Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Ensi-ilta: WALL-E: 05.09.2008
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: WALL·E - Pixarin paras?  (Luettu 5823 kertaa)
WALL·E - Pixarin paras? « : 29.07.2008 13:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW WALL·E sen kuin lähestyy lähestymistään. Itseasiassa ainakin stadissa sen voi mennä teatteriin katsomaan jo ensi viikolla. Juuri varasin liput ensi maanantaiksi päivänäytökseen tennispalatsi kolmoseen.  Odotukset ovat niinkin kovat, että luulen tämän olevan toistaiseksi Pixarin kovin animaatio. Ratatouille on nykyinen suosikkini.

En tiedä miten, mutta jotenkin Pixar onnistuu teknisesti pistämään aina vain paremmaksi. WALL·E on jo naurettavan hienon näköistä 3D-animaatiota ja vähän päälle. Muutaman HD-trailerin jälkeen mietin, miltä tämä näyttääkään isolla bittivirralla BD-levyllä. Aiemmatkin pixarit ovat sillä formaatilla luokkaa "järkyttävän makee".

Virallinen kotimaan ensi-ilta on siis 5.9, mutta jos kiinnostaa nähdä tämä yli kuukautta aiemmin, niin Finnkino tosiaan järjestää ennakkonäytöksiä loman leffahuipennus -viikolla. Jos raahautuu teatteriin ennen puoltapäivää, pääsee 4,50 eurolla.


Vaikka tätä odotankin innolla, olen seurannut varsin vähänlaisesti elokuvan kehitystä ja sen saamia arvosteluja. Toki olen tietoinen siitä, että tätä on kehuttu jopa parhaaksi 3D-animaatioksi koskaan, mutta toisin kuin TDK:n tapauksessa,  hype-kelkkaan en ole itse hypännyt.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: WALL·E - Pixarin paras? « Vastaus #1 : 29.07.2008 16:39 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili En ole sanaakaan tästä elokuvasta lukenut, mutta kiinnostuin toissapäivänä todella kun ensimmäistä kertaa katselein trailerit. Teknisesti ihan hienoa, mutta ennen kaikkea tässä kiinnostaa mielenkiintoinen ja herttainen alkuasetelma. Toivottavasti elokuvassa on mahdollisimman vähän puhetta ja mahdollisimman paljon Wall-E:n yksinäistä tutkiskelua karussa maailmankaikkeudessa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: WALL·E - Pixarin paras? « Vastaus #2 : 29.07.2008 16:46 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Huoh, eivät sitten voi näyttää muuta kuin Hesassa ennakkonäytöstä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: WALL·E - Pixarin paras? « Vastaus #3 : 29.07.2008 16:47 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ratatouillen jälkeen olen vasta alkanut kiinnostumaan näistä animaatioista. Se oli oikeasti hyvä elokuva. Ansaitsisi paikan hyllyssä BD-versiona. Em. lisäksi olen nähnyt vain Nemoa etismässä ja Toy Storyn. TS:n joskus kakarana kun se pyöri teattereissa. WALL·E näyttää kyllä hienolta. Teknisesti todella upeaa jälkeä. Toivottavasti on muillakin osa-alueilla yhtä loistava kuin Ratatouille. Taidan kyllä odottaa vuokraversiota. Ärsyttää ajatus siitä, että sali olisi täynnä (meluavia) kakaroita pilaamassa leffanautinnon.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: WALL·E - Pixarin paras? « Vastaus #4 : 29.07.2008 16:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Huoh, eivät sitten voi näyttää muuta kuin Hesassa ennakkonäytöstä.

Tuo on minustakin vähän tylyä. Ainakin Turussa ja Tampereella olisivat voineet järjestää ennakkonäytöksiä myös.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: WALL·E - Pixarin paras? « Vastaus #5 : 29.07.2008 21:45 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Omat liput varattu keskiviikolle klo. 18.15-näytökseen. Paljon hyvää olen minäkin tosiaan kuullut tästä, ja hyvillä mielin menossa katselemaan.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: WALL·E - Pixarin paras? « Vastaus #6 : 30.07.2008 14:21 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili No joo, ihan hyvä leffa tuo Wall-E on. Ei todellakaan niin hyvä kuin mitä arvostelut ovat antaneet ymmärtää, mutta silti sen katsoo mielellään. Ensimmäinen puolisko leffasta on maagisen ihastuttavaa, kun dialogiakaan ei käytännössä ole lainkaan. Ongelmana on se ettei mielenkiinto pysy yllä kokonaisen elokuvan ajan. Sääli että mielenkiintoinen alkuasetelma pilataan tavanomaisella toisella puoliskolla. Ne hullut robotit ovat kyllä hauskoja :lol:
Antaisin Wall-E:lle 3,5/5

Oma suosikkini Pixarin animaatioista on ehdottomasti The Incredibles, jota jaksan yhä katsoa tasaisin väliajoin, ja jonka omistan ainoana Pixar-elokuvana DVD:llä. Monsters Inc. on myös loistava.
tallennettu
Re: WALL·E - Pixarin paras? « Vastaus #7 : 31.07.2008 23:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tätä on venattu ekasta trailerista lähtien. Jokin siinä viehättää. Syyskuussa katsomaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: WALL·E - Pixarin paras? « Vastaus #8 : 04.08.2008 17:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Into the Wild, Juno, Dark Knight ja nyt WALL·E. Vuosi 2008 ei vain lopeta antamista!

Ylistäkäämme Pixaria, joka on jälleen kerran venyttänyt 3D-animaation hienouden rajaa. Lopputulos on ällistyttävän komean näköinen pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Mutta onko se nyt uutinen jos Pixarin animaatio näyttää upealta? Ei, mutta kyllähän se silti todettava on.

WALL·E kertoo lämpimillä sävyillä maalatun elokuvan yksin maan päällä uurastavasta robotista, joka kaipaa itselleen kipeästi omaa vastakappalettaan. Joku voi väittää Pixarin tarinoita yksinkertaisiksi, ja sitähän ne pohjimmiltaan toki ovatkin. Mutta kun ne toimivat niin hemmetin hyvin. Huumori on WALL·E:ssä loistokasta, ja sitä on tarjolla niin pienille kuin varttuneimmillekin katsojille. Pixar tietää mikä naurattaa lapsia ja mikä aikuisia, joten kaikenikäiset pystyvät nauttimaan elokuvasta.

Minulla oli hahmojen toimivuudesta omat epäilyni. Voivatko robotit olla persoonallisia ja inhimillisiä? Pixarin käsittelyssä, kyllä voivat. WALL·E on inhimillinen, persoonallinen ja viattoman oloinen robotti, jonka "ilmeet" ja liikkeet tekevät siitä rakastettavan. Jo ensiminuuttien jälkeen olin söötin pienen koheltajan edessä täysin myytyä katselijaa. Muutkin elokuvan mytologiassa esiintyvät hahmot ovat persoonallisuudella siunattuja robottiruttusia, joiden pelkkä olemus saa suun leveään virneeseen.

Pixar tekee tarinan pohjatyöt upeasti, ja viimeiset viisi minuuttia kostuttivat silmänurkan. Miten ihmeessä minä voisin haukkua WALL·E:n tarinaa, jos se sai nauramaan, hämmästelemään, suremaan ja onnesta kyynelehtimään? Tämän hienon animaation aikana pääsee kokemaan koko tunteiden kirjon kaikessa vahvuudessaan. Missään kohtaan ei tunnu "hälläväliä" fiilistä. Elokuvan juonta ei tule verrata suuriin eeppisiin "oikean elämän"teoksiin, vaan suoraan muihin animaatioihin.

Minusta tuntuu, että minun on hyvistä elokuvista vaikea löytää ylipäätään mitään haukuttavaa. "Taasko Epiltä viisi tähteä, miten omaperäistä!". Mutta kuulkaas, haistakaa te home (kyllä, kirjoitin home), ja antakaa minun nauttia elokuvista täysillä. Jos joltakin muulta uupuu moinen eläytymisentaito, niin se ei todellakaan ole minun kokemuksestani pois. Jos en keskustelupalstoilla pysty saavuttamaan statusta löytämällä mestariteoksista niiden heikkoja kohtia, niin voi voi.

WALL·E on toistaiseksi Pixarin paras ja todennäköisesti myös hienoin kokopitkä animaatio mitä ihmiskunta on koskaan tehnyt.




« Viimeksi muokattu: 04.08.2008 18:02 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: WALL·E - Pixarin paras? « Vastaus #9 : 04.08.2008 20:25 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Juno ja Into the Wild tulivat 2007. :p

WALL-E:tä odotetaan lerssi kovana kuten TK sanoo, tulis jo. Hellboy 2 myös.
tallennettu
Re: WALL·E - Pixarin paras? « Vastaus #10 : 04.08.2008 21:24 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Juno ja Into the Wild tulivat 2007. :p
Eivät Suomeen. :p
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: WALL·E - Pixarin paras? « Vastaus #11 : 06.08.2008 22:18 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään kävin tennarissa katsomassa ja pidin aivan älyttömästi. Eli topiciin vastatakseni: kyllä, Wall-E on mielestäni Pixarin paras kokopitkä animaatio. Tunnelmaltaan ja tekniseltä toteutukseltaan aivan omaa luokkaansa, ja hahmogalleriasta löytyy tyypilliseen Pixarin tyyliin aivan varmasti jokaiselle oma suosikki. Jos perusjuonta ruvetaan tarkastelemaan suurennuslasilla, niin eihän se ihmeelliseltä kuullosta, mutta se tapa millä elokuva tuo sen ruudulle on silkkaa magiaa.

Kliseetähdistä viisi viidestä, ehdottomasti!
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: WALL·E - Pixarin paras? « Vastaus #12 : 07.08.2008 02:01 »
CBU Jäsen Viestejä: 3 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli myös käytyä katsomassa Wall-E tennispalatsin aamunäytöksessä. Ja kyllä se Pixarin paras elokuva on. On kyllä hienoa kun on suuret odotukset leffaa kohtaan ja teatterista ulos astellessa tuntuu että ne ovat ylittyneet reippaasti.
 
Jatkan myös kliseelinjalla. Eli viisi tähtöstä täältäkin.
tallennettu
Re: WALL·E - Pixarin paras? « Vastaus #13 : 18.08.2008 08:49 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Hei kuulostaapa kivalta! Mulla oli tästä hyvät vibat ekasta traikusta lähtien, ja nyt odottelen vielä vähän innokkaammin. Kävisin jo, mutta sovin rakkaani kanssa että katsotaan se yhdessä, eli vielä pari viikkoa joutuu ainakin venaamaan. Noh, tuloo se sieltä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines