Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch?  (Luettu 21387 kertaa)
Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « : 07.12.2007 14:24 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Eli, nyt kehiin listaa porukoiden eri leffojen ja sarjojen suosikkinäyttelijöistä ja perusteita miksi he ovat niin hyviä kuin ovat. Perään voi myös laittaa linkkejä videoklippeihin, joissa kyseinen näyttelijä on mukana.

Itsellä on ehdottomana ykkösen aina ollut ja tulee olemaan jatkossakin, kukas muukaan kuin itse Samuel L. Jackson. Pelkästään herran olemus ja ääni on niin täydellinen, ettei toista.


Hajoan jo sen kuville.

Toinen on hiukan erikoisempi ja se on Leslie Nielsen. Se näyttelee umpipaskoissa leffoissa, mutta itse näyttelijä on pyhä.  :lol:

Että tällaista. Pistäkäähän omia suosikkeja.
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #1 : 07.12.2007 14:36 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili


Samuel  L. motherfucking Jackson on minunkin suosikki. Kovempaa jätkää saa hakea ja sellaisen löytää vain Turkista.Cüneyt Arkinissa yhdistyvät mielettömät kamppailulajitaidot ja raudanluja näyttelytaito. Hänen ilmevalikoimansa vetää vertoja jopa Steven Seagalille.

<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #2 : 07.12.2007 15:13 »
tuhis Vieras Vammalinkit muualle pliis!

Henkilökohtaista suosikkia mietiskelin pitkään ja venkoilin edestakaisin lännestä itään. Isoja nimiä on hitosti ja helvetisti päälle, mutta yhden miekkosen leffoja katsellessa tulee aina niin hiton hyvälle tuulelle, eikä kukaan muu näyttelijä saa semmoista fiilistä aikaan. Tässä porskuttaa vahvana nostalgia kun jo melko nuorena ensimmäiset miekkosen leffat näin. Myöhemmistä elokuvista en ole niin kauheasti välittänyt, mutta olisivat ne kai huonompiakin voineet olla, sillä kyllä tuo vanha taika on kaikesta huolimatta jossain määrin läsnä.Jackie Chan

TOP 3

1. Project A
2. Drunken Master
3. Armour of God II
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #3 : 07.12.2007 15:19 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Edward Norton ei ole kovin montaa huonoa leffaa ole tehnyt.


Christhian Balella nyt muutama paskempikin leffa löytyy, mutta muuten äijä on pärjännyt hyvin.


Sitten on tietenkin Takeshi Kitano ja

Min-sik Choi.


Onhan noita muitakin, mutta nuo nyt tulivat ensimmäisenä mieleen. Tietty Stallone, Norris, Seagal, Van Damme ja Snipes ovat nyt ihan omalla tasollaan ja muutenkin aivan liian hyviä tähän ketjuun. MasterTK voisikin muuttaa ketjun nimeksi "Suosikkinäyttelijäsi? (Heti Stallonen, Norrisin, Seagalin, Van Dammen ja Snipesin jälkeen)".

Edit: Niin ja tietenkin tämä piti muistaa vielä:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 07.12.2007 15:25 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #4 : 07.12.2007 15:34 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Jep, Leslie Nielsen on kuningas. Mutta aika perkuleen paha kysymys, koska itsellä ei ole oikeastaan yhtään kunnon suosikkia. Mutta nämä tulivat äkkiseltään mieleen:

Val Kilmer elokuvassa Tombstone. En pahemmin tykkää Val Kilmeristä, mutta Tombstonessa jätkä tavoittaa oikean Doc Hollidayn hulluuden loistavasti. Helkkarin kova roolisuoritus.
Kai Lehtinen Raidina. Itse Raid-elokuvassa Lehtisen roolisuoritus oli mielestäni jotenkin vaisu (huonot ja oudolta kuulostavat repliikit?), mutta tv-sarjassa vähäpuheisen tappajan rooli oli kuin tehty Lehtiselle.Ja jotta tämä ei menisi ihan homosteluksi, niin heitetään loppukevennykseksi Grace Kelly:

Nice beaver!
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #5 : 07.12.2007 15:49 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Ehdottomasti...


Ian McShane

Tekee Deadwoodissa niin vahvan roolityön, etten ole kovin monilta muilta näyttelijöiltä nähnytkään. Al Swearengenin hahmo on niin voimakas, että hänen rooliaan ei moni pystyisi näyttelemään yhtä uskottavasti kuin McShane, joka onnistuu mielestäni täydellisesti kaikessa armottomuudessaan ja karuudessaan. McShanen ulkonäkökin sopii Swearengenille kuin nyrkki perseeseen.
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #6 : 07.12.2007 16:14 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Mitä helvettiä? Mikä yhteensattuma! Olin juuri aloittamassa samanlaisen keskustelun mutta sitten huomasin tämän. No sitten niihin lempinäyttelijöihini:

Al Pacino
http://www.imdb.com/name/nm0000199/
Mies joka ei esittelyjä kaipaa. Eräs aikakautemme parhaista miesnäyttelijöistä, joka on näytellyt useissa mestarillisissa elokuvissa. Miehen puhetyyli on karisman ydin ja vaikka hän puhuukin joka leffassa eri lailla, niin se on joka kerta taidokasta ja sitä on erittäin mukava kuulla. Ehdottomasti paras miesnäyttelijä, ainakin minun listallani.


Denzel Washington
http://www.imdb.com/name/nm0000243/

Paras mustaihoinen näyttelijä ikinä. Mies eläytyy rooleihinsa aivan uskomattomalla tavalla, jonka vuoksi hän on saanut lukuisia Oscar-ehdokkuuksia ja pari voittoakin. Jos joku ei ole hänen elokuviaan nähnyt niin suosittelen ehdottomasti katsomaan vaikka Training Dayn joka on omasta mielestäni hänen paras elokuva.

Chris Tucker
http://www.imdb.com/name/nm0000676/

Vaikkei Chris Tucker olekaan montaa leffaa tehnyt, niin kuten sanonta menee: laatu korvaa määrän. Miehen suosikkielokuvani ei suinkaan ole mikään Rush Houreista (vaikka ovatkin hyviä) vaan kulttikomedia Friday.

Tietenkin pitää mainita kaikkien suosikkinäyttelijä Jackie Chan joka on aivan mahtava äijä jonka kung-fu leffat ovat klassikoita. En malta odottaa hänen ja Jet Lin yhteisprojektia:

http://www.imdb.com/title/tt0865556/
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #7 : 07.12.2007 16:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Treat Williams
Mies tähditti neljä hienoa kautta suosikkisarjaani Everwoodia. Hän teki erinomaista työtä Tohtori Brownin roolissa, tulkitsemalla koskettavatkin kohtaukset onnistuneesti.

Risupartaisessa Andyssä on jotain sellaista, millaiseksi haluaisin vanhempana kasvaa.


David DuvhovnyJäi todella hyvin mieliin upean X-Filesin takia, mutta hiljattain ensimmäisen kautensa nähneessä Californicationissa hän on parempi kuin koskaan. Innolla X-Files 2:ta leffateatteriin odotellen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #8 : 07.12.2007 16:37 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Denzel Washington
http://www.imdb.com/name/nm0000243/

Paras mustaihoinen näyttelijä ikinä. Mies eläytyy rooleihinsa aivan uskomattomalla tavalla, jonka vuoksi hän on saanut lukuisia Oscar-ehdokkuuksia ja pari voittoakin. Jos joku ei ole hänen elokuviaan nähnyt niin suosittelen ehdottomasti katsomaan vaikka Training Dayn joka on omasta mielestäni hänen paras elokuva.
Zel unohtui omasta postauksesta. Training Day, American Ganster tulevat nyt ekana mieleen. Tietenkin myös Ricochet (Harhaluoti) oli huippu!
Play-Asia
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #9 : 07.12.2007 17:12 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Joo, Denzel unohtui itseltäkin. Mielestäni miehen parhaimpiin kuuluu The Hurricane.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #10 : 07.12.2007 21:35 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Oikeastaan kaikki suosikkini (mitkä tällä hetkellä mieleen tulee) on jo mainittu.
Edward Norton, riittää kun sanoo, että American History X ja Fight Club.
Christian Bale, loistava näyttelijä, eikä Batmanin rooli ainakaan asioita huononna minun silmissä.
Samuel L. Jackson...mitäpä uutta, loistava näyttelijä myöskin.
Ja jottei tämä nyt ihan matkimiseksi menisi niin sanotaan sitten vielä lisäksi Johnny Depp. Varsinkin roolit Burtonin leffoissa on olleet loistavia.

Siinäpä nyt muutama lyhkäisesti "perusteltuna".
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #11 : 07.12.2007 21:37 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Meinasin itsekin postata Denzelin nähtyä, että The Hurricane on yksi hänen kohokohdistaan, vaikka jokaisessa osassaan loistava onkin. Eniten olen pitänyt Training Dayn ja Hurricanen suorituksista ja molemmat ovat myös loistavia leffoja.

Postailen oman listan myöhemmin.
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #12 : 07.12.2007 21:58 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Myös Man on Fire on sellainen leffa jossa Denzel on parhaimmillaan. Se on ainutlaatuinen elokuva joka kannattaa ehdottomasti katsastaa. Perkeleen hyvä leffa siis ja täällä odotetaan American Gangsteria kuin kuuta nousevaa juuri Denzelin ja gangsteriteeman takia. Harmi että tulee vasta ensi vuonna Suomeen.
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #13 : 07.12.2007 22:14 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Vaikea sanoa suosikkinäyttelijöitä, kun en elokuvia/televisiota katso näyttelijöiden takia tai muutenkaan ajattele, että joku on erityisen ansioitunut roolissaan. Enemmän kiinnitän huomiotani heikkoihin roolisuorituksiin. :lol: Muutamasta näyttelijästä tosin pidän jonkin verran.


Richard Dean Anderson
Teki hyvän roolin MacGyverina ja sai jopa purkkapommit tuntumaan uskottavilta. MacGyver on äijien äijä ja lapsena sarjaa seuratessa tuli pidettyä Andersonia yhtenä parhaista näyttelijöistä.


David Rasche
David Rasche ei ole käsittääkseni ollut kovinkaan merkittävissä rooleissasitten 80-luvun, mutta Sledge Hammerin roolin mies veti kunnialla loppuun asti. Rasche onnistui tekemään Sledgestä juuri sen, millaisena hänet haluankin nähdä: aserakkaan sovinistin, joka ei turhaa väkivaltaa kaihda. Äärimmäisen vakuuttava, mutta silti hupaisa rooli.


Adam West
Tätä lienee turha perustella, mutta mies, joka tv-roolinsa takia sai kutsumanimen sukkahoususankarisna ja menetti sekä päivätyönsä että vaimonsa, ei voi olla ansaitsematta rispektiä. Adam West on yhä se aito ja alkuperäinen Batman, jonka pitäisi tehdä cameo jossain uudessa Lepakkomies-elokuvassa.
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #14 : 07.12.2007 22:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Richard Dean veti tosiaan Gyverissä hyvin. Sarja on vanhentunut arvokkaasti jos sitä vertaa vaikkapa Ritari ässään ja Katuhaukkaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #15 : 07.12.2007 23:19 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Naisnäyttelijöistä on aika helppo valita.Nicole Kidman <333 Mahdottoman kaunis ja loistava näyttelijä. Pari ihan mielenkiintoista leffaa ja teki esimerkiksi jostain Moulin Rougesta sellaisen leffan, että jaksoin edes sen katsoa.

Miesnäyttelijöitä pitää vähän tarkemmin miettiä ja niitä on enemmän.Christopher Lambert aka Mortal Kombatin Rayden. Loistava esiintyminen Raydenina. Myöhemmin Highlanderista tuli yksi lempielokuvistani. Lambertin nauru oikeastaan on jo syy, miksi on yksi suosikkinäyttelijäni.Totta kai Arska. Itsehän pidän ja arvostan kunnon jätkämäisiä actionleffoja ja Arska on ehkä kovin näyttelijä näissä leffoissa Stallonen ohella. Predator, Commando, Terminaattori 1-2... Siinä muutama.


My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #16 : 07.12.2007 23:39 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Hyviä näyttelijöitä on paljon. Robert De Niro, Al Pacino, Samuel Jackson, Harrison Ford, Tom Hanks,...niitä on todella paljon. Nuo henkilöt tuovat pientä kunnioitusta aina elokuvaa kohtaan ja silloin ajattelee että elokuva harvemmin (joskus on kyllä) läpeensä ei voi huono olla. Mutta sellaisia jotka vetävät elokuviin tai ovat syy elokuvan katsomiseen on vähemmän. Olen enemmän ohjaajien perään. Jos ohjaaja osaa hommansa näyttelijästäkin saadaan enemmän irti.

Mutta onhan niitä pari näyttelijääkin mitkä teattereihin vetävät. Ensimmäisenä Johnny Depp. Tiedän että mies on nykyään joka teinin "ihq söpö" idoli, Jack Sparrown myötä, mutta silti mies osaa hommansa aina. Osin Deppin suosio mielessäni varmasti johtuu myös siitä että hän on Burtonin luottonäyttelijä, mutta olen pitänyt Deppistä muissakin elokuvissa kuin vaan Burtonin.

Sitten on eräs sellainen jota ei varmasti moni arvosta (vähiten varmaan Rocky). George Clooney. En tiedä miksi, mutta olen usein pitänyt miehen suorituksista, tai elokuvista. Oceans-leffat, Syriana ja erityisesti O Brother, Where Art Thou?. Tuossa viimeisessä on varmasti syynä myös ohjaaja(t), mutta se elokuva on upea myös Clooneyn osalta.

Sitten yksi voisi olla vielä Tom Cruise. Ei siksi että mies olisi mahtavan upea näyttelijä vaan siksi koska hänen leffat on yleensä varmaa ja perinteisä viihdettä (paria poikkeusta lukuun ottamatta). Ja niitä katsoo mielellään kunhan muistaa jättää aivot narikkaan.

Siinä muutama. Joista todellinen elokuviin viejä on oikeastaan vain Depp, mutta rehellisyyden nimissä nuo kaksi aina saavat suunnitelmat elokuviin menosta käyntiin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #17 : 07.12.2007 23:54 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Sitten on eräs sellainen jota ei varmasti moni arvosta (vähiten varmaan Rocky). George Clooney. En tiedä miksi, mutta olen usein pitänyt miehen suorituksista, tai elokuvista. Oceans-leffat, Syriana ja erityisesti O Brother, Where Art Thou?. Tuossa viimeisessä on varmasti syynä myös ohjaaja(t), mutta se elokuva on upea myös Clooneyn osalta.
Joo. Clooney vei myös Batmanin hahmon aivan uusiin sfääreihin.

http://www.youtube.com/watch?v=pvTAgQOM15o
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #18 : 08.12.2007 01:22 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Jet Li. Näytellyt monessa hyvässä leffassa, tosin Hollywood leffat ovat pääosin kehnojaClint EastwoodHugo Weaving. Tekee Matrixeissa sekä V for Vendetassa hienot roolisuoritukset.


tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #19 : 08.12.2007 03:29 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Hugo Weaving on kyllä todella hyvä näyttelijä hänkin. Verikostoa en ole vielä nähnyt (pian katson), muttaa ainakin Matrixissä mies veti todella hyvän roolin. Agent Smith oli parempi hahmo kuin Neo. ;)
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #20 : 08.12.2007 04:01 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Sitten yksi voisi olla vielä Tom Cruise. Ei siksi että mies olisi mahtavan upea näyttelijä vaan siksi koska hänen leffat on yleensä varmaa ja perinteisä viihdettä (paria poikkeusta lukuun ottamatta). Ja niitä katsoo mielellään kunhan muistaa jättää aivot narikkaan.

Tom Cruise on myös ainoa mies, joka on saanut mut uskomaan Xenuun.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #21 : 08.12.2007 12:06 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Arvasin että valintani herättää närää :)

Mutta...

Joo. Clooney vei myös Batmanin hahmon aivan uusiin sfääreihin.
http://www.youtube.com/watch?v=pvTAgQOM15o

Siihen on syy miksi kirjoitin tuohon usein enkä aina ;)

Tom Cruise on myös ainoa mies, joka on saanut mut uskomaan Xenuun.

No mies joka vetää istukan turpaansa kun lapsi on syntynyt on pakko saada pientä kunnioitusta ;)

Mutta joo. Vaikka Cruisen leffat ovatkin usein mieleeni, äijältä on muuten karannut mopo käsistä jo kauan aikaa sitten.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #22 : 08.12.2007 16:27 »
Atskuli The Corps is mother, the Corps is father. Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 1 Profiili


Salkkareiden Niko tietysti. Ohjelmaa katsoessa voi vain ihailla tunnepurkausten realistisuutta ja hahmon syvällistä olemusta.
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #23 : 08.12.2007 16:50 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Arvasin että valintani herättää närää :)

Mutta...

Joo. Clooney vei myös Batmanin hahmon aivan uusiin sfääreihin.
http://www.youtube.com/watch?v=pvTAgQOM15o

Siihen on syy miksi kirjoitin tuohon usein enkä aina ;)

Tom Cruise on myös ainoa mies, joka on saanut mut uskomaan Xenuun.

No mies joka vetää istukan turpaansa kun lapsi on syntynyt on pakko saada pientä kunnioitusta ;)

Mutta joo. Vaikka Cruisen leffat ovatkin usein mieleeni, äijältä on muuten karannut mopo käsistä jo kauan aikaa sitten.
Sanoi vetävänsä istukan, mutta ei kuitenkaan vetänyt.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #24 : 08.12.2007 22:25 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Toinen on hiukan erikoisempi ja se on Leslie Nielsen. Se näyttelee umpipaskoissa leffoissa, mutta itse näyttelijä on pyhä.  :lol:
Nielsen on kyllä aivan loistava, mutta Puh-LEEZE! Airplane, Mies ja alaston ase-trilogia ja Spy hard (esim.) umpipaskoja? Varsinkin Naked Gunit "kreisikomedioiden" merkkiteoksia, joissa O.J. Simpsonkin aivan loistava.


Bruce Willis on oma ykkössuosikkini. Ei siinä mitään erityistä perustelua, tykkään vain tyylistä miten hän näyttelee.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #25 : 08.12.2007 22:45 »
tuhis Vieras Nielsenin leffat on semmoisia että ne täytyy katsella nousuhumalassa. Ainakaan itse en niitä muutoin pysty arvostamaan ja silloinkin tulee touhuttua ohella kaikenlaista muuta porukalla. Kannattaa tsekata Nielsenin Police Squad!. Ihan viihteellinen kuuden (6) jakson minisajra, joka karsii Alaston ase -leffojen tyylisiä pöljimpiä tilannekomiikoita aika isolla kauhalla. Ensimmäisen jakson jälkeen olin aika hyvilläni sillä siinä oli pelkästään niitä hyviä asioita mitkä Alastomissa aseissa hörisyttivät. Taso vaihtelee, mutta kokonaisvaltaisesti pidin itse enemmän kuin leffoista.

Play.comista taisi saada kympillä tuon lootan tms
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #26 : 08.12.2007 23:26 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tulee pitkä listaus ja varmaankin aika roskaa joidenkin mielestä :) Rajoitain suosikkiroolit kolmeen per näyttelijä.

Johnny Depp

Depp on uskomaton jokaisessa roolissaan. Täydellistä settiä ihan jokaikisessä suorituksessa ja täysin erilaista settiä jokaisessa suorituksessa. Suosikkiroolit Fear & Loathing in Las Vegas, Saksikäsi Eetu, Piraatit

Denzel Washington

Mahtava eläytyjä. Melko samantyylisiä rooleja usein, mutta silti kolahtaa aina. Saa tunnetilat kuohumaan.. tai jotain. :p Suosikkiroolit: The Hurricane, Koston Liekki, Training Day

Russel Crowe

Gladiatorista lähtien olen fanittanut. Suosikkiroolit: Gladiator, Insider, Kaunis Mieli, Cinderella Man

Leonardo DiCaprio

Sanokaa mitä sanotte, mutta ihan vitun hyvä näyttelijä ja on muutamaa (juuri niitä, mistä on "maineensa" saanut) poikkeusta lukuun ottamatta aina loistavissa ja erilaisissa elokuvissa. Suosikkiroolit: Gilbert Grape, Aviator, Catch Me If You Can

Tom Cruise

Näyttelijänä itsessään ei mahtava, mutta ihan aina tekemässä jotain uutta ja mielenkiintoista. Kunnioitan ehkä eniten nimenomaan Cruisea kaikista näyttelijöistä yhdessä Deppin kanssa. Suosikkiroolit: Viimeinen Samurai, Magnolia, Collateral

Bruce Willis

Legenda. Suosikkiroolit: Kaikki.

Jackie Chan

Kaverihan on komiikan ja toiminnan yhdistämisen mestari, viihdyttämisen mestari. Suosikkiroolit: Legend of the Drunken Master on kaikkien muiden yläpuolella, mutta jokaisessa roolissaan loistava.

Joaquin Phoenix

Jotenkin jokainen näkemäni suoritus Phoenixilta on kolahtanut. Ylivoimainen ykkönen Gladiatorin Commodus, mutta myös Villagen ja  Walk The Linen suoritukset osuivat nappiin. Ryhti, eleet, liikkeet aina rooleissa mahtavasti mietittyjä.

Jätetään miehet siihen elokuvien osalta. Miljoona muutakin (monia tässäkin threadissa lueteltuja) tulee mieleen, mutta en jaksa listata niitä kaikkia.Naisista löytyy ylivoimaisena suosikkina

Nicole Kidman

Samalla tavalla kuin Depp, aivan mieletön jokaisessa roolissaan. Suosikkiroolit: The Others, Moulin Rouge

Toinen mieleen jäänyt on

Eva Green, joka oli loistava Casino Royalessa ja Kingdom of Heavenissa.

Muita ei naisista oikein mieleen tule, jotka nousisivat reippaasti yli keskitason.TV-sarjoissakin löytyy huomattavasti enemmän suosikkeja kuin jaksaa listata, mutta listataan nyt joitain..

Miehistä:

James Marsters

En ole nähnyt miestä muualla kuin Buffyssä, mutta siinä kaveri oli ainakin ihan uskomaton esittäessään Spikeä.

David Duchovny Noh, Fox on aika kovis.


Neil Patrick Harris

Ihan levotonta settiä How I Met Your Motherissa ja Kreisissä Kynäniekassa

James Spader

Oikeudessa ja kohtuudessa sekä Boston Legalissa olen miehen vain nähnyt ja samassa roolissahan hän on molemmissa, mutta mikä rooli! Ei kukaan muu maailmassa pysytyisi esittämään Alan Shorea edes puoliksikaan sillä vakuuttavuudella mitä Spader tekee.

John Lithgow

Oikean maailman Homer Simpson, eli sen tason koomikko, että jo pelkkä otettu askel saa nauramaan. Kolmas kivi auringosta

Nathan Fillion

Jotenkin outo näyttelijä. Buffyn ja Fireflyn (sekä Fireflyn "jatkon", Serenityn) roolit olivat aivan loistavia.Naisista:

Alyson Hannigan

Siis jotain niin uskomatonta settiä Buffyssä Willow'n roolissa ettei voi muuta kuin nostaa hattua. Hannigan on Willow, Willow on Hannigan. Myös How I Met Your Motherissa tulessa, mutta Willow'n roolia ei voi ylittää kukaan.

Gillian Anderson Scully on aika kovis.

Muita naisia ei sarjoista tulekaan erityisesti mieleen.


« Viimeksi muokattu: 09.12.2007 00:21 kirjoittanut Cyrus »
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #27 : 08.12.2007 23:39 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Arvasin että valintani herättää närää :)

No eihän se mitään närää herättänyt vaan sitä Tom Cruisea odotettiin juuri sitä varten, että voidaan vetää Xenu-kortti.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #28 : 09.12.2007 12:23 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Ai niin, mä unohdin yhden toisen ehdottoman suosikkinäyttelijäni, vaikka hän avatarissanikin komeilee:Klaus Theo Gärtner

Aikoinaan seurasin pentuna kaikkia saksalaisdekkareita silmät pyöreinä, mutta silloin yksi nousi hieman ylitse muiden. Se oli Kahden keikka. Vangitseva alkutunnarin melodia imaisi sarjaan, jossa takaa-ajot, milfit ja takaapäin kolkkaukset olivat arkipäivää. Nykyään en jaksa muita saksalaisdekkareita enää katsoakaan. Kuivaa paskaa, mutta Kahden keikka, eli Matula, pitää vielä otteessaan (tuli muuten eilen taas huippujakso).

Gärtnerin roolihahmo yksityisetsivä Josef Matula on ehkä kaikkien aikojen sympaattisin televisiohahmo. Yli 60-vuotias yksityisetsivä, joka ei ole vieläkään vakiintunut parisuhteeseen, vaan elää rentoa poikamieselämää.

Gärtner on juuri sen näköinen mies, että hänet ottaisi saunailtaan tai ryyppyiltaan mukaan milloin vain. Täytyy myös ihmetellä sitä, miten timmissä kunnossa tuollainen pappa voi olla. Gärtner ja hänen roolihahmonsa Matula, ovat ehdottomasti suurimpia sankareitani.
tallennettu
Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? « Vastaus #29 : 09.12.2007 18:11 »
delirious Fear & Loathing Jäsen Viestejä: 45 Basaaripisteet: 0 Profiili Hieman pitkähkö lista saattaa tästäkin tulla, mutta menkööt:

Yksi ylitse muiden on ehdottomasti Johnny Depp. Yhteistyö Burtonin kanssa on tuottanut poikkeuksetta parhautta. Muiden yläpuolelle nousee kuitenkin rooli Hunter S. Thompsonina Fear & Loathing in Las Vegasissa.

Valitettavan paljon kuraelokuvissa vaikuttava Nicholas Cage saa kuitenkin jopa Disneyn roskatuotannon vakuuttamaan edes jollain tasolla. Adaptation, Leaving Las Vegas ja Lord of War ovat herran parhaimmistoa.

Brittiedustusta listalle tuo James Nesbitt vain ja ainoastaan loistavan Murphy's Lawn ansiosta.

Aiemmin mainittu Ian McShane ansaitsee ylistystä roolistaan Deadwoodissa. Huikea.

Erityismaininta ja kunnia ainoana suomiedustajana: Eero Milonoff roolistaa Cocona Madventuresissa. Trävelleri isolla ä:llä.

Scarlett Johansson roolistaan historian hienoimpiin lukeutuvassa elokuvassa Lost in Translation

Myöskään Nicole Kidman ei petä koskaan.
Sinne, minne tuuli tuuli kuljettaa
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines