Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 12.06.2008 19:40
Itselläni on takana pari tuntia peliä ja fiilikset on postiiviset.Graafinen ilme välinäytöksissä on ollut hienoa,mutta itse pelatessa ei se grafiikka nyt niin hienoa ole jos saa näin vähäsen nipottaa.Juoni ei ole parissa tunnissa lähtenyt vielä kunnolla käyntiin,mutta eiköhän sekin imaise sitten mukaansa. Hyvä lisäys pelattavuuteen on ehdottomasti kuollutta leikkiminen,tuo helpotusta tuohon hiippailuun.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 26.05.2008 18:55
Itse en ole missään vaiheessa pitänyt MGS:n tarinankerronnasta. Siitäkin huolimatta ensimmäinen osa oli hyvä ja pysyi vielä kasassa, mutta toisessa homma lähti täysin lapasesta ja minä en ainakaan pystynyt nauttimaan MGS2:n "pelaamisesta" tippaakaan. MGS2 oli sellainen pohjanoteeraus että kolmosta ei tullut edes hankittua/pelattua.

Mitä kontrolleihin tulee niin Splinter Cell sarjan kontrollit ovat aina toimineet omiin sormiini huomattavasti paremmin kuin MGS:n, mutta sitähän ei voi mainita tässä topicissa koska Splinter Cell on typerää jenkkihuttua.
MGS3 on melkein tasapainoisin juoneltaan koko sarjasta ja selittää hieman loogisemmin jopa MGS2 juonta,käänteitä ja dramatiikkaa tietysti riittää ja pelin loppupuolella on hieno takaa-ajo (ainakin mielestäni näyttävämpi kuin uudessa indiana jonesissa ;D) sekä lopputaistelu jossa vähän yritettiin pohdiskella filosooffiaa.Kakkosen kaltaista "ufoilua" ei ole ollenkaan ellei oteta huomioon outoja välipomoja,mutta niitäkin vastaan oli hauska taistella.Pelattavuus taas toimii paremmin uuden camouflage systeemin ansiosta ja Subsistence version "third person" kuvakulma paransi vielä entisestään peliä.Sanoisin,että MGS2:sten inhoajille MGS3 onkin kuin tehty,itselleni oli jopa hieman pettymys,että MGS3 ei sisältänyt "ufoilua" enemmässä määrin vaan oli melko suoraviivainen juoneltaan.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 13.05.2008 18:59
Uutta traileria pukkaa!
Varoitus sisältää spoilereita!!!
Katsominen omalla vastuulla.
http://www.youtube.com/watch?v=Bbqbn0QW1gw
Rupeaa kyllä odotukset nousemaan tämän kohdalla, pitäisi se PS3 saada hommattua prkl.

Oli muuten huvittava traileri,kenties tehty tahallaan kieli poskessa?.

Paras oli kun se kuuluttaja lausui "siistillä" örinä-äänellään:

"Evil is Powerful".....lol,ihan tosi?.

4  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) : 01.05.2008 23:10
10h takana ja tarinatehtäviin alkaa maku jo pikkuhiljaa mennä.

Minkä helvetin takia tehtäviin ei ole voitu laittaa checkpointteja? Todella rasittavaa ekaksi matkata minuuttitolkulla tapahtumapaikalle tekemään jokin alustus, jota ei voi edes mokata ja sen jälkeen lahtaamaan kymmenittäin porukkaa, joista joku onnistuu ruippimaan Nikon hengiltä jostain kulman takaa. Asiaa ei auta tönkkö ampuminen, vihollisten epäselvät hitboxit ja lehmän tavoin liikkuva Niko.

Kai olet käyttänyt suoja nappia?,peli muuttuu selvästi helpommaksi kun käyttää suojia ja kannatta tähdätä vihollisia aina päähän niin kuolevat heti.Minullakin aluksi tuntui vaikealta nuo tulitaistelut,mutta peli oikeastaan pakottaa pelaajan suojien käyttöön Nikon huonon lifebar:in takia...mutta ei se oikeastaan haittaa kun tuo suojista rukkiminen tuo fiilistä mukaan.

Itse olen pelannut noin 13 tuntia ja ainoa valittamisen aihe on musiikit jotka ovat tässä osassa sarjan huonoimmat,San Andreaksessa huomasi jo muutamien musiikkivalintojen köhivän,mutta GTA4:ssa biisivalinnat ovat jo aika huttua paria biisiä lukuunottamatta.
5  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 22.02.2008 23:01
Itse muistelisin,että X-files oli hyvä jopa tuohon 8 kauden loppuun asti vaikka Mulderia ei niin nähty kasilla.Kuitenkin 9 kaudella laatu laski jotenkin kummasti muutamaa jaksoa lukuunottamatta,oliko lopettamispäätös sitten niin järkyttävä kun X-files porukka oli tehnyt yhdessä töitä lähes vuosikymmenen niin se heijastui sitten sarjan viimeiseen kauteen...leikki jätettiin kesken?.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Lost: Via Domus (Kaikella on tarkoitus alkaen 29.2) : 03.02.2008 19:33
En nyt haluaisi rikkoa hypetunteitanne,mutta minä en ole oikein vakuuttunut Lost:sta nimenomaan pelinä.Ei noista trailereistakaan saa oikein selvää pelattavuudesta...onko pelikuvaa edes näytetty?.Lostia on tullut katsottua,mutta jos The Lost Game on pelkkä videografiikalla tehty sarjan jakso niin kyllä jää kaupan hyllylle.Kannattaisi ehkä jäädä odottelemaan arvosteluja ennen ostoa.
7  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Late Night with Conan O'Brien : 10.01.2008 16:00
Ikävää lakkoileleville käsikirjoittajille, mutta kyllä Conan tässä todistaa että show on VÄHINTÄÄN yhtä hauskaa ilman heitä... ;)

Kyllä voisi sanoa,että show on peräti parempi ilman käsikirjoittajia.Conan ei tarvitse käsiksiä kun vauhtiin pääsee.Mukavampi katsella kun ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu.

8  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 28.11.2007 19:49


Ihan nätiltä näyttää...
9  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 21.11.2007 17:43
Pelaajien odottama Hitman on saanut ensimmäiset arvostelut,tuliko pelistä "ei niin hyvien" pelielokuvien pelastaja?.Tässä pari kommenttia Rotten Tomatoesista:

http://www.rottentomatoes.com/m/hitman/

"It's just one blazing gun battle, knife fight and torture scene after another, staged in a vaguely tongue-in-cheek Tarantino style by French director Xavier Gens, with cardboard characters, Ed Wood dialogue and the storytelling values of a cockfight."


"You know how people will sometimes describe a bad action movie as being like watching someone else play a video game? This one is so uninvolving that watching it is more like listening to someone reading out loud from the game's instruction manual."

^
Tuolle kommentille jopa naurahdin. ;D

10  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 17.11.2007 19:32
The Orange Box PC:lle. Ikänä en ole Half-Lifeihin koskenut, niin että olisko pelillä minulle jotain annettavaa? Hyvät pelithän kelpaavat aina, kunhan ne eivät ole urheilua.

Kyllähän se kertoo jo jotain tästä pelistä,että esim Prey:ssä on yksi kohta joka on selvästi otettu HL2:sta ja olihan siinä Doom 3 lisäosassa pöllitty se gravity gun härskisti.

Peli on hyvin tunnelmallinen ja koko ajan pelaajalle heitetään eri tilanteita eteen joista pitää selvitä,mukana on fysiikka puzzleja joita muissa peleissä ei ole tullut vastaan(en tiedä edes ovatko muut pelit käyttäneet fysiikkaa ongelmanratkontaan ennen HL2:sta)
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Ubisoft - Täyttä paskaa, uskokaa jo : 17.11.2007 00:00
Taas positiivista mainosta AC:lle.Famitsu antoi 37/40 pojoa.Nyt pitänee katsastaa kyseinen peli.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Ubisoft - Täyttä paskaa, uskokaa jo : 15.11.2007 23:26

Ei kai se AC voi niin huono olla,Gamespot antoi 9.0

GS antoi myös Perfect Dark Zerolle 9.0 Täyttä paskaa molemmat ne molemmat on.

Olen huomannut,että nautin pelaamisesta enemmän jos en ala lyömään "paska" tai "ei paska" leimoja pelien kanteen.Eihän tuo Zero ollut ekansa veroinen,mutta silti se oli viihdyttävä paketti vaikka sisältöä oli hiukan vähemmän.Itse antaisin 8.5 pojoa.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Ubisoft - Täyttä paskaa, uskokaa jo : 14.11.2007 23:35
Viimeisin todiste Ubin täydellisestä surkeudesta on Assassin's Creed. Hirveä hypeaalto lähti vyörymään välittömästi pelin ensivideoista saakka ja kaikkialla hehkutettiin sitä. Ps3-homot suuttuivat suunnattomasti, kun peli siirtyi myös XO-pelaajien riesaksi ja Pelaajalehden toimituskin runkkasi porukalla pelin kuvien päälle... Mutta miksi? Minä kysyn että miksi helevetissä!? Kyseessähän on Ubisoftilta tuleva roskaläjä, jonka paskuuden haistoi jo vuorien takaa.

Pari sivustoa on arvostellut pelin hyväksi lähinnä 15-min. pelitestin perusteella ja vain sen hypen takia, mutta paskaahan se silti on. IGN:n ja 1upin, sekä monien muiden sivustojen arvostelut kertovat pelin täydellisen surkeuden. Jostain syystä en lainkaan yllättynyt, kun luin murska-arvostelut. Ennustin Lairin paskuuden, ennustin Heavenly Swordin paskuuden ja tämän AC:n paskakasan haistoin jo kaukaa paskaksi. Pitää varmaan perustaa oma pelilehti, jossa arvostellaan pelit kuukausia ennen niiden julkaisua ja vieläpä oikein.


Tähän sitä on menty nykymaailmassa,ei osata rakentaa omia näkemyksiään pelistä vaan sen tekevät muut itsesi puolesta.Pelien kohdalla luodaan jo ennakkoon "hyvää mieltä" ja koetaan positiivisia tunneraktioita ennen pelin ilmestymistä.Jos peli ei olekaan tunnereaktioiden mukainen niin sitten tulee se toinen ääripää....Tämä on ikävästi epäreilua peliä kohtaan vaikka se olisikin hyvä peli.Ihmiset tavallaan manipuloivat kokemuksiaan ennen kuin itse edes pelaavat minuuttiakaan.Ei kai se AC voi niin huono olla,Gamespot antoi 9.0 ja Gametrailers 9.1.

"Älkää menkö hypen mukana,nauttikaa ja tehkää ne omat mielipiteenne pelattuanne peliä,voit ehkä itsestäsi jotain uutta oppia :)"
-Masi
14  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 08.11.2007 18:00
Olen pohtinut,että missä olisi ollut syy,mutta en oikein tiedä....

Aina on joku joka vihaa elämää.Tietyillä ihmisillä ei ole "kosmista tajua" elämästä eivätkä he näe elämää laajemmassa kaavassa,siksi heille kehityy tälläisiä megaegoja ja megafantasioita joista ammentavat elämänsä sisällön,elämä sellaisenaan luonnollisena ei kelpaa,elämälle pitää kostaa tuhoamalla sitä.

15  Yleinen / Vapaa sana / Re: Jokelan kouluammuskelu: seitsemän kuollutta? : 07.11.2007 17:13
Ilta-sanomat taas otsikoi "Jokelassa enemmän kuin viisi kuollutta.

Nyt minulle tuli moka,sorry.Olet oikeassa,luin väärin.
16  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 03.11.2007 17:26
Hmm, aika ihmeellistä että vanhaa X-filesiakin vielä tekohengitetään. Eikö David Duchovny ainakin väsynyt koko meininkiin? Noh, raha ratkaisee.


Veikkaan, että Duchovny on lämmennyt ajatukselle kun yli 5 vuotta on sarjan loppumisesta jo kulunut ja kummoisia rooleja ei ole sadellut (paitsi tämä uus Californication) varsinkaan elokuva puolella. Toisin olisi ollut jos elokuvaa olisi alettu tekemään heti tai melko pian sarjan loppumisen jälkeen. Nyt hommassa on enempi nostalgian makua, tai sitten rahastuksen, riippuen elokuvan laadusta. Fanit ovat pitkään toista elokuvaa toivoneet ja hyvä juttu se on, että toisenkin elokuvan tekevät. Kolmas elokuva saattaisi olla jo sitten hieman rahastusta. Ja ensi vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta ensimmäisestä leffasta.

Ymmärtääkseni sarjan luoja Chris Carter ja Duchovny ovat aina sanoneet,että he tekevät sarjan loputtua X-files elokuvia eli voi olla,että näemme tulevaisuudessa enemmän kuin nämä kaksi leffaa,vähän kuin Bondin tyyliin tehdään "elokuvasarjaa".Ei siinä mitään,X-files:ssä on paljon potentiaalia elokuvarintamalla ja katsojia taatusti riittää.

Mielenkiintoista,että meinaavat saada tuon uusimman kansiot leffan purkkiin ja teatteriin 7½ kuukaudessa.Leffa ei millään voi olla megatehosteilla höystetty ufospektaakkeli kun ottaa huomiion kuinka nopeasti aikovat sen tehdä,tuskin heillä on edes isoa budjettiakaan?.Venytetty tv sarjan jakso? ;D
17  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 01.11.2007 18:33
X-Files tekee paluun toisen elokuvan muodossa. Kuvausten on määrä alkaa joulukuun 10. päivä ja teattereissa leffa on studion mukaan jo heinäkuun 25. päivä 2008. Suhteellisen nopeaan tahtiin on leffa tulossa kankaille asti, odottelin leffaa vuodelle 2009. Parempi näin.
Eka elokuva on hyvä ja vaikka 3 viimeistä kautta aika kehnoja olivatkin, niin eiköhän tämä uusi elokuva ole laadukas, toivottavasti.
Nyt kyllä täytyy kommentoida, että tästä uutisesta vanha Filu-fani on kohtuullisen täpinöissään. Taistelu tulevaisuudesta, aiempi X-Files raina, ei nimittäin ollut missään tapauksessa mikään kehno elokuva. Se toi hyvin sarjan vahvuudet elokuvaan mutta niin ettei leffa tuntunut pelkästään ylipitkältä TV-sarjan jaksolta, vaan astetta "suuremmalta". Muutenkin kuin siis vain pituutensa puolesta.  Se tulee olemaan sykähdyttävä hetki kun näkee Duchovnyn ja Andersonin vielä kerran Mulderin ja Scullyn rooleissa.

Saapas sitten nähdä millaista teemaa elokuvaan aikovat sisällyttää. Toki varmasti Alienit aiheena olisi ainakin fanien puolesta se toivotuin vaihtoehto. Ja itsekin kyllä sellaista ufo-juonta todella tähän pätkään kuolaisin, mutta eipä minua haittaa vaikka jonkinlaista hirviö-teemaakin olisi tarjolla. Ihan sama kunhat nyt tämän vain tekevät. Ensi vuonna tulee olemaan aika kivoja ensi-iltoja. Eiköhän tämän ja Indy 4:n lisäksi tulossa ole vielä paljon lisää superia.

Ensimmäinen kansiot leffa oli kyllä vähän kuin venytetty tv jakso,ei siinä ollut mitään vikaa,mutta jotain kyllä puuttui.Seuraavaan voisi lisätä enemmän toimintaa...jotain takaa-ajoja...en usko,että rikkoisi sarjan tunnelmaa jos agentit pistettäisiin kiperiin tilanteisiin,käsikseltä tietysti vaadittaisin enemmän jos kerta toiminta lisääntyisi.Sellainen Batman Beginsin tyylinen,jossa toiminta,tunnelma ja juoni olivat tasapainossa.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Täällä haukutaan pelihahmoja : 09.10.2007 16:30
Poistin viestini kun eivät tänne oikein sopineet.Onhan nämä makuasioita kuitenkin.Apina hahmona on aika klisee idea mielestäni edelleen.
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Halo 3 : 24.09.2007 16:09
Kummasti en ole hypettynyt oikeastaan yhtään tästä kolmannesta osasta,mutta ehkä se onkin hyvä ja yllätyn positiivisesti.Bungiella ainakin sanovat,että jos piti ekasta osasta enemmän niin tämä osa iskee paremmin.Arvosteluissa "kehuivat",että mukana on taas joku ykkösen Libraryn tyyppinen kenttä...noh, ainakin pitävät perinteitä yllä ;D

Niin ja Gigantista kannattaa hakea keskiviikkona,myyvät perusversiota 49,90 eurolla.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 20.09.2007 00:55
Hemmetti tuota Kojimaa.Pistää viimeiseen Geariinsa joka fanipojan unelman.Eeppisen taistelun joka käydään arvatkaa millä masiinoilla?,ei yhdellä.......vaan peräti kahdella!.

-"Liquid!"
-"brother!"
-"It's not over....not yet!!"

Edit:
English traileri:
http://www.gametrailers.com/player/25138.html



21  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 17.09.2007 18:33
Uwe Boll....en ole nähnyt miehen elokuvia joten en voi osaltani kommentoida.Kuitenkin mies tuntuu puhuvan asiaa vaikka hänen elokuviaan haukutaan.

Tässä Boll puhuu tulevasta Postalista,mutta vielä enemmän maailman tapahtumista,eikä se kuulosta ainakaan minun korvaani paskanjauhannalta:

Boll speaks postal 1:
http://www.youtube.com/watch?v=jD6Q5azwJ3s&mode=related&search=

Boll speaks postal 2:
http://www.youtube.com/watch?v=gOe2lNeOfRQ&mode=related&search=

22  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mielenlujuus testiin! (40 päivää & 40 yötä) : 17.09.2007 15:03
Voi olla,että epi on löytänyt naisen eikä ehdi vastata tähän vähäpätöiseen foorumiinsa kun on hommat kesken  ;D
23  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mielenlujuus testiin! (40 päivää & 40 yötä) : 27.08.2007 17:38
Seksuaalisuus on luonnon luoma asia joten sitä on turha mennä rajoittamaan millään natsikeinoilla,ihmettelen esim,että miten jotkut munkit ym haluavat rajoittaa seksuaalisuuttaan,en usko,että hekään pysty olemaan ilman itsetyydytystä.

Pitäisikö Epille antaa joku palkinto jos kestää sen 40 päivää?.Karkkipussi?  ;D
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 27.08.2007 17:30
Luulen,että Kojima tekee tästä viimeisestään jonkinlaisen sodanvastaisen teemaltaan ja nuo bosset ovat täydellinen osoitus siitä.Täydellisesti sotimaan pystyy vain kone,mutta nämä bosset olivat ainakin trailerin mukaan sotureita jotka "sekosivat" sotimiseen.Snake vs täydelliset tappokoneet....vai onko näissä koneissa kuitenkin vielä murunen hyvyyttä?....
QUANTUM! QUANTUM! Lennokasta pohdintaa elämän järjettömyydestä. Ihminen on dynaaminen psykofyysinen kokonaisuus. Kuuleeko kukaan puuta joka ei kaadu metsässä?

Heh,en ollut tässä mitään syvällistä filosofiaa laukomassa.Päättelin että Kojima lähtee samalle suunnalle kuin ekan MGS bossien kohdalla,nehän olivat melko traagisia tapauksia.Aavistelen samaa MGS4:n bosseista ja ainakin trailerissa tarinoitiin siihen suuntaan,niiden nimetkin ovat ykköseen viittaavat.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 25.08.2007 13:37
Luulen,että Kojima tekee tästä viimeisestään jonkinlaisen sodanvastaisen teemaltaan ja nuo bosset ovat täydellinen osoitus siitä.Täydellisesti sotimaan pystyy vain kone,mutta nämä bosset olivat ainakin trailerin mukaan sotureita jotka "sekosivat" sotimiseen.Snake vs täydelliset tappokoneet....vai onko näissä koneissa kuitenkin vielä murunen hyvyyttä?....
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 25.07.2007 17:35
Kojima näyttää heittävän kaikki elossa olevat hahmot MGS4:seen,saa nähdä millainen "conclusion" tämä osa on.Harvoin näkee peliä jossa ei ole niitä kliseisiä murrosikäteinejä,lihaskimppuja tai kirurgisen kauniita naisia...tällä kertaa on vain vanhoja paappoja ja mummoja....yeah!,hyvä Kojima!.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 12.07.2007 18:21
Ihmettelikö kukaan muu muuten sitä Raidenin ninjapukua? Helposti turhia miettimättä näytti miekka sujahtavan omasta rinnasta läpi eikä hirveästi näyttänyt kipuakaan tuntuvuan... No pelissä tuo varmasti selviää.

Veikkaisin,että se selitetään näillä nanoboteilla/nanomachineilla jotka korjaavat kehon nopeasti ja ilman kipua.Käykö niin,että Vampin "kuolemattomuus" ei olekaan kuolemattomuutta vaan nanobottien ansiota?.Trailerin pätkässä puhuttiin jotain "third generation nanobots",veikkaan,että nanobot teknologia on jo niin pitkällä,että se vie sotilaan jo lähelle "kuolemattomuutta".Vamp on ehkä jokin nanobot koekaniini joka käytti ensimmäisen näitä "third generation nanobots" tekniikkaa ja tämä kuolemattomuusmysteeri selittyisi näin.
28  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 12.07.2007 18:04
Laitoin kuvaksi kesänraikkaan Jessica Alban.Vielä kun löytäisi oman Jessican jostain :)
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 12.07.2007 15:43
Tulipa muuten mieleen että kuka mahtaa olla tuo hiihtomaski+aurinkolasipäinen hemmo merylin porukoista. Jotain tärkeää täytyy kaverissa olla kun nanomasiinat eivät vaikuttaneet tyyppiin mitenkään vaikka kaikki muut vain kouristelivat ja oksentelivat toimintakyvyttöminä.

Ovat spekuloineet,että hemmo olisi Raiden.Jos katsoo tarkemmin niin hupun alta näkyy hopeaa tukkaa,puhekin kuulostaa hieman Raidenilta.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 12.07.2007 14:26

Meryl on selvästi aikuistunut ja saanut lisää karismaa.Lähtisköhän treffeille?  :rollaus:

Vamp näyttää aika aavemaiselta,mitä lie pahuuksia mielessä  :o

EDIT: Miten nämä kuvat saa isommiksi?
Sivuja: [1] 2
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines