Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • No More Heroes -julkaisu: 14.03.2008
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Aihe: No More Heroes  (Luettu 19165 kertaa)
Re: No More Heroes « Vastaus #60 : 25.01.2008 14:16 »
Pyramidhead Vieras
Ei-niin-mairitteleva. 4/5 x 2 = 8/10 --> 80%.

Ei se noin toimi. Se vain käänetään Metacriticsiin noin. Ei sillä ole mitään tekemistä sen arvosanan todellisen merkityksen kanssa. Viimeksi kun tarkistin 4/5 on aika pirun kova arvosana. Vertaa neljään tähteen elokuvissa. Tähtiä nuo arvosanat tuolla itseasiassa ovatkin. Ja vielä loppuun kysymys. Onko tuo 8 sinusta sitten huono arvosana?


« Viimeksi muokattu: 25.01.2008 14:21 kirjoittanut Pyramidhead »
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #61 : 25.01.2008 14:21 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ei-niin-mairitteleva. 4/5 x 2 = 8/10 --> 80%.

Erona esim. IGN:n ja EDGEn arvosteluissa on se, että ensimmäisessä kritisoidaan peliä, toisessa ei. Mikä on aika huvittavaa, kun otetaan huomioon EDGEn antama arvosana heidän asteikollaan.

Hei mutta Wiillä on aina rima hieman alempana...

Unohdit nyt sen salaliiton! Wiin pelit saavat aina vähintään 10 pistettä liian vähän. Varsinkin Excite Truck, joka on todella HILAROUS, vaikka ohjaus onkin hieman ANKWARD.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #62 : 25.01.2008 14:23 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Ei-niin-mairitteleva. 4/5 x 2 = 8/10 --> 80%.

Ei se noin toimi. Se vain käänetään Metacriticsiin noin. Ei sillä ole mitään tekemistä sen arvosanan todellisen merkityksen kanssa. Viimeksi kun tarkistin 4/5 on aika pirun kova arvosana. Vertaa neljään tähteen elokuvissa. Tähtiä nuo arvosanat tuolla itseasiassa ovatkin. Ja vielä loppuun kysymys. Onko tuo 8 sinusta sitten huono arvosana?

Quotetapa nyt se sana "huono" tuolta mun teksteistä, niin voidaan lopettaa tää jankkaus.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #63 : 25.01.2008 14:26 »
Pyramidhead Vieras
Quotetapa nyt se sana "huono" tuolta mun teksteistä, niin voidaan lopettaa tää jankkaus.

Vertasit arvosanoja arvosteluun, joka antaa 2/5, joka on huono arvosana. "Vähemmän mairittelevia" nuo ovatkin verrattuna johonkin Edgen ysiin, mutta melko mairittelevia arvosanoja nuokin todellisuudessa ovat. Tuolla termillä kuitenkin yleensä viitataan selvästi huonompaan, joka ei tässä tapauksessa pidä paikkaansa.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #64 : 25.01.2008 14:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Voin kirjoittaa raamatullisen vikoja Killer seiskasta. Silti se oli yksi parhaita pelikokemuksiani ikinä. Mulle on ihan yksi ja paskan sama onko pelissä tönkkö ohjaus tai itseääntoistava tappelu. Kaikki mitä olen pelistä lukenut (myös noista mainitsemistasi arvosteluista) on vain lisännyt odotustani. Mutta en toki voi jeesuksen lailla tietää tuleeko pelistä suosikkimateriaalia ennenkuin sitä itse pelaan. Palataan asiaan sitten uudestaan...

Lainaus
Peli on englanninkielinen, tajua jo.

Mun paha.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #65 : 25.01.2008 14:51 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Voin kirjoittaa raamatullisen vikoja Killer seiskasta. Silti se oli yksi parhaita pelikokemuksiani ikinä. Mulle on ihan yksi ja paskan sama onko pelissä tönkkö ohjaus tai itseääntoistava tappelu. Kaikki mitä olen pelistä lukenut (myös noista mainitsemistasi arvosteluista) on vain lisännyt odotustani. Mutta en toki voi jeesuksen lailla tietää tuleeko pelistä suosikkimateriaalia ennenkuin sitä itse pelaan. Palataan asiaan sitten uudestaan...

Suurin syy, minkä vuoksi näitä pelejä ei voi mitenkään verrata, on se että NMH on aivan liian vapaa meriitteihinsä nähden. Killer7 oli raideräiskintä, eikä yrittänyt olla miljoonaa asiaa samaan aikaan.

Toki voi olla, että tämä iskee yhtä kovaa, mutta minulla on päällimmäisenä mielessä muutamia valopilkkuja lukuun ottamatta turhauttavat ongelmat, pelin rakenne sekä jäätävä monotonisuus.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #66 : 25.01.2008 15:07 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mjoo itseasiassa jos USA/MOD-koneen saan käsiini niin voin antaa palautteen pelistä aika piakkoin. Ja älä huoli en kyllä turhaan pelille mitään anna anteeksi. Jos se on paska niin silloin se on paska.

Koitahan kuitenkin läpäistä niin jospa siellä lopussa kiitos seisoisi. Killerikin veti lopussa sellaisen vaihteen päälle, että oikea elämä unohtui jonnekin kauas vähäksi aikaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #67 : 06.02.2008 16:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Niille keitä kiinnostaa tuo Euroopan version sensurointi, katsokaas tämä video niin saatte hyvän kuvan siitä, mitä pelille on tehty. Vertauskohteena videossa tietysti se sensuroimaton USA-versio.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #68 : 06.02.2008 17:05 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili No siis voi helkkari. Sais vaikka edes jonku freeloaderin kun en ala kyllä yhden pelin takia modaamaan. Vielä eilen tuli kiusattua itseä pikkuspoilaavilla välivideoilla.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #69 : 06.02.2008 17:14 »
Zuor Jäsen Viestejä: 180 Basaaripisteet: 2 Profiili Voi olla, että jää koko peli hyllyyn tuon sensuurin takia. Tuo sensuroitu versio näytti kyllä niin surkealta verrattuna tuohon toiseen. Koko fiilis lähtenyt pelistä kiitos sensuroinnin. Pitää sitä kai itekin katsella, jos olisi mahdollisuus pelata tavalla tai toisella tuota USA:n versiota.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #70 : 06.02.2008 17:58 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Njoo...sensurointi loppujenlopuksi tälläisen pikkuasian vuoksi on naurettavaa. Eikös peleillä kuintenkin ikärajat ole? Mutta, itse voin kyllä sanoa että en ole ennenkään juuri vereen kiinnittänyt huomiota (okei, PC-klassikko Lierossa veri oli kyllä cool) joten eipä tämä nytkään häiritse, vaikka tämän peli "jujusta" osa on se veri. Ja varmasti jos pelaa ensin "veri-version" ja sitten siivotun-version, ero on varmasti aika huima tunnelmaltaan.

Tosin olen hiukan ihmetellut miten Suda 51 on tälläiseen suostunut? Veri kun kuitenkin oli vähän jutun jujukin tässä pelissä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #71 : 07.02.2008 08:15 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo eilen saapui oma jenkkiversio ja kyllähän tuo vähän jo kutkuttaisi päästä pelaamaan. Hieno kansi muuten. Tällä kertaa PALLi häviää 10-0.

Kertokaas jos sellainen modi joskus tulee, millä tuo pelittää.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #72 : 01.04.2008 11:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Läpihän se heilahti 14 tunnin jälkeen. Melkoinen vuoristorata oli fiiliksien suhteen, mutta lopussahan se kiitos kuitenkin seisoi.

Vapaa kaupunki on turhake ja ainoa motivaatio siellä pyörimiseen on kerättävä roju. Se on kuitenkin selvää, että lineaarisella etenemisellä peli olisi ollut tiukempi paketti. Veikkaan vaan, että Santa Destroy oli Sudan tapa kommentoida lisääntyviä sandbox pelejä tai sitten vain mies halusi huvikseen vitututtaa pelaajia. Onnistui perkele vieläpä.

Kaupungin lisäksi vitutuksen aiheita tarjosivat lähinnä vain valomiekat, joiden ostamiseen kului paljon tuohta. Tästä johtuen Assasinaatio tehtäviä piti hieman grindata, mutta onneksi voin kertoa, että minipeleihin ei tarvitse kuin sen yhden kerran tutustua. Nekin ovat aivan selvä vittuilu Wiin "epäpelien" suuntaan, mutta tällä kertaa onnistuneesti. Ei niihin sillä ekalla kerralla ehdi kyrpiintyä. Uuden rankin saamiseen tarvitaan aina tukku rahaa ja jos ei noita miekkoja halua parannella niin niihin pääsee melkein aina suoraan edellisestä rank-matsista.

Pelin suola ovat tottakai erilaiset salamurhaaja pomotaistelut, mutta niitäkin enemmän "juoni" ja kaikki nyt mitä päähenkilön ympärillä kokoajan tapahtuu. Hahmot ovat outoja, tapahtumat sairaita ja dialogi härskiä. Eli perus SUDA-sekoilua, mutta tällä kertaa mikään ei tunnu olevan paria poikkeusta lukuunottamatta niin "vakavaa" kuin edellisessä tuotoksessa. Motivaatio pelaamiseen pysyi henk koht vahvana, sillä pakko se seuraava sekoilujen sarja ja uusi salamurhaaja oli nähdä. Väkivalta on välillä yllättävän ylilyötyä eikä ketään siltä säästetä. Symboliikkaa ja piiloviestejä vilisee jokapaikassa, jos niitä jaksaa kaivaa.


Pelin suurin meriitti on minusta se, että peli näyttää miten paljon tekninen taso oikeasti pelikokemukseen vaikuttaa. Ei paskaakaan. Peli on ruma, pätkii ja piirtoetäisyys on huonompi kuin Vice Cityssä. Silti sitä pelaa, koska hauskuus ei lopu missään vaiheessa. Ota valomiekka käteen ja lyö mies kahtia. Vastaajassa on viesti, joka käskee palauttamaan uusimman "German Juggs" videon tai lisenssisi revitään, lattialta löytyy mystinen painimaski kryptisen viestin kera ja päähenkilö "muistaa" mexicolaisia painiliikkeitä. Joilla sitten telotaan lisää vastuksia.

Istu paskalle ja tallenna.


Kannattaa hommata pelin kaikki miekat, sillä siten näkee "true endingin". Se oli mukavan eeppinen ja loppukuvat saivat kyllä minut todella hyvälle tuulelle. Mahtava peli.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #73 : 01.04.2008 13:17 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Myytkö jenkkisi mulle?
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #74 : 01.04.2008 13:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Myytkö jenkkisi mulle?

Enpä taida kun new game+ ominaisuuskin löytyy. Oletko jo PAL-version pelannut?

EDIT: Niin siis minulla ei ole itselläkään kuin tämä Jenkkipainos.


« Viimeksi muokattu: 01.04.2008 14:20 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #75 : 01.04.2008 14:05 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Oletko jo PAL-version pelannut?

E.
tallennettu
Re: No More Heroes « Vastaus #76 : 01.04.2008 14:31 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Itseäni ei nyt niin suunnattomasti haittaisi tuo sensurointi, jos kyse olisi vain verin värjäämisestä mustaksi, mutta kun välidemoja on menty muutenkin sorkkimaan. Siinä eräässäkin sensuroimattomassa välipätkässä se heppu taivasteli siinä katkaistut kädet pystyssä ja verta vuotaen, kun taas sensuroidussa versiossa kädet oli poistettu ja heppu vain seisoin zombimaisesti paikoillaan  :(

Noh, kauppaan jäisi jokatapauksessa. Muutakin hankittavaa tällä hetkellä....
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines