Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 106
271  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Google – pelialan neljäs suuri? : 20.11.2019 10:17
Toki D2 on nykyään free-to-play, eli vähän köykäinen bonus. :b

Tärkeintähän tässä tavallaan on, että se itse striimaustekki toimii, ja näiltä osin käsittääkseni homma on itse asiassa suhteellisen kunnossa. Kaikki muu siinä ympärillä vaan on ikävä kyllä lapsenkengissään. Pääasiassa vanhoihin Tomb Raidereihin nojaava starttivalikoima ei missään nimessä kiinnosta kasuaaleja, ja pelaajat taas ovat jo pelanneet pelit aikaa sitten sulavampina - tai saavat ne nykylaitteistolleen halvemmalla. Value propositionissa on melkoisesti kehittämistä, mutta Googlella on kyllä rahaa, joten voihan ne tuosta parissa vuodessa jotain saada rakennettuakin.
272  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fortnite | Don't hate the player, hate the game : 15.10.2019 18:02
Ikävä kyllä erityisesti tuo nopea päivitystahti, joka on varmasti yksi tärkeimmistä elementeistä pelin pysymisessä relevanttina, on nähtävästi revitty ihan huoletta työntekijöiden selkänahasta. 12-tuntisia päiviä seitsemän päivää viikossa kuukausien ajan, raportoi työväki. Urakointi-henkistä lisävoimaa tulee ja menee sitä mukaa, kun kavereita palaa loppuun. Kyllähän siinä uuden sisällön virta auttamatta pysyy lyömättömänä.
273  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 14.10.2019 10:04
Tupla-postaus, ihan vaan koska voin. Joker tuli kans tuossa katsottua, ja pidin kyllä. Ei käsikirjoitukseltaan mikään maailman hienovaraisin katsaus mielisairauden maailmaan, ja ns. misery-pornoon sorrutaan auttamatta, mutta elokuva ottaa aikansa silti juuri oikealla tavalla, ja Phoenixin roolisuoritus on ihan omaa luokkaansa. Tässäkin lopun eskaloituminen toimii loistavasti juuri siksi, että elokuvalla on malttia edetä alkuun rauhassa ja maalaillen. Top 3 -jokerisuoritus Ledgerin ja Hamillin rinnalle.
274  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 14.10.2019 09:57
Ymmärrän täysin, ettei tuo maalaileva ja raflaava kerrontatyyli ole kaikille, mutta selvästi filkan pointti on myös hieman mennyt ohi:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Noin niinkuin yleisellä tasolla, ei tämä minunkaan lempi-Tarantinoni ole, mutta erittäin kova elokuvakokemus silti. Ennen kaikkea, tässä pukumiesporukoiden laskelmoivien jättielokuvatuotantojen maailmassa olen ihan sairaan iloinen, että tätä artesaanikamaakin nähdään vielä silloin tällöin. Henkilökohtaisesti olisin voinut katsoa sen koko pari tuntia esimerkiksi Brad Pittiä auton ratissa tai koiraa ruokkimassa. Yksinkertaista ja kaunista kuvaa, vahva peukku.

(Jalkafetissin ilmiselvyydelle irtoaa kyllä huutista, sitä ei käy kieltäminen.)
275  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.10.2019 09:22
Joo, tälle kyllä korvat höristyivät heti, kun kuulin DKC-henkisestä 2D-jatko-osasta. Näyttää erittäin hyvältä!
276  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.10.2019 19:45
Joo'o, vahvasti on nyt tapetilla tämä, ja ollut jo tovin. Useissa maissa nuo mekaniikat on jo kielletykin, ja samaan aikaan toisaalla taas on todettu, että lain uhkapeli-määritelmään nämä eivät itse asiassa mene (ja perään saatettu todeta, että vaikka pitäisi). EA oli jossain istunnossa koettanut myydä lootboxeja poliittisille elimille "yllätysmekaniikkoina", mistä onkin nautittu meemien muodossa jo viikkoja.

Massiivisten pelituotantojen rahoitus on auttamatta rikki, eikä se tule paremmaksi muuttumaan. Jos lootboxit kielletään, tilalle keksitään jotain aivan yhtä ankeaa.
277  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.10.2019 10:52
Eihän tämä mikään uusi ongelma ole. Jostain syystä eritoten länsimarkkinoille pitää aina saada noita CGI-päitä. En tiedä, että miksi.

Olettaisin Death Strandingiakin myytävän jossain päin maailmaa tällä tyylitellymmällä key-visulla.
278  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 20.09.2019 09:18
Sehän jää nähtäväksi. Toinen mahdollinen kysymysmerkki on se, että ovatko Liten analogitikut alttiita samalle drift-ongelmalle kuin OG-Switchin?

Itsellä kiikarissa turkoosi malli, mutta sen verran pidän suoraa selkää, että pelaan pari viimeistä 3DS-jonossa seisoskelevaa peliä pois alta ennen kannettavan sukupolven vaihdosta. Lite itselle joululahjaksi?
279  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 09.09.2019 10:43
Nordealla on ainakin niin, että joutuu vielä säätämään erikseen chat-henkilön kanssa tai puhelimitse, jos haluaa ladata tunnuslukusovelluksen myös toiseen puhelimeen. Tämä on toki tehty aika vaivattomaksi, mutta tuli silti pienoisena yllätyksenä.

Ei tarvitse enää. Nykyään voi myös QR-koodilla aktivoida laitteesta toiseen. T: nordealainen  ;)

Joo, perinteisesti kaikki tuo hoitui ihan netissä, mutta tänä vuonna oli joku väliaikainen (vaikkakin pitkä) jakso, jolloin laitelisäyksiä ei voinut tehdä verkossa. Puhelimitsekin homma hoitui nopsaan, mutta onneksi kyseessä ei tosiaan ollut mikään lopullinen ratkaisu.
280  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.09.2019 11:10
Hollow Knight napsahti "läpi". Läpäisyä noin 75 pinnaa, tunteja takana reilut 30. Olen nauttinut joka hetkestä! Salaisuuksien kaivelu ja missattujen bossien/unien silvonta jatkuu tästä ihan suoraan.

Yleisesti voin vinkata: jos voi vapaasti valita, että saako lisää lapsia samana syksynä jolloin julkaistaan Iceborne, Shadowkeep ja Switch Lite, niin ei kannata välttämättä saada. Voi vaikuttaa negatiivisesti saatavilla olevaan peliaikaan. Tai siis ihan vaan aikaan.
281  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 03.09.2019 23:21
Juu, helppo ostopäätös itselläkin. Tattis siis täältäkin vinkistä! Olen tarkkaillut semi-passiivisesti vastamelukuulokkeiden hintoja pitkin vuotta viime Black Fridayn jälkeen, mutta suurempia alennuksia ei ole näkynyt. Lisäksi pidemmälläkin harkinnalla olen päätynyt siihen, että tämän tuotekategorian Top 3 -kuulokkeista (Sony, Senkku, Bose) nämä QC35 II:t ovat eniten mieleeni. Ulkonäkö on hillityin, istuvuus ja käyttömukavuus paras sekä äänisignature laadukas mutta suht. neutraali.

Tähän asti olen ajatellut, että pääasiassa paremmat sangalliset vastikset tulisivat pitkään matkustuskäyttöön, missä roolissa vanhat karvalakkilappunikin ovat olleet. Mutta, langallisia junttinappeja menee tällä hetkellä useat vuodessa arkikäytössä, kun auttamatta jossain vaiheessa toinen kuuloke pimenee jokapäiväisen rasituksen vuoksi. Alkaa ralli vähän kyllästyttämään, joten on tässä sekin riski, että näistä tulee duunimatkalle junaan ihan daily driverit. Saas nähdä.
282  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fire Emblem: Three Houses | Kaikki on suhteellista : 08.08.2019 16:55
En päässykkää reissussa tätä kunnolla jyystämään kun ei Huawein laturi tykännyt ladata Switchiä jostain syystä. Ilmeisesti pikalatureissa liikaa potkua tms.

Täysin ohi aiheen tässä ketjussa, mutta mainitsen nyt kuitenkin, että tullut useampaankin otteeseen vastaan erilaisia raportteja Switchin dockaamisen ja lataamisen erikoisuuksista. Nähtävästi se portti on rakennettu ihan Nintendon omilla spekseillä, eikä kukaan tiedä tarkalleen miten, mutta mm. käsitin laitteen pyytävän ihan eri määrää virtaa latureilta kuin mitä lopulta ottaa. Tästä syystä jossain vaiheessa kolmannen osapuolen dockit brickaili Switchejä ihan huolella, kun ne ei osanneet/osaa suhtautua oikein laitteen toimintaan.

Veikkaisin latausongelman liittyvän osittain jotenkin tuohon. Nähtävästi kerrankin suositus käyttää valmistajan omia latureita on ihan aiheellinen. :b
283  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 18.07.2019 12:22
Ymmärrän hyvin että tuo ei todennäköisesti kiinnosta perus NS:n omistajia. Ja näinhän Nintendokin uskoo kun kyseessä on hiljainen päivitys. Ja tämäkin hiukan ihmetyttää, kun teho päivityksellä se olisi saattanut kiinnostaa ja silloin olisi saanut osalta vanhoiltakin omistajilta rahat pois. Ennen kuin PS5 ja Scarlet nostaa tehokeskustelun taas uudelle tasolle.

Toisaalta kääntöpuolena on aina se, että jos nyt ilmoittavat isosti, että parempi Switch tulee, niin vanhan myynti loppuu kuin seinään. Ne eivät kuitenkaan korvaudu hardispäivityksellä kaupoista hetkessä, joten on Nintendon etujen mukaista antaa tavan kansan ostaa Sakari-Pettereille koulunalkajaislahjaksi myös vanhaa varianttia. Itse yllätyin, että ilmoittivat tämänkään vertaa, mutta nuo akkukestoparannukset ovat tietty sitä luokkaa, että oli varmaan vähän pakko.

Täällä kiinnostaa edelleen eniten Lite. Onhan se vähän hassua, että rinnalla hybridimalli rokkaa pian kevyesti kovimpia käyttöaikoja yhdellä latauksella dedikoidun handheldin sijaan, mutta toisaalta kyseessä on edelleen se kalliimpi ja toistaiseksi ns. premiumvaihtoehto. Muilta osin tuleva kevytversio kuitenkin vastaa edelleen parhaiten omia tarpeita ja mieltymyksiä. Toki toivotaan vielä, että launchin jälkeen ei ala kuulua uutisia, että tatit hajoavat ennätysajassa tai muuta vastaavaa.
284  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fyysinen vs. digitaalinen : 16.07.2019 09:42
Päättyvässä sukupolvessa kelkka kääntyi omalla kohdalla lähes täysin, ja leijonanosa peleistä on ostettu digitaalisena. PS4:lle minulla taitaa olla kaksi tai kolme fyysistä peliä tällä hetkellä, ja siinä rinnalla on ollut pari muutakin, jotka ovat sitten menneet läpäisyn jälkeen vaihtoon. MGS5 erikseen ostettuine metallikuorineen voi hyvin olla ainoa PS4-peli, joka pitkässä juoksussa ja konsolin siirtyessä eläkkeelle jää hyllyyn ns. keräilymielessä.

Kulutustavan muutokseen on vaikuttanut ennen kaikkea kaksi asiaa: materian merkityksen väheneminen ja digipelaamisen helppouteen ihastuminen. Hintapolitiikkakaan ei ole ongelma, sillä 90% peleistäni ostan rikollisilla alennuksilla sitten vähän myöhemmin. Day 1 AAA -ostokset ovat olleet harvassa, ja viime vuosina lähes poikkeuksetta tyyliltään live service -pelejä (Destiny 2, MHW), jolloin digiostos on ennen kaikkea ääni kätevyydelle. Levyjen vaihtaminen kerta toisensa jälkeen parhaimmillaan useamman vuoden ajan samoille peleille ei yksinkertaisesti enää ole vaihtoehto.

Nintendo on tässä pieni poikkeus, sillä eritoten talon omat pelit pitävät hyvin arvonsa ja vastaavasti nettipalvelut taas ovat paljolti edelleen kivikaudelta. 3DS:n myöhemmillä vuosilla digiostelu selvästi lisääntyi, mutta isoimmat pelit ostin silti aina hyllyyn asti - jos se oli Euroopassa mahdollista (terkkuja Capcomille). Jos/kun hankin Switch Liten myöhemmin tänä vuonna, ostan varmasti sillekin isoimmat Nintendo-pelit fyysisenä, ja lataan indietä sitten kortille.
285  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 10.07.2019 16:08
Joo, pakko sanoa, että kyllä tälle sydän sykkii. Kompaktius, suoraviivaisuus ja huokeus menevät helposti joycon-kikkailun ja TV-yhteyden yli.

Jos voisi ostaa suoraan 3DS:n korvikkeeksi niin, että pelivalikoima siirtyisi mukana, niin täysin no-brainer päivitys, mutta näin eri ympäristönäkin voi hyvin mennä hankintaan. Kotona nyt on niin vähän mahdollisuuksia pelata eniveis, että PS4 ja retrot riittävät siellä enemmän kuin hyvin. Työmatkoille sen sijaan freesaus ja portti Nintendon uusimpiin/kovimpiin yksinoikeuksiin maistuisi.
286  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Kirjallisuus, food for thought. : 02.07.2019 09:59
Täälläkin on nyt ollut, harvinaista kyllä, non-fiction-putki kirjojen saralla päällä. Viime vuonna esimerkiksi sain viimein luettua Patton Oswaltin Silver Screen Fiendin, joka on erittäin mielenkiintoista tarinaa kaverin nuoruusvuosien addiktiosta elokuviin ja standup-komiikkaan. Ei suuria filosofisia läpimurtoja, mutta leffafanille kiehtovia knoppeja sekä hersyvän terävää kerrontaa.

Juuri nyt kesken on Dan Harrisin Meditation for Fidgety Skeptics. Repäisin tammikuussa Harrisin 10% Happier -meditointisovelluksen luotsaaman 20 päivän meditointihaasteen kokeeksi, kun tuli sopivasti Twitterissä vastaan, ja sen sekä miehen Minimalism-dokkarissa vilahtamisen innoittamana hommasin kirjan. Erittäin fiksu ja aidosti hauskaa tekstiä tuottava kaveri tämäkin, ja toimittajahenkinen asennoituminen meditointiin salilla käymiseen verrattavissa olevana mielen treenaajana suitsukehuminan sijaan resonoi vahvasti.

Gogginsin kirjan ostin alkuvuodesta valmiiksi hyllyyn GBA:n innoittamana, sen otan varmaan lukuun Harrisin jälkeen. Lisäksi tutkalla on vahvasti esimerkiksi Adele Faberin How to Talk So Kids Will Listen & Listen So Kids Will Talk. Pitäisi tarjota hyvää, tutkittuihin viestintäperiaatteisiin perustuvaa perspektiiviä ihan kenen kanssa tahansa keskustelemiseen, mutta näin semituoreena isänä erityisesti toki kiinnostaa oman jälkikasvun kanssa jubailu.
287  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2019 | Iskä! Koskas alkaa se Sonyn pressi? : 07.06.2019 10:23
Itse palvelu, niin tulihan se todellinen ansainta malli sieltä. 10€/kk ja pelit vielä päälle. Eli käytännössä ei tule olemaan ihan niin saumatonta mitä julkistuksessa oli, että voi heittää pelin käyntiin youtube pätkästä. Ensinhän tulee visan syöttö jne.

Ei se heti tule, vaan sellaisen koukuttavan kolmen vartin pelaamisen jälkeen. Ja kunhan maksutiedot kerran on järjestelmissä, on entistä helpompi nepata "joo joo jatkan pelaamista" ja antaa rahojen hävitä taustalla.
288  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 28.05.2019 16:50
Onhan tuo ilmiö. Itse taas nostaisin tässä esiin sitä, että jos Hakkaraisen kaltainen kaveri voi saavuttaa tällaisen uraputken, niin tavan kansalainen voi kans tehdä menestyksekkäästi mitä vain. Live your dreams guys!
289  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 09.05.2019 17:25
Kausien lisääminen olisi toki ollut ihanteellista. Se ei kuitenkaan ollut mahdollista, ja jo pari kautta sitten kaikille oli varmasti selvää, että kiire tässä paketoinnissa auttamatta tulee. Sen oireita nähdään nyt, ja niiden voi joko antaa haitata tai sitten ei.

Itse palaan asiaan tarkemmin viimeisen jakson jälkeen, sillä vasta lopetus laittaa kaiken muun kontekstiin.
290  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 07.05.2019 22:39
Saattaisin ihan varalta vielä toviksi laittaa spoilertageihin jos joku on ollut näissä jopa HeinZia hitaampi.
291  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 06.05.2019 14:17
Ite vasta kakkosjakson katsoin ja meni omalla listallani paskimpien GoT jaksojen kärkeen. Ei terve mitä paskaa.

Yllättävää. Kakkosjakso kuitenkin oli parasta pitkään aikaan, niin hyvää fiilistelyä.

Ei kaiken viihteen tarvitse olla pelkkiä räjähdyksiä! ;)

Itse nautin kanssa kakkosjaksosta erittäin paljon, monia palkintoja pitkistä hahmonkehityksistä.

Kolmosessa on omat ongelmansa, joista osalle on selvät syyt. Aika paljon oli myös sellaista, mistä itse diggasin, vaikka kaikki eivät. Tärkeimpänä kuitenkin, kautta on vielä jäljellä, joten kaikki definitiiviset päätelmät tulevat nyt liian aikaisin.

Illalla taas uutta jaksoa putkeen, kunhan lapsi on sammunut!


Oikea ongelma noissa pimeissä kohdissa on hbo:n kuvanlaatu/bitrate, joka puraisee (liikkeen lisäksi) juuri noista pimeistä kohtauksista detaljit pois. Aivan käsittämätöntä että vaikka kuva on paperilla full hd niin käytännössä vastaa jotain kymmenen vuoden takaista youtubelaatua.

Uskon kanssa, että tämä on se suurin ongelma. Varmasti päin honkia kalibroidut telkut ja vanhoilta tableteilta katselut ovat haitanneet porukkaa kanssa, mutta kauneusvirheitä oli kyllä myös kunnossa olevalla kalustolla. Onko kyse sitten edelleen siitä, että HBO:n sovellustarjonta on vaan jumissa luokituksessa shit tier - mihin on jo vuosien varrella totuttu - vai onko kyse enemmän siitä, että kovan kysynnän vuoksi matskua on varsinkin ekoina päivinä pakko ampua eetteriin vaatimattomampana ettei pipeline kiehu yli? En osaa sanoa.

Viimeisen päälle fyysiseltä medialta ja kunnon TV:llä katsottuna tämä voi hyvin olla yksi upeimpia TV-sarjajaksoja koskaan, teknisesti/valaistuksellisesti. Tällainen tinkimättömyys ei vaan ikävä kyllä oikein istu massakulutukseen nykytekniikalla.
292  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 24.04.2019 16:56
Ilokseni voin kertoa, että työpäivä ei venähtänyt. Pian starttaa!
293  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 24.04.2019 10:05
Saatana! On niin vaikeaa tuo elokuvissakin käynti nykyään että joudun odottamaan vähintään ensi viikkoon ennen kuin on edes mahdollista nähdä Endgame. Pahimmillaan joudun katsomaan sen kolmen viikon päästä peruskankaalta, kun tämä luonnollisesti huutaa IMAXia. Voipi käydä niin että otan töistä lomaa ja käyn katsomassa sen keskellä päivää ensi viikolla. Tässä vaiheessa hype (ja oma yleinen mielenterveys) pakottaa radikaaleihin toimiin.

Itse olin kans vähän jo luovuttanut sen kanssa, että pääsisi kärkikahinoissa katsomaan. Miljoona rautaa tulessa ja näytökset tuntui täyttyneen heti. Vaimo veti kuitenkin ässän hihasta ja oli varannut yhden lipun täksi illaksi Tennarin ISENSEEN (vanha Scape). Siellä siis, nahkapenkki hikoamaan ja kädet ilmaan! (Sillä pienellä kaviaatilla, että päivän viimeinen työkeikka ei jotenkin venähdä.)
294  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 23.04.2019 10:42
Itse lähdin kans kryptoihin viimein mukaan tuossa vuodenvaihteen isossa dipissä. Hyvin on edennyt alkuvuosi, ja nyt tosiaan kysymys on, että millaisia dippejä on odotettavissa loppuvuotta kohti ennen mahdollisia isompia nousujen jatkoja. Ihan arkea piristävää nappikauppaa vaan toki itsellä, ei tässä mitään mökkirahoja olla tekemässä. :b
295  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 15.04.2019 09:58
Joo, pakko myöntää, että Persuilta todella kova kampanjasuoritus. Hallikselle henk.koht. voitto, puoluekartalla toiseksi suurimmaksi ja todennäköisimmän hallituspohjan ansiosta aika varmasti ratsastavat vielä hienosti rakennetun moraalisen high horsen selässä opposition turviin. Eipä olisi voinut paremmin mennä.

Samaan aikaan vihervassari-akselin kasvu on hyvää vastapainoa ja vaikka tosiaan hallitusneuvotteluista tulee erittäin vaikeat, eli kurahtamisen mahdollisuus on vahva, niin ei tästä ainakaan tylsää tule. :b Jännä nähdä, mihin päädytään, kenen takki kääntyy nopeimmin ja kuka päästää viimeisen ulinan.
296  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 14.04.2019 13:56
Investigations 2 oli tosiaan itselläkin ensimmäinen sarjassaan, joka jäi ostamatta/pelaamatta, juurikin tuon käännöksen puutteen takia. Tosin, Apollon jälkeen olen myös pääsarjan pelit toistaiseksi pelannut suosiolla diginä, alkuperäistrilogian omistaminen fyysisenä on riittänyt.

Switch-version voisi kyllä tilata talteen TK:n esimerkistä vaikka saman tien, ihan siltä varalta, että Switch tulee jonkin uudemman laiteversion myötä ostettua. Legacy-suojausta.
297  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 12.04.2019 22:22
Jaha, hattu on näemmä laskettu takaisin alas. Ei jotenkin tullut yllätyksenä.

Tämä miinakommentti sen sijaan saa tilanteen kuulostamaan siltä, että kunnianloukkaus olisi joku vihervassareiden salajuoni. Eikö kyse ole kuitenkin aika vanhasta lakipykälästä? Lisäksi, määritelmä näyttäisi sallivan myös sen tilanteen, että pykälä napsahtaa kiinni vaikka puhuisi totta, kunhan sanomallaan vaan synnyttää halveksuntaa kohdetta kohtaan.
298  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 12.04.2019 21:23
Täytyy nostaa hattua Suomen oikeusjärjestelmälle.
299  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 11.04.2019 12:36
No nyt.  :lol:
300  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 11.04.2019 08:10
Jännäksi menee. Itselläkin jäi äänestäminen sunnuntaille, kun on aikataulut niin infernaaliset arkena.
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 106
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines