Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • The Orange Box -julkaisu (X360, PC): 18.10.2007
  • The Orange Box -julkaisu (PS3): 11.12.2007
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Orange Box -keskustelu  (Luettu 10852 kertaa)
Re: Orange Box -keskustelu « Vastaus #30 : 02.11.2007 11:35 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kävin äsken hankkimassa tämän pelin X-boxille tuosta viereisestä peliliikkeestä. Tai oikeastaan sain lähes ilmaiseksi, kun vein muutaman paskan Ps2-pelin vaihdossa, jotka olin ostanut muutamalla eurolla kirpputorilta ja maksoin sitten muutaman euron väliä. Huuto.netistä en ois saanut niistä varmaan 10 euroakaan yhteensä.  :lol:

En ole ikinä pelannut mitään näistä, joten luulenpa että aika ok-ostoksen tein, vaikka Rocky_Balboan totuus on edelleen hyvässä muistissa.

Ja vaikka peli olisikin täyttä paskaa, niin saanpahan ainakin myytyä tämän sitten voitolla pois.

edit: Pelikotelo on muuten järkyttävän ruma. Pitää säilyttää tätä jossain pimeässä kaapissa, jotta ei vahingossakaan näe sitä enää.


« Viimeksi muokattu: 02.11.2007 12:01 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Re: Orange Box -keskustelu « Vastaus #31 : 02.11.2007 18:33 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Orankiboksia olen nyt pari päivää pelannut ja mainiot ensivaikutelmat. Kaikkia jo kokeiltu (HL2 ja EP1 lukuunottamatta pelattu aiemmin jo läpi) ja tällä hetkellä TF2 on mieluisinta mättöä. Portalia olen myös hämmentyneenä tahkonut ja loppu vailtettavasti häämöttää kun tänään pääsin level 15:sta. Pirun härö peli kyllä. Meni hetki tajuta, että miten ne portit oikein toimii mutta nyt kun mekaniikan tajuaa on pelaaminen yhtä juhlaa.

Myös Episode 2:n aloitin tänään. Ei mitään yllättävää, samaa vanhaa, hyvää Halffis menoa ja meininkiä. Uusia/Uuden aseen olisin tosin toivonut mutta ei tuo niin pahasti haittaa. Kenttäsuunnittelua saa kyllä ihastella, niin aidonoloisia maisemia on Valve saanut aikaan ja Havoc tuo esineisiin eloa.

Overallina paketti on pirun hyvä ostos varsinkin jos Halffis+episodet on vielä kokeilematta.


« Viimeksi muokattu: 04.11.2007 13:22 kirjoittanut JasuPoju »
tallennettu
Re: Orange Box -keskustelu « Vastaus #32 : 04.11.2007 12:15 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Voi olla että tämän joutuu jonain näistä päivistä hommaamaan, pc:lle. Heh, jo moisen sanominen tuntuu hauskalta. Milloin lie viimeksi olisin pc:llä oikeasti pelannut, saati ostanut ihan aikuisten oikeasti sille peliä? Eniveis, uusi kone, uudet tuulet.

Korkea aikakin se tietty on, kun en ole HL2:sta testannut sekuntiakaan. Orange Boxin avulla pääsisi heti kunnolla räiskinnän makuun, ja sen lisäksi Portal kiinnostaa vietävästi. Team Fortressia tuskin taas tulee pelattua.

Luonnollisesti tämäkin saanee odottaa ensivuoden puolelle intin ja edelleen laittamattoman laajakaistan vuoksi. No, onpahan jotain mitä odottaa elämältä tulevaisuudessakin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Orange Box -keskustelu « Vastaus #33 : 04.11.2007 19:54 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Tulipahan viimeinkin koettua Episode 2 ja Portal.

Kakkos-episodi tarjosi aikalailla juuri sitä mitä siltä odotin ja halusin. Ajo-osuudet oli hoidettu yhtä hyvin kuin HL2:ssa, eikä kentistä oltu tehty turhan isoja tai laajoja, jota hieman pelkäsin. Hunterit olivat ehkä liian agressiivisia ammuskelunsa kanssa, olin ajatellut trailereiden peusteella niiden käyttävän paljon enemmän mätkimistä ja tönimistä ja muuta lähikontakti-telomista, nyt varsinkin siinä lopun isossa taistelussa meno oli aikamoista kaaosta kun huntereiden ammuksia tuli naamaan jatkuvasti. Mutta varsinkin pari ensimmäistä hunter-kohtaamista olivat varsin intensiivisiä!

Portal ei taas ihan täyttänyt odotuksia, mutta olinkin kuullut siitä aivan älyttömän paljon kehua. Jos portal-pyssykkä olisi annettu käyttöön hieman aiemmin ja ne tutoriaalien tapaiset kentät olisi tiivistetty yhteen, niin olisin tykkännyt kovasti. No, tykkäsin silti; tuli kovasti mieleen lyhytelokuvat tai pienet novellin, kai. Ja on hirmuisen kivaa, että Portal on peli, josta oikein kukaan ei löydä sen pahemmin nälvimistä, vaan suunnilleen koko internet on unohtanut hetkeksi trollaamiset ja vinkumiset ja on keskittynyt juttelemaan siitä, miten kiva peli Portal on.

Ja miksi ihmeessä täällä niin kovi ei pidä Team Fortressia minään? Peliin on aivan käsittämättömän helppo päästä sisälle; jokainen hahmoluokka on niin omanlaisensa omine tehtävineen ja kartat ovat sopivan isoja, ettei niihin eksy, mutta hengähdystaukojakin pääsee pitämään. Ja TF:än pelaaminen hauskaa, jopa Livessa random-tyyppejä vastaan, joka kertoo paljon.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Orange Box -keskustelu « Vastaus #34 : 04.11.2007 23:39 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ja miksi ihmeessä täällä niin kovi ei pidä Team Fortressia minään? Peliin on aivan käsittämättömän helppo päästä sisälle; jokainen hahmoluokka on niin omanlaisensa omine tehtävineen ja kartat ovat sopivan isoja, ettei niihin eksy, mutta hengähdystaukojakin pääsee pitämään. Ja TF:än pelaaminen hauskaa, jopa Livessa random-tyyppejä vastaan, joka kertoo paljon.

Vähän samaa ihmettelen itsekin. Itse olen pelannut tuota tuplasti enemmän kuin Episode 2:sta ja Portalia yhteensä, vaikka eihän tämä tosin niiden keston huomioon ottaen ole kummoinenkaan määrä. Vajaat 15 tuntia kumminkin. Pelisessiot kumminkin tuppaavat venymään ainakin sinne pariin tuntiin, kun on kerran vauhtiin päässyt. Pari päivää sitten tuli pelattua kaverin kanssa kaikki tämän hetken mapit läpi yhdeltä istumalta, johon meni reippaasti yli kolme tuntia. Kyllä siinä siis jotain täytyy olla.

edit: Pelikotelo on muuten järkyttävän ruma. Pitää säilyttää tätä jossain pimeässä kaapissa, jotta ei vahingossakaan näe sitä enää.

Tämä on kyllä aivan totta. Pistää ihmetyttämään, miten moinen rumilus on laadunvalvonnasta päässyt läpi. Kyllähän tuo sen todella aikaisen kuvan, jossa oli vain pelien nimet kannessa, voittaa, mutta siihen se sitten jääkin...
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Orange Box -keskustelu « Vastaus #35 : 05.11.2007 08:15 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Nyt vasta siis pääsin ensimmäisiä kertoja kosketuksiin Half-Life 2:een ja pakko myöntää, että kyseessä on erittäin hyvä peli. Vaikka peli on yhtä suoraviivaista toimintaa kuin paskalla istuminen kotona, niin peli on rytmitetty sen verran täydellisesti, ettei sen aikana pääse kertaakaan kyllästymään. Tosin pari tuntia vasta takana, mutta sen perusteella ainakin loistava fps.

Ainoastaan ne katossa roikkuvat letkupenat ottavat päähän.
tallennettu
Re: Orange Box -keskustelu « Vastaus #36 : 05.11.2007 21:32 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili http://kotaku.com/gaming/halloween-hangover/ Eri pelitalojen halloweenin viettoa..
 :lol:
tallennettu
Re: Orange Box -keskustelu « Vastaus #37 : 05.11.2007 22:27 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Ite en jaksa yhtään Halffista pelata. Ajattelin sen kuitenkin vetäistä läpi ennen episodeja, kun viime kerrasta taitaa olla pari vuotta aikaa, mutta tiukkaa tekee. Portal taas oli nyt ihan paras ja Team Fortressia olen tainnut jaksaa kaksi matsia kokeilla. Ehkä tulee palattua myöhemmin.
tallennettu
Re: Orange Box -keskustelu « Vastaus #38 : 03.01.2008 01:46 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Nyt on Team Fortress 2:sta tullut pelattua player statsien mukaan liki 40 tuntia. Minun listallani tämä peli menee kaikkien aikojen TOP-1-nettipeliksi. Kaikki on niin yksinkertaista, mutta se tarkoittaa myös että peli on yksinkertaisesti aivan perseen hauska. Ehdottomasti hauskin ja koukuttavin peli vuosiin. Olen avannut kaikki achievementit paitsi ''Play with 7 players from your friend list'' joka on aivan älytön saavutus. Tunnen neljä kaveria joilla on Steam, mutta vain yhdellä TF2. Joten ne jotka pelaavat TF2:sta PC:lle voivat laittaa tälle ketjulle tai privana mulle pelinimensä.

tallennettu
Re: Orange Box -keskustelu « Vastaus #39 : 03.01.2008 08:16 »
tuhis Vieras
Ainoastaan ne katossa roikkuvat letkupenat ottavat päähän.

Nuo hentailonkerot ei ole kakkosessa yhtään niin vastenmielisiä kuin ykkösessä, jossa ne broileritkin vitutti - aina piti ryömiä ilmastointikanavat sorkkarautaa pyörittäen edessä kun semmoinen tasan varmasti päin naamoja ulinan kanssa lensi.
tallennettu
Re: Orange Box -keskustelu « Vastaus #40 : 03.01.2008 11:27 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Nyt on Team Fortress 2:sta tullut pelattua player statsien mukaan liki 40 tuntia. Minun listallani tämä peli menee kaikkien aikojen TOP-1-nettipeliksi. Kaikki on niin yksinkertaista, mutta se tarkoittaa myös että peli on yksinkertaisesti aivan perseen hauska. Ehdottomasti hauskin ja koukuttavin peli vuosiin. Olen avannut kaikki achievementit paitsi ''Play with 7 players from your friend list'' joka on aivan älytön saavutus. Tunnen neljä kaveria joilla on Steam, mutta vain yhdellä TF2. Joten ne jotka pelaavat TF2:sta PC:lle voivat laittaa tälle ketjulle tai privana mulle pelinimensä.

Pari tuntia tuota on tullut täällä päinkin mätetty. Toisin sanoen Steamin community-sivu kertoo kahden viime viikon aikana kuluneen reilut 40 tuntia yksistään Team Fortress 2 kanssa. Muuta pelattavaa olisi ollut ja on yhäkin paljon, mutta tuo on vaan niin penteleen koukuttava peli. En nyt tiedä onko tämä paras nettipeli, jota olen pelannut, mutta parasta pitkään aikaan ainakin.

Tuon With Friends Like these... -achievementin kanssa on pitkälti sama ongelma - Steamin friendlistin kahdesta kaverista jopa toinen omistaa Orange Boxin ja täten myös TF2:n. Steamin sähköpostiosite on sama mitä täällä profiilissa näkyy, jos haluaa lisäillä listoille.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines