Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 489260 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #600 : 01.12.2008 00:11 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Jack White ja Alicia Keys vetävät todella hyvin, aivan eri tasolla kuin vaikkapa kaikki Brosnan-ajan tunnaribiisit.

ANOTHER WAY TO DIE!
N
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #601 : 04.12.2008 15:09 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili En kai ole ainoa Ystävät hämärän jälkeen-elokuvan nähnyt täällä?

Tulee jännä olo kun näkee elokuvan, jossa jokaikinen pala aina näyttelijöistä, ohjaajasta, musiikista, värienkäytöstä kuin kaikesta muustakin tuntuu olevan niin täydellistä kuin voi olla. Jokainen kohtaus on sommiteltu ja näytelty juuri oikein, musiikki on juuri oikeaa ja tulee esiin juuri oikeissa kohdissa. . . Ja niin edelleen.
Tietää, että nyt näkee jotain merkityksellistä, jotain mitä tietää että muistaa pitkän aikaa.

En viitsi sen enempää kertoa tästä ruotsalais-elokuvasta (joka tunnetaan myös Låt den rätte komma in sekä Let the right one in-nimillä), koska tämä taitaa olla sellaisia elokuvia joihin on ihan kiva mennä täysin tuoreeltaan, sen enempää tietämättä juonesta tai muustakaan, vaikkei elokuvassa nyt mitään suuria juonenkäännöksiä olekaan. Mutta löytyyhän tuosta toki traileria.

Kovasti uskaltaisin suositella Epille, varsinkin tuon uusimman Bondin jälkeen, sekä zoukalle.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #602 : 04.12.2008 23:46 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili Katsoimpas tuossa Jackie Chan & Jet Li leffan, The Forbidden Kingdom. Jos leffassa olisivat olleet jotkut muut kaksi "kung-fu äijää" kuin Chan ja Li, elokuva ei olisi ollut minkäänlainen. Mutta herranen aika kuinka nuo kaksi kaverusta nostivatkaan leffan viihdyttävyyttä. Äijien keskinäinen taistelu oli kyllä niin mahtavaa katsottavaa. Vaikka tämä taistelu on vain yksi kohtaus, jo sen takia kannattaa ehdottomasti katsoa tämä. Harmittaa aika jumalattomasti että tätä ei tullut katsottua teatterissa. Jet Li oli yksinään tavanomaisen jäykkä, ihan tarkoituksellakin kyllä, mutta hoiti hommansa hyvin. Jackie Chan taas "drunken master -tyylillä" (vai mikä olikaan) taistelevana mestarina oli kyllä aika mahtavaa katsottavaa. Miehen kyllä kuului olla elokuvassa ilmeisesti täysi juoppo, jota Chan ei oikeastaan osannut edes näytellä koko ajan uskottavasti, mutta se taistelu ja vuorovaikutus Jet Lin kanssa olivat kyllä oikeasti viihdyttävää katsottavaa.

Suurin miinus leffassa on amerikkalainen poju. Miksi se on edes pitänyt tunkea koko elokuvaan? Jos tarina oltaisiin koostettu Chanin ja Lin välille luottaen heidän keskiseen kemiaan ja taitoihin, elokuva olisi ollut varmasti parempi. Elokuva oli aina nautittavaa katsottavaa kun nämä kaksi olivat jonkinlaisessa vuorovaikutuksessa. Elokuvan tarkoitus oli kyllä ilmeisesti tuodakkin sellainen kuva että amerikkalainen poju ei kuuluisi kyseiseen maailman ja onnistuttiinhan tässä. Mutta liian hyvin.

Ei voi kuin toivoa että Jet Li ja Jackie Chan palaavat vielä yhteiseen elokuvaan.

Elokuvana tämä ei ole mitenkään erikoinen loppujen lopuksi, mutta annan täysin Chanin ja Lin ansiosta 3/5. Jos elokuva olisi rakennettu enemmän Lin ja Chanin ympärille ja se poju unohdettu täysin, olisin varmaan antanut paremmankin arvosanan. Tosin jos genre tai Jackie Chan ja Jet Li ei kiinnosta, pisteet voi laskea 1-2 pisteeseen.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #603 : 05.12.2008 01:32 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
En kai ole ainoa Ystävät hämärän jälkeen-elokuvan nähnyt täällä?

Tulee jännä olo kun näkee elokuvan, jossa jokaikinen pala aina näyttelijöistä, ohjaajasta, musiikista, värienkäytöstä kuin kaikesta muustakin tuntuu olevan niin täydellistä kuin voi olla. Jokainen kohtaus on sommiteltu ja näytelty juuri oikein, musiikki on juuri oikeaa ja tulee esiin juuri oikeissa kohdissa. . . Ja niin edelleen.
Tietää, että nyt näkee jotain merkityksellistä, jotain mitä tietää että muistaa pitkän aikaa.

En viitsi sen enempää kertoa tästä ruotsalais-elokuvasta (joka tunnetaan myös Låt den rätte komma in sekä Let the right one in-nimillä), koska tämä taitaa olla sellaisia elokuvia joihin on ihan kiva mennä täysin tuoreeltaan, sen enempää tietämättä juonesta tai muustakaan, vaikkei elokuvassa nyt mitään suuria juonenkäännöksiä olekaan. Mutta löytyyhän tuosta toki traileria.

Kovasti uskaltaisin suositella Epille, varsinkin tuon uusimman Bondin jälkeen, sekä zoukalle.

Kyllä, aivan loistava leffa, suosittelen kaikille.

Lopun allaskohtaus on hienoimpia miesmuistiin. Hurrit osaa.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 05.12.2008 01:52 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #604 : 08.12.2008 22:55 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Mullholland Falls

Anttilan 3 leffaa 10 eurolla tarjouksessa lähti messiin, ihan vain vakuuttavan näyttelijäkaartin perusteella. Chris Penn, Michael Madsen & John Malkovich ja muitakin hyviä näyttelijöitä. Leffa oli ihan vakuuttavasti 50s tyyliin tehty, ja näyttelijät olivat odotetusi kovia, mutta juoni oli melko paska. Kyllä tän nyt katso, oli ''ihan ok''. Everwood -isi muuten oli sivuosassa kenraalina.

Olis pitänyt laskea kuinka monta kymmentä tupakkaa elokuvan aikana poltettiin.



tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #605 : 15.12.2008 10:12 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Katselin juuri elokuvan/minisarjan nimeltä XIII. Bourne ja Bauer-maista toimintaa kyseessä salaliitoilla ja ydinpommeilla. Monet voivat luulla tätä aluksi Bourne rip-offiksi, mutta alunperin tämä on ilmestynyt sarjakuvana. En tiedä sitten onko se sarjakuva saanut paljon inspiraatiota Bourne-kirjoista.

Kuitenkin itse leffa oli yllättävän viihdyttävä, vaikka hieman kliseisiä lapsellisuuksia löytyikin. Vähän realistisemmalla otteella tämä olisi ollut paljon parempi ku Jasonin tai Jackin viimeisimmät seikkailut, mutta nyt se oli vain hitusen parempi. Stephen Dorff oli hyvä valinta rooliin, mutta muutamat muut näyttelijät olivat vähän niin ja näin. Eipä siinä. Ihan ok leffa ja ei tarvinnut kelailla eteenpäin toisin kuin tuossa viimeisimmässä 24 jaksossa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #606 : 15.12.2008 10:45 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili [offari]

Tuostahan on cell-shading first person shootterikin tehty. Ihan kelpo peli, mitä silloin joskus tesmailin. Tyylikäs ja pelimekaniikaltaan toimiva, mutta liian helppo.

Sitten jotain leffoja..


Miehen työ
Paras suomalainen leffa pitkään aikaan. Piti otteessaan loppun asti, vaikka aika peruskaavalla suomileffaksi tehty, eli viinaa, paljasta pintaa ja ihmissuhdesotkuja.

Back to The Future I

Tämähän oli parempi kuin muistin, skidinä tuli fanitettua leffasarjaa ihan kybällä ja nyt on uusimisen paikka. Suosittelen kaikille muistin virkistämistä McFlyn ja DeLoreanin kanssa.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #607 : 15.12.2008 15:03 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Back to the Future tuli tuossa keväällä katsottua kaveriporukassa pizzaa syöden. Aivan mahtava elokuva. Pitäisi kyllä kakkonenkin nähdä pitkästä aikaa. BttF 2 on varmaankin suosikkini juuri tulevaisuusteeman takia.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #608 : 23.12.2008 23:10 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Tulipahan juuri katsottua Resident Evil: Degeneration.


 CGI-leffa kyseessä, pääosassa Claire ja Leon. Sijoittuu 7 vuotta Raccoon Cityn tapahtumien jälkeen. Nätiltähän tuo leffa näytti ja oli kyllä niihin Milla Jolovichin RE leffoihin verrattuna erinomainen (mutta ne Ressat nyt onkin tunnetusti täyttä roskaa). Kyllähän tuota voi suositella jokaiselle Ressa-fanille, katsomisen arvoinen tekele vaikkei ollutkaan mikään paras mahdollinen leffa.

Leffan dialogi oli välillä juuri sellaista ylidramaattista ja tönkköä, vähän kuten Ressa peleissäkin enkä kyllä juonestakaan kauheasti välittänyt. Toimintaa kuitenkin riitti ja oli mukava nähdä Leon ja Claire toiminnassa mukana (heidän ääninäyttelijät leffassa on myös samat kuin peleissä).

Suurena Ressa-fanina heitän leffalle arvosanaksi 8/10.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #609 : 24.12.2008 22:12 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Pah, Resident Evil leffat on just kovia. Aivot narikkaan, bisse huulille ja \m/ Milla Jovovich \m/

Ja itse timanttiin joka tuli katsottua tuossa joitakin päiviä sitten.

Tarantinon mestariteos Grindhouse: Death Proof

Jo alkuteksteistä tunsi leffan olevan viihdyttävä. Seitkytluvun jenkkirautoja, kuumia misuja, verta, hyvää musiikkia, nerokasta dialogia, niistä on loistava elokuva tehty. Tarantinon kultakosketus näkyy elokuvassa, kuten myös äijän fetissi jalkoihin. Kaveri osaa oikeasti käyttää musiikkia, kamerakulmia ja leikkauksia hyvin. Ei mitään nykyajan 0.2 sekunnin leikkauksia aka Bournet ja uusi Bondi. Ainoa asia mikä häiritsi hieman, oli epäloogiset takaa-ajo kohtaukset, mutta annettakoon se anteeksi. Suosittelen kaikille, ei tästä oikeasti voi olla pitämättä.

5/5


Planet terrorilta en odota niin paljoa, trailerissa näkyi jotain ökkömönkiäisiä eli yliluonnollista paskaa, mikä ei omaan makuun ole napannut ikinä(no oikei, jos se on hyvin eli uskottavasti toteutettu, niin kyllä se menee). Tuo uusi Resident Evilkin näyttää arvelluttavalta. Ei toiminut Star Warskaan animaationa. No mahdollisuus pitää antaa kaikille ja molemmat aion katsoa toki.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #610 : 24.12.2008 22:27 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Planet terror on ihan yhtä kova. Vähän erillailla täytyy vain katsomiseen asennoitua. Death Proof on kyllä ihan perus-Tarantinoa, eli helvetin hyvä leffa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #611 : 24.12.2008 22:48 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Death Proof on yliarvostettu. "mutku se on tarantinon tekemä, niin *****!!!"
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #612 : 24.12.2008 22:59 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Jep, Death Proof on yliarvostettu niinkuin suurin osa Tarantinon leffoista muutenkin.

Itekkin katoin RE: Degenerationin juuri, ja erittäin suurena Ressa-fanina voin sanoa, että melko onnistunut pätkähän tuo oli, ja olen tyytyväinen siihen miten uskollinen leffa oli peleille, kun vertaa niihin live action raiskauksiin. CGI on kyllä vanhanaikaista ja animaatio erittäin tönkköä. Plussana uskollisuuden lisäksi dialogin ylidramaattisuus sekä se että päähenkilöinä nähtiin Leon ja Claire alkuperäisillä ääninäyttelijöillään. Leffa oli oikeastaan erittäin paska leffa normaalille sunnuntaikatsojalle, mutta RE-faneille ehdottomasti katsomisen arvoinen aivot narikkaan-tyylinen pätkä. Suosittelen.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #613 : 24.12.2008 23:01 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Jep, Death Proof on yliarvostettu niinkuin suurin osa Tarantinon leffoista muutenkin.

Kill Billejä mä en ymmärrä, mutta muuten Tarantinon leffat on kyllä mahtavia.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #614 : 24.12.2008 23:03 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Pulp Fiction ja Jackie Brown ihan katottavia, muut paskoja.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #615 : 24.12.2008 23:12 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili
Death Proof on yliarvostettu. "mutku se on tarantinon tekemä, niin *****!!!"

Öööh mitä vittua? Eikös nämä leffat flopanneet aika pahasti jenkeissä. IMO helvetin aliarvostettuja tekeleitä, saisi olla suurempi kansansuosio. Harva on omastakaan kaveripiiristä nähnyt kumpaakaan.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #616 : 24.12.2008 23:18 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Death Proof on yliarvostettu. "mutku se on tarantinon tekemä, niin *****!!!"

Jaa millä tavalla? Vaikka vanhat jenkkirautaleffat ei kiinnosta pätkääkään, niin Death Proof iski äärettömän lujaa toisella katselukerralla. Meni heittämällä Kill Billien ja Pulp Fictionin joukkoon. Muista Tarantinoista en sitten välitäkään.

Planet Terror puolestaan kärsi pahasti jo toisella katselukerralla. Tästä saakin hyvän aasinsillan From Dusk Till Dawniin, jonka katsoin juuri pitkästä aikaa. En tiedä kuinka paljon Tarantino oli tämän teossa mukana, mutta leffan alkupuoli on kyllä tunnelmaltaan herkkua siinä missä edellä mainitut Tarantinotkin. Rodriquezin ehkäpä paras leffa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #617 : 24.12.2008 23:21 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Se, että ei ymmärrä jotain ei tee siitä automaattisesti paskaa. Mikäs Reservoir Dogsissa niin paskaa Jackie Browniin ja Pulppiin verrattuna on?

Ja Death Proof yliarvostettu muka, mitä vittua :lol:
En mä ihan yhtä paljon Kill Billeistä ja Death Proofista pidä, kuin vanhemmista Tarantinon elokuvista, mutta älyttömän paljon pidän kuitenkin. Kill Billien tyyli on älyttömän freesi ja toimiva.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #618 : 24.12.2008 23:24 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili
Meni heittämällä Kill Bill 1:n ja Pulp Fictionin joukkoon. Muista Tarantinoista en sitten välitäkään.



Itse kanssa pidän Pulp Fictionia ja Kill bill 1:stä mieluisimpina Tarantinon tekeleinä. Lisätään joukkoon vielä Jackie Brown, joka taitaa olla useimpien mielestä heikoin Tarantinon elokuva. Itse pidin siitäkin, vaikkakin tyyliltään se poikkeaa suhteellisen paljon muista. Silti ollen tunnistettavissa mestarin teokseksi.

IMO Reservoir Dogs on herran huonoin elokuva. En muistaakseni jaksanut katsoa edes loppuun asti.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #619 : 24.12.2008 23:27 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Ehkä vähän paha arvostella jos ei edes koko leffaa ole loppuun saakka katsonut?  ;)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #620 : 24.12.2008 23:34 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ehkä vähän paha arvostella jos ei edes koko leffaa ole loppuun saakka katsonut?  ;)
No joo, onhan tuo totta ja leffan "katsomisesta" on jo aikaa hyvinkin paljon. Ehkä pitäisi antaa uusi tilaisuus. Siltikin useasti olkoon kyse sitten elokuvasta, musiikista, pelistä, ruuasta tai oluesta. Niin ensi "puraisulla" yleensä tunnistan onko kyseessä laatu tekelä, vaiko epäonnistunut kokeilu.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #621 : 24.12.2008 23:38 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ehkä vähän paha arvostella jos ei edes koko leffaa ole loppuun saakka katsonut?  ;)
No joo, onhan tuo totta ja leffan "katsomisesta" on jo aikaa hyvinkin paljon. Ehkä pitäisi antaa uusi tilaisuus. Siltikin useasti olkoon kyse sitten elokuvasta, musiikista, pelistä, ruuasta tai oluesta. Niin ensi "puraisulla" yleensä tunnistan onko kyseessä laatu tekelä, vaiko epäonnistunut kokeilu.
Mmm, no eihän sitä kaikesta tarvitse tykätä. Onhan se tosiaan melko hidastempoinen elokuva ja voi senkin takia jäädä katsominen kesken. Mutta suosittelen uutta katsomiskertaa, on siinä sentään älyttömän hyvä soundtrack.  :P
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #622 : 24.12.2008 23:52 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Todellakin, jos yhtään siltä tuntuu niin kannattaa katsoa leffat toistamiseen, jos ei aluksi napannut. En nyt siis tarkoita välttämättä mitään Transformersseja, mutta sellaisia leffoja, joita tupataan kehumaan muualla. Itsellä monesti sattuu olemaan juuri sellainen fiilis joidenkin leffojen kanssa, ettei maistu vaikka tarjoiltaisiin hopeatarjottimelta.

Hyvänä esimerkkinä Lost in Translation, joka meni ihan ohi ekalla kerralla, mutta toisella kerralla leffa iski niin täydellisesti, että se kuuluu nykyään lempileffoihini.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #623 : 24.12.2008 23:57 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Lost in Translation on katsottu useamman kerran. Siinä on taideteos! Musiikki, chilli ilmapiiri, Scarlett Johansson, voiko enempää toivoa. Ehdotonta elokuvien eliittiä. Tämä on niitä elokuvia mitkä pitää katsoa yksin ja mieluiten iltahämärässä tai yössä, muuten voi jäädä kaikki tunneskaalan nyanssit vastaanottamatta.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #624 : 25.12.2008 00:07 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Lost in Translation on katsottu useamman kerran. Siinä on taideteos! Musiikki, chilli ilmapiiri, Scarlett Johansson, voiko enempää toivoa. Ehdotonta elokuvien eliittiä. Tämä on niitä elokuvia mitkä pitää katsoa yksin ja mieluiten iltahämärässä tai yössä, muuten voi jäädä kaikki tunneskaalan nyanssit vastaanottamatta.

Ja...



;)

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #625 : 25.12.2008 00:14 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Hypätään nyt sitten tämän aasinsillan kautta keskusteluun.
Kerran olen katsonut Lost in Translationin, hyvä oli. Ehkä pitäisi tosiaan katsoa sekin toisen kerran, ei varmasti tekisi pahaa.

Ja Bill Murray rox.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #626 : 25.12.2008 00:16 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 916 Basaaripisteet: 0 Profiili Jeh, kyllä Bill Murray veti elämänsä suorituksen. Tuli mieleen jotenkin Kevin Spaceyn American Beaytyn roolisuoritus Lester Burnhamina. Molemmat hemmetin kovia näyttelijöitä ja leffatkin tavallaan samantyylisiä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #627 : 25.12.2008 11:56 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 703 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jep, Death Proof on yliarvostettu niinkuin suurin osa Tarantinon leffoista muutenkin.

Kill Billejä mä en ymmärrä, mutta muuten Tarantinon leffat on kyllä mahtavia.

Kill Bill -leffat on hiukan sellaisia että pitää olla joko genrestä kiinnostunut fani tai perehtyä elokuviin. Minä tosin pidin leffoista vain katsomalla ne, muttaniistä saa enemmän irti kun esim. katsoo ne extrat. Leffoissa on paljon hienoja juttuja joita ei tajua ihan vain katsomalla sitä. En sitten tiedä pitävätkö genreen perehtyneet fanit (vanhat kung-fu leffat jne.) leffoja epäonnistuneina ja/tai naurettavina, mutta niihin liittyviä yksityiskohtia ja/tai viittauksia leffoista ainakin löytyy.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #628 : 25.12.2008 14:30 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Jep, Death Proof on yliarvostettu niinkuin suurin osa Tarantinon leffoista muutenkin.

Kill Billejä mä en ymmärrä, mutta muuten Tarantinon leffat on kyllä mahtavia.

Kill Bill -leffat on hiukan sellaisia että pitää olla joko genrestä kiinnostunut fani tai perehtyä elokuviin. Minä tosin pidin leffoista vain katsomalla ne, mutta niistä saa enemmän irti kun esim. katsoo ne extrat. Leffoissa on paljon hienoja juttuja joita ei tajua ihan vain katsomalla sitä. En sitten tiedä pitävätkö genreen perehtyneet fanit (vanhat kung-fu leffat jne.) leffoja epäonnistuneina ja/tai naurettavina, mutta niihin liittyviä yksityiskohtia ja/tai viittauksia leffoista ainakin löytyy.

Kill Billit on varmaan tosiaan vahvasti sellaisia, että joko niistä tykkää rutosti tahi ei lainkaan. Niissä on niin paljon kaikenlaista, ja keskenäänkin leffat ovat aika erilaisia, joten ei ole mikään ihme ellei niistä välttämättä saa kiinni. Mä taas rakastan molempia leffoja just siksi, kun niistä paistaa se Tarantinon yyberfani ja innostus niin hienosti läpi. Äijä ei osannut päättää minkälaisen leffan tekisi, joten sumppasi vähän kaikkea. Erityisesti ykkönenhän on melkoinen sillisalaatti, mutta toimii silti(siksi?) aivan järkyttävän hyvin, joten on sitä vaan arvostettava. Ja ne musiikit! <3 Molemmat volyymit kombona on varmaan Tarantinon suorituksista lempparini. Ja ykkösestä pidän ehkä niiden kesken hieman enemmän.

Reservoir Dogsin katsoin itseasiassa melko vasta toisen kerran, ekasta katselusta kun oli kulunut vuosi tahi pari. Tykkäsin siitä jo ekalla kerralla, mutta nyt se iski vielä kovemmin. Nerokas näyttelijäkaarti, roolit ja dialogi kannattelee koko pätkän heittämällä. Ei tämä kaipaa mitään lisää. Ja K-Billyn supersoundit on hc tietty. :)

Death Proof on vielä katsomatta. Ja samaten Planet Terror. Pitää tsekata joskus.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #629 : 31.12.2008 12:24 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tuplista pukkaa.

Kaunis Mieli = kaunis elokuva. Katselin tämän eilen, toista kertaa, joten luonnollisesti se tietty shokkiefektikerroin oli nyt aika alhainen, mutta muuten pätkä koskettaa edelleen ihan yhtä paljon. Harhojen kehittyminen on kuvattu todella hienosti.

--------------------------------------

Editoidaan nyt tähän perään, kun ei jaksa triplaakaan kontolleen ottaa.

Twilight

Näin tästä leffasta ensimmäiset kuvat Paramoren musiikkivideosta, ja oletin kyseessä olevan pelkkä bändin oma hassuttelu, vaikka vähän jännä fiilis siitä sellaisena kyllä irtosi. Kun kävi ilmi, että kyse oli oikeasta elokuvasta, hajosin, sen verran kornia matskua oli kyseessä. Sittemmin ainoastaan varmistuin Twilightin paskuudesta, sen verran mautonta kaikki siitä irronnut materiaali on ollut, julistetta myöten. Eilen tämä tuli kuitenkin mentyä kaikesta tästä huolimatta, ja melko pitkin hampain, katsomaan, tyttöystävän painostuksesta sekä sen takia, että Yes Manin näytös oli ehtinyt mennä täyteen. Ja helvetin hyvä että menin.

Kyseessä on ehdottomasti viimeisen vuoden suurin positiivinen yllätys(tämän vuoden puitteissa se kun ei olisi vielä mikään saavutus). Kunhan leffa pääsi käyntiin, kävi heti ilmi että mauton promomatsku on mennyt melkoisesti metsään. Twilightin näkökulma tähän aihepiiriin on ilahduttavan maanläheinen ja erilainen, ja siitä on revitty hupaisia tilanteita. Tiettyjä kliseitä nyt on mahdoton välttää, mutta pääosin ne on väistelty ja myötähäpeä minimoitu hyvin. Varsinkin pari nimeltämainitsematonta taiteellista ratkaisua ansaitsee erityiskiitoksen. Oikeastaan ainoana suurempana miinuksena toimintakohtausten ynnä muiden hyperjuoksentelu, loikinta ja kiipeily oltaisiin todennäköisesti voitu toteuttaa stailimminkin, mutta aina ei voi voittaa.

Lisäksi kuvaan on tuupattu vielä paljon huimanhienoa musiikkia, ja ihan jänniä kameraliikkuja sekä kuvia. Kaikenkaikkiaan tästä jäi varsin hyvä maku, ja onkin tietty aina yllättyä positiivisesti, kun paskaläjästä paljastuukin kiitettävä kimpale arvometallia. Todennäköisesti joillekin tässä pätkässä ei taas ole mitään hyvää, mutta voin silti suositella tutustumaan.


« Viimeksi muokattu: 03.01.2009 16:53 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines