Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 106
421  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 4 : 02.01.2018 10:19
Mitä tämä on, vuosi 2018 alkaa TUPLAPOSTAUKSELLA Laudalle!? Foorumielämä kokemassa renesanssin?

Anyhoo, PS Plussan tammikuun ilmaispelit ovat pian jaossa, ja kärjessä keikkuvat Telltalen Bättis sekä Deus Ex: Mankind Divided. Ensimmäistä voin suositella, jälkimmäinen taas pelaamatta - mutta vissiin aika takuuvarmaa kampetta.

Täysi lista vielä perään:

Deus Ex: Mankind Divided (PS4)
Batman: The Telltale Series (PS4)
Starblood Arena (PSVR)
Sacred 3 (PS3)
The Book of Unwritten Tales 2 (PS3)
Psycho-Pass: Mandatory Happiness (Vita, PS4)
Uncanny Valley (Vita, PS4)


Psycho-Pass ja Uncanny Valley kiinnostavat myös, kun molemmat kerran näemmä saa Vitan lisäksi PS4:lle.
422  Yleinen / Peliseura / Re: Nintendo 3DS -kaverikoodit : 28.12.2017 12:14
Kansalle tiedoksi, että sain vanhasta 3DS:stäni hyvän hinnan, joten päivitin itselleni New 2DS XL:n. Tällä junalla kelpaa sitten körötellä 3DS:n elinkaari päätyyn ja pitää huolta legacy-DS-pelitarpeista.

Samalla meni kaverikoodi vaihtoon. Uusi on muotoa 4871 - 9433 - 7658. Jos joku vielä näillä pelaa, niin saa lisäillä. (Päivittelin tiedon myös migen aloitusviestiin.)
423  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuoden Peli 2017 (+ mitä pelasit ja kuinka paljon) ÄÄNESTYS KÄYNNISSÄ! : 22.12.2017 09:48
Joo, niinhän siinä sitten lopulta kävi, että vuoden peli, ainoana listoilla tältä vuodelta, on Destiny 2.

Moisen tittelin julistaminen on vähän ristiriitaista pelin nykytilan huomioon ottaen, mutta toisaalta 120h peliaikaa kertonee jotain. Ensimmäisen kuukauden ajan, raidin läpäisyyn asti, D2:n parissa oli ihan perkeleen hauskaa. Pelaajia riitti, eteneminen oli sujuvaa, uusi kampe kiinnosti ja gunplay tietty edelleen alansa parasta.

Sittemmin vauhti on hiipunut ja Destiny-chateissa on viime aikoina ollut aika hiljaista. Muutamat käsittämättömät valinnat Bungien suunnalta ja yleinen content-kato on vienyt niin sanotusti haipin purjeista. Ensimmäinen lisäri ja meneillään oleva Dawning auttavat hieman, ja uskon edelleen tämän paranevan jatkossa roimasti, mutta lähtökohtaisesti vuoden peli -titteli tuntuu hieman liioittelevalta. On todella sääli, että monessa asiassa D2 otti ekasta osasta askeleita taaksepäin, vaikka toisaalla toki on myös kehitytty. Still, olen kyllä saanut jo rahoilleni vastinetta, ja helposti pelatuin peli tälle vuodelle, joten menkööt. Congrats Destiny 2!

-----------------------------------------------------------------

Koko muu pelilistaus näyttääkin sitten viime vuonna julkaistua materiaalia, tai vanhempaa. Sieltä nouskoot kohokohdiksi Inside, Ratchet & Clank, Telltalen Batman, Witcher 3 sekä Stories: The Path of Destinies. Näistä antoisimman kokemukset olivat R&C (kaunista ja sulavaa tasoloikkaa, vaikka vastapainoksi alkuperäisten särmää ja roisiutta on hukattu) sekä Batman (tiivistunnelmainen tarina, uskottava Batman-kuvaus). Stories voisi olla helposti kärjessä myös, ellei hahmokehityksen merkitys olisi loppunut kesken reeeeeeilusti ennen kuin kaikki mahdolliset loput on kerätty, mikä teki pelin kompliittauksesta lopulta aika pakkopullaa. Silti, kiva idea.
424  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 20.12.2017 15:27


Vastapainona elokuvassa on kuitenkin paljon elementtejä, jotka eivät toimi.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Omasta mielestäni nuo
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
425  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 4 : 20.12.2017 10:39
Jänniä. Mulla ei tosiaan ole tuollaisia ongelmia kaupan kanssa - mitä nyt käytettävyys yleisesti on aina ollut vähän heikko.
426  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 20.12.2017 09:47
Itsekin kurkkasin, ja tykkäsin. Parhaimmillaan todella pysäyttävää kampetta, visuaalisesti näyttävää, juurilleen uskollista, hahmoiltaan vetoavaa!

Vastapainona elokuvassa on kuitenkin paljon elementtejä, jotka eivät toimi.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kokonaisuutena sanoisin melkein näin ensimmäisen katselun jälkeen, että The Force Awakens on parempi elokuva. Kun The Last Jedi toimii, se toimii olan takaa, ja kiistatta kyseessä on originaalimpi tuotos kuin vahvasti ekan Star Warsin pohjalle rakentava TFA. Mutta samalla kokonaisuus on reilusti epätasaisempi. Uusi katselu saattaisi vahvistaa tätä päätelmää, tai sitten muuttaa sitä.

Anyhoo, kuten Cyrus sanoi, viihdyttävä leffa joka tapauksessa. Ehdotonta teatterikatseltavaa.
427  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.12.2017 15:38
Onko porukka pelannut Batman: The Telltale seriesiä? Pelasin tuossa episodi 2:n läpi PS3:lla ja luulin että ensimmäinen episodi oli bugista, niin toisen episodin loppu oli jotain aika järkyttävää. Nykiminen oli enemmän sääntö kuin poikkeus, joskus tuli jopa ihan pysähdys ja ääniraita myöhässä paikoitellen. Ja molempien episodien lopussa kävi tiltti. Siinä vaiheessa jo nauroin. Onko Telltalesin Batmanit kaikki versiot näin umpisurkeasti toteutettu? Tai yleensäkkin Telltalesin pelit? Olin kuullut ongelmista, mutta mitään tälläistä en osannut odottaa. Kävi mielessä sekin olisiko asennus vain jotenkin epäonnistunut...

Pelin idea on hieno ja mukavan erilainen verrattuna muihin Batman peleihin. Joten sen parissa kyllä viihtyisi enemmänkin ja suunnittelin ensimmäisen episodin jälkeen jo jatko-osan hommaamista kun tämä on menty läpi, mutta jos tekninen toteutus on tätä tasoa, ei tästä kymppiä enempää viitsi maksaa, jos sitäkään.

Kyllähän nuo Telltale-pelit aina ovat pikkuglitchejä sisältäneet, mutta PS4:llä Bättis ei kyllä pätkinyt mitenkään suuremmin. Lukuun ottamatta päävalikkoa, joka oli jostain syystä ehkä raskain ja verkkokauppamaisin asia ikinä - ei vaan voi käsittää.

Itse peli oli kyllä todella kova!
428  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 4 : 19.12.2017 15:35
Omalla Prolla on PSN hidastellut ostopäivästä asti. Paskan möivät.

Niin meinasitko siis PSN:llä Storea? Se on kyllä kaikissa iteraatioissaan ehkä huonoiten optimoitu softakikkare ikinä. Normikäyttis onneksi toimii ihan ookoo, mutta vähän tuli nostalgiatippa linssiin, kun avasin pitkästä aikaa PS3:n siirtäessäni sen vanhan telkun kanssa makkarin puolelle. Härregyd, että XMB on nopea! In memoriam: paras konsolikäyttöliittymä koskaan.
429  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 19.12.2017 12:13
Catherine tekee paluun pseudo-remakena PS4:lle.

Ennemmin olisin ottanut täysin uuden pelin Catherine-hengessä, mutta tämäkin kyllä kelpaa. PS3:lla tuli pelattua tarina vain pari kertaa täysin läpi ja kenttien perfectauskin jäi loppupäästä vähän vaiheeseen, joten uusiojulkaisu lisäsisällöllä olisi mitä mainioin syy palata pelin pariin.
430  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 4 : 19.12.2017 09:56
Random sivuhuomio: yritin juuri noin tunnin tsekata mun trophy-tilanteen selaimella. En onnistunut. Hyvä palvelutarjonta Sonylla tällä saralla.
431  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Octopath Traveler (2018, Switch, demo eShopissa) : 19.12.2017 08:48
Hyvää kampetta kyllä, ja sekä musat että taistelut olivat myös Bravely Defaultin vahvuuksia.

Ikävä kyllä ainakin ekan osan loppupään kierrätys vei vähän puhtia muuten upealta pelikokemukselta. Nähtäväksi jää, kuinka paljon Octopath sortuu samanlaiseet törttöilyyn. (Ja nähtäväksi jää, missä vaiheessa vaihdan itse pääkannettavaksi 3DS:n sijaan Switchin, ja tuleeko silloin tätä sitten pelattua, kun tarjontaa on niin paljon muutenkin.)
432  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuoden Peli 2017 (+ mitä pelasit ja kuinka paljon) ÄÄNESTYS KÄYNNISSÄ! : 18.12.2017 12:52
Omalla kohdalla jännittää pääasiassa, että olenko pelannut mitään muuta tänä vuonna julkaistua peliä kuin Destiny 2:sta.  :lol: Ainakin leijonanosa aktiivipelaamisesta on mennyt vähän vanhempien pelien parissa. Palaan kanssa tähän hieman myöhemmin.
433  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 12.12.2017 12:38
Täytyisi postata tänne nuo asetukset (vaikka ainahan ne on work in progress), mutta kun kone ei ole TV:n ääressä niin pitäisi ottaa ylös ja sitten laittaa koneella erikseen, niin se vaatii ylimääräisiä ponnistuksia ;D Puhelimella saittia on vähän hankala käyttää. Tai no, kaihan se onnistuisi silläkin...

Tai sitten nappailet vaan kuvat asetusnäkymistä, tartte alkaa naputtamaan. ;)

Joo, voi tosiaan olla ettei YT-sovelluksesta tule 4K tai HDR läpi. Mikä ei toisaalta haittaa, pääasiassa sieltä katsookin 1080p-matskuja, jotka näyttävät hyvältä nekin. Mutta pitää jostain vielä tsekata, että miltä se HDR näyttää ja että telkku varmasti tunnistaa syötteet ja muuttaa asetukset. Sen jälkeen voi antaa sen puolen hoitaa itsensä.
434  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 11.12.2017 23:42
No niin, nyt lähti meikäläisenkin telkku toimitukseen, eli tällä viikolla tyypataan, one hopes. Pistähän HeinZ sitten parhaat asetukset jakoon, kun olet tehnyt tuota syväluotaava esityötä, niin ei nyyppä joudu tyytymään subpar-kokemukseen!
Rtings.com on myös heittäny jotkut asetukset verkkoon. Jotka tosin poikkeaa ihan täysin omista ;D No kontrasti on muistaakseni samoilla nurkilla. En ole vielä ehtinyt noita tosin testaamaan, kun toissa päivänä ne löysin. Ehkä tänään voisi heittää johonkin profiiliin ja vertailla miten on oma silmä osannut lukea kuvaa. Täytyy sen jälkeen laitella omat asetukset tänne jos ne vielä pitää :)

EDIT: AVFORUMSiltakin löytyy joku setup: https://www.avforums.com/video/sony-kd-65xe9005-best-tv-picture-settings.13459

Jotenkin aloin vähän epäilemään omia asetuksia. Mulla kun on kirkkaus selvästi korkeammalla. Ei nyt ihan toisessa päässä, mutta muistaakseni jossain reippaassa 30:ssä.

No niin, sain tänään oman telkun kotiin, ja iltahan tässä meni kivasti kikkaillessa. Lähdin liikkeelle noista Rtingsin asetuksista, ja testailin sitten foorumien vaihtoehtoja sekä omaan makuun sopivia hienosäätöjä. Lopputulos on jotain siltä väliltä. Suurimmaksi osaksi mennään Rtingsin linjoilla, mutta kyllä kirkkautta laittelin itsekin enemmän. Appeihin, eli videopuolelle 15, pleikkarin HDMI-liitännälle 20. Pelipuolella ihan pieni buusti kirkkaudessa ja saturaatiossa tuntui toimivalta, ja näiden kirkkauksien uskoisin toimivan allekirjoittaneelle kaikkina vuorokaudenaikoina, niin ei tarttis käydä jatkuvasti hienosäätämässä. Samoin kaikkialla suositeltu Expert 1 -väriprofiili oli mun silmään pidemmänkin ajan jälkeen aivan liian keltainen. Warm, josta pari pykälää sinistä vähemmäksi, oli lopulta luonnollisimman / miellyttävimmän näköinen.

Telkkua tuli testattua laidasta laitaan, Tuben perusvideoilla, 4K-Netflixillä, omilla editeillä ja PS4-peleillä (Witcher 3 ja Destiny 2). Olen kyllä kuvanlaatuun erittäin tyytyväinen juuri nyt. Käyttis tahmasi ensin tosi paljon, mutta WiFin täysi sulkeminen lankanetin tieltä poisti jännästi about kaikki ongelmat. Voisi olla vielä näpsäkämpi, mutta ei tunnu ollenkaan pahalta - ja on ihan eri maailmasta kuin vanha Philips.

HDR-materiaalien pariin en vielä ehtinyt (Tuben HDR:n mainostetut videot eivät tunnu triggeröivän spessumpia tiloja). Horizon muistaakseni ainakin tukee, pitää testata sitä tai jotain muuta taas paremmalla ajalla.
435  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.12.2017 18:25
Medievil on tulossa Ps4:lle 4K-reson uusioversiona! Olisi jatkokin kelvannut, mutta en todellakaan valita tästä päätöksestä.

Hirveen lämpimät muistot on kyllä pelistä, mutta en toisaalta oikeasti muista siitä yksityiskohtaisesti yhtään mitään. Ihan jännä päästä katsomaan, onko siellä alla edelleen toimiva pelikin.
436  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 08.12.2017 12:45
No niin, nyt lähti meikäläisenkin telkku toimitukseen, eli tällä viikolla tyypataan, one hopes. Pistähän HeinZ sitten parhaat asetukset jakoon, kun olet tehnyt tuota syväluotaava esityötä, niin ei nyyppä joudu tyytymään subpar-kokemukseen!

Nooh, postilla on nyt viikon kestänyt toimittaa meidän viime tiistaina lähtenyttä pesukonetta   :lol:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Ei se kauaksi heittänyt, juuri tuli saapumisilmoitus Matkahuollosta. Ainoa vaan, että ilta menee firman bileissä Turun päässä, joten ensi viikollehan se kotiutuminen lopulta meni. :b
437  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 04.12.2017 23:31
No niin, nyt lähti meikäläisenkin telkku toimitukseen, eli tällä viikolla tyypataan, one hopes. Pistähän HeinZ sitten parhaat asetukset jakoon, kun olet tehnyt tuota syväluotaava esityötä, niin ei nyyppä joudu tyytymään subpar-kokemukseen!
438  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 03.12.2017 22:28
Eli mistä ne omat suosikit löytää?  :lol:

Selainversiossa se ainakin tällä hetkellä minulla ihan alimpana. Joskus se on ollut kolmen ensimmäisen rivin joukossa.

PS4:lla itse käytän ja joo, siellä alimpanahan ne olikin. Piti vaan rullata kunnolla alaspäin ja tietää että siellä pohjalla on "oma lista". Kiitos! :)
Saatat myös löytää ne ylhäältä. Eli Netflixin valikkohan kiertää ympyrän. Painat siis vain ylös, niin veikkaan että löydät sieltä nopeammin.

Juurikin näin. Ekana on kesken olevat, ja siitä yhden ylöspäin oma lista. Tai joskus kaksi ylöspäin, välissä on ajoittain suosituksia.
439  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 30.11.2017 15:25
Makes sense. Onneksi ei ole allekirjoittaneella kiire.
440  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 30.11.2017 13:44
Tänään tuli viesti että TV-noudettavissa. En vain ehdi hakemaan sitä tänään :( Tämäkin johtuu siitä että sattui juuri palaveri loppupäivälle jota ei käytännössä tapahdu juuri ikinä. Paitsi juuri tänään kun pitäisi lähteä aikasemmin että saisi sen töllön. On universumi perkele...

Mutta ei sitä nyt kauheasti voi valittaa :) About 6 päivässä saivat sitä varastoon ja huomenna pääsee leikkimään. Tai oikeastaan lauantaina, huomenna oli tarkoitus mennä katsomaan Justice League.

Joko Sharkie on päässyt testamaan?

Mullekin on telkku varattu tilaukseen, mutta ei ole vielä lähtenyt. Apuraha maksutapana varmaan tuo vähän lisäaikaa käsittelyyn, tai jotain.
441  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 28.11.2017 13:38
Ihan hyviä tipsejä, pitää laittaa listoille.

Itsellä mennyt tänä vuonna aika paljon kutkuttavia murhadokkareita. Ei ehkä niin inspiroivaa matskua, mutta parhaimmillaan parempaa draamajännäriä kuin mitä kukaan voisi käsikirjoittaa. Making A Murderer onkin tietty jo kaikilla katsottuna, mutta sen lisäksi vahva suositus esimerkiksi The Keepers -dokkarisarjalle ja Amanda Knoxille. Molemmat löytyvät Netflixistä ja ovat kyllä kiehtovia/kauhistuttavia keissejä. Eritoten Keepers oli kova!

Niin, ja jos HBO Nordic -tilaajat eivät vielä ole nähneet The Jinxiä (Robert Durstin keissi), niin jessus, get on it! Täysin uskomatonta settiä loppua kohden, kun vyyhti alkaa tiivistyä.
442  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 24.11.2017 12:06
Ei löytynyt Powerista Sonya enää. Pyysin tarkastamaan pääkaupunki seudun liikkeet niin joka paikassa oli tyhjää. Mutta verkkis pisti jälleen saman hinnan, eli 995€. Tilaukseen lähti.

Jep, samaan liikkuun päädyin, juuri iskin tilauksen sisään. Toivottavasti näitä nyt sitten tulee lisää, ei tosiaan jaksanut ainoata liikekappaletta lähteä Jätkäsaaresta juoksemaan. :b
443  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 24.11.2017 00:19
Vittu Power ei anna edes varata Sonya verkosta. Täytyy raahautua paikan päälle Tammistoon huomenna klo 10.00 jos meinaa saada ilmeisesti :rollaus: Perse. Tulisi nyt verkkikseen vielä, niin varaisin sieltä ja jos ei Powerista saa niin ottaisin sitten sen.

Joo, jos aamulla on Verkkiksessä hinta laskenut ja telkkua saatavilla, taitaa lähteä mullakin tilaukseen. Powerin livekeikkailu ei oikein sovi huomisen aikatauluun, ainakaan ennen töiden loppua.
444  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 23.11.2017 22:02
OI OI OI OI! Power laskenut Sonyn 55XE9005 hintaa takasin sinne tonniin! Nyt ei prkl enää mietitä. Tilaukseen heti kun myynti aukeaa!

Kaiken järjen mukaan Verkkis seurannee taas perässä, mutta ei taida enää mestaria ostopaikka paljoa napostella. :b
445  Basaari / Kaupankäynti / Re: Kaupankäynnin säännöt : 22.11.2017 12:58
Moderaattorinen kansanpuolue on herännyt horroksestaan ja suorittanut kauan kaivatun siivousmyräkän kauppapaikalla. Jos joku kokee edelleen elossa olleen aiheensa saaneen lukkoa tai poistoa, niin hihkaiskaa ja korjataan tilanne. Tai postatkaa suosiolla päivitetty osto-myynti-ilmoitus uuden ketjun muodossa.

Also, vaikka liikennettä on vähän, on edelleen hyvä tapa muistaa ilmoittaa, jos tavara on joko kaupattu tai aihe jäänyt tarpeettomaksi. Tiedetään sitten näin kerran viidessä vuodessa, notta mitä ketjuja voi vetää lihamyllyyn. :b
446  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 21.11.2017 13:25
Yrittäkää muistaa, että Verkkiksestä voi tilata tavaraa eikä sitä tarvitse maksaa heti. Tässäkin tapauksessa olisitte voineet laittaa töllöt eilen tilaukseen ja roikottaa niitä vaikka viikon maksamattomana. Aina voi tilata, mutta pakko ei ole ottaa. Ja harkinta-aikaa on. Plus tilauksen voi peruuttaa itse helposti.

Mites, itse olisin joka tapauksessa ottanut tuon - tai minkä tahansa vastaavan kokoluokan kilkkeen - maksuajalla, jolloin eka erä menee eniveis ensi kuulle ja tavara käsittääkseni lähtee samoin tein liikenteeseen. Toki kaupan voi silti aina perua, mutta heti vähän isommalla hässäkällä. Voiko vastaavassa tilanteessa kanssa jotenkin harrastaa helppoa roikotusta?

Jos maksutapana on lasku, postiennakko, maksukortti, maksuaika tms, niin tuote toki menee melkein heti käsittelyyn. Mutta jos valitsee maksutavaksi E-maksun (=verkkopankki), niin sinulla on viikon verran aikaa käydä tilaussivulla maksamassa tuote. Sen jälkeen tilaus peruuntuu automaattisesti, jos maksua ei ole tehty.

Eli jos haluaa roikottaa jotain tilausta kuvan mukaisessa esimerkissä, niin tavara tilaukseen ja maksutavaksi E-maksu. Kun sitten ollaan päätös tehty, niin voit vaikka käydä vaihtamassa maksutavan tilaussivulla Apurahaksi ym. Tai maksaa pois verkkopankissa.


Diamond, pitääpä pitää tämä jatkossa mielessä.
447  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: TV hankinta ja tekniikka : 21.11.2017 10:03
Yrittäkää muistaa, että Verkkiksestä voi tilata tavaraa eikä sitä tarvitse maksaa heti. Tässäkin tapauksessa olisitte voineet laittaa töllöt eilen tilaukseen ja roikottaa niitä vaikka viikon maksamattomana. Aina voi tilata, mutta pakko ei ole ottaa. Ja harkinta-aikaa on. Plus tilauksen voi peruuttaa itse helposti.

Mites, itse olisin joka tapauksessa ottanut tuon - tai minkä tahansa vastaavan kokoluokan kilkkeen - maksuajalla, jolloin eka erä menee eniveis ensi kuulle ja tavara käsittääkseni lähtee samoin tein liikenteeseen. Toki kaupan voi silti aina perua, mutta heti vähän isommalla hässäkällä. Voiko vastaavassa tilanteessa kanssa jotenkin harrastaa helppoa roikotusta?
448  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 21.11.2017 09:59
Black Friday lähestyy! Harrastin nyt pitkästä aikaa ihan moderointia ja siirsin kuitenkin HeinZin aloituksen aiheesta telkkutopikkiin, kun muuta keskustelua aiheesta ei herännyt. Siellä voi siis jatkaa viikon TV-tarjousten väijymistä.
449  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 21.11.2017 09:43
Ei tullut ostettua Sonya kun verkkis ei kertonut missään että kyseessä olisi tarjous. No nyt hinta onkin 1399,90€ -_- Kyrsii kun ei voi selvästi ilmoittaa noiden hintojen voimassaoloja. Todennäköisesti olisi ottanut sen tuolta verkkokauppa.comista jos olisivat sanoneet että hinta nousee tänään. Aamullakin hinta vielä oli siinä about tonnissa vielä.

No, Power on tehny joko vihjailuja tai jollain on tullut outo näppäinvirhe. LG:n 55B7V:n hinta on yhtäkkiä 2899€. Eli reipas tonnin kalliimpi (1699€) kuin eilen ja 100€ kalliimpi kuin 65" malli. Epäilyttävää...

Heh, itsekin harkitsin jo varovasti tuon Sonyn tilaamista Verkkokaupasta, mutta niin paniikki ei ollut, että olisin heti eilen alkanut tilaamaan. Saa siis jäädä taas toistaiseksi.

Tainnut käydä niin, että Verkkiksen hinta on ollut vain reaktio Powerin alennukseen, ja kun sieltä on tavara loppunut, Verkkis on nostanut hinnan taas entiselleen.
450  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Podcastit : 15.11.2017 11:41
My Dad Wrote a Porno.

Brittiläinen 60v raksajätkä kirjoitti eroottisen romaanin, ja sitä lukee ääneen hänen poikansa. Studiossa olevat tyypit kommentoivat tekstin epäeroottisuutta ja paskaa kirjoittamista joka lauseen jälkeen, huikeaa kamaa. Joskus pitää nauraa vedet silmissä.

Kiittäkää myöhemmin!

Ai saakeli, tästä on joku tainnut joskus ohimennen puhuakin, kun nimi tuntuu tutulta. Kuulostaa, kuten TK aiheeseen sopien varmasti sanailisi, mulkunkovalta, eli kokeiluun lähtee!


Äänikirjat kyllä kiinnostelee kans, mutta toistaiseksi olen vielä nauttinut siitä, että kirjat ovat hyvä tekosyy olla joskus ihan hiljaakin ja irti kaikesta elektroniikasta. Vaikka ihan varmasti enemmän saisi kirjoja ahmittua läpi äänimuodossa.
Sivuja: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 106
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines