Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Big Brother 2009  (Luettu 11974 kertaa)
Big Brother 2009 « : 25.08.2009 18:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kaikkien niiden ihmisten lempiohjelma, jotka eivät omaa minkäänlaista makua tv-viihteen suhteen, käynnistelee jälleen moottoreitaan. Kilpailijat astelevat taloon tänään ja niin myös BB-ohjelmapaketin ostaneet pääsevät töllistelemään asukkaita tuoreeltaan. Itse en kuulu heihin, joten virittäydyn vasta huomenna katsomaan ohjelmaa Subilta. Kuten aiempinakin vuosina, aion seurata tätä pääasiassa koosteiden tahdissa.

Hienoja, maineen, viinan ja irtosuhteiden perässä juoksevia ihmisiä alkaa valua taloon klo 19.00 alkaen


Ja on muuten taas tuotantoyhtiön suunnalta tätä kautta hehkutettu: mikään ei ole taas niinkuin ennen! Kuulemma ohjelman rytmi tulee tänä vuonna muuttumaan radikaalisti.

Tyhjiä lupauksiako? Jos on, niin haistakaa kakka. Viime kauden BB oli laimein koskaan. Katsojalukuja ja äänestysmääriä katsoen se kuitenkin oli Subille sellainen jymymenestys, ettei laadullinen notkahdus haittaa ketään. Raha sanelee.

Toivoa sopii, että talon meno tuntuisi hieman hauskemmalta kuin viime kauden tunkkainen ilmapiiri. Parilta ensimmäiseltä kaudelta tuttuja loistopersoonia kaipailen eniten Espoon kivenlahteen. Ja toivon mukaan tällä kaudella ei taloon kipattaisi jatkuvalla syötöllä uusia ihmisiä. Herra varjelkoon, antakaa fanien tutustua vanhoihin asukkaisiin ja kanssaelää näiden kanssa niin heikkoina kuin hyvinäkin hetkinä. Rasittavaa sellainen jatkuva uusien asukkaiden tykittäminen. Tutustumisprosessi täytyy aloittaa silloin joka kerta uudestaan.


Hei, ne pari pakollista vastarannan kiiskiä voi tulla vattuilemaan meille BB-katsojille, mutta älkää hirveesti sitten sitä harrastako. Antakaa ihmisten katsoa sitä mitä he haluavat, vaikka omasta mielestä Ylen ykköseltä tuleva eduskunnan väittely kera punaviinin olisikin niin ylivertoa katsottavaa!


 :)


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #1 : 25.08.2009 18:49 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Epi. Ikävä tuottaa pettymys. Mutta jos huhut pitävät paikkansa porukka on ihan samanlaista kuin ennenkin.

Kuva muutosta taloon:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Hei, ne pari pakollista vastarannan kiiskiä voi tulla vattuilemaan meille BB-katsojille, mutta älkää hirveesti sitten sitä harrastako. Antakaa ihmisten katsoa sitä mitä he haluavat, vaikka omasta mielestä Ylen ykköseltä tuleva eduskunnan väittely kera punaviinin olisikin niin ylivertoa katsottavaa!
Joo, mun panos oli tässä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #2 : 25.08.2009 18:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tässä vielä JayeizHille liveblogi kick off -illan tapahtumista: http://blogit.sub.fi/bigbrother/2009/08/25/hetki-hetkelta-blogi-mita-tapahtuu-kulisseissa-juuri-nyt-2/   ;D


MUOKKAUS:


No niin, jengiä alkaa olla talossa sisällä ja kokoonpano on paljon viime kautta lupaavampi. Se ei vielä itsessään sano muuta kuin sen, että -09 porukka näyttää semisti kiintoisammalta omiin silmiini kuin viime vuonna.

Ja kerrankin se vanhemman polvenkin edustaja saatiin mukaan. Saapa nähdä miten tuo 61-vuotias eläkeläinen pysyy jutuissa/menoissa mukana. Voi toisaalta olla jopa ronskein henkilö talossa  ;D

http://www.iltalehti.fi/bigbrother/2009082510136221_bb.shtml


« Viimeksi muokattu: 25.08.2009 20:26 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #3 : 25.08.2009 21:22 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Ääh, kuvista ja bioista päätellen helvetin tylsän näkönen porukka. Toki lopullinen sana sanotaan vasta kun on ohjelmaa katsottu, mutta pitäähän sitä piru vie keskustellakin :D

Ei sillä, että olisin kauhea ikärasisti, mutta kun Suomen BB:ssä tunnutaan pääasiassa ottavan messiin 18-22-vuotiaita nuoria kokemattomia tyyppejä, jotka ovat valmiita mihin tahansa kahden kuukauden kuuluisuuden takia. I feel kinda bad, kun joku 19-vuotias tyttö tekee itsestään täyden horon koko kansan silmien alla, ja luulee vielä olevansa jotain. Ja nyt en meinaa, että BB:n meininki tekisi nuoresta hauskaa pitävästä ihmisestä huoran, vaan sitä, että suomalainen rakastaa vihata eikä mikään ole sen mielestä hienompaa, kuin kertoa oma kursailematon mielipiteensä keskustelupalstoilla. Koska myös uutissaitit tietävät tämän, ne ruokkivat tuota suomipojan vihaa omalla uutistarjonnallaan. Väittäisin, että BB:ssä olleella nuorella muikkelilla saattaa olla aikamoinen vitutus päällä, kun talosta astuessaan huomaa kansan reaktion. Ja mitä nyt paria Suomen omaa "julkkista" tiedän, voin melkein varmasti sanoa, että aika surullista on tuollainen meininki varsinkin vierestä katsottuna.

Mutta hitot me siitä!! Hienoa on, että julkkistyrkyt voivat pilata elämänsä meidän viihdykkeeksi. Runq-Einarit, BB-randomslutit ja raivareita saavat kiintiöhomot voivat nolata itsensä, jotta me saisimme tunniksi ajatukset pois arjen synkkyydestä.

Ephin aloitusviesti oli muuten taas kerran parasta koskaan. On se vaan hieno mies!!
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #4 : 25.08.2009 21:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Se on kyllä totta, että BB:ssä oleminen ei takuulla tuo mukanaan positiivista julkisuutta. Tai voisi tuoda, jos olisi absolutisti-sisar-hento-valkoinen. Mutta hakevatko sellaiset tuonne kymmenien kiusauksien kopperoon, tai olisiko heillä ylipäätään minkäänlaisia mahdollisuuksia päästä mukaan ohjelmaan?

. Paneekohan toi siellä?
- Emmä kyl usko
- Entä ryyppääkö?
- No ei sitäkään.

HYLÄTTY!


Muistan, kun kakkos-BB:n hakujen ollessa käynnissä täytin netissä valtavan kokoista hakulomaketta ja törmäsin jatkuvasti mitä oudoimpiin kysymyksiin. Oli meinaan sellaista settiä, että ihme kun miehuuden kokoa eivät suoraan siinä kyselleet. Kaikki muu tulikin udeltua. Kaikkein räävittömimmät pääsevät takuulla varmimmin loppuhaastiksiin, koska sellaiset ihmiset poikivat otsikoita iltapäivälehtiin, ja sellainen kuuluisuus on tuotantoyhtiölle loppupeleissä äärimmäisen arvokasta. Julkisuudessa voidaan pahoitella, mutta kivenlahden tuotantohallin hämyissä hierotaan käsiä yhteen - ja zoomataan samalla kameroita kun se isoryntäisin asteli suihkuun!

Toki räävittömien dokaajien joukkoon tarvitaan ns. vastapalloja, puhtoisia ihmisiä, jotka aiheuttavat talossa vastakkain asetteluja. Voimme muistaa tälläisenä henkilönä esimerkiksi Farbodin, joka absolutismissaan ja Fanta-riippuvuudessaan oli yksi mielenkiintoisimpia BB-henkilöitä kautta aikain. Jos kaikki olisivat sellaisia talossa, se ei palvelisi tarkoitustaan, koska tällöin konfliktit jäisivät näkemättä.


Mutta palataksemme julkisuuskysymykseen: ensimmäisen BB-tuotantokauden jälkeen itselläni oli haave, ja sen haaveen nimi oli BB-talo.

Mutta ei ole enää.

Jossain vaiheessa kasvoin koko ideasta ulos, kun ymmärsin miten pahasti sellaisessa voisi maineensa ryvettää - ja parhaimmassakin tapauksessa lopputulos ei olisi kovin kivaa nähtävää. Minä esimerkiksi saatan olla viikon, parinkin tuttavuuden jälkeen monien mielestä melko omalaatuinen persoona, jonka omituisia luonteenpiirteitä ystävät ja tutut ovat oppineet arvostamaan ja rakastamaan vuosien varrella. Heille olen korvaamaton Epi, jollaista maailmassa ei kävele vastaan toista (onneksi näin, luoja sentään!)

Mutta asettumalla kameroiden saaliiksi talossa, saattaisin antaa itsestäni kuvan, jota ei pestäisi loppuelämän aikana pois: näppäsormiset, ketkut koosteleikkaajat tekisivät minusta koko kansan kummajaisen, joka tyrmättäisiin talon jälkeisessä elämässä helsingin kaduilla, työhaastatteluissa ja ruokakaupassa. Näin siis pahimmassa mahdollisessa tapauksessa. Paras skenaario olisi se, ettei kukaan muistaisi, välittäisi. Saisin jatkaa omaa elämääni BB-varjon ollessa sotkematta elämääni.

Kaikki talossa olleet kilpailijat ovat vuoron perään talosta poistuttuaan toistelleet, ettei BB:n tuoma julkisuus ole missään tapauksessa ollut hyvästä. He ovat kuitenkin taloon astellessaan luulleet, että he ovat poikkeuksia; niin ihanaisia persoonia, että kansa ottaisi heidät saman tien omakseen ja kotiin tullessa postilaatikko pullistelisi tv-juonto-tarjouksista, mallin hommista ja ties mistä vastaavasta.

Mutta television, iltapäivälehtien ja BB-leikkaajien voima on armoton: nämä kaikki yhdessä saattavat saada pienenkin virheen talossa näyttämään mammuttimaisen suurelta, ja saattamaan erheen tehneen kisailijan ennätyspahaan valoon.



www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #5 : 25.08.2009 22:07 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Onneksi Eph teet itse miittikoosteita, jokuhan voisi muuten luulla että päästelet joskus sammakoita suustasi. :lol:


Ei vaan, BB:tä on odotettu, kaikki kaudet on katsottu. Ja viime kausihan oli parasta tähän mennessä, hand-job ekana iltana ja Suomen ärsyttävimmät ihmiset ruudulla riitelemässä.

Siitähän siinä on kyse, ihmiset tulevat ruutuun jotta me muut voisimme vihata niitä idiootteja. Hyvää viihdettä.
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #6 : 25.08.2009 22:33 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Katsomatta paskaa.
N
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #7 : 25.08.2009 23:32 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili
Katsomatta paskaa.

+1


Olen katsonut ehkä yhden jakson BB:tä, varmaan oli eka kausi. Itse en voi käsittää mitä ihmiset näkevät tossa ohjelmassa. Mun mielestä siinä ei tapahtunut mitään mielenkiintoista. Tappavan tylsää. Kaipa sitä pitää tapittaa useita jaksoja, että jää koukkuun.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #8 : 25.08.2009 23:51 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili No niin, nyt siellä on sitten yksi puolituttu. Tähän päivään asti en ole _kertaakaan_ katsonut BB:tä, ja nyt tuntuu siltä että tuon pienen ja epäsuoran yhteyden vuoksi voisin vaikka katsoa.  :/
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Big Brother 2009 « Vastaus #9 : 26.08.2009 01:14 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
No niin, nyt siellä on sitten yksi puolituttu. Tähän päivään asti en ole _kertaakaan_ katsonut BB:tä, ja nyt tuntuu siltä että tuon pienen ja epäsuoran yhteyden vuoksi voisin vaikka katsoa.  :/

Varmasti kaksipiippuinen juttu. Kun itse katselin tuossa taannoin sitä ohjelmaa haastattelutilaisuuksista, ja Oulu pamahti ruutuun, huomasin ihan yhtä paljon pelkääväni jonkun tutun pyörähtävän siellä kuin toivovani sitä. Tiedä sitten onko se sitä, ettei kestä nähdä jonkun tutun menevän tuhoamaan itseään tuohon sirkukseen, vai ettei haluaisi joutua seuraamaan BB:tä, vai mikä. Mutta aivan varmasti olisi pakko ajoittain seurata kaiffarin kuulumisia, mikäli kohdalle sattuisi.

(Epi olisi tietty ollut poikkeus, se mies kestää mitä vain. Ja 24/7 olisi lähtenyt poistoon samoin tein. ;D)

Tuttuja ei kuitenkaan taaskaan näkynyt, joten shokkiarvo on pienehkö. Varmasti tätä tulee silloin tällöin katseltua, kun unehtuu illalla telkkarin ääreen, mutta en taida jaksaa sen tarkemmin seurata. Viime kausikin meni paljolti ohi suun, ekan sen sijaan tiirasin aika tiiviisti. Ideahan tässä on mitä mainioin - noin niinkuin viihde- ja tositelkkariohjelmien mittapuulla - ja vetoaa ihmisten alkukantaisimpiin tiirailun ja vallantunteen simsmäisiin tarpeisiin. Nyt formaatti alkaa kuitenkin olla nähty, sillä ihmiset voivat tapella ja kutea vain niin monin tavoin. Ellei sieltä tosiaan tule jotain oikeasti huimaa ja mullistavaa, muutakin siis kuin uudet tapetit. Tällä hetkellä en usko, mutta aika tietty näyttää.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #10 : 26.08.2009 07:38 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Eihän Big Brotheria pidä katsoa! BB:ssä hienointa on se, että tv:ssä kaikki nähdään päivän viiveellä ja niin uutissivustot kertovat, milloin ohjelmaa kannattaa seurata. Suomen BB on aina ollut poikkeuksetta maailman tylsintä paskaa, mutta sekaan mahtuu joka kaudella muutama jakso, jossa joku vetää liikaa viinaa ja nolaa itsensä täysin, käy jonkun kimppuun tai näyttää vähän paljasta pintaa. Kun tällaisesta uutisoidaan, katson illan BB:n. Muuten ei ohjelmaa kyllä jaksa millään seurata, sillä henk. koht. ei paljoo nappaa, kun kaksi nevarijulkkista juttelevat runkkaamisesta tupakkapaikalla tai yrittävät tehdä jotain typerää viikkotehtävää.

Viimeksi viinaa pistettiin taloon aika paljon mikä sai asukkaat tekemään usein jotain kiinnostavaa. Tänä vuonna veikkaisin, että samaa on luvassa. Kuten finngamer jo totesikin, mahdollisimman ärsyttäviä persoonia vaan taloon niin hyvä tulee!
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #11 : 26.08.2009 09:45 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eihän Big Brotheria pidä katsoa! BB:ssä hienointa on se, että tv:ssä kaikki nähdään päivän viiveellä ja niin uutissivustot kertovat, milloin ohjelmaa kannattaa seurata. Suomen BB on aina ollut poikkeuksetta maailman tylsintä paskaa, mutta sekaan mahtuu joka kaudella muutama jakso, jossa joku vetää liikaa viinaa ja nolaa itsensä täysin, käy jonkun kimppuun tai näyttää vähän paljasta pintaa. Kun tällaisesta uutisoidaan, katson illan BB:n.
Katso kuvat! ?
N
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #12 : 26.08.2009 11:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kaikki Windows-käyttäjät, ohoi!  Tarjolla keino katsoa 24//-palvelua netin kautta ilmaiseksi. http://bbviewer.blogspot.com/

Prkl, tuli sekin päivä kun vähän pännii ettei ole windowsia  :P
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Big Brother 2009 « Vastaus #13 : 26.08.2009 12:16 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Nyt siellä heitellään rusinaa tisseihin! Talk about entertainment.

« Viimeksi muokattu: 26.08.2009 12:50 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #14 : 26.08.2009 14:08 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Oh noes, latasin tuon epin linkkaaman ohjelman ja rekisteröidyin mtv3 katsomoon mutta mitään ei näy!? BBviewerin ruutu näyttää vain valkoista? Whats going on?!
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #15 : 26.08.2009 14:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Oh noes, latasin tuon epin linkkaaman ohjelman ja rekisteröidyin mtv3 katsomoon mutta mitään ei näy!? BBviewerin ruutu näyttää vain valkoista? Whats going on?!

Kyseessä oli näköjään ohjelman tekijän virhe. Tämän tunnukset olivat jääneet ohjelmaan muistiin ja niin ollen kaikki BBviewerin käyttäjät saivat katsoa streamia hänen tunnuksillaan.  Nyt tunnukset on kuitenkin vaihdettu eikä ilmainen katselu enää toimi.

Varmaan Subilta pukkaisi vihaista kirjelmää jos moinen olisi pidempäänkin jatkunut.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #16 : 26.08.2009 19:02 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Miksi vihata kun voi rakastaa?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #17 : 27.08.2009 11:15 »
Kogeki Hymypoika Jäsen Viestejä: 88 Basaaripisteet: 0 Profiili Herää kysymys, miksi istua perjantai-ilta kotona katsomassa, kun Erkki-Petteri käy paskalla, kun voi olla itse pitämässä hauskaa kaveriporukalla tmv? Brittien yksi BB-kausi oli ihan jees, mutta eipä ole sen jälkeen tullut BB:tä seurattua. Varsinkin kun nämä suomi-väännökset ovat aivan kamalia.
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #18 : 27.08.2009 11:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Herää kysymys, miksi istua perjantai-ilta kotona katsomassa, kun Erkki-Petteri käy paskalla, kun voi olla itse pitämässä hauskaa kaveriporukalla tmv? Brittien yksi BB-kausi oli ihan jees, mutta eipä ole sen jälkeen tullut BB:tä seurattua. Varsinkin kun nämä suomi-väännökset ovat aivan kamalia.

Tallentavia digibokseja ei tietty ole keksitty eikä ainuttakaan jaksoa voi jättää välistä edes kavereiden näkemisen takia...  ;)

BB ei ole koko elämä kenellekään, vaikka siitä höpöttäisi keskustelupalstoilla ja seuraisi suht säännöllisesti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #19 : 27.08.2009 12:19 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Herää kysymys, miksi istua perjantai-ilta kotona katsomassa, kun Erkki-Petteri käy paskalla, kun voi olla itse pitämässä hauskaa kaveriporukalla tmv?

Pakko osallistua vielä pienellä korjauksella: Miksi yleensäkkään istuisi katsomassa kun Erkki-Petteri käy paskalla?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #20 : 29.08.2009 23:50 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ei lisättävää.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #21 : 30.08.2009 13:28 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kuulin että siellä olis jo pantu. Kyllähän siinä pari päivää menikin.
N
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #22 : 30.08.2009 21:41 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Ymmärsin, että vain HJ olisi ollut kyseessä?
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #23 : 04.09.2009 13:12 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Tämä kausi on taas alusta asti ollut täyttä sontaa. Toivottavasti käänne sentään muuttaisi jotain. Tuskin, sillä en usko Suomen BB:n tuotantotiimin osaavan hyödyntää taas tätäkään kunnolla.

Jenkki-BB on enemmän mun heiniäni: asukkaat saavat itse päättää, kuka lähtee, kieroilla ties kuinka paljon ja muuta. Riitoja tulee koko ajan, liittoumat hajoavat ja mielenkiintoisia kilpailuja on hauska seurata. Suomessa vaan pannaan ja juodaan viinaa.
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #24 : 05.09.2009 12:18 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos tänä yönä harrastetaan seksiä niin lupaa ettet tuu niin nopeesti
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #25 : 09.09.2009 18:06 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili No niin, tiesinhän minä, että tämäkin käänne osataan vielä mokata. Alku näytti lupaavalta: slummiin oli valittu yhtä lukuunottamatta juuri oikeat ihmiset, eikä paratiisistakaan puuttunut helmiä. Torstaina taas päällikkökisan voittaja saa vaihtaa mielivaltaisesti asukkaiden paikkaa slummin ja paratiisin välillä... Eli toisin sanoen BB opettaa asukkaille, että muutos on vain väliaikainen, eikä slummin oloista siten tarvitse narista. Olisivat pitäneet saman jaon loppuun asti. Tuollainen meininki on vain tylsää.
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #26 : 08.11.2009 20:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW BB 2009 on ollut kokonaisuutena melkoisen laimeaa settiä.

Tämä viikko Thaimaan vaihtureineen kuitenkin nosti ohjelman suosta, ainakin osittain. Myös slummin ja paratiisin poistuminen voi tehdä tuleville viikoille hyvää.

Minulla on BB:ssä tällä hetkellä kaksi selkeää suosikkia: Antti ja Esa.  Mitäs mitäs, seinätapetteja, omaan ilmatilaansa vetäytyviä mietiskelijöitä? Ulos moiset. Eikö niin?  

Minä en katso BB:tä nähdäkseni vain itseään nolaavia ja julkisuudesta humaltuvia Suomalaisia, vaan haluan ihan oikeasti nähdä niitä hyviä tyyppejä, joiden katseleminen ei vatuta. Tässä kohtaa esimerkkinä voi käyttää jälleen kerran ohjelman ensimmäistä kautta, jolloin tekijäryhmäkin oli kokonaan eri. Eivät olleet Sedulan kasvatteja he, vaan hyväsydämisiä ja lämpimiä ihmisiä, joiden mukavia keskusteluita ja läpänheittoa kuunteli enemmän kuin mielellään.

Siksi haluan, että Antti ja Esa ovat kaksi viimeistä ihmistä talossa. He ovat minun silmissäni kaikkein miellyttävimmät ihmiset katsella ja kuunnella. Hauskinta antia koko kaudella oli kuunnella Antin mahtavia höpötyksiä englanniksi!   Death is... The End!  8)


« Viimeksi muokattu: 08.11.2009 21:18 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #27 : 08.11.2009 21:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Monenko kauden pitää olla paskaa, että skippaat jonkun tulevista?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #28 : 08.11.2009 21:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW En skippaa!

Tällä kaudella olen yleensä katsonut viikossa pari lähetystä viikolla ja sitten sunnuntain talk shown, siinä se. Ihan hyvää viihdettä se on kehnoimmillaankin. Toki moni aktiviteetti ajaa BB:n ohi, jos pitää miettiä katsonko illan koosteen vai teenkö jotain muuta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Big Brother 2009 « Vastaus #29 : 29.11.2009 20:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Harvinaisen hyvä finaalinelikko.

Vähiten toivon kuitenkin Kätlinin voittoa. Ja eniten Esan. Miehen sarkastinen huumori miellyttää minua suuresti.

Veikkaus: Antti saa ensimmäisenä lähtöpassit, sitten Aso. Kätlin ja Esa taistelevat voitosta tiukasti, mutta lopulta voitto lipuu Esan haaviin pienellä erolla.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines