Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15
241  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 15.03.2012 18:12
Tekisivät AI:sta vähän realistisemman tämän vuoden peliin. 2011 näin ainoastaan yhden kerran AI:n tekevän virheen ja sekin oli Spassa: Eau Rougessa jonka yläpäässä Vettel oli poikittain keskellä tietä.
Myöskään noita mekaanisia vikoja ei ole sattunut omalle kohdalle ollenkaan.
Sitten tuo kauan puhuttu Safety Car. Eipä radalla kertaakaan näkynyt ellei ite ensimmäisessä mutkassa jotain aiheuttanut. Myöskin toteutus oli kyllä aika puutteellinen. Se perässä ajamisen rajoittaminen (joka on tietysti ymmärrettävää) tuntui vain heikentävän peliä. Bugasi kyllä pahasti.

Mitä siis toivon tämän vuoden peliltä. Ainakin noita perus asioita pitäisi saada kuntoon. Jos nyt jotain uutta niin kait se lämmittely kierros olis ihan jees ja mieluiten täydet kontrollit. Siis, että saisi itse ajaa lähtöruutuun eikä niin että peli auttaa minut sinne. Jos ajan liian pitkälle tai muuten letkassa töpeksin niin armotta diskaus vaan. Tosin CM:n tapauksessa tämä tarkoittaa sitä että puolesta kisoista tulee diskaus, kun AI niin päättää.
Diskauksesta puheen ollen olisi kiva saada vähän parempi rangaistus järjestelmä, eikö?

Toivoa paremmasta on, mutta toteutuuko se?
242  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 15.03.2012 16:01
En ymmärrä miksi applen laitteilla on kolme omaa ketjua, mutta tänne kait tämä kuuluu.

"iPhone on kuin huonosti suunniteltu koti"
http://macmaa.com/2012/03/15/iphone-on-kuin-huonosti-suunniteltu-koti/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Macmaa+%28Macmaa%29
(En nyt jaksa ruveta pistämään linkkiä kauniinpaan muotoon.)

Herra Ahtisaari puhuu asiaa.
243  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 14.03.2012 14:12
Viimeisin lukemani kirja oli joululahjaksi saamani Stephen Kingin Kuvun alla . Kuten nimestä voi päätellä, monelle tulee varmasti mieleen Simpsons movie. Ja toden totta idea on lähes tulkoon sama. Ja ennen kuin kukaa väittää Kingiä kopioijaksi niin pelastan hänet sanomalla, että kirjan alkuperäinen käskirjoitus on kirjoitettu vuonna 1974.

Myönnän, että kirja oli minulle ensimmäinen kokemus Kingin kirjoista. Muutaman elokuvan olen nähnyt, mutta eipä niitä nyt kirjoihin voi verrata. Kuvun alla oli itselleni mukava kokemus. En nyt viitsi juonta kertoa sen kummemmin kuin että erään kaupungin ylle ilmestyy kupu ja sisällä alkaa taistelu vallasta jne. Kirja kertoo mielestäni todella hyvin juurikin tuosta vallasta, että miten eri ihmiset tulevat käyttäytymään.
Kirja ei ole kauhua vaan jonkin sortin jännitys. Toki väkivaltaakin esiintyy melko paljon.

Kirjassa on yli 1100 sivua joten jonkin aikaa sitä saa lukea. Suosittelen lukemaan.
244  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 14.03.2012 14:01
Mtv3:n sivulla oli joku päivä sitten asiantuntijoiden arvaukset siitä ketkä ovat kauden loputtua Top 3:ssa sekä Räikkösen menestys. Näin kainuulaisena lisäsin tähän vielä arvion Kovalaisesta.
Ajattelin, että voisin itsekkin jakaa mielipiteeni asiasta.
Toivottavasti te muutkin kirjoitatte omat arvionne tulevasta kaudesta.

Mestari: Lewis Hamilton

Uskon, että McLaren on palaamassa takaisin korkeimmalle huipulle, joten tallin puolesta kuljettajille annettaan loistavat mahdollisuudet mestaruuteen. Siksi uskonkin, että Hamilton voittaa mestaruuden. Kiistatta yksi formuloiden parhaita kuljettajia. Viime kaudella rytisi vähän liikaakin, mutta uskon että opiksi on otettu, joten Hamilton kruunataan mestariksi kauden loputtua.

Toinen sija: Jenson Button

Kausi on eittämättä McLarenin tykitystä. Button on myös erittäin nopea kuski ja etenkin viisas. Ei ota sillä tavalla tyhmiä riskejä mihin tallikaveri Hamilton sortuu (tai sortui ainakin viime kaudella). Hiukan ehkä pehmeä kuljettaja ja pidetään melko helppona ohitettavana. Uskon kuitenkin, että Buttonin viisaus renkaiden suhteen ovat tiukoissa tilanteissa myrkkyä muille. Mestaruuteen asti Button ei yllä. Kaudesta tulossa ehkä tasaisin niin pitäisi omata enemmän Hamilton maista röyhkeyttä.

Kolmas sija: Sebastian Vettel

Monet pitävät minua varmasti hulluna kun jätän Vettelin vasta kolmanneksi. Red Bull on kiistatta varmasti nopea auto, mutten ole täysin vakuuttunut Vettelistä silloin kun on erittäin tiukat paikat. Mitä tapahtuukaan jos Vettel ei pääse ajamalla karkuun vaan takaa painostaa esimerkiksi Hamilton. Ehkä kauden taisaisuus koituu Vettelin kohtaloksi. Viime kausi meni paljolti siinä, että ajoit ylivoimaisesti paalulle ja kisassa karkuun. En usko tämän toimivat tällä kaudella, ainakaan monessa kisassa.

Räikkösen menestys

On täysin mahdotonta sanoa minkälaisessa vauhdissa Räikkönen on toisiin nähden. Kuten Kimi itse sanoi niin voivat he olla "ensimmäisiä tai viimeisiä." En usko, että Räikkönen yltäisi voittoon asti, mutta mikäli auto osoittautuu kohtuu nopeaksi niin poikkeusoloissa tämä voisi olla mahdollista. Uskon kuitenkin, että Räikkönen pääsee palkintokorokkeelle ehkä 1-2 kertaa. Tähän tarvitaan varmasti myös vähän muiden avustusta, mutta herkullisintahan se olisi päästä sinnä ajamalla.

Kovalaisen menestys

Caterham on näyttänyt ihan positiiviselta testeissä, mutta matkaa on silti. Ehkä vaikein arvioida näistä kaikista mihin Heikki yltää, mutta uskoisin Heikin tuovan Caterhamille ensimmäiset pisteet. Foce India taitaa karata Caterhamilta kauas, mutta Williamsin ja Toro Rosson kanssa varmasti tulee hyviä kilpailuja. Sanotaanko näin, että Kovalainen ottaa ensi kaudella 5 mm-pistettä. Ehkä liikaa, ehkä liian vähän. Toivon jälkimmäistä.
245  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esitelmöi itsestäsi. : 13.03.2012 08:04
Tervetuloa!

Mukava, että asiallista porukkaa on alkanut virrata laudalle.
246  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 12.03.2012 13:09
Olipa vallan mainio Top Gear. Varmasti monet ohjelman katsojat hieman yllättyivät siitä kuin leppoisa ja huumorintajuinen kaveri Räikkönen on.
Kuten monet sanonu niin jotenkin Räikkönen on vapautuneempi mitä koskaan ennen.

Vielä kun saataisiin Heikki ja Mika (Häkkinen) Top Geariin niin olisi mahtavaa. Toki Häkkinen ollut jo ohjelmassa, muttei haastattalussa/kohtuu hintaisessa autossa.
247  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 07.03.2012 19:31
Marussia on palkannut 32-vuotiaan Maria de Villotan testikuljettajakseen.
http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/2012/03/1507586/f1-talli-pestasi-naiskuljettajan

Todella mielenkiintoinen juttu. Olisi mukava nähdä de Villota ihan kisailemassakin. Eihän sitä tiedä vaikka nuorten kuljettajien testissä nähtäisiin kärkipäässä nainen. Harmi vaan, että todennäköisesti auto ei ole kummoinen.
248  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 05.03.2012 14:20
Haha naurattaa koko Salo. "Kunnioitus" meni viimeistään siinä vaiheessa kun väitti että Halosta pilkataan maailmalla.
Hyvä juttu vaan tämä sopimus, jos sen ansiosta Salo pysyy kaukana selostuskopista.

Njuu, mitähän Salolla mahtaa olla Ferrarille annettavaa kun ei ihan tuoreessa muistissa ole enään formulat ja varsinkaan nykypäivän autot.
249  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 04.03.2012 16:02
Tuloslistaa kun katsoo niin ainakin toistaiseksi sydäntä lämmittää Caterhamin vauhti. Petrov kaahaillut 1.22.7 ja kun tätä aikaa verrataan viime vuoden aika-ajo aikaan joka oli Kovalaisella jotain 1.25.xxx. Vaikkei nämä ajat ole suoraan verrailtavissa niin kyllä tuosta voi sanoa, että reilu harppaus on otettu eteenpäin.
250  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Nyrkkeily - Tosimiesten (ja naisten) laji : 01.03.2012 11:44
Itse toivoisin Helenius vs Chisora ottelua niin saataisiin kerralla selville kumpi se parempi nyrkkeilijä on.
Johan se oli ja Chisora Heleniushan se parempi nyrkkeilijä on.

Tietysti, mutta toivon silti Helenius vs Chisora ottelua juuri samoin perustein. Ei olisi epäselvyyttä voittajasta.
251  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Nyrkkeily - Tosimiesten (ja naisten) laji : 01.03.2012 08:47
No jotain "vikaahan" siinä Chisoran päässä on kerta ensin Helenius rikkoi kätensä siihen ja sen jälkeen Klitschko.
Itse toivoisin Helenius vs Chisora ottelua niin saataisiin kerralla selville kumpi se parempi nyrkkeilijä on.
252  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sarjakuvat : 29.02.2012 10:02
Tulipa tilattua vähän myöhässä tuo Don Rosan-kootut sarja. Jos jotakuta jäi kaivelemaan ettei ole vielä ostanut, niin koko kokoeilman voi vielä tilata näin jälkikäteenkin.
Nyt vain odotellaan, että pääsee lukemaan.
253  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 28.02.2012 16:59
Toinen asiani koskee tuota jalkakyykkyä. Pari kertaa olen kokeillut tuota ja avustuksenkin kanssa, mutta polvet eivät ole tykänneet. Jotenkin vain prässi soveltuu omille jaloille paremmin. Onko siis parempi hylätä kyykky kokonaan ja keskittyä prässiin, jottei paikkojaan riko. Itselläni on aina ollut ongelmia polvien kanssa.

En ole todellakaan ammattilainen sanomaan tästä asiasta, mutta minun mielestä liikunnassa ja muutenkin elämässä pitäisi kuunnella omaa kehoa. Jos esimerkiksi polvet eivät kestä niin silloin liikettä ei ehkä kannata tehdä. Kliseinen ilmaisu ´kuunnella omaa kehoa´, pitää ainakin omasta mielestäni paikkansa.
254  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 22.02.2012 14:10

Sitten vielä Saaren ja Mustakarin sekoilut veke ja livestriimissä Epi selostelee vanhaan malliin ;)

Väärin. Mustakari ja Saari ehdottomasti mukaan. Kuten joskus sanoin, että itse pidän erittäin paljon ja parhaat f1 selostajat mitä nyt löytyy. Kyllöseltä viimesinä vuosina mitä koostetta selosti niin aika köyhältä meni vaikutti. Valitettavasti.

Bottas päässyt radalle ja ihan hyvin ajanut. Harmi kun Lotuksen autosta löytyi se vika niin eivät enään testaa Barcelonassa. Anovat kuitenki muilta talleilta, että saisivat yksityistestit.
Saa nähä miten muut tähän suhtautuu...
255  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: NHL 12 : 21.02.2012 15:00
Nonih, tulipa sitten yhtäkkiä kiinnostus NHL 12 kohtaan. Ensin ajattelin, että odotan NHL 13, mutta sinne on kyllä aika pitkä aika joten tyydyin tilaamaan tämän pelin verkkokauppa.com:sta kun verkkiksen tilille oli jäänyt 18e.
Viimeisin NHL pelini on NHL 10, joten ehkä aika jo päivittää tuo. Varsinkin Be a Pro kiinnostaa taas älyttömästi.

Mites muuten, että onko noissa kaikissa Suomeen tulevissa NHL:ssä suomenkieli mukana? Joku "viisas" heittää nyt tietysti, että pelaa englanniksi, mutta itse olen tottunut että NHL peli on suomeksi ja jotenkin se sopii tähän peliin.
256  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 21.02.2012 10:34
http://www.iltalehti.fi/viihde/2012022115229335_vi.shtml

Arskan pyöreitä vinkkejä treenaukseen. Ihan päteviä juttuja, tosin ei itelle oikeestaan mitään uutta.
257  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 17.02.2012 13:26
Jaahas, Trulli saanut kenkää Caterhamilta. Tilalle tulee kuten arvata saattaa Vitali Petrov.
Iloinen yllätys, sillä olen pitänyt Petrovista erittäin paljon, mitä hän nyt ehtinyt ajella f1:ssä.
Luultavasti Vitali poika kantanut ruplia Caterhamilla ja näin ollen saanut tuon paikan. Aika mielenkiintoinen juttu sinänsä, sillä itse ainakin pidän Petrovia erittäin taitavana ja lupaavana kuskina. Toivottavasti onnistuu nyt ja pääsee parempaan talliin sitten tulevaisuudessa.

http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/2012/02/1496814/trulli-ulos---kovalaiselle-uusi-tallikaveri

E: Mike Gascoyne ylennetty koko Caterhamin tekniseksi johtajaksi. Näin ollen Mark Smith siirtyy Gascoynen paikalle.
258  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kuolleet julkimot : 15.02.2012 11:54
Tomni Lillman on kuollut 28-vuotiaana.
Hän toimi viimeisimpänä Lordin rumpalina nimellä Otus.

http://www.iltalehti.fi/popstars/2012021515206483_ps.shtml
259  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 12.02.2012 11:59
Njaa, Leena olis saanu tippua. Jotenkin köyhä ja tylsä hahmo...
Hieno paransi kyllä loppua kohdin ja oli jopa viihdyttävä näissä viimeisimmissä ohjelmissa.
260  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 11.02.2012 12:52
Aika hauska juttu, kun Lotus F1 Team on lisännyt suomenkielen nettisivuilleen.
http://www.lotusf1team.com/?lang=fi

Eihän toi ihan täydellinen ole, mutta hyvä yritys kuitenkin. Taitaapi olla ensimmäinen kerta kun f1 tallin sivut ovat tarjolla myös suomeksi.
261  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras tasohyppely : 09.02.2012 20:16

Crash Bandicoot 2
Ape Escape

Donkey Kong 64
Klonoa

Limbo
Sonic Colours

Super Mario 64
Banjo-Tooie

Banjo-Kazooie
Mega Man X

Wario Land: The Shake Dimension
Great Giana Sisters

Super Mario World
Jak II: Renegade

Crash Bandicoot
Tombi

Mega Man 2
Donkey Kong Country 2

Spyro 2: Gateway to Glimmer
Super Meat Boy

Mirror's Edge
Super Mario Bros. 3

Abe's Exoddus
Wario Land 3

Super Mario Bros: Lost Levels
Super Mario Galaxy

Braid
Sonic the Hedgehog 2

Jak & Daxter - The Precursor Legacy
Donkey Kong Country

Donkey Kong Country Returns
Rayman
262  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Presidentinvaalit 2012 - Round II : 07.02.2012 19:31
Vielä kun SDP tajuaa vaihtaa Urpilaisen, niin on vanhoilla puolueilla pullat hyvin uunissa. Jungerhan jo tajusi itse erota.

Urpilainen on hoitanut hommansa mielestäni ainakin kohtuullisesti. Minun puolestani saa jatkaa tehtävässään, mutta jos vaihtaisivat niin ei se maata kaada.

Ja mitä Jungneriin tulee niin itse arvostan häntä suuresti. Ylestäkin lähti kun halusivat kokoomuslaisen tai kokoomus mielisen sinne. Mitä tohon eroamiseen tulee niin, täytyy nostaa hattua että on sanansa mittainen mies.
Itse äänestäisin Jungeria presidentiksi, jos hän ehdolle menisi.
Todella viisas ihminen?
263  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 07.02.2012 18:05
Terra nova on ihan hyvä sarja, ainakin omasta mielestäni. Kohtuu kiinnostava juoni ja hyvin tehty muutenkin.
264  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 07.02.2012 13:11
Lotuksen kohdalla helpottaa, sillä ei tuo auto voi täysi susi olla, jos ensimmäisenä testipäivänä paukutetaan 1.20:n alle medium-nakeilla.

Joo, mutta voi se olla. En tietenkään todellakaan usko tätä mitä nyt itse sanon, mutta esim. viime vuonnahan Barrichello ajoi 1.20 alle ja koko Jerezin testien nopein aika.
Ei noita aikoja voi kovin vertailla, mutta mikä sen mukavampaa kuin vertailla.
Eiköhän se Räikkönen hyvällä tuurilla palkinnoista taistele, mutta taitaa mennä siihen 4-10 sijoille tuo Lotus. Eihän sitä koskaan tiedä.
265  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 07.02.2012 12:50
Kannattaa myös katsastaa twitterin salaisuudet:

http://twitter.com/lotus_f1team , ihan kivasti tulee muutamia kuvia ja tietoja.
http://twitter.com/mikegascoyne Gascoyne nyt on Gascoyne, eli twitter on ensi sijassa.
266  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 06.02.2012 18:22
Red Bullissa vähän samaa tyyliä kuin Ferrarissa.
Edelleenkin Force Indialla hienoin auto, jos noita nyt paremmuus järjestykseen laittaisi niin toi Red Bull menisi omalla listalla alempaan keskikastiin.
267  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 06.02.2012 14:25
Sauberin uusi auto


Tuo on kyllä rumin auto tähän mennessä.

En nyt sanoisi. Ihan kivannäköinen mielestäni.
Ei tuossa nyt ole tullut yhtään rumaa autoa. Hienoin on ehkä Force Indialla, kivat värit ja muutenkin ihan nopean näköinen.
268  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 06.02.2012 12:44
Mistäs Wyrkkin Patriots-viha juontaa?

Kaksi sanaa: Tom Brady.
Onhan Brady loistava QB, sitä ei voi kukaan kiistää. Älytön hypetys sun muu on ajanut minut siihen suureen joukkoon jotka "vihaavat" Bradya.


E: http://bleacherreport.com/articles/8279-i-hate-tom-brady-five-reasons-you-should-too
269  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 06.02.2012 11:44
Olipas upea Super Bowl. Käsittämättömän jännä ottelu ja mikä tärkeintä Patriots ja Tom Brady hävisivät.
Itse puhuin Giantsin puolesta, sillä en ikimaailmassa voi kannattaa Patriotsia ja Bradya. Oli siis tyydyttävä Giantsiin, joka pudotti suosikki joukkueeni Dallas Cowboysin viimeisellä kierroksella.

Joka tapauksessa tämä vuoden 2011 Super Bowl oli mielestäni yksi parhaista mitä olen nähnyt.
270  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Presidentinvaalit 2012 - Round II : 05.02.2012 20:40
Presidentiksi tuli pääoma. Kiitos vaan Suomi.
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines