Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: Parhaat NES -pelit  (Luettu 8841 kertaa)
Parhaat NES -pelit « : 08.04.2011 20:14 »
Zorah Jäsen Viestejä: 10 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitä ihmettä! Plarasin koko pelialueen läpi, enkä löytänyt topiceista kasibittisen pelithriidiä. No, luodaanpas nyt sellainen. Ja asia tuli mieleeni, kun huvikseni googlailin 'top nintendo entertainment system games' -hakusanalla, koska minua kiinnosti, mitä ne yleisesti ottaen sisältävät ja kappas kummaa, niistä kymmenistä listoista vain yhdessä mainittiin Bucky O'Hare!

Siis, klassikkomarioita sen kummemin sivuuttamatta, Bucky O'Hare on kyllä tiukka ja laadukas tasohyppely. Olisiko jopa parhain, mitä olen pelannut tai josta on parhaimmat muistot. Äsken niitä muistoja verestin, kun tällä viikolla nostalgianhuuruinen paketti kolahti postiluukusta. :)

Listatkaahan omia suosikkejanne, tai kytkekää tämä johonkin vanhaan trhiidiin, jos sellainen on. Ei epähuomiossa silmääni sattunut.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #1 : 08.04.2011 20:58 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 164 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Yksi parhaista.

Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #2 : 08.04.2011 21:25 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 260 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Zeldoja, Marioita ja Mega Maneja nyt ei varmaan maksa vaivaa listata, mutta muihin suosikkeihini lukeutuvat:


Shadowgate. Käsittämättömän tunnelmallinen tuotos loistavine grafiikoineen ja musiikkeineen. Missään muussa pelissä kuoleminen ei ole ollut näin tyylikästä.

Gun.Smoke. Se erilainen shmuppi. Kyllä Capcomkin osaa, vaikka ei olekaan tuttu vertikaalisista shootereistaan.

Probotector/Contra. Lajityyppinsä eliittiä Metal Slugin ohella. Täydelliset kontrollit, ja yksi NESin parhaita soundtrackeja Mega Manien ohella.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #3 : 08.04.2011 22:46 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 413 Basaaripisteet: 2 Profiili Battletoads on todellakin yksi parhaista ja totta kai Mariot ja Mega Manit. Mutta sitten vielä:
Kerrassaan hienoja pelejä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #4 : 08.04.2011 23:35 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 970 Basaaripisteet: 0 Profiili
Probotector/Contra. Lajityyppinsä eliittiä Metal Slugin ohella. Täydelliset kontrollit, ja yksi NESin parhaita soundtrackeja Mega Manien ohella.

Komppaus. Taitaa olla ainoa peli, missä Game Over ei koskaan vituta.

tallennettu
Re: Parhaat NES -pelit « Vastaus #5 : 09.04.2011 01:55 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 769 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW River City Ransom. Aika paljon oli aikaansa edellä tämä peli.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #6 : 09.04.2011 02:52 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Super Mario Bros. 3 tulee nyt ekana mieleen.
BTW, muistaako kukaan sellaista NES-peliä, jossa mentiin jollain sinisellä kissalla? Olis kiva löytää kyseisen pelin nimi...
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #7 : 09.04.2011 09:59 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 363 Basaaripisteet: 0 Profiili


Super Off Road.


Tätä pelattiin kaksinpelinä suu virneessä aikoinaan. Peli tukee jopa neljää pelaajaa lisälaitteen avulla, mutta sitä iloa minulla ei ollut kokeilla.

Hauska ajopeli, jossa menestys perustuu nitrojen oikeaoppiselle käytölle ja hyvin valituille ajolinjoille.

iPadilla Reckless Racing on hieman samankaltainen ja se onkin luppohetkinä ollut usein pyörimässä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #8 : 09.04.2011 10:20 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili World Cup


En tiedä onko tämä paras, mutta meikä nautti suuresti!Btw, Kraidi mikä tuon pelin nimi oli? Se oli aivan loistava kaverin kanssa pelatessa.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #9 : 09.04.2011 11:06 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 164 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
Btw, Kraidi mikä tuon pelin nimi oli? Se oli aivan loistava kaverin kanssa pelatessa.

Joo, kyseessähän on siis vanha kunnon Battletoads.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #10 : 09.04.2011 11:07 »
migge Jäsen Viestejä: 3 105 Basaaripisteet: 0 Profiili Molemmat Turtlesit ja jo mainittu Probotector kuuluvat omaan lapsuuteeni.

Lisäksi mainittakoon että Rare teki jo NES -aikana kultaa; RC Pro-Am: http://www.youtube.com/watch?v=yBKq_nIYdbg

www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #11 : 09.04.2011 11:21 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Capcomin Little Nemo oli todella kova ja mielenkiintoinen peli kun snadina pelaili. Loistavat ja mielikuvitukselliset ympäristöt, hienot graffat ja nerokas peli-idea, jossa sai käyttöönsä eläimien kykyjä.TMNT 2 oli loistava beat 'em up, jota jaksoi jauhaa vuodesta toiseen. Loistavat musat myös.Bionic Commando. Muistan olleeni suht hajalla ekalla pelikerralla, kun hyppynappia ei ollutkaan. Contraan tottuneelle tämä oli kova paikka. Tottuihan siihenkin lopulta ja peli osoittautui huippuhyväksi.Life Force Salamander. Hieno shmuppi, jossa Gradiuksesta poiketen myös vertikaalisesti skrollaavia kenttiä. Ja kansi oli hienoin ikinä, meiltä löytyi tuo aikanaan myös Commodore 64:lta ja muistan fiilistelleeni kantta useasti.Capcom ja Konami olivat kyllä suvereenit kunkut third-party kehittäjistä NES-aikoihin.
tallennettu
Re: Parhaat NES -pelit « Vastaus #12 : 09.04.2011 11:56 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 093 Basaaripisteet: 5 Profiili Viime aikoina onkin tullut pelattua aika paljon NESiä. Suurin osa loistopeleistä on tässä jo mainittu, mutta yksi oma suokkari on vielä näkemättä:

Dr. Mario


Törkeän kova puzzlepeli nimenomaan kaksinpelinä pelattuna, ja yksi niistä harvoista - puzzle bobblen ja luminesin ohella - joista on oikeasti tullut innostuttua. Simppeli mutta kantava idea, ja tietty törkeät musat.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #13 : 09.04.2011 14:18 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili StarTropics: Zeldan pelimekaniikat, mutta silti luokkaa parempi peli.Tecmo Cup Football Game: ainutlaatuinen, mutta silti toimiva idea futiksen ja roolipelaamisen yhdistämisestä.Adventures of Lolo: en tiedä kuinka haastavia pelin puzzlet on tänä päivänä, mutta sillon ~20 vuotta sitten toimi kun naapurin tytön kanssa ratkottiin.
« Viimeksi muokattu: 09.04.2011 14:28 kirjoittanut Japshumwaa »
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #14 : 09.04.2011 22:02 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 260 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Capcomin Little Nemo oli todella kova ja mielenkiintoinen peli kun snadina pelaili. Loistavat ja mielikuvitukselliset ympäristöt, hienot graffat ja nerokas peli-idea, jossa sai käyttöönsä eläimien kykyjä.

Little Nemo oli kyllä hieno peli. Itse en koskaan omistanut tätä, mutta kun lapsena olin kaksi kertaa sairaalassa, pelasin sen sairaalan koneella molemmilla kerroilla vikaan kenttään asti ja sitten harmillisesti olinkin kunnossa. :/
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #15 : 11.04.2011 01:05 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Hirveästi en tätä ole pelannut, mutta äärimmäisen mielenkiintoinen peli:

Little Samson

Uskaltaisin väittää, että konsolin yksi kovimmista peleistä. Unohdettu ja melkoisen aliarvostettu peli, joka pitkälti johtuu siitä, että Little Samson julkaistiin jo silloin kun NES:n kulta-ajat oli mennyttä aikaa ja Super Nintendo oltiin julkaistu jo. Hyvä tasohyppely, jossa on neljä ohjattavaa hahmoa, joilla jokaisella on erilaiset kyvyt. Suosittelen tutustumaan, jos mahdollisuus siihen tulee.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #16 : 11.04.2011 09:18 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 006 Basaaripisteet: 14 Profiili Castlevaniassa on aina tunnelmaa, vaikka en ikinä peliä läpi päässytkään. Ninja Gaiden/Shadow Warrior oli mahtava, ja siinäkin jumitin loppukenttään.

Mutta Battletoads meni läpi yhtenä hienona kesäpäivänä. Toki vuoroteltiin kaverin kanssa, mutta silti.Hienoa oli myös masteroida paskoja pelejä, kun saatavuus oli luokkaa peli puolessa vuodessa. Hyvänä esimerkkinä läpäisty Bart vs the Space Mutants. Tehkääpä pellet perässä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #17 : 11.04.2011 10:39 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 656 Basaaripisteet: 6 Profiili Peli jota melkein kukaan ei muista.

The Guardian LegendAivan loistava peli ja kepona yksi nesin parhaista.


Tecmo Soccer on myös kone.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #18 : 11.04.2011 11:29 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 006 Basaaripisteet: 14 Profiili Guardian Legendissä oli muistaakseni hieno lopetusruutu. Jotain tyyliin "you are the best".

Tosi hyvät popit kans.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #19 : 11.04.2011 11:32 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 673 Basaaripisteet: 3 Profiili Kuten sanottua, turha niitä Super Mario Broseja hehkuttaa. Jokainen niitä on pelannut. Otetaan jotain erikoisempaa.

Faxanadu. Vedin sen itseasiassa uudelleen läpi viime vuoden lopulla. Edelleen täyttä kultaa.

Little Samson. Oli yksi lempipelejäni. Todella hyvä tasoloikkaseikkailu, jossa neljä erilaista hahmoa. Yksi on vahva, mutta hidas, yksi osaa lentää, yksi on pieni nopea, mutta heikko ja tottakai se perushahmo, joka osaa kohtuullisesti kaikkea. Äärimmäisen hyvä peli, erityisesti silloin, kun vastassa on iso lohhari ja ainoa jäljellä olevana hahmona pieni hiiri, jolla homma pitää hoitaa loppuun.

Rygar. Tämä oli aikanaan pirullisen hankala, mutta silti äärimmäisen vetoava ja koukuttava peli.

Little Nemo. Vissin vain kerran pääsin läpi, vaikka tunteja tähän tuli käytettyä todella paljon. Viimeinen maa, painajainen, oli aina yhtä vittumainen. Todella taianomainen seikkailu unimaailmassa.

TNMT2. Kuinka moni selvisi Silppurista? Saakeli se säde, joka muutti kerrasta Turtlesin pikkukilpikonnaksi oli ärsyttävä. Lopulta co-opina päästiin tämä läpi varmaan jonkun sadan yrityksen jälkeen. Ja neljä kuolemaahan vei koko pelin alkuun, joka ei ainakaan helpottanut urakkaa.

DuckTales. Paras Disney-peli ikinä.

Chip'n Dale. Toisiksi paras Disney-peli ikinä.

The Battle of Olympus. Yksi lempipelejä. Seikkailu Kreikan mytologiaan keskittyvässä maailmassa. Uskomaton tunnelma.

Saakeli kun kaikkien nimeä ei enää muista ulkoa. Tuossa nyt päällimmäisenä mielleen tulleet.

NES oli kyllä hieno konsoli. Pelivalikoima on todella laaja ja siinä iässä pelasi KAIKEN täysin kritiikittä fanittaen ihan paskojakin pelejä mielellään. En tiedä onko joku PS3 tai Xbox 360 nyt kasvavalle sukupolvelle joskus samanlainen muistelun aihe, mutta ainakin näin nostalgiasta täysin sokaistuneena on helppoa sanoa, että NESin pelien aiheet olivat kertaluokkaa taianomaisempia kuin nykypelit.

Tuohon aikaan myös pelien pelaaminen oli helppoa. Vaikka ei osannut vielä edes lukea, lähes kaikki tuli väännettyä läpi. Pelit olivat haastavia, mutta niiden pelaaminen oli yksinkertaista, jopa pienelle lapselle.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #20 : 11.04.2011 17:54 »
saska Jäsen Viestejä: 612 Basaaripisteet: 2 Profiili Batman
Täydelliset musiikit ja tiukka pelattavuus. Ite en ole päässyt kuin johkin 3. maahan, mutta vähän kuumottaisi porata läpi jos vaan saisin nesin jostain.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #21 : 11.04.2011 18:15 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili Double Dragon 2 (YouTube)

Tuli tahkottua kiitettävän paljon. Hienot grafiikat, kiitettävän monipuolinen liikevalikoima (jotain yli kymmennen liikettä) ja olihan siinä hyvät musiikitkin. Ehdottomasti yksi NESin suosikkipeleistäni.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #22 : 11.04.2011 18:28 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 728 Basaaripisteet: 0 Profiili Monta loistavaa on jo mainittu, mutta lisenssipelien yhtä hienoimmista ei vielä. Asterix

Pikkupilttinä meni läpi helposti, nyt ei päästy kämppiksen kanssa lumikenttää pidemmälle. LOL

Myös Chip'n Dale 2:sen läpi meno oli unohtumaton kokemus. Pikkuveljen kanssa co-oppina. Co-oppien esi-isä. Kansi

Simpsons Bart vs the Spacemutants Kansi

Näitä kaikkia yhdistää kaksi asiaa, ne kuuluvat konsolin parhaimpiin peleihin ja ne ovat lisenssipelejä.

Ja viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä vaan suurimpana NES:n ylivoimaisesti paras kaahailupeli - Raren tekemä helmi R.C. Pro-Am

Wikipedia artikkeli


Skidinä en päässyt tätä läpi, nyt löytyi selitys "The green and yellow cars maintain a constant speed, usually slightly slower than the player's current maximum speed, but if the player shoots and destroys an opposing car, the player risks having the yellow car reach the "impossible" constant speed of 127 mph. (The player's absolute maximum is 103 mph)"

Kidding me.  ;D
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #23 : 11.04.2011 18:59 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Blaster Master!
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #24 : 11.04.2011 19:49 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 413 Basaaripisteet: 2 Profiili
Double Dragon 2 (YouTube)

Tuli tahkottua kiitettävän paljon. Hienot grafiikat, kiitettävän monipuolinen liikevalikoima (jotain yli kymmennen liikettä) ja olihan siinä hyvät musiikitkin. Ehdottomasti yksi NESin suosikkipeleistäni.

Näitä tuli kyllä tahkottua aika perkeleesti. Pelasin yhden Double Dragon muistaakseni Game Boyllakin läpi, kuten SNESilläkin. Huimia muistoja. En muista pelasinko ensimmäistäkin osaa NESillä, mutta ainakin osia 2 ja 3. Ja näitä sai pelata ihan tosissaan. Kolmannessa osassa taisi olla useampi kaveri kuin Billy ja Jimmy Lee. Ninja ja...sinipukuinen sumotaistelija? Tämä kertoo myös siitä mistä Snakekin jo puhui, että ennen huonot pelitkin saattoivat olla helvetin hyviä :) DD -pelien ohjaus kun oli paikoitellen raivostuttavan huono. Tähän kun lisätään vaikeus taso (3:ssa osassa YKSI elämä!!), niin ei tälläisiä pelejä tule nykyään pelattua. Ja aikoinaan olin oikein sarjan fani. Huimia pelejä, huimia pelejä :)


« Viimeksi muokattu: 11.04.2011 19:57 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #25 : 11.04.2011 21:42 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Ah, Double Dragon 3... tuli broidin kanssa hakattua, mutta olihan se tosiaan aivan älyttömän vaikea, varmaan pisimmillään päästiin ainakin sen sinisen sumojäbän läpi. Nykypäivänä lentäis varmaan NES ikkunasta läpi.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #26 : 11.04.2011 23:31 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
DD -pelien ohjaus kun oli paikoitellen raivostuttavan huono. Tähän kun lisätään vaikeus taso (3:ssa osassa YKSI elämä!!), niin ei tälläisiä pelejä tule nykyään pelattua.
DD2 oli kyllä todella vaikea (muita sarjan osia en valitettavasti ole koskaan pelannut), mutta en minä sen kontrolleja huonoiksi luokittelisi - tai ehkä aika on lisännyt vielä toisen ja kolmannenkin kerroksen kultaa muistoihin. Tarkkuuttaahan ne kyllä vaati, ehkä vähän liikaakiin, mutta se toi siihen haastetta, varsinkin kun ne tehokkaimmat liikkeet ("superpolvi" ja alakoukku) oli kaikkein vaikeimmat tehdä. Riittävällä harjoittelulla nekin alkoi kyllä sujumaan. Esimerkiksi pystyin ketjuttamaan superpolvea aika pitkälti niin monta kertaa kuin halusin. Ja pystyin tietenkin pelaamaan koko pelin yhdellä elämällä läpi.

Mutta se on kyllä totta, ettei DD2:ta tämän päivän pelaajat jaksaisi vääntää. Olihan se aika uskomatonta miten sitä ennen muinoin jaksoi tahkota saman pelin kymmeniä kertoja läpi. Mutta kaipa siihen vahvasti vaikutti se, että NESin pelit oli kohtuu lyhyitä. Esimerkiksi DD2:n läpipeluu kestää reilut parikymmentä minuuttia. Mutta sitä sai tahkota tuntitolkulla, että sen pääsi ensimmäisen kerran läpi. Ja sama esimerkiksi Super Mario Bros. 1:ssä. Kuinka monta kymmentä tuntia lie pelasin, että onnistuin sen ensimmäisen kerran läpäisemään - warppien avulla sen vetää läpi muutamassa minuutissa. Eihän tänäpäivänä kukaan (lue: suuret massat) ostaisi peliä, jonka läpipeluuaika mitataan muutamissa minuuteissa - vaikka sen läpäisemiseen vaikeusasteen takia menisikin useita tunteja. Tai ei siitä ainakaan 60€ maksettaisi.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #27 : 12.04.2011 00:36 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 043 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ah, Double Dragon 3... tuli broidin kanssa hakattua, mutta olihan se tosiaan aivan älyttömän vaikea, varmaan pisimmillään päästiin ainakin sen sinisen sumojäbän läpi. Nykypäivänä lentäis varmaan NES ikkunasta läpi.

Taas pistää miettimään että kuinka vitun kova pelaaja olen ollut silloin nuorena kun tämänkin olen läpi vääntänyt ihan yksin. Samoin battletoads meni viimiseen kenttään asti eikä koskaan vituttanut. Nykyään kun koittaa jollain emulaattorilla niin kirosanat lentää ja quick savea käytetään ainakin 200 kertaa.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #28 : 12.04.2011 09:03 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 413 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ah, Double Dragon 3... tuli broidin kanssa hakattua, mutta olihan se tosiaan aivan älyttömän vaikea, varmaan pisimmillään päästiin ainakin sen sinisen sumojäbän läpi. Nykypäivänä lentäis varmaan NES ikkunasta läpi.

Taas pistää miettimään että kuinka vitun kova pelaaja olen ollut silloin nuorena kun tämänkin olen läpi vääntänyt ihan yksin. Samoin battletoads meni viimiseen kenttään asti eikä koskaan vituttanut. Nykyään kun koittaa jollain emulaattorilla niin kirosanat lentää ja quick savea käytetään ainakin 200 kertaa.
Olen miettiny ihan samaa ;D Battletoads oli minullekkin liikaa, enkä edes päässyt kovin pitkälle, mutta kaikki DD-pelit mitä aloitin pelaamaan (GB DD, DD2, DD3 ja SuperDD), kaikki meni läpi, YKSIN! Ne oli niitä aikoja kun pelaaminenkin oli pelaamista :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Parhaat NES -pelit « Vastaus #29 : 12.04.2011 10:24 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Ne oli niitä aikoja kun pelaaminenkin oli pelaamista :)
Aijaijai, onhan pelaaminen nykyäänkin tiukkaa vääntöä, kunhan valitsee pelinsä oikein. Super Meat Boy, shmupit, uudet run n' gunit ym. tarjoavat kaikki samoja tunnelmia, kuin silloin NES-aikoina. Pelaaminen on edelleen yhtä hauskaa ja hermoja riipivää.
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines