Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Tony Hawk's Pro Skater HD  (Luettu 6504 kertaa)
Tony Hawk's Pro Skater HD « : 19.07.2012 13:02 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Tony Hawk's Pro Skater HD

Peli ilmestyi eilen saataville XBLA:een. Olen itse vääntänyt vajaan viikon verran. Onko muut vielä ehtineet latailla?

Itse ainakin olin aluksi pettynyt pelin tahmaisuuteen. Skeittaaja tuntuu liikkuvan kuin puurossa konsanaan. Välillä vauhtia on suorastaan ärsyttävän vähän. Grindiin hypätessä pelin tempoa väännetään jostain syystä hitaammaksi, joka sotkee ainakin omaa rytmiä pahasti. Neversoftin peleistä jäädään ihan helvetisti jälkeen.

Muitakin pieniä ärsytyksen aiheita on. Kameraa ei saa itse väännellä. SKATE-kirjainten, Secret DVD:n ja muiden kamppeiden etsiminen kentistä on välillä järjetöntä tuskaa, kun ei saa vapaasti katsella sinne minne huvittaa. Myös pelin fysiikkamoottori pistelee välillä omiaan. Esimerkiksi THUGissa on ihan reippaasti paremmat skeittifysiikat kuin tässä, mikä on suorastaan naurettavaa.

Kun eilen illalla pääsin kunnon High Scoretuksen pariin, alkoi peli jo maistua aika helvetisti paremmalta. Uudet biisit ovat hyviä ja THPS:stä ja THPS2:sta valitut biisit saavat nostalgian kyyneleen valumaan kokeneen haukka-pelaajan silmäkulmasta. Btw. olin eilen illalla Venice-kentässä sijalla kahdeksan maailman tilastoissa. Tänään oli pudonnut sijoitus tuonne 20. korville, eli huipulla tulee varmaankin tuulemaan.

Vaikka tämä ei kelvoton tekele ole, ei tämä uusi versiointi pelistä tee oikeutta alkuperäisille peleille. Pelaan varmasti ihan hitosti jo pelkästään verkkotilastojen takia, mutta enemmän olisin hunajaa kussut, jos HD-kehitys olisi joko annettu Neversoftille, joka todennäköisesti vielä muistaa mikä peleissä oli niin loistavaa tai edes tyydytty kääntämään alkuperäiset osat HD:ksi.


Sitten vähän kasuaalimpaa jutustelua pelistä:

THPS HD ottaa mallia THPS2:sta. Toisin sanoen siis liian korkeat pudotukset kaatavat skeittarin. Tämä ärsyttää varsinkin Downhill Jam -kentässä, jossa jokainen hyppyri tietää kaatumista.

Reverttejä ei ole, joten rampeista ei komboja jatketa. Kukin saa itse päättää tykkääkö tästä vai ei. Itselle rakkaimmat sarjan pelit ovat THPS3-THUG, joten siitä voi päätellä mitä itse ajattelen tästä ratkaisusta. Toisaalta ykköstä ja kakkosta on väännetty myös pirusti, joten ei se mitenkään itkettänyt.

Tasapainoilu manuaaleissa ja grindeissä on selvästi kakkosen peruja, sillä mitään satojen metrien grindauksia ei juuri vedellä. Itse yhden illan High Score -tahkoamisen jälkeen pääsin noin 1,5 miljoonaan pisteeseen, joten se kertonee Haukan faneille pelien kombojen pituuksista = ne ovat reippaasti lyhyempiä kuin sarjan viimeisissä osissa (en laske mitään Ridea ja Shrediä sarjan peleiksi).
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #1 : 19.07.2012 13:30 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, itseä kiinnosti suht paljon tämä ennen julkaisuaan, pitkälti siksikin että näitä tuli pelailtua aika paljon silloin kun ilmestyivät... Sitten julkaisu tuli ja arvostelut piikittelevät kontrolleista ja ties mistä, splitscreeniä ei kuulemma edes ole (?!) ja muutenkin vaikuttaa vähän laimean vastaanoton saaneen ko. peli. Tosin silloin tällöin näkee, että nostalgia + 1200 pisteen hinta (ei sentään täyshintaisena myy..) riittäisivät kyllä pitämään innon yllä tähän, mutta mitenhän on?

(en laske mitään Ridea ja Shrediä sarjan peleiksi).

Ja kieltämättä on vähän karua, että tekijätiimiksi tosiaan värvättiin Neversoftin sijaan Robomodo, joka yllämainitut tekeleet on tehnyt... Täytyy sanoa, että tällä hetkellä vaikuttaa melko rahastukselta - tosin aika tehokkaalta sellaiselta - mutta pitänee testata trialia, ehkä se antaisi vähän osviittaa siihen, onko peli ostamisen arvoinen vai ei...
tallennettu
Re: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #2 : 19.07.2012 14:20 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Mua pelotti alunperinkin se, että tämä todennäköisesti tehdään ykkösen ja/tai kakkosen ohjausmallille, mikä tarkoittaa monien elintärkeiden jippojen pois jäämistä. Niinhän siinä kävi, ja vielä kun monet muutkin osa-alueet tuntuvat saavan runtua, niin voi hyvin olla, että tämä jää hankkimatta. High scorettaminen kieltämättä kiinnostaisi, mutta pelattavaa on niin järkyttävästi tällä hetkellä, ettei se ehkä yksin riitä. Nostalgiavibojakin kun voi hakea jo omasta pelihyllystä, jossa seisovat alkuperäisinä kaikki osat välillä THPS1-THUG.

Kattoos ny, pitääkö päätös vai sorrunko kokeilemaan. Kävi miten kävi, pistä Snake viestiä kun huipulla alkaa tuulemaan liikaa, niin otetaan se PS2-haukkojen herkkupäivä. Kesäloma loppuu kohta. ;)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #3 : 19.07.2012 14:22 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kyllähän tällä julkaisulla olisi ollut potentiaalia generaation huipulle, mutta totaalinen pannukakkuhan tämä on jo pelaamattakin. Aivan kuten THPS4:n ja THUG:n jälkeen ei pysty menemään takaisin edes THPS3:een sen yksinkertaisuuden vuoksi, ei nytkään pysty menemään vielä siitä takaisinpäin, revertittömään aikaan. Pelistä jätettiin pois aivan liikaa tärkeitä mekaniikoita. THUG säilyy varmaankin hamaan loppuun asti sarjan parhaana pelinä, etenkin, kun näkee vielä foorumeilla tällaisia "reverteistä lähtien THPS-sarja meni pilalle"-kommentteja. Tony Hawkin kulta-aika on ohi. Eikä siihen auttaisi, vaikka Neversoft tulisi takaisin.
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #4 : 19.07.2012 14:25 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Omasta mielestäni portti on loistava. Kenttävalinnat vähän harmittaa, ykkösestä ei mielestäni niitä aivan parhaita kuitenkaan napattu. Eilen ja tänään tosiaan jonkun verran pelailtu, parit challenget vielä puuttuu vikasta kentästä. Kontrolleista en valitettavaa löydä, flipit ehkä tuntuu vähän tahmaisilta, mutta THPS-fiilis ainakin meitsillä syttyy taasen!
Omat viimeiset Tony Hawk-muistot tosiaan ovatkin tuolla THPS2-ajoilla, ehkäpä THUGeja pelanneille tämä saattaakin sitten tuntua vähän kankealta. Itellä ainakin You ja Superman saa semmoset THPS-vibat päälle, ettei pikkuviatkaan enää haittaa.
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #5 : 19.07.2012 14:33 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Siis olen odottanut tätä peliä hirveästi, mutta ei hemmetti jos tämäkin on menty kusemaan huolella. Pitää tänään ladata demo testausta varten. Videoiden perusteella fysiikat ja pelattavuus näyttävät aivan karmeilta ja ilmeisesti ruudunpäivitys ei pysy edes 30 fps:ssä. Dreamcastin THPS2  on supersulava 60fps-versio jota on tullut tahkottua tajuttomia määriä, joten voi olla etten pysty millään hyväksymään paskempaa ruudunpäivitystä, saati sitten paskempia fysiikoita.

THUG säilyy varmaankin hamaan loppuun asti sarjan parhaana pelinä, etenkin, kun näkee vielä foorumeilla tällaisia "reverteistä lähtien THPS-sarja meni pilalle"-kommentteja.

Tuon tyylisiä kommentteja kuulee joka pelisarjan kohdalla kaikenlaisten idioottien suusta, vaikka yllättävän harvoin ne pitää oikeasti paikkaansa. Yleensä tuollaisten kommenttien heittäjä ei ole juuri koskenutkaan jatko-osiin, mutta ovat ensimmäisenä itkemässä miten ekan osan jälkeen mentiin metsään.


« Viimeksi muokattu: 19.07.2012 14:41 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #6 : 19.07.2012 18:27 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili THPS2:n jälkeen en ole omistanut mitään haukkapeliä, mutta mielestäni se oli ylivoimaisesti hauskin TH. Undergroundissa ja muissa kontrollit tuntui niin oudoilta, joten luulisin pitäväni tästä HD-versiosta.
Toisaalta splitscreenin puuttuminen on toooodella iso virhe.
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #7 : 19.07.2012 20:54 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Noh, pakko tulla vielä jotain sanomaan kun viimeisetkin goalit juuri taittui. Kyseenalaistan kyllä nuo reippaasti alle kasin menevät arvostelut, grafiikat on uudistettu hienoiksi, soundtrack toimii ja pelattavuus on ainakin näin kymmenen vuoden tauon jälkeen mielestäni hyvä. Vauhdin stoppaamisen kaltaisia bugeja on tullut vastaan, muttei määrässä joka minua ainakaan vielä ärsyttäisi.
Mukavasti muuten ovat pistäneet mukaan perusgoalien jälkeen avautuvia PROjectivejä, joista ainakin vähän testattuna repäsee jo kunnon haastettakin.
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #8 : 19.07.2012 22:47 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Pelin ongelma ei ole oikeastaan siinä, että sen kontrollit ovat THPS2:sta. Sen kanssa tulisin kyllä vielä toimeen. Tahmaisuus, hitaus ja kankeus harmittaa huomattavasti enemmän.

Soundtrack on toki kultaa, mutta nostalgian huumassa mielummin laitan oikean THPS2:n sisään ja pelaan sitä.

Toivotaan kuitenkin, että tämä nyt ottaa tuulta alleen ja seuraavaksi kehitetään THPS3:n ja 4:n pohjalta ladatava HD-Haukka, jossa olisi korjailtu näitä mainittuja vikoja.
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #9 : 20.07.2012 12:31 »
Mr.Universum Jäsen Viestejä: 292 Basaaripisteet: 1 Profiili Latailinpa itsekin pelin keskiviikkona. Muutaman illan vääntäneenä voin todeta onnistuneeksi HD-porttaukseksi. Peli pohjautuu hyvinkin paljon THPS 2:n. Kenttiä on vain seitsemän ja kaikki ovat sarjan kahdesta ensimmäisestä osasta. Tämä ei sinällään häiritse, mutta harmittavan vähän pelattavaa lopulta jäi. Varsinkin kun jo nyt ollaan ilmoitettu tulevasta lisäsisällöstä THPS 3:n kenttien muodossa. Mielellään tuota toki pari iltaa naputteli ja varmasti palaankin pelin pariin lyhyiden sessioiden muodossa. Ulkoasussa ja pelattavuudessa ei löydy mitään valittamista. Soundtrack on myös kovaa kamaa yhdistellen vanhaa ja uutta. Duunailinkin tässä päiväkahvien lomassa Spotify soittolistan pelin kappaleista. Feel free to listen
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #10 : 20.07.2012 20:57 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili No niin, nyt on jo pudottu pitkälle top 10:stä, taisi sija olla 30 kun viimeksi katsoin. Oma tuloskin on kyllä parantunut aika kivasti, joten selvästi pelaajia alkaa olla jo enemmän. Toivottavasti huijarit pysyvät pois tästä pelistä ja Leaderboardseilta.

Sen verran pitää nurista, että vaikka olenkin nyt pelannut jo kuusi vuotta XO:n ohjaimella Haukkoja, ei tuo padi selviydy Haukan kontrolleista yhtään niin puhtain paperein kuin Dual Shock. Vasemman analogitikun paikka on Haukkaan vain parempi, jos se on siinä alempana. Se peukalon asento vain mahdollistaa paremmin sen manuaalin vaatiman nopean liikkeen. Pari kertaa kombo on katkennut, kun ei se manuaali meinaa tiukemmissa väleissä tulla sieltä. Tästä syystä joutuu vähän omaa temppuiluaan rajoittamaan, kun haluaa säästää ylimääräisiä sadasosasekunteja sille tatin ylösalas heilaukselle.

Fysiikkamoottori on minulle suuri itkun aihe. Välillä peli päättää, ettei joku temppu voinut onnistua ja lennättää pelaajan korkealle ilmoihin, vaikka itsestä kyllä tuntuu siltä, ettei virhettä ohjauskomennoissa tapahtunut.

Koko ajan pelatessa on sellainen fiilis, että tekisi mieli heittää Dreamcastin Haukka 2 pyörimään ja pelata sitä. Paha vain, että online Leaderboardsit ovat turhan suuri houkutus. Eilen illalla yö kolmeen tuli väännettyä, sitä edeltävänä vielä pidempään >_<

Haukan pistekisailu on kyllä pelaamista koukuttavimmillaan. En edes jaksa laskea kuinka monta kertaa on kahden minuutin runissa ensimmäinen minuutti mennyt niin putkeen, että uudet enkat ovat ihan käden ulottuvilla, mutta sitten viimeisen minuutin aikana ei saa yhtään mitään aikaan. Lopulta on niin ärsyyntynyt, että edes uudet piste-ennätykset eivät mieltä ilahduta, vaikka sitä onkin tahkottu kolme tuntia putkeen. Ja silti on pakko vielä jatkaa toiset kolme tuntia.

Ja ne jotka väittävät, että revertit ja muut uudet jipot pilasivat Haukan. Täyttä paskaa! Pelattavuuden monipuolistuminenko muka pilaa pelin? Kolmannesta osasta THUGiin Haukat ovat olleet reippaasti sulavampia, parempia ohjattavuudeltaan, helvetisti monipuolisempia ja oikeastaan muutenkin kaikin tavoin parempia. Tottakai joku, joka ei jaksanut kakkosen jälkeen uusia pelejä muuta kuin koettaa vähän, tykkää siitä kakosesta, mutta kyllä sarjan parhaat pelit ovat ehdottomasti THPS3-THUG.
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #11 : 21.07.2012 00:43 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuli sitten ostettua peli ja heti ekana täytyy sanoa että kuka tätä pitää onnistuneena porttauksena ei ole hirveästi haukkoja pelannut. Ei tätä voi edes porttaukseksi sanoa, koska pelattavuus on niin erilaista ja täyttä roskaa alkuperäisiin verrattuna. Revertin ja muiden kikkojen puuttuminen on ongelmista pienin, koska ohjaus ja fysiikat ovat juosten kustuja.

Peli on HD tony hawk thps2:n teemalla, ei mikään porttaus vanhoista. Ainoa syy koko pelin pelaamiseen on leaderboardsit, mutta saa nähä jaksaako edes ne motivoida tarpeeksi. Ärsyttää niin suunnattomasti koska olen odottanut peliä hullun lailla ensijulkistuksesta saakka.« Viimeksi muokattu: 21.07.2012 00:48 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #12 : 21.07.2012 05:44 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kuvittelin, että se paskalta näyttävä skeittaus johtuisi enemmän siitä, että skeittarin statsit ovat olleet videoissa niin huonot. Ilmeisesti kuitenkin koko peli on täyttä sekundaa sitten.

« Viimeksi muokattu: 21.07.2012 12:40 kirjoittanut Cyrus »
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #13 : 21.07.2012 12:32 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Peli kyllä parantuu kun statsit on kerätty täyteen. Ei siitä mikään Neversoftin tuotos tule, mutta selkeästi parempi silti.

Tai sitten vain matkan varrella totuin siihen :D
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #14 : 21.07.2012 12:54 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Lopulta on niin ärsyyntynyt, että edes uudet piste-ennätykset eivät mieltä ilahduta, vaikka sitä onkin tahkottu kolme tuntia putkeen. Ja silti on pakko vielä jatkaa toiset kolme tuntia.

Vaikka sanoin SSX-ketjussa, että olen pelaajana muuttunut ja haluan pelata useampia pelejä, jonka vuoksi en enää highscoreja samalla tavalla metsästä, niin tässä myös yksi syy siihen, ettei tulosten tavoittelu enää samalla tavalla kiinnosta. :D Tosin ärsyyntymisestä ei johdu se, ettei uusi ennätys ilahduta mieltä, vaan siitä, että samalla hetkellä, kun ennätys syntyy, tulee päähän jo ajatus "pystyn parempaan". Mikään ei koskaan riitä, jolloin tuloksen tavoittelusta tulee loputon suo.

Kolmas syy Tony Hawkien kohdalla on se, että löysin parin vuoden pelkän tulosten hakemisen jälkeen uuden tavan kokea THPS. Pelin yhteisö verkossa on ollut ja on vähän vieläkin aivan uskomattoman monipuolinen ja kehittänyt eri tapoja pelata peliä. Yksi näistä improvisointi ja miljoonat uudet tekniikat, joilla comboilua voi höystää.
Kun lopetin highscoren jahtaamisen ja aloin testailla improa, tajusin, etten osannutkaan Tony Hawkia lainkaan, vaikka olin noin satakertaistanut omat vanhat piste-ennätykset offline-ajoilta. Sen jälkeen ei highscoren tavoittelu ole oikeastaan napannut ja Hawkia on tullut pelattua vain improvisoiden. Siinä on loputonta oppimisen iloa, eikä pelkästään hikoilua ennätyksen perään, joka heti synnyttyään tuntuu taas turhalta, kun pitää saada parempi tulos.
THPS HD taas ei pysty tarjoamaan impron saralla oikein mitään, kun kaikki perustekniikatkin revertistä lähtien puuttuvat, saati sitten lukuisat glitchit ja muut mekaniikat, joita yhteisö keksi ja oppi hyödyntämään vuosien varrella. Tämä se pohjimmainen syy, miksi itseäni ei THPS HD kiinnosta lainkaan. Puhumattakaan sitten siitä, että peli taitaa tosiaan olla monin puolin muutenkin sekundaa.
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #15 : 21.07.2012 13:08 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Lopulta on niin ärsyyntynyt, että edes uudet piste-ennätykset eivät mieltä ilahduta, vaikka sitä onkin tahkottu kolme tuntia putkeen. Ja silti on pakko vielä jatkaa toiset kolme tuntia.

Vaikka sanoin SSX-ketjussa, että olen pelaajana muuttunut ja haluan pelata useampia pelejä, jonka vuoksi en enää highscoreja samalla tavalla metsästä, niin tässä myös yksi syy siihen, ettei tulosten tavoittelu enää samalla tavalla kiinnosta. :D Tosin ärsyyntymisestä ei johdu se, ettei uusi ennätys ilahduta mieltä, vaan siitä, että samalla hetkellä, kun ennätys syntyy, tulee päähän jo ajatus "pystyn parempaan". Mikään ei koskaan riitä, jolloin tuloksen tavoittelusta tulee loputon suo.

Kolmas syy Tony Hawkien kohdalla on se, että löysin parin vuoden pelkän tulosten hakemisen jälkeen uuden tavan kokea THPS. Pelin yhteisö verkossa on ollut ja on vähän vieläkin aivan uskomattoman monipuolinen ja kehittänyt eri tapoja pelata peliä. Yksi näistä improvisointi ja miljoonat uudet tekniikat, joilla comboilua voi höystää.
Kun lopetin highscoren jahtaamisen ja aloin testailla improa, tajusin, etten osannutkaan Tony Hawkia lainkaan, vaikka olin noin satakertaistanut omat vanhat piste-ennätykset offline-ajoilta. Sen jälkeen ei highscoren tavoittelu ole oikeastaan napannut ja Hawkia on tullut pelattua vain improvisoiden. Siinä on loputonta oppimisen iloa, eikä pelkästään hikoilua ennätyksen perään, joka heti synnyttyään tuntuu taas turhalta, kun pitää saada parempi tulos.
THPS HD taas ei pysty tarjoamaan impron saralla oikein mitään, kun kaikki perustekniikatkin revertistä lähtien puuttuvat, saati sitten lukuisat glitchit ja muut mekaniikat, joita yhteisö keksi ja oppi hyödyntämään vuosien varrella. Tämä se pohjimmainen syy, miksi itseäni ei THPS HD kiinnosta lainkaan. Puhumattakaan sitten siitä, että peli taitaa tosiaan olla monin puolin muutenkin sekundaa.
Ymmärrän niin hyvin mitä meinaat.

Impro on tottakai täysin toista luokkaa verrattuna siihen saman lainin kokoaikaiseen hiomiseen. Tosin kyllä piste-enkoissakin voi juttuja hioa ainakin tiettyyn pisteeseen asti. Itse käytin eilisen illan lähes kokonaan siihen kun viilailin komborataa ja testailin miten voisi esimerkiksi kertoimia kasvattaa järkevästi ja mitä grabejä kannattaa käyttää.

Koko ajan pelatessa tekisi mieli laittaa THUG sisään. Voi kun THUG sellaisenaan julkaistaisiin latauspalveluissa verkko-ominaisuuksin. Ei tarvitsisi loppuvuonna muuta enää pelatakaan. Tosin varmaan ne senkin kusisivat jollain Unreal Enginellä.
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #16 : 21.07.2012 14:50 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Heitäppä sneikki tänne Gamertagia tai enkkoja niin pääsee vertailemaan kun itse alotan projectivien jälkeen niitä hinkkaamaan.
Itselleni Tony Hawkit on olleet täysin enkkoja varten, improvisointi ei jotenkin tällaisessa pelissä vaan ole tuntunut niin mukavalta, kuin esimerkiksi skate-sarjassa, jossa 90% ajasta on mennyt freeskaten puolella. Niissä peleissä kun realistisuutta löytyy enemmän, niin hienojen temppujen tekeminen eri spoteilla on tuntunut vaan paljon jännemmältä kun haukoissa. THPS-peleissä vaan se epärealistisuus on koukuttanut siihen, että oppii lentämään koko kentän läpi yhdessä combossa.
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #17 : 21.07.2012 19:16 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili SnakeFIN. En ole toistaiseksi vielä enkkailut muualla kuin Venicessä, mutta varmaan pian alkaa listakomboja tulla muuallakin :)
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #18 : 22.07.2012 23:18 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Tosin kyllä piste-enkoissakin voi juttuja hioa ainakin tiettyyn pisteeseen asti.

Jep. Jossain vaiheessa se raja vain tulee vastaan ja homma muuttuu pikkuseikkojen kanssa kikkailuksi, kun taas improssa ei rajaa ole olemassakaan. Itsekin tosiaan jaksoin pari vuotta päivittäistä jankkaamista ennätysten kanssa ennenkuin aloin siirtyä impron puolelle. :lol:

Lainaus
Koko ajan pelatessa tekisi mieli laittaa THUG sisään. Voi kun THUG sellaisenaan julkaistaisiin latauspalveluissa verkko-ominaisuuksin. Ei tarvitsisi loppuvuonna muuta enää pelatakaan. Tosin varmaan ne senkin kusisivat jollain Unreal Enginellä.

Jep, THPS4 ja THUG samaan pakettiin 60FPS + kevyt HD-meikki + online, kelpaisi.

Skaten ja Hawkin improissa on aika paljon eroa varmasti. Skatessa keskitytään ehkä enemmän juuri niihin spotteihin, Hawkissa taas pystyy sen monipuolisten mekaniikoiden ansiosta kehittämään uskomattomia tapoja mennä ympäri koko kenttää.

Kaikkein parhaita ja mielenkiintoisimpia pelivideoita ovat itselleni huippupelaajien improt THUGissa ja toki myös nelosessa ja THUG kakkosessa. THAWkin vielä menee.
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #19 : 23.07.2012 00:25 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Itse tykkäsin ensin Skatesta älyttömästi, mutta pakko myöntää, että lopulta pelin pelaaminen alkoi maistumaan puulta. Ykkösessä jaksoin vielä metsästää spotteja ja koettaa tehdä niissä jotain hienoa, mutta melko äkkiä into tuohon hommailuun lakkasi.

Hieno peli, hieno mekaniikka jne. mutta kyllä vanhat Tony Hawkit jättävät EA:n tekeleet hyyyyyvin kauas taakseen.

Tony Hawkeissa myös yksinpelit ovat parhaimmillaan pirun viihdyttäviä. THPS3:ssa ja varsinkin THPS4:ssä oli helvetin hauskoja tehtäviä, haastavia COMBO- ja SKATE-ratoja, hitosti hyvää huumoria ja muutenkin hyvä meininki päällä. THUGin tarinatilakin on tullut vedettyä pariin otteeseen läpi. Sen skeittausmeininki on mielestäni toteutettu rutkasti paremmin kuin yksikään SKATEn kampanja. Hauskasti kerrottu tarina pitää otteessaan myös uudelleen läpiipeluukerrat.

Ja kilpailuhenkisenä kaverina Tony Hawkien pistejahti tuo rutkasti lisäarvoa, joka SKATElta puuttuu. 
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #20 : 23.07.2012 14:25 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään aamulla paukutin sitten vikat projectivetkin ja oikeastaan isoin murheenkryyni tässä on mielestäni sisällönpuute. THPS2X-peli aikoinaan sisälsi remaket jokaisesta kahden ensimmäisen pelin kentästä, sekä 5 uutta kenttää, tässä tosiaan vain 7, unlockattavia hahmoja vähän ja parille hahmoille uudet tyylit. DVD:t ei myöskään pelissä anna konkreettisia videoita kuten ennen.
Sountrack, leaderboardit, grafiikat ja nostalgia antavat kyllä tuota tönkömpää gameplayta anteeksi, mutta jos kenttien määrä olisi vaikka tuplattu edes...
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #21 : 23.07.2012 14:39 »
vilpertti Jäsen Viestejä: 27 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse olen tykännyt enemmän skateista kun tony hawkeista. Hawkit on jotenkin liian tahmaisia ja ne eivät tunnu aidolta skeittaamiselta (Kokemusta skeittaamisesta löytyy) niinkuin ei tietenkään skatetkaan mutta enemmän pidän skateistä. Uusinta hawkia en ole vielä ehtinyt testailemaan tai en välttämättä tule testaamaankaan.
tallennettu
Vs: Tony Hawk's Pro Skater HD « Vastaus #22 : 07.08.2012 20:38 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Aika heikosti kävi kuitenkin lopulta minun THPS HD -uralleni.

Pelailin tuossa muutamien päivien aikana THUGia ja kaverin kanssa melkoisia toveja eikä nyt enää HD:n pariin oikein osaa palata.

Vähän harmi sinänsä, että kyllä noita piste-enkkoja olisi voinut vielä hioa, mutta ei vain pysty. Kokoajan pelatessa tulee pakottava tarve käynnistää PS2. Ei jaksa tällä iällä enää hampaat irvessä pakottaa itseään tykkäämään :(
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines