Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 13
Tulostusversio
Aihe: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma)  (Luettu 142921 kertaa)
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #90 : 23.04.2008 19:14 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Kannattaako uudesta Yoshis Island 2:sta maksaa 25e? Yksi kappale oli poistohintaan ja tarttis viikonlopuksi pelattavaa kun 12 tuntia täytyy istua autossa.

Jos tuon ostan niin on muuten ensimmäinen pelihankintani kahteen vuoteen. :D
Ihan kelpo tasoloikka, loppupäässä menee vaan vituttavan vaikeeksi joissain kohdissa. : ) Pikkusiskon peli kylläkin enkä ole pelannut kokonaan läpi, eiköhän se yhden 12h reissun kestä pelaamista. Jotkin tahot sanoo ettei yllä alkuperäisen Yoshi's Islandin tasolle ja ovat varmaan oikeassa.

Joo, ei siitä alkuperäisen voittajaksi ole, mutta muuten peli on ihan valloittavaa viihdettä. Nätti ku mikä, ja keräilyluonteensa takia ei niin suoraviivaista pompintaa. Lopun parista haastavasta kentästä ehdottomasti propsit, vuosituhannen antikliimaksista taas pitkä miinus.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #91 : 23.04.2008 19:39 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Onko Pokémon Diamond/Pearl mistään kotoisin? Tai oikeastaan olisin sen nettipelistä kiinnostunut, niissähän on Wi-Fi-tuki? Onko kellään kokemusta tästä?

My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #92 : 23.04.2008 20:22 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Onko Pokémon Diamond/Pearl mistään kotoisin? Tai oikeastaan olisin sen nettipelistä kiinnostunut, niissähän on Wi-Fi-tuki? Onko kellään kokemusta tästä?
Sitä samaa vanhaa se(/ne) on kuin vanhatkin Pokét. Jos pidit niistä eikä Pokemonien keräilyinnostus osoita vielä laantumisen merkkejä, niin voihan tuo olla hyväkin hankinta, myös nettipelinsä puolesta. Jos taasen olet jo kyllästynyt vanhoihin, niin eipä tuo tarjoa mitään niin merkittävää uutta, että siitä kannattaisi innostua edes nettipelin takia.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #93 : 23.04.2008 21:05 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Onko Pokémon Diamond/Pearl mistään kotoisin? Tai oikeastaan olisin sen nettipelistä kiinnostunut, niissähän on Wi-Fi-tuki? Onko kellään kokemusta tästä?

Nettipeli on aika köyhä siinä mielessä, että random matseja ei pysty pelaamaan, vaan friend coden vaihtelu tulee taas tutuksi. Lisäksi animaatiot kestävät ikuisuuksia, joten yksi kunnon matsi kestää netissä vähintään sen puoli tuntia. Muistaakseni lähemmäs kaksi tuntia sain joskus vierähtämään. Hirviöiden vaihtelu GTS:n (jos muistan nimen edes oikein) kautta on ihan kiva bonus, joskin puutteita löytyy siitäkin. Niin ja nettimatsin loppuvaiheessa tapahtuvat disconnectaukset on parhautta. :)

Itse pelit muuten taas ovat melkeinpä sarjan parhaita, kun kaikkea pikkukivaa löytyy. Ja saihan noihin nyt joku sata tuntia kai taas upotettua. Seuraavia sarjan pelejä tuskin kuitenkaan tulee enää ostettua. Että jos ei elämä kiinnosta niin hanki pois. X_X
Kokoelma
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #94 : 25.05.2008 20:56 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Menin ostamaan PSP:n ihan keräilymielessäkin, mutta olisihan sille mukava jotain pelejäkin saada. Tällä hetkellä on pelkästään Ultimate Ghost 'n Goblinin japanilainen versio ja suunnitelmissa on ostaa Daxter.

Katsotaanpas:

* Breath of Fire III
* Burnout Dominator
* Capcom Classics Collection Remixed
* EchoCrome
* Final Fantasy Tactics
* I.Q Mania
* Jean de Arc
* LocoRoco
* Lumines
* Mega Man Powered Up
* Metal Gear: Portable OPs
* OutRun 2006: Coast 2 Coast
* Syphon Filter: Dark Mirror
* Valkyrie Profile: Lenneth

Noilla aloittelisin itse. PSP:n suhteen tilanne on kyllä siinä mielessä kurja, että monia näistä jännemmistä peleistä on todella vaikea enää hankkia uutena. Se on sitä kun painokset ovat pieniä.
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #95 : 26.05.2008 16:25 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Teppo, ota huomioon että CurryFrankin viesti on puoli vuotta vanha.. Ettei ehkä hyödytä mitään vastata.
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #96 : 26.05.2008 16:45 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Hyödyttää se. Kyllä minä vielä PSP:lle pelattavaa etsin. Noista Tepon ehdottamista ei olekaan kuin LocoRoco. Sen lisäksi ei löydy kuin Daxter ja Ultimate Ghost and Goblin, joten jotain lisää tarvitsee. MegaManejä voisi kyllä harkita, sillä siihenkin sarjaan on jo jonkun aikaa ollut tarkoitus tutustua. Kaikki Breath of Firen ja Final Fantasyn kaltaiset vuoropohjaiset roolipelit mä skippaan kyllä armotta.
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #97 : 26.05.2008 18:09 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
MegaManejä voisi kyllä harkita, sillä siihenkin sarjaan on jo jonkun aikaa ollut tarkoitus tutustua.

Powered Up ja MegaMan Maverick Hunter X ovat kyllä hyvä startti Megamaniin. Capcom painoikin juuri pelejä ylimääräisen erän, joten noita pitäisi olla kohtuu helposti tarjolla. :)


« Viimeksi muokattu: 26.05.2008 18:18 kirjoittanut Teppo Holmqvist »
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #98 : 18.06.2008 12:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ehkä vähän väärä ketju, mutten keksinyt muutakaan. Elikkäs, vähän tuohon ylempänä käytyyn keskusteluun viitaten:

Tuli tuossa mieleen PSP:n ostaminen. DS Litenhän jo omistan, muttei sille tule juurikaan minua kiinnostavia pelejä. Phoenix Wright-trilogian omistan, siinä se. Itse asiassa olen viime aikoina kovasti miettinyt, että onko mitään järkeä koko laitteen omistamisessa. Olen miettinyt jotain ostamista sille, mutten keksi mitään myynnissä olevaa tai vasta tulossa olevaa peliä, jota odottaisin/haluaisin. Ace Attorney -peleistä pidän, muttei niissäkään hirveästi uudelleenpeluu arvoa ole.

Ajattelin sitten, että PSP:n pelivalikoima viehättäisi enemmän meikäläistä, mutta en tiedä viitsinkö/kehtaanko ostaa toista käsikonetta. PSP:n oston jälkeen omistaisin lisäksi kaikki tämän sukupolven konsolit ja käsikonsolit. Mutta 160 eurolla irtoaisi tuo monestakin paikasta.
Kiinnostavia pelejä PSP:llä ovat mm. MGS:Portable Ops, Final Fantasyt, God of War, Syphon Filterit yms. muut hyvät toiminta/seikkailu/roolipelit. Lisäksi mahdollisuus PlaystationStoresta ostettujen PSone pelien pelaamiseen kiinnostaa suuresti. Olisi mukava vääntää jotain MGS:ää vaikka pitkällä lentomatkalla, jos se peli nyt joskus tänne saadaan.

Eli, heittäkää lisää jotain settiä ja pelejä, minkä takia PSP olisi hyvä ostos. PS3:nhan omistan sitten. Mitä kiinnostavia pelejä on tulossa? Yrittäkää vaikuttaa päätökseeni  ;D
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #99 : 18.06.2008 12:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jos et emuja ja firmwarea aio käyttää niin en suosittele. Kaikki liputetuimmat pelit ovat hyvin pitkälti vain yksinkertaistettuja PS2-versiota (Syphon Filter, GoW, FF, Metal Gear). Omaperäisemmät pelit ovat vähissä, mutta löytyy niitä silti. LocoRoco, Patapon, Lumines ja Wipeout ovat aikalailla koneen parhaat pelit. FF tactics on myös kova porttaus.

seikkailu/roolipelejä et koneelta löydä porttauksia lukuunottamatta. Kummastuttaa vain se, että jos seikkailut  ja roolipelit kiinnostaa niin niitähän on DS:lle tukuttain??

Jos kuitenkin haluat psp:n hommata niin myy mulle tuo Litesi ja Wright trilogia samaan pakettiin ;)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #100 : 18.06.2008 12:44 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Tottahan tuo. Ei niitä kiinnostavia pelejä tuolle PSP:llekään niin paljon löydy. Portable Opsia kyllä kiinnostaisi pelata eniten laitteen peleistä, mutta ei ehkä viitsi tässä tilanteessa ruveta sitä laitetta ostamaan. Pitää miettiä.

No joo, löytyipä tuo FFVI Konsolinetistä, joten saanpahan ainakin jotain pelattavaa DS:lle (:lol:).
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #101 : 18.06.2008 21:53 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili PSP:lle on hyviä pelejä vaikka kuinka paljon. Sinänsä aivan sama ovatko ne hieman yksinkertaistettuja versioita PS2-siskoistaan ja veljistään, sopivatpahan paremmin kannettavalle laitteelle, tai porttauksia vanhoista peleistä.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #102 : 18.06.2008 22:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Paskoja ne on vaikka olisi kuinka kannettavia.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #103 : 18.06.2008 22:06 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei oo.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #104 : 17.07.2008 15:22 »
dzei Vieras Pari peliä mitkä saattaisivat löytää tiensä hyllyyni. Ois hauska kuulla kokemuksia näistä.

Michigan: Report From Hell PS2

    *  Interactive game scenarios
    * Get scoops for suspense, eroticism or immorality points WTF JA HAHA?!
    * More that 15 hours of play
    * 5 different endings
    * 20 different game areas

Löytyisi vpd.fi:stä käytettynä halvalla. Kyseessähän on Suda 51:en väsäys. Joku kenties pelannut tätä? Vaikuttaa aika UG-kamalta.
Pari arvostelua löyty näin pikaseltaan mutta aika vähissä muuten kyllä informaatio.

http://www.futuregamez.net/ps2games/michigan/michigan.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Michigan:_Report_from_Hell
http://www.futuregamez.net/ps2games/michigan/michigan.html

Wizardry: Tale of the Forsaken Land PS2

http://www.gamespot.com/ps2/rpg/wizardrytheforsakenland/index.html?tag=result;title;0

Jotain luolastohakkausta tekee mieli joten olisiko se tämä? Kokemuksia? Saatan päätyä myös Arx Fataliksen tai Etrian Odyssey 2:en puoleen. Vitutti vaan ensimmäisessä Etrian Odysseyssä kun joutuu itse piirustamaan karttaa. Ehkä pitäis vaan asennoitua siihen kun muuten niin luxuspeli.tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #105 : 17.07.2008 22:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW The Elder Scrolls IV: Oblivion

Jaahas, pari vuotta vierähtänyt jo pelin julkaisusta. Lisäksi omistan PS3:n, jolle löytyy tästä käsittääkseni oikein mainio versio. Kysymys kuuluukin: miksi kummassa en ole vielä tätä pelannut?


Varmasti tässäkin on omat vikansa, kuten vihollisten kestävyyden skaalautuvuus omaan leveliin nähden ja joukko bugeja. Aloin selailemaan ruutukuvia tästä pelistä ja heräsi hinku päästä tuonne maailmaan seikkailemaan. En niinkään juonesta välitä, kunhan toikkaroisin pitkin maita ja mantuja, joskus ottaen tehtävän tai pari vastaan satumaailman helppoheikeiltä.

Kuvittelen, että kulkisin jossakin korpimetsässä ja sieltä pilkistäisi pienen matkanteon jälkeen kiva mökki, jossa asuisi vanha jäärä. Hän sitten jakaisi kanssasi mielenkiintoisia tarinoita. Jos nauttii tälläisistä hetkistä peleissä - ja vaikka Zeldoissa eniten tutkimisesta, luulisi tämä peli uppoavan todella hyvin. Pelimaailma ei taida olla Morrowindin kokoinen, mutta oikein laaja siitä huolimatta.

Konsolinetissä 39 euroa, GameStopista käytettynä... 89 euroa?


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #106 : 17.07.2008 22:41 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili
The Elder Scrolls IV: Oblivion

Itse tykkään ja kovasti. Jonain pisteideinhinkkaus-rpg:nä ei onnistu, mutta mielestäni fiilistelypelinä aivan taivaallinen. Paikkojen tutkimisen ja muutaman mahtavan questilinjan jälkeen saattaa kyllästyminen iskeä, mutta siinä ajassa onkin kerennyt vierähtää ainakin 50 tuntia. GOTY-versiossa tuleva lisäosa vaikutti pikasilmäilyllä kiinnostavalta, mutta vituttaa kun ainoassa jäljellä olevassa tallennuksessa hahmolta on mystisesti kadonnut demoniheppa ja muita mukavia pikkujuttuja. Uudenkaan hahmon alottaminen ei oikein innosta muiden pelien viemän ajan takia. Pitkän tauon jälkeen on vaikea saada otetta. 39e = ostaisin heti.

PC-versio olisi tietenkin ihanteellinen, mutta siihen ajattelin kunnolla paneutua vasta koneen päivittämisen jälkeen (maailman kauneus on kuitenkin yksi pelin tärkeimmistä elementeistä IMO).
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #107 : 17.07.2008 23:45 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Tottakai ostat, ja GOTY:n. Luulisi saavan viiteenkymppiin, ja lisäosat ovat loistavia. Itse pelannut PC:llä noin 30h ja X0:llani sitten sen 85.
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #108 : 18.07.2008 00:13 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Itsekin olen viettänyt yli 100 tuntia kyseisen pelin parissa ja vieläkin olisi jossain vaiheessa jaksettava mennä sinne Shivering Isles lisäosa saarelle, joka tulee GOTY version mukana Knights of the Ninen lisäksi.

Playsta saa GOTY version PS3:lle 35 eurolla
http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/3511677/The-Elder-Scrolls-IV-Oblivion-Game-Of-The-Year-Edition/Product.html
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #109 : 18.07.2008 00:45 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili No kyllä ostat.

Kuten Mrum jo sanoikin, peli on fiilistelypelinä aivan taivaallinen ja maailmantutkinta on todella mukavaa, etenkin kun seikkailua siivittävät ne loistavat musiikit, mitkä Oblivionissa on. Ja jostakin kummasta syystä itselläni on uponnut  peliin monenmonta tuntia tietokoneella, jolla View Distance on mitä on. Olen pelannut myös täysillä grafiikoilla (en tosin omalla koneellani), ja silloin maisemat ovat erittäin upeat - ja kun karttaa lähtee tutkimaan niin kovin monipuolisetkin.

Suosittelen. Ja GOTY-versiossa onpi mukana myös loistava Shivering Isles -lisäosa, johon itse ainakin tykästyin kovin paljon. Pelin pääjuonta en ole jaksanut suorittaa niinkään, sivujuonten vetäminen ja maailman tutkiminen vie sekin mennessään.

Voisin väittää ettei ole mikään turha ostos.
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #110 : 18.07.2008 01:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kiitoksia hyvistä kommenteista. Oblivion menee hankintaan, sain vahvistuksen asialle.  :)

Mutta tiedän uppoavani tuohon maailmaan pelin saadessani siinä määrin, että lykkään pelin hankintaa alkusyksyyn. Nautin kesästä täysillä ja sitten syksyn sateiden iskiessä syvennyn Oblivioniin oikein vimpan päälle.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #111 : 18.07.2008 01:51 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Varaudu pettymään, Oblivion on saman toistoa ja rottien tappoa. Paskin RPG miesmuistiin, imo.
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #112 : 18.07.2008 04:24 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei vaan kannata tehdä hahmostaan mitään pillipiiparia, koska voi tulla nopeasti seinä vastaan.

Ephramin kuvailemaan elämyspelailuun Oblivion on sieltä parhaasta päästä. Komeita maisemia ja sivutehtäviä riittää enemmän kuin jaksaa pelata. Itsekin jätin pääjuonen lähes kokonaan väliin ja tutkiskelin Cyrodiilia n. 70 tunnin ajan. Luolastot käyvät nopeasti tylsäksi, mutta metsässä hipsiminen ja auringonlaskun seuraaminen jostain korkealta kukkulalta säväytti.

(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #113 : 18.07.2008 08:56 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tan voi imeä munaansa.

Peli ei todellakaan ole Morrowindin tasoa, mutta erittäin pelattava peli silti, ilman PC:n modejakin. Omasta mielestäni paras RPG tämän sukupolven konsoleilla. Itse ostin boxille aikoinaan ja tuli sellaiset 100 tuntia tahkottua, enkä ole saanut kuin vasta pintaa raapaistua pelistä.

Pidemmän päälle Oblivionin viat tulevat esille.. Rare-itemeiden puuttuminen, samankaltaiset luolastot ja level scale alkavat ottamaan päähän, mutta pelissä on niin paljon hyvääkin, että ne eivät silti pilaa peliä. Tunnelma, aivan totaalisen mahtava pelimaailma ja pelaamisen vapaus kyllä vievät mennessään. Sopii sellaisillekin, ketkä eivät edes välttämättä pidä RPG-peleistä.

Umpitäydellinen peli Epin kaltaisille fiilistelijöille, osta ihmeessä!tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #114 : 18.07.2008 11:33 »
tuhis Vieras Harmi että Elder Scrollien pelimaailmassa on jotain sian ja kissannaamaisia ihmisiä. Minä en osaa niitä pokalla katsoa ja se tunnelma mitä kenties muualta tulee pyyhkiytyy näitten eläinnaamojen takia pois. Onko tuo vain vitun laiskaa hahmosuunnittelua, fetissin täyttämistä vai onko oikeasti joku taustatarina miksi joittenkin ihmisten naamat ovat eläinten naamoja? Jos kehot olisivat jotain muuta kuin tismalleen fysiologisesti ihmisen, niin ongelmaa ei olisi.
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #115 : 18.07.2008 13:46 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Mitä Oblivion ei tarjoa: hyvin käsikirjoitettuja hahmoja, hyvää tehtäväsuunnittelua ja levelin skaalaus vie oikeastaan kaiken mielekkyyden tutkia luolastoja, kun tavaran taso skaalautuu pelaajan mukaan. Ja se skaalaus vaikuttaa myös siihen, että jos et luo jonkintyyppistä taistelijaa, niin peli rankaisee ankaralla kädellä sitten myöhemmässä vaiheessa. Ai niin, ja se hiton kompassi toimii fantasiamaan GPS:nä. Osan näistähän voi korjata modeilla, mutta toista osaa ei. Niitä järkeviä modejakin sai kyllä etsiä kaksin käsin, kun suurin osa niistä on tällaisia.

~10-15h jaksoin upottaa peliin ja sen jälkeen kaikki sen viat vei kaiken ilon.  Järkyttävää, kun moni pelin vioista alkaa jo ihan sieltä suunnittelutasolta.

Sopii sellaisillekin, ketkä eivät edes välttämättä pidä RPG-peleistä.

Saattaa sopia juuri sellaisille, jotka eivät odota eivätkä halua pelistä RPG:tä. Iso maailma ja sen tunnelmallisuus toimii...ainakin silloin, kun ruudulla ei ole populaa. Se RPG-puoli on juuri se pelin huonoin osa-alue.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #116 : 18.07.2008 15:06 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Itse kyllä sanoisin, että tekee juuri sellaisen hahmon kuin haluaa. Sellainen, jolla on hauska pelata. Ainakin boksiversion valikossa on varsin kattava vaikeusasteskaalain, jolla saa pelin juuri niin vaikeaksi tai helpoksi kuin haluaa. Skaala menee nimittäin vasemmassa laidassa niin helpoksi, että voit ottaa käytännössä lähes loputtomasti osumaa, ja vaikeimmalla sitten hirveäksi blokkimisen ja jousen kanssa taaksepäin juoksemisen sekamelskaksi.
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #117 : 18.07.2008 15:30 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Kyllä Fraeon osui täysin naulan kantaan siinä, että Oblivion on oikeasti huono roolipeli. Se on kyllä hyvä action adventure. Se, että jollain bardin kaltaisella hennolla hahmolla pärjätäkseen täytyy laskea vaikeusastetta, on vain huonoa pelisuunnittelua. Mikäli pelissä on skillejä ja hahmoluokkia, jotka vaikuttavat taitoon jutella ihmisten kanssa, olisi myös odotettavaa, että pelissä voi pärjätä viekkaasti ihmisiä manipuloiden. Liian monet skillit ja classit ovat ihan paskoja, jotta kannattaisi pelata millään muulla kuin kaikki maan rakoon nuijivalla lähitaistelijalla. Kauppiaatkin voi helposti lyödä lihoiksi ja ryöstää heidän arkuistaan haluamansa tiirikointiminipelin avulla, jossa hahmon taidot eivät paina mitään. Kauppiaan ryöstäminen ei vaikuta mihinkään asiaan pelissä. Hetken aikaa vartijat juoksevat perässä, mutta luovuttavat pian, jonka jälkeen olet taas tervetullut mihin vain. Viimeistään pyöriteltyäsi kiekkoja hetken aikaa suostutteluminipelissä.
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #118 : 18.07.2008 20:10 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Michigan: Report From Hell PS2

Tämä tulee nyt henkilöltä, joka on pelkästään lukenut pelistä, mutta eiköhän Michigan ole ihan mielenkiintoinen ostos, jos osaa asennoitua oikein. Periaatteessa peli taitaa olla kuin pienellä budjetilla tehty killer7: audiovisuaaliselta puolelta peli on aika köykäinen, mutta peli-idealtaan ja ihan yleensäkin peli on täynnä aivan outoja juttuja. Eli periaatteessa aikalailla täydellinen ale-laariostos ja olen itsekin tuota halvalla etsinyt.


Ja luolastohaahuiluista: Etrian Odyssey 2 taitaa korjata melkein kaikki ensimmäinen pelin viat. Ja Shiren on kanssa ihan kiva peli, vaikkei nyt ihan täysin samassa genressä olekaan. . .
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) « Vastaus #119 : 18.08.2008 23:18 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Liberty City Stories ja Vice City Stories PS2:lle, ovatko hyviä eli kannattaako ostaa? Löysin viikonloppuna Vice Cityn kirpparilta kympillä, ainoa pääsarjan GTA mitä en ole pelannut läpi. Aloin sitten miettiä että kannattaako noita kahta harkita kun Vice City on läpäisty.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 13
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines