Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Aihe: Pelien kerääminen  (Luettu 66214 kertaa)
Pelien kerääminen « : 16.07.2007 11:15 »
Suurvisiiri "crevice" is a dirty word, but "security" isn't Jäsen Viestejä: 148 Basaaripisteet: 0 Profiili Odottelin, että Finngamer olisi tämän aiheen käynyt luomassa, mutta rynnätään nyt miehen reviirille ja perustetaan ketju itse.

Kuinka moni kerää pelejä? Oikein aktiivisesti? Siis enemmän kuin vain ostaa silloin tällöin omalle konsolilleen uuden pelin.

Itsellä aiheena on Final Fantasy. Kaikki julkaisut, kaikille koneille, kaikilla alueilla. Siksipä luen aina kauhulla Square-Enixin julkistuksia uusista remakeista. Final Fantasy ykkösestäkin tuli jo kuudes versio ulos, tällä kertaa PSP:lle. Kuitenkin loppujen lopuksi olen iloinen näistä versioista, kun ei keräiltävä pääse loppumaan.

Kokoelmaakin pääsin juuri laajentamaan kahdella pelillä.

Final Fantasy I & II -Famicomin kasetti. Paketissahan on tietysti nimenmukaiset peli yhdellä kasetilla. Ostamassani paketissa on kaikki laatikkoa ja ohjeita myöten tallessa. Mukana on vieläpä kartta molempien pelien maailmoista. Lisäksi on vielä tarra-arkki. Harmittavasti vain toinen tarroista on aikanaan liimattu johonkin. Harmitti pikkasen, mutta enpä tämmöisistä tarroista mitään entuudestaan tiennyt, enkä siis osannut semmoisia edes kytätä kun eBaystä peliä ostelin.

Toinen peli on Final Fantasy Tactics. Tätä peliä on kehuttu jopa Pleiskarin parhaaksi FF-peliksi. Jos se IX:n päihittää niin kova peli on tosiaan kyseessä. Mahtavia hetkiä on varmasti tiedossa, vaikka peli olisi "vain" yhtä hyvä kuin muut Pleiskarin Fantasiat.

Kokoelma käsittää nyt 33 Final Fantasyn nimellä kulkevaa peliä Japanista, Amerikasta ja Euroopasta. Kaikki sarjan pelit on edustettuina kakkosta lukuunottamatta omina yksilöinään.

Final Fantasyn lisäksi keräilykohteina on Zelda ja Castlevania. Nämä eivät ole mitenkään niin suureellisia hommia. Tarkoituksena on Zeldassa omistaa kaikki alkuperäisjulkaisut Euroopasta ja lisäksi sitten Collector's Editionit N64:n  peleistä. Molemmat olen omistanutkin, mutta kassavirtaongelmissa möin Ocarinan poies toiselle keräilijälle. Castlevaniassa riittää kun saan pelistä jonkin version, vaikkapa vaan Virtual Consolen version. Castlevania-kokoelman helmi on ehdottomasti PC-Enginen vain Japanissa julkaistu Rondo of Blood. Kyseessä on Catlevanialle se, mitä Shania Twain on naiskauneudelle. Graalin malja jne.

Olen myös pohtinut Cube-pelien keräämisen aloittamista. Ajatukseni oli kaikki Pal-julkaisut ja siihen päälle ainoastaan USAssa tai Japanissa julkaistut pelit. Ei noita edes ole mitenkään hävytöntä määrää (PAL-pelejä on 459, USA-ekslusiiveja 102 ja Japan Only -pelejä 62, tämä siis Wikipedian Cube-pelien listan mukaan) ja voisi kuvitella että niitä myös irtoaisi melko halvalla. Tuskin tähän kuitenkaan lähden ennen kuin FF-kokoelma on ainakin 80% valmis. Tuskin siis koskaan. Ellen voita lotossa.


Näiden lisäksi toki ostelen pelejä kaikille omistamilleni konsoleille ihan vain pelaamistarkoituksessa. Harvoin näitäkään tulee poies myytyä. Näissä ei ole edes niin turhan tarkkaa, onko peli Platinum tai vastaavaa.

Kuvia pelihyllyistä ja FF-peleistä koitan saada tällä viikolla kaiken kansan nähtäville.


« Viimeksi muokattu: 16.07.2007 14:17 kirjoittanut Suurvisiiri »
Vaahterasiirappi on sairasta.
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #1 : 16.07.2007 12:44 »
Mega8848 Jäsen Viestejä: 24 Basaaripisteet: 0 Profiili No en varsinaisesti kerää pelejä uudensukupolven pelikoneille pelikoneille,
vaikka omistankin ne kaikki.

Minulla ei varsinaisesti ole mitään sarjaa, mutta yritän kerätä ainakin
Final Fantasy sarjaa. Yksi versio jokaisesta jollekin alustalle.

Ja Zelda sarjaa samalla systeemillä. Melkein kaikki on jo ostettu(enää puuttuu colorin zeldat ja TP:n GC-versio).

Pelejä minulla on about 150: (Ei ole sitten ihan tarkkoja lukuja)
Nes: 2
N64: 12
PC: 20
PS2: 12
GC: 25
DS: 13
GBA: 20
X360: 17
WII: 9
PSP: 13
PS3: 4

Pelejä tulee ostettua vuodessa yleensä vähintään ostettua jotain 50.

(Eka posti Foorumille.)
Pelaa, kun jaksaa
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #2 : 16.07.2007 12:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kahteen kertaan on tullut kerättyä n. 100 pelin kokoelman, jotka sittemmin olen painavien syiden takia myynyt pois. Olen havainnut, ettei se ole ihan meikäläisen juttu välttämättä. Ehkä pitäisi yleiskeräilyn sijasta keskittyä Opan tapaan johonkin tiettyyn pelisarjaan tai teemaan mitä sitten keräilisi.

Mutta eipä minulla nyt hinkua ole myydä DS:n, Wiin ja  Cuben hyviä pelejä poiskaan.

Vähän antikerääjän sanojahan tämä ovat, mutta itse olen tavattoman innostunut Virtual Consolesta. Pelit pysyvät tallessa digitaalisessa muodossa SD-kortin uumenissa, kansia tai kuoria ei hypistelemään pääse. Mutta niin se vain miellyttää kun ei tarvitse olla puoleakymmentä konsolia kytkettynä töllöön tai pelätä milloin mikäkin niistä alkaa oikuttelemaan.  :)

Jos tulevaisuudessa keräilystäni tulee vakavampaa, kohteena on varmasti jollain tapaa (vain) Nintendon pelit.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #3 : 16.07.2007 13:13 »
PetriP-TNT Jäsen Viestejä: 129 Basaaripisteet: 0 Profiili Njaa, eipä tiettyä sarjaa tule juurikaan tietoisesti kerättyä, lähinnä kokonaisvaltaisesti hyviä/huonoja/halpoja pelejä.
PS2/GC-pelit (osittain jo vanhentunut, mm. Kingdom Hearts 2 on jo hallussa)

Omasta mielestä hyvä yhdistelmä pakko-ostoksia, vähemmän tunnettuja helmiä ja muuten vaan halpoja tai hauskoja pelejä, jotka ei juuri ole arvostelumenestystä saavuttanut (Parappa, Dino Stalker :P). Gamecube-pelejä puuttuu muutama johtuen niiden järjettömästä hinnasta, PS2-hitit löytyvät jo 10e:lla tai kahdella ympäri Suomea mutta GC-peleistä joutuisi maksamaan edelleen sen 30-40e. GC tarvitsisi esim. Metroid Prime 2:sen ja PS2:lle pitäisi hommata mm. Okami, mutta monia muita puuttuvia on ollut lainassa (Beyond Good&Evil, Tekken5, Bully..)

Kuvassa on siis pelkät GC/PS2-pelit, koko kokoelma löytyy signaturesta.
Kokoelma
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #4 : 16.07.2007 14:03 »
CthulhuBard Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä itsekkin lukeudun pelien kerääjäksi monen muun asian lisäksi (kirjat, dvd:t, cd:t). Eli laitan samantyylisen listan kuin Mega8848:

SNES: 8
N64: 13
Playstation: 16
GBA: 3
Xbox: 11
PC: 17
GC: 2
Xbox 360: 6
Wii: 4

elikkäs 80 peliä tällä hetkellä löytyy ja lisää tulee =)
tallennettu
Re: Pelien kerääminen « Vastaus #5 : 16.07.2007 14:54 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän niitä videopelejä löytyy reilusti päälle sata, mutta keräilymielessä en ole niitä hankkinut. Niitä vain kertyy kun ei myy paljon mitään pois.

Yksi poikkeus kuitenkin löytyy. Olen n. vuosi sitten alottanut Metroid -pelien keräämisen. Mitenkään aktiivinen en ole tämän suhteen ollut, vaan pikkuhiljaa tilaisuuksien tullen olen kokoelmaa kartuttanut. Kohde ei myöskään ole erityisen laaja, mutta mieltymyksieni mukaan haluan tämän pelisarjan omistaa kokonaan. Sarjasta omistan tällä hetkellä:

    • Metroid NES Classics (GBA) [NIB]
    • Metroid II (GB) [L]
    • Super Metroid (SNES) [CIB, pikkuloota]
    • Metroid Fusion (GBA) [CIB]
    • Metroid Zero Mission (GBA) [CIB, jenkki]
    • Metroid Prime (GC) [CIB]
    • Metroid Prime 2: Echoes (GC) [CIB]
    • Metroid Prime: Hunters (DS) [CIB]

    Seuraavaksi pitäisi jostain löytää moitteettomassa kunnossa oleva alkuperäinen Metroid [CIB]. Hinta menee väkisin päälle viiden kympin. Sitten vain alan täydentelemään kokoelmaa. Metroid II pitää saada CIBbinä ja Zero Mission pitää vaihtaa euroversioon, mm. Niin ja Metroid Prime Pinball pitää hommata jossain vaiheessa. :)[/list]
    www.playfire.com/migge
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #6 : 16.07.2007 14:58 »
    JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Pelien keräily olisi mielenkiintoista, mutta se on vain niin tyyristä keräilyä joten se on sitten jäännyt. Vaikka nyt on niin monta peliä hyllyssä mitä ei ole ehtinyt pelaamaan että keräilyksi sitä voisi kutsua. Niin vähän on viime aikoina tullu pelattua. Paitsi DS:llä on kyllä tullut hiukan tunteja.

    On kyllä käynyt mielessä että Opan tavoin voisi alkaa keräämän jotain tiettyä sarjaa. Zelda voisi olla aika hyvä kohde, koska sarjan osia on suhteellisen vähän, mutta niitä joutuu oikeasti keräämään että tietyt kappaleet löytää. Joitain ei välttämättä löydä ikinä. Kuten CDI Zeldoja.
    Mutta luulen että pysyn tässä nykyisessä keräilyssäni, eli Tim Buron -elokuvien ja tiettyjen sarjojen.

    EDIT: Tosiaan Metroid voisi olla myös hyvä kohde. Pelien määrä on suht pieni, mutta metsästämään joutuu silti.
    Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
    TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
    Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #7 : 16.07.2007 15:08 »
    Suurvisiiri "crevice" is a dirty word, but "security" isn't Jäsen Viestejä: 148 Basaaripisteet: 0 Profiili
    Zelda voisi olla aika hyvä kohde, koska sarjan osia on suhteellisen vähän, mutta niitä joutuu oikeasti keräämään että tietyt kappaleet löytää. Joitain ei välttämättä löydä ikinä. Kuten CDI Zeldoja.
    Mutta luulen että pysyn tässä nykyisessä keräilyssäni, eli Tim Buron -elokuvien ja tiettyjen sarjojen.

    EDIT: Tosiaan Metroid voisi olla myös hyvä kohde. Pelien määrä on suht pieni, mutta metsästämään joutuu silti.

    Zeldat ja Metroidit on kyllä kanssa tosiaan hyviä kohteita tuon määrän puitteissa. Final Fantasykin olisi jos tarkoituksena on hankkia vain kaikki pääsarjan pelit. GBA:lle on kuitenkin kuudesta ekasta 5 ja sitten se puuttuva on olemassa DS:lle. Ainoastaan PS:n peleistä joutuu maksamaan enemmän, ainakin jos ei tyydy Platinum-julkaisuihin. PS2:n kaksi peliä (eli siis X ja XII) löytyy helposti. Tietysti FF on heti eri juttu, jos remaket eivät kelpaa.

    Zeldat mulla taitaakin olla kaikki alkuperäisinä. Toki joistain puuttuu kotelo, ohjeet tai jopa molemmat. Joo niin, Zelda's Adventure CD-i:ltä puuttuu kanssa. Kaksi muuta CD-i:n klassikkoa jo onkin.
    Vaahterasiirappi on sairasta.
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #8 : 16.07.2007 17:23 »
    AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
    Final Fantasykin olisi jos tarkoituksena on hankkia vain kaikki pääsarjan pelit.

    Siinäpä se minun vastaukseni oikeastaan tulikin. Pienimuotoista "keräilyä" tulee nimittäin harrastettua ja tarkoituksena olisi saada kaikki FF:t (siis ne pääsarjan osat), vaikka ehkäpä FFXI:n voi jo unohtaa, sillä en usko, että sitä ikinä hankkisin. Mutta siis, kunhan jokaista osaa (1-10, 12) saa sen yhden kappaleen niin sitten riittää. Ja eipähän tuossa enää olisikaan, kuin 3 ja 4 jotka hankkia.

    Saa sitten nähdä tuleeko niintä muita FF nimikkeitä hankittua...
    Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #9 : 17.07.2007 18:58 »
    Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Enpä voi sanoa olevani kova keräilijä. Mitään pelisarjaa ei ole, mitä keräisin. Ostan satunnaisesti pelejä, mitkä kiinnostavat tai joku niitä kovasti kehuu. Mutta niitäkin vain satunnaisesti. Tosin viime aikoina ostelu on lisääntynyt huimasti, joten tiedä häntä vaikka joskus vielä voisi keräilijäksikin itsensä voisi luonnehtia. Koskaan ei ole ollut niin, että joku peli olisi ostettava sen takia, kun se johonkin sarjaan kuuluu.

    Toki olisi joskus kiva löytää joku pelisarja, jota kerätä. Kenties joskus.
    030906 | 190308
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #10 : 17.07.2007 22:34 »
    Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Keräilijä siinä mielessä, etten mitään pelejäni myy. En keräile mitään tiettyjä pelisarjoja, enkä kyllä edes niitä arvostelujen perusteella parhaita pelejä. Minusta on kiva ostaa hyviä pelejä, jotka eivät syystä tai toisesta myyneet hyvin, taikka miksei myös hyviä pelejä, jotka eivät arvosteluissa menestyneet. Eli tykkään tukea aliarvostettuja pelejä, enkä oikein tiedä miksi. En kai tykkää yhdestäkään GTA-pelistä, koska ne myyvät ihan tarpeeksi ilman minunkin tukeani. Tulee syyllinen olo, jos ostan ja vieläpä tykkään siitä...

    Otetaan tuosta kokoelmasta pari aliarvostettua peliä, vaikkapa Contra:SS, Psychonauts, Klonoa 2 ja jotain muuta. Damn että olen laiskalla päällä.
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #11 : 18.07.2007 22:25 »
    finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
    Odottelin, että Finngamer olisi tämän aiheen käynyt luomassa, mutta rynnätään nyt miehen reviirille ja perustetaan ketju itse.

    Hyvä että perustit. ;)


    Niin, pelien keräily on kyllä todella antoisaa ja kiinnostavaa puuhaa, oma kokoelmani kolkuttelee kohta 600 peliä. Sigustani ne näkee, ja kuvia esimerkiksi täältä:

    http://www.gamecollectors.info/forum/index.php/topic,848.0.html


    Olen myös pohtinut Cube-pelien keräämisen aloittamista. Ajatukseni oli kaikki Pal-julkaisut ja siihen päälle ainoastaan USAssa tai Japanissa julkaistut pelit. Ei noita edes ole mitenkään hävytöntä määrää (PAL-pelejä on 459, USA-ekslusiiveja 102 ja Japan Only -pelejä 62, tämä siis Wikipedian Cube-pelien listan mukaan) ja voisi kuvitella että niitä myös irtoaisi melko halvalla. Tuskin tähän kuitenkaan lähden ennen kuin FF-kokoelma on ainakin 80% valmis. Tuskin siis koskaan. Ellen voita lotossa.

    Kannattaa aloittaa nyt. Juuri nyt on markettien viimeiset dumppaukset menossa, kohta olet vain käytettyjen armoilla, ja hinnat tulevat pelköstään kasvamaan.

    Play-Asiassa on myös halvalla kaikenlaisia Cube-pelejä, ne ainakin kannattaa poistaa ennen kuin loppuvat.



    Itsehän siis kerään kaikkia Nintendo 64-pelejä, tosin sen verran helpotin urakkaani, etten yritä kerätä kaikkia PAL-pelejä ja sitten vielä USA-eksklusiiveja, vaan haluan yhden englanninkielisen kappaleen jokaisesta länsimaissa julkaistusta pelistä, katsomatta onko se PAL tai USA. Ja siihen päälle sitten vielä JAP-eksklusiivit.

    Koossa on aika tarkkaan puolet, eli 200/400. (400= n.250 PAL, n.60 USA only, n.90 JAP only)

    Nintendo 64:ää on kiva kerätä, sillä sille on noinkin vähän pelejä, ja lisäksi esim. graafisesti kone elää arvostuksensa aallonpohjassa, ja huomattavasti useampi on viettänyt lapsuutensa PlayStationin parissa. Keräilijöitä ei siis ole niin paljoa ja pelejä saa sopuhintaan. Ja vielä ei ole koneesta kulunut niin paljoa aikaakaan, että laatikot ja ohjeet olisivat saunanpesässä. Jotain NESiä keräävät kaikki, mutta CIB pelien löytäminen on alati vaikeampaa.

    Lisäksi Nintendo 64:n lisälaitteet ja erityisesti eri ohjaimet luovat mielenkiintoisia keräilykohteita.


    Kunnianhimoisena haasteena yritän saada kaikkiin Nintendo 64 peleihini kerättyä myös niiden mukana tulleet (mutta ensimmäisenä roskiin lentäneet) pelikasettien suojapussit ja kuluttajatieto-lehtiset. Juuri ostin jenkeistä yhdeltä trokarilta 50 lehtistä ja 8 suojapussia. :)

    Näitä saa muuten tarjota minulle, voisin mielelläni ostaa ne teiltä pois, mikäli niillä ei teille ole seksuaalista merkitystä. Laittakaa viestiä.

    Ja viaton, jos joskus laita N64-kokoelman lihoiksi, niin erottele ensin kaikki pussukat ja lehtiset minua varten, jooko? ;)
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #12 : 19.07.2007 09:21 »
    Suurvisiiri "crevice" is a dirty word, but "security" isn't Jäsen Viestejä: 148 Basaaripisteet: 0 Profiili
    Kannattaa aloittaa nyt. Juuri nyt on markettien viimeiset dumppaukset menossa, kohta olet vain käytettyjen armoilla, ja hinnat tulevat pelköstään kasvamaan.

    Play-Asiassa on myös halvalla kaikenlaisia Cube-pelejä, ne ainakin kannattaa poistaa ennen kuin loppuvat.

    Samaa pohdin itsekin. Vie vain jo tuo FF-keräily mukavasti varoja, että siihen vielä ottaisi tuommoisen suuren lisäksi. Vaikka pelejä saakin nyt halvalla, tulee halvoistakin yhtäkkiä isot summat kun niitä paljon ostaa. Taidan vain unohtaa koko homman ja ostella Cubelle niitä tällä hetkellä puuttuvia pelejä. Korkealla sillä listalla on Mega Man Anniversary- ja X- Collectionit.
    Vaahterasiirappi on sairasta.
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #13 : 19.07.2007 18:03 »
    echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Kyllähän noita pelejä tulee keräiltyä. Pleikkari 1 ja 2:sen pelejä olen lähinnä keräillyt, japskiropet ja muut omituisemmat nimikkeet kiinnostavat.

    PS1 kokoelmani:


    PS2 collection:


    Ja sokerina pohjalla harvinainen PAL ICO-boxset:


    Edit: Muokkasin kuvat kätevämpään muotoon.


    « Viimeksi muokattu: 20.07.2007 18:27 kirjoittanut echoes »
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #14 : 19.07.2007 21:55 »
    Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Pistäs kuvia kokoelmistas?  :)
    IGDB.com | Internet Game Database
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #15 : 19.07.2007 22:10 »
    Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ei juma. Unelmana, että joku päivä olisi vähintään saman kokoinen läjä kiinnostavia pelejä.  ;D
    IGDB.com | Internet Game Database
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #16 : 19.07.2007 23:32 »
    finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
    Ja viaton, jos joskus laita N64-kokoelman lihoiksi, niin erottele ensin kaikki pussukat ja lehtiset minua varten, jooko? ;)

    Hehe... Ei ole muuten eka kerta kun tuon tokaiset.  ;)

    Ei niin, se on toinen. Ja kolmas kerta toden sanoo? ;)
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #17 : 21.07.2007 19:01 »
    Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili metal geareita on tullut keräiltyä muutama kappale:

    - Metal Gear Solid (PS1)
    - Metal Gea Solid: Special Missions (PS1)
    - Metal Gear Solid 2: Substance (PS2)
    - Metal Gear Solid 2: Sons of liberty (PS2)
    - Metal Gear Solid 3: Subsistence (PS2)
    - Metal Gear Solid 3: Snake eater (PS2)
    - Metal Gear Solid: Twin snakes (GC)
    - Metal gear: Acid (PSP)
    - Metal Gear Solid: DIgital graphic novel (PSP)
    - Metal Gear Solid Original Game Soundtrack
    - Metal Gear Solid 2 : Sons of Liberty Original Game Soundtrack
    - Metal Gear Solid 2 : The Other Side Original Game Soundtrack
    - Metal Gear Solid 3: Snake Eater Original Game Soundtrack
    - metal gear acid 2
    - metal gear acid guide
    - metal gear solid 3: snake eater guide
    - metal gear solid sarjakuva.
    - mgs2 guide
    - VHS: MGS2: Sons of Liberty E3 2000 limited edition VHS
    - Metal gear (NES) loose
    - Metal gear: snake's revenge (NES) loose
    - Metal gear solid (GBC) CIB
    - 7 kpl figuureja
    - sytkä+tuhkis+röökiaski setti
    - METAL GEAR SOLID SNAKE: Music Compilation of Hideo Kojima/Red Disc
    - MG:acid 2 opas
    - MGS2: substance (PC) NIB
    - Hopeiset portable ops promo kuoret PSP:lle.
    - Fox-hound valokyltti
    -Metal gear solid: integral (PSONE) NIB (halpis julkaisu)

    vielä kun saisi portable opsin ja sen strategia oppaan, pc:n ekan metal gear solidin ja metal gear solidin strategia oppaan niin olisin tyytyväinen.
    tietysti sitten guns of the patriotsista julkaistaan vähintään 3 eri versiota että taas menee rahaa.

    seuraavaksi olisi tarkoitus alkaa hommaamaan metroideja jos talous niin sallii, nyt on vasta zero mission ja fusion hyllyssä.
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #18 : 23.07.2007 13:36 »
    Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Keräilen enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Pääosin olen eri konsoleita kerännyt. Sitten kun on konsolit hankittu, voidaan peleihin keskittyä.

    Tällä hetkellä löytyy:

    NES
    SNES
    N64
    GameCube
    Wii
    Game Boy Color
    Nintendo DS
    PS1 (2 kpl, toinen paskana)
    C64 (Yksi piuha puuttuu, ei pysty pelata)

    PS2 oli, mutta meni rikki. Vielä pitäisi Sega Megadrive hankkia ainakin, koska yksi peli jo sille löytyy.
    My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

    -----

    Fyysinen Preesens moderaattoriX.
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #19 : 23.07.2007 15:35 »
    Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Justiinsa tänään totesin painiskellessani itseni kanssa, etten heti samalta istumalta laittaisi Play-Asiasta tilaukseen Gyakuten Saiban 4 Limited Editionia(täysin japsilaksi), että tämän peliarjan kohdalla ainakin on allekirjoittaneen syömmessä hellä kohta. Olisi kiva keräillä vähintään tuollaisia Limited Editioneita(liekö julkaistu joka osasta, itse kun tiedän vain ekan ja tämän neljännen), sekä soundtrackit(joita tulen itseasiassa jo tilaamaan ihan lähipäivinä) ja fanikirjat joka pelistä.

    Lisäksi kolmen ensimmäisen pelin kohdalta on helppo erottaa euro-, japsila- ja jenkkijulkaisut, joista saisi mukavasti yhtenäiset rivit. Nyt hyllyssä on euroversio ekasta pelistä, muut japaniversioita, ne kun julkaistaan ensimmäisenä. Ongelmia tuottaa tietenkin se, että pelejä julkaistaan edelleen(toisaalta taas, eipähän loppuisi työ) ja sarjan luonne muuttuu neljännen osan kohdalla re-makeista originelliksi DS-matskuksi, joten jää nähtäväksi tuleeko esim. tuttua Best Price -japaniversiota ollenkaan.

    Myös muutamasta muusta pelisarjasta pitäisi ehdottomasti tilailla ääniraitoja, ja esimerkiksi SotC:sta ja Okamista taidekirjat.


    Ei minusta mihinkään massiiviseen keräilyyn ole, kun olen enemmän sellaista haaveilija-tyyppiä("olisihan se mahtavaa, mutta..."), mutta tällaisia pienempiä projekteja saattaisi vaikka saada aikaiseksikin. Pakko alkaa vähintäänkin kartoittamaan näitä mahdollisuuksia.
    "Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #20 : 21.08.2007 20:56 »
    Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili En keräile pelejä, enää. Jossain vaiheessa aina iskee sellainen tunne, että tekisi mieli omistaa se ja se peli, mutta loppujen lopuksi myyn ne aina pois. Pelaan pelin kerran läpi (joskus jopa kaksi  :o), mutta siihen se sitten jääkin. Nyt tosin tuli hankittua pleikkari ykkönen ja muistikortti  (13,5e) ja siihen Metal Gear Solid (6,40e) ihan nostalgia mielessä. Suurin "pelihäpeäni" on varmaankin MGS:n läpäisemättömyys ja peli on ollut minulla neljä kertaa. Jos tällä kerralla sitten  :rollaus: Ja aiheeseen vielä, eli en keräile tällä hetkellä pelejä. Pelien kerääminen on vaihtunut enemmänkin levyihin ja leffoihin, mutta siitä lisää sen aiheen ketjuissa.
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #21 : 05.11.2007 23:30 »
    finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Kokoelmani helmi saapui tänään Tanskasta.

    Olen halunnut sitä kokoelmiini siitä lähtien kun se vuonna 2000 päivänvaloon tuli. Silloin pääosin siksi että se liittyi Zeldaan. Sittemmin mukaan on tullut yleisen keräilyarvon lisäksi Nintendo 64-aspekti, ja tämä onkin (tulevan täydellisen) N64-kokoelmani kruunu.

    LEGEND OF ZELDA: MAJORA'S MASK - LIMITED EDITION ADVENTURE SET




    Mukana itse peli, tupla-CD soundtrack, T-paita, rannekello, 2 pinssiä, tarra, juliste ja aitoustodistus.

    Settiä on tehty vain 1000 kappaletta, kaikki Euroopan markkinoille. Tai no, ei tätä koskaan ole voinut kaupasta ostaa, vaan tätä jaettiin Nintendon maahantuojille ja yhteistyökumppaneille. Suomessa tätä esim. jaettiin maahantuojan Nintendo News-lehtisen kilpailusta kolme kappaletta ja Tiltissä muistaakseni oli yksi tai kaksi settiä jaossa.

    Kenties hintatiedot herättävät jonkun laittamaan omansa kohta Huutoon, mutta arvokashan tämä on. Pari vuotta sitten seurailin tilannetta ja vain unelmoin ostamisesta, ja silloin nämä vaihtoivat omistajaa eBayssa noin 300 eurolla. Siitä vuoden päästä olin minäkin huutamassa, mutta 350 eurolla jäin vielä kakkoseksi. Nyt ennen tätä minun kappalettani näitä ei ole näkynyt myynnissä pitkään aikaan, ja varmasti hinta olisi ollut jossain 400 eurossa. No, myyjä oli laittanut huutokaupan alkamaan 350 punnasta (reilu 500 euroa), joten jouduin pohtimaan kahdesti viitsinkö laittaa huutoa sisään. Niin vähän näitä kuitenkin liikkuu, että en millään olisi jaksanut odottaa taas vuotta seuraavaan huutokauppaan, ja mitä jos hinta olisikin ollut vielä sitäkin enemmän? Päätin siihen hintaan tinkiä vielä postituksen mukaan (vakuutettu kuriirilähetys, tuli Tanskasta yhdessä päivässä), joten alle 500:n itse paketin hinta sinänsä jäi. Ja nyt olen tämän ylpeä omistaja! :)

    Paljon mahdollista että tämä on kallein osa kokoelmaani mitä tulen koskaan ostamaan, ja sitä suuremmalla varmuudella viitsin tämän ostaa. Ja upeahan tämä on. :)


    « Viimeksi muokattu: 06.11.2007 00:15 kirjoittanut finngamer »
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #22 : 05.11.2007 23:35 »
    Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Muistan kun näin tuon kuvan Pelimestarin kilpailussa vuosituhannen vaihduttua. Hienolta se näytti, vaikkei peli silloin kiinnostanutkaan. Pitkään tarkastelin, mitä kaikkea se sisältää, mutten viitsinyt osallistua kilpailuun, kun ei minulta kuusneljää löytynyt. Nyt kyllä olisi tuo kiva saada, vaikkei sitä oikeaa konsolia kokoelmissa olekaan.

    Hyvän ostoksen teit aivan varmasti! Onnitteluni!
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #23 : 05.11.2007 23:57 »
    migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Perhana että tuota tuli tosiaan kuolattua aikoinaan. Hyvän hankinnan teit, kun näyttäisi olevan vielä erinomaisessa kunnossa.

    Kai pistät kuitenkin miitissä jonku kisan palkinnoksi?
    www.playfire.com/migge
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #24 : 06.11.2007 00:19 »
    Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihmiset tekevät hulluja asioita harrastuksiensa takia.

    Itseänihän ei yllättäen nappaa pelien keräily.
    N
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #25 : 06.11.2007 00:23 »
    finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
    Perhana että tuota tuli tosiaan kuolattua aikoinaan. Hyvän hankinnan teit, kun näyttäisi olevan vielä erinomaisessa kunnossa.

    Joo, peliä ei ole kertaakaan avattu eikä T-paitaa tai julistetta otettu pois lokerosta. Kellon lasissakin suojamuovi vielä päällä.

    Kotelossa nyt on ulkopuolella ihan pientä kulumaa, mutta sellaista se on kun laatikkoa säilyttää hyllyllä eikä tyhjiössä. Ei paljon parempaa voi toivoa löytävän.

    Kai pistät kuitenkin miitissä jonku kisan palkinnoksi?

    Juu, laitetaan vähän jännitystä peliin ja pelataan Laser Hockeyta tämä panoksena. Voisi molemmilla kädet vähän täristä. ;)


    Itseänihän ei yllättäen nappaa pelien keräily.

    Yllättäen.

    Mutta aina se voittaa rahojen laittamisen esim. nautintoaineisiin tai lomamatkoihin. Vaikka en hautaan saakka menisikään kokoelmani kanssa, niin voinpahan sentään myydä sen voitolla vuosien päästä. Tai vaikka heti suurin piirtein samaan hintaan kuin sen olen hankkinutkin.
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #26 : 06.11.2007 09:46 »
    MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei helevetti tuota jätkää. Adolf Hitlerikin olisi ylpeä ostoksestasi.
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #27 : 06.11.2007 16:33 »
    finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
    Ei helevetti tuota jätkää. Adolf Hitlerikin olisi ylpeä ostoksestasi.

    Muuten olisin vähän ihmeissäni, mutta kun TK sanoo tuon, niin pakkohan se on kohteliaisuutena ottaa. :lol:
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #28 : 06.11.2007 22:38 »
    PetriP-TNT Jäsen Viestejä: 129 Basaaripisteet: 0 Profiili Hieno toi collectors edition, vieläkin harmittaa kun en sitä Pelimestarin kilpailusta voittanut  >:(
    Kokoelma
    tallennettu
    Re: Pelien kerääminen « Vastaus #29 : 07.11.2007 18:19 »
    zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ihan kuin TK:lla olisi tuo joskus ollut, mutta unia kai näin. Hieno puketti ja itsekin taisin noihin arvontoihin aikoinaan osallistua. Itse pelihän on vielä pelaamatta :x

    "polvillaan nintendon edessä"
    tallennettu
    Sivuja: [1] 2 3 4
    Tulostusversio
    Siirry:  

    Pelaajalauta 2007-2024
    Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines