Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 32
271  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 08.02.2010 17:06
Pelaajalauta - julkkisten kehto (vai ghetto?).

Ja olihan mulla asiaakin. Lukion se niin sanottu normiosio olisi nimittäin nyt pulkassa. 77 kurssia on kasaan saatu väännettyä, ja näin ollen on aika pistää nokka kohti lomailuja sekä niitä varsinaisia YO-kokeita. Turhia paineita löytyykin jo, mutta eniten tällä hetkellä kuitenkin mieltä rassaa maaliskuuta seuraavat yhdeksän kuukautta. Kalenteri tarjoaisi tuolloin nimittäin ennennäkemättömän paljon eioota, joten edessä taitaa olla meikäläisen kovin työnhakureissu. Eihän tämä HeinZin tai edes monien muiden taiteiluille toki vertoja vedä, mutta itsellenihän tämä on kuitenkin semikova juttu. Töihin kun on ensimmäistä kertaa periaatteessa oikeasti ainakin haettava, sillä jo ajatus totaallisesti passivoitumista ennen armeijaan lähtöä ei kauheasti innosta. Eipä tuo rahankaan haaliminen tässä vaiheessa elämää kuulostaisi kyllä myöskään mitenkään pahalta.

Ja sitten joskus tässä välissä pitäisi vielä saada ideoitua, että mitäs sitten armeijan jälkeen 8)
272  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 07.02.2010 22:42
Eikös se ole aika yleistä tänä päivänä, että radiot julkaisevat ohjelmiaan vielä nettisivuillaankin? Pelimieheen liittyen löysin ainakin tällaisen sivun. Ilmeisesti perusuutisten seassa on ihan radiossakin tullutta matskua, joten eiköhän finngamerin haastis tuoltakin tule huomenna löytymään ;)
273  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.02.2010 23:33
Tuo kohumagneetti FFXIII kun on jo kovaa vauhtia tekemässä tuloaan, on RPG-hammasta päässyt  taas kolottamaan tasaiseen tahtiin. Grillissä onkin viime aikoina pyörinyt vähän väliä tavalla tai toisella roolipeligenreä edustavia pelejä aina Dragon Agesta Demon's Soulsiin, ja tietysti DS ja PS2 ovat saaneet myös oman osansa huomiosta roperikkaan pelikirjonsa ansiosta. Nyt ei kuitenkaan keskitytä niihin, sillä tulihan tuossa vanhempien pelien ohella kokeiltua myös tulevan Resonance of Faten demoa pariinkin otteeseen.

Vähän erilaisempi taistelusysteemmi houkuttelee lähestulkoon aina, joten Resonancen peluu alkoi kiinnostamaan välittömästi, kun siitä vain kuulin ja vähän kuvamateriaalia näin. Koska pelin demo oli japaniksi, en varmaan tajunnut mahdollisesti suurta osaakaan taistelusysteemmin kikoista, mutta ainakaan kauhean huonoa fiilistä ei käteen silti jäänyt. Lähes valikkovapaa taistelu vaikutti varsin mukavalta vaihtelulta, kun mättäminen kuitenkin oli muuten selkeästi vuoropohjaista ja käskytykseen pohjautuvaa, mutta mikä minua eniten kiehtoo on liikkumisen korostaminen. Normaaleissa SRPG-teoksissa hahmoja yleensä liikutetaan ja käskytetään hyökkäämään hyvinkin erillään, mutta Resonancessa kun käsky paikasta A paikkaan B juoksemiseen on tullut, otetaankin kesken ravin vielä tähtäimeen yksi vihollisista ja valmistaudutaan samantien myös iskemään. Vielä kun taistelutantereilla piisaa erilaisia suojia, kynnyksiä ja jopa vihollisia, jotka pakottavat käyttämään kesken hyökkäämisten hyppimistä hyväkseen, on taisteluissa myös mukava tempokin päällä tutun sivustakatsomisen sijasta.

Jotain lisää taistelut tulenevat kuitenkin kaipaamaan, sillä ainakin demossa alkoi lievä puudutus jo iskeä myöhemmillä pelikerroilla muun muuassa yhteenottojen pituuden takia ja saipahan sitä aikalailla samoja toimintojakin toistella pidemmän päälle taistelusta toiseen. Jonkinlaisten taistelusysteemmistä hyvin ilon irti ottavia erikoisiskujen mukana oleminen olisikin erityisen toivottavaa, vaikka tokihan nyt hahmot voivat luotejaan ja aseitaan hieman vaihdella, viskoa vihollisia tavalla jos toisella ilmaan sekä suorittaa ryhmähyökkäyksiä, mutta eihän se ainakaan tällaisenaan taida riittää. Demossa myös taistelusta toiseen edettiin varsin oudosti juoksemalla vain taisteluareenalta seuraavalle, mikä tuntui varsin köyhältä ratkaisulta. Pitäneekin kurkkia muutamia videoita vielä ja ottaa selvää, osoittautuvatko pahimmat pelkoni mahdollisesti peräti todeksi. Jos eivät, niin eiköhän tämän ostoa voi jo melkein harkitakin.
274  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 02.02.2010 21:39
I Love You Phillip Morris

 :lol: Enpä ollut tästäkään kuullut. Erittäin hämmentävä setti, mutta todennäköisesti pakko kuitenkin nähdä.

Subillahan tosta on pyörinyt jotain pätkiä, mutta en millään odottanut sen olevan aivan...tuollainen. Ja yllätyksenihän on vain positiivinen asia. Kuvittelin alkujaan, että Carrey olisi vain jokin hullu mikäliestalkkerifani jonkin tähtösen perässä, ja sitten kaikkea "hassua" tapahtuu, mutta täähän vaikuttaa nyt jopa varsin mielenkiintoselta.
275  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Heavy Rain : 02.02.2010 18:40
Onkos kukaan muu menossa ensi keskiviikkona tuonne Pelaajan/Nordisk Filmin järjestämään katselmukseen Tennispalatsiin?
Voe tokkiinsa. Tällä hetkellä pelistä on tullut katsottua varsin vähän materiaalia, joten tuskinpa tämmöinen tapahtuma ehtii peli-iloa tuhoamaan :)

Pitäisi tässä kokeiden keskellä nyt tuo Fahrenheit koettaa vielä jossain välissä läpäistä, niin enköhän ala olla valmis Raskasta sadetta varten. Onneksi odotuksetkaan peliä kohtaan eivät ole mitkään maailman huikeimmat, joten tästä voi osoittautua parhaimmillaan aikamoinen tapaus.
276  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 26.01.2010 15:01
Tuli funtsittua tossa jokunen aika sitten, että miksi Saksan maajoukkue on aina puuttunut monista futispeleistä. PES-sarjassa en ainakaan muista koskaan nähneeni eikä vanhemmissa Fifoissakaan tainnut olla, vaikka muuten kattava lisenssi olikin.

Uudempia en ole nyt pelannut vähään aikaan joten niistä en tiedä. Miksi näin?

En ole ihan satavarma, mutta muistelisin vuosia sitten jonkin PES:n arviossa olleen maininta juurikin siitä, kuinka saksalaisten lisenssiasiat olisivat jotenkin erilaisia/muuten vain normaalia tiukempia, jolloin lisenssejä ei yksinkertaisesti onnistuttu vain saamaan vaikka kuinka rukoili.

Vähän löyhä vastaus, mutta ehkä antaa vähän osviittaa - jos muistini nyt minua oikein edes palvelee :rollaus:
277  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Aidot kunnon roolipelit : 25.01.2010 13:05
Sleepy hoiti homman jo aika mukavasti kotiin, joten laitetaas tämä ketju suosiolla sivuun. Jos jollain toki on kaipuuta rope-threadille, niin eikun vain pystyyn kunnollisella ja selkeällä aloitusviestillä.
278  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Aidot kunnon roolipelit : 24.01.2010 23:05
Olikohan sulla jotain syvällisempääkin mielessä tätä ketjua ajatellen, vai onko tarkoituksena nyt vain listata läjä pelejä ja katsoa mitä tapahtuu? Moinen suunnitelma jättäisi jälkeensä vähän laihaa sanojen heittelyä, jos edes sitäkään. Jos vastaavasti haet ihan yleistä keskustelua roolipeleistä tai pelkistä japsiropeista, niin ensimmäiseen viestiin panostaminen olisi enemmän kuin toivottavaa. Kannustaahan se eritoten vähän enemmän keskusteluun kuin tällainen lyhyt rykäisy, eikä tuo päähän tunnetta siitä, että tässä olisi yhdelle pienelle kysymykselle täysin omistettu ketju, jollaisten teko ei ole toivottavaa, kun Kysy & vastaa -ketjukin on muun muuassa olemassa :)
279  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit : 21.01.2010 15:10
Ehdoton ykkösnimi tämän vuoden puolella on kyllä Kingdom Hearts: Birth by Sleep...
Olisikohan jo kolmannen osan aika?

Musta alkaa olla nykyään jo vähän naurettavaa puhua "kolmannesta" Kingdomista, kun osia nyt on kuitenkin tullut jo kuusi jos Codedkin lasketaan mukaan, ja ne kaikki kuitenkin jatkavat vielä samaa tarinaa omalla tavallaan. Periaatteessahan "KHIII" tarkoittaisikin melkeinpä vielä sitä, että Sora raahattaisiin taas Destiny Islandsilta kehiin, mitä en välttämättä enää haluaisi. Hänen seikkailunsa saatiin jo päätökseen, ja menneisyyttäkin kun pohjustetaan vastaavasti vähän BbS:ssä, niin eiköhän se ala viittauksia lukuunottamatta riittämään. Uutta näkökulmaa vain kehiin ja BbS edustaanekin hyvin ainakin alustavasti tätä ajatusta!

Besides, olen jo kauan elänyt siinä tunteessa, että Birth by Sleep olisi nimenomaan se monien kaipaama Kingdom Hearts III. Ottaahan se kuitenkin Chainista ja 358/2 Daysista poikkeavan ja paljon itsenäisemmän linjan, joita KH ja KHII vastaavasti enemmän edustavat. Laajuuden ja vapauden määrä vähän kyllä arveluttaa.

Myönnetään toki nyt kuitenkin vielä, että voihan Secret Ending parhaimmillaan muuttaa ajatukseni kaikesta. Sitä suuremmalla syyllä se pitääkin itse kokea, kunhan vain peli saadaan tänne länteenkin.
280  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuosi 2010: tulevat pelit, paljastukset, ennustukset ja wishlistit : 21.01.2010 00:09
Ehdoton ykkösnimi tämän vuoden puolella on kyllä Kingdom Hearts: Birth by Sleep, vaikkei sen länsijulkaisupäivistä taida olla vielä tietoakaan. Kolmea uutta ja ilmeisesti myös pelattavuudeltaan erilaista hahmoa piisaisi nyt kuitenkin tällä kertaa, taisteluja on uudistettu hitusen vähän enemmän erikoisiskuystävällisemmäksi, ja onpahan juonellakin jonkinlaista potentiaalikin jälleen, joten kyllähän tästä ainakin meikäfani innostuu. Saas tosin nähdä, mitä juurikin juonen kanssa lopulta kuitenkin käy, mutta ainakin pelillisen puolen uskon iskevän minuun jälleen, kuten on käynyt myös edellisten osien kanssa.

Myönnän myös odottavani edelleenkin FFXIII:a, vaikka siitä nyt on paljon puhetta riittänytkin. Pakkohan näin odotettu peli on kuitenkin ensin koettava, ennen kuin voi lytätä (tai ylistää) ;)
281  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 16.01.2010 15:01
Vähän väliä sitä on vain onnistunut arvostamaan GameStoppia näin PS2-pelaajana. Tänäänkin kun pyörän sain taas vihdoin alle, tuli myymälässä käytyä hieman käytettyjä pelejä katselemassa. Mukaanhan tarttuikin vartin haravoimisen jälkeen niin Killer 7, Fahrenheit kuin myös Deus Ex. Varsinkin Fahrenheitin osto on tuntunut jo jonkin aikaa lähes välttämättömältä, ja mikäs sen parempi ajankohta moiseen kuin noin kuukausi ennen Heavy Rainia ;D Vastaavasti taas Killer 7 on kiinnostanut vaihtelevista mielipiteistä huolimatta ja Deus Ex oli taas täysi heräteostos. En ole edes kovinkaan varma, kuinka laadukas peli on juurikin PS2:lla.

Hintaa kuitenkin kertyi ihan kivat 19.95.
282  Yleinen / Vapaa sana / Re: No, oletko autoihmisiä? : 14.01.2010 20:52
Inssi tuli repäistyä tuossa viime vuoden keväällä ensimmäisellä yrittämällä läpi vailla valitettavaa, ja sen jälkeen olenkin ajanut autolla...kuudesti?

Periaatteessa suurimpia syitä tälle vähäiselle kaahailulle on autokoulusta syntynyt epävarmuus. Ajotunneilla tuli aina oltua hermona ja vihasin niitä loppupuolella niin maan perkeleesti, ettei autolla ajaminen ole houkuttanut enää sitten pätkääkään. Nuo ainoat kerrat olenkin aina lähtenyt itseni pakottamana rattiin, jottei "taidot" ruostuisi entisestään ennen toista vaihetta, joka tulee uniini vähän väliä. Ei tosin sen takia ettäkö se vaikuttaisi vaikealta, vaan yksinkertaisesti siksi koska autokoulu ylipäätänsä ahdistaa vaan niin hitosti.

Olenhan minä toki myös aikalailla rakastunut pyöräilyyn. Lähes koko elämäni olen sitä tehnyt: aluksi vähän kerrallan, lopulta niin, että pelaaminenkin tuli lopetettua vain siksi, että oli pakko päästä vetämään kunnon lenkki. Pääosin pidemmät matkat tuleekin näin ollen tehtyä nykyään ihan rehdisti pyörällä, jonka pettäessäkin turvaudutaan sitten joko kävelyyn tai julkisiin. Espoota pidemmälle kun ei muutenkaan ole tarvinnut vuosiin mennä, niin eipä ole tullut autoa ikävä.

Top Gear on kyllä hieno ohjelma 8)
283  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Friend codes DS : 13.01.2010 16:47
Eivätpä ketjut niinkään vanhene. Varsinkaan vuosien vaihtuessa. Hyvin esimerkiksi vanha Koodilistaus voi hoitaa asiansa vielä tälläkin vuosikymmenellä. Lukkoon siis ja annetaan alkuperäisen ketjun jatkaa hommiaan.
284  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 12.01.2010 00:20
MTV Oy on viimein tullut järkiinsä - tai vähintään lopettanut ihmeelliset kompurointinsa - , sillä kyseisen kanavan saitilta tuli bongattua seuraavaa informaatiota:
Lainaus
House jatkuu uusin jaksoin 11.2.2010
Ja kumman kauan tässäkin meni. Käsittämättömän hankalaa uskoa, että Canal Plussalla vastaavasti taas mennään jo siellä uusimmassa, eli kuudennessa kaudessa. Täytyykin varmaan tämän kauden jälkeen siirtyäkin ihan omaan katselutahtiin, sillä ei tästä muuten tule yhtikäs mitään.
285  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 28.12.2009 14:40
Ei voi kun ihmetellä Square-enixiä, että mitäköhän ajattelivat, kun eivät suoraan tajunneet tehdä tätä.

Samaa on pitänyt miettiä useammankin pelin kohdalla. Esimerkiksi Kingdom Hearts II Final Mix on sellainen peli, jonka ramman originellin olisi ehdottomasti pitänyt olla. Paljon enemmän puuhaa, enemmän liikkeitä, kamaa ja niin pois päin.

Sentään Final Fantasy X:stä tuli Eurooppaan alusta alkaen astetta parempi versio.
286  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 27.12.2009 13:36
Tulipa itsekin sorruttua Steamin alennusten edessä, kun kerta tuo jo vuoden ajan ihmetystä herättänyt Audiosurf kustansi viimein "vain" sen kaksi euroa ja 50 senttiä. PC:llä kun peli on, ei sitä varmaankaan kauheasti pasianssia enempää pelailla, mutta tuleepahan nyt vaihtelua sentää yön pimeille ja hiljaisille tunneille. Hauskaa fiilistelyä.
287  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Joulun odotus -09 : 24.12.2009 16:26
Safkat syöty ja lahjat avattu täälläkin, eli ne rasittavat muodollisuudet ovat nyt takanapäin ja näin ollen joulurauhasta voidaan viimein alkaa nauttimaan. Saldoksi tuli Wiin Tales of Symphoniaa, uusin Ratchet & Clank, satanen, shampoota (:lol:) yöpaita(?) sekä se pakollinen Karvinen-seinäkalenteri. Kusti myös toi tuossa viikko sitten yllärilahja Dragon Agen PS3:lle.

Villasukitta siis jäätiin taas, mutta mitäpä pienistä. Hyvät joulut sun muut juhlat Lautalaisille ja olkaa varovaisia sen glögin kanssa!
288  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.12.2009 22:58
Nyt on Mega Manista saatu sitten traileriakin kehiin. Perinteiseltä näyttävän toiminnan lisäksi voitanneen ainakin jo tämän perusteella julistaa, että Proto Man on ilmeisesti samanlainen ilmestys kuin MM9:n DLC:n mukana tullut punakypärä ja että juoni on tietenkin eeppisin ikinä. Easy modekin näyttää nimensä veroiselta tuotokselta.

Kaipa tääkin pitää ostaa, vaikka ladattava peli onkin :(
289  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.12.2009 05:11
Spiken Video Game Awards ei ollutkaan yhtään hassumpi tapahtuma. Arkham Asylumille varmistui jatko-osa kuin myös Star Wars: Force Unleashedille, ja mikä yllättävintä, ei MW2 vienyt edes tilaisuuden Game of the Year -pottia, vaan Uncharted 2. Halo Reachista nähtiin vain jokin cutscene, mutta kaipa se riittää joillekin kikseihin.
290  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 10.12.2009 19:56
Castlevania: Symphony of the Night
Metal Gear Solid

MGS on kyllä tunnelmaltaan ja käsikirjoituspuoleltaan selkeästi omaa luokkaansa, mutta SotN:n vastaavasti vie eräällä toisella piirteellään tämän skaban: sitä on hauskempi pelata. Ison 2D-linnan tutkiskeleminen rope-elementeillä ja kivoilla kyvyillä nyt kun vaan on enemmän mun juttu.
291  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Biisilöydökset! : 06.12.2009 02:26
Róssi kyllä uppoaa varsinkin näinä pimeinä talviöinä välillä todella kovaa. Joskus biisit voivat kylläkin tuntua hiukan oudoilta korvissa, mutta pääosin annista on tullut nautittua. Pitäisikin tutustua bändiin varmaan vähän nykyistä paremmin.

Boy Lilikoi oli aluksi omalla kohdallani pienoinen pettymys, kun alku onnistui hämmentämään parin ensimmäisen kuuntelukerran aikana, mutta sentään totuttautuminen helpotti lopulta kuuntelua. Nyt tuota on silloin tällöin fiilistelty ihan vapaaehtoisesti, jos Winampin sufflen heittämä jokin toinen biisi ei vaikkapa satu sillä hetkellä miellyttämään. Not bad siis, not bad.

E: Kaipa sitä voisi postata vielä erään pari päivää sitten vastaan tulleen biisin, jota on useampaan otteeseen nyt tullut todella hyvin mielin kuunneltua.

The Rose General

Kyseessähän on Final Fantasy IX:stä löytyvän Rose of May'n aka Loss of Me'n aka Beatrix Theme'n pohjalta väännetty biisi, johon on saatu lisättyä mukaan myös kohtuu hyvin soljuva laulukin. I like.
292  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 04.12.2009 17:12
Tässä samalla Kokki Kolmosta leikkiessä perustin takuuasioille oman uuden ketjun. Jatketaan siis kyseisestä aiheesta siellä, jos jatkettavaa on.
293  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joulun odotus -09 : 30.11.2009 23:51
8kg kinkku syöty jo, uutta uuniin!

Miten te kykenette tähän :o? Itselle iski jouluruokaähky kolme vuotta sitten heinäkuussa eräänä tiistaina jo pelkästä safkan ajattelusta, eikä se ole helpottanut vieläkään, vaikka periaatteessa tätä kyseistä ruokaa tuleekin vain jouluna syötyä. Samaten on kyllä joulufiilis nyt muutenkin lähtenyt haihtumaan aina vain vuosi vuodelta, ja enimmäkseen kaiken maailman hössötys on alkanut vain pikemminkin turhauttamaan kuin saamaan hymyä huulille. Lahjat ovat toki edelleen kivoja, ja välillä tv-tarjonnan avulla (Samu Sirkan joulutervehdys) tulee ihan mukavakin olo hommattua, mutta muutoin olisin valmis viettämään mieluummin melkeinpä ihan perinteistä lomapäivää.

Katsotaan nyt kuitenkin vielä, jos tällä kertaa saataisiin taas se joulumieli vielä takaisin!

E: Ja koska nyt on sentään joulukuu, niin voisihan sitä koittaa jo ainakin avatarilla houkutella joulumieltä kehiin :)
294  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 29.11.2009 21:18
Mites se muuten on ps3:n huollon kanssa? Veljelläni meni vajaa pari vuotta vanha kone paskaksi ja sonyn asiakaspalvelusta sanottiin että jotain 140€ maksaa korjauttaa. Eikö sony todellakaan korjaa takuuajan sisällä rikki menneitä koneita ilmaiseksi? Kuulostaa kyllä aika epäilyttävältä.
Millaisen takuun veljesi on oikein saanut? Pleikkareissa takuu kun on käsittääkseni pidemmänkin aikaa ollut vain vuoden mittainen, eli näin ollen se on veljesi kohdalla mennyt jo.

Tämä ei kuitenkaan välttämättä estä mahdollisuutta saada konsolia takuuhuoltoon, sillä Nordiskilla (maahantuoja) saatetaan noin nuoren tapauksen kohdalla käsittääkseni vielä tarkistaa, että voisiko konsoli muuten kuntonsa puolesta päästä vielä ilmaiseksi huollettavaksi (lekalla hakattulla vehkeellä ei siis ole toivoa). Kannattaneekin udella tästä lisätietoja.
295  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 28.11.2009 14:44
Allekirjoittaneella vastaavasti kosahti PS3 toistamiseen kuuden kuukauden sisään. Ihanaa, kun saa taas leikkiä huollon kanssa.
Eikö 360:n pitänyt olla se konsoli mikä hajoaa?
Boxeilla on se, että ne tuppaavat (tuppasivat?) sanomaan sopimuksensa irti milloin huvittaa. Grilleistä osa tuntuu taas lukemani ja kokemani perusteella melkeinpä sairastelevan heti, kun kaksi vuosirengasta alkaa ilmaantumaan.
296  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 27.11.2009 12:56
Nyt on oikeasti joku hajoavan tekniikan viikko:

- Viikko alkaa sillä, että graafinen laskin alkoi imemään pattereita aivan hulluna. Harmitti, muttei huolettanut tulevaisuuden puolesta. Olisi pitänyt.
- Sitten peli-PC hajoaa. Noh, uusi on tuloillaan ja vaihtoon se olisi mennyt lähiaikoina kuitenkin.
- Isoveljen ja kaverin 360 hajoaa. Tarkoituksena oli lauantaina kuitenkin pelata vähän Tekkeniä ja Forzaa isoveljen kanssa.
- Tänään rrodasi sitten oma 360. Kuitti on tiukassa etsinnässä, koska laitteen valmistuspäivämäärä on 04/10/2006.

En kyllä DS:ään uskalla enää tänä viikkona koskea. Ties vaikka sekin hajoaisi käsiin.

Allekirjoittaneella vastaavasti kosahti PS3 toistamiseen kuuden kuukauden sisään. Ihanaa, kun saa taas leikkiä huollon kanssa.
297  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 25.11.2009 13:04
Ajat on tässä suhteessa muuttuneet, koska muutama konsolisukupolvi sitten oli suomenkieli todellinen harvinaisuus peleissä. Videopelit toimivatkin omassa lapsuudessani oivana kielikylpynä ennen varsinaista kielen opiskelua peruskoulussa.
Tämä. Vastaavasti tosin silkka enkunkielisyys aikanaan on vain johtanut myös siihen, etten kykene oikein pelaamaan pelejä enää muuten kuin englanniksi. Japsidubit toki menevät joskus, mutta varsinkaan suomeksi en oikeasti pysty juurikaan peleistä nauttimaan. Aikoinaan Burnout Revengeäkin pelatessa tuli lopulta aina valittua edes vähän englannin tyyppinen ruotsi kieleksi, kun tarjolla ei ollut lontoota laisinkaan, vaan jotain pohjoismaalaista hömppää.

Lokalisaation nousu onkin näin ollen alkanut jopa vähän pelottamaan, vaikka ei siitä kyllä ainakaan vielä pitäisi mitään huolta kantaakaan.
298  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: KO: Paras PS1-peli : 21.11.2009 13:13
Final Fantasy VIII
Formula 1 97

En alkujaan kauheasti pitänyt FFVIII:sta, mutta viime vuosina se on alkanut tuntumaan aina vain paremmalta peliltä. Formulapuolella kallistuin aina 98:n puoleen.
FORMULA 1 '98?!?! MITÄ?! MIKÄ SUA VAIVAA?!?!
:lol:

Silent Hill
Medal of Honor

Hiljaisella mäellä ei ehkä ole singoilla ampuvia koiria, mutta näistä kahdesta se on siltikin se peli, jota oikeasti lähtisin vielä pelaamaan vapaaehtoisesti vaikka vähän pidemmäksikin aikaa.

Resident Evil 2
Tombi

Hassu tasoloikka vie tönköhköä "kauhuseikkailua". Ainakin meikäläisen tapauksessa.

Crash Team Racing
Final Fantasy IX

Pahin pari, mutta samalla helpoin. FFIX on suosikkini koko FF-sarjassa, mutta samalla se on myös Exodduksen kanssa suosikki PS-pelini. Asteen taaemmas jäävä CTR joutuu siis väistämään tällä kertaa, vaikka helvetin hauska peli kyseessä onkin.

Final Fantasy VIII
Parasite Eve

Final Fantasy VII
Resident Evil 3

Castlevania: Symphony of the Night
Dino Crisis

Tyylillä toteutettu 2D-toimintaseikkailu vetoaa kyllä dinoiluja enemmän. Vanhat RE:t, DC:t ja kumppanit eivät vain ole mun juttu.

Soul Blade/Edge
Metal Gear Solid

Kyllä tässä välissä on nostettava hiippailu ylitse mättämisen. Ensimmäisenä mainittu kun on tarjonnut sentään paljon siistimmän pelikokemuksen.

Ape Escape
Tekken 3

Kyllä se apinajahti vetoaa hitusen enemmän. Kenttiä oli hauska koluta erilaisilla härpäkkeillä, ja jos muuta ei keksinyt, pystyi jahdattavia aina kurittamaan sillä valomiekan näköisellä "pampulla" naurunremakan saattelemana.
299  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 19.11.2009 17:18
Vagrant Story
Silent Hill

Kauhu on yksi niist genreistä, joiden kanssa en oikein tule toimeen. Näin ollen astetta erikoisempi ropellus vie kyllä tämän kaksintaistelun kepeästi nimiinsä.

Star Ocean: The Second Story
Medal of Honor

MoH ei ole iskenyt edes alkujaan. Star Ocean on sentään mukavaa ropemättämistä.

Final Fantasy Tactics
Tombi

Vaikea paria, vaikea pari. Possut ja pinkki letti ovat siistejä, eikä itse pelikään ole hassumpi, mutta mennään nyt taas sillä "rope"-kortilla eteenpäin.

Syphon Filter
Resident Evil 3

Kumpikaan ei ole pahemmin auennut, mutta Nemesiksen aiheuttamat kauhunsekaiset hetket tuovat Raccoon Cityyn voiton.

Resident Evil 2
Oddworld: Abe's Exoddus

Exoddus on selkeästi yksi parhaimpia PS:n pelejä, mistä johtuen sen listaukseen mukaan poiminkin. Kaikki pelittää alusta loppuun, tunnelma on huumorin ja ympäristöjen ansiosta mitä mainioin ja peluu on vain hauskaa. Ressat taas eivät vain ole koskaan auenneet.

Parasite Eve
Tales of Destiny

Parasite Eve II
Ape Escape

Nuoremman jampan käsissä Apinoiden karkureissu oli hauskaa pelattavaa erilaisten lelujen ansiosta, joten ääni täytyy vain antaa sille.

Final Fantasy VIII
Formula 1 97

En alkujaan kauheasti pitänyt FFVIII:sta, mutta viime vuosina se on alkanut tuntumaan aina vain paremmalta peliltä. Formulapuolella kallistuin aina 98:n puoleen.

Castlevania: Symphony of the Night
Gran Turismo

Tasapeli. En vain kykene päättämään :(

Fifa 98: Road to World Cup
Soul Blade/Edge

Vanhemmat futispelit jättivät lähes aina karvaan maun suuhun, mikä tuokin aikanaan niin huikealle Soul Edgelle voiton.

Dino Crisis
Driver 2

Crash Team Racing
Colin Mcrae Rally 2.0

Molempia pelejä hakattiin aivan käsittämättömiä määriä, mutta CTR menee hyvin vieläkin. Yksikään Marion ajelukaan ei ole itse asiassa vielä onnistunut pistämään Naughty Dogin ajelua paremmaksi.

Tekken 3
Front Mission 3


Tony Hawk's Pro Skater 2
Final Fantasy IX

FFIX on ehdoton suosikkini sarjassa, vaikkei esimerkiksi kehitysysteemi sarjan laadukkain olekaan. Ei moista vastaan Haukka pysty haastetta antamaan.

Metal Gear Solid
The Adventures of Alundra

Alundrasta on liian vähän kokemusta, joten hesmvetin eeppinen hiippailu vie tällä kertaa,

Spider-Man
Final Fantasy VII

Seittisankari oli lisenssipelien kunkku, vaikka sen viidessä päivässä kykenikin läpäisemään kevein mielin, mutta jo sen rinnastaminenkin FFVII:aan on vain niin väärin.
300  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esittele kotisivusi foorumilaisille : 15.11.2009 21:19
Kaipa tämän voisi antaa pysyä pystyssä kunhan yhden nettisivun patvonta pidetään hyvinkin pienenä. Mielellään pitäydytään yhdessä viestissä, sillä lauta ei ole kuitenkaan mikään mainospaikka. Käytetään samalla jatkossa oman saitin mainostamiseen joko tätä keskustelua tai sitten Linkkiketjua. Useampaa mainosviestiä ei nimittäin todellakaan kaivata.

Kahtellaan toki vielä, jos adminilla on muuta mielessä. Jos on omia mietteitä, laittakaa ne mieluiten ykssärinä minulle.
Sivuja: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 32
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines