltä olisi ollut ainakaan huonommat mahdollisuudet samalla taktiikalla. Minä ainakin luokittelen Räikkösen vielä Grosjeanin edelle kuljettajana ja ennen kaikkea nopeudessa. Ja uskoisin että aika moni tekee näin, eli tämä ei ole ihan kokonaan niiden sinivalkoisten lasien ansiota.
Juuri näin. Kisanopeudessa nähtiin taas kuskien ero. Mukava kuitenkin nähdä Grosjean palkintokorokkeella. Oli enemmän malttia kuin aiemmissa kisoissa.

Meinaat siis että Räikkönen olisi ajanut paalulle. Ja ottanut loistavan lähdön ajaen karkuun?
Ok.
Miksi ei? Jos ei voittoa yritä aika-ajoista lähtien, on sen saavuttaminen luonnollisesti vaikeampaa. ;)



Okei okei, otan sen verran takaisin, että teoriassa tuo olisi voinut olla mahdollista. Itse kuitenkin pidin taktiikkaa parempana näin ja niin suurin osa formula kansastakin.

E: Harmittavasti Heikin kisa meni pilalle heti alussa kun Williams kolautti takarenkaaseen.
189  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 22.04.2012 17:13
Haha, miten te tuolla asenteella oikein nautitte urheilusta?
Miten tämä vaikuttaa urheilusta nauttimiseen? :rollaus: Minä nautin suuresti kisasta.

No yhtälaillahan jääkiekossa voidaan jossitella, että ei me oltais voitettu jos vastustaja ei olis ottanu niin paljon jäähyjä.
Tarkoitin tuolla kylläkin sitä, että urheilussa tapahtuu paljon asioita joiden ansiosta tapahtuu toisia. Kuten aikaisemmin sanoin niin ei noi ota Räikköseltäkään mitään pois eikä aika-ajoissa Kovalaiselta.
Nuo tapahtumat kuuluvat urheiluun joka päiväisesti.
Joten anteeksi vain, en ymmärrä miksi pitää puhua noin väheksyen eikä ottaa tilanteesta kaikkea irti.
190  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 22.04.2012 17:10
Meinaat siis että Räikkönen olisi ajanut paalulle. Ja ottanut loistavan lähdön ajaen karkuun?
Ok.
191  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 22.04.2012 17:05
Sattumien sarja.

Hieno kisa Lotukselta. Ilman aika-ajon möhlimisiä olisi Kimi päässyt heti kisan alusta kärkeen. Niin lupaavaa oli Lotuksen vauhti tällä radallla.

Haha, miten te tuolla asenteella oikein nautitte urheilusta?
En olisi niin vakuuttunut, että Kimi olisi voittanut jos olisi ollut aika-ajoissa paremmalla sijoilla. Kyllä nuo tuoreet renkaat avitti aika paljon.
Väität siis ihan oikeasti ettei parempi lähtöruutu olisi avittanut kilpailussa? Mika Salokin mainitsi lähetyksessä, että tuoreilla renkailla ei ollut juurikaan tekemistä lopputuloksen kanssa - enemmänkin sen kanssa että Kimin alku kisassa oli niin vahva, ohitti melko nopeasti neljä autoa.

Ja Salo sanoi sitäkin, että lähtö oli myös tuoreiden renkaiden ansiota. Pysyn siis kannassani. ;)
192  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 22.04.2012 16:58
Sattumien sarja.

Hieno kisa Lotukselta. Ilman aika-ajon möhlimisiä olisi Kimi päässyt heti kisan alusta kärkeen. Niin lupaavaa oli Lotuksen vauhti tällä radallla.

Haha, miten te tuolla asenteella oikein nautitte urheilusta?
En olisi niin vakuuttunut, että Kimi olisi voittanut jos olisi ollut aika-ajoissa paremmalla sijoilla. Kyllä nuo tuoreet renkaat avitti aika paljon.

E. Kimi näköjään oikein tyytyväinen taktiikkaansa.
193  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 22.04.2012 16:34
Millä tavalla 11. ruutu on etu esim kolmanteen lähtöruutuun? Ei siinä paljon muutamaa kierrosta vähemmän käytetyillä renkailla pelasteta.

Jopa Lotuksen tallilta ihme selittelyä näiden mokien jälkeen. Ei ole pokkaa johdolla myöntää että tuli mokattua, taas. Kisa tulee olemaan kuitenkin mielenkiintoinen. Toivottavasti tällä kertaa nähtäisiin taas enemmän kilpailua, eikä niin paljon rengas/varikkotaktikointeja.

Meinasit vissiin, että Lotuksella olisi ollut saumat 3.? Huhhuh, ei tuo Grosjean kovin hyvin pärjänny.
Ihan ku muistelisin että tällä autolla on tuo temppu jo tällä kaudella tehtynä...?

Sijalta 11 taistellaan varmasti ihan hyvistä pisteistä, mutta voittotaisteluun, johon Lotus varmasti haluaisi, ei tuolta ole asiaa, ilman sattumien sarjaa.

Ja kuinkas siinä kävikään. ;)
194  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 22.04.2012 13:25
Mites laudalla on NFL:n seuraajia?

Nythän on 4 päivää siihen kun NFL Draft on ja aika odotetusti Indianapolis Colt tulee varaamaan QB Andrew Luckin ensimmäisellä kierroksella. Coltshan luopui Peyton Manningista, jota pidetään yhtenä NFL:n historian parhaista pelirakentajista.
Toisena varaamaan pääsee Washington Redskins joka tulee varaamaan Robert Griffin III:n. Redskins tarvitsee kipeästi uutta pelinrakentajaa ja ainakin omissa paperiessani pidän RG3:a mielenkiintoisempana kuin Luckia.
Johtunee siitä, kun Luck on enemmän perinteinen perinrakentaja joka heittää vain palloa, kun taas RG3 on tarkka heittämään ja todella hyvänä juoksiana. Esimerkiksi Combinessa RG3 juoksi 40-jaardin dashin aikaan 4.41 sekuntia.

Tuon lisäksi RG3 on juossut vuonna 2007 110m aidat aikaan 13,46 0,9 metrin vastatuuleen. Kivana huomiona, että RG3 on syntynyt vuonna 1990, joten aikaa voidaan pitää kyllä äärimmäisen kovana.

195  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 22.04.2012 11:30
Millä tavalla 11. ruutu on etu esim kolmanteen lähtöruutuun? Ei siinä paljon muutamaa kierrosta vähemmän käytetyillä renkailla pelasteta.

Jopa Lotuksen tallilta ihme selittelyä näiden mokien jälkeen. Ei ole pokkaa johdolla myöntää että tuli mokattua, taas. Kisa tulee olemaan kuitenkin mielenkiintoinen. Toivottavasti tällä kertaa nähtäisiin taas enemmän kilpailua, eikä niin paljon rengas/varikkotaktikointeja.

Meinasit vissiin, että Lotuksella olisi ollut saumat 3.? Huhhuh, ei tuo Grosjean kovin hyvin pärjänny. Toki Kimi olisi voinut napsaista aikaa pois, mutta tuo 11. lähtöruutu ja kasa tuoreita renkaita oli varmasti oikea veto. Nimittäin nyt kisa on mahdollista vetää läpi täysin pelkillä uusilla renkailla.


(Karsiutuminen ei ollut moka. Räikkönen vahvassa asemassa)
http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/2012/04/1532755/karsiutuminen-ei-ollut-moka---raikkonen-vahvassa-asemassa

(Räikkösen karsiutumisen syy paljastui)
http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/2012/04/1532703/raikkosen-karsiutumisen-syy-paljastui

Schumille vaihdettu vaihdeloota, joten on kova urakka nousta etiäppäin.
http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/2012/04/1532911/schumacherille-rangaistus---lahtopaikka-kaukana-peralla
196  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 21.04.2012 19:59
Upeaa Heikki ja nyt paikka tuli ajamalla.
What? O_o

Voisin esittää saman kysymyksen? Ajamallahan tuo paikka tuli. Oma vika jos Schumi (/Mercedes) sössii omat aika-ajonsa ja tippuu ei se ota Heikiltä pois mitään.
Vai ottiko esim. Rosbergilta kun Laren mokasi Buttonin varikkokäynnin? Ottiko Buttonilta ja Hamiltonilta pois kun Räikkönen ja eritoten Lotus mokasi taktiikkansa?
100m pikajuoksun MM-kisoissa Usain Bolt otti varaslähdön ja diskatiin. Voittoon juoksi Yohan Blake, ottiko tämä mitään pois Blakelta... Ei?

197  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 21.04.2012 19:28
Olipa upea tuo Kovalaisen ajo. Kun se 17. sijoitus pärähti ruutuun niin kyllä lämmitti sydäntä. Upeaa Heikki ja nyt paikka tuli ajamalla.

Räikköseltä varmasti hyvä idea tuo 11. sija. Bahrainin rata on petollinen renkaille oli auto miten hellä tahansa ja nyt Räikkösellä on etu muihin nähden.
198  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 21.04.2012 08:19
MacGyver - Band of Brothers

MacGyver olis voittanu toisen maailmansodan vaikka yksin.
199  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Suomen oikeusjärjestelmä, vankeustuomiot yms. : 18.04.2012 20:59
Wikipediasta taisit napata tuon lauseen, ja tässä on sitä edeltävä lause "Värisokeus on tila, jossa ihmisen väriaisti on häiriintynyt."

On mullakin ainakin yksi värisokea kaveri, en pidä kaveriani sairaana mutta ei se värinäön puuttuminen ihan täysin normaali tilannekaan ole.

Edit:
Jaa, Wikipedia tosiaan sanoo että se on ominaisuus.. Itse en kyllä näkisi tälläistä negatiivista poikkeavuutta ominaisuutena, koska sillä sanalla on jotenkin positiivisempi painoarvo omasta mielestäni.

Ensinnäkin viestissäsi on "virhe". "ei se värinäön puuttuminwn ihan täysin normaali tilannekaan ole."
Ymmärrän mitä varmaankin tarkoitat, mutta tuosta pärkästä saa sen kuvan ettei värinäköä ole ollenkaan. Silloinhan on sokea tai sitten näkee kaiken mustavalkoisena joka on erittäin harvinaista.

Itse voin oma kohtaisesti sanoa, että ei värinäkö juuri vaikuta ollenkaan normaaliin elämään, toki jotkut ammatit vaativat täydellistä (lähes) värinäköä. Ainut, että itselläni ammatti haaveina olivat poliisi tai rajavartija. Valitettavasti en noihin voi päästä, mutta olenkin ajatellut parin vuoden päästä hakea Kuopion pelastusopistoon.

Olen sitä mieltä, että voisi asiat olla huonomminkin. Ei tuo silmien bugittaminen ole niin vakava asia, täytyy kiittää kuitenkin, että on pysynyt jotakuinkin terveenä.

Offtopicin jälkeen otan kantaa tuohon murhaaja asiaan. En tiedä kyseisen henkilön taustoja, mutta onhan tuo jo aika raakaa tappaa heti ulos päästyään. Toki kaikille pitää antaa mahdollisuus muuttua, mutta kyllä lakiin pitäisi saada joku pykälä, että jos ei ota opiksi niin sen kun pysyy lukkojen takana. Taitaa kuitenkin olla kysymys rahasta.
200  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 18.04.2012 19:12
Olen samaa mieltä tuomiosta, tuomio oli aivan oikea, mutta haluan vain nähdä median reaktion siihen. Sinänsä jännä, että ihmishenki on Suomessa vähemmän arvostettu, kuin raha. Arto Merisalo kusetti pikkasen valtiolta rahaa ja sai yli 6v ehdotonta, mutta jos tapat jonkun niin voit selvitä hyvällä lykyllä vähemmällä.

Tuo värisokeusjuttu nyt oli vertaiskuvallinen esimerkki, jonka _toivottavasti_ kaikki tajusivat.  :)

Luultavasti Merisalo istuu ensikertalaisena (?) perinteiset puolet tuosta. Tosiaan aika huvittava, että taposta ja raiskauksesta voi päästä vähemmällä.

Tohon värisokeuteen palatakseni, oli vaan omalta osalta pakko heittää kommentti :d
201  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 18.04.2012 18:55
Niinpä, värisokeatkin näkevät punaisen auton ihan erivärisenä kuin me terveet.

Kanerva(kok) sai tänään 1v 3kk ehdollista lahjuksien ottamisesta. Saas nähdä miten media vaatii Kataiselta Kanervan eroa ja kommenttia mitä kokoomus aikoo tehdä. Näinhän  tapahtuu myös aina jos perussuomalaisen kansanedustajan avustaja sattuu kirjoittamaan humoristisen satiirin johonkin pieneen verkkolehteen. Luulisi, että vankeustuomio olisi vähän kovempi juttu, mutta tuskinpa on.  :)

Olen puna-viher sokea ja punainen auto näyttää ihan punaiselta. ;)

Täysin oikein meni tuo Kanerva juttu. Ei tuommoista pidä katsoa läpi sormien.
202  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 16.04.2012 08:47
203  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 16.04.2012 07:48
Muumilaakson tarinoita – MacGyver

Prison Break – Band of Brothers

Miksi Muumeilla on enemmän ääniä kuin Ihmemiehellä? :(
204  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 15.04.2012 19:36
No toivottavasti ensi kaudeksi Heikki saisi alleen nopean auton, jota en usko Caterhamilta löytyvän.

"Fernando, Heikki is faster than you. Can you confirm you understood that message?"
205  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 15.04.2012 11:38
Niinhän tässä nyt kävi. Räikkönen tippui toiselta sijalta kauas, taitaa sijoitus olla 14.
Kaikenlisäksi Rosberg voitti kilpailun, voiko enään huonommin mennä?
Pientä lohtua toi Vettelin tippuminen palkinnoilta.
206  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 14.04.2012 10:34
Eiköhän tossa käy niin, että Mersu tulee perä edellä vastaan muita.
207  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Assassin's Creed -pelisarja : 11.04.2012 11:39
Okei, jahka sitä nyt jakaisi vihdoin kirjotella omia kokemuksia sarjasta.
Assassins Creed 1 ja 2 pelattuna jo jokin aikaa sitten läpi. Pahoitteluni paikoin tökkivästä tekstistä...

Luonnollisesti aloitin Assassins Creed taipaleeni sarjan ykkösosasta. Omasta mielestäni peli oli hyvä, toki tehtävät toisti itseään, mutta ympäristö ja tarina sai jaksamaan helposti pelaamaan pelin loppuun asti.
Altaïr oli ihan mielenkiintoinen peli hahmo, kuitenkin se jäi vähän etäiseksi sillä ei Altaïrsta kerrottu paljon mitään ihmeellistä.
Kiipeily pelissä oli hauskaa, tosin jotenkin vähän nihkeää ja hidasta.
Jotkut valittivat siitä, että Desmondilla pelattiin liikaa. Itse olen kuitenkin vähän erimieltä sillä Desmondin tarina on todella mielenkiintoinen. Innolla odotan jatkoa tälle tarinalle.

Sitten Assassins Creed 2. Pelin alku tuntui jotenkin kliseiseltä (tarkoitan sitä kohtaa missä mellastetaan jo veljen kanssa). Ennen pelin alkua olin hieman suruissani kun Altaïrin tarina on tullut päätökseen.
Eikö Ezio kovinkaan kiinnostanut. Kuitenkin alkua pelatessani niin huomasinkin pitäväni Eziosta erittäin paljon. Hahmo tuli paljon läheisemmäksi kuin Altaïr.
Ensiolla kiipeilleissä oli ihan hauska huomata, että kiipeily oli jotenkin sujuvampaa kuin AC1:ssä ja näin ollen nautinnollisempaa. Myöskin tehtävät olivat todella mukavia ja vaihtelevia.
Peli siis parantaa ykkösosasta todella roimasti ja Italia on mielenkiintoinen paikka.

AC2:n ääninäyttely on jotain aivan käsittämätöntä. Varmasti yksi parhaista peleistä tältä saralta. Italian ja englannin sekoitus toimii loistavasti eikä ole häiritsevää.
Desmondin tarinaa on jälleen ihan mukava seurata ja peli loppuikin kummankin tarinan osalta koukuttavasti.

Nyt olisi tarkoitus ostaa Brotherhood jossain vaiheessa. Miten muuten vieläkö Brotherhoodin moninpelissä riittää pelaajia?(PS3).
Tietyllä tavalla olen iloinen, että ohitin tämän sarjan jossain vaiheessa. Nyt saa pelata kaikki osat läpi ilman, että tarvitsee odottaa seuraavaa.
Assassins Creed pelisarja nousi suosikkeihini heittämällä.
208  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Tulevia elokuvia : 11.04.2012 11:26
No eihän tuo ole edes uusi juttu sinänsä sillä eikö salkkari nuoret esiintyny jo jossain minisarjan tyyppisessä kauhusarjassa? Eipä ole tarvetta mennä katsomaan sillä elokuvan tehosteet on varmasti melko kuraa, ainakin itse TV sarjan perusteella.
209  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 11.04.2012 11:25
Joo-o, aika uskomattomia sarjoja...

South Park – MacGyver

Seinfeld – Muumilaakson tarinoita

Prison Break – Freaks & Geeks

Top Gear – Band of Brothers
210  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 08.04.2012 13:53
Nyt on sitten kustu tämäkin juttu. Piti sitten keinotekoisesti laittaa animaatiot vastakkain. Ei kovin reilu veto sillä nehän on äänestetty tänne asti, eikä noita ole kukaan pakottanut äänestämään. Tarkoituksena on kuitenkin äänestää "parasta" TV-sarjaa ja mitä sitten jos animaatiot olisi top-4?

Seinfeld – House

Freaks & Geeks – Mad Men

Band of Brothers – Breaking Bad
BoB on loistava.

Buffy the vampire slayer – Prison Break
Prison Breakin viimeistä tuotantokautta en ole nähnyt, mutta aikaisemmat voittaa Buffyn helposti.

OZ – MacGyver
Joku OZ.

Twin Peaks – Top Gear
Joku Twin Peaks

The Simpsons – Muumilaakson tarinoita
Ihan vaan sen takia, koska jotenkin Simpsonit ei enään sytytä.

South Park – Alfred J. Kwak
South Park on ehkä hirveintä paskaa mitä oon ikinä nähny.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 15
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines