Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 32
91  Yleinen / Vapaa sana / Re: F1-kausi 2011 : 03.08.2011 00:55
Siirsin maailmanmestariveikkailut omasta ketjustaan kauden 2011 keskusteluun, sillä itsenäinen ketju aiheelle on varsin tarpeeton ja olipa se myös varsin hätiköiden laitettu alulle. Analysoidaan ja äänestetään mestaruussuosikkeja jatkossa siis täällä.
92  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 02.08.2011 01:34
Thronesin ykköskausi täälläkin kurkattu ja paljon on tykätty. Itse asiassa kenties liikaakin, sillä vaikka rauhallisesti Canal+:n uusintojen tahtia eteninkin, ovat nyt kymmenen jakson jälkeen vieroitusoireet kamalat. Kauheasti tahtoisin nähdä, miten hahmojen elämä jatkuukaan, sillä selkeästi mitä vain voi tapahtua ihan minä hetkenä tahansa. Kenties minunkin täytyy tässä kirjaan vielä tarttua.
93  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XXIII: In before the lock! : 30.07.2011 14:38
Itse en ole vielä lähtenyt, mutta tulen kyllä moikkaan kavereita silti. Pelataan se mitä pelataan, aina se on tyhjää parempi.
Näinpä. Itse tässä jo par'aikaa rauhallista tahtia paikalle hipsimässä.
94  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: KO: Paras ajopeli : 30.07.2011 01:56
Gran Turismo 5
Trials HD
Kyllähän se GT on sen kaiken automobiilipornon allakin maittavaa pelattavaa.

Burnout 3
Crash Team Racing
Parhaimmisto vastakkain, mutta CTR on silti aina ollut se parempi vaihtoehto.
95  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras ajopeli : 28.07.2011 18:54
Grand Prix 2
Burnout 3

Trials HD
Outrun
Puzzlehtava taitopyöräily on erikoisuudessaan raikas ja viekin näin "ihan kivaa" arcadekaahausta.

Gran Turismo 5
Daytona USA
Olen aina ollut enemmän Sega Rally -miehiä, mutta sekin taipuisi GT5:n edessä.

Mario Kart DS
Crash Team Racing
CTR on yksinkertaisesti yksi parhaimpia pelejä, joita olen pelannut, vaikka Mario Karteille paljon velkaa ollaankin. Siltikään putkimies ei ole tätä peliä vielä kyennyt ylittämään.
96  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 22.07.2011 00:32
Ennen lähtöäni inttiin kuvittelin, että kun aika viedään käsistä, myös ostamieni pelien määrä romahtaisi suuresti. Mielessä ei kuitenkaan käynyt, että kun siviiliin sitten silloin tällöin pääsee astumaan, tuntuu ympäröivä maailma olevan aina täynnä paljon kaikkea ihmeellistä - kuten juuri kiinnostavia pelejä - että rahaa joutuu laittamaan liikkeelle kuitenkin. Tällaista hyllyyn lopulta kertyikin kuuden kuukauden aikana:



Civilization V
Yksi useista heräteostoksista. Olen aina pelannut hyvin vähän Puuceella, joten koetin paikata tilannetta hieman uusimmalla Civillä. Kiva peli silloin tällöin, kun mitään muuta puuhaa ei keksi.

God of War 2 Special Edition
Osui silmään Gamestop-reissulla "herkkuineen" kaikkineen. Koskaan en ole mikään erityinen sarjan fani ollut - mikä selittää myös sen, miksen sarjan pelejä ole aiemmin yhtään omistanutkaan - mutta mitään erityistä inhoakaan ei kuitenkaan Kratosta vastaan koe. Kivaa mättöähän tämäkin oli sen hetken kun se kestikin.

Onismuhat 1-3
VPD tarjoili käytettyjä PS2-pelejä kolme 20 euron hintaan ja tässä yhdet poiminnat. Kauheasti en ollut aiemmin sarjaan tutustunut, mutta päätin kuitenkin kolmikon mukaani poimia, kun tyrkyllä sentään olivat. Eka osa toistaiseksi vain läpäisty, mutta se iski kuitenkin kovaa vanhentuneista mekaniikoista huolimatta. Kakkonen nyt peluussa, mutta mitään hirveää sytytystä ei ole vielä ehtinyt syntymään. Pikku hiljaa eespäin siis...

Devil May Cry
Taas yksi niistä peleistä, joiden perään on tullut epäaktiivisesti kuolattua jo jonkin aikaa. Kolmatta ja neljättä osaa on tähän päivään menenssä tullut hakattua kohtuulliset määrät, miksi myös lähinnä vain pikaisessa kokeilussa aiemmin ollut alkuperäinen DMC on houkuttanut. Erityisen mukavaa olikin löytää peli ihan alkuperäisenä versiona eräällä kaupapreissulla.

Soulcalibur II
Kauheasti ei ole sarjaa läpi kolunnut, mutta kun aikoinaan varsin mukavia hetkiä oli sarjan "toisen" osan parissa tullut vietettyä, tuntui kohtuulliselta napata peli viimein omaankin kokoelmaan.

Shadow Hearts: From the New World
Paljon olen ylistystä kuullut kahdesta ensimmäisestä SH:sta, miksi kaupan hyllyllä istuskellut sarjan kolmaskin osa alkoi kummasti houkutella. Paljoa en ole vielä ehtinyt testailemaan, mutta ainakin pelimekaniikat tuntuvat jo pelkän Judgement Ringin takia ihan mukavan koukuttavilta. Maailmakin on mukavasti perus JRPG-setistä poikkeava. Vielä kun päähenkilö ei vain rasittaisi niin maan perkeleesti.

MadWorld
Cloverin ja Platinumin fanina oli jo aikakin, että peli tuli hankittua, eikä hintakaan lopulta kauheasti kukkarossa tuntunut: vajaalla kympillä selvittiin. Peli itse ei ikävä kyllä ole vieläkään vain saanut kauheasti itsestään innostumaan, kiitos kontrollien ja temmon.

Red Dead Redemption
Kehuttu ja hieman yli 20 eurolla irtosi, joten ajattelin antaa mahdollisuuden. GTA-tyyliset pelit eivät ole koskaan uponneet niin kuin aina hypestä luulisi, eikä länkkärimeininkikään saa juurikaan muutosta kaavaan. Hyvä peli, mutta ei aivan minulle tehty. Eiköhän tämäkin kuitenkin vielä läpi joskus mennä.

Halo 3 & Reach
Boxin kanssa mukaani tuupatut pelit. En ole sarjan suurin fani, mutta Halo silloin tällöin osaa kyllä maistua todella hyvältäkin. Reach oli erityisesti kiva kokea.

Dragon Age II
Taas niitä halvalla irronneita pelejä (~20€), eikä lopulta yhtään hassumpi ostos. Juoni ei oikein napannut, eikä valtaisa pelialueiden kierrätys kauheasti siinä rinnalla kannustanut pelaamaan, mutta muuten kevyt roolipeleilu tuntui aina välillä todella kivalta. Viihtyneenä päästiinkin lopputeksteihin asti.

Lost Odyssey
Pakko-ostos heti kun vain Boxin sain hankittua. Nykysukupolven perinteisempiä japsiropeja kotikonsolilla varsin hyvin toteuttuna oli juuri sitä, mitä lääkäri määräsi. Harmi, että peli helpottuu merkittävästi todella nopeasti.

Blue Dragon
LO:n läpäisyn innoittamana piti saada lisää jotain edes vähän samankaltaista, joten Blue Dragon oli varsin oiva valinta. Rakenne on kaikin osin paljon keveämpi kuin LO:ssa, mutta muutamia kivoja ideoitakin on mukaan mahtunut, kuten erilaisten taikojen paikoin erikoiset vaikutukset taisteluissa. Harmi, että peli on niin kakkukävelyä, että välillä huomaan eteneväni enemmänkin mieli autopilotilla kuin kunnolla peliin paneutuen.

Yakuza 4
Sitä samaahan se taas aikalailla on, mutta kun kolmas osa tuli kaluttua jo kuitenkin jonkin aikaa sitten läpi eikä muita vastineita löydy, oli paluu Kamorochoon taas mieluinen. Uudet hahmotkin ovat ihan kivoja pelillisestikin.

Mass Effect 2
Ennen Boxin hankintaa hommattu, ja lopulta miksipä ei, kun valtaosa DLC:stakin on mukana. Simppelistä toiminnasta huolimatta konaisuutena varsin hauskakin elämys. Mielenkiinnolla odotan kolmatta osaa.

inFamous 2
Vuoden odotetuimpia pelejä minulle. Rakastin ykköstä, joten oli hienoa nähdä, ettei suuria muutoksia erityisesti pelattavuudessa nähty, mutta tehtävät alkoivat toki minuakin jo vähän puuduttamaan. Kiva räiske ja mähinä on sellaisenaan kivaa vain tiettyyn rajaan asti.

Shin Megami Tensei: Strange Journey
Osui aivan yllättäen VPD:n käytetyt-korissa vastaan soundtrackeineen, joten eihän siinä kauaa ehtinyt pohdiskelemaan, kun olinkin jo kassalla maksupuuhissa. Hyvin tuttua menoa odotetusti, miksi puudutus on välillä läsnä, mutta pienissä erissä tämä on oivaa viihdettä DS:llä.

Kingdom Hearts Re:Coded
Toimintaosuuksiltaan parhaimmillaan jopa mahtava ja vaihteleva, mutta samalla myös niin lyhyt, kierrätetty ja paikoin jo todella mielikuvitukseton. Paradoksi? Minunlaiselleni fanille nyt kuitenkin vielä joten kuten upposi.

Inazuma Eleven
Puuduttava ja niin nopeasti nähty. Tai no, jälkimmäistä en voi vielä täysin allekirjoittaa, sillä kymmenen tunnin jälkeen oli pakko laittaa peli hieman pidemmälle tauolle. Oman joukkueen rakentelu on kyllä varsin mukavaa, mutta futistaisteluihin ja niiden helppouteen menee nopeasti hermot, eikä saman koulun lähialueiden koluaminen kiinnosta enää sadannetta kertaa.

Gran Turismo 2
Kiva omistaa muistojen verestelyä varten. Kunto yllätti ja hintaakin oli vain kahden euron verran.
97  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XXIII: In before the lock! : 21.07.2011 17:01
Mites muuten taas tuo yöpyminen. Onko vielä mahdollista?
98  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: KO: Paras ajopeli : 19.07.2011 16:55
Driver 1

Driver 2

NHL 2K10 (se kohta missä ajetaan jääkonetta)

Driver 3  (Driv3r)

Driver Parallel lines

F1 2010
Tästä nyt ei ollut aivan tässä ketjussa kyse.

Asiaan:

Outrun 2 SP
Mario Kart DS
Mukana lähes kaikkialle kulkeva Mario Kart on siunaus sinällään.

Mario Kart: Double Dash
Grand Prix 2

Rally Trophy
Trials HD
Hauska ja muista osallistujista poikkeavampi idea, jolla mennäänkin nyt pitkälle.

Outrun
Rollcage
Outrunissa ei voi ajaa tunnelin katossa.

Wipeout HD
Gran Turismo 5

Daytona USA
Need For Speed: Shift 2

F-Zero GX
Burnout 3
Futuristinen vauhdinhuuma vie niukasti vauhdikasta kolarimenoa.

Forza 3
Crash Team Racing
CTR oli legenda jo syntyessään. Hiottu kuin mikä, lähes tulkoon hauskempi kuin mikään.
99  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: KO: Paras urheilupeli : 12.07.2011 21:58
Niin paljon (hämmentäviä) osallistujia vielä, että jätetään perustelut myöhempiin pareihin.

Wii Sports
Track & Field

Sega Superstars Tennis
NHL Hitz 20-03

ISS Pro Evolution Soccer
Virtua Striker

NHL 2004
Super Tennis

1080 Snowboarding
NBA Jam

Tony Hawk's Pro Skater 2
Speedball 2

Fifa 10
Ice Hockey

NBA Street Vol. 2
Skate or Die

NHL 98
NHL 2K8

Nintendo World Cup
Wave Race 64

Tony Hawk's Pro Skater 3
Windjammers

International Superstar Soccer Deluxe
Top Spin 3

Ski or Die
Blades of Steel

Virtua Tennis 2
California Games

NHL 99
Fight Night Round 4

Tony Hawk's Underground
Tony Hawk's Pro Skater 4

Fifa 2000
WWF SmackDown! 2: Know Your Role

Fifa 98
Everybody's Golf (PS3)

Nagano Winter Olympics 98
Tecmo Cup

Kinect Sports
SSX 3

Deluxe Ski Jumping 3
Inazuma Eleven

Skate
NHL 94

Winter Challenge
Mario Strikers Charged Football

International Track & Field 2000
Mario & Sonic at the Olympic Summer Games

Pro Pilkki
QWOP

NBA 2K11
NHL 2K3

Gold Medal Challenge
Skate 2

NHL Open Ice 2 on 2 Challenge
Mario Tennis

Ski Jumping International (SJ3)
Pro Evolution Soccer 5

Hydro Thunder
Baseball Stars

Sega Soccer Slam
Hattrick

Wii Sports Resort
Pro Evolution Soccer 2011
100  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: KO: Paras ajopeli : 12.07.2011 21:48
Micro Machines 64 Turbo mahtuu kuin mahtuukin siis vielä.
101  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Apple : 12.07.2011 13:55
ollu vähän liikka pettymyksiä applen suhteen en vaan luota enää.. vähän jääny boikottiin  :/
Tällaisissa tilanteissa olisi suotavaa vähän summata, että mikäs nyt on niin pettynyt, kun kerta boikottiinkin on firma täytynyt laittaa.
102  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XXIII: In before the lock! : 11.07.2011 19:12
Myös 30.7 sopinee.
103  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XXIII: In before the lock! : 11.07.2011 00:48
Tulevaisuus on tällä hetkellä täysin pimennossa, mutta eiköhän tuo päivä pysy auki. Messissä.
104  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 3 : 04.06.2011 19:43
Wipeoutin sain ladattua mutta nyt ei anna ladata toista peliä  >:(  :???:
Vähän tykkää joo tuo Store tökkiä näin uutuuttaan ja ruuhkauttaan. Itse sain vastaavan ongelman ratkaistua seuraavaa kikkaa käyttämällä:

Lainaus
Q: I no longer have the option to choose my free Welcome Back games. What can I do?

A: If you navigate away from the Welcome Back section of the store without choosing your free games or exit the store completely you may need to follow the below in order to choose and download your free games.

1. On your PlayStation 3 or PlayStation Portable navigate to the PlayStation Network icon on the XMB

2. Log into your PlayStation Network account and choose Account Management > Transaction Management > Services List

3. Choose “PlayStation Network Promotions” from the list of services displayed

4. Select either “PS3 Free Games” or “PSP Free Games” and then choose “Select Content”

You will be taken to the store to choose your remaining free games.
105  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XXIII: In before the lock! : 30.04.2011 16:52
Laitellaas alustava ehkä, kun eivät ole vielä aikataulut ihan lukkoon löytyjä. Lomien muistaisin kuitenkin osuvan tuolle päivälle, sillä onhan samalla viikolla kuitenkin jotain loppusodan tynkääkin ohjelmassa. Saakin nähdä, millaista hittiä virkeysaste ottaakaan siitä.
106  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 23.04.2011 01:51
Onnittelut! Tältä pennulta ei ainakaan pelit lopu!  ;D
Eipä näin ollen liene myöskään arvoitus, kenen kaverinsa luokse naapuruston naskalit lähtevät mieluusti useampaan otteeseen telmimään ;)

Mutta joo, onnentoivotukset ovat kyllä ehdottomasti paikallaan!
107  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 26.03.2011 00:33
Ketju palautettu, vaikka äimänä tässä itsekin olen. Vahinkopainallus maybe, tai sitten jossain tietokannassa tosiaan naksahti?

On muuten samasta aiheesta päässyt lipsahtamaan näemmä parikin ketjua laudalle, sillä Vinin linkkaama versio on eri kuin äsken kadoksissa ollut ketju. Jos nuo nyt vaikka jotenkin tässä samalla yhdistelisi.
108  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti : 13.03.2011 16:55
Ostoonhan nelonen lähtee, se on selviö kun niin hyvin ovat nuo edellisosat maistuneet, mutta jälleen hankinnan ajankohta on hieman auki. Aika kun on heinäkuuhun asti pahasti kortilla, on pelattavaa nyt jo rästissä sellaiset määrät, että saas nähdä, kehtaako Yakuzaa edes yrittää mahduttaa tähän kaiken säätämisen keskelle. Paljon kyllä kutkuttaisi palata taas Kamurochoon.
109  Yleinen / Vapaa sana / Re: Elintarvikkeiden arvosteluketju : 28.02.2011 00:05
Ravinnosta noin yleisesti kiteytyi niinkin hyvää keskustelua, että erotin sen täysin omaan ketjuunsa. Jatketaan hiilareista, rasvoista ja mediakohusta siellä.
110  Yleinen / Peliseura / Re: Xbox Live Gamertags : 18.02.2011 18:43
Meuhkis

Boxi ilmaantui vihdoin ja viimein telkkarin viereen, joten luonnollisesti gamertagikin löytyy nyt. Goldina ollaan tietty hetkinen, mutta tuskin sitä tulee ainakaan aivan heti jatkettua.
111  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 22: V niin kuin Videopeli : 04.02.2011 18:16
No niin, hyvät pläänit näemmä ihmisillä. Yöpaikka muuten kävisi taas myös tännekin :)
112  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 22: V niin kuin Videopeli : 23.01.2011 17:39
Nyt uskaltaa sanoa, että messissä ollaan. Pahimmassa tapauksessa täytyy aamu viettää kasarmilla, mutta eipä se mitään estele. Todennäköisesti kuitenkin jo edeltävänä iltana lomille :)
113  Yleinen / Vapaa sana / Re: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 10.01.2011 11:29
Kohtahan se olisi tosiaan lähtö varuskuntaan, ja aika hermonahan täällä ollaan. Periaatteessa päässä pyörii jo paljolti tietoa siitä, mitä tuleman pitää, mutta samalla en oikein osaa odottaa mitään.

Pääasia nyt kuitenkin lienee, että kotiutuminen olisi edessä edes joskus. Mielellään toki jo kuuden kuukauden jälkeen. Varmasti tulossa on mukavan erikoinen kokemus, mutta ei siellä "ylimääräistä" aikaa oikein kiinnostaisi olla.
114  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 05.01.2011 02:20
Niinhän siinä sitten kävi, että Harmonix lähti uuden firman omistukseen - tosin ilmeisesti vajaalla 50 dollarilla. Diiliin ilmeisesti kyllä sisältyy, että ostajan asemassa olevalle Columbus Novalle siirtyy myös vastuu musiikkioikeuksien maksamisesta, kuin myös jäljellle jääneestä tavarasta kuten soittimista ja peleistä.

E: Kerrotaanpa vielä, että Harmonixin myynyt Viacom saisi myynnin ansiosta säästettyä näemmä sellaista 50 miljoonaa dollaria veroissa.
Kliks
115  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti 22: V niin kuin Videopeli : 04.01.2011 00:42
Ekaa kertaa voi mennä jännäksi, mutta mahdollisuus pääsemiseen on kaiketi olemassa. Se selvinnee tosin vasta lähempänä suunniteltua päivää. Maybe-joukkoon siis toistaiseksi.
116  Yleinen / Vapaa sana / Re: Lauta Awards 2010 : 02.01.2011 20:44
Ensi kerralla sitten vastausohjeet selkeämmin vain näkyville, niin ei tule tällaisia yllätyksiä. Nyt FP ei viitsinyt edes äänestyksen aikana huomauttaa, että jotain meni väärin.
117  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 31.12.2010 19:50
Tuosta North European -keissistä herra taisi muuten siirtyä oikein kunnolla Facebookkiin, sillä bongasin yhtenä päivänä juurikin hänen boardeilla käyttämänsä avatarin eräällä hieman oudon nimen omaavalla jässikällä. Kun asiaa sitten tutki hetken, huomasin kuinka yhden käyttäjän sijasta herra tuntuu tehneen monta erillistä accounttia naamakirjaan ja vaikuttaneen maailmaan niiden avulla. Nämä käyttäjät kun ovat toistensa "kavereita" ja he "pitävät" samoista asioista.

Nyt kun heppuja jäljitti, niin näyttäisi käyttäjien kaverilistalta löytyvän myös sellaisia nimiä kuin Janne Kaitila, Eemeli Rekunen ja Miika Huttunen. Mitään tekemistähän tuolla kolmikolla ei tietenkään ole Pelaajan toimituksen kanssa. Kummallinen "sattuma" kuitenkin.
118  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PS2:n klassikot, helmet ym. pakkohankinnat : 30.12.2010 14:39
Aika paljonhan tässä olisi jo allekirjoitettavaa. Erityisesti Kingdom Heartseista siihen ensimmäiseen kannattaa tutustua, sillä onhan kyseessä edelleenkin varsin mainion sarjan kirkkaasti paras osa. Kontrollit ja kamera vaatinevat totuttelua, mutta kyllä se siitä. Jos myös Persona 3:sta on innostunut, kannattaa ostaa samantien Persona 3 FES. Kyseessä täyteläisempi ja muutenkin parempi versio. Persona 4 hakkaa toki vielä edeltäjänsäkin, mutta suosittelen silti tutustumaan molempiin.

Mitähän muuta? Roolipelipuoli jos kiinnostaa, kannattaa ainakin vielä kurkata juurikin Shin Megami Tensei- ja Disgaea-sarja (erityisesti Disgaea 2), Final Fantasy XII (myös X ja X-2 ovat oikeasti ihan hyviä) ja Star Ocean 3 aka SO Till the End of Time. Kirkkaimpiin tähtiin lukeutuu ehdottomasti myös Dragon Quest: A Journey of the Cursed King, joka hurmaa erityisesti maailmansa rakenteella, tekemisen määrällä ja muutenkin varsin hiotuilla mekaniikoillaan. Dark Chroniclekin kannattaa ehkä kurkata, jos ei kaihda valtavaa tylsien luolastojen määrää.

Muilta puolin uskaltanen suositella vielä ainakin Yakuzoita, joka voivat viehättää jo siksi, ettei vastaavia pelejä markkinoilla oikeastaan edes ole. Devil May Cry -sarjan toinen ja kolmas osa ovat myös silkkaa timanttia, Guilty Gear X2 voi napata 2D-mätöistä pitävälle ja myös Odin Sphere on monella tapaa varsin tyylikäs toimintaseikkailu.

Jokerina heitetään vielä Dragon Ball Z Budokai 3. Eihän se mikään Street Fighter tai edes Tekken ole, mutta toimii kaikin puolin yllättävän mainiosti. Pelattavaa on varsin hurja määrä ja taistelu on yksinkertaisuudessaankin varsin hauskaa väistelyhippaa. Ei kannata kuitenkaan sekoittaa peliä Tenkaichi-sarjaan, bleh.
119  Blogit / Deep Blue Sea / Vs: Miksei pelaaminen aina maistu, vaikka tykkää peleistä? : 30.12.2010 13:06
Vähän samaa "ei jaksa/huvita" -fiilistä pukkaa joskus päälle, jos esimerkiksi sillä hetkellä pelattavissa peleissä on kaikissa jokin rasittava kohta meneillään. Olen kuitenkin joka kerta huomannut, että aina kun rohkeasti vain heittää kiekon, kasetin tai tiedoston tulille, päädyn lopulta hakkaamaan peliä useamman tunnin putkeen onnesta soikeana, enkä session jälkeen meinaa enää edes muistaa koko alun tympääntymistä. Tietenkään mitään ei kannata aivan väkipakolla tehdä, mutta joskus voi olla hyväksi antaa mennä, vaikkei siltä tuntuisikaan.
120  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 29.12.2010 13:18
Yksi pieni ärsyttävä vika tässä pelissä on. Ja tämä vika tuskin olisi tullut muulta julkaisijalta kuin Ubisoftilta. Pelissä kuuluu joskus taustalla tietty tirp-tirp ääni. Kuin linnun ääni. Ja tämä tirp-tirp ääni on suoraan Settlersistä, joka on myös Ubisoftin julkaisema. Sama ääni kaikuu todella usein Settlersissä, lähes koko pelin ajan. Joten ajoitellen tunnelma rikkoutuu ja mielessä käväisee Settlers. Ymmärrettävää kierrätystä, mutta silti nakertaa takaraivossa....
Enslavedin on itse asiassa julkaissut Namco Bandai.

Pelattavuus hahmoanimaation ehdoilla.

Pelissä nyt muutenkin nuo kontrollit ottavat aika pahasti takkiin rasittavalla tavalla määriteltyjen hyppykohtien takia. Aina ei tiedä, mistä voi hypätä tai kiivetä, ja välillä vaikka jostain kohdasta pitäisikin voida loikata yli, siitä ei kymmenellä ensimmäisellä yrittämällä meinaa kuitenkaan päästä. Todella ankeaa suunnittelua. Muutenkin kentät ovat aina täynnä tolppia ja koloja, jotka kerjäävät tutkimista, mutta kun kaikki on niin rajattua eikä maailmaa voi näin ollen juurikaan tutkia, jää suuri osa lähiympäristöistäkin ahdistavasti koristeeksi.

Neljä ekaa chapteria nyt pelannut. Eihän tuo niinkään paskaa ole, mutta hyvin paljon jää toivomisen varaan.

E: Ja Prince of Persioissahan ainakin Sands of Time -trilogian loikinta oli sentään hieman puzzlehtavaa paikoin. Enslavedissa riittää, kun vain rämpyttää hyppynappia ja pyörittää tattia, niin kiipeilykohdat menevät useimmiten itsekseen läpi, ellei sitten edellä mainitsemani loikkaongelma pomppaa eteen.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 32
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines