Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Tulostusversio
Aihe: Conan  (Luettu 46006 kertaa)
Conan « : 07.01.2008 17:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Conanin isännöimä maanmainio talk show on ollut tauolla kotvasen aikaan käsikirjoittajien lakon takia, mutta viimein tänä iltana suosittu punapää palaa kotimaisiinkin TV-ruutuihin. Koska käsikirjoittajat eivät ole tekemässä ohjelmaa, luvassa on entistä enemmän improvisaatiota. Monien mielestä "Conan on parempi kuin pitkiin aikoihin" tällä hetkellä. Näin jenkkilästä kantautuneet kehut kertoisivat. Kaiken lisäksi hänellä on varsin miehekäs "protesti-parta" kässärimiesten lakon takia.

Show tulee SubTV:ltä joka ilta. Esitysaika tuppaa vaan olemaan hieman hankala, sillä jaksot valuvat poikkeuksetta puoli yhden tietämillä, pahimmillaan jopa puoli kahteen. Tämän takia tulee varmasti ostettua DigiTV-Usb-tikku, jolla saan tehtyä tietokoneesta halvalla tallentavan digiboksin. Jaksot saa kätevästi talteen kovalevylle.


23.50 tapahtuu siis Conanin paluu tänä iltana. Aion sen kyllä katsoa.


Rupattelua siis itse ohjelmasta, vieraista, sketseistä jne.


« Viimeksi muokattu: 29.10.2014 09:12 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien (se palaa tauolta tänään!) « Vastaus #1 : 07.01.2008 18:23 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Täytyy kyllä viimeistään uusintana katsoa. Viime aikoina "Conando" on  toistanut pahasti itseään sketsien kohdalta ja on tehnyt välillä jopa mieli itkeä. Toivottavasti nyt olisi todellakin parannusta luvassa. Parta on ainakin hyvin seksikäs :rollaus: Kauan olen Conania katsellut ja olen siitä suurimmaksi osaksi pitänyt, vaikka nuo sketsit ny tovatkin mitä ovat. Toivottavasti lähdetään parempaan suuntaan, jottei herran sekoiluihin täysin kyllästyisi.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien (se palaa tauolta tänään!) « Vastaus #2 : 07.01.2008 18:46 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Onko Rockband-juttu tässä jaksossa?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien (se palaa tauolta tänään!) « Vastaus #3 : 07.01.2008 18:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Toisto on aina ollut läsnä Conanin komiikassa. Joskus tiettyjä juttuja venytetään liikaa, joskus se taas toimii ihan hyvin.

Minä en osaa nähdä, että laatu olisi mitenkään laskenut tämän shown osalta. Sen sijaan katson asian niin, että Conanin ohjelma on tasalaatuinen talk show, joka elää pitkälti vieraistaan. Jos on kehnot vieraat, ei Conankaan pysty pelastamaan jaksoa oikeastaan mitenkään. Mutta sitten kun vierailla on oikeasti hauskaa ja juttelevat rennosti ja hauskasti, se vaikuttaa myös Conaniin ja tämän huumoriin yleensä positiivisesti.

Conan on ollut osa meikäläisen perjantai-ohjelmaa jo vaikka kuinka pitkään. Muutama olunen, naposteltavaa, Late night with Conan ja viikonloppu on valmiina starttaamaan! Kertakaikkiaan tunnelmallista.  :)


Lähettäkää ihmiset palautetta ja toivokaa Conania hitusen aikaisempaan ajankohtaan. Esim. alkavaksi 23.00


Lainaus käyttäjältä: Blassu
Onko Rockband-juttu tässä jaksossa?

Käsittääkseni kyllä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien (se palaa tauolta tänään!) « Vastaus #4 : 07.01.2008 19:11 »
tuhis Vieras Minusta laatu on laskenut aivan hirvittävästi kun vertaa niihin päiviin jolloin mukana oli Andy, mutta kattelisin silti sata kertaa mieluummin Conania kuin Lenoa tai muita kuvatuksia.

tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien (se palaa tauolta tänään!) « Vastaus #5 : 07.01.2008 20:09 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Rock Band -pätkä

Täytyypä varmaan pitkästä aikaa katsoa sitten Conania tänä iltana, kun kerta lakkokin on loppunut. Laatu ohjelma.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien (se palaa tauolta tänään!) « Vastaus #6 : 08.01.2008 09:19 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Jostain syystä katson Conania lähinnä huumorin vuoksi. Vieraat eivät niin hirveästi kiinnosta, kun yleensä en niitä tunne, eikä julkkisten touhut niin hirveästi muutamaa henkilöä lukuunottamatta kiinnosta. Ohjelman vitsit ovatkin usein iskeneet todella kovaa, joskin muutama pitkään jatkunut sketsi ei naurata juuri yhtään. Huvitti kyllä eilinen jakso juurikin impron takia. Vitsit kun perustuivat lähinnä sille, ettei vitsejä ole.
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien (se palaa tauolta tänään!) « Vastaus #7 : 08.01.2008 13:17 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Nyt en taas pitkään aikaan ole katsonut Conania, eikä se oikeastaan koskaan olekaan ollut sellainen ohjelma jota varten hakeutuu telkun ääreen vaikka maailman ääristä. Sen sijaan se on takuuvarmaa viihdettä - heikoimmillaankin - jota jää kyllä katsomaan jos sattuu sohvalla jo pötköttelemään. Ja ottaen huomioon, että nyt keväällä mulla ei ole opiskelua, ja töitäkin marginaalisesti, niin illat venyvät monasti pieniin tunteihin(ja aamut iltapäiviin) ja todennäköisesti Conankin sattuu usein hyvään saumaan.

Tervetuloa takaisin. :)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #8 : 08.01.2008 17:15 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuli sitten katsottua tuo uusin suomessa näytetty jakso ja itse ainakin pidin paljon. Homma tuntui hieman "aidommalta" ja varsinkin alkupuoli oli todella viihdyttävä. Lakkotekemisiä näyttänyt pätkä oli myös sekä viihdyttävä, että mielenkiintoinen jollain tapaa. Kiva nähdä mimmoinen talo on sisältä päin. Muutenkin hieman erilainen meininki virkisti.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #9 : 10.01.2008 14:24 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Olipahan eilen kyllä mahtava jakso jälleen kerran, ja täytyy sanoa, että heti alkuun näytetty Walker, Texas Ranger-pätkä aiheutti helkkarinmoisen repeämisen, onneksi en juonut/syönyt sillä hetkellä mitään. On se Wa...eikun Chuck Norris kyllä äijä. Pakottaa katsomaan uusinnan :lol:
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #10 : 10.01.2008 14:48 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Ikävää lakkoileleville käsikirjoittajille, mutta kyllä Conan tässä todistaa että show on VÄHINTÄÄN yhtä hauskaa ilman heitä... ;)
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #11 : 10.01.2008 16:00 »
Masi Jäsen Viestejä: 43 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ikävää lakkoileleville käsikirjoittajille, mutta kyllä Conan tässä todistaa että show on VÄHINTÄÄN yhtä hauskaa ilman heitä... ;)

Kyllä voisi sanoa,että show on peräti parempi ilman käsikirjoittajia.Conan ei tarvitse käsiksiä kun vauhtiin pääsee.Mukavampi katsella kun ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu.

tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #12 : 08.02.2008 10:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 701 Basaaripisteet: 2 Profiili Olipas taas hassu suomennos Conanissa eilen tulleessa jaksossa. Vieras puhui siinä mitä hänen lapsensa halusi joululahjaksi. No, suomentajan mukaan hän hallusi "WeeGamen". Ymmärrettävä erehdys jos/kun ei aiheesta tiedä, mutta hassu silti.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #13 : 08.02.2008 12:39 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kävin ostamassa eilen DigiTV-tikun Maciin ja se tarkoittaa sitä, että minäkin pääsen nyt taas nauttimaan säännöllisesti tästä ohjelmasta. Nykyään Conan kun tulee omaan makuuni vähän liian myöhään. Parempi ottaa jakso talteen ja katsella se seuraavana iltana ihan oman mieltymyksen mukaan.  Päiväuusinnat eivät taas tule kysymykseen, sillä jos niiden äärelle ehtiikin, ei päivällä ole se paras aika katsoa Conania.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #14 : 20.02.2008 11:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jotenkin käsikirjoittajien lakon loppuminen Conanin ollessa kyseessä HARMITTAA.  ;D

Kun lakko oli päällä, saatiin täysin satunnaista ja arvaamatonta matskua. Lakkoajan ohjelmat olivat mielestäni parasta Conania vuosikausiin. Ovathan nuo kynäillyt sketsit joskus hyviäkin toki, mutta Conan on parhaimmillaan aina päästeessään näihin ns. hulluttelukeikkoihin vaikka studion lavesteisiin. Improvisaatiolle on enemmän mahdollisuuksia. Täytyy sanoa, että jään kaipaamaan käsikirjoitusvajaata Conania.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #15 : 20.02.2008 13:45 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Täytyy sanoa, että jään kaipaamaan käsikirjoitusvajaata Conania.
Melkein joo. Varsinkin se kässärittömistä jaksoista tehty kooste oli järkyttävän hulvatonta matskua. :lol:
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #16 : 21.02.2008 13:31 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Olivat nuo lakon aikaiset jaksot kyllä mahtavia. Kulissien takana tehdyt jutut olivat samalla mieleenkiiintoisia ja helvetin hauskoja. Tai sitten huumorin tajuni on vain huono kun paavin valtikalla mätetään leivänpaahdinta. Toki sitä sai nauraa myös saksalaiselle diskolle ja muille ihme sekoiluille aina muihin ohjelmiin koukkimisesta kilpikonnien rakettiralliin. Toistoahan näistäkin jaksoista löytyi, mutta eipä ehtinyt haitata.

Eipä ole kuitenkaan nuo käsikirjoitetut jaksotkaan kamalilta ole vielä tuntuneet. Kyllähän Conania nyt muutebkin jaksaa aina katsella.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #17 : 22.07.2008 16:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.iltalehti.fi/viihde/200807227986759_vi.shtml

MTV3 on käynyt jo neuvotteluja Conanin The Tonight's Showsta. Mieshän siirtyy sinne 1.6.2009 alkaen. Toivottavasti ohjelma saataisiin ihan noin helposti näkymään täällä. Toki nykyään ulkomaisia sarjoja on helppo seurata "muita teitä", mutta se olisi niin vaivatonta katsoa sitä joka ilta maikkarilta.

Aikaisemman lähetysajankohdan on sanottu hieman siistivän Conanin komiikkaa, mutta se jää nähtäväksi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #18 : 22.07.2008 16:25 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili En kyllä millään tahtoisi luopua Conanista,  mutta silti mietityttää, että kuinka "siistiä" siitä huumorista lopulta tulee. Tietenkään mitään oksentelevia Kermittejä ja masturboivia karhuja en (paljoa) kaipaa, mutta missähän jenkeillä menee se raja. Olisi sääli jos juontajan taso lähtisin huimaan laskuun.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #19 : 22.07.2008 18:07 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Masturboiva karhu on ehdottomasti vuosikymmenen kulttuuriteko.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #20 : 06.08.2008 23:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tänään luvassa eeppistä kamaa kun Triumph the insault comic dog alias herjahurtta vierailee ComicConissa ryöpyttämässä nörttejä.

00.35
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #21 : 07.08.2008 12:32 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tänään luvassa eeppistä kamaa kun Triumph the insault comic dog alias herjahurtta vierailee ComicConissa ryöpyttämässä nörttejä.

00.35

Oli kyllä loistava tuo pätkä. Tuli repeiltyä kunnolla.  :)
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #22 : 07.08.2008 14:46 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tänään luvassa eeppistä kamaa kun Triumph the insault comic dog alias herjahurtta vierailee ComicConissa ryöpyttämässä nörttejä.

00.35

Oli kyllä loistava tuo pätkä. Tuli repeiltyä kunnolla.  :)
Eipä. "Näen täällä niin paljon neitsyitä, että itsemurhapommittajakin tulisi kateelliseksi." :lol:
tallennettu
Re: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #23 : 07.08.2008 15:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Puhumattakaan "Hulkin masturbointihanskasta"  :lol:
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #24 : 20.02.2009 19:08 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Loppu lähenee  :( Jaksot vain paranevat loppua kohti, esim. eilen oli yks hauskimmista jaksoista pitkään aikaan. Bob Saget vieraana ja Conan riehuu kirveen kanssa. Parhaat pätkät vuosien varrelta ovat tosi hauskoja.. Haikeet fiilikset kummiskin.
tallennettu
Vs: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #25 : 21.02.2009 13:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Alkaa tosiaan olla haikea fiilis, kun enää on jäljellä 3 uutta ohjelmaa täällä Suomessa. Eilenhän esitettiin jenkeissä late Night Conanin viimeinen jakso... Ja mitä nopeasti jenkkifanien fiiliksiä luin, niin ohjelma lähti tyylillä. 

Eilisessä ohjelmassa hyvästeltiin masturboiva karhu. Imperiumin vastaisku -viittaukset oli aika hauskoja.  :)  Niin se Conan väitti ettei moista huumoria saisi 23.30 timeslotissa esittää. Tästä voikin alkaa miettimään miten paljon Conan joutuu huumoriaan siistimään Tonight Showhun.


Subi muuten esittää keskiviikon viimeisen jakson jälkeen kuukauden ajan Conanin valittuja uusintoja, kärjessä kuuluisa Suomi-jakso. Mukavaa nähdä tuokin merkittävä pala maamme historiaa uudestaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #26 : 26.02.2009 15:38 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 701 Basaaripisteet: 2 Profiili Eilen olikin yllättävän tunteellinen jakso. Empä olisi uskonut että sitä päivää näkee, että Conan takertelee sanoissaan mutta näin vaan kävi. Mies piti lopuksi 5-10min jäähyväispuheen ja mitä pidemmälle se meni sitä hermostuneemmalta Conan vaikutti. Yhdessä kohtaa jo luulin että itsehillintä petti kun ääni alko väriseen siihen malliin :) Ei sillä että moittisin tästä. 16 vuoden homman päätyttyä tippa varmaan on linssissä, mutta yllätyin että Conan ei vääntänyt vitsiä loppuun asti vaan osoitti kiitollisuutensa silmin nähtäen tosissaan ja tunteella. Ja tämä oli kyllä hyvä päätös tälle ohjelmalle joka jää kyllä historiaan minun mielestä parhaimpana talk show:na. Ja heittihän Conan vielä loppuun siitä kun porukka puhuu kuinka Conanin pitää aikuistua ja hillitä juttujaan, mutta sanoi itse että Conan pysyy Conanina ja tuossa iässä on turha yrittää aikuistua.

Hieno päätös ja suurella mielenkiinnolla jään odottamaan sitä kun Conan aloittaa Tonight Show:ssa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #27 : 26.02.2009 17:03 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Todellakin hyvä ohjelma sai hyvän päätöksen. Haikeaa oli meininki ja kuten JayeizH  jo sanoi niin hyvä puhe oli lopuksi. Itsellä meinasi kyynel tulla siinä Abe Vigodan vapautus kohdassa *herkkä kohtas snif*. Eniten kyllä tulee ikävä Conanin useita maskotteja ja nuita helvetin tyhmiä hahmoja kuten Masturboiva Karhu joka vain joka kerta saa nauramaan vaikka sitä samaa aina kierrätettiin. 16 vuotta hienoa ohjelmaa tekivät ja toivon että Conan jatkaisi Tonight Show:ssa samaan malliin.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #28 : 26.02.2009 18:08 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 701 Basaaripisteet: 2 Profiili Löytypä hyvä pätkä: Conan O'Brien - Inside the Actors Studio. Yhdeksään osaan pilkottu. Olen nyt muutaman katsonut ja ihan mielenkiintoista juttua. Kannattaa katsoa jos aihe kiinnostaa. Ja miksi ei kiinnostaisi kun tätäkin threadia luet ;)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Late Night with Conan O'Brien « Vastaus #29 : 04.06.2009 10:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 701 Basaaripisteet: 2 Profiili Se on TÄNÄÄN!! Tonight Show with Conan O'Brien alkaa TÄNÄÄN!!! TV auki SubTV:ltä klo 00:05 ensi yönä.

Tai siis onhan se jo käytännössä alkanut Amerikoissa, mutta tänään jakso lähetetään Suomessa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines