Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelikeräily : 24.05.2012 09:27

Edellinen viesti on viime syksyltä ja tuolla puhutaan lie mistä pelikeräilystä. Tämän ketjun tarkoituksena oli puhua retropelien keräilystä kun mainitsemassasi ketjussa porukka hehkuttaa mm. GC ja PS2 kokoelmistaan.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Pelikeräily (retro) : 24.05.2012 08:17
Onkos tällä boardilla ketään pelikeräilijöitä? Ja pelikeräilijöillä en nyt tarkoita henkilöitä, jotka keräävät pelejä uusille konsoleille, kuten: X360, PS3, Wii, PSP, 3DS tai edes edellisen sukupolven konsoleille. Vaan ihmisiä jotka keräilevät pelejä oikeasti vanhoille pelikoneille. Löytyykö tällaisia?

Itselläni on tälläkin hetkellä 33 konsolia ja 34. konsoli, joka on Atari 7800, tulee hetkellä millä hyvänsä. Itselläni on kaikki Nintendon, Segan, Sonyn ja Microsoftin kotikonsolit, mutta ei siis kaikkia käsikonsoleita. Pelejä löytyy hyllystä noin 300 kappaletta.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.05.2012 08:12
Tuli juuri ostettua seuraavat legendat:
Castlevania 2 (NES), Mario Kart (NDS) ja Dr. Mario (NES).
4  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M: Xbox-pelejä : 24.05.2012 08:10
Kauanko meinasit varata tuota? Voisin itsekkin ostaa koko kasan pois.
5  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 24.05.2012 08:09
Kubs laita mailia jos tahdot myydä Donkey Kongin! miraqle ät gmail piste com
6  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 07.02.2012 12:17
Peliuutisia kootusti:

http://www.oodin.com/uutiset/pelit/
http://www.ampparit.com/pelit

Varsin kätevää mikäli ei jaksata kahlata kaikkia sivustoja erikseen läpi... kuten allekirjoittanut  :)
Olisiko kenelläkään sattumoisin tietoa vastaavista sivustoista mutta mielluiten lontoonkielisistä?
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Click Wars - facebookpeli : 02.09.2010 17:01
Hei,

Eli lyödään tällekkin mainiolle klikkailu/managerointi pelille oma keskustelu pystyyn.  Eli tähän ketjuun kaikki Click Wars keskustelu.  ;)

Eli kyseessä on ainakin omassa kaveripiirissäni suhteellisen hyvin pelattu Click Wars (facebookpeli), jossa pelivaluuttaa saa yksinkertaisesti klikkaamalla "get coin" nappulaa minuutin välein. Rahalla pelissä sitten ostetaan uusia tuotantorakennuksia ja valmistetaan armeijaa, hyökkäyksiä ja puolustustaisteluita varten tottakai.

Kysyisin millä sotilasarvolla varustettuja pelaajia täältä löytyy ja kuinka suuria maa-alueita teiltä löytyy?

Oma sotilasarvoni pelissä on ylikersantti ja maa-ala on tällä hetkellä 12... ja tavoitteena olisi saavuttaa upseeri-arvo tässä kuussa.  :)

Linkki peliprofiiliin: http://www.facebook.com/home.php?#!/apps/application.php?id=113142188706414&ref=ts
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 09.12.2009 08:26
Prismoissa näyttää olevan tukku konsoli ja PC pelejä hinnoin 10 ja 20 euroa. Löytyy X360:lle mm. Warhammer: hell march, Left 4 Dead ja Quake Wars...
9  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esittele kotisivusi foorumilaisille : 17.11.2009 16:32
http://koti.mbnet.fi/kirppu/peliprojekti/index.html

mul oli tollanen mut ei oo enää pystys
Joten miksi laittaa linkki tänne?
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: PlayStation 3 : 17.11.2009 08:33
Mitäs tolla PS3:lla voi muuta tehdä kuin katsella leffoja? Tuossa se nyt hyllyssä istuu, mutta vielä ei ole oikein mitään tullut mieleen. Jotain pelisuosituksia kaipais ja ainoastaan sellaisia mitä ei muille konsoleille saa.
Little Big Adventure, Final Fantasyt, God of War III (tulossa), Metal Gear Solid, Gran Turismo...
11  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Esittele kotisivusi foorumilaisille : 17.11.2009 08:32
Tuosta gameberrystä sen verran, että vaikka tämän "mainostuksen" puolesta en hirveästi innostunutkaan, vaikuttaa tuo ihan hyvältä sivulta. Ainakin uutisten suhteen. Henkilökohtaisesti alkaisin vasta sitten vierailemaan sivulla useamminkin, jos sinne saisi samantyylisen uutislistauksen myös ulkomaalaisista uutissivuista.
Toki on aina hieman huono kun joutuu "mainostamaan", mutta ilman sitähän kukaan ei sivustosta tiedä. Ja kiitokset palatteesta, eiköhän tuota englanninkielistä osuuttaa laajenneta lähipäivinä. Tavoitteena on että tuo englanninkielinenkin osuus kattaa konsolikohtaiset haut, kuten Wii, PS3 ja X360.

Kiitokset asiallisesta palautteesta Rocky_Balboa  :)

PS. Eikö kenelläkään muulla täällä ole kotisivuja??
12  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esittele kotisivusi foorumilaisille : 16.11.2009 13:01
Haha.
Saako tämä triidi ihan oikeasti pysyä pystyssä, vaikka paljon selkeämpää kotisivumainostusta on vaikea löytää? On muistaakseni postauksia poistettua ja triidejä lukotettu ennen vähemmästäkin.

En tiedä oletko tutustunut sääntöihin, mutta siellä lukee seuraavaa:
"7. Nettisivujen mainostaminen (omien tai muiden) on sallittua allekirjoituksessa sekä Linkkiketjussa tai muussa vastaavassa aiheessa. Myös muissa viesteissä voi mainita nettisivuistaan, mutta vain jos se liittyy jotenkin olennaisesti keskusteluun. Älä luo mainostusta varten uutta aihetta."

Mielestäni tätä threadia ei ole luotu VAIN mainostusta varten. Topicci on luotu sitä varten, että tämän foorumin käyttäjät voivat esitellä itse tekemiään sivustoja. Ja haluan edelleen myös nähdä muiden boardilaisten saitteja ja myöskin kommentoida niitä.

Ja tämä topicci ei ole ainoastaan omien sivujeni, tässä tapauksessa Gameberry.netin mainostusta varten, vaan yleensä käyttäjien  kotisivujen esittelemistä varten.

E: Ja jos lisäisi nyt ihan oikeata sisältöä:
Onhan ennenkin nähty tällaisia suomalaisia pelien meta-uutissaitteja, esimerkiksi vaikka Ampparit.com, jossa on vielä laveammalla skaalalla lähteitä. Sivusto on karun näköinen, eikä varsinaisesti houkuttele käyttämään, ja onkin pakko kysyä, että miksi lähteä paikkaamaan tarvetta, joka on jo hoidettu paremmin olemassaolevien sivustojen toimesta? Itselläni olisi ainakin tilausta englanninkielisten pelisaittien uutisia keräävälle saitille, mutta ei missään nimessä enää suomalaisten saittien uutisille.

Kotimaisia meta-uutissaitteja, joissa olisi peliuutiset kategorisoituina ei mielestäni ollut, joten tein sellaisen. Ja mitä lähteisiin tulee, niin Gameberry.net sisältää useampia lähteitä kuin Ampparit.com. Ampparit.com sisältää 2 sellaista lähdettä, joita Gameberry.net ei sisällä (V2.fi ja tilt.tv), johtuen siitä että niiden RSS-feedit on epästandarteja, eikä niissä ole myöskään asianmukaisia aikaleimoja. Sen sijaan jo ihan perus etusivun peliuutiset Gameberr.netissä sisältää 4 sellaista lähdettä, joita ei Ampparit.com sisällä.

E2: Ainiin, kannattaa varmaan tämän foorumin sigusta poistaa tuo arvonnasta mainostavasta jutusta tuo "vapaavalintainen" pois. Itselleni tulee mieleen jokin sana 20 alelaarista ostetun pelin listasta, mutta vapaavalintainen ei ole se.

Se on joukosta (tässä tapauksessa noin 20) pelejä peli, jonka käyttäjä saa valita vapaasti (eli vapaavalintainen). Eihän "ISOISSAKAAN" kilpailuissa pelit joita mainostetaan vapaavalintaisena ole tuolla ideologialla vapaavalintaisia, sillä niihin ei kuulu pelit kuten: Rock Band, eikä erikoispainokset peleistä.

Mutta voin ottaa tuosta allekirjoituksesta tuon "vapaavalintainen" pois kun se häiritsee. ;)

EDIT: Pahoittelen jos jollakin on tullut tästä topicista mielipahaa, se ei ole ollut tarkoituksena.
13  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 16.11.2009 00:17
Oikeesti vituttaa, nii laitan vain lyhyesti

Kaakao @ lattia
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 15.11.2009 22:54
Näytti olevan Anttilassa perjantaina paljon konsolipelejä 10-20 egee. Eli nokat sinne, ketä asia kiinnostaa.
15  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Tulevia elokuvia : 15.11.2009 21:25
Mielenkiinnolla odotan uusista lehvoista lähinnä The Hobbittia, joka tulee joskus vuosien päästä.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: New Super Mario Bros. Wii (voi pojat, onko se UPEA?) : 15.11.2009 21:01
Ainakin edellinen (DS:lle tullut) NSMB oli loisto kamaa, joten eiköhän tämäkin ole. Saman tyyppinen kuin edellinen Wii Wario tasoloikka joka sekin oli tykkiä kamaa. Eli kyllä sieltä tulee täyttä rautaa  ;)
17  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esittele kotisivusi foorumilaisille : 15.11.2009 20:43
Etkai yritä mainostaa  :)
Onhan tämä sitäkin.
Mutta oikeasti kiinnostaisi myös nähdä mitä muut ovat väsänneet.  ;)

PS. Asialliset tyypit otetaan myös Gameberry.nettiin mukaan väsäämään kotimaista konsolitietoutta kasaan. Muutenkin tässä on alkamassa uuden ja uljaan pelisaitin rakenteleminen, joten apua ja nokkelia kavereita tarvitaan aina.  ;)

Ja ilmainen peli on jaossa yhdelle uudelle foorumilaiselle  ;)
18  Yleinen / Vapaa sana / Esittele kotisivusi foorumilaisille : 15.11.2009 20:33
Eli otsikko kertonee kaiken tarpeellisen.

Riepu-edit:
Pidetään omien sivujen esittely sitten kuitenkin viestillisesti vähäisenä. Pyri sanomaan kaikki vaadittava yhdessä postauksessa, niin ketju ei pääse kallistumaan liikaa esimerkiksi yhden nettisaitin ympärille. Katso myös, että jos olet jo mainostanut sivuasi esimerkiksi Linkkiketjussa, älä tee uutta mainosta. Lauta ei sentään ole mikään mainospiste.Sivuston kuvaus:

Gameberry.net on uutispalvelu aktiivisille konsoli- ja tietokonepelaajille, jotka tahtovat pysyä ajan virrassa kiinni. Gameberry.net tarjoaa pelimaailman uutisia useasta kymmenestä eri lähteestä toimitettuna ja koottuna, juuri sinulle.

Sivustolla on myös konsolitietopankki, josta löytyy paljon perustietoa kaikenmaailman konsoleista ja uutta tietoa lisätään viikoittain. Konsolitietopankki löytyy osoitteesta: http://www.gameberry.net/?sivu=konsoliinfo/konsoliinfo

Otan mielelläni vastaan kommentteja sivustosta!

PS. Sivustolla on meneillään kilpailu, jossa voi voittaa vapaavalintaisen Wii, Xbox 360, Playstation 3 tai PC-pelin.
Rekisteröidy foorumille ja osallistu kilpailuun!
Lisää kilpailusta: http://gameberry.net/foorumi/viewtopic.php?f=13&t=19
Foorumille kaivataan asiallisia ja rentoja keskustelijoita, joten tervetuloa!
Sivustolle: http://www.gameberry.net/
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: AVATAR WARS! -ketju. : 15.11.2009 20:05
Yksinkertaisesti... Nainen + NES =  :o
20  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Millä sammutat janosi? : 15.11.2009 20:04
Olut tai jos ei pysty (vaikka ajamisen takia), niin mehu... ei pysty muita liemiä juomaan  ;D
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.11.2009 20:00
Sega Saturnilla tuli kokeiltua pitkästä aikaa Sonic Compilationia.  :)
No miltä tuntui?
No hienolta, kuten aina... klassiset pelit, vaikkei ollutkaan orginellillä konsolilla. Toki myös Master System, Megadrive ja about 30 muutakin konsolia löytyy  :)
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 15.11.2009 19:49
Sega Saturnilla tuli kokeiltua pitkästä aikaa Sonic Compilationia.  :)
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines