Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Tulostusversio
Aihe: Gran Turismo 5  (Luettu 80359 kertaa)
Gran Turismo 5 « : 20.08.2009 19:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ajopeleistä rakastetuin palaa (aika varmastikin) tänä vuonna! Hei, se on UUSI Gran Turismo, nyt saa innostua hyvällä syyllä.

Kaikkia aikaisempia GT-pelejä (poislukien maksulliset demot) olen pelannut, ja paljon olenkin. En ole oikeastaan koskaan pyrkinyt läpäisemään niitä hampaat irvessä sataprosenttisesti, vaan olen pikemminkin toiminut virtuaalisena autojobbarina, joka tuunailee ja myy eteenpäin autojaan. Joskus saatoin siirtyä hirmuisen, 1000 hevosvoimaisen ratatykin puikoista ajamaan Fiat 500:llä, joka kykeni alamäkeen (jos onnisti) ottamaan huipuiksi 97 km/h !

Juuri tuollainen vaihtelu tekee Gran Turismoista mainioita pelejä racing-genren ystäville: kokemus on käytetystä autotyypistä riippuen täysin erilainen.

Puhumattakaan miten tunnelmallisesti GT mode on toteutettu. Silloin oikeasti tuntee olevansa jonkinlainen autojen kimpussa hääräävä tuunaaja, jonka kaasujalkakin on raskas.

Tuoreet videot ja kuvat esittelevät pelin vaurionmallinnusta, josta sai aika keskinkertaisen kuvan. Toisaalta onhan sekin paljon parempi kuin ei mitään! Kun uusia kuvia ja videoita ilmaantuu, linkittäkää tänne ne ja vähän äkkiä, niin tykkään teistä paljon. Lieventävät kuitenkin pelin odottamista. Tai sitten lietsovat sitä! Odottaminen on kuitenkin osa tunnelmaa.


Viimeisin tieto julkaisupäivästä taitaa olla mallia "vielä tämän vuoden aikana". Vai onko tätä tarkemmin ilmaistu?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #1 : 20.08.2009 21:38 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Vauriomallinnus on todennäköisesti vain NASCAR ja WRC autojen ominaisuus. Niihin kolaroiminen ja vauriot kuuluuvatkin aika olennaisena osana. Kuka muka haluaisi mällätä Bugatti Veyronin? :( Vielä tärkeämpi kysymys on kuitenkin; voivatko autot kieriä ympäri?
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #2 : 20.08.2009 23:15 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekkin olen vähän katsellut näitä autosimuja sillä silmällä. Tällä hetkellä Forza 3 kiinnostaa enemmän, mutta PS3:n ilmeisen hyvä tuki USB -rateille on kyllä hyvä asia, joka pistää harkitsemaan vielä GT5:stakin.

Sellaisia pelejä kuitenkin että paneutumista vaatii normaalia enemmän, joten ohimennen en kumpaakaan tule ostamaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #3 : 25.08.2009 15:36 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5s-q4-2009-release-date-confirmed/

Kaikesta päätellen peli julkaistaan tämän vuoden Q4.
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #4 : 25.08.2009 16:14 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Yamauchi sanoi myös, että vauriomallinnus oli ilmeisesti Gamescomissa vielä täysin vaiheessa. Toivottavasti lopullisessa pelissä on jotain paljon parempaa, videoiden perusteella se on tällä hetkellä vielä aivan paska.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #5 : 25.08.2009 22:51 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili minä en vaan käsitä sitä itkua tuosta damagesta.
perkele niillä autoilla kuuluu ajaa siinä radalla osumatta toisiin autoihin.
minä en edes muista miltä autot näyttää forzassa kun ne saa osumaa ihan vaan sen takia kun ajan kuten kuuluu.
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #6 : 25.08.2009 23:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW En minäkään tee ajopeleissä koskaan virheitä, mutta ajattelen niitä parkoja jotka kolaroivat kosliaan ja haluavat nähdä seuraukset ruudulla realistisen julmasti. Kyllä siinä fiilis nousee kun 250 km/h tekee huippunopeassa mutkassa erheen, vaunu lähtee lapasesta ja romuttuu lunastuskuntoon. Sen jälkeen peli tietenkin vaatisi isoa summaa rahaa korjauksien suorittamiseksi, ja sairaalalaskukin seuraisi pahimmassa tapauksessa perästä!

Mikä tahansa visuaalinen vaurionmallinnus on edistystä aiemmista GT-peleistä, ja niin ollen sen otan mielihyvin vastaan. Toivon, että tiimillä löytyy vielä aikaa hioa se sellaiseksi, etteivät autot romuttuisi aina samalla tavalla ja että koritkin voisivat vääntyä, sen sijaan että  radan varteen taistelun tuoksinassa pudonneet ovet tanssisivat konepeltien kanssa ripaskaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #7 : 26.08.2009 07:52 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Ainoa mitä tällä sukupolvella tullaan näkemään Forzassa ja GT:ssä on lepattavat puskurit, pienehköt lommot ja rikkoutuvat ajovalot. Polyphony Digitalin jampat selittelivät aina PS2-aikoina, ettei vauriomallinnusta tule, kun ei PS2:n tehot oikein riitä tekemään kunnollista siitä. Nyt kun tehoja olisi enemmän, tulee GT5:een PS2-tasoinen vauriomallinnus, jota ei edes nähdä kaikissa autoissa.

Gran Turismo 5 on kuitenkin tämän vuoden odotetuimpia pelejä. Ajamisen fiilis on siinä jälleen erinomainen ja ne pienet yksityiskohdat, joihin Polyphony aina kiinnittää huomiota, ovat varmasti taas kerran kunnossa. Myös vaihtelevat sääolosuhteet ovat positiivinen juttu, kunhan homma toimii hyvin eikä joka kisan aikana nähdä lunta, vettä, räntää, aurinkoa ja tsunamia.
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #8 : 26.08.2009 11:01 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Tärkeämpää autojen vaurioitumisessa tämänkaltaisissa peleissä on kyllä vaurioiden vaikutus auton toimivuuteen. En tiedä miten sarjojen aikaisemmissa osissa tämä on hoidettu, mutta olisihan se autosimulaattorissa järjetöntä, jos ei pienikin kolhu vaikuttaisi aerodynamiikan kautta ajettavuuteen.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #9 : 26.08.2009 16:09 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Nascar on varmaan ainakin melko koomista jos vauriomallinnus on tuota tasoa...
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #10 : 12.03.2010 19:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://cdn2.gran-turismo.com/jp/common/data2/movie/20100311_gt5_ces/gt5_concept_movie2.wmv

Uusi traileri pudottaa silmämunat kuopistaan. Tarjolla yöajoa ja uskomattomia näkymiä Roomasta. Naurettavaa, miten hienoja trailereita GT-peleistä koostetaan. Suosikkini on edelleen GT3: A Specin Euro-intro, jota vauhdittaa Feederin Just a Day.


FFFFFUUUUUUUUUUUU


Minä olen nälkäinen kuin kiertolainen. Menen sisään upeaan ravintolaan 60 euroa taskussani. He kattavat pöydän mitä upeimmilla herkuilla. Ennen kuin ehdin niihin koskea, saan kuulla, että ne ovat syötävissä vasta "joskus syksyllä!".

Miettikääpä sitä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #11 : 19.08.2010 12:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No niin laudan GT-fanit! Ryhdistäydytään!  :)


Pelin Euroopan julkaisupäiväksi varmistui 3.marraskuuta, joka tuntuu olevan yliluonnollisen lähellä. Se oikeasti on tulossa sieltä.  :o

Karting-autot, rajoittunut rataeditori ja jopa tietyissä skaboissa dynaaminen sää... Pelissä on niin tukuttain ominaisuuksia, että sen saatuaan tulee takuulla kuuluisa "lapsi karkkikaupassa" -ilmiö.

Lisäksi kahdessa ensimmäisessä GT:ssä ollut "racing modification" -ominaisuus tekee kaivatun paluun. Useimmat tehdasautot voi siis koristella näyttävin kisatarroin ja ulokkein.

Hyviä GT5-videoita Gamescomilta?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #12 : 19.08.2010 12:19 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili http://www.youtube.com/watch?v=0etgcNs2p5c

http://www.youtube.com/watch?v=GKBXJ6Hs3lQ

http://www.youtube.com/watch?v=USg_kAPX85A

Tossa pari linkkiä neogaffista. Ferrari lähtee helposti lapasesta jos vähänkin osuu nurtsille.

Uusia screenejä.

Jotkut kuvat on aika uskomattomia. Menny vähän överiksi yksityiskohtien määrä autojen malleissa. Ei mikään ihme että on pitänyt odotella julkaisua.

tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #13 : 19.08.2010 12:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Photomodesta varsinkin tulee tosiaan aivan huikean näköistä jälkeä. Ei tarvitse enää siristellä silmiä, että hämääntyy sen suhteen onko materiaali pelistä vai oikeasta elämästä.

Mahtavaa, että Fiat 500 on premium-auto!  :lol:   Tuohan tuunataan ihan loppuun saakka ja huristellaan jossakin tehottomien autojen kisoissa. Puhumattakaan 16 autojen verkkoskaboista, jossa kaikilla on käytössä viissatanen Fiude.  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #14 : 19.08.2010 13:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Karting lol, olisivat jo julkaisseet koko pelin. 60fps on mahtava asia, mutta näin pitkän odotuksen jälkeen nuo pahvipuut vähän sattuvat silmään.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #15 : 19.08.2010 13:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Todella monet aloittavat autourheilun kartingista, joten mikään vähäpätöinen juttu se ei ole, kun miettii että Polophony yrittää vitosessa kattaa toden teolla autourheilun koko kirjon: on karting, on Nascar, on WRC, on vakioautot... Yksikään toinen peli ei saa samalla tavoin tuntemaan, että on virtuaalikuski, jolla on useampia lajeja valittavanaan. Tätä tunnetta Polophony Digitalin pojat varmasti edeskuuluttavat.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #16 : 20.08.2010 12:06 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili http://www.gtpla.net/wp-content/uploads/2010/08/FERRARI_330P4-67-_01.jpg

Mitä paskaa? Jotku takavalojen kiinnitysruuvitkin pitäny mallintaa...  :o
tallennettu
Re: Gran Turismo 5 « Vastaus #17 : 25.08.2010 16:27 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Mitäs rattia porukka käyttää tämän kanssa? Ihan Logitechin Driving Force GT -ratillako mennään vai aiotteko sijoittaa kalliimpaan? Itsellä on tähtäimessä tuo Driving Force GT, vaikka harmittaakin että kytkintä ei löydy ja vaihdekeppi on vähän suoraviivaistettu. Toisaalta taas siihen Logitechin G27-rattiinkaan ei ole varaa, kun hinta on yli 200€.

Teillä keneltä tuo Driving Force löytyy, niin olette huomanneet kaipaavanne sitä kolmatta poljinta tahi erilaista vaihdekeppiä?
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #18 : 25.08.2010 16:39 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili G27 on tarkoitus ostaa tässä syksyn aikana, kunhan kerkiää paneutumaan ja rakentelemaan jonkinlaisen patentin, mihin kiinnittää se. Pitäisi tehdä joku patentti, jolla ratin saisi näppärästi sekä telkun eteen GT5:ttä varten, sekä PC:n eteen muita ajopelejä varten, ehdotuksia?
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Gran Turismo 5 « Vastaus #19 : 25.08.2010 17:16 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Verkkiksessä myydään ainakin taitettavia telineitä noille jokaiselle ratille erikseen. Maksavat tosin sen yli 100€, mutta jos on rahaa, niin luulisi toimivan paremmin kuin joku hökötys. Itse en tosin ole testannut.
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #20 : 25.08.2010 21:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Telineistä puheenollen, meikällä on siis Speedblack Evo, jonka ostin Jimms PC superstoresta 95 eurolla. Suoraan hyllystä pitäisi löytyä ainakin Helsingissä. Telineeseen olen ollut tosi tyytyväinen, ajamiseen voi keskittyä kun ei tarvitse miettiä pysyykö ratti kiinni.

Ja GT5:n kanssa Driving Force GT tosiaan sopii loistokkaasti yhteen. Itse en ole osannut kaivata kytkintä tai H-kaavion vaihdelaatikkoa. Todennäköisesti näitä kahta tuetaan enimmäkseen vain PC:llä pyörivissä simuissa (esim. iRacing). Konsoleilla G25:n ja G27:n ekstroja ei tietääkseni hyödynnetä erityisen hyvin?

Mutta juu, kyllä DFGT:llä pärjää jo mainiosti. Loistava ratti hintaisekseen.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #21 : 25.08.2010 21:34 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Itse en ole osannut kaivata kytkintä tai H-kaavion vaihdelaatikkoa.

Itse taas kaipaan juurikin noita, tuntuisi ehkä vähän hölmöltä ajaa jotain perusvolkkaria rattivaihteilla, tai päinvastoin vaikkapa ferrarilla h-kaaviolla. Tiedä sitten miten hyvin GT5 hyödyntää noita, mutta luulisi ainakin että kytkin sun muut ovat tuettuja ominaisuuksia. Ainakin tämän videon perusteella tuki kytkimelle löytyy jo prologuesta.

Mitenköhän hankala tuo käsijarru olisi rakentaa?

EDIT: parempi esimerkkivideo: http://www.youtube.com/watch?v=2HKnbSkMaxA
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #22 : 27.08.2010 22:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ihanien Fiude viissatasten skaba! Aaawwwwww | Ferrari 330 P4 Race Car '67 räyhää Monzassa! Peto!

 8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #23 : 27.08.2010 23:21 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Aika peto oli tuo kuskikin...
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #24 : 06.09.2010 08:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW http://www.gtplanet.net/more-screenshots-videos-of-gt5s-new-damage-modeling/

Wow! GT5:n vahingonmallinnuksesta on tulossa paljon parempi kuin odotin. Vahingot eivät enää ole ennalta määrättyjä, vaan auton törmäysnopeus ja kulma vaikuttaa niiden muodostumiseen - näin siis ainaki premium-autojen kohdalla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Gran Turismo 5 « Vastaus #25 : 06.09.2010 10:11 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Wow. Tuo vahingonmallinnus näyttää kuin audot vedettäisiin photoshopin ripple filtterin läpi. :D


Edit: Kaivelin nettiä vähän ja sattui löytyyymään lisää kuvia tuosta vahingonmallinnuksesta. Ei voi sanoa muutakin Seksi-WOW!


« Viimeksi muokattu: 06.09.2010 10:48 kirjoittanut Rocky_Balboa »
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Gran Turismo 5 « Vastaus #26 : 06.09.2010 10:52 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Wow. Tuo vahingonmallinnus näyttää kuin audot vedettäisiin photoshopin ripple filtterin läpi. :D

Tuli ihan sama mieleen, näytti niin käsitellyltä :)

Ilmeisesti tuossa epin linkissä näkyvässä videossa noinkaan näkyvät vauriot eivät vielä vaikuttaneet mitenkään ajettavuuteen?

Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #27 : 06.09.2010 14:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tuossa on ollut käytössä best buy -demo eikä siinä ole tod.näk ollut päällä vaurioiden vaikutus autoon.

Minä sanon Wow! Koska:

- Gt-pelissä millainen vauriomallinnus tahansa on askel eteenpäin
- vauriomallinnus näyttää paljon paremmalta kuin aiemmin näkemämme "ovet eivät pysy kiinni ja puskuri laahaa maata" setti.
- Gran turismoon esimerkiksi Dirt tai Burnout-pelien tasoisen vaurionmallinnuksen tekeminen olisi käytännössä mahdotonta, jos peli todella halutaan marraskuussa ulos. Tosiasioiden hyväksyminen vahvistaa wow-efektiä!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Gran Turismo 5 « Vastaus #28 : 06.09.2010 14:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Minä sanon Wow! Koska:
Joo. Muistan kun kerran eräs lestadiolaislapsi näki televison ekan kerran elämässään. Sitä vain joskus nunohtaa, että kaikki ei ole tottuneet näihin perusjuttuihin...
Play-Asia
tallennettu
Vs: Gran Turismo 5 « Vastaus #29 : 06.09.2010 14:32 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili
- vauriomallinnus näyttää paljon paremmalta kuin aiemmin näkemämme "ovet eivät pysy kiinni ja puskuri laahaa maata" setti.
Kyllä noista ehkä pari voisi hyväksyä, mutta aika räpiköinniltä tuo kyllä tuntuu. Onhan se edistystä mutta eihän tuota silti millään tapaa hyväksi voi kutsua. Muuten kuin että "hyvä, se on olemassa".
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines