Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Aihe: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!"  (Luettu 19347 kertaa)
"Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « : 28.11.2007 11:35 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Renny Harlinin ikuisuusprojekti, elokuva Mannerheimista, on ottanut tällä viikolla askelia eteenpäin. Elokuva tuotetaan sittenkin pelkästään suomalaisvoimin ja ensi-ilta on ymmärtääkseni talvella 2009. Käsikirjoitusta rustaa Kummelista ja Tampereen Teatterista tuttu Heikki Vihinen ja pääosassa näyttelee Mikko Nousiainen. Mielestäni Mikko oli ihan OK Going to Kansas Cityssa ja viimeaikaisissa tetteriesiintymisissään suorastaan hyvä, mutta Levottomista en osaa sanoa mitään kun keskityin vain seuralaiseni lämmittelemiseen.

Kaikesta huolimatta mä olen jo valmiiksi asennoitunut siihen että tästä tulee farssi, katastrofi. Kustannus- ja elokuvateknisistä syistä siihen ei kuitenkaan saada mahtumaan kosmopoliitti-Carlin koko elämää, ja kanssalishistoriallisista syistä johtuen kansalaissota ja toinen maailmansota ovat varmasti mukana. Tämä tarkoittaa tietysti sitä että vakoilumatka Kiinaan Venäjän tsaarin piikkiin ja Japanin sota jäävät aika pitkälti pois. Yleisilmeeltään leffa on varmaankin enimmäkseen isänmaallista paatosta, mutta tasapuolisuuden nimissä mukana on varmaankin jotain pientä viittausta Mannerheimin hekilökohtaisiin negatiivisiin ominaisuuksiin (pikkutarkkuus, huono suomenkielen taito), mutta veikkaisin että todellinen kritiikki jätetään elokuvasta pois (kansalaissodan lahtari-Mannerheim, Aunuksen retket, Mannerheimin rooli Mäntsälän kapinassa ja Lapuan liikkeessä.)

Jotenkin tää tuntuu mun mielestäni melkein yhtä huonolta idealta kuin se että Pekko Aikamiespoika-Talent-Tuttujuttuapina Timo Koivusalo tekisi uudelleenfilmatisoinnin jostakin kansallisteoksesta, sanotaan vaikka Linnan Pohjantähti-trilogiasta. Mua yleisesti häiritsee se että suomalaiset naureskelevat kovin mielellään Kim-Jong Il:in legendaarisille golftuloksille tai Turkmenistanin edesmenneelle Turkmenbashille ja sitten palvovat sokeasti sekä Mannerheimin että Kekkosen henkilökultteja. Fools.

Mitä mieltä olette tästä elokuvasuunnitelmasta, Renny Harlinista, Mikko Nousiaisesta ja Mannerheimin henkilökultista?

Omassa synopsiksessani pääosaa näyttelee luottomies Samuel L. Jackson. Lisäksi kansalaissota ja toinen maailmansota on korvattu Korealla ja Vietnamilla, mutta jostain syystä tää ei taida kelvata Selinille ja Rennylle.
"In their most desperate hour...One man...One vision...Mänörhaim. Coming soon."


« Viimeksi muokattu: 28.11.2007 12:45 kirjoittanut Melfice_ »
N
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #1 : 28.11.2007 11:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kotimaiset leffat eivät juuri koskaan päädy omille seuranlistoilleni enkä niistä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta juuri pidäkään (Kaurismäet). Mutta kyllähän tätä projektia nyt seurata täytyy, kun se tosiaan on huomattavasti todellisempi tänä päivänä kuin vielä muutama vuosi sitten, jolloin huhuissa vielä Mannerheimin rooliin aseteltiin Jude Lawta!

Leffan budjetti on ennätyksellisen kallis Suomituotannoksi. Tämäkin takaa sen, että leffalla on jo valmiina massojen ja median huomio.

En odota tästä mitään kovin mairittelevaa lisäystä Rennyn ansioluetteloon. Melkoinen kaupallinen menestys tästä silti on varmasti tulossa, sitä en epäile hetkeäkään.

Renny ohjaajan pallilla sekä arveluttaa että ilostuttaa. Mies, joka on ohjannut viime vuosina kasan keskinkertaisia action-elokuvia, pääsee tekemään nyt jotakin hieman erilaista. On se kiintoisaa nähdä miten Harlin saa tämän ohjattua ja kasassa pidettyä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #2 : 28.11.2007 12:16 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Äärimmäisen haastava projekti. Minä näen ongelmana juuri tuon Mannerheimin elämän tapahtumarikkauden kertomisen. Mikko Nousiainen on ihan hyvä valinta Mannerheimiksi. Onneksi roolia ei saanut Peter Franzén tai jokin muu vakiokasvo.

Mutta en odota elokuvalta oikeastaan mitään. Olisivat saaneet tehdä elokuvan vaikkapa maailman parhaasta tarkka-ampujasta, Simo Häyhästä. On vain aika vaikea löytää autenttista pygmiä päärooliin.
Nice beaver!
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #3 : 28.11.2007 12:27 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo...ei pahemmin kyllä uskoa leffan onnistumisesta täältä löydy. Jo ensimmäisitä uutisista lähtien olen ollut sitä mieltä, että parempi kun olisivat antaneet koko asian olla. Haastavuutta tosiaan tekijöillä riittää.
Jokseenkin jo se, että Renny on ohjaajana saa aikaan sen, että uskon leffan floppaavan, vaikka varmasti hyvä ohjaaja onkin, mutta... se ei aina auta. Mikko Nousiainen on varmasti ihan hyvä valinta rooliin, ja kuten TseiTsei sanoi, hyvä ettei joku vakiokasvo saanut osaa.

Vaan no...voittihan Suomi euroviisutkin, niin kaipa tämäkin voi sitten onnistua ;)
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #4 : 28.11.2007 13:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Minulla on kaksi genreä tai luokittelua elokuvissa joita en yleensä katso ikinä. Toinen on suomielokuvat toinen on perinteiset sotaelokuvat. En vain löydä niistä oikein mitään viihdyttävää ikinä. Joten veikkaan että innostukseni ei tule olemaan kovin suuri tämänkään elokuvan kohdalla.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #5 : 28.11.2007 13:47 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus käyttäjältä: Melfice
Omassa synopsiksessani pääosaa näyttelee luottomies Samuel L. Jackson.

Enough is enough! I have had it with these motherfucking soviets on this motherfucking country!

Voice of The World.
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #6 : 28.11.2007 20:14 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Lipton Cockton, Jadesoturi ja Star Wreck taisivat olla ainoa suomileffat, jotka olen suomileffoista jaksanut katsoa loppuun. Muuten mulla ei edes paljoa ole sanottavaa suomalaisista leffoista, kun ne yleensä skippaan. Niiden vika kun sattuu sama kuin suomalaisella kirjallisuudella: keskitytään aivan liikaa siihen realismiin eikä kuvatut tapahtumat ole pätkääkään kiinnostavia. Tai mistä mä sen tiedän, ehkä asia on viime aikoina muuttunut enkä ole jaksanut ottaa asioista selvää.

Lisäksi isänmaallisella paatoksella on aina tapana mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tuntematon luettiin fast forwardilla eikä siitä sen koommin olla puhuttu, mitä nyt ala-arvoisen referaatin ja vähintään yhtä ala-arvoisen analyysin siitä puklasin ulos, kun ei riittänyt yksinkertaisesti kiinnostus aiheeseen.

Mitä Mannerheim-leffaan tulee, Renny itsessään jo meinaa katastrofia. Passaan.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #7 : 02.12.2007 20:32 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Katsoin tuossa Arto Nybergin ja kävi ilmi, että Mikko Nousiainen ei ole käynyt armeijaa. Ei nyt mikään big deal, mutta IMO syö kyllä uskottavuutta, kun näytellään monessa sopassa keitettyä marsalkkaa.
Nice beaver!
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #8 : 03.12.2007 00:03 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei taiteilijoiden tarvitse, vapautusta heilahtaa hei automaattisesti.
N
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #9 : 24.02.2008 01:37 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ei nyt mikään big deal, mutta IMO syö kyllä uskottavuutta, kun näytellään monessa sopassa keitettyä marsalkkaa.
Key wörd = NÄYTELLÄÄN. Tuskinpa kovin moni fantasialeffassa näyttelevä on käynyt pienestä pitäen metsällä örkkijahdissa. Sir Ian McKellenkin on hyvin pienellä todennäköisyydellä liikkunut hirveästi velho-piireissä ennen LOTR-trilogian kuvauksia. Eipä tuolla armeijassa mitään elämää suurempaa opita, mitä ei pienellä harjoittelulla oppisi ilmankin.

Mitä itse leffaan tulee, ei kiinnosta. En ole suomalaisten elokuvien suurystävä, liikaa ah-niin-shokeeraavaa seksiä/alastomuutta ja angstia kaikissa vähänkään vakavammissa leffoissa ("komediat" erikseen). Jos haluan katsoa kiimaisia kolmekymppisiä panemassa, katson mieluummin ihan rehellisiä pornoleffoja, jotka eivät peitä mitään, kuin näitä mukataiteellisia suomalaisia leffoja. Nykyteinit sitten täyttävät tuon angsti-kiintiön (yli äyräidensäkin), olisi mukava nähdä lehvoissa jotain muutakin.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #10 : 24.02.2008 10:39 »
tuhis Vieras Niin, eihän sitä koskaan tiedä josko tämä tekijäkaarti tulkitsee Mannerheimia shokeeraavalla seksillä ja angstilla.
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #11 : 24.02.2008 13:15 »
KOSHIRRO Jäsen Viestejä: 93 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mitä itse leffaan tulee, ei kiinnosta. En ole suomalaisten elokuvien suurystävä, liikaa ah-niin-shokeeraavaa seksiä/alastomuutta ja angstia kaikissa vähänkään vakavammissa leffoissa

*Kröhm* Rukajärven tie...
Taitaa olla suomalaisten ohjaajien itseluottamus niin heikko että on pakko änkeä joku random seksikohtaus että edes joku katsoisi kyseisen leffan.
"Tasa-arvoasioista vastaava ministeri Stefan Wallin (Rkp) korosti, että tasa-arvon lähtökohdat ovat kolme K:ta"
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #12 : 25.02.2008 09:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Näyttelijä ainakin näyttää nuorelta Manskilta. Mutta siis kiinnostus on kyllä juurikin tätä nollaluokkaa.

Tosin jos Renny vetäisi sellaisen kunnon B-luokan rämistelyn manskin nimiin niin se fiasko olisi nähtävä. Ja sen jälkeinen lynkkays. (tosin eivät Suomalaiset älyä mitään elokuvista)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #13 : 10.03.2008 15:37 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Ehdoton peukku täältä Uralin Perhosen homomeiningeille ja ennen kaikkea suomalaisten HÄTÄILYLLE aiheen tiimoilta!
Itse toivon että Rennyn marskielokuvassa Mikko Nousiainen goes Brokeback Mountain.
N
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #14 : 17.02.2009 21:41 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Kunnon kuvaukset alkavat sitten maaliskuun alussa täällä Pohjois-Karjalan suunnalla. Jaamankankaalle on duunattu metritolkulla juoksuhautaa ja lunta kyllä pitäisi riittää autenttisten talvisotakohtauksien kuvaamiseen.

Itse en jaksanut hakea avustajaksi. Kai siellä olisi päässyt esittämään kuollutta ryssää tai rivisotilasta.
Nice beaver!
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #15 : 20.02.2009 15:29 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus
MTV3: Talouskriisi jäädytti Mannerheim-elokuvan

Tuotantoyhtiö Solar filmsiltä kerrotaan, että tanskalainen omistaja on vetäytynyt Mannerheim-elokuvan lisärahoituksesta. Syynä on kansainvälinen talouskriisi.

Elokuvantekijät toivovatkin nyt kotimaisten pääomasijoittajien ja isänmaallisten tahojen pelastavan pulassa olevan projektin.

- On sääli jos elokuvan teko lopetetaan juuri ennen kuvausten alkamista. Elokuvan valmistelutöihin on uponnut yli kolme miljoonaa euroa ja olisi katastrofi, jos kuvaukset jouduttaisiin siirtämään, elokuvan tuottaja Markus Selin kommentoi MTV3:lle.

Mannerheim-elokuva on Suomen historian suuri elokuvahanke. Sen budjetti on 10 miljoonaa euroa.
 
IL

Liekö tuo mikään takapakki suomalaiselle laatuelokuvalle.
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #16 : 27.02.2009 17:19 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili http://www.iltalehti.fi/leffat/200902279160657_le.shtml

 :lol:

tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #17 : 25.09.2010 00:32 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Kohta on kolme vuotta kulunut eikä tätä pökälettä vielä näy missään, toivottavasti ei tulekaan koskaan pihalle. Tekisi mieli tarkistaa että mikä on tällä hetkellä tilanne tuotannon kanssa...


... mutta todellisuudessa ei kyllä kiinnosta vittuakaan.
N
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #18 : 25.09.2010 10:39 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kohta on kolme vuotta kulunut eikä tätä pökälettä vielä näy missään, toivottavasti ei tulekaan koskaan pihalle. Tekisi mieli tarkistaa että mikä on tällä hetkellä tilanne tuotannon kanssa...


... mutta todellisuudessa ei kyllä kiinnosta vittuakaan.
Huutonaurua niille idiooteille, jotka osti niitä ylikalliita Mannerheim-lippuja ja muita Marski-tuotteita. Noh, saipahan Selin vähän rahaa koksuun.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #19 : 05.08.2011 10:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Dome Karukoski ohjaajan pallille

Jaa-a. Karukoski nyt ei ensimmäisenä tule mieleen, kun mietin Mannerheimin tyylistä elokuvaa. Kaveri on kyllä ohjannut viime vuosien laadukkaimmat suomifilkat, mutta miten käy tämän projektin kanssa?

Sitäpaitsi, saadaankohan kuvauksia oikeasti käyntiin lähiaikoina. Tuotannosta on tullut vuosien varrella aika suuri vitsi. Toivoisihan sen joskus valmistuvan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #20 : 14.08.2012 19:10 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Omassa synopsiksessani pääosaa näyttelee luottomies Samuel L. Jackson. Lisäksi kansalaissota ja toinen maailmansota on korvattu Korealla ja Vietnamilla, mutta jostain syystä tää ei taida kelvata Selinille ja Rennylle.
"In their most desperate hour...One man...One vision...Mänörhaim. Coming soon."Päästettiinkö Melfice sittenkin kirjoittamaan uusi leffa?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #21 : 14.08.2012 22:03 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Joo meni nyt vähän ohi, että mitä vittua tossa nyt haettiin tolla idealla..


Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #22 : 15.08.2012 18:18 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Joo meni nyt vähän ohi, että mitä vittua tossa nyt haettiin tolla idealla..


Spoileri (osoita katsoaksesi)
Ehkä Yle haluaa junteille osoittaa, että kyseessä on vain elokuva?
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #23 : 15.08.2012 18:36 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Siis yle haluaa osoittaa tekemällä elokuvan, että kyseessä on vain elokuva? Wat. :lol:
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #24 : 15.08.2012 22:15 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Siis mulle on ihan yksi lysti, jos joku tekee tuollaisen leffan omalla rahoituksellaan mutta en nyt tajua että mitä helvettiä Ylellä pitää olla tämän kanssa tekemistä. Verorahoista tuokin nyt menee (vaikka eipä tuo nyt tosin juuri mitään maksanutkaan). Jää vaan tuollainen vittuilun maku suuhun, kun salassa pitää tehdä ja ihan tahallaan pitää tehdä Keniassa kenialaisilla näyttelijöillä vaikka leffa kertoo suomalaisesta kaverista. Ihan sama kun Nelson Mandelaa näyttelisi joku valkoihoinen sälli.

Eli lähinnä mua vituttaa tämä Ylen rooli tässä ja heidän tyyli hoitaa tämä juttu.« Viimeksi muokattu: 15.08.2012 22:50 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #25 : 15.08.2012 22:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Miksei yle saisi rahoittaa vaikka zimbabwelaisia lyhytelokuvia, jos ne heidän mielestään ovat hyvää matskua ylen tarjontaan?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #26 : 15.08.2012 22:52 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
Miksei yle saisi rahoittaa vaikka zimbabwelaisia lyhytelokuvia, jos ne heidän mielestään ovat hyvää matskua ylen tarjontaan?

Minun puolestani saavat rahoittaa vaikka Pohjois-Korean propagandaleffoja mutta ihan turha odottaa että rupeaisin TV-lupamaksua kovin innoissani maksamaan. No ensi vuonna tulee Yle-vero, niin eipä tarvi tätäkään pohtia.
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #27 : 15.08.2012 23:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mieluummin tämä kuin joku geneerinen sotaleffa, pääosissa peter franzen ja sen kaverit.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #28 : 16.08.2012 12:26 »
Vinnie Wanha jäärä. Jäsen Viestejä: 14 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mieluummin tämä kuin joku geneerinen sotaleffa, pääosissa peter franzen ja sen kaverit.
zoukka vei jalat suustani.

Mutta silti tuo marskin näyttelijän valinta oli aika mielenkiintoinen.
Ehkäpä halpaa, uskottavaa vaaleapintaista näyttelijää ei sitten vain sattunut olemaan...
Kylläpä tuo varmasti tulee televisiosta katsottua, teatteriin asti en taida silti vaivautua, koska ei ole kovin autenttista meininkiä.

YLE myllää tottumuksia taas ihan huolella.  8)
tallennettu
Vs: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" « Vastaus #29 : 16.08.2012 12:52 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Jos leffa maksaa 20 000 euroa niin eipä sillä kovin kummoisia näyttelijöitä riviin saada.

Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines