Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Soitatko mitään instrumenttia, jos niin kuinka kauan olet soittanut?  (Luettu 1820 kertaa)
Soitatko mitään instrumenttia, jos niin kuinka kauan olet soittanut? « : 22.03.2008 21:13 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli mieleen tässä että onkos täällä laudalla muuta muusikoita, niin tälläisen topikin aattelin laittaa pystöön.
Niin joo, kitaraa olen soittanut jo pari vuotta ja se on todella mielenkiintoista hommaa, aina oppiii jotain uutta. Enimmäkseen olen soitellu Metallican kipaleita ja näitä muita kuuluisia rock- rallatuksia. Bändiä ollaan kesän aikana laittamassa kamun kanssa pystyyn, eli asiat menevät oikein kivasti. Soittelen kitaraa joka päivä vähintään tunnin, on se niin palkitsevaa hommaa.
Jatkakaa olkaa hyvät...

EDIT: tämän voisi varmaankin siirtää vapaan sanan puolelle vai?
tallennettu
Re: Soitatko mitään instrumenttia, jos niin kuinka kauan olet soittanut? « Vastaus #1 : 24.03.2008 15:43 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili En. Koulussa soiteltiin kyllä aikanaan rumpuja(mistä innostuin ihan oikeasti hetkeksi) ja kitaraa(johon mulla ei taas kärsivällisyys riittänyt laisinkaan), mutta sittemmin soittelu on jäänyt.

Vielä jonain päivänä, kunhan muu sisältö elämästäni kuolee pois, aion kuitenkin alkaa soittamaan saksofonia. Helposti upein ääni tässä universumissa.

np: Idris Muhammad - Hard To Face The Music
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Soitatko mitään instrumenttia, jos niin kuinka kauan olet soittanut? « Vastaus #2 : 24.03.2008 15:49 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Kyllähän noita sähköurkuja on tullut soiteltua jonkin aikaa ja bassoakin tuli aina koulussa soiteltua, kun se oli aina se haastavin soitin :lol:
tallennettu
Re: Soitatko mitään instrumenttia, jos niin kuinka kauan olet soittanut? « Vastaus #3 : 24.03.2008 23:08 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Kitaraa, ihan omaksi huviksi, en kuulu bändiin tai muuta. Soittelen vain kappaleita joista pidän ja yritän tulla paremmaksi. Noin vuoden verran on tullut shreddattua ja kyllä tätä voisi kuvitella jatkavansa vielä kauankin, sen verran palkitsevaa hommaa kuten jo aiemmin mainittiin. Instrumenttina toimii perus Fender Stratocaster, valkoinen tietysti. Sama malli jota, suuresti arvostamani Jimi Hendrix soitti viimeisinä vuosinaan, esim. Woodstockissa.  
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines