Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Resident Evil 4: Wii edition -julkaisu: 29.06.2007
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Resident Evil 4: Wii Edition  (Luettu 13185 kertaa)
Re: Resident Evil 4: Wii Edition « Vastaus #30 : 30.06.2007 13:24 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Koska edellisestä viestistä on aikaa päiviä en ala editoimaan sitä vaan teen uuden postauksen.

RE4: Wii Edition on loistava! Aluksi ohjaus tuntui todella kömpelöltä ja petyin jo, että tätäkö nyt on hehkutettu niin helvetisti? Kömpelöä paskaa eikä mikään toimi sutjakkaasti. Streiffaaminen on mahdotonta, ampuessa ei voi liikkua, kääntyminen on hidasta ja kaikki tuntuu kököltä ja paskalta!

Kuitenkin peliin pääsee mukaan yllättävän nopeasti ja sitten alkaa tajuamaan sen kikat. Liikkuminen tuntuu edelleen ajoittain vähän kömpelöltä, mutta opiskelun jälkeen kaikki on paremmin. Ja ne head-shotit!!

Wiimotella tähtääminen on ensimmäisen kerran hauskaa! Se on huomattavasti sutjakkaampaa kuin tatilla tähtääminen ja moninverroin hauskempaa. Näin se pitää tehdä!

RE4 saa minut toki puollustamaan kantaani entistäkin enemmän. Wiimotessa pitäisi olla tatti, jotta se olisi täydellinen. Kyllä se varmaan vaikeuttaisi casualien suhtautumista laitteeseen, mutta se tekisi siitä HC-pelaajille huomattavasti paremman ohjaimen. Ressa nelosessa kakella ei käännetä hahmoa ja se toimii helvetin hyvin. Tähtäys pysyy kokoajan hallussa kun käännöksiä ei tehdä kakella, vaan tatilla. Toivon mukaan siis seuraavaan liikkeentunnistin kaukosäätimeen tajutaan laittaa tatti niin täydellinen räiskintäohjain onkin siinä!!
tallennettu
Re: Resident Evil 4: Wii Edition « Vastaus #31 : 02.07.2007 18:44 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään minäkin tästä pelistä maksoin. Ainakin puoli kymmentä kertaa on menty Kuutiolla läpi mutta silti jaksaa yhä viihdyttää. Tähtäys on mahtia. Joku kerta pitää mennä koko peli putkeen läpi, niin tulee siihen tähtäämiseen realistisuutta. :D
tallennettu
Re: Resident Evil 4: Wii Edition « Vastaus #32 : 09.07.2007 22:09 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Huomasin tässä jokin aika sitten, että kun Wiimoten patterit lähestyvät loppuaan, RE4:n ohjaus alkaa sekoilla. Onko tämä tosiaan näin vai onko minun Wiissä/pelissä jokin pikkuvika? Tuntuu oudolta ettei ruutuun tule tekstiä kertomassa patterien vähyydestä.

Kuin salama kirkkaalta taivaalta, huomasin Wii-versiossa olevan Leonilla kaikista versioista huonoimmat aseet. Kuutio ja PS2 versioissa niissä on lasertähtäimet.  ;)
tallennettu
Re: Resident Evil 4: Wii Edition « Vastaus #33 : 10.07.2007 01:25 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Huomasin tässä jokin aika sitten, että kun Wiimoten patterit lähestyvät loppuaan, RE4:n ohjaus alkaa sekoilla. Onko tämä tosiaan näin vai onko minun Wiissä/pelissä jokin pikkuvika? Tuntuu oudolta ettei ruutuun tule tekstiä kertomassa patterien vähyydestä.

Kuin vasara kirkkaalta taivaalta, huomasin Wii-versiossa olevan Leonilla kaikista versioista huonoimmat aseet. Kuutio ja PS2 versioissa niissä on lasertähtäimet.  ;)
Fixed.

Onko tämä RE4: Wii Edition hintansa arvoinen jo Cube-version puhki hakanneille? Syksyllä jos sen Wiin viitsisi hankkia niin ajattelin muutamaa ganadoa kurittaa.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Resident Evil 4: Wii Edition « Vastaus #34 : 10.07.2007 01:32 »
OldHorny In Satan We Trust! Jäsen Viestejä: 8 Basaaripisteet: 0 Profiili Ihan pakko kysyä koska olen miettinyt että hankkisin Wiin ja tämän pelin sitten siihen kaveriksi että onko tämä peli jotenkin sensuroitu? Kuulin juttua että osumakohdat ja muut olisi tehty jotenkin "ei niin väliä mihin ammut" tyyliin esim. pääosuma on sama kuin ampuisi jalkaan jne. Eli pitääkö tämä paikkansa?
Live GT: Vanha Kiima
tallennettu
Re: Resident Evil 4: Wii Edition « Vastaus #35 : 10.07.2007 01:44 »
rinturi Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ihan pakko kysyä koska olen miettinyt että hankkisin Wiin ja tämän pelin sitten siihen kaveriksi että onko tämä peli jotenkin sensuroitu? Kuulin juttua että osumakohdat ja muut olisi tehty jotenkin "ei niin väliä mihin ammut" tyyliin esim. pääosuma on sama kuin ampuisi jalkaan jne. Eli pitääkö tämä paikkansa?
Taitaa olla vaan japanilaisten kiusana tuo sensuuri. Cube-versiokin oli Japanissa sensuroitu, muualla ei.
<@Fraeon> Heinz pelas jotain 2D-Mariota, jossa pääkkärinä oli lentävä Yoshi joka tuhos lerssillään kenttää
tallennettu
Re: Resident Evil 4: Wii Edition « Vastaus #36 : 10.07.2007 04:11 »
Mrum Jäsen Viestejä: 192 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo ei ole sensuroitu ei. Itsekin tuota vähän etukäteen pelkäilin, mutta sekin kauhu oli ohi kun pää tuttavallisesti tipahteli harteilta moottorisahan toimesta muutaman minuutin jälkeen.  ;D
tallennettu
Re: Resident Evil 4: Wii Edition « Vastaus #37 : 10.07.2007 04:38 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko tämä RE4: Wii Edition hintansa arvoinen jo Cube-version puhki hakanneille?

Minuun ainakin upposi. Cubeversio läpi pelattuna lukuisia kertoja ja mercenariessia hakattu armottomasti.
Nyt viikon aikana olen tehnyt suunnilleen saman Wiillä, mitä nyt läpipeluukertoja on kasassa vasta yksi ja sekin helpolla. Tähtäys on parhautta ja ellei ole PS2 extroja päässyt maistelemaan, niin kauppaan vaan.

Omaa ostopäätöstäni toki helpotti se, etten koskaan peliä Cubelle omistanut. Pitäisikin tuo Kuution peli palauttaa kaverille...
tallennettu
Re: Resident Evil 4: Wii Edition « Vastaus #38 : 10.07.2007 12:14 »
CthulhuBard Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Täytyy myöntää etten ole tuota R4:sta aikaisemmin pelannutkaan mutta tuon Wii version ostan seuraavana pelinä. Tuo gametrailers sivuston arvostelu oli vakuuttava ja muutenkin lueskellut arvosteluja ja kuullut ylistäviä kommentteja kyseisestä pelistä joten pakkohan tuo on nyt viimeinkin hankkia itsellekkin.
tallennettu
Re: Resident Evil 4: Wii Edition « Vastaus #39 : 17.07.2007 16:14 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli tämä sitten ostettua. Pelasin 3min ja voin jo nyt todeta että tulee olemaan paras peli pitkään aikaan. Sellainen kysymys olisi että kun tuossa pystyy tuota kontrastia säätämään niin mihinkähän se kannattaisi säätää? Itselläni peli on nyt kirkkaimalla mahdollisella tasolla.
tallennettu
Re: Resident Evil 4: Wii Edition « Vastaus #40 : 17.07.2007 17:01 »
PetriP-TNT Jäsen Viestejä: 129 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuli tämä sitten ostettua. Pelasin 3min ja voin jo nyt todeta että tulee olemaan paras peli pitkään aikaan. Sellainen kysymys olisi että kun tuossa pystyy tuota kontrastia säätämään niin mihinkähän se kannattaisi säätää? Itselläni peli on nyt kirkkaimalla mahdollisella tasolla.
Siten että musta on mustaa.
Kokoelma
tallennettu
Re: Resident Evil 4: Wii Edition « Vastaus #41 : 17.07.2007 17:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Tuli tämä sitten ostettua. Pelasin 3min ja voin jo nyt todeta että tulee olemaan paras peli pitkään aikaan. Sellainen kysymys olisi että kun tuossa pystyy tuota kontrastia säätämään niin mihinkähän se kannattaisi säätää? Itselläni peli on nyt kirkkaimalla mahdollisella tasolla.
Siten että musta on mustaa.

LCD-telkkarilla tuo on täysin mahdotonta  :P
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Resident Evil 4: Wii Edition « Vastaus #42 : 17.07.2007 18:32 »
Tiger Jäsen Viestejä: 81 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt meni vähän ohi :???:? Jos joku viitsisi vähän tarkentaa.
tallennettu
Re: Resident Evil 4: Wii Edition « Vastaus #43 : 12.11.2007 14:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Täytyy hehkuttaa kun n. viitisen tuntia on tätä nyt ehtinyt pelata.

Ohjaus sopii peliin äärimmäisen hyvin, aseita käyttelee todellisella ilolla. Kun kontrollit eivät ole enää tahmeat, se vähäkin kauhuelementti mikä koristi Cube ja PS2-versioita on tosin poissa. Sen sijaan räiskintänä RE4 on entistä loisteliaampi, sellainen äärimmäisen tyydyttävä paketti.  Tosin, RE4 Wii tukee myös Cube-ohjainta. Sillä tavalla voi testa haluaako palata vanhaan.  Vastaus on, että ei todellakaan.

LCD-telkkarilla sahalaitojen juhlat ovat välillä häiritsevän silmiinpistävät ja jollakin tapaa kuva on liian pehmeä. Ei RE4:ää enää pelaa kokeakseen teknisesti todella hienon näköisen pelin.  Ei se kuitenkaan estä ulkoasua ihastuttamasta aina aika-ajoin; tuliefektejä ja ukonvasamoiden leiskumista katsoessaan miettii oliko tämä todella mahdollista jo Cuben (ja karsitusti PS2:n) raudalla.

Mutta pointti on se, että RE4 Wii editionin kanssa nautin yhdestä viime vuosien parhaimmasta pelistä entistä enemmän.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines