Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 34
181  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 17.06.2009 05:57
Ei joku sattuis muistamaan sellaisen hauskan komedian nimeä, jonka ideana on se kuinka jonkun näytelmän bäksteitsillä tapahtuvan sähläyksen/draaman takia koko näytelmän esityskin menee ihan vituralleen? Näin sen ehkä joku +/-10 vuotta sitten (90-luvun puolella kuitenkin, ellen aivan väärin muista, leffa itsessään saattaa tosin olla vanhempikin, se tuli silloin nimittäin televisiosta), joten en muista sen nimeä tai muitakaan tarkempia yksityiskohtia eikä epämääräinen googletuskaan tuottanut minkäänlaista tulosta. Sen vain muistan, että sitä katsoessa tuli aikoinaan naurettua kyyneleet silmissä. Haluais nähdä sen uudestaan, mutta siitä ei tule mieleen mitään, mikä auttaisi sen löytämisessä
182  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.06.2009 07:45
Boom Blox: Bash Party. Oikeesti loistava minipelikokoelma Wiille, I'm not joking.  8) Kantsii hankkia, jos pitää ikinä minkäänlaisia moninpeli-iltamia kavereiden kanssa.  Äärettömän hauskaa hupia. Pelasti jossain määrin muuten säälittävän Wii-kesän.
183  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M(/V): Pelejä GC:lle, PSP:lle, PS2:lle ja DS:lle : 15.06.2009 06:11
Jos jotain kiinnostaa saada hyväkuntoinen GBA:n Gunstar Future Heroes, niin ny ois myynnissä. Hp 15e. Tämänkin kotelo on kärsinyt aikoinaan hieman toimituksessa, mutta ei hirveän pahasti.
184  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 14.06.2009 12:02
Huhhuh, tulipa sitten katsottua kaikki tähän mennessä ilmestyneet Monkin seitsemän tuotantokautta suht tiuhaa tahtia putkeen. Olen katsonut n. 3-4 jaksoa aina kun olen ollut iltaisin kotona - joskus vähän enemmänkin, jos ei ole tullut uni silmään.  Ja mitäpä tuosta voisi sanoa, mitä siitä ei olla jo ylistetty. Pidän hahmoista (Tony Shalhoub on niin loistava, NIIN loistava) ja juonikuvioista. Monkia katsoessa saa nauraa ja välillä vääntää kyyneleen jos toisenkin, eli juuri sellainen sarja, joista yleensäkin pidän.

Täytyy tosin sanoa, että vaikka Monk on erinomainen jo sellaisena kuin se on, mielestäni yksi muutos rakenteeseen olisi voinut tehdä siitä vielä paljon paremmankin. Nykyisellään jaksot ovat hieman liikaa sellaisia "viikon rosvo" -tyylisiä ratkaisuja. Kaudessa on ehkä yksi tai kaksi jaksoa, joiden aikana edistetään Trudyn murhaajan etsintää ihan kunnolla, jokunen hassu yksittäinen jakso, jossa käsitellään hieman Monkin uuden elämän rakentamisen edistymistä ja yksittäisiä jaksoja, joissa muut sarjan vakionaamat kuin Monk ovat hieman suuremmassa roolissa.

Mielestäni tuon suhteen Monk voisi ottaa hieman mallia esim. Veronica Marsista, jossa on samanlainen viikon tapaus -rakenne. Samaan aikaan edistetään kuitenkin aikalailla joka jaksossa myös muita sekä isompia että pienempiä mysteerejä ja juonilankoja, joiden ratkaisua saattoi joutua odottamaan ensimmäisen kauden alusta toisen kauden loppuun asti. VM tuntuu menevän eteenpäin koko ajan siinä missä Monk junnaa jossain määrin paikoillaan ja usein peräkkäiset jaksot tuntuvat kokonaisuuden kannalta hieman irtonaisilta, vaikka saattavatkin olla yksittäisinä jaksoina erinomaisia.

Enivei, mun lempparit koko sarjasta ovat kolmannen kauden päätösjakso Mr. Monk and the Kid ja seitsemännen kauden Mr. Monk and the Lady Next Door. Pidän niistä niin paljon ehkäpä siksi, että ne molemmat näyttävät vilauksia siitä mitä olisi voinut olla. Eihän Monkista saisi normaalia tekemälläkään, mutta pakostakin tulee tippa linssiin, kun näkee Monkin käyttäytyvän normaalisti, tai noh, normaalimmin kun hän leikkii melkein adoptoimansa lapsen kanssa ilman normaalia ahdistuneisuuttaan. Lady Next Doorissakin on samaa henkeä ilmassa, kun äitinsä menettänyt Monk ja lapsensa menettänyt äiti kohtaavat ja ystävystyvät. Monk käyttäytyy niin mukavan vapautuneesti, että sitä on ilo katsella ainaisen angstin sijaan.

Pidin myös kuudennen kauden päättävästä kahden jakson mittaisesta Mr. Monk Is On The Runista, sillä se tarjosi juurikin sitä jatkuvuutta, jota kaipailisin sarjaan muutenkin. Vähän enemmän huumorimielessä tehdyistä jaksoista ainakin Mr. Monk and the Garbage Strike, Mr. Monk and the Rapper ja Mr. Monk Is Underwater ovat ihan maininnan arvoisia.

Kahdeksas ja viimeinen kausi alkaa tosiaan (vasta) elokuussa (tuskallisen pitkä odotus), ja siltä toivoisin, että:

1) saisimme tietää kuka murhasi Trudyn (onko joku jo tuttu hahmo vai joku tuntematon piru) - tää toteutuu melko varmasti
2) Monk löytäisi vihdoin uuden naisen. Ihastuksia on jo ollutkin muutama, mutta valitettavasti ne kaikki ovat pysyneet kuvioissa vain yhden jakson verran, syystä tai toisesta.
3) Monk kokisi jonkin sortin läpimurron lukuisten ongelmiensa kanssa ja pystyisi elämään edes hieman vähemmän ahdistuneena. Tämä tosin saattaa olla lopputuloksena, jos vain 1) ja 2) toteutuvat. Ehkä Trudyn murhaajan selviäminen ja uuden naisen löytyminen palauttaisivat Monkin sellaiseksi kuin hän oli ennen Trudyn kuolemaa.
185  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 13.06.2009 17:42
Ennakkotilasin BlazBluen. GGX2 on kuitenkin yx lempparitappelupeleistä ellei jopa ehdoton suosikki, joten toivon sen siirtävän tuon valtikan kunniakkaasti tämän sukupolven konsoleille. Hahmoja voisi olla muutama enemmänkin, mutta ehkäpä vähäinen määrä tuntuu sitten hahmojen laadussa. Tilasin Premium Packin, hintaa reilu 50€. Eipä tuo olisi muuten kiinnostanut, mutta mukana tulee joku extra-DVD, jossa valotetaan hahmojen saloja perustutoriaalien, eksperttien neuvojen, erilaisten hahmokohtaisten strategioiden yms. avulla Ehkäpä niitä katsomalla pääsisi vähän nopeammin peliin sisään ja hiomaan taitojaan.
186  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 09.06.2009 19:47
Sitähän ei voi tietenkään itse huolehtia, ettei myy alaikäisille?  :rollaus:

Kerro mulle miten? Lukeeko huuto.netin käyttäjäprofiileissa ikä? :rollaus:


Voihan sitä kirjoittaa itse Huuto.net ilmoitukseen caps lockit päällä, ettei myy alaikäisille kyseessä olevaa K18-tuotetta. Toki tämä ei vielä täysin estä myymistä alaikäisille, koska Huuto.netissä ei tosiaan ole mitään iäntarkistussysteemiä, mutta voipahan vedota ongelmatapauksissa siihen (siinä vaiheessa, kun vanhemmat soittavat tms.), että sinä olet kyllä maininnut Huutonet-ilmoituksessa, ettet myy alaikäisille. Voit sitten laittaa kyseiselle käyttäjälle negatiivista palautetta surutta. Näkevätpähän sitten muut, ettei joku alaikäinen pojankloppi ollut ymmärtänyt lukemaansa ja on yrittänyt ostaa K18-kamaa ja vielä epäonnistunut kaupan viemisessä loppuun asti.

Lainaus
Sinä voit tunkea tuon silmiä pyörittelevän palleron vaikka sinne mihin aurinko ei paista.
Voit vain syyttää omaa laiskuuttasi, jos tuollaiset tapaukset ärsyttävät etkä tee asian eteen itse mitään. Huuto.netissä olisi kyllä hyvä olla jonkin sortin automaattinen iäntarkistus, mutta ennen kuin sellainen ominaisuus lisätään palveluun (kannattaisi varmaan antaa asiasta palautetta myös Huuto.netin ylläpidolle), niin joudut näkemään itse hieman lisävaivaa, jos haluat estää tuollaiset tapahtumat jatkossa. Turha itkeä jossain Pelaajalaudoilla asiasta ja kuvitella, että se korjaa yhtään mitään.

:rollaus: :rollaus: :rollaus: :rollaus: :rollaus: :rollaus: :rollaus: :rollaus: :rollaus:

187  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 09.06.2009 16:09
Sitähän ei voi tietenkään itse huolehtia, ettei myy alaikäisille?  :rollaus:
188  Yleinen / Vapaa sana / Eurovaalien tulokset : 08.06.2009 02:56
Kertoo tuo kommenttisi enemmänkin omasta junttiudestasi.
:lol:

Niin varmasti, joo.

Soini on lähinnä pelkkä vitsi ja melko suuri idiootti, vähän niin kuin Bush. Pitää hirveää älämölöä kaikesta, mutta ehdottaa harvoin yhtään mitään järkevää vaihtoehdoksi. Ääliömäisiä lausahduksia, joita luulisi lähinnä jonkun 14-vuotiaan syrjäkylän Karjalalippispäisen amiksen sanomaksi. Pelkkää populistista paskaa, jolla saadaan kyllä sitä tietynlaista porukkaa puolelle, mutta jolla ei oikeasti edistetä asioita yhtään mihinkään. Itse puolueesta - joskaan ei aivan kaikista sen edustajista - on melkolailla sama mielipide. Sen kelkkaan hyppää tällä hetkellä hirveästi porukkaa, joka ei olisi vielä jokunen vuosi sitten koskenut tikullakaan mihinkään PS:in tai sen edeltäjänä toimineeseen Suomen maaseudun puolueeseen, mutta nyt kun menee lujaa, niin yhtäkkiä ne mielipiteet vaan muuttuvat.

Tarvinneeko siis edes kysyä miksi en arvosta niitä, jotka äänestävät Soinia? Juuri nuo samanlaiset ihmiset päästävät Tony Halmeen tyyliset tyypit eduskuntaan. Kiitti siitäkin ihan vitusti. *thumbs up*

Lainaus
Kenet itse olisit halunnut kärkeen? RKP:n, kommarit, vihreät vai kenties kristilliset?
Kasvia äänestin. Vasemmistolaistakin olisin harkinnut, jos olisi löytynyt joku sopiva, mutta ei osunut silmiin tällä kertaa.

RKP on lähes Kokoomuksen tasolla mun arvostuslistalla ja ateistina en juurikaan näe mitään syytä äänestää jeesustelijoita.
189  Yleinen / Vapaa sana / Eurovaalien tulokset : 07.06.2009 23:22
Kait sitä tulee hyvin ääniä, kun kaikki suomalaiset juntit äänestävät yhtä ja samaa henkilöä...

Ja hyi saatana, Kokoomus, SDP ja Keskusta edelleen kärjessä. Onneksi sentään Perussuomalaiset eivät ole saamassa enempää kuin yhden paikan. :-/
190  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 05.06.2009 09:34
Jauts:




Vielä kun olisi giffi siitäkin, kun Kratos viiltää kentaurilta mahan auki ja sisuskalut valuvat ulos. :S
191  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 05.06.2009 02:28
Ilmeisesti Sonyn liikkeentunnistusjutska on pidemmällä kehityksessä kuin saattoi ehkä ymmärtää pressitilaisuudesta. Kehitystyökalut ovat jo olleet kehittäjien käsissä jonkun aikaa, jopa muillakin kuin vain Sonyn omilla tiimeillä. Ehkä ensimmäiset pelit (PlayStation Sports :p ) nähdään jo ensi vuonna?
192  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 04.06.2009 01:41
Tuo uus Castlevania on ilmeisesti siis Kojima Productionsin käsialaa?

Eka 2D-Metroidvanioiden tasolle yltävä 3D-Castlevania?

E: Näköjään joku nevöhöörd epsanjalainen firma kehittää, KP ehkä jossain määrin mukana?

Lainaus
Maskipeli oli kuin olikin Castlevania. Perhana, tää show on PAKKO kattoa uudelleen vielä videomuodossa
Tilaisuus oli muuten niin tylsä, että kannattaa varmaan vain katsoa traileri pelin nettisivuilta:

http://www.konami.jp/kojima_pro/e3_2009/castlevania/

3D-Castle(/Metroid)vania + God of War summaa tuon melko hyvin.
193  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 03.06.2009 08:06
Jenkki PS Store on tosiaan päivittynyt E3-kansiolla. Löytyy melko paljon sellaisia trailereita, joista näkyi vain vilauksia itse shöy'ssä ja oikeastaan vain pari sellaista, jotka esiteltiin kunnolla pressitilaisuudessakin (Uncharted 2 ainakin).

Sadly, vielä ei ole The Last Guardianin parasta parhautta parhauden saralla esitellyttä ihQa 1080p-traileria. Onneksi tuota päivitetään ilmeisesti päivittäin, joten sekin voi vielä ilmestyä sinne.

E: Näköjään Japsi storekin on saanut vähän sisältöä (Gran Turismot ja FFXIV) ja Euro Storessakin on E3-osi0, jossa hieman eri trailereita kuin Jenkkilässä (enemmän multiplattareita)
194  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 03.06.2009 03:11
Ei Nintendon E3 näköjään täysin toivoton ole. Ilmeisesti messuilla on jollain tapaa kuitenkin näytillä jo paljastettujen pelien lisäksi Monolith Softwaren (Baten Kaitos, Xenosaga) uusi JRPG (joka muistuttaa enemmän kuin vähän FFXII:tä ja Vagrant Storyä graafiselta tyyliltään), Sin & Punishment 2 ja monia muitakin, jotka jo unohdin.



Ja jumankavita kun Uncharted 2 näyttää hyvältä.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
195  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 03.06.2009 01:06
What is this!?! O_o

{TBA?} Kingdom Hearts Wii Videos (Wii)

The third chapter in the mash-up adventure of Square-Enix and Disney.

Ööö... sitähän esiteltiin siellä Nintendon tilaisuudessa.

Missä välissä :???: Näin vain trailerin KH 358/2 Daysista, joka on DS:lle. Vai luulinko vain?

Öh... musta se KH-footage näytti liian hyvältä ollakseen DS-materiaalia, mutta liian huonolta ollakseen esirendattua CGI:tä. Oletin sen olevan Wii-peli.
358/2 Daysin välipätkät (ainakin osa niistä) on toteutettu samalla pelimoottorilla, jolla PS2:n KH:t pyörivät, ja sitten muutettu videomuotoon, jota DS:kin kykenee pyörittämään. Varmaan säästävät rahaa, kun voivat käyttää lähes sataprosenttisesti samoja hahmomalleja (yksittäisiä uusia hahmoja lukuun ottamatta) ja melko paljon myös samoja ympäristöjä, jotka löytyvät jo ensimmäisestä ja toisesta osasta.
196  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 23:18
Tuo PS3:n liikkeentunnistus on ikään kuin MS:n kameratekniikoiden ja Motion+:n yhdistelmä, se kait siinä kiinnostaa.

Vielä vaan haluaisin tietää sen, että miten esim. jossain FP-pelissä liikuttaisiin pidempiä matkoja. Tuolla tekniikalla nyt olisi sinänsä mahdollisuus vaikka väistellä itse jotain miekan iskuja, mutta entäs varsinainen liikkuminen ympäri pelimaailmaa? Ei varmaan jaksais jossain Elder Scrollsin tyylisessä hölkätä montaa kilometriä pelimaailmassa. :p

Lainaus
Ihan hyvä pressitilaisuus, pari yllätystä (Agent, LittleBigKart) ja toimiva wiimote-klooni. Oli kuitenkin välillä tylsää katsottavaa eikä yltänyt Microsoftin missään vaiheessa eiliseen tykitykseen.
Eipä tuossa ollut tylsää kuin alun myyntilukujauhanta ja PSP Go!:n esittely (joka tosin huipentui ihan hienoon MGS-traileriin). Kyllä tuo lopun GT5, GoW3, Last Guardian, LBK, Agent, FFXIV (online, nyyh) yms. tykitys ja liiketunnistusjutut nostivat tämän parhaaksi pressitilaisuudeksi, imo. Microsoft tulee ihan vähän jäljessä (ehkä siksi kun ei Halot kiinnosta, jos niiden sijasta olisi ollut pari muuta kiinnostavaa ei-Halo-peliä, niin olisin innostunut enemmän) ja Nintendo selvästi kolmantena.
197  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 22:59
Vaurionmallinnus on ainakin ralliautoissa, saas nähdä miten on Ferrareiden sun muiden laita...
198  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 22:38
Miekkailu näyttää paljon hauskemmalta kuin Red Steel 2:ssa. :)
199  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 22:27
Holy Crap! FFXIV!

Meh, MMO.
200  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 20:15
Other M ja uus Golden Sun pelastivat tuon tilaisuuden. Coop NSMB ja Galaxy 2 olivat molemmat ihan jees, mutta mieluummin olisin ottanut niiden sijasta uuden Zeldan.
201  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 20:09
Ööhh... nääkö on nyt niitä 3rd partyjen kermaa, yks FPS ja 2 valopyssypeliä?

Jee Retro Studios?!
202  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 20:05
UIUIUIUIUI vielä yks pommi.

EDIT: Jaa, olikin vaan The Conduit
203  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 19:59
Eikö Nintendo luvannut, ettei Motion+:n ja Balance Boardin jälkeen julkaista enää lisää lisälaitteita?
204  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 19:54
Ei oo niin vaikeeta sanoa: "Before we wrap things up, here's the new (Kid) Icarus/Metroid/Zelda Wii/game from Retro Studios."
205  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 19:48
Todiiih, loihtikaa sitten vaan hieman LBPmäinen Play, Create, Share peli ja tehkää vaan siitäkin DSi-yksinoikeus!
206  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 19:38
Jee, Golden Sun!
207  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 14:58

Niin, kyllähän niillä pelejä riittää, tiedän toki sen. Siltikin tulemme näkemään loputtomasti eri lukuja, kaavioita ja kaikkea turhaa paskanjauhantaa.
Viimeksihän nuo tylsät kaaviot yms. esitettiin semi-hauskasti ja suht nopeasti Little Big Planetin avulla, joten ehkä ovat ymmärtäneet Sonyllä, ettei ketään kiinnosta katsoa pelkkää myyntilukujen powerpoint-esitystä 30 minuuttia. Tai sitten eivät. Toivoisin kuitenkin, että pääpaino olisi tosiaan peleillä, niitä kun on tulossa melko runsaasti, joten tuon 120 minuuttia saisi kulumaan helposti pelkkiä pelejä esittelemällä ilman väistämätöntä PSP Go!:n "paljastustakin".
208  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 14:11
Lainaus
Saadaanhan me sittenkin se ZOE3 ja vielä sillä tavalla, että se myy. Lightning bolt action!
Nojaa, en nyt ihan vertais ninja-äxöniä (jos tuo nyt sellainen on) mitenkään ZoE:n kaltaiseen eeppiseen mechailuun. Ehkä tuo tulee kuitenkin olemaan jossain määrin lähempänä jotain Ninja Gaidenia kuin Zone of the Endersiä.

Lainaus
- L4D2 oli iso yllätys, odotin sitä vasta parin vuoden päästä.
Ehkäpä, jos ois Valven vanhojen omien tiimien tekemä. Onneksi heidän hankkima Turtle Rock Studios saa näköjään hieman enemmän aikaiseksi lyhyessäkin ajassa. :)

Lainaus
- Video store laajenee Euroopassa, todella hienoa toimintaa. Sony saa systeemit samalle mallille varmaan joskus kolmen vuoden päästä, jos silloinkaan.
Niin... Microsoft kun laajensi tuon oman palvelunsa niin älyttömän nopiasti...

Lainaus
- Erityiset plussat siitä, mitä muutkin maininneet, eli myyntiluvut ja muu turha ylimääräinen oli katkottu minimiin ja puhuttiin vain asiaa. Nintendon ja Sonyn konferenssit tulevat olemaan tylsää paskaa tämän rinnalla
Sonyllä pitäis riittää paljon pelkkiä yksinoikeuspelejäkin näytettäväksi (niin PS3:lle kuin PSP:llekin), puhumattakaan niistä väistämättömistä multiplattariesityksistä (MW2 yms.), joten toivottavasti seuraavat MS:n mallia ja keskittyvät peleihin eivätkä käytä 120 minuuttiaan pelkkään PSP Go! hypeen.
209  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 01:09
Mää jo melkein innostuin KOTOR3:sta. Onkin jotain MMO-scheibeä.
210  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 00:36
Höh, olisin MMA:n sijaan toivonut erään toisen EA:n kolmekirjaimisen "urheilu"pelin paluuta. :(
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 34
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines