Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Sonic Unleashed -julkaisu: 28.11.2008
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Sonic Unleashed - oikeasti välittämisen arvoinen Sonic-peli, ehkä?  (Luettu 2693 kertaa)
Sonic Unleashed - oikeasti välittämisen arvoinen Sonic-peli, ehkä? « : 23.03.2008 14:11 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Sonic Unleashed on Wiille ja 360:lle ilmestyvä, ilmeisesti Sonic Teamin kehittämä, peli, joka näyttää hyvältä. Oikeastaan naurettavan hyvältä. Hieman Blue Dragonin ja The Neverhoodin yhdistelmältä näyttävät kentät ovat kauniin värikkäitä ja piristävän simppeleitä. Itse Sonicissa taas on hieman sitä samaa henkeä mitä ihan ensimmäisessä Sonic the Hedgehogissa, ilman turhaa ja typerää "asennetta".



Pelattavuus? Näyttää yhtä hyvältä kuin grafiikka, ainakin melkein. Yhdistelmä Sonicin ensimmäisiä pelejä ja Wiin Sonic & the Secret Ringsiä: eli kuvakulma vaihtelee perinteisen 2D-tasoloikka-sivukuvakulmasta selän takaa kuvattuihin segmentteihin. Unleashedin se juttu ovat kenttien yö-versiot, jossa Sonic muuttuu jonkinlaiseksi. . . ihmissusi-siiliksi. Joka ei välttämättä ihan kamalan huonolta kuulosta, koska nämäkin ovat ihan tasoloikintaa kuitenkin.
Eli periaatteessa tästä on tulossa jotain mitä olen odottanut jo hetken, ihan kunnon Sonic-tasoloikinta jollakin ei-käsikonsoli-konsolilla.



Ja vielä ihan kirsikkana kaiken päällä: ainoat hahmot Sonicin ja tuon. . .mörkö-Sonicin lisäksi kuvissa ovat vain Super-Sonic ja Dr. Eggman. Ei niitä miljardia turhaakin turhempaa muuta hahmoa, jota edellisissä peleissä on pyörinyt.

Mutta vaikka tämä näyttääkin ihan oikeasti hyvältä peliltä, pieni pelko mielessäni pyörii. . . Edellinen Sonic 360:lle ja PS3:lle näytti ihan ensimmäisissä kuvissa täysin erilaiselta ja ihan mielenkiintoiselta, mutta lopputulos oli traumaattinen.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Sonic Unleashed - oikeasti välittämisen arvoinen Sonic-peli, ehkä? « Vastaus #1 : 23.03.2008 14:22 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili 2D-meininkiä näytti olevan paljoltikin ja sekös innostaa. En kuitenkaan voi millään uskoa saavanai samanlaisia kiksejä enää nykyään uudesta Sonicista kuin vanhoista legendoista. Tuokin näyttää minulle ehkäpä liiankin vauhdikkaalta ja jotenkin kenttäsuunnittelukaan ei loppujen lopuksi iske. Tokihan sitä mielenkiinnolla odotellaan mitä tästäkin tulee.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Sonic Unleashed - oikeasti välittämisen arvoinen Sonic-peli, ehkä? « Vastaus #2 : 23.03.2008 15:25 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
...ja jotenkin kenttäsuunnittelukaan ei loppujen lopuksi iske.

Varsinkin tuon videon perusteella on pakko olla kyllä samoilla fiiliksillä. 3D-Sonicit ovat kärsineet aikalailla samasta ongelmista kenttien kanssa, vauhti on aivan liian nopea joten kenttien täytyy olla hyvin suoraviivaisia ja täynnä jotain ihmeellisiä looppeja ja sun muita tuomaan edes hieman mielenkiintoista mukaan.

Jos pysyisivät tosiaankin siellä ensimmäisten Sonicien kenttäsuunnittelussa, jotka olivat täynnä kaikenlaisia esteitä ja reittejä ja pompittavia platformeja, niin tästä tulisi oikeasti hyvä peli. Olen myös toiveikas noiden seläntakaa kuvattujen kohtausten puolesta, vaikkei tuo Wii-peli mikään ihmeellinen ollut millään tavalla.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Sonic Unleashed - oikeasti välittämisen arvoinen Sonic-peli, ehkä? « Vastaus #3 : 03.04.2008 23:47 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Sega on tätä nykyä varmistanut ihan virallisesti, että tämä on tosiaan tekeillä. Julkaistaan vuoden lopulla kaikille kotikonsoleille, jotka ovat vielä elossa, eli molemmille Pleisteissöneille, Wiille ja Boksille.

http://www.mcvuk.com/news/30089/Sega-confirms-Sonic-Unleashed
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Sonic Unleashed - oikeasti välittämisen arvoinen Sonic-peli, ehkä? « Vastaus #4 : 04.04.2008 21:17 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Douppia. Jos tästä siis olisi johonkin, niin tämän voisi ehkä ihan oikeasti poistaa kotiin asti, PS2:lle.

Nyt ei muuta kuin sormet ja varpaat ristiin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines