Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 ... 63
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 494579 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #690 : 19.02.2009 16:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kylläpä noihin piirrettyihin välttää hyvä devukin enemmän kuin mainiosti. Herculesta olen aina etsinyt alennuksista, vaan eipä koskaan näy.

Se on kyllä pitänyt täyden hintansa hämmentävän tiukkaan. Itse tilasin joskus omani Discshopista, kun se maksoi "vain" alta viidentoista euron. Ei jaksanut murehtia. Nyt näytti taas olevan normaalin 17 tienoilla...
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #691 : 19.02.2009 17:00 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Toista se oli vhs:n aikoina, kun kaupoista löytyi kaikki mahdolliset Disney-pätkät.  :(

Oi niitä aikoja!
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #692 : 19.02.2009 21:29 »
Artieficial A reluctant skin-job. Jäsen Viestejä: 14 Basaaripisteet: 0 Profiili Kävin katsomassa Operaatio Valkyrien tänään, ja pidin siitä erittäin paljon. Lähdin elokuvateatteriin hieman latistuneiden odotuksien saattelemana - toisaalta elokuva oli aiheeltaan mielenkiintoinen, mutta epäilin viimeiseen asti elokuvan amerikkalaisia juuria. Voivatko amerikkalaiset luoda uskottavan elokuvan Hitlerin salamurha-yrityksestä, varsinkin kun näyttelijät puhuvat englantia saksan sijaan? Voiko Tom "Pää-skientologi" Cruise enää vakuuttaa minua näyttelijänä? Voin vastata molempiin kysymyksiin yhdellä sanalla: Ehdottomasti.

Englannin kielinen dialogi ei häirinnyt minua juuri ollenkaan, sillä elokuva esiteltiin siten, että saksalainen selostus häivytettiin pikkuhiljaa englannin kielen alle. Mielestäni intro oli varsin nerokas, sillä se antoi ymmärtää, että tätä aspektia oli harkittu tarkoin. Toinen helpottava tekijä oli se, että näyttelijät saivat puhua englantia omalla, luontevalla painotuksellaan, ja väkinäisesti mongerrettuja saksalaisia korostuksia ei kuultu. Muutamassa paikassa korvaani särähti tosin se, että rivisotilaat saattoivat heitellä käskyjä toisilleen saksaksi englannin kielisen dialogin alla.

Cruise oli roolissaan hillitty, ja samalla loistava. Hän sai minut pitämään Stauffenbergistä, ja toivomaan hänelle hyvää loppua ( vaikka totuuden jo entuudestaan tiesinkin ). Muutenkin elokuva oli rakennettu hienosti siten, että katsojana otin niin vahvasti vastarintaliikkeen puolen, että paikoin todella toivoin, että he onnistuisivat. Huvittavaa sinäänsä, koska kaikkihan me tiedämme, miten salamurhayrityksessä lopulta kävi.

Suosittelen elokuvaa lämpimästi jokaiselle tästä ajanjaksosta tai tapahtumasta kiinnostuneelle ihmiselle. Elokuva on jännittävä, tunnelmallinen ja hienosti näytelty. 4/5
"If only you could see what I have seen... With your eyes." -Roy Batty
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #693 : 20.02.2009 00:14 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Disneyn Aladdin tuli katseltua....
....
....
Disney -leffat on kyllä ainakin minulle ikuisia klassikoita. Olen pitänyt niistä aina, ja tulen varmasti aina pitämäänkin. Suurimmat suosikit minulle on Kaunotar ja Hirviö, Aladdin ja Robin Hood. Leijonakuningas on myös parhaimmistoa, mutta sen ylistys ja yleinen hehkutus kääntyi sitä vastaan jo. En vain jaksanut sitä enään. Vaikka kukapa ei muistaisi sanoja "Hakunamatata". Suurimman erikoismaininnan ansaitsee ehdottomasti Loirin suoritus Aladdinissa. Se on yksinkertaisesti paras dubbaus mitä on. Ja luulen että tätä tuskin kukaan ikinä edes ohittaa. Ainakaan niillä persoonilla ja/tai omalaatuisuuksilla mitä suomalaisten näyttelijöiden joukosta tällä hetkellä löytyy. No okei löytyyhän täältäkin muutama persoona, mutta ne laskee yhdellä kädellä helposti.

Hohhoijjaa mikähän hooseiden villitys tää on kattoa jotain vitun Disney-leffoja...

PS. Rautajätti on paras
Ei sillä että sinun mielipiteesi olisi jotenkin erityisen merkitsevä, mutta kun nämä eivät sinun mieleen ole niin se jo viimeistään sanoo että jostain hienosta on kyse.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #694 : 20.02.2009 00:25 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Ollaan katteltu krapulapäivien ratoksi viime viikkoina Peter Jacksonin vanhoja leffoja. Ensimmäisen leffan kunnian sai Meet the Feebles, jota en ollutkaan ennen nähnyt. Helvetin kieroa ja veristä Muppets From Hell -meininkiä, pidin kyllä. Jossain leffan puolivälissä oli pienoista laahaamisen makua, mutta sen aikaiset yksittäiset huippukohdat ja alku sekä loppu kyllä korvaavat sen hyvin. Sen verran täytyy moittia kyseistä julkaisua, että oli harvinaisen paskat suomennokset (ei sillä, että niitä tarvitsisi). Lauseet jäivät kesken, joitain sanoja/sanontoja oltiin käännetty ihan käsittämättömällä tavalla ja muutenkin oli huonot. Tästä kärsivät kyllä kaikki meidän katsomat Jackson-leffat, mutta MtF kärsi siitä kuitenkin eniten.

Seuraavaksi oli vuorossa Bad Taste ja Braindead. Ne olin nähnyt ennenkin. Niistä sanon vain sen verran, että Bad Taste oli ehkä himpun verran huonompi kuin muistin sen olevan ja Braindead oli taas rutkasti parempi, vaikka lopun ruohonleikkurimässäily menikin "hieman" yli. Zombi-vauva on NIIN parasta mitä missään leffoissa on ikinä ollut.

"She's EXPERIENCED" kommentti aiheutti melkoisia repeilyjä, etenkin tapa, jolla päähenkilön äiti sen sanoi.  :lol:

Jackson on sairas mies, ei tuollaisia leffoja muu selitä.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #695 : 20.02.2009 00:41 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili

Leijonakuningas on myös parhaimmistoa, mutta sen ylistys ja yleinen hehkutus kääntyi sitä vastaan jo.

Leijonakuningas tuli katseltua tänään. Leffaa en ole kokonaisuudessaan nähnyt moneen vuoteen, joten jo oli aikakin. Ja onhan se yhä loistokamaa. Paljon todella hienoja ja surullisia kohtauksia, mm. Mufasan kuolema ja muminat leffan loppupuolella, sekä Simban kotiinpaluu. Ihan kylmät väreet tulivat muutamissa kohtauksissa. Upeasti piirretty ja animoitu. Paljon hyviä hahmoja ja biisejä. Pumba on yhtä hauska, kuin ennenkin ja Scar aivan loistava pahis. Hans Zimmerin sävellykset ovat todella upeaa kuunneltavaa ja leffan soundtrackkia kuuntelen tälläkin hetkellä.

Mitäs muuta sitä voi Disneyn leffalta kaivata :)   Blu-raylle niinkuin olisi jo! DVD-julkaisustakin on vissiin jo yli viisi vuotta....

Josko sitä tsekkaisi sen Kaunottaren ja Hirviön kokonaisuudessaan seuraavaksi, eilen tuli lähinnä nautiskeltua jotain paljoa Youtuben välityksellä. Tubesta löytää kyllä ihan kiitettävästi näitä muutamia Disneyn klassikkoja suomen kielellä ja hyvälaatuisina. Täytynee turvata osittain niihin, kun torrent-versiot ja ihan DVD-versiotkin ovat niin kiven alla.

"Muista kuka olet"
-Mufasa



« Viimeksi muokattu: 20.02.2009 00:51 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #696 : 20.02.2009 11:20 »
Artieficial A reluctant skin-job. Jäsen Viestejä: 14 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ollaan katteltu krapulapäivien ratoksi viime viikkoina Peter Jacksonin vanhoja leffoja. Ensimmäisen leffan kunnian sai Meet the Feebles, jota en ollutkaan ennen nähnyt. Helvetin kieroa ja veristä Muppets From Hell -meininkiä, pidin kyllä. Jossain leffan puolivälissä oli pienoista laahaamisen makua, mutta sen aikaiset yksittäiset huippukohdat ja alku sekä loppu kyllä korvaavat sen hyvin. Sen verran täytyy moittia kyseistä julkaisua, että oli harvinaisen paskat suomennokset (ei sillä, että niitä tarvitsisi). Lauseet jäivät kesken, joitain sanoja/sanontoja oltiin käännetty ihan käsittämättömällä tavalla ja muutenkin oli huonot. Tästä kärsivät kyllä kaikki meidän katsomat Jackson-leffat, mutta MtF kärsi siitä kuitenkin eniten.

Seuraavaksi oli vuorossa Bad Taste ja Braindead. Ne olin nähnyt ennenkin. Niistä sanon vain sen verran, että Bad Taste oli ehkä himpun verran huonompi kuin muistin sen olevan ja Braindead oli taas rutkasti parempi, vaikka lopun ruohonleikkurimässäily menikin "hieman" yli. Zombi-vauva on NIIN parasta mitä missään leffoissa on ikinä ollut.

"She's EXPERIENCED" kommentti aiheutti melkoisia repeilyjä, etenkin tapa, jolla päähenkilön äiti sen sanoi.  :lol:

Jackson on sairas mies, ei tuollaisia leffoja muu selitä.

Omasta mielestäni taasen Bad Taste voittaa Braindeadin, vaikka jälkimmäinenkin on varsin loistava splatteri. Bad Tastessa on nimittäin sitä tietynlaista "Hei, teimme tämän nollabudjetilla kaveriporukassa ja hauskaa oli!" -tunnelmaa, ja kukapa ei rakastaisi Derekin viimeistä kohtausta... "I feel like I'm born again!". :D
"If only you could see what I have seen... With your eyes." -Roy Batty
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #697 : 21.02.2009 01:54 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Kävin viimein katsomassa The Wrestler -leffan. Ei nyt ihan odotuksia täytetty, mutta onhan elokuva ihan ok. Ilman Rourkea tämä olisi jäänyt aika perus leffaksi. Leffa kertoo hyvin vanhan kehäraakin elämästä, kärsimyksestä ja yksinäisyydestä. Tähän päästään hyvin pelkästään Aronofskyn ja Rourken hyvillä suorituksilla. Mutta petyin kuinka tästä draamasti ja kärsimyksestä yritettiin tehdä iskevää "uskottovalla" tavalla. Herkkänä hetkenä, luotettiin Rourken taitoihin ja elokuvan koruttomaan tyyliin, vaikka kohtaukset olisivat varmasti saaneet selvästi enemmän voimaa käyttämällä enemmän Springsteenin mahtavaa nimikko biisiä. Tämän huomasi varsinkin lopussa. Viimeinen kohtaus oli mahtava jonka jälkeen alkoi soimaan Springsteenin kappale ja lopputekstit rullaamaan. Tämänkin kyllä olisi saanut varmaan vielä paremmaksi jos biisi olisi alkanut soimaan hiljaa taustalla. En nyt pitänyt loppua mitenkään huonona, mutta tälläinen esimerkki nyt tuli ensimmäisenä mieleen.

Lisäksi en pitänyt elokuvan dokumenttimaisesta tyylistä. Se toi elokuvaan tiettyä koruttomuutta ja uskottavuutta, mutta se toi myös hiukan arkisen tunnelman elokuvaan joka pienensi elokuvan vaikuttavuutta.

Moitteeni ovat hiukan kyseenalaisia, koska luulen että nämä kaikki olivat ihan tietoisia ratkaisuja tekijöiltä. Elokuvan ei ollut tarkoitus olla maailmoja värisyttävä kuvaus legendasta ja hänen ahdingosta, vaan arkisen pelkistetty tarina miehestä joka on omistanut itsensä lajille joka on syönyt mieheltä lähes kaiken. Jotkut tykkää, jotkut ei. Minä olisin toivonut hiukan enemmän "elokuvamaista" draamaa.

Elokuva ei missään nimessä ollut huono, se ei vain oikeastaan ollut Rourken lisäksi mitään muuta. Arvosana: 3/5
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #698 : 21.02.2009 13:56 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ollaan katteltu krapulapäivien ratoksi viime viikkoina Peter Jacksonin vanhoja leffoja.

Meet the Feebles on kyllä härski pätkä. Kai Forgotten Silver on katsottu? Mielestäni ihan yhtä hyvä kuin muutkin Jacksonin leffat.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #699 : 22.02.2009 10:52 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jackson on sairas mies, ei tuollaisia leffoja muu selitä.
TOTTA! Siis mieshän on täysi nero! Jacksonin jokainen leffa (vanhat kuten uudemmat) ovat omia lemppareitani. Kukaan muu ei pysty tekemään aivan helvetin sairaita pätkiä sekä todella eeppisiä mestariteoksia.
Braindead ja Meet The Feebles ovat Evil Deadin kanssa omia lemppareita. Ja Braindeadissa on juuri parasta se iki-ihana Selwyn eli zombivauva : D Olen kattonut leffan varmaankin yli kymmenen kertaa ja vieläkin aina naurattaa se puistossa oleva hakkaus kohtaus. Aivan sairasta ja hullua, ja etenkin kun se juoppo siellä taustalla vaan repeilee. : D

Se sitten Jacksonista tältä kertaa. Itse viimeksi katsoin mm. Tropic Thunderin joka yllätti minut hauskuudellaan. Siis tämä leffahan ihan oikeasti nauratti. Parasta antia koko elokuvassa oli kyllä ne alussa olleet trailerit. "FATTIES FART 2!" : D 4/5

Tuli myös tsekattua viimeinki dokumentti American Hardcore jonka olen jo tovin halunnut nähdä. Ja olihan se hyvä. NYHC jätettiin vain hieman liian vähäiselle huomiolle :/ Muuten dokkaris kerrottiin ihan mukavasti esim Bad Brainssista ja Black Flagistä. Viimeinkin onnistunut musa-dokkari. 5/5
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #700 : 07.03.2009 00:20 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Watchmen nähty päivänäytöksessä, ja kyllä minä olin ainakin tyytyväinen. Muutamien juttujen poisleikkaaminen ärsytti pienien tyylirikkojen ja yli-väkivaltaisuuden lisäksi. Kannattaa mennä katsomaan, mutta tyhjentää sitä ennen pää ennakkoluuloista elokuvaa kohtaan.

Watchmen siis nähty nyt täälläkin, ja pidin itseasiassa myös. Tähän auttanee(tai sitten ei, you know) tietty se, ettei universumi ollut kovinkaan tuttu ennalta, eikä leffalta osannut odottaa liikoja suuntaan eikä toiseen. Koko leffan tunnelma oli sopiva sekoitus munaa(niin, siis ei sitä sinistä...), tummahkoa huumoria sekä vakavamielisempiä ajatuksia ja tiukkaa toimintaa. Hahmot ja niiden casting olivat paljolti melko loistavia, pidin siitä miten leffan(ja varmaan siis sarjiksienkin) maailmassa sekoitetaan faktaa ja fiktiota leikkien pienillä yksityiskohdilla, ja vaikka väkivaltaisuus pisti k-15 -leiman jälkeen silmään täälläkin, se sopi kyllä leffaan.

Yllättäen myöskään pituus ei ollut ongelma. Aivan loppuhetkien filosofiantunti meinasi puuduttaa kahden ja puolen tunnin räimeen jälkeen, mutta sekin vain vähän, ja itseasiassa Rorschachin viimeisen päiväkirjamerkinnän tienoilla pelkäsin jo kovasti leffan jäävän kesken. Onneksi hupia riitti vielä hamaan loppuun saakka.

Erittäin tyly ja tyylikäs sarjisleffa, jonka pyörteissä on livautettu kieltä poskessa sopivin väliajoin, ettei homma menisi yrmyilyksi. Erikoismaininta siitä Hallelujahin panomies-versiosta. Irrotti alkuvuoden hallitsemattomimmat naurut. :lol: Suosittelen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #701 : 07.03.2009 00:55 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ja sitten vain lukemaan alkuperäisteos.

Hitto oliko tässä tän vuoden eka elokuvateatterikokemus? Vituttaa kun näihin sarjisleffoihin haksahtaa kerta toisensa jälkeen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #702 : 07.03.2009 01:24 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ja sitten vain lukemaan alkuperäisteos.

Joo, sen verran rupesi itse asiassa kiinnostamaan, että pitänee haeskella jostain lukuun.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #703 : 07.03.2009 10:00 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ja sitten vain lukemaan alkuperäisteos.

Joo, sen verran rupesi itse asiassa kiinnostamaan, että pitänee haeskella jostain lukuun.
Kannattaa. Kirjastoistakin tuo löytyy suomeksi joten lukematta jättämiselle ei ole tekosyitä.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #704 : 08.03.2009 22:42 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili


Oldboyn katsoin kuumepäissäni. Elokuva on saanut valtavasti suitsutusta vähän jokapuolella, ei vielä ekalla katsomiskerralla mitenkään ihan mielettömästi kolahtanut, mutta olihan se hyvä jokatapauksessa. Aukeaa toisella kertaa ehkä paremmin. Kertoo miehestä, joka lukitaan selliin 15 vuodeksi ja sen jälkeen annetaan 5 päivää aikaa selvittää miksi hänet vangittiin. Kostoelokuva, joka tosin ei noudata tavallista kaavaa täysin.

Sisältää myös yhden parhaista turpaanmättökohtauksista ikinä:

http://www.youtube.com/watch?v=NY1lpIf5Jmg
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #705 : 16.03.2009 19:42 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Watchmen nähty täälläkin viimein menneenä viikonloppuna. Mä luin sen sarjakuvan toissa talvena kaverin suosittelemana, joten elokuvaa tuli vähän odoteltuakin. Ehdottomasti yksi parhaista ellei paras sarjakuvaelokuva mitä on, ehkä osittain senkin takia, että lähtökohdat tarinalle ovat jo jotain muuta kuin sankari vastaan konna -huttua. Aika hyvin oli oleellinen osattu sarjakuvasta laittaa pakettiin, ja koska en mikään fanipoika ole, en keksi oikein mitään hirveitä epäkohtiakaan.

Voi olla, että paikoin jotkin hahmojen ja tarinan yhteydet eivät avaudu tuossa elokuvassa niille katsojille, jotka eivät sarjakuvaan ole perehtyneet. Varsinkin alussa oli sen verran hektistä tykitystä, että siinä saattaa vähäksi aikaa pudota kärryiltä.

Hyvän leffan merkki on se, että alkaa harmittamaan, kun huomaa elokuvan olevan loppumaisiallaan. Watchmenin kanssa kävi juuri niin.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #706 : 16.03.2009 20:09 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Itsekin kävin katsomassa viikko sitten sunnuntaina ja pidin todella paljon. Alkuperäisteosta en ole lukenut. Serkut ja kaverit taas eivät pitäneet yhtään. Eivätkä tunnu pitävän suurin osa kriitikoista ja yleisöstä rapakon takana. Ebert antoi sentään 4 tähteä. David Hayter on jopa julkaissut yleisen kirjeen jossa pyytää faneja katsomaan elokuvan toiseen kertaa teattereissa, jotta Watchmenin tapaisten lähdeteoksiaan kunnioittavien elokuvien teko ei loppuisi. Itse harkitsen kyllä toiseen kertaa katsomista.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #707 : 16.03.2009 20:32 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Gran Torino

Clint Eastwoodin leffa. Ohjasi ja näytteli pääosaa. Pisteet imdb:ssä melko kovat 8.4/10 ja Top #80/250.

Leffan nimi viittaa Fordin valmistamaan Ford GT:hen, mutta ei elokuva auton ympärillä paljoakaan pyöri, vaan keskitytään enemänkin Korean veteraanin ja korealaisten maahanmuuttajien yhteentörmäykseen. Ihan kelpo leffa, vaikka Eastwood paikoin ylinäytteleekin kärttyisen veteraanin osaa.

Wikipedia kertoi, että tämä on Clintin viimeinen roolisuoritus.


Gran Torino - Official Trailer



You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #708 : 16.03.2009 20:56 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse myös tuon kävin katsomassa, taisi olla peräti ennakkonäytös... (Se oli se kun Tennari oli yön auki, kävin 2.45 katsomassa)

Ja täytyypi sanoa, että tykkäsin paljon. En ole nähnyt Clint Eastwoodin aikaisempia leffoja (wtf?! Aukko yleissivistyksessä, hmph, pitää nuokin joskus katsoa), mutta hän näytteli mielestäni todella hyvin ja asennetta riitti. Myös Thaon nk. "henkinen kasvaminen" (joka lienee aika tyypillinen juonikuvio leffoissa) ja kasvava ystävyyssuhde Waltiin oli varsin hienosti toteutettu, mielestäni. Huvittavaa oli katsella myös Waltin suhtautumista naapureihinsa. Loppu oli varsin haikea, mutta varsin mukava, silti. Suosittelen, kyllä.

Näin jälkeenpäin huomattuna mukava yksityiskohta on se, että sen kiinalaistytön "poikaystävä" on ilmeisesti Clint Eastwoodin poika. :D Oli suhtautuminen tuota tyyppiä kohtaan Clintillä aika rajua. :p
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #709 : 16.03.2009 23:12 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo niin on ja onhan tossa sen leffan Writerinä yksi sen vanhemmistakin pojista.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #710 : 17.03.2009 15:25 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Ihan hyvä leffa tuo Gran Torino tosiaan. Itse pidin paljonkin, vaikka juonikuviot nyt olivatkin ennalta-arvattavaa tavaraa, eikä mitään tavanomaisuudesta poikkeavaa esiintynyt. Jotenkin maanläheinen tunnelma ja rentous kolahti meikäläiseen, ja leffasta jäi erittäin hyvä maku suuhun. Tahatonta huumoria esiintyi monessa kohtaa mm. Clintin ilmeet ja se seikka, että 78-vuotias fabu hakkaa paljain käsin kakskymppisen jengiläisen, on melko huvittavaa katsottavaa. Loistava leffa kuitenkin kyseessä, ja varmasti tulen katsomaan uudestaan, jahka DVD:lle ilmestyy.

4/5

PS. Waltin naapurit eivät olleet kiinalaisia saati korealaisia, vaan vailla omaa valtiota olevaa Hmong-kansaa  ;)
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #711 : 22.03.2009 21:51 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Porco Rosson katsoin ensimmäistä kertaa. Olihan se vitun hyvä (yllätys?).
20-luvun Eurooppa oli mukavan erilainen ympäristö leffalle ja kukapa nyt ei ketjupolttaja-siasta hahmona pitäisi. Hyvälle tuulellekin tuli kun tämän katsoi.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #712 : 23.03.2009 18:39 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Käsky

Suomen huonoin elokuva? Kyllä.  Ei mitään päätä eikä häntää koko elokuvassa. Tapahtumat eivät liity mitenkään kansalaissotaan. Ainoa mitä jäi mieleen, että kiintiöhomo heilui jurrissa ja Aku Louhimieheltä arviointikyky sekä ideat lopussa.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #713 : 09.04.2009 22:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW "Jos jollekulle, niin minulle ei kannata vittuilla".

Clint Eastwood, 78-vuotiaana todennäköisesti vihoviimeisessä roolissaan, rikkoo karismamittareita lausuessaan repliikin.

Trailerit verhoavat GT:n vakavan draaman valepukuun. Naamio varisee kuitenkin yltä jo ensimmäinen puolen tunnin aikana: leikittelyt Eastwoodin hahmon vanhoollisuudella ja avoimen rasistisella asenteella ovat monesti jopa hauskempia kuin puhtaiden komedioiden vitsit.

Gran Torinon Walt Kowalski on tyypillinen Eastwood-hahmo: kovaksi keitetty, oman käden oikeuttava kannattava ja kaikinpuolin särmikäs. Joidenkin makuun rasista läppää heittävä hahmo voi olla jopa liian kulmiltaan hiomaton. Mutta jos se ei häiritse, tarjoaa GT mitä mainiointa laatuelokuvaa koko kahden tunnin kestoltaan. Se on yksi parhaista Eastwoodin tähdittämistä elokuvista, eikä loisteliaampaa joutsenlaulua pääroolien saralla Sergio Leonen spagettilänkkäreillä maailmanmaineeseen nousseelle konkarille olisi voinut edes kuvitella.

Ennakkoluuloja, rasismia ja kultaisia arvoja käsittelevä tarina kulkee pääosin jouhevasti. Ehkä elokuva on silti 15 minuuttia liian pitkä.



Vain harvat ja valitut lopettavat näyttelemisen huipulta. Jos tämä oli tässä, niin Clint Eastwood kuuluu niihin erikoistapauksiin.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #714 : 24.04.2009 00:59 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Eraserhead tuli vihdoin katsottua. Helvetin outo ja hyvä.

Voi olla yöunet aika kortilla tänään.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #715 : 24.04.2009 10:51 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Eraserhead tuli vihdoin katsottua. Helvetin outo ja hyvä.

Voi olla yöunet aika kortilla tänään.

Itse en nukkunut kahteen viikkoon kuin satunnaisesti. Johtunee siitä, että juuri ennen leffaa pitelin pikkuveljeä sylissä kun se sairaalasta pääsi ensimmäistä kertaa kotiin.

Vitun huono sekoitus :/
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #716 : 24.04.2009 15:35 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili
Eraserhead tuli vihdoin katsottua. Helvetin outo ja hyvä.

Voi olla yöunet aika kortilla tänään.

Itse en nukkunut kahteen viikkoon kuin satunnaisesti. Johtunee siitä, että juuri ennen leffaa pitelin pikkuveljeä sylissä kun se sairaalasta pääsi ensimmäistä kertaa kotiin.

Oh snap! Uskomaton sattuma :lol:

Piinaavinta oli ehkä se laulava muija. Hrr.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #717 : 27.04.2009 09:37 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili On tullut taas vaihteeksi katsottua surkeita ja keskinkertaisia elokuvia. Tosin hypen perusteella piti olla jotain tavanomaisuudesta poikkeavaa.

The Wrestler
Odotin jotain uberleffaa, mutta aika keskinkertainen pläjäys oli ja loppuikin "kesken". Kuten JayeizH sanoikin, ilman Rourkea susi.

Wall E
Katsoin tai siis yritin katsoa eilen, mutta nukahdin kesken elokuvan. Tylsin elokuva ikinä. En sitten tiedä alkaako leffa koukuttaa puolenvälin jälkeen, mutta sitä ennen ei mitään mikä olisi aiheuttanut reaktioita suuntaan tai toiseen. Hyvää unilääkettä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #718 : 27.04.2009 11:30 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili
Meet the Feebles on kyllä härski pätkä. Kai Forgotten Silver on katsottu? Mielestäni ihan yhtä hyvä kuin muutkin Jacksonin leffat.

Meet the Feebles on ehkä yksi huonoimmista elokuvista koskaan. Piti ihan pakottaa itsensä katsomaan se loppuun, sillä muuten ois lentänyt jo puolivälissä roskikseen. Tylsä, ei mitään huvittavaa, yksinkertaisesti paska leffa.


Slummien miljonääri

Eilen illalla huvikseen katselin ja todella keskinkertaista kamaa. Alkuun vaikutti hyvältä, mutta loppua kohti koko ajan huononi. Loppu oli niin ennalta-arvattava ja typerä, että melkein pilasi koko leffan. Muutenkin ihan ihmeellistä sähläystä välillä. Miksi ne homot sieppasi sen akan yllättäen? Sitten sen toinen lakupekka päästääkin sen vapaaksi yllättäen ja meneekin raha-altaaseen odottamaan teurastusta. OK.

Lähinnä leffa toi vain mieleen, miksi edelleen kannatan koko Intian pommittamista maantasalle. >_>
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #719 : 27.04.2009 14:09 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Meet the Feebles on ehkä yksi huonoimmista elokuvista koskaan. Piti ihan pakottaa itsensä katsomaan se loppuun, sillä muuten ois lentänyt jo puolivälissä roskikseen. Tylsä, ei mitään huvittavaa, yksinkertaisesti paska leffa.
Äläpä nyt TK. Elokuvahan on taidetta parhaimmillaan. Todella kaunis ja herkkä filmi, ja samalla jopa hyvin viihdyttävä. Mutta tottahan se on ettei tämä ole Peterin paras pätkä, eijei. Braindead menee melkein kaikkien elokuvien edelle parhuudessaan. Ainoastaan Evil Deadit ovat vielä parempia kuin se. Turhahan ihmisten tällaisia elokuvia on katsoa jos ei ymmärrä hieman kummallisempaa huumoria  :/
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 ... 63
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines