Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Legend of Zelda: Tears of the Kingdom  (Luettu 2092 kertaa)
Legend of Zelda: Tears of the Kingdom « : 01.02.2023 14:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 836 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kuten Nintendon viralliset Twitterit eilen muistuttivat: Breath of the Wildin jatko-osa julkaistaan 100 päivän päästä. Tai no, tänään 99 päivän päästä.

Pelistä tiedetään aika vähän, ottaen huomioon miten lähellä se jo on. Breath of the Wild sai aikoinaan tammikuussa 2017 Switchin lanseeraustilauksessa trailerin, joka löi hypen ylikierroksille. Mielestäni emme ole vielä nähneet Tearsista vastaavaa, eli traikkua, joka saisi epätoivoisesti laskemaan päiviä toukokuuhun. Uskon, että helmikuun aikana tämä korjaantuu ja tulemme näkemään peliä syväluotaavammin.

Liikaa siitä en toki halua nähdä, mutta sitä ei tarvinne pelätä. Nintendo osaa salamyhkäisyyden.


Katsoin muuten eilen Youtubesta pari "miksi BotW on avoimen maailmansa kanssa mestariteos" -videota ja mieleni sähköistyi välittömästi, kun mieleen palasi kuuden vuoden takainen aika. Pelin jatko-osa on erittäin lähellä, ja aika sen parissa tulee olemaan varmastikin minulle jälleen ikimuistettavaa.

Olen jännittynyt, toiveikas ja täynnä kysymyksiä. Mitä Nintendo on tehnyt nämä kuusi vuotta? Peliä, jonka alunperin piti olla pelkkä BotWin DLC. Miten kunnianhimoisiksi ideat lopulta kasvoivat? En malta odottaa nähdä, mitä Aonuman tiimi on meille rakkaudella luonut.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines