Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 21
Tulostusversio
Aihe: Musiikki  (Luettu 230572 kertaa)
Re: Musiikki « Vastaus #150 : 10.03.2008 17:12 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mistä kannattaisi aloittaa Faith no More levyjen hankinta? Pattonin projetkit nyt yleensäkin alkoivat Mr Bunglen kautta kiinnostamaan joten ehdottakaa kaikkea. Mieluummin vähän kokeilevampaa mutta onhan sitä pari "hittilevyäkin" hyvä omistaa.

Patton on ollut mulle jonkin sortin idoli aina. Yksi niitä harvoja nykymuusikoita, jolle pystyy neron titteliä sovittelemaan.

Faith No Morelta voin oikeastaan suositella kaikkia neljää Pattonin aikaista levyä. Ensimmäinen The Real Thing on hyvä, muutamia aivan loistavia biisejä. Pattonin kädenjälki ei kuitenkaan vielä ehtinyt kuulua musiikissa lainkaan (musat oli valmiina kun Patton astui remmiin). Angel Dustilla Patton pääsi jo enemmän osaksi biisien tekoa ja se kuuluu = kokeilevampaa kuin edellinen. Mielestäni bändin paras levy ja mahtunee omaan alltime topteniin. Täydellinen. King for a Day... Fool for a Lifetime jakaakin sitten mielipiteitä todella rankasti. Osa pitää bändin parhaana ja osa silkkana roskana. Itse tykkään, ei häviä paljoa edelliselle. Suoraviivaisempi kuin Angel Dust, mutta monipuolisuutta silti löytyy. Viimeiseksi jäänyt Album of the Year ei nyt ole nimensä veroinen tapaus, mutta jälleen ihan kelvollinen kokonaisuus. Levyt järjestykseen: 1. Angel Dust, 2. King..., 3. The Real Thing ja 4. Album of the Year

Eihän FNM koskaan ollut mitään Mr. Bunglen tasoista häröilyä, muuten kuin hetkittäin livenä. Enemmän haasteita haluavan täytyy tutustua Fantômasiin. Löytyy erikoisempia versioita elokuvasävellyksistä (The Director's Cut), vain yhden 74 minuutin mittaisen biisin sisältävä teemalevy (Delìrium Còrdia) ja animaatioflippailua (Suspended Animation).

Tomahawk on myös ihan mielenkiintoista kuunneltavaa Pattonilta. Patton-mittarilla aika helppoa musaa. Bändin kaksi ensimmäistä levyä oli hyviä, mutta tuo uusin Anonymous ainakin minulle pettymys.

Pattonin kahdesta omalla nimellä tekemästä soololevystä kannattaa pysyä kaukana. Huutoa, häröilyä ja raakoja makarooneja.

Lisäksi on kourallinen erilaisia projekteja ja yhteistöitä, joita on hankala tässä yhteydessä ruveta suosittelemaan kun materiaalia on niin laidasta laitaan. Itse odotan tulevaa Mondo Cane nimistä levyä melkoisesti. 1950-60 luvun italialaista poppia + 60 hengen orkesteri + Patton = kiinnostaa!

haastavuusranking:
1. soolot
2. Fantômas
3. Mr. Bungle
4. Faith No More
5. Tomahawk

edit: niin ja suosittelen hankkimaan kaikki Faith No Moret ennemmin kuin yhtä kokoelmaa, varsinkin jos kiinnostaa muutkin kuin ns. hittibiisit. Jos kuitenkin päätyy kokoelmaan niin kannattaa odotella tovi, sillä kuun lopussa (vai oliko ensi kuussa?) tulee uusi kolmen levyn FNM kokoelma.


« Viimeksi muokattu: 10.03.2008 17:17 kirjoittanut Japshumwaa »
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #151 : 11.03.2008 08:19 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo vois tuon Angel Dustin lyödä tilaukseen ja tsekkailla Fantomasia jossain välissä. Kaveri aikoinaan tutustutti tuohon Bungleen kun se on semmoinen Zappa-friikki ja kuulema Bunglesta on helposti kuultavissa Zappa-vaikutteita vaikka millä mitalla. Allekirjoitan.

Aika jännää muuten kun eräät venäläis-syntyiset kaverini kutsuvat minua Fantomakseksi? Mitähän liene tarkoittaa (etunimestä se on alunperin väännetty)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #152 : 11.03.2008 16:22 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mistä kannattaisi aloittaa Faith no More levyjen hankinta?
Album of the Year, eli FNM:n viimeinen kiekko, on todella hyvä, ja mielestäni ehkä FNM:n paras. Ei kyllä todellakaan jää paljon huonommiksi Angel Dust ja King for a Day, mutta jotenkin tykkään vain siitä. King for a Day saa kylläkin minun ääneni ensimmäiseksi FNM-levyksi, koska Angel Dust voi kokeilullisuudellaan hieman pelottaa pois loistavan bändin luota.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #153 : 11.03.2008 17:46 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili No enpä tiedä kuulostaako Angel Dust kovin kokeelliselta jos suoraan Bunglen parista FNM:ään siirtyy. Angel Dust kuitenkin aika pop-painotteinen levy. Album of the Year oli omalla kohdalla eka FNM-levy ja kyllähän siltä muutama jumaltason mahtibiisi löytyy, mutta mielestäni eniten myös näitä huteja.

Kuuntelen muuten juuri nyt Fantômasin Suspended Animationia ja on kyllä aika huikeaa tavaraa.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #154 : 13.03.2008 11:05 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili

Sydärien eilen julkaistu uusin lätty jatkaa alkuvuoden kovien levyjen linjaa. Tällä kertaa mukaan on lähdetty entistä rennommalla linjalla. Biisilistasta löytyy mm. Työtön paska ja Käykö täällä Visa Electron?- nimisiä kappaleita. Sanoitukset on välillä jo niin sekopäisiä että piti ihan äänen nauraa muutamat kerrat. Parasta nautittuna perseet olalla.

// Olin muuten yksi niistä onnekkaasta sadasta ennakkotilanneesta jotka sai numeroidun ja yksilöidyn t-paidan. Minun paitaa komeilee # 22.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #155 : 01.04.2008 13:25 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitä helvettiä on tapahtunut? CoB ja In Flames tavoittelevat ilmeisesti vuoden paskimman albumin titteliä. Blooddrunk ja A Sense of Purpose, molemmat täyttä paskaa. Kaikki se mikä teki näistä yhtyeistä hyviä on haudattu jonnekkin Trip Hawkinsin anaalin tuolle puolelle.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #156 : 01.04.2008 13:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Mitä helvettiä on tapahtunut? CoB ja In Flames tavoittelevat ilmeisesti vuoden paskimman albumin titteliä. Blooddrunk ja A Sense of Purpose, molemmat täyttä paskaa. Kaikki se mikä teki näistä yhtyeistä hyviä on haudattu jonnekkin Trip Hawkinsin anaalin tuolle puolelle.

Ei minusta CoB:in edellinenkään albumi mikään mestariteos ollut...

Angel Dustia olen nyt viikonlopun luukuttanut ja hyvää matskuahan se on. Purupintaa on AotY:a paljon enemmän ja soundit ovat terävämpiä. Pattonin äänikin pääsee joissain biiseissä väläyttelemään koko potentiaaliaan.

I'm easy like sunday morninghaah.... sopi suhteellisen hyvin kuvaan kun sunnuntaina istuin lonkero kädessä (long drink) sohvalla ja aamuauringon valo valaisi mikkihiiri-boxerini.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #157 : 01.04.2008 15:16 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mitä helvettiä on tapahtunut? CoB ja In Flames tavoittelevat ilmeisesti vuoden paskimman albumin titteliä. Blooddrunk ja A Sense of Purpose, molemmat täyttä paskaa. Kaikki se mikä teki näistä yhtyeistä hyviä on haudattu jonnekkin Trip Hawkinsin anaalin tuolle puolelle.
IF nyt on tehnyt melko huonoa musiikkia jo vuosikaudet ja CoB:in edellinen levy oli huono. Uusin kyllä sen voittaa, mutta levyä vaivaa harmaus ja hieman keskinkertainen biisimateriaali, mieleen jäävät kohdat ovat suht vähässä, mutta varsinaista paskuuttakaan ei IMO juuri löydy. Blooddrunk on kuunneltava levy ja ASOP taas aika mitäänsanomaton veto, ei kumminkaan täyttä paskaa sekään.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #158 : 02.04.2008 12:48 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
IF nyt on tehnyt melko huonoa musiikkia jo vuosikaudet...
...tai sitten pojat vain ovat tehneet musiikkia, josta et satu pitämään. En minäkään koita väkisellä kuunnella bäkkäreitä, kun tietää kyllä mitä sieltä tarjotaan. Toiset tykkää, minä en.

In Flames on kuumaa kakkaa. Uutta en tosin ole vielä kuunnellut.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #159 : 02.04.2008 13:20 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Vuoden levy on jo julkaistu.

Inflikted.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #160 : 02.04.2008 14:19 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikäku Autechren Quaristice....
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #161 : 02.04.2008 15:32 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Stratovarius lopettaa.
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #162 : 02.04.2008 16:23 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili
Monesko kerta menossa?
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #163 : 02.04.2008 16:48 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Pitääkin vissii palauttaa Tolkki.« Viimeksi muokattu: 02.04.2008 17:00 kirjoittanut Fyysinen Preesens »
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #164 : 02.04.2008 16:59 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili
Paha sanoa, ainaskin toinen. Joku valaiskoon jos tietää paremmin. Turhaahan se on venyttää bändin kohtaloa jos on selvää, ettei poppoo tule toimeen keskenään.


« Viimeksi muokattu: 02.04.2008 17:11 kirjoittanut IPlayer »
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #165 : 03.04.2008 07:49 »
tuhis Vieras Tolkki's People, Waldo's Peoplen jalanjäljissä.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #166 : 03.04.2008 23:03 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Alkuvuoden levytapahtuma on pian käsillä! Portishead julkaisee odotetun jatkonsa itsenimetyn kakkoslevynsä perään, eikä aikaakaan ole kulunut kuin 11 vuotta! Yhtyeen myspace-sivuilla(linkki tekstissä aiemmin) on kuunneltavana Third-nimisen tulevan albumin singlelohkaisu Machine Gun. Onhan tästä aivan pakko pitää, maanisesti etenevä tausta ja Beth Gibbonsin hypnoottinen lauluääni koukuttavat biisin pariin kerta toisensa jälkeen.

Hieman pettäneen kakkosalbumi Portisheadin jälkeen Third voisi olla se legendaarisen Dummyn jatko, jota kaikki fanit ovat odottaneet.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #167 : 21.04.2008 14:03 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Historian eka hyvä (ja samalla loistava) Beats and styles kappale: You got the light. Ihan tykkiä kamaa, en ymmärrä miten ne pysty tekee tällasen. Tosin en oo kyl paljoa niitten musaa kuullu eli en tiedä sitten löytyiskö sieltä lisääki, mutta kaikki mitä olen tähän asti kuullu, ei ole iskeny.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #168 : 05.05.2008 17:59 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili En ole tainnut puhua tässä ketjussa muusta kuin Trent Reznorista, mutta pakko on jatkaa, koska mies julkaisi tänään ihan uuden albumin. Vieläpä täysin ilmaiseksi.

The Slip nimellä kulkevan levyn saa ladattua tästä.

Taide on kovin tyylikästä ja musiikki on mukavan tanssittavaa, melkein. Tykkään kovasti, oikeastaan enemmän kuin With Teeth'stä tai Year Zerosta!
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #169 : 05.05.2008 18:57 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
Historian eka hyvä (ja samalla loistava) Beats and styles kappale: You got the light. Ihan tykkiä kamaa, en ymmärrä miten ne pysty tekee tällasen. Tosin en oo kyl paljoa niitten musaa kuullu eli en tiedä sitten löytyiskö sieltä lisääki, mutta kaikki mitä olen tähän asti kuullu, ei ole iskeny.
Pakko kyllä quotea, kun kävin hetken mielijohteesta kappaleen kuuntelemassa youtubessa. Aivan järkyttävää sontaa jälleen biittien ja tyylien pojilta. Juustoiset syntsat, tökkivät lyriikat sekä tylsät taustatkin olisi EHKÄ voinut antaa anteeksi ellei b&s:n pää"laulaja" olisi "laulanut" äänisyntetisaattorin kautta. Tai no, eihän niitä nyt olisi mitenkään voinut antaa anteeksi siltikään. Ainoastaan Elastisen osuus on jotenkuten kuunneltavaa, mutta ei se nyt paljon ole. Erikoispökäle lähtee vielä pojille super-tökeröistä viuluosista, jotka tulivat esiin biisin lopulla.

Portisheadin Third-albumi on tullut ulos ja ollut kuuntelussa. Levyhän on aivan mahtavaa tavaraa ja täysin ansainnut kaiken suitsutuksen. Kyllä tätä kannatti se 11 vuotta odottaa!
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #170 : 05.05.2008 23:11 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.offspring.com/

Offspringiltä ladattavissa uusi biisi ilmaiseksi.

En oikeen tiedä mitä tohon sanoa. Ihan hyvältä kuulostaa. Perus offspring biisi mielestäni.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #171 : 06.05.2008 01:11 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Tänään kuulin ensimmäistä kertaa yhden kappaleen Sydän, Sydäntä ja tykästyin heti. Kyseessä siis tämä kappale:

http://www.youtube.com/watch?v=d34m-Bb25pE

Onko kukaan muu kuullut kyseisestä päntistä? Onkos meno samanlaista Au albumin muissakin kipaleissa? Jos on niin tuon voisi käväistä ostamassa Levykauppa Äxästä joku päivä.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #172 : 06.05.2008 01:31 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tänään kuulin ensimmäistä kertaa yhden kappaleen Sydän, Sydäntä ja tykästyin heti. Kyseessä siis tämä kappale:

http://www.youtube.com/watch?v=d34m-Bb25pE

Onko kukaan muu kuullut kyseisestä päntistä? Onkos meno samanlaista Au albumin muissakin kipaleissa? Jos on niin tuon voisi käväistä ostamassa Levykauppa Äxästä joku päivä.

Joo olen kuunnellut ihan riittävästi, sanoisinko. :) Au on kyllä nyt jälkeenpäin ajateltuna se kovempi levy kuin pari kuukautta sitten julkaistu Usko itseesi. Jos ei ole oikeanlaista huumorintajua, niin ei tämä musiikki aukea sitten ollenkaan. Toki Sydärit on muutakin kuin Jope Ruonansuuta. Se poikamainen, vähän kiero huumori on vaan joka levyllä läsnä, siitä joko tykkää tai sitten ei. Mutta jos tuosta tykkäsit, niin uskon itseeni sen verran, että uskallan suositella Au-levyä ihan lämmöllä. Se uusin kannattaa hankkia vasta sen jälkeen. On Sydän, Sydän sen verran piristävä orkesteri suomalaisen musiikin puolelta, ettei sitä kannata missata.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #173 : 06.05.2008 22:26 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
En ole tainnut puhua tässä ketjussa muusta kuin Trent Reznorista, mutta pakko on jatkaa, koska mies julkaisi tänään ihan uuden albumin. Vieläpä täysin ilmaiseksi.

The Slip nimellä kulkevan levyn saa ladattua tästä.

Taide on kovin tyylikästä ja musiikki on mukavan tanssittavaa, melkein. Tykkään kovasti, oikeastaan enemmän kuin With Teeth'stä tai Year Zerosta!

Itsekkin latasin, ja toimivaa kamaahan tämä on. Parhaat palat ehkä 1,000,000, Discipline ja Demon seed. Olen aijemmin kuulut vain muutamia biisejä NIN:iltä, kuten Closer, The Hand That Feeds ja Piggy. Eli ensimmäinen levy minulle, pitääkin tutustua aijempaan tuotantoon.

tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #174 : 27.05.2008 23:20 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Sigur Rósilta tuli tänään ilmoitus uuden levyn ilmestymisestä ensi kuussa sekä ensimmäinen kappale tuolta levyltä videon kera. Koska levyn kansi ja video eivät ole ihan työ-ystävällisiä, löytyvät ne sekä ihan ilmaiseksi ladattava kappale bändin sivuilta linkin takaa.
Pikkuhiljaa Sigur Rós on mennyt aina vain luonnollisempaa soundia kohti ja nyt tällä Floodin tuottamalla levyllä ollaan jo kovin orgaanisissa ja folk-maisissa tunnelmissa: akustiset kitarat pärisevät, ihmishoilaukset ja hirmuisen iso rumpulauma tekevät hyvin yksinkertaisen ja siten älyttömän toimivan rytmin. Kovin tulee mieleen Animal Collective, joka ei ole ollenkaan huono asia.

Nyt harmittaa etten tajunnut edes yrittää saada lippuja tuonne Kulttuuritalon keikalle.

Eli ensimmäinen levy minulle, pitääkin tutustua aijempaan tuotantoon.

Downward Spiral ja With Teeth ovat varmaankin aika kivoja seuraavia levyjä tuon The Slipin jälkeen. Jos et siis tässä, öh, neljän viikon aikana ole vielä ehtinyt kuuntelemaan muita levyjä. . .


under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #175 : 27.05.2008 23:25 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Downward Spiral ja With Teeth ovat varmaankin aika kivoja seuraavia levyjä tuon The Slipin jälkeen. Jos et siis tässä, öh, neljän viikon aikana ole vielä ehtinyt kuuntelemaan muita levyjä. . .

Soundinsa perusteella With Teeth voisi olla seuraava hankinta. Year Zerokin kuulostaa ihan kivalta. Katsoo nyt.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #176 : 27.05.2008 23:52 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili
Downward Spiral ja With Teeth ovat varmaankin aika kivoja seuraavia levyjä tuon The Slipin jälkeen. Jos et siis tässä, öh, neljän viikon aikana ole vielä ehtinyt kuuntelemaan muita levyjä. . .

Soundinsa perusteella With Teeth voisi olla seuraava hankinta. Year Zerokin kuulostaa ihan kivalta. Katsoo nyt.

Siis Downward Spiralhan on NIN:in paras levy ja sitä pidetään klassikkona yleisesti. Se kyllä poikkeaa With Teethin jälkeisistä soundimaailmoiltaan aika radikaalisti. Angstimpaa, huumehuuruisempaa, ysärimpää ja raskaampaa industrialpörinää. Kuulostaa vähän tunkkaisemmalta kuin nuo uudet levyt, mutta tältä löytyvät ne klassikot tyyliin Hurt, Closer ja Reptile löytyvät. Yleissivistyksen(kin) takia kannattaa hankkia.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #177 : 30.05.2008 21:19 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Että Lupe Fiascon uusin sinkku Paris, Tokyo on loistava:

http://uk.youtube.com/watch?v=-rkH-cK8yPA
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #178 : 30.05.2008 23:21 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Siis Downward Spiralhan on NIN:in paras levy ja sitä pidetään klassikkona yleisesti. Se kyllä poikkeaa With Teethin jälkeisistä soundimaailmoiltaan aika radikaalisti. Angstimpaa, huumehuuruisempaa, ysärimpää ja raskaampaa industrialpörinää. Kuulostaa vähän tunkkaisemmalta kuin nuo uudet levyt, mutta tältä löytyvät ne klassikot tyyliin Hurt, Closer ja Reptile löytyvät. Yleissivistyksen(kin) takia kannattaa hankkia.

Onhan sitä Downwardiakin tultu kuunneltua, ja hyvää on. En vain haluaisi heti The Slip -höyryjen jälkeen vielä siirtyä siihen juuri tuon erillaisen soundin takia. Pikkuhiljaa mennään kuitenkin klassikoita päin.
tallennettu
Re: Musiikki « Vastaus #179 : 31.05.2008 22:00 »
tuhis Vieras Löytyykö Moonspellin Wolfheart/Irreligious -ajan faneja?

Uusi levy vaikuttaa äärettömän upealta, mutta onko se pitemmän päälle sitä? Ribeiro ei ole englantia opetellut koskaan lausumaan hyvin, mutta se kuuluu asiaan.

http://www.myspace.com/moonspell

Saakeli että kuulostaa hyvältä useamman pettymyslevyn jälkeen. Kertakaikkiaan.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 21
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines