Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 495398 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #780 : 17.07.2009 18:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Harry Potter: Half Blood Prince

Paras Potter-filmatisointi tähän päivään mennessä!

Nyt itsekin kirjoja ahmineena pystyn erottelemaan kuinka paljon teosten siirtämisessä valkokankaalla on jouduttu tekemään myönnytyksiä kokemuksen tiivistämiseksi. Ensimmäiset kaksi HP-elokuvaa olivat ehkä kirjoille ne kaikkein uskollisimmat, mutta omassa listauksessani ne jäävät selvästi uudempien osien jälkeen. Lisääntynyt synkkyyskin saattaa toki miellyttää - ja miellyttääkin.

Half Blood Prince sisältää vihdoinkin sitä teinien ihmissuhdehömppää jota niin hartaasti janoan. Ei se aina se minuun kolahda, mutta näiden hienojen hahmojen kera kylläkin. Piti siinä raavaan romantikonkin jo silmänalusia kuivailla elokuvan aikana, sillä pari kohtausta saivat herkkyydessään mielen kaihoisaksi.  Joidenkin makuun romansseja vatvotaan Tylypahkan suojissa liiankin kanssa, mutta itseäni ei tosiaan haitannut.

Lopun, tiedätte-kai-mikä-kohtaus, oli hoidettu erityisen hyvin. Musiikki sopi kuvakerrontaan ja kosteus hiipi silmäkulman nurkkaan.

Nyt ei ollut napisemista edes näyttelijöiden suorituksista: Radcliffe, Watson ja Grint hanskaavat roolinsa mainiosti.  Ja mikä tärkeintä, Michael Gambon on tällä kertaa juuri sellainen Dumbledore kuin mitä tältä jo pari aiempaa elokuvaa sitten odotettiin.


Nyt odottamaan kahteen osaan jaettua finaalia ja myös sitä hetkeä, kun kaikki elokuvat komeilevat hyllyssä ja ne voi vihdoinkin KATSOA PUTKEEN.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #781 : 23.07.2009 14:15 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Ice Age 3 - 3D

Eilen piipahdin tiirailemassa viimein ensimmäisen 3D-leffani. Teatteriin meno oli ensimmäistä kertaa aikoihin oikeasti vähän jännittävää. Ovelta lasit, ja testailemaan niitä ruudulla pyörivään mehusteluanimaatioon. Siinä ajatus oli, että ihan hauska efekti, mutta saas nähdä. Kuva vaikutti jotenkin epäskarpilta lasien läpikin, vaikkakin värikylläisyydestä yllätyin. Myös lasit olivat yllättävän hyvät päässä, mitä nyt tuppasivat valumaan ajoittain. Ei häirinnyt kuitenkaan leffakokemusta.

Kun itse elokuva alkoi, rupesi hommassa olemaan mieltä. Jo ihan tavallisten taustojen syvyysvaikutelmat olivat miellyttävän näköisiä, ja se tietty blurrautuneisuus kuvasta joko hävisi tai siihen tottui. Vertailukohtaa ei tietenkään ole, kun leffa oli allekirjoittaneelle ensimmäinen lajiaan, mutta sanoisin, että Ice Age 3 on todella hyvin tehty 3D:n kannalta. Monet kohtaukset ja niiden 3D-vaikutelmat pistivät hymyn huulille, eikä hommaan puutunut missään vaiheessa. En mene näihin sen tarkemmin, sillä tilanteista on silloin kivempi nauttia teatterissa, mutta voitte kyllä kuvitella, että dinosaurus-aihe tarjoaa paljon millä pelata. Isot pedot, nopeat ruutua kohti tapahtuvat liikkeet, rotkot, kielekkeet ja muut ovat upean näköisiä.

Vielä kun itse leffakin oli paljolti loistava, ei jää hirveästi nokan koputtamista. Pidin tästä enemmän kuin esimerkiksi kakkosesta, joka oli jollain tavalla vähän väsähtänyt. Nyt toimintaa ja huulenheittoa taas riitti, pakollista "draamankaarta" tietenkään unohtamatta. Leffa tuntui tuoreelta, mistä luonnollisesti iso kiitos 3D-aspektille. Uskon kuitenkin, että tästä nauttii devulta - ja miksei teatterissakin - todella paljon normiversionakin. Hyvähyvä.


« Viimeksi muokattu: 23.07.2009 16:11 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #782 : 23.07.2009 15:34 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Minäkin kävin pari viikkoa sitten katsastamassa tuon Ice Age 3:n 3D version. Odotin hauskaa menoa mutta pettymys kyllä tuli. Oli leffassa muutama hauskakin juttu mutta juoni oli jotenkin niin lauantaipiirretyn tasoinen (eli sen olisi voinut kertoa 20 minuutissa) että mielenkiinto ei meinanyt pysyä millään koko elokuvan ajan. Puhumattakaan väkisin väännetty "joukon hajoaminen/riita" joka oli oikeastaan aivan yhden tekevää. Ei sillä että olisin odottanutkaan mitään ihmeellistä juonta, en todellakaan odottanut, mutta tätä ei meinannut jaksaa katsoa kun leffan alku tuntui niiiiin tylsältä ja pitkäveteiseltä.

Leffa parani heti kun uusi tuttavuus Buck tuli peliin. Hahmo oli oikeasti hauska ja toi uudenlaista menoa leffaan. Sidin toilailut kun olivat enemmän tai vähemmän sitä samaa mitä on jo kahden elokuvan verran katsonut ja nyt tuli jo pieniä ärsyyntymisen fiiliksiä siitä kuinka typerä hahmosta onkaan tehty. Mutta Buck teki leffasta helposti katsomisen arvoisen.

3D-efektit antoivat hiukan ristiriitaisen tunteen. Hienoja kohtauksia oli ja elokuva muutenkin oli uskomattoman hieno, mutta jokin epätarkkuus leffassa oli. Aloin hiukan miettimään lopuksi oliko laseissani jotain vikaa, koska liike teki leffasta usein hiukan epäselvän. Tosin tähänkin jollain tapaa totuin eikä se alun jälkeen juurikaan häirinnyt. Lopputekstejä katsellessa aloin tutkimaan kuvaa tarkemmin kun siinä pyöri tekstien lomassa 3D kuvia. Huomasin että niissä oli pieni heitto. 3D kappaleiden takana oli pieni "varjo". Tämä oli ilmeisesti 3D efektissä käytettävä toinen kuva. Joten tämä pieni moite 3D-efektistä saattoi olla osaksi siis lasienkin vika jos ne eivät pystyneet prosessoimaan kuvaa tarpeeksi hyvin.

Kokonaisuudessaan leffan pelasti Buck. Sen vuoksi tälläisistä elokuvista pitävien tämä kannattaa katsastaa, mutta muuten leffa tuntuu hiukan väkisin väännetyltä ja tylsältäkin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #783 : 23.07.2009 16:05 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Jep, Buckista tuli kyllä pisteet kotiin. Todennäköisesti hahmo saattaa olla liian överi joidenkin mielestä, mutta meillä ainakin hajoiltiin jatkuvasti.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #784 : 23.07.2009 20:57 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hienoja kohtauksia oli ja elokuva muutenkin oli uskomattoman hieno, mutta jokin epätarkkuus leffassa oli.

Tämä. Vielä on kyllä paljon parannettavaa tuossa 3D:ssä. Pitihän sitä kuitenkin käydä katsomassa, että miltä se näyttää.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #785 : 24.07.2009 21:28 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hangover - Kauhea kankkunen

Tätähän on kehuttukkin. Ihmettelen mistä syystä. Paskaa tuutin täydeltä. Ei naurattanut kertaakaan.

Loistava leffa. Itse tosiaan tsekkasin filmin ja tykkäsin, nauroin useastikin, mutta joo, eihän leffat kaikkia voi miellyttää. En oikein osaa sanoa, miksi pidin... Huumori viehätti ainakin ja pidin hahmoista. Oli tuo kyllä paras leffa vähään aikaan. Tosin lähiaikoina olen nähnyt Transformersin (:lol:) ja Angels & Demonsin (ok)... :p Ja tietenkin näin Vegasissa tässä lähiaikoina vierailleena maisemat olivat tuttuja. :)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #786 : 24.07.2009 23:36 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Uuden Potterin kävin viime perjantaina mäkin katsomassa. En itse aivan parhaaksi Pottereista tehdyksi elokuvaksi nostaisi, mutta ei missään nimessä ollut huonoimmastakaan päästä. Itse kirjat lukeneena tuli tietysti vertailtua pakostakin Puoliverisen Prinssin paperiseen versioon ja ainakin pari seikkaa jäi häiritsemään enemmän.

Ensinnäkin
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Offtopicina:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Kokoelma
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #787 : 25.07.2009 23:09 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Harry Potter ja puoliverinen prinssi.

Aikaisemmissa osissa monet näyttelijäsuoritukset (päähenkilöiden osaltakin) eivät ole olleet erityisen luonnollisia (ainakaan läpi elokuvan). Nyt näitä ei tullut vastaan ja syvennyin tarinaankin varsin hyvin ja 2,5h meni kyllä kuin siivillä. Jotenkin elokuva jäi kuitenkin vaisuksi. Lopussa oli sellainen olo että se olisi kaivannut vielä jotain.

Sitten tämä teinidraama. Sitä oli ehkä hiukan liikaakin. Nyt viimein muutamaa vuotta vajaa kolmekymppisenä on pakko myöntää (haikeastikkin) että nämä eivät taida enää minuun iskeä. Sinänsä tämä oli kyllä yllätys koska vielä liekehtivässä pikarissa olin vielä menossa mukana jollain tapaa. Nyt en vain osannut eläytyä. Ja hei, minä vielä olen hiukan "heikkona" punapäihin :)

Pidemmälti hiukan outo fiilis jäi koko leffasta. Mitään sanomaton. En keksi mitään mikä olisi leffasta jäänyt varsinaisesti mieleen. No, Dumbledoren ja Harryn luolamatka jäi jollain tapaa vaikka sekään ei kirjan tasoista fiilistä tuonut (kuten Epikin totesi) ja samoin lopun "SE" kohtaus oli hyvä. Ehkä koko elokuvan paras, vaikka sekin jotenkin oli varsin nopeasti ohi. Leffa oli hyvin toteutettu jne. mutta siitä puuttui se jokin. En sitä huonoksi voi sanoa, kun 2,5h tosiaan meni kuitenkin hujauksessa, mutta pidin feeniksin killasta enemmän.

Ehkä olen tyytynyt liian vähään viime aikoina ja olen "taannuttanut" pääni (sen mitä enää voi) siihen että en kaipaa kuin näyttävää ja "halpaa" toimintaa tai todellista popcorn viihdettä, parhaana tai äärimmäisenä esimerkkinä Transformers 2. Lisäksi saatoin ehkä odottaa hiukan tälläistä joten pää ei osannutkaan "sopeutua" kun sainkin jotain fiksumpaa tai moniulotteisempaa. Ja siis eihän Potter nyt mikään erikoisen mahtava tai moniulotteinen loppujen lopuksi ole, mutta olisin kuvitellut että saan siitä enemmän irti. Täytyy varmaan alkaa "treenaamaan" päätä ja lukea muutama kirja, katsoa "oikeasti" hyviä elokuvia ja palata sen jälkeen Potteriin takaisin erilaisella asenteella. Ei sillä että ajattelisin että minun olisi pakko pitää tästä uusimmasta Potterista, mutta tuntuu että olisin menettänyt jotain oleellista leffasta kun sitä on yleisesti kehuttu helposti parhaimmaksi Potteriksi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #788 : 26.07.2009 12:26 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Juonikaari oli mielestäni se tekijä joka uudessa Potterissa ei toiminut. Ehkä kirja ei vaan sovi elokuvaksi? Varmaksi en sano, kun kirjaa en ole lukenut. Kuitenkin, juoni oli mieleenkiintoinen ehkä sen viimeiset 45 minuuttia ja ennen sitä kaikki mitä tapahtui oli tavallaan aika satunnaista ja yhdentekevää, päämäärät olivat epäselvät. Loppukin oli töksähtävä ja tuli tavallaan liian nopeasti. Elokuvassa yritettiin myös selkeästi hyppiä humoristista kohtauksista ns ''vakaviin'', esimerkiksi se hämähäkin kuolema, 10 sekunttia ennen sitä hihiteltiin kun Harry on pöhinäpäissään ja nyt pitäisi jo parkua jonkun hämähäkin perään joka ei ole ennen edes elokuvassa näkynyt.. Turha kohtaus. Draco Malfoyn haahuilukohtaukset olivat myös päälleliimattuja ja mukana varmasti lähinnä sen takia, että Draco on pakko sisällyttää tähänkin leffaan.

Edit: Ainiin, mielestäni Liekehtivä Pikari oli aika onnistunut, ehdottomasti parempi kuin tämä, ja samalla paras Potter-leffa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #789 : 26.07.2009 23:45 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Katselin kanssa Potterin tänään, ja pidin jonkin verran edellä kirjoittaneita enemmän. Elokuvan suurin ongelma, ja sama joka tuntuu vaivaavan Potter-filmatisointeja kasvavaan tahtiin, on kiire. Kirjoissa on niin monenlaisia juonikuvioita päällekkäin ja niin paljon pieniä nyansseja, että niiden esittäminen yhdessä leffassa on todella vaikeaa. Leikkuuta ja priorisointia olisi pitänyt tehdä kovemmalla kädellä, vaikka se raakaa peliä onkin, sillä tällaisenaan mihinkään ei kunnolla päästä käsiksi. Minäkin pidin kyllä nuorten tunnekuplinnan ja toilailujen seuraamisesta, joka sekin oli vain liian suorasukaista, eikä Dracon haahuilua olisi missään nimessä voinut jättää pois, se kun on suurimpia segmenttejä tämän osan selkärangasta. Kaiken tämän keskellä kuitenkin eniten kärsi itse Voldemort-juonikuvio, koska uhan ja jännityksen tunnetta, saati edellisen osan draaman jälkijäristyksiä, ei tällä tahdilla vain saada rakennettua.

Viihdyin siis leffan parissa oikein hyvin, mutta hötkyily vain jäi harmittamaan. Eritoten nyt, kun Ephraminkin mainitsemat näyttelijäsuoritukset ja henkilökemiat alkavat oikeasti olla kunnossa. Pari ensimmäistä Potteria, vaikka ovatkin tietyllä tavalla paljon lapsenomaisempia ja jäykempiä kuin myöhemmät, toimivat kuitenkin leffoina edelleen melkeinpä parhaiten. Ne ovat tasapainoisia ja kertovat stoorinsa sujuvasti.

Toivottavasti kaksiosainen finaali tappaa viimein tämän bugin, niin maaliin voidaan jyristellä hyvillä mielin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #790 : 27.07.2009 05:38 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Joo, minäkin kävin katselemassa Puoliverisen prinssin. Paras Potteri-filmatisointi tähän mennessä. Kyllähän tuostakin jätettiin tosiaan jotain melko tärkeitäkin juttuja pois, mikä ei kuitenkaan yllättäen enää haitannut niin paljoa kuin ennen. Melko paljon oltiin myös tehty asioita eri tavalla kuin kirjassa ja taisi siinä olla kohtauksia, joita ei löydy edes kirjasta. Tällä kertaa nuo eivät kuitenkaan ärsyttäneet samalla tavalla kuin aikaisemmin, kun tärkeitä kohtauksia mentiin pilaamaan muokkaamalla niitä erilaiseksi. Koko elokuva vain toimi ja 2,5 tuntia meni kuin siivillä leffaa katsoessa.

Oli tosiaan eka Potter-leffa, josta pidin todella paljon ilman mitään sen suurempia valituksen aiheita (muuta kuin tuo Sharkienkin mainitsema kiirehtiminen). Parannettavaa toki löytyy (Radcliffe näyttää edelleen välillä siltä kuin olisi joko niellyt seipään tai tunkenut sen ruumiiseensa jonkin toisen reiän kautta), mutta Half Blood Princen jälkeen odotan ihan oikeasti Deathly Hallowsia. Ekan ja tokan leffan jälkeen mua ei oikeasti kiinnostanut mennä katsomaan kolmatta ja neljättä osaa. Kolmannen katsoin vasta DVD:llä ehkä vuosi sitten enkä ole vieläkään nähnyt neljättä osaa. Viides osa oli kuitenkin niin huima parannus aikaisemmista, että tämän uusimman kehtasin jopa käydä katsomassa täysihintaisena leffateatterissa.

Jos nyt jotain vikisemisen aihetta pitäisi löytää, niin teinien rakkauselämään uppouduttiin ehkä vähän liikaakin, vaikka siihen liittyen olikin monia ihan hyviä surullisia sekä hauskoja kohtauksia. Loppui myös töksähtäen, 5-10 lisäminuuttia olisi ollut tarpeen, jotta asiat oltaisiin saatettu kunnolla päätökseen. Nyt jäi vielä monia asioita sanomatta leffan lopussa, jotka ainakin kirjassa valmistelivat jonkin verran paremmin viimeiseen osaan.


Lainaus
se hämähäkin kuolema, 10 sekunttia ennen sitä hihiteltiin kun Harry on pöhinäpäissään ja nyt pitäisi jo parkua jonkun hämähäkin perään joka ei ole ennen edes elokuvassa näkynyt..
Eihän tuon ollut tarkoituskaan saada kyyneltä silmäkulmaan. Hämäkäk nähtiin Chamber of Secretissä, joten tuo oli vain mukava viittaus sen tapahtumiin ja myös osoitti kuinka Voldemortin kätöset ulottavat kuolettavat sormensa myös muihinkin kuin ihmishahmoihin. Slaughter-fest alkaa siis jo kuudennessa osassa, vaikka pääseekin vauhtiin vasta Deathly Hallowsissa. Tuskin elokuvantekijätkään hakivat tuolta kohtaukselta mitään lievää haikeutta suurempaa tunnetta, sekin lähinnä Hagridin kannalta, joka menetti yhden vanhimmista "ystävistään."

Lainaus
Draco Malfoyn haahuilukohtaukset olivat myös päälleliimattuja ja mukana varmasti lähinnä sen takia, että Draco on pakko sisällyttää tähänkin leffaan.
Öööhhh... Dracohan on mitä keskeisimmässä osassa Puoliverisessä prinssissä ja mielestäni Dracon osuus oltiin tehty erinomaisesti. Dracosta paljastuu ensimmäistä kertaa vähän inhimillisempikin puoli eikä hän ole vain se sama vittumainen runkkari, joka hän on ollut aikalailla kaikissa aikaisemmissa osissa. Kirjakinhan tosiaan alkaa pitkähköllä kohtauksella, jossa viitataan koko ajan Dracon salaperäiseen "tehtävään", jonka hän on saanut Voldemortilta. Muistaakseni kirjassa tuota sai tosin arvuutella paljon kauemmin, ellei jopa ihan loppuun asti (pitäis lukea kirja uudestaan, yksityiskohdat ovat jo alkaneet unehtua). Siinä mielessä elokuva tosiaan epäonnistuu. Näytetään liian selvästi mitä Draco puuhailee.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #791 : 27.07.2009 08:40 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili En mä puhunutkaan siitä mikä osa sillä oli kirjassa, vaan siitä että Dracon funktio elokuvassa oli lähinnä ottaa turpaan Harryltä ja se loppukohtauksen epäröinti. Mutta kun elokuvassa tapahtui Dracon omien kohtausten lisäksi niin paljon enemmän ettei niille osannut antaa kovinkaan paljoa painoarvoa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #792 : 27.07.2009 10:44 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
En mä puhunutkaan siitä mikä osa sillä oli kirjassa, vaan siitä että Dracon funktio elokuvassa oli lähinnä ottaa turpaan Harryltä ja se loppukohtauksen epäröinti. Mutta kun elokuvassa tapahtui Dracon omien kohtausten lisäksi niin paljon enemmän ettei niille osannut antaa kovinkaan paljoa painoarvoa.

Aika lailla samat setit se vetää kirjassakin, mitä nyt tosiaan vieläkin epäselvemmin. Minusta nopea muutos aiemmin niin ylimielisestä ja aina varmasta Dracosta on varsin nerokas.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #793 : 30.07.2009 13:42 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili The Spirit

Aivan järkyttävää kuraa, en edes muista milloin olisin nähnyt yhtä huonon elokuvan. Täysin epäonnistunut jokaisella mahdollisella tavalla. Edes Sin Citystä ripattu visuaalinen tyyli ei toiminut. Sieluton pökäle. Huonoin sarjisleffa jonka olen nähnyt. Frank Miller, älä enää ikinä ohjaa elokuvaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #794 : 31.07.2009 13:09 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Joo, The Spirit oli kyllä aivan helvetin paska leffa. En ole koskaan lähtenyt teatterista pois kesken leffan, mutta The Spiritin aikana harkitsin sitä tosissani. Tää leffa oli tasoa ''niin paska, ettei ole edes hauska''.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #795 : 01.08.2009 23:09 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili The Hangover

Loistavaa viihdettä, erityisesti tälleen krapulassa. Nauroin. Tosin ois ollut vielä kivempi, jos ei olis traileria nähnyt. Parhaiden läppien, tai koko stoorilainin, mahduttamisesta trailereihin on tehty nykyään taiteenlaji. Disapproved.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #796 : 01.08.2009 23:26 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Meet The Spartans

Ekat 15-20min ihan hyvä leffa, nauratti jopa. Sitten loppui vitsit kesken ja tuubaa koko loppu leffa. Potentiaalia oli, mutta se hukattiiin.

Hyviä komedioita, jossa läpät kantaisivat koko leffan ajan ei vaan nykyään enää osata tehdä. Ehkä 1-2 / vuosi tulee vastaan. Tai sit mun rima on vaan noussut liian korkealle.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #797 : 02.08.2009 09:39 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Nightmare on Elm Street

Tuli anttilasta ostettua boksi, jossa on kaikki 7 osaa, vaivaiset 24 euroa kustansi. Ekan osan kattelin eilen ja ihan mukiinmenevää peruskauhuhömppäähän se oli. Freddy on vaan niin äijä, että.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #798 : 06.08.2009 00:16 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Sisältää spoilereita.

Katsoin tuossa leffan Sunshine. Jota on muistaakseni sanottu "Danny Boylen mestariteokseksi". Suoraan sanottuna en oikein ymmärrä miksi. Onhan siinä pientä ihmisen mielentutkintaa tms. mutta jos sitä oikeasti olisi halunnut tehdä, olisi leffa pitänyt tehdä elokuvan toisesta aluksesta, ensimmäisesta Icaruksesta. Muuten leffan voisi tiivistää lauseeseen "kun joku menee päin persettä, kaikki menee päin persettä".

Lisäksi sen päätöksen syy, joka laittoi kaiken menemään päin persettä, ei loppujen lopuksi ollutkaan lopussa enää mikään ongelma, vaan ongelmaksi tulikin seonnut yli-inhimillisesti palanut sekopää. Eli puhun siis tehtävän, eli pommin laukaisun onnistumisen todennäköisyydestä. Mutta eniten oikeastaan häiritsi se sekopää. Miten sellainen on oikeasti päässyt tuollaiselle matkalle? Ja tämän kaverin sekopäisyyttä ei perusteltu mitenkään. Sillä nyt vain sattui löystymään pari ruuvia jossain vaiheessa. Lisäksi tuntui että kaikki on jo pidemmälti nähty jo Event Horizon -leffan muodossa. Tunnelma ja visuaalinen tyyli oli aika samaa, kohteena toinen alus joka on mysteerisesti kadonnut (Sunshinessakin näin tapahtumat etenivät, vaikka lopullisena tarkoituksena olikin auringon "sytyttäminen") ja mukana oli ikävän näköinen sekopää pahiksena.

Lopulta, olihan leffa kuitenkin ihan katsottava ja tarinassa oli mielenkiintoisesti ajateltu pitkää avaruusmatkaa ja kuinka se olisi mahdollista. Mutta odotin vain hiukan enemmän.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #799 : 06.08.2009 17:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No en kyllä mestariteokseksi menisi elokuvaa kutsumaan, mutta olihan siinä paljon hyvää. Ja sekopää astronautti oli ihan uskottava ja tarpeeksi pohjustettu hahmo. Flippasi pitämään aurinkoa jumalana (kuten aika moni täällä maassakin) ja samoja oireitahan näkyi tässä hahmossa joka piti poliisilaseja päässään ja otti vähän solariumeja. Se mitä ensimmäisessä aluksessa tapahtui oli päivänselvää...

Event Horizon tuli leffasta kieltämättä mieleen, mutta Sunshine kuitenkin pitäytyi "realismissa" kuntaas EH:ssa mentiin selvään sci-fiin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #800 : 16.08.2009 22:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Watchmen katsottiin osana kaverin tekemää tutkimusta supersankareista (jotain yliopistojuttuja) ja olihan se käsittämättömän huono. (siis se elokuva)

Mahtavat alkutekstit tosin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #801 : 17.08.2009 11:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Michael Mannin Public Enemies on valioluokan elokuva, yliluonnollisen lähellä herran ainakin toistaiseksi timanttisinta ohjausta, Heat - ajojahtia.

Pääosin digitaalivideolle kuvattu elokuva omaa dokumentaarisuutta, mutta ollen samalla ohjaajansa näköinen ja ennenakaikkea tyylikäs rikostarina. Tallennusformaatin valinta on poikinut ruudulle upean näköisiä, öisiä action-kohtauksia.

Deppin ja Balen yhteenotolta odotin DeNiro & Pacino - veroista esitystä, mutta elokuva ei loppujen lopuksi kierrykään niin vahvasti sen asetelman ympärille. Balen roolihahmo jää hyvin etäiseksi. Depp on totutun loistava ja revittelee roolinsa rajoissa, mutta ei liikaa.

Hieno elokuva.




Tuli viimeisen kolmen viikoa aikana katsottua kaikki Taru Sormusten Herrasta -elokuvat neloselta, vaikka olinkin jo päättänyt, että seuraava katselukerta tapahtuisi BD-kiekoilta HD-resoluutiolla. Televisio sattui olemaan auki Sormusten Ritarien alkuminuuteilla ja se oli menoa se; upea fantasiamaailma ja kertomus vei mennessään.

Näistä leffoista on kirjoitettu sen verran, etten ala sen enempiä nyt rustailemaan. Jaan sen sijaan koko trilogian lempikohtaukseni:

Kuninkaan paluun loppu on monen mielestä liian pitkitetty ollakseen dramaturgisesti toimiva. Elokuvakerronnan opettajamme sanoin: "se vain jatkui, jatkui ja jatkui".

Mutta minkäs sille voi, että loppukahakoiden jälkeen on tarpeellista näyttää tietyt asiat.

Kun koko saagan läpi elänyt katsoja näkee ehkäpä elokuvasarjan kohokohdan, My Friends, you bow to no one, siinä on sellaista äijille kyyneleet nostattavaa voimaa, ettei moista elokuvahistoriassa ollaa monesti nähty. Kyse ei ole yksin kohtauksen voimallisuudesta, vaan siitä miten koko tarina tulee päätökseensä ja miten katsoja peilaa menneet tapahtumat pienten hobittien silmin, jotka lopussa nostetaan suuruuteen ja tuodaan toteen, ettei koko ole kaikki kaikessa.

Jos on seurannut koko trilogian, täytyisi olla robotti pystyäkseen olla liikuttumatta. Ihan oikeasti.


« Viimeksi muokattu: 17.08.2009 11:34 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #802 : 17.08.2009 11:45 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Epi, tuosta kohtauksesta kertoo paljon se, että minulle tuli kylmät väreet vain luettuani tuon lauseen. :D
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #803 : 17.08.2009 11:53 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Kun koko saagan läpi elänyt katsoja näkee ehkäpä elokuvasarjan kohokohdan, My Friends, you bow to no one, siinä on sellaista äijille kyyneleet nostattavaa voimaa, ettei moista elokuvahistoriassa ollaa monesti nähty. Kyse ei ole yksin kohtauksen voimallisuudesta, vaan siitä miten koko tarina tulee päätökseensä ja miten katsoja peilaa menneet tapahtumat pienten hobittien silmin, jotka lopussa nostetaan suuruuteen ja tuodaan toteen, ettei koko ole kaikki kaikessa.

Jos on seurannut koko trilogian, täytyisi olla robotti pystyäkseen olla liikuttumatta. Ihan oikeasti.
Sori offtopic mutta on pakko itsekkin osallistua tähän keskusteluun ja ovathan nämä kyllä "viimeksi nähtyjä elokuvia" kun itsekkin nämä katsoin.

Kyseessä on kyllä varsin hieno kohtaus ja se määrittelee leffan aika hyvin. Mutta silti oma lempi kohtaukseni löytyy trilogian toisesta osasta. Kohtaus on kai nimettykkin joka on: "Enttien viimeinen marssi". Kun entit lähtevät sotaan Sarumania vastaan tunnelma on mahtava! Suuressa osassa on totta kai musiikkikin, mutta siinä tulee tunne että nyt tapahtuu jotain merkittävää ja jota ei ole tapahtunut satoihin tai jopa tuhansiin vuosiin.

Toinen hieno tai..."ovela" kohta on kolmannen elokuvan alussa. Kohtaus ei ole erityisemmin merkittävä tai elokuvan kohokohtia mutta tuo hienon lisäsäväyksen entteihin ja erityisesti Puupartaan. Kun Gandalf tulee rautapihaan Puuparta viittaa Gandalfiin sanoin "Young master Gandalf". Sinänsä merkityksetön tai helposti ohitettava yksityiskohta, mutta kuten sanoin, se antaa hienoa syvyyttä entteihin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #804 : 17.08.2009 12:54 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Extended Editionit on ainoat oikeat versiot. Ei noita theatrical cutteja kehtaa enää kattoa. Meinaavat pihdata EE-bluray versioita Hobitin julkaisuun.  >:(
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #805 : 17.08.2009 13:10 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Extended Editionit on ainoat oikeat versiot. Ei noita theatrical cutteja kehtaa enää kattoa. Meinaavat pihdata EE-bluray versioita Hobitin julkaisuun.  >:(

No tottakai kun tosi nörtit ostavat molemmat.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #806 : 17.08.2009 13:27 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Extended Editionit on ainoat oikeat versiot. Ei noita theatrical cutteja kehtaa enää kattoa.

Onhan niissä teatteri versioissa pari aika pahaa leikkausta. Päälimmäisenä FOTRissa Galadrielin antamat lahjat ja toisena ja ehkä käsittämättömänäkin juttuna ROTKistä Sarumanin kohtalon jättäminen kokonaan pois. Vaikka onhan sitä aika rankasti muutettu Extended Editioniinkin kirjan versiosta. Vaikka minusta elokuvan ratkaisu oli melkein toimivampi. Mutta minusta aika outo veto jättää Saruman kokonaan pois Kuninkaan paluun teatteri versiosta (tai sen alkuperäisestä paikasta, eli Kahdesta tornista).

Noita paria kohtaa lukuunottamatta (olen tosin varmaan unohtanutkin jonkun...) teatteri versiot ovat minusta kuitenkin ihan toimivia ja hyviä elokuvia.


« Viimeksi muokattu: 17.08.2009 16:08 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #807 : 17.08.2009 14:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mielestäni Kaksi Tornia ja Kuninkaan Paluu toimivat pidennettyinä versioina paremmin, mutta yllättäen Sormusten Ritareista se parempi leikkaus on teatteriversio. Soljuu vain paremmin.  Näin siis kun ajattelen elokuvallista toimivuutta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #808 : 18.08.2009 23:14 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Public Enemies on todellakin erittäin hyvä elokuva. En vain tiedä, että miksi hypetin itseni ylikierroksille ja en heti teatterista ulos valuessani ollut niin vakuuttunut kuin jälkikäteen funtsittuani.




Tuosta Kuninkaan Paluun loppuratkaisusta vielä sen verran, että miettikääpä jos PJ olisi sisällyttänyt elokuvaan vielä Konnun loppumöhinän kuten se kirjassa kerrotaan. En tiedä olisinko jaksanut istua perse penkissä lähes 6h.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #809 : 18.08.2009 23:19 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Jee, mulla on ollut kivat vibat Public Enemiesistä jo pitkään, ja kuulostaa että toimii. Pitää kipaista teatterissa tämäkin kun kerkiää(muttei liian hypettyneenä).
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines