Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 28 : 05.05.2018 23:29
Jos uusia naamoja suvaitaan ja vielä mahtuu mukaan, niin voisin vaikka tullakin. Kalenterissa sopivasti tyhjää ko. päivänä ja nykyiseltä kämpältäkin pääsee paikalle kohtuullisessa ajassa, niin mikä ettei. Kai se miittineitsyys on jossain välissä menetettävä? Muutaman olenkin tainnut jo aikaisemmin joillain messuilla tms. tavata.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti : 10.04.2018 11:47
Kiinnostaako ketään Yakuza Ishin (Ryuu ga Gotoku Ishin) PS4:lle? Voisin myydä pois jos joku haluaa ostaa. Pelihän on ainoastaan japaniksi, mutta esim. tämän walkthroughn kanssa on ihan jees pelailla.
http://www.khhsubs.com/projectsrggishin.html


Mihin hintaan lähtisi? Aika paljon muutakin pelattavaa tällä hetkellä mutta joku 15€ + postikulut voisin tarjota (tai 20€ postikuluineen).
3  Basaari / Kaupankäynti / M: PS3/PS4/PS2 -pelejä (+Wii/GC) (voi lukittaa) : 10.11.2017 19:25
Myynnissä olisi seuraavat pelit (kaikki kunnoltaan uudenveroisia PS2- ja GC -pelejä lukuun ottamatta):


Wii The Legend of Zelda: Twilight Princess 18€
GC Harvest Moon: A Wonderful Life (Player's Choice) 18€

Wii/WiiU Rodea the Sky Soldier 25€

PS2 Zone of the Enders: The 2nd Runner 10€
PS2 Metal Gear Solid 2: Substance 10€

PS3 Eternal Sonata (NTSC) 18€
PS3 The Last of Us 18€
PS3 Uncharted: Drake's Fortune 10€
PS3 Uncharted 2: Among Thieves 10€
PS3 Uncharted 3: Drake's Deception 10€
PS3 Bayonetta 10€
PS3 Valkyria Chronicles 10€
PS3 Dragon's Crown 28€
PS3 Okami HD (Aasia-versio) 18€
PS3 Ryu ga Gotoku (Yakuza) 1&2 HD (Japani, uusi) 18€
PS3 Beyond: Two Souls Special Edition (〜38€)
PS3 Heavy Rain 10 €
PS3 God of War 3 10 €

PS4 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 15€


Kaikkiin postikulut 3€, hinnasta voidaan tarkemmin sopia jos ostat useamman kerralla.

Edit: Kuvat Huuto.netissä https://www.huuto.net/haku/sellernro/1165994
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 05.11.2017 13:49
Silent Hill Collection (PS2)

Ja ei tosiaan se Konamin tuottama "HD" -jööti PS3:lle, jonka hankkimista tosin jossain vaiheessa harkitsin siinä toivossa että Konami tulisi järkiinsä ja korjaisi sen ZoE -kokoelman tyyliin. Tai jos ei niin edes julkaisisivat ne edes PS2 Classics muodossa PS4:lle. Mutta Konamiahan kiinnostaa enää vain pachinkot, kuntosalit ja Metal Gearin muuttaminen ressaksi joten taitaa olla turha toivo. PC:n emulaattorihan olisi varmaan myös pätevä tapa kokea nämä mutta tarvittavaa rautaa ei talosta löydy niin päädyin lopulta tähän.

Vuonna 2006 ilmeisesti vain Euroopassa ja Japanissa julkaistu Silent Hill Collection sisältää siis osat 2, 3 ja 4 (kakkosesta se pidennetty versio). Koko sarjaan tuli tutustuttua vasta Shattered Memoriesin myötä joten ykköstä lukuun ottamatta kaikki muut osat vielä kokematta (PS3:n osat tosin ilmeisesti aikamoista kuraa joten voi jättää pelaamatta?). Tuli tosiaan löydettyä tämä käytettynä, ei mitään hajua harvinaisuudesta mutta hyvä että tuli vastaan. Saa nähdä miten uppoaa mutta varmaan rupeaa vituttamaan entistä enemmän että Silent Hills peruttiin ja että Konami lähti nykyiselle tielleen :/
5  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 31.10.2017 22:38
Liian vähän naisia rintamalla

Vuoden suurimmat myötikset toimittajalle. Leffa joka pohjautuu kirjaan, joka kertoo tarinan kiväärikomppanian miehistä. "Kyllähän ne naiset on yhä vähissä" -Jenni-Maarit Koponen

Ei saatana. Ei helvetti. Ei näitä vaan voi ottaa vakavasti. Pakko olla tahallinen provo, jolla pääsee otsikoihin. :lol:


Ja loppujen lopuksi ko. toimittaja ei edes toivonut naisia rintamalle sotimaan.

Eli siis joku taas tulkinnut sanomiset että näin olisi ja lähtenyt Twitteriin ristiretkelle (suomen kieli on kyllä näköjään vaikeaa monelle kantasuomalaisellekin). Ei sillä, jos halutaan kertoa tarina tietyn komppanian miehistä rintamalla ja nimenomaan pyssy kädessä sotimassa niin tietenkin vaikea sinne on naisia laittaa mukaan juoksemaan. Mutta olettaisin että jokaisella näistä miehistä oli myös yksi tai useampi nainen kotona tai lottana, oli kyseessä sitten vaimo, äiti, sisko tai naapurin mummo. Ja nyt kun tällä vuosituhannella eletään ja tilaisuus ottaa tiettyjä irtiottoja, niin ilmeisesti ko. toimittaja olisi siis halunnut näiden tarinat elokuvaan mukaan (se että kiinnostaako vittuakaan on tietysti jokaisen itse päätettävissä :)).
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.10.2017 22:32
Myydäänköhän noita SNES Classic:in ohjaimia jossain erikseen (tai jos ei niin haluaako joku täällä eroon mahd. ylimääräisestä kappaleestaan sopivaa hintaa vastaan)? Käsittääkseni ohjain toimii myös Wii (U):n kanssa ja Virtual Consolesta pelejä on tullut ladattua jo melkoinen kasa joten ei kovin paljoa napostaisi ostaa koko pakettia varsinkaan tuolla hinnalla kun suurin osa peleistä löytyy jo muuta kautta.

8Bitdon SFC30 pitäisi ilmeisesti toimia Wii (U) kanssa myös. Todella laadukkaiksi haukuttu, ja varmasti saa helpommin toimimaan useammalla alustalla. Itsekin harkitsin tuollaisten ostoa, kun oli cdonissa tarjouksessa 30 eurolla.

Tuli itse asiassa jo tuota 8Bitdon ohjainta kokeiltua, mutta ainakin Wiihin yhdistäminen oli todella haastavaa (ei meinannut tunnistaa vaikka firmware oli oikea), jonka lisäksi Wii tunnistaa (jos tunnistaa) ohjaimen Wii Remote:na eli SNES-pelit automaattisesti poissa laskuista (NES pelien pelaaminen onnistuu kylläkin). Jonkun Rasberry Pi:n tai tietokoneen emulaattorin kaveriksi tosin varmaan paras mahdollinen vaihtoehto, mutta toistaiseksi kuitenkin Classic Controllerilla mennään Wiillä.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.10.2017 14:47
Myydäänköhän noita SNES Classic:in ohjaimia jossain erikseen (tai jos ei niin haluaako joku täällä eroon mahd. ylimääräisestä kappaleestaan sopivaa hintaa vastaan)? Käsittääkseni ohjain toimii myös Wii (U):n kanssa ja Virtual Consolesta pelejä on tullut ladattua jo melkoinen kasa joten ei kovin paljoa napostaisi ostaa koko pakettia varsinkaan tuolla hinnalla kun suurin osa peleistä löytyy jo muuta kautta.
8  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Onnellisuus-ketju! : 19.03.2015 14:09
Edellisestä postauksesta on näköjään kulunut "hetki". Noh, aika juoksee kun on hauskaa, sanotaan. Harvoin tulee muutenkaan tänne kirjoiteltua mitään videopeleihin liittymätöntä (tai niihin liittyvääkään, ei sen puoleen). Viime vuonna sain viimein tilaisuuden toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni, eli lähteä vuodeksi vaihto-opiskelemaan Japaniin kieltä ja vähän kulttuuriakin. Pääaineen opinnot on toistaiseksi tauolla.

Tätä silmälläpitäen edeltävät 4-5 vuotta tuli opiskeltua japania niin kursseilla kuin itsenäisestikin täysin harrastusmielessä nimenomaan vaihtoa varten (pelkällä englannilla kun pärjää täällä aika heikosti, riippuen tieysti paikasta). Toissijaisena motiivina on tietysti myös importtien pelaaminen, jahka kielitaito riittää. Myös ajatus tänne pysyvästi muuttamisesta on viime aikoina pyörinyt paljonkin mielessä.

Viime vuoden lokakuusta lähtien täällä (n. Helsingin kokoisessa Kanazawassa) on tosiaan asuttu, ja kielitaito on tietysti kohentunut huomattavasti. Vaikea kommentoida lyhyesti muuten kuin että juuri sellaista tämä on ollut kuin toivoinkin. Uusia kokemuksia ja kontakteja tulee eteen jatkuvasti. Ei voi muuta kuin suositella vaihto-opiskelua kelle tahansa jos tilaisuus vain sattuu kohdalle, oli kohteena sitten Japani tai joku muu mielenkiintoinen maa. Onneksi tätä parhautta kestää vielä toiset puoli vuotta.

Loppuun vielä kevätloman Kioton reissulla (täysin sattumalta) kohtaamani mielenkiintoinen tuttavuus :)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2014 : 09.06.2014 21:24
Platinumilta, ja vielä tarkemmin Kamiyalta peli konsolille jota en (todennäköisesti) tule ikinä ostamaan?

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Mutta saa nähdä minkälaista jöötiä tulossa.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain : 18.03.2014 19:14
Kristallipallo kertoo että bundlaavat GZ:n The Phantom Painin kylkiäiseksi ainakin jossain muodossa MGS2:n Tanker ja Plant Chapterin tapaan. Muutenkin haluan pelata GZ:n PS4:llä, mutta en viitsisi ostaa konsolia vielä vain GZ:n takia, joten hyllyyn jääköön ainakin toistaiseksi. MGS2:n demon mukana sentään tuli ilmainen peli :(
11  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 10.03.2014 16:51
Kellään suositella kuulokkeita iPhonen kaveriksi pääasiassa bussissa ja junassa tapahtuvaan musiikin kuunteluun? Musiikin kuuntelun (ja ohjauksen, play/pause/volume yms.) lisäksi kuulokkeilla pitäisi onnistua puhelut. Tähän mennessä käytössä on ollut puhelimen mukana tulleet Applen EarPodsit, mutta seuraavat kuulokkeet voisivat olla mieluiten langattomat, mukavammat päässä, kompaktit ja omata (edes hieman) paremman äänenlaadun.

Hinnalla ei ole niin suurta merkitystä (varsinkin jos on laadukkaat kuulokkeet kyseessä), kun niitä tulisi sen verran paljon käytettyäkin. Lisäksi kuuntelu tapahtuu pääosin bussissa ja muissa suhteellisen meluisissa paikoissa, joten äänenlaadullakaan ei ole ratkaisevaa merkitystä.

Bluetooth-headseteistä ei tosiaan ole aikaisempaa kokemusta, kun muistaakseni ainakin aikaisemmin bluetooth heikensi(-tää?) aika paljon äänenlaatua? Mites sitten vaikutus (kännykän) akunkestoon? Älykännykän akunkesto kun on jo valmiiksi surkea. Katselin kuitenkin jo mm. näitä jotka täyttävät oikeastaan kaikki kriteerit, mutta parempiakin varmasti löytyy. Loppupeleissä langattomuus ei ole niin pakollinen ominaisuus jos kuulokkeet ovat muuten erinomaiset.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden pelit 2013 : 02.12.2013 20:20
Vuoden paras peli (GOTY)

Avataristakin näkee, eli omalla kohdalla tämän vuoden GOTY kirkkaasti Metal Gear Rising: Revengeance. Julkistamisesta (2009?) lähtien odotettu muna pystyssä, ja viimeistään kun kuulin että kehittäjäksi on vaihdettu lempikehittäjäni Platinum Games, ei riemulla meinannut olla rajoja. Menin vielä uudelleenjulkistamisen (VGA 2011) täyteen mediapimentoon, joten peli onnistui jopa ylittämään kaikki odotukseni. Pelattavuus tietenkin täyttä rautaa soundtrackista puhumattakaan, ja kirsikkana kakun päällä dat 60FPS. Tarina tietenkin vedetty täysin överiksi ja Maverickin heput aika mieleenpainumattomia, mutta kuka tällaisia pelejä tarinan vuoksi pelaa?

Vuoden paras wanha peli

iOS julkaisun myötä tuli tutustuttua ensimmäistä kertaa Ace Attorney -pelisarjaan. Tähän mennessä olen pelannut vasta ensimmäisen osan eli Phoenix Wright: Ace Attorneyn, mutta viimeistään se osoitti, että Ghost Trickinkin takana oleva Shu Takumin luomuksia kannattaa pitää silmällä.

Vuoden pettymys

Wii U tuli hommattua kesällä, mutta ellei koneessa olisi taaksepäin yhteenpäinsopivuutta Wii-pelien kanssa ja oma Wii-konsolini hajonnut, olisin todennäköisesti lykännyt hankintaa pitkälle ensi vuoteen. Tähän mennessä julkaistuista WiiU-peleistä olen hommannut vasta MH3 Ultimaten, Pikmin 3:n, The Wonderful 101:n ja Wind Waker HD:n, jotka ovatkin kaikki erinomaisia ja itseäni kiinnostavia pelejä, mutta siihen se sitten jääkin. Seuraava WiiU-hankinta onkin todennäköisesti vasta loppukeväästä Mario Kart 8:n muodossa. Gamepadin surkuhupaisan 3-4 tunnin akunkeston ja järkyttävän koon myötä pelaaminen on tapahtunut myös pelkästään Pro Controllerilla, jota kaikki em. pelit onneksi tukevatkin.

Vuoden yllättäjä

Täältäkin ääni The Last of Us:ille, joka oli pakko hommata pelkästään koska Naughty Dog. Ennen pelaamista ajattelin pelin olevan vain Uncharted zombeilla, mutta tarina ja tunnelma osoittautuivatkin yhdeksi parhaimmista joita olen peleissä kokenut. Tarina-DLC:tä odotellessa.

Vuoden nintendopeli

Nintendon kehittämiä pelejä ei tänä vuonna (eikä yleensäkään) tullut suuria määriä ostettua, joten ääni menee Wind Waker HD:lle, joka on erinomainen versio ehkäpä parhaimmasta Zelda-pelistä, jota olen pelannut. Kasvojenkohotuksen lisäksi myös "huonoja" puolia kuten hidasta purjehtimista ja Triforce-palasten keräämistä on lievennetty.

Vuoden pleikkaripeli
Vuoden boxipeli


Boxia en omista, Metal Gear Risingille meni ääni jo toisessa kategoriassa ja The Last of Us:in lisäksi muut pleikkarin yksinoikeudet eivät juuri säväyttäneet, joten annetaan ääni multiplattari Persona 4 Arenalle. Tappelupelejä en juurikaan ole pelaillut, mutta tämä oli sellaista fanipalvelua Persona 4:n ystäville, että oli pakko hommata. Käsittääkseni tappelupelinä kumminkin ihan kelpo, ja kaltaiseni aloittelijakin pelaa ihan mielellään. Aluekoodi-fiasko tosin tekisi mieli unohtaa.

Ensi vuoden odotetuin peli

Bayonetta 2 on yksi syistä miksi ostin WiiU:n, varsinkin kun ensimmäinen osa on yksi parhaista toimintapeleistä ikinä. Toivottavasti vain porttaisivat tätä ennen myös ensimmäisen osan WiiU:lle, ottaen huomioon että pelin PS3-versio kalpenee X360-version rinnalla, vaikka täysin pelattava onkin.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 4 : 30.10.2013 21:02
PlayStation Blogissa aika kattava FAQ, joka vastaa suunnilleen jokaiseen kysymykseen mitä mieleen tulee PS4:stä.

http://blog.eu.playstation.com/2013/10/30/playstation-4-the-ultimate-faq/
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: DigiExpo 2013 (1.-3.11.) : 27.10.2013 15:05
Kuten aiempinakin vuosina, BoardExpon sivuilta voi ladata kupongin jolla pääsee 8€:lla sisään (norm. 16€).

http://www.boardexpo.fi/kuponki2013.php
15  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 21.10.2013 10:04
Jos ei ole hirveä kiire, kannattaa tilata pari kpl täältä. Tilauksessa voi mennä 2-3 viikkoa.
http://dx.com/p/round-to-flat-power-plug-convertor-3502

Muuten noita kyllä löytyy ihan verkkokauppa.comista ja varmasti perus sähköliikkeistä. Kunhan se laite tukee jännitettä ja taajuuksia, ei adapterin tarvitse olla mikään kummonen. Lentokentällä myyvät myös, jos haluaa maksaa ylihintaa.

Edit:
Jos vähän laadukkaampaa tarvitsee, tällä pitäisi pärjätä myös:
http://dx.com/p/compact-universal-travel-power-plug-adapter-au-uk-us-eu-42967

Tattis, juuri tuollaisia olinkin etsimässä. Ensin mainittuja lähti muutama tilaukseen, kun ovat käytännössä puoli-ilmaisia. Lentokentältähän vastaavan olisi varmasti saanut myös, mutta ei tosiaan huvita maksaa moninkertaisesti noin yksinkertaisesta asiasta.
16  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 20.10.2013 20:29
Potentiaalisesti tyhmä kysymys, mutta onko kellään suositella/myydä jotain pistorasian adapteria joka mahdollistaisi suomalaisten pistokkeiden käyttämisen Japanissa? Lähinnä tätä varten tarvitsisin. Japanissahan on käytössä eri verkkojännite (100V) kuin Suomessa (230V), mutta ainakin tuon laturin pitäisi toimia 100-240V jännitteillä ja 50/60 Hz jännitetaajuuksilla, joten pitäisi löytää vain sopiva adapteri.

Japanissahan noita varmaan myydään, mutta en viitsisi siellä tuhlata aikaa sellaisen etsimiseen jos täältäkin löytyisi. Tähän asti olen löytänyt vain adaptereita jotka toimivat suunnilleen kaikkialla paitsi Japanissa.
17  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 25.09.2013 12:59
Taisin löytää uuden lempiesittäjän (ja nimenomaan esittäjän, koska kyseessä on ilmeisesti vain yhden naisen projekti), kun Spotifyssa tuli vastaan The Luna Sequence. Eilisestä lähtien on pyörinyt koko tuotanto shufflena, eikä vielä ole tullut oikeastaan yhtään biisiä josta en pitäisi. Tässä yksi esimerkki:

http://youtu.be/wE10WU_1j70

On muuten kätevä tuo Spotifyn Radio -toiminto uutta musiikkia etsittäessä. Kuukausimaksu vielä kannustaa etsimään jatkuvasti uutta musiikkia, sen sijaan että kuuntelisi viikosta toiseen vain tiettyjä bändejä.
18  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 23.09.2013 19:47
iPhone 5:ssä on pyörinyt iOS7 nyt muutaman päivän. Itse pidän uudesta tyylistä, ja tuntuu että akkukestokin on jopa hiukan parantunut vaikka ArsTechnican tulokset muuta väittävätkin. Tosin asensin koko käyttiksen iTunesin kautta "puhtaana". iMessagen kanssa on vain aktivoinnin kanssa jotain ongelmaa, kun lähettää aktivoinnin jälkeen jatkuvasti jotain viestejä, jotka ovat vieläpä maksullisia. Piti laittaa se toistaiseksi pois päältä kunnes korjaavat ongelman. Operaattori on Sonera.
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) : 09.09.2013 14:45
Tää voi olla aika kova juttu, jos toimii: http://www.engadget.com/2013/09/09/ps-vita-tv-launch-date/

Vita -pelaaminen varmaan mulla rajoittuisi ilmaisiin PS+ -peleihin, mutta jos tolla saa stream -palvelut toimimaan makkarin telkkarissa sekä saumattoman PS4 -peilaamisen, ei tommonen satasen purkki ole lainkaan huono sijoitus.

Päivän paras uutinen ainakin itselleni. 95% pelaamisestani tapahtuu kotona, joten Vita/PSP (tai mikään muukaan käsikonsoli) ei ole pienen näyttönsä takia kiinnostanut, mutta tämän avulla senkin ongelman voi ohittaa.

Lainaus
Sony revealed PlayStation Vita TV, a 6.5cm x 10.5cm device that is essentially a Vita that you plug into your TV. The device will go on sale on November 14 for 9,954 yen making it around $100.

PlayStation Vita TV plays all Vita games. You can load games through a Vita card slot or from the device’s memory card slot. PSP games and compatible PsOne classics will run on PS Vita TV too. You can also use remote play to stream a PlayStation 4 game to a TV in a different room. Like the revised Vita, PlayStation Vita TV has a built in 1 GB of memory.

Players can play games using a DualShock 3 controller.

http://www.siliconera.com/2013/09/09/all-about-playstation-vita-tv-supports-2-dualshocks-for-multiplayer-has-standby-mode/
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien kerääminen : 02.09.2013 20:36
Nuo HD Collectionit, PSN-julkaisut yms. ovat käytännössä vieneet itseltäni syyn pelata enää ikinä kyseisten pelien alkuperäisiä versioita, ja koska en pelien keräämistä harrasta, ajattelin myydä ne pois hyllystä pölyttymästä. Kannattaako noita kuitenkaan vielä myydä siinä toivossa, että niiden arvo vielä nousisi tulevaisuudessa?

En ole juuri nyt rahan tarpeessa, joten voisin ihan hyvin säilöä ne ullakon perälle muutamaksi vuodeksi "kasvamaan korkoa". En tosiaan ole ikinä harrastanut pelien keräämistä, joten en ole juuri seuraillut pelien arvokehitystä, mutta ainakin maalaisjärjen mukaan näin kannattaisi tehdä. Toisaalta pelit eivät ole mitään harvinaisuuksia, vaikka ovatkin "hyviä" ja hyvässä tai uudenveroisessa kunnossa.

Lista peleistä:

  • Metal Gear Solid 2: Substance (PS2)
  • Metal Gear Soldi 3: Subsistence
  • Odin Sphere
  • ICO (uusintapainos)
  • God Hand
  • Zone of the Enders: The 2nd Runner
  • The Legend of Zelda: The Wind Waker

Joku paremmin asioista tietävä varmaan osaa sanoa, miten kannattaisi menetellä?
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 09.08.2013 17:27
Taas uusi Nintendo Direct, tällä kertaa aiheena The Wonderful 101. Kenellekään katsojalle ei (toivottavasti) jäänyt epäselväksi milloin peli julkaistaan :rollaus:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-Direct/Latest-Nintendo-Direct/Nintendo-Direct-698557.html

E: Demo ilmeisesti ladattavissa eShopista myöhemmin tänään.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 08.08.2013 14:43
Varmaan lokakuussa tämäkin Nintendo-mies iskee eurot tiskiin Zeldan takia. Sanotaanko, että houkuttelee pirusti. Olishan siellä poimittavana myös Pikmin plus New Super Mario U + Luigi-lisäri.

Odottelin sitä hinnanalennusta, mutta sitä tuskin tämän vuoden aikana tulee kun myyvät vieläkin konsolia tappiolla. Mutta oisko se sitten 249 euron Basic? Premium-lisät eivät houkuttele ja haluaisin valkoisen Wii U:n. 32 GB:tä on niin vähän muutenkin kun löytyy tuki ulkoisille levyille.

Basic kannattaa ilman muuta valita jos Nintendo Land ja digitaaliset versiot peleistä eivät kiinnosta. Valkoisessa ohjaimessa ei myöskään näy sormenjäljet jos on niiden suhteen neuroottinen (kuten allekirjoittanut :rollaus:). GamePadin telakka kannattaa hankkia myös, varsinkin kun sen saa nykyään alle kympillä esim. Verkkiksestä.

Varoituksen sanana kuitenkin se että Basicista ei löydy Sensor Baria, joten joudut joko käyttämään Wiin omaa tai ostamaan uuden. Lisäksi Basicin käytettävissä oleva tallennustila on vain noin 3500 MB, mikä ei välttämättä riitä loputtomiin vaikka ostaisikin kaikki pelit levyllä. Patchit ja tallennukset kun näyttävät vievän jotain 100 MB per peli, Virtual Consolen peleistä puhumattakaan, joten jos ostaa paljon pelejä niin ennen pitkää joutuu joka tapauksessa ostamaan kiintolevyn kylkeen. 32 GB:n mallilla voisi teoriassa selvitä ilmankin.

Mutta jos aikoo joka tapauksessa ostaa kiintolevyn niin kallistuisin valkoisen mallin puolelle.
23  Yleinen / Vapaa sana / Vs: PTA - Pelaajalauta Travel Agency : 02.08.2013 20:15
Onko kellään kokemusta hyvästä ja suht. halvasta hotellista Tokiossa? Tarkoitus olisi joulukuussa pyöriä lähinnä Tokion sisällä (Shibuya, Shinjuku, Harajuku, Akihabara jne.) ja tehdä myös muutama pikkumatka Tokion ulkopuolelle, eli hyvät kulkuyhteydet ovat myös edellytys. Vaihtoehtoja on vaan niin helvetisti ettei oikein osaa päättää :rollaus:

Kiinnostavia paikkoja Tokion sisällä ja sen lähistöllä saa myös ehdottaa.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) : 08.07.2013 15:50
Capcom teki melkoisen kulttuuriteon julkaisemalla kolme ensimmäistä sarjan peliä iOS:lle. En ole alkuperäisiä versioita pelannut joten en voi kommentoida porttien laatua, mutta hinta (6€ per peli; 15€ jos ostaa kaikki kolme) on ainakin kohdallaan. Pelit ovat joka tapauksessa täyttä rautaa.

iPhonella on nyt tullut tosiaan pelattua ensimmäisen osan kaikki keissit viimeistä lukuunottamatta, ja nousihan tämä heti sinne mielestäni parhaimpien pelien joukkoon. Kiinnostus sarjaa kohtaan nousi Shu Takumin Ghost Trickin jälkeen, joka on siis myös julkaistu iOS:lle. DS:ää en ole ikinä omistanut joten ilman näitä iOS -julkaisuja molemmat pelit olisivat jääneet ehkä kokonaan pelaamatta. AA:n WiiWare -julkaisut menivät aikoinaan kokonaan ohi, mutta varmaan sitä kautta kannattaa pelata jos ei DS:ää tai iOS -laitetta omista.

(Mahd. ensimmäisen osan tokan keissin alun spoileri):

Spoileri (osoita katsoaksesi)
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 03.07.2013 11:17
Älkää unohtako sellaista peliä kuin The Wonderful 101 (eli Pikmin steroideilla ja PLATINUM GAMES!!). Julkaisu elokuun lopulla, pakko-ostos. :)

Syy minkä takia WiiU tuli hommattua jo nyt eikä vasta ensi vuonna :)

Kävin tosiaan eilen hakemassa verkkiksestä WiiU Basicin (250€), joka riittää omaan käyttöön mainiosti. Ainut Deluxessa kiinnostava härpäke oli GamePadin telakka, ja senkin sain ostettua erikseen reilulla kympillä. Monster Hunter 3 tuli ostettua aikaisemmin ja tällä hetkellä ennakkotilauksessa on Pikmin 3, The Wonderful 101, Wind Waker HD, Mario Kart 8, Smash Bros. U ja Bayonetta 2. Pro Controllerin voisi myös hankkia lähiaikoina.

26  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 10.06.2013 16:09
Pystyykö tota keynotea katsomaan suorana muuta kuin Applen laitteilla?

Myös Applen nettisivuilta voi näköjään katsella livenä klo 20.00 alkaen eli melkein samaan aikaan kuin Mikkiksen konferenssi.

http://www.apple.com/apple-events/june-2013/

27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Näytä pelikokoelmasi! : 23.05.2013 19:24
Hitto kun ei tiedä mistä aloittaa... ;D en kyllä tänään jaksaisi alkaa ottamaan kuvia, mutta katsotaan myöhemmin. Tämä varmaan antaa jonkinlaista osviittaa, mutta ei ole tietenkään sama asia kuin kuvat.

Tuon japanilaisen ICO & SotC HD Collection Limited Editionin perään olen kuolannut jo jotain pari vuotta. Arvostan sen lisäksi pelimakuasi, Pleikkarille sinulta löytyy selkeästi juuri ne parhaimmat hankkimisen arvoiset pelit.

Kiitos samoin :) Tuo ICO & SotC HD Collection Limited Edition (sanahirviö...) tuli tosiaan julkaisussa hankittua Play-Asiasta kuriirilla. Pelikonsoleita lukuunottamatta varmaan kallein koskaan hankkimani yksittäinen peliostos, mutta pakko se oli saada.
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Näytä pelikokoelmasi! : 23.05.2013 18:40
Pikaisella etsimisellä tällaista ketjua ei laudalta vielä löytynyt, vaikka samankaltainen pelien keräämiseen keskittyvä ketju löytyykin täältä. Tämän ketjun tarkoitus on kuitenkin vain ja ainoastaan näyttää mitä kunkin käyttäjän pelihyllystä löytyy, keräsi pelejä varsinaisesti tai ei. Plain and simple. Pääpaino on peleissä, mutta kaikenlaisen niihin liittyvän krääsän ym. esitteleminen on myös sallittua. Jos modit kuitenkin katsovat aiheelliseksi yhdistää ketjut, niin sen kun.

Varsinkin nyt kun konsolipelitkin ovat menossa aina vain digitaalisempaan suuntaan, esim. seuraavan Xboxin fyysiset levyt ovat käsittääkseni vain vaihtoehtoinen tapa asentaa peli kovalevylle ja ainakin osa ellei jopa kaikki Playstation -pelit tulee olemaan myös streamattavissa Gaikain myötä PS4:llä, niin olisi mielenkiintoista nähdä mitä fyysisiä pelejä lautalaisten hyllyistä vielä löytyy. Ei siis kuvia Steam -pelikokoelmista, kiitos. :)

Oma pelikokoelmani varmasti kalpenee useimpien lautalaisten rinnalla, mutta toisaalta en ole ikinä varsinaisesti kerännyt pelejä, vaan ostanut vain itseäni kiinnostavat tekeleet. Viime vuosina on myös tullut aika rankasti "jalostettua" kokoelmaa ja myytyä pois kymmeniä sellaisia pelejä, joita en todennäköisesti enää pelaisi toista kertaa tai jotka eivät muuten vain enää kiinnosta. Ja koska telkkarissani on tällä hetkellä kiinni vain PS3 (ja Wii U piakkoin), kuvista on jäänyt pois vanhempien laitteiden pelit (PS1, PS2, Gamecube), joita tosin en ole pelannut enää vuosiin. Lisään niistäkin varmaan kuvat myöhemmin, vaikka kyseisten laitteiden pelit eivät enää kokoelmaani varsinaisesti kuulukaan.

PS3:



Wii:

29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metal Gear Rising: Revengeance : 08.05.2013 10:44
DLC pitäis myös latailla. Olikos kellään täällä tarkempaa kokemusta sen laadusta? Toinenkin on vissiin jo tulossa.

VR-tehtävät on aika samaa kauraa kuin emopelin omat. Toisaalta ei se tainnut kustantaa kuin 2,5€ joten kannattaa hankkia vaikka ei kaikkia (30) jaksaisikaan pelata. On siellä muutama erikoinen ja hauskakin tehtävä.

Samin DLC:n vetää läpi parissa tunnissa. Muutama kohta on kierrätetty emopelistä, mutta jos tykkää siitä niin tykkää varmasti tästäkin. Hinta oli ainakin aikaisemmin 9,95€.

Wolfin DLC tulossa tosiaan viikon päästä eli 15.5. Hinta taitaa olla hieman alhaisempi eli 6,95€.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 18.04.2013 20:17
Noh, feidasin sitten PS Vitan tuonnemmaksi ja pistin NetAnttilasta Wii U:n Premium-mallin tulemaan NSMBU:n kera. Lompakko kiitti aikamoisesti, mutta pakkohan tuo on kuitenkin jossain vaiheessa hommata ja Pikmin kolmosta (hieno kansi muuten) kohtaan on nousemassa aikamoinen hype. Hitto jos saadaan se TWW:n HD-versiokin jo täksi vuodeksi...

Wii U menee täälläkin ostoon hieman aikaisemmin kuin olin ajatellut, varsinkin jos tämä uutinen pitää paikkansa. Ajattelin kuitenkin odotella ainakin E3:een asti, jos sattuisivat siellä julkistamaan jotain radikaalia (hinnanpudotus tms.)
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines