Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Läppärit : 01.08.2009 23:26
Kipaisin torstaina hakemassa postista oman Acer Aspire Onen, netbook siis. Näin muutaman päivän kokeilun perusteella voin julistaa vallan mainioksi vehkeeksi, tosin pettymyksen aiheutti kajarit. Jos hieman taustamelua on läsnä, joitain hiljaisempia biisejä on vaikea kuulla, vaikka asettaisi nupit mahdollisimman kaakkoon. Ääni tulee myös ulos laitteen alta, jolloin esim. sylissä pitäessä sillä on vaikeuksia päästä käyttäjän korviin. Siispä suosittelen laadukkaita kuulokkeita tai vaihtoehtoisesti erillisiä kaiuttimia. Akku kestää vain vaivaiset pari tuntia. Onneksi oma käyttöni ei yleensä vaadi langattomuutta.

120Gt kovalevy, 1024Mt RAMia, Näyttö 8,9". Ei upea, mutta näin pieneeksi laitteeksi suhteellisen pätevä. Vanhempaan koneeseeni verrattuna tämäkin on jumalolento. Paluu mukana tulleeseen XP:hen oli sen verran karu, että asensin veljen avustuksella siihen vielä saman päivän aikana Ubuntun. Harmi, etten saa sisäänrakennettua webcamia toimimaan tällä käyttöjärjestelmällä, mutta enpä sille muutenkaan erityisempää käyttöä löytäisi. Helvetin kevyt on, nousee yhdellä kädellä vaivattomasti. Osto ei kaduta.

Niin, ja se on vaaleanpunainen. 50€ muita värejä halvempi, ei liene kovin haluttu värivaihtoehto. En oo homo.

E: Läppäri, netbook, kuinka vain.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Tunnelmallisin videopeli : 17.07.2008 23:33
Ephramin viestiin on vaikea lisätä paljoa, The Wind Waker tuntuu vievän voiton. Vaikken sitä paljoa pelaakaan ja ensimmäinen läpäisy on vielä toteuttamatta, niin silti...hienoa. Monsteriluolastojen välillä tuntuu niin vapauttavalta seilata aukealla meressä pieni vene jalkojen alla. Musiikki on jättimäinen piste i:n päällä.

Eipäs sittenkään. TWW ei viekään voittoa, vaan yksi suosikkipeleistäni koskaan. Puhun nyt Animal Crossingista, GC-versiosta ehdottomasti. Pelaaja heitetään erittäin kotoisaan pikkukylään mukavien (enemmän tai vähemmän) puhuvien eläinten seuraan. Pelin värikkyys ja rennot musiikit luovat loistavan combon. Tätä kaikkea on vaikea selittää. Pelin reaaliaikakello mahdollistaa realistiset vuodenajan vaihtelut. Satoi vettä tai lunta, aina on fiilis huipussaan. Se tuntuu niin hienolta, pääset kokemaan tuppukyläelämän ilman huonoja puolia.  Enempää en nyt jaksa kertoa, ehkä muokkailen myöhemmin enemmän tunteitani peliä kohtaan.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 10.07.2008 10:29
Voisinpa vaikka listata kaikki kesälomalla hankkimani pelit:

F-Zero X (VC)
Mega Man (VC)
Mega Man 2 (VC)
The Legend of Zelda: A Link to the Past (VC)
Lylat Wars (VC)
Super Mario 64 (VC)
Mario Kart Wii (Wii)
Super Mario Galaxy (Wii)
Super Smash Bros. Brawl (Wii)

Aika antoisalta tuntuu, kun katsoo tuota listaa. Silti pelivalikoima on köyhä.

Vaikka tätä ei peliostokseksi lasketakaan, niin mainitsen silti. Ostin Buffalon laadukkaan langattoman reitittimen, että pääsisin vihdoinkin pelaamaan nettiin. Oli aikoinaan orpo olo, kun olin lähes ainoa, joka ei nettiin päässyt Nintendo-konsoleillaan.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mario Kart Wii : 10.07.2008 09:36
^ 30 niitä on.

Itsekin käännyin lopulta GC:n ohjaimen puolelle, vaikka Wheelkin oli erittäin toimiva ratkaisu. Klassikkoradoista ei mitään haittaa ole, mutta miksi mukaan piti tunkea muutama superlaimea paskarinki? SNESin Mario Circuit on suorastaan masentavaa pelattavaa. Nettipeli Nintendon asteikolla on melko korkealla, tyytyväinen olen, vaikka parempaankin voitaisiin pystyä. Lagia ei ole varmaan ilmestynyt kertaakaan. Eilen tätä taas peluutin pitkästä aikaa Brawl-putken jälkeen ja taas alkoi hieman maistumaan. Viime aikoina rankingini nettipelissä on laskenut huimasti. Äärimmäistä vitutusta on kyllä ilmennyt. Vaikka kuinka hyvä kuski olisi, niin aina sitä putoaa matalammalle, kun joku heittää sinisen kilven niskaan tjv. Kuullut olen, että n64-kartissa siniset osuivat kaikkiin käyttäjää edellä oleviin pelaajiin. Sen olisivat saaneet pitää.

MKW oli kannattava ostos, ihan vain sen toimivan nettipelin takia. On hubaa pelata kavereiden kanssa samalla keskustellen irkissä.
5  Basaari / Kaupankäynti / Re: O: Golden Sunit : 08.04.2008 17:56
Zuor myi minulle ensimmäisen osan, joten vielä toinen osa hakusessa.
6  Basaari / Kaupankäynti / O: Golden Sunit : 08.04.2008 15:51
Molemmat Golden Sunit hankittu. Kiitokset ensimmäisestä osasta Zuorille.

Anteeksi siitä, että vaihdoin aiheen nimeä jne. Ohjeet tuli luettua sääntöjen julkaisun aikoihin ja olin unohtanut tuon käytönnön. Syvimmät anteeksipyyntöni.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: GameFAQs Character Battle VI : 01.12.2007 16:13
Äänestin muuten Bidoofia.
>:( Et varmana! Mitä hienoa jossain Bidoofissa on? Se on MAJAVA! Eikä se ole yksilö, vaan Pokémon-laji. Edgeyn olisi pitänyt päästä jatkoon.
Kunhan vitsailin. L-blockinkin voitto oli vitsi, eihän se ole kuin L:n muotoinen palikka.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: GameFAQs Character Battle VI : 15.09.2007 20:55
Jaah, onhan se hieman rasittavaa, kun Mario, Link, Samus ja kumppanit valtaavat tämän, kun Bidoofin kaltaiset pr0t jäävät kakkoseksi. Cloud oli kyllä todella yllättävä voittaja. Toivottavasti tänäkin vuonna tulee joku odottamaton, mutta mielenkiintoinen hahmo.

PS. Tietenkin Bidoof voittaa Milesin.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 26.08.2007 13:38
Muistaakseni tuossa keskiviikkona ostin DBZ Budokai Tenkaichi 2:n Wiille, koska olen jo pidemmän aikaa sarjaa seuraillut, vaikka se ei missään nimessä fiksuinta viihdettä olekaan. Koko ajan oli aikomus ostaa ko. peli, mutta pelikaupan nettisivuilla sanottiin, että olivat lopussa. Kaipa oli uusi erä tullut tuossa maanantaina ja päivitys oli venynyt hiukan. Joka päivä olen pelannut varmaan 6-8 tuntia, joka on paljon ainakin minulle. Aivan loistava peli, hyvä tarinamoodi on taistelupelille todella harvinaista, mutta tässä tarina on pitkä, joskin vähän samaa kiertävä. Jotkut hahmot eivät eroa toisistaan juuri ollenkaan, lyönticombo on samaa, mutta blastit enimmäkseen erottuvat muista. Story Moden pääsin eilen vihdoin läpi, vielä pitäisi tosin ne lohikäärmepallot etsiä. Suosittelen kaikille Dragon Ballista kiinnostuneille, vaikka kolmas osa onkin tulossa.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 20.08.2007 20:02
Hienoa, löysin sen kokoversion ElastoManiasta ja nyt sitä on tultu pelailtua. On kyllä ollut monia vi***maisia kenttiä, mutta pari on ollut ihan nautittaviakin. Kun olen nuo kentätä päässyt läpi, niin voisin harkita jonkinlaisten hupikenttien tekemistä. Tällä hetkellä suosikkipelini PC:lle, koska se on yksinkertaisuudessaan niin hauska. Pääsin äsken läpi pari ärsyttävää ja skipattua kenttää, mutta siinä samassa skippasin uuden kentän. Nyt menenkin jatkamaan...
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 13.08.2007 18:48
Super Smash Bros. Meleetä pelasin pari tuntia sitten. Parin kaverin kanssa Mewtwoilla Kamehameha-pelleilyä. Sekin voi olla hauskaa.

ElastoManiaa, eli Elmaa sitten pelasin sen jälkeen tietokoneella. Netissä on kuulemma kokoversio, mutten löydä sitä, joten pitää tyytyä 19 (?) kenttään. Aivan loistava peli, vaikkei ulkoasultaan loistakaan. Pienessäkin hyppyrissä voi tehdä vähintään yhden voltin tai backflipin. Ei kukaan satu tietämään, mistä kokoversion saa?
12  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mielenlujuus testiin! (40 päivää & 40 yötä) : 12.08.2007 12:55
pelaaminen, internet ja Cola ovat varmaan ihan hyviä seksin korvikkeita.
Masturboiminen on seksin paras korvike. Sen takia Ephramin yritys onkin typerä, kun kerran mies ei seksiä harjoita.
No tietenkin, sehän on nyt selvää. Mutta eihän leffassakaan saannut masturboida, koska onhan käsikin oikein toimiva kumppani.
13  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Levyostokset : 12.08.2007 01:21
En ostele paljon ollenkaan levyjä, mutta koska Queen iskee, niin ostin Anttilasta kaksi ensimmäistä kokoelmalevyä. Täytyy sanoa, että oli kiskurihinta...



Mercuryn naamakarvoitus, jotain niin pornoa.
14  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mielenlujuus testiin! (40 päivää & 40 yötä) : 12.08.2007 01:17
No onnea teille yrittäjille, pelaaminen, internet ja Cola ovat varmaan ihan hyviä seksin korvikkeita.
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Voi veljet että New Super Mario Bros. on LOISTAVA : 12.08.2007 00:54
Saanen olla eri mieltä. Kyllähän tämä siis graafisesti oli loistava peli ja kenttäsuunnittelu oli toimiva ja erilainen. NSMB on kuitenkin todella lyhyt, ihan ensimmäisen Marion tasolla. Eihän siinä vielä mitään, mutta uudet kilpikonna- ja jättiläismuodot ovat aika tylsiä, eikä peliä missään nimessä haastellakaan olla pilattu. Kyllähän tuo pelattavan arvoinen oli, muttei rahansa väärti. Ehkä en vain osaa arvostaa Marioa samaan tapaan kuin nuorempana. Meni nopeasti vaihtoon.
16  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Modeemit : 12.08.2007 00:41
Kaipa tämä kysymys on järkevintä pistää tänne. Ongelma on siis tässä: Minulla ja veljelläni on ollut omat modeemimme hetken aikaa. Emme siis voineet olla netissä samaan aikaan, nyt ostimme kuitenkin johdon, jolla yhteys jaetaan. Johto on siis kiinnitetty modeemistani veljen koneeseen. Jostain syystä se ei kuitenkaan toimi. Veli puhui välillä jotain siitä, ettei modeemi jaa IP-osoitetta, mutten ole varma, onko kyse siitä. Parilta foorumilta on tullut jo kysyttyä, mutta kukaan ei ole vastannut (ehkei kukaan osannut vastata), toivottavasti te tiedätte jotain.
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines