Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3)  (Luettu 4828 kertaa)
Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) « : 19.01.2009 18:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Periaatteessa aiemman kauden triidiä olisi voinut jatkaa, mutta koska kyse on sentään 2000-luvun kenties merkittävimmästä sarjasta, niin onhan se oma aihekin perusteltu. Kyseessä on Lostin toiseksi viimeinen kausi.

Jenkeissä tämä jatkuu ylihuomenna, mutta eivät Nelosen tahtiinkaan sarjaa seuraavat jää kovin pitkäksi aikaa näppejään nuolemaan, sillä jo maaliskuun alusta lähtien sarjaa esitetään myös sitä kautta. Täytyypä sanoa, että vähän yli kuukauden viive on oikein kohtuullinen, ja Neloselle on tässä kohtaa viime vuoden malliin nostettava hattua. Erittäin hyvin hoidettu!


Tässä yhteydessä on syytä muistuttaa, että me jenkkien tahtiin Lostia seuraavat laittaisimme juonikeskustelut spoiler-tagien taakse, jotta aikanaan Nelosen katsojat voisivat palata triidiin turvallisin mielin. Myös keskustelut tulevien jaksojen trailerien sisällöstä tageihin


Mutta mihin viime keväänä jäimmekään? 4. kauden viimeisen jakson lopussa paljastui ruumisarkussa maannut Locke. Toivottavasti jo alkukaudella selviää, miten mies lopulta arkun pohjalle päätyi ja miten pääsi saarelta pois. Entä miten saarelta poistunut ryhmä aloittaa valmistelemaan saarelle palaamista Benin johdolla? Voi olla, ettei jengi ole ihan sataprosenttisen innoissaan menossa takaisin, vaikka monen elämä "ulkomaailmassa" onkin luokkaa fucked up.

Entä mihin kummaan saari katosi pelastuneiden silmien edessä? Trailereissa (ei, en ole katsonut) on kuulemma spoilailtu jo vähän. En tiedä mitä, mutta jotakin. Ei sitten tiedä ovatko ne tekijöiden hämäystemppuja (leikkauksella luotuja harjaanjohtamisia).

Torstaina sitä pääsee katsomaan. Onko hienompaa: 24 on takaisin omalla korkealla laatutasollaan (ainakin 4:n ekan jakson perusteella) ja Lost palaa.





www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) « Vastaus #1 : 19.01.2009 18:16 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Oijoi, näyttääpähän hyvältä jo tuo promokuva. Tätä on todellakin odotettu, heti ylihuomenna lähtee seasonin aloitusjakso lataukseen! Saa myös vihdoinkin jotain uutta katsottavaa, kun tuo Dexterin season 3:kin loppui ennen joulua.
tallennettu
Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) « Vastaus #2 : 23.01.2009 21:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kaksi ekaa jaksoa nähneet voivat katsoa turvallisin mielin.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) « Vastaus #3 : 15.02.2009 16:48 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili S05E05.

Lost is back, baby, Lost is back.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) « Vastaus #4 : 20.02.2009 17:35 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Losti ei kyllä ole pettänyt viidennelläkään kaudella. Uusin jakso on vielä katsomatta, illalla varmaankin tsekkaan sen. Tähän asti s05 on ollut välillä hyvinkin mielenkiintoinen, en viitsi tässä alkaa mitään spoilereita sanomaan mutta sen vain mainitsen että häröä on meno. Vitonen on ehkä jopa parempi kuin s04, joka on season 1sen kanssa oma lemppari.
Lostissa on erikoista se että jaksan vieläkin tätä katsoa. Mm. Pako näistä uusimmista sarjoista ei kiinnostanut kuin 2. seasonia. Losti onkin X-filesin ja South Parkin kanssa yksi ainuista sarjoista jota jaksan seurata aktiivisesti (tai no x-filesiä seurasin kunnes loppui höh).
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) « Vastaus #5 : 25.05.2010 02:42 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Enpä jaksa nyt uutta, omaa threadia tehdä tuolle Lostin viimeiselle seasonille ja koko sarjan lopulle, joten pistetääs mietteitä tänne, spoileritagien taakse varmuuden vuoksi.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 25.05.2010 02:58 kirjoittanut Zuor »
tallennettu
Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) « Vastaus #6 : 25.05.2010 09:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pitää sulatella lopetusta. Nyt yhden katsomisen jälkeen kuitenkin olen siihen yllättävän tyytyväinen.

Kun finaali-jakso muutaman viikon kuluttua tulee Suomessakin ulos, pistän pystyyn ultimaattisen Lost-topicin, jossa voi ruotia sarjaa kokonaisuutena. Itse ainakin aion nyt kesällä katsoa Lostin kokonaisuudessaan läpi, ilman talvitaukoja.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) « Vastaus #7 : 25.05.2010 12:27 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Aika paska loppu oli kyllä. Viimeinen kausi oli muuten kyllä ihan hyvä, kun siinä pikkuhiljaa alettiin jotain selittämäänkin, mutta silti loppu jäi vähän auki. Olihan se muutenkin kyllä niin juustoa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) « Vastaus #8 : 25.05.2010 15:33 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Hiton hyvä lopetus oli omasta mielestä. Juuri sopivalla tavalla tuli kysymyksiin vastauksia, ei kuitenkaan kaikkiin. Hyvä näin, saapa katsoja itse hieman miettiä. Loppu oli todella haikea kyllä, juuri tällaista toivoinkin. Ei mitään Sopranos-äkkikatkasua tai mitään cliffaria. Mukavan hidas ja kauniskin. Helvetin hyvä sarja on kaikkiaan ollut, yksi lemppareista. Pitänee dvd-boxit joskus ostaa ja katsoa maratoonina läpi. Kuitenkin juuri nyt itsellä sellainen tunne etten Lostia ihan heti halua katsoa, jotenkin niin täyteläinen jakso oli nämä viimeiset. Kesän jälkeen ehkä sitten.  :)

Mikähän olisi seuraava näin hyvä sarja?
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) « Vastaus #9 : 25.05.2010 23:50 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Itsekin pitää sulatella finaalia, mutta näin heti alkuun täytyy sanoa, että koko kausi ja finaali oli kokonaisuudessaan pettymys. Vaikka olihan tuo tunnelataukseltaan pirun kova jakso, niin tuli lähinnä sellainen olo, ettei koko hommaa saatu kunnolla pakettiin, ja vastaukset niihin tuhanteen ja yhteen kysymykseen oli keksitty jossain paskalla istuessa viimeisenä iltana tai sitten jätetty kokonaan vastaamatta.

Waltti oli sitten lopulta ihan tyhjänpäiväinen hahmo, koska kukaan ei sarjaa kirjoittaessa tajunnut, että pikkupojat kasvavat aikuiseksi? Se alusta asti hypetetty savumonsteri syntyikin jostain hemmosta, joka lilluu puroa pitkin johonkin valoisaan luolaan, jossa on tappi joka pitää koko saaren veden pinnalla? Richard vanhenee vasta kun tämä tappi otetaan irti jorpakosta? Koko vitun Dharma Initiative, jotain piti keksiä että voidaan jorista tyhjänpäiväisyyksiä pari kautta ennen todellisia vastauksia? Ne kaikki satatuhatta turhaa "othersia" tai "dharmalaista", jotka räjähtelivät miinoihin tai dynamiitteihin? Kaikkiin kysymyksiin löytyy luonnollinen vastaus, kuten tekijät joskus hehkuttivat?

Noh, ehkä ne puissa roikkuvat lenkkarit ja risukasoista muodostuvat varjot vastaavat kysymyksiin niille jotka jaksaavat noita juttuja kytätä. Itseäni ei kiinosta.


Mutta kyllähän tuota viimeistä kohtausta katsellessa kylmät väreet kulkivat pitkin selkäpiitä, kaikesta huolimatta. On tähän sarjaan ja sen hahmoihin kuitenkin tullut sen verran tullut tykästyttyä vuosien saatossa. Kaiken olisi vain voinut supistaa 2-3 erinomaiseen kauteen. Nyt seassa oli liikaa paskaa helmien joukossa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) « Vastaus #10 : 26.05.2010 00:16 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili
Lainaus
Richard vanhenee vasta kun tämä tappi otetaan irti jorpakosta?
Itse ainakin älysin että hän pystyi vanhenemaan koska entinen Jacob, joka oli hänelle tämän ikuisen elämänkin antanut, ei enään ollut tämä "vartija". Vaan Jack oli. Näin tämä lahja ei ollut enään voimassa.
Lainaus
Koko vitun Dharma Initiative, jotain piti keksiä että voidaan jorista tyhjänpäiväisyyksiä pari kautta ennen todellisia vastauksia?
Eivätkö he työskennelleet Jacobille? Itse ainakin sain sellaisen kuvan että hän oli heidän johtaja jne, ainakin silloin kun Ben oli johtaja. Silloin he kylläkin olivat "otherseja". Tämä on vähän jännä juttu. Mutta Jacobhan sanoi että hän on tuonut saarelle aikojen kuluessa vaikka kuinka paljon ihmisiä. Etsiessään sitä oikeaa ja suojelemaan tätä valoa.

Monia asioitahan ei selitetty, kuten: ketkä teki ja miksi temppelin, patsaan ja majakan. Luulen että nekin oli tehny nämä Jacobin ja/tai Man in Blackin tuomat tyypit. Ja eihän tähän sarjaan kaikkiin kysymyksiin voi löytyä luonnollista vastausta, se on vitun Lost.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) « Vastaus #11 : 26.05.2010 00:24 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Olisi ollut aikamoinen ihme jos näin monen vuoden odotuksen jälkeen voisi olla täysin tyytyväinen lopetukseen. Kuudennen kauden edetessä alkoi jo varautumaan siihen, ettei kaikkeen saada vastauksia kun jaksot alkoivat käymään vähiin. Ehkä ihan hyvä niin. Iso osa Lostia on se fanien spekulointi, jota on kiva lukea. Eikä se varmasti lopu, vaikka sarja jo päättyi. Kuudes kausi ei ollut kyllä läheskään paras. Ensimmäinen ja se, jota käsikirjoittajien lakko häiritsi (neljäs?) olivat näin hatarin muistikuvin ne parhaat. Pitää tsiigailla sarja uudelleen läpi kun saadaan kaikki kaudet blu-raylle.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) « Vastaus #12 : 26.05.2010 00:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Koko Egypti-teema jätettiin tosiaan täysin selittämättä.

Uskon, että sarja aukeaa ihan uudella tavalla kun sen katsoo kokonaisuudessaan suhteellisen lyhyen ajan sisällä. Kaikkia moinen ei kuitenkaan nappaa ja joillakin hurjilla saattaa olla jopa vapaa-aika kortilla.

Saa muuten nähdä montako vuotta menee kun Lost väistämättömästi kaivetaan naftaliinista. Disney omistaa Lost-tuotemerkin, joten olisi pienoinen ihme jos minkäänlaista spinoff/next generation-matskua ei jossain vaiheessa yritettäisi. Jossain muualla päin maailmaa saattaa olla toisenlainen, mutta vähintään yhtä ihmeellinen paikka kuin Lostin saari...

 
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Lostin viides tuotantokausi (jenkeissä alkaen 21.1 ja Nelosella 5.3) « Vastaus #13 : 26.05.2010 00:28 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ja eihän tähän sarjaan kaikkiin kysymyksiin voi löytyä luonnollista vastausta, se on vitun Lost.

Jep.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines